Tlf. 70 505 505
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Overnatning: Cambodia

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Cambodia. 
Endvidere kan du også se billeder af stederne.
Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Frangipani Royal Palace Hotel ****
Phnom Penh

Det dejlige Frangipani Royal Palace Hotel ligger i hjertet af Phnom Penh i periferien af byens kunstdistrikt og kun et par minutters gang fra den travle flodfront og det historiske Kongepalads.

Hotellet har swimmingpool på taget, tagrestaurant og -bar, café, spa og kunstgalleri. Alle værelser er rummelige og indrettet med nutidig cambodiansk design i lyse farver med enkelte stærke farvestænk. Værelserne har wifi, tv, minibar/køleskab, hårtørrer og sikkerhedsboks.

Hotel FCC Phnom Penh ***
Phnom Penh

FCC Phnom Penh Boutique Hotel er en renoveret og ombygget fransk kolonitidsvilla, der ligger ved flodpromenaden ved Sisowath Quai med en smuk udsigt over Mekong floden.

Hotellet ligger i gåafstand fra kongepaladset, Sølvpagoden og Nationalmuseet, og i nærheden af hotellet er der restauranter og caféer. Værelserne er rummelige og veludstyrede med moderne badeværelse. Alle værelser har wifi. Hotellet har både restaurant og café.

Bambu Hotel ***
Battambang

Bambu Battambang Hotel åbnede i september 2010 og er et boutique hotel, der med kun 16 luksuriøse værelser tilbyder gæsterne en dejlig overnatningsoplevelse.

Værelserne ligger i fire traditionelt inspirerede bygninger i hjertet af Battambang, i kort gåafstand til floden. Hotellet blev designet med inspiration fra det bedste; dels fra den lokale khmer kultur og dels fra den franske kolonitidsarkitektur. Værelserne er enkelt indrettet og har enten en lille have eller en balkon. Fællesområderne inkluderer bar, restaurant og en dejlig pool.

Veranda Natural Resort ****
Kep

Veranda Natural Resort ligger på skråningen neden for Kep National Park og med udsigt over Siambugten, Tonsay ø og Phnom Bokor Nationalpark i horisonten. Hotellet er et bungalow hotel, som er indrettet med øje for skønhed, ro og god mad.

Fra resortets hovedbygning er der trægangbroer til alle bungalowerne. Bungalowerne er individuelt indrettet i minimalistisk stil og med luksuriøse materialer, og har alle wifi. Resortet har swimmingpool med poolbar, en restaurant med fantastisk mad, en café med eget bageri, der fremtryller lækre kager.

Frangipani Villa Hotel Siem Reap ***
Siem Reap

Hotellet åbnede i 2010 og ligger i en stille bydel blot en blok fra floden. Den franske bydel ligger lige på den anden side af floden, og den populære ”Pub Street” med masser af restauranter, barer, kunstgallerier og godt natteliv ligger under 10 minutters gang fra hotellet. Stemning og arkitektur er samtids cambodiansk, vidunderlig indokinesisk med fransk inspiration.

Værelserne har alle moderne faciliteter og er enkelt indrettede med lokalt fremstillede møbler. Hotellet har restaurant, bar, café, pool og wi-fi på fællesareraler.  Desuden er der gæstecykler til fri afbenyttelse, hvis du har lyst til en tur i de morgenstille gader.

Angkor Paradise Hotel ***
Siem Reap

Angkor Paradise Hotel ligger i hjertet af Siem Reap med kort afstand til lokale markeder og et shoppingcenter, fx er der 10 mins gang til det berømte gamle marked Phsar Chas, det livlive pub-gade og det travle nattemarked. Der er ca. 15 min. kørsel til Angkor Wat.

Hotellet har en dejlig swimmingpool, et lille fitness center, restaurant, spa samt WIFI i fællesområderne. Hotellet har 5 etager med 169 værelser. Værelserne har smukke trægulve i mørke lokale træsorter, badeværelse med separat bruser og badekar, og alle værelser har enten balkon eller terrasse. Værelsesfaciliteterne omfatter minibar, sikkerhedsboks, fladskærms-tv med satellitkanaler samt kaffe- og tefaciliteter.

Tara Angkor Hotel ****
Siem Reap

Det 4-stjernede Tara Angkor Hotel ligger i Siem Reap tæt på Angkor Wat og de andre imponerende khmer templer.

Hotellet har godt 200 værelser, som alle er udstyret med bl.a. satellit- og kabeltv, aircondition, minibar med kaffe/te faciliteter, pengeskab og gratis WIFI.

Hotellets faciliteter inkluderer desuden: 2 restauranter, 2 barer, fitness center, spa-afdeling, souvenirbutik, vekselkontor samt en stor swimmingpool med jacuzzi.

Du kan gratis låne cykler på hotellet.

Harmony Phnom Penh Hotel****
Phnom Penh

Harmony Phnom Penh Hotel ligger centralt i Cambodias hovedstad i gå-afstand til bl.a. Kongeslottet, Nationalmuseet og det buddhistiske tempel Wat Phnom.
Hotellet har 51 værelser, som alle er udstyret med fladskærms tv, WIFI, pengeskab, køleskab og kaffe- og tefaciliteter.
Hotellet har eget fitness center, mødelokaler og restaurant, der serverer lokale og internationale retter. På hotellets tag kan du tage dig en forfriskende dukkert i den smukke evigheds-pool med jacuzzi.