TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
ForsideNyheder og rejseartiklerRejseberetning fra Maldiverne: Smuk, smukkere, utroligt!

Rejseberetning fra Maldiverne: Smuk, smukkere, utroligt!

17.12.2018
Vis alle indlæg

I sommeren 2018 besøgte vores kollega, Britta, Maldiverne. Læs om hendes oplevelser herunder.

Strand

Der er allerede blevet ytret mange superlativer om Maldiverne. Derfor er vi rejst derhen med store forventninger. Det er ingen overdrivelse. Vores forventninger blev overgået.

Allerede synet af vandet i havnen direkte ved lufthavnen Malé synes surrealistisk. Aldrig har vi set så turkisblåt vand. Og vi har trods alt rejst i en del lande med smukke strande.

Øer

Ankomsten til vores resort Summer Island har blot forstærket dette indtryk. Mennesketomme strande til venstre og højre for molen, hvidt & fint koralsand og sagte bølger, der skyller op på stranden omkring hele øen.

Personalets velkomst var særlig hjertelig og da vi blev ført til vores bungalow, blev vi igen begejstret. Indretningen, renligheden og så denne placering med udsigt til bugten og efter 10-15 skridt ligger man i badekar-varmt vand. Sådan er det virkelig: En vandtemperatur på 27-29 grader celsius er måske en let afkøling, men man får lyst til at blive længere i vandet.

Solnedgang

Hvis man ønsker at teste sit snorkeludstyr her, så ser man allerede efter få meter forskellige, farverige fisk.

Alt dette overgås betydeligt på snorkeludflugterne (ved All Inklusive dagl. 1 x inklusive/ ellers USD 20) til koralrevene ud for øen. Her kan man udover alle de andre farverige fisk også se skildpadder, sorttippede hajer, pindsvinefisk, muræner osv.

Fisk

Efter man har dyrket sport her, indbyder restauranten til en lækker buffet. Her tilbydes et internationalt køkken på et meget højt niveau. Det asiatiske køkken med singalesisk eller indisk indflydelse kommer dog ikke til kort. Her kan man nyde lækre karryretter, sushi, friskt grillet kød eller seafood i alle variationer.

Hvad mere er der at sige?!?

Vi vender tilbage!

Britta, TourCompass