Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til ØstenCambodiaCambodias højdepunkter & badeferie
Cambodia | 12 dage:

Cambodias højdepunkter & badeferie

Højdepunkter på denne rejse:

Angkor Thom, Angkor Wat, landsbybesøg, Battambang, Phom Penh, Killing Fields, Kep.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse fra Danmark ud til Siem Reap og hjem fra Phnom Penh
 • 9 nætter på 3- og 4-stjernede hoteller
 • Lokal engelsktalende guide på rundrejsen
 • 9 x morgenmad (dag 3-11)
 • 4 x frokost (dag 3, 4, 5, 7)
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Mulighed for at forlænge badeferien i Kep

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Siem Reap, Angkor Thom, Angkor Wat, Pre Rup/Phnom Bakheng
 • Lokal landsby og aktiviteter
 • Battambang, Phnom Banan, Phnom Sampeau
 • Ek Phnom Templet, Udong
 • Kongepaladset, Sølvpagoden, nationalmuseet, Wat Phnom
 • Tuol Sleng Genocide Museum, Killing Fields
 • Badeferie i Kep
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Tillæg for enkeltværelse 3.250 kr.
Rabat ved større grupper
Vælg denne rejse fordi...

Cambodias byer er en charmerende blanding af den franske kolonitid med smukke herskabsvillaer langs skyggefulde alléer og resterne af en meget rig buddhistisk fortid med templer, pagoder og traditionelle huse. Fortid og nutid præger også livet på landet med oksekærrer, håndplantede rismarker og paraboler på stråtækte hytter. Det hele bindes sammen af en pragtfuld frodig natur, der utæmmet vil opsluge både fortidens storhed og synder, som det skete med khmerrigets fantastiske ruinby, Angkor. Tuol Sleng og Killing Fields var udsalg af Khmer Rouge’s ”kulturrevolution” , hvor det kniber helt at forstå vor tids grusomheder. Ved Keps strande slapper du helt af i den svalende brise fra Siambugtens turkisblå vand.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Flyrejse fra Danmark
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark. Der vil være mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Ankomst i Siem Reap
Dag 2: Ankomst i Siem Reap

Ved ankomst i Siem Reap får du visum i lufthavnen, hvorefter du samler din bagage op. I ankomsthallen venter guiden med et skilt med Asiatours, og du bliver fulgt til dit hotel, hvor du skal bo de kommende 3 nætter. Efter ankomst er det tid til et hvil efter flyrejsen, og resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning Angkor Paradise Hotel 

Dag 3: Sightseeing tur til Angkor Thom – Angkor Wat
Dag 3: Sightseeing tur til Angkor Thom – Angkor Wat

Dagens sightseeing tur går til et af Cambodias og også rejsens absolutte højdepunkter, Angkors storslåede tempelkompleks. Området blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste allerede i 1992. Du starter ud ved sydporten ved Angkor Thom. Du går langs den gamle bymur for at se tempelruinen Prasat Chrung. Herfra fortsætter du til Bayon templet, hvor 10 Buddha-ansigter smiler dig i møde. Du ser også Elefantterrassen og kongepaladset Phimeanakas og endelig det berømte Ta Prohm tempel.

Efter frokost i Siem Reap går turen til det bedst bevarede og mest berømte tempel i hele Angkor området, nemlig Angkor Wat. Du udforsker området både med guide og på egen hånd inden du tager til enten Phnom Bakheng eller Pre Rup for at se solnedgangen.

Overnatning Angkor Paradise Hotel 

Dag 4: Landsbyudflugt
Dag 4: Landsbyudflugt

Du besøger en landsby, der ligger 40 km fra Siem Reap. Vi har valgt en landsby, som kun få turister finder vej til, og derfor oplever du det autentiske liv på landet i Cambodia.

En lokal guide venter på dig og i oksekærre kører du gennem landsbyen frem til et hus, hvor familien fremstiller koste af naturmaterialer. Materialerne samles en gang om året og bliver opbevaret, så kostene kan fremstilles jævnt hen over resten af året. Til fods fortsætter du sammen med guiden gennem landsbyen og oplever beboernes dagligdag og årstidsprægede aktiviteter. Du kan deltage i aktiviteterne og lære at plante eller høste ris eller grøntsager, drive ænder, hyrde kvæget eller fiske. Du får en enkel, velsmagende khmer frokost og nyder den sammen med en lokal familie.

Inden du vender tilbage til hotellet sidst på eftermiddagen, modtager du en traditionel velsignelse af en munk i det lokale tempel.

Overnatning Angkor Paradise Hotel 

Dag 5: Siem Reap - Battambang
Dag 5: Siem Reap - Battambang

I formiddagen kører du de ca. 2 timer til Battambang. Battambang er kendt for den franske kolonitidsarkitektur, den frodige landbrugsjord samt rige rubin- og granatminer. I eftermiddag kører du til Phnom Banan, hvorfra der er en fantastik udsigt over det omkringliggende landskab. Derefter kører du til Phnom Sampeau, der er et klippeområde med en række grotter. Det smukke område har også været en del af Khmer Rouge’s rædselsregime. En række af Khmer Rouge’s ”særlige fjender” som fx læger og lærere blev dræbt og smidt i disse grotter.  Overraskende nok hersker der ikke nogen tung stemning her, for som cambodianerne siger: glæden er den bedste måde at overkomme fortidens tragedier.

Overnatning Bambu Hotel 

Dag 6: Battambang – Udong – Phnom Penh
Dag 6: Battambang – Udong – Phnom Penh

I dag skal du fra Battambang til Phnom Penh, en tur der varer 4 til 5 timer uden stop. Du starter dog formiddagen med at besøge Ek Phnom templet, der stammer fra 1000-tallet. Templet er Battambangs store seværdighed. Det er smukt ornamenteret med træskæringer, der er i meget fin forfatning.

Efter frokost starter bilturen til Phnom Penh. Undervejs gør du stop i Kompong Chhnang, der er kendt for de mange pottemagersteder. Senere venter Udong, der ligger 40 km nordvest for Phnom Penh. Udong var kongeriget Cambodias hovedstad gennem ca. 250 år. Byen mistede sin status i 1866 da Kong Norodom flyttede sit hof til Phnom Penh og dermed gjorde den til hovedstad i landet. Sidst på eftermiddagen ankommer du til Phnom Penh, og du tjekker ind på hotellet, hvor du skal bo de kommende 2 nætter.

Overnatning Harmony Phnom Penh Hotel 

Dag 7: Sightseeing i Phnom Penh
Dag 7: Sightseeing i Phnom Penh

Din guide viser dig højdepunkter og seværdigheder i denne travle, levende by, der også er Cambodias hovedstad. Du oplever det fascinerende kongepalads, Sølvpagoden og Nationalmuseet. Du kan klatre op på Wat Phnom, der er byens hovedtempel. Der er altid en kæmpe skare troende og store flokke af aber. Intet besøg i Phnom Penh er fuldendt uden et besøg ved Tuol Sleng, der er museum for folkemordet under Khmer Rouge. På museet er folkemordets uhyrligheder mod det cambodianske folk dokumenteret.

Turen afsluttes med en tur til Choeung Ek, der verden over blev kendt som ”Killing Fields” og hvor over 17.000 mennesker blev myrdet og smidt i massegrave af Khmer Rouge. Efter sightseeingturen kan du på egen hånd slentre en tur i de små travle gader i det eksotiske gamle kvarter, og undervejs dvæle ved seværdigheder og byens mange fremmedartede lyde.

Overnatning Harmony Phnom Penh Hotel 

Dag 8: Phnom Penh – Kep
Dag 8: Phnom Penh – Kep

Du bliver kørt fra Phnom Penh til den charmerende kystby Kep. Efter ankomst i Kep tjekker du ind på hotellet, og resten af dagen er til fri disposition.

Kystbyen Kep er en lille perle, en forjættende version af fransk Indokina, af asiatisk og fransk mad, af en tropisk badebys klare vand og dejlige strande. Byens storhedstid startede i 1930’erne og varede frem til Khmer Rouge overtog styret i 1970’erne, hvorefter byen gled over i glemsel. 
I dag er mange af de gamle franske villaer langs strandpromenaden restaureret og er boutique hoteller, der tilbyder fransk elegance og cambodiansk gæstfrihed. Byen har et væld af restauranter og caféer, der tilbyder fantastisk mad og drikke. 
Du bor de kommende 3 nætter i Kep.

Overnatning Veranda Natural Resort 

Dag 9-10: Afslapning og badeferie i Kep
Dag 9-10: Afslapning og badeferie i Kep

Dagene er til fri disposition. Slap af ved poolen på det dejlige resort. Eller slentr en tur gennem byen og se på de smukke kolonitidsbygninger. Eller måske har du lyst at tage en tur til Kanin Ø for at nyde de hvide sandstrande, som øen er berømt for.

Overnatning Veranda Natural Resort 

Dag 11: Hjemrejsen starter
Dag 11: Hjemrejsen starter

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 12: Hjemkomst
Dag 12: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en dejlig ferie.

INDHENT TILBUD
Yderligere oplysninger
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.