• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til ØstenCambodiaCambodias højdepunkter med jungle & elefanter
14 dage

Cambodias højdepunkter med jungle & elefanter

En rundrejse for den eventyrlystne rejsende til både det kendte og uberørte Cambodia samt enestående oplevelser med elefanter i junglen. Mulighed for badeferieforlængelse.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Cambodias højdepunkter med jungle & elefanter Cambodias højdepunkter med jungle & elefanter
14 dage

Cambodias højdepunkter med jungle & elefanter

En rundrejse for den eventyrlystne rejsende til både det kendte og uberørte Cambodia samt enestående oplevelser med elefanter i junglen. Mulighed for badeferieforlængelse.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Siem Reap og hjem fra Phnom Penh
 • Transfer fra og til lufthavnene
 • 11 nætter på 3-4 stjernede hoteller inkl. morgenmad
 • 3 x frokost (dag 7-9)
 • Lokal engelsktalende guide på transfers og udflugter
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Alle nævnte transfers og udflugter foregår i internationale grupper fra 2-14 personer og kun med Asiatours’ egne gæster
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres ved min. 2 deltagere
 • Mulighed for at forlænge turen med badeferie i Kep eller på paradisøen Koh Rong

Omfattende udflugtspakke:

 • Angkor Wat med solnedgang over Angkor
 • Ruinbyen Angkor Thom med templerne Bayon, Ta Prohm og Phimeanakas samt Elefantterrassen
 • Tonle Sap-søen med de flydende landsbyer
 • Cykeltur gennem rismarker og frodige landskaber på øen Koh Trong ved Kratie
 • Delfinsafari hvor du spotter de sjældne og truede Irrawaddydelfiner også kaldet Mekongdelfiner
 • 100-søjlers pagoden i Sambor ved Kratie
 • Besøg på markedet i Kratie
 • Bou Sraa-vandfaldet i Mondulkiri
 • Mød elefanter på vandretur i junglen under heldagsbesøg i et NGO-elefantprojekt, der driver et elefantreservat og støtter lokalbefolkningen og bevaringen af elefanternes naturlige omgivelser
 • Kongepaladset med sølvpagoden, Wat Phnom, Tuol Sleng Genocide Museum S-21 og Killing Fields i Phnom Penh
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

Dette er en rejse for den mere eventyrlystne rejsende, hvor du virkelig får Cambodia ind under huden og kommer godt rundt i det skønne land. Du oplever både de kendte højdepunkter og kommer helt ud i det mere uberørte, betagende og frodige højland i Mondulkiri, hvor du skal se vandfald, besøge et NGO-elefantprojekt og møde elefanter i deres rette element på en vandretur i junglen.

Du mærker kontrasterne mellem by og land samt den charmerende blanding af den franske kolonitid med smukke herskabsvillaer, skyggefulde alléer og en rig buddhistisk fortid med templer, pagoder og traditionelle huse. Det hele bindes sammen af det meget imødekommende og stolte cambodianske folk.

I Siem Reap venter dig en af turens absolutte højdepunkter med en af verdens største seværdigheder: den storslåede ruinby Angkor og tempelkomplekset Angkor Wat, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

I Kratie ved Mekongfloden skal du spotte de sjældne Mekongdelfiner og bo på den lille bilfri og smukke, grønne ø Koh Trong, hvor livet på landet stadig leves med brug af oksekærrer og håndplantede rismarker.

Turen afsluttes i Cambodias sprudlende hovedstad Phnom Penh, hvor fransk kolonistil flankeres af pagoder, skyskrabere og det smukke kongepalads. Det er her, du finder de største spor fra De Røde Khmers ”kulturrevolution”.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Denne tur tager dig virkelig godt rundt i Cambodia og helt ind i Cambodias hjerte og sjæl
 • Glæd dig til enestående oplevelser med elefanter i junglen under et heldagsbesøg i et NGO-elefantprojekt der støtter lokalbefolkningen og bevaringen af elefanternes naturlige omgivelser
 • Mærk kontrasterne mellem en af verdens største seværdigheder Angkor Wat, de frodige landskaber, delfinerne i Mekongfloden og den pulserende hovedstad Phnom Penh
 • Mulighed for badeferieforlængelse i Kep eller på paradisøen Koh Rong

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn

Du flyver fra valgte lufthavn til Siem Reap med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Siem Reap

Ved ankomst i Siem Reap går du gennem immigrationen, hvor du viser dit e-visum, som du har anskaffet dig elektronisk hjemmefra. Dette vil give dig den hurtigste ekspedition gennem immigrationen.

Herefter samler du din bagage op og går ud i ankomsthallen, hvor en guide venter for at køre dig til dit hotel. Efter check-in på hotellet er det tid til et hvil efter flyrejsen, og resten af dagen er til fri disposition.

Siem Reap er en hyggelig og overskuelig by, der byder dig velkommen med små caféer og butikker samt flere markeder med beklædning og souvenirs. Langs Siem Reap-floden indbyder de skyggefulde træer til en afslappende gåtur og i dette område findes også nogle af byens bedste restauranter. Om aftenen er det naturlige samlingspunkt Pub Street med masser af caféer, restauranter og barer.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 3: Angkor Wat og Angkor Thom

I dag venter dig et af turens absolutte højdepunkter med de storslåede tempelkomplekser ved Angkor Wat og ruinbyen Angkor, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Angkor var oprindeligt Khmerrigets hovedstad, og tempelkomplekset ligger bare 5 km nord for Siem Reap, hvortil du bliver kørt i bil med guiden. Da tempelområdet strækker sig over flere kilometer, er bilen med rundt hele dagen, så du bliver kørt over de længere stræk fra sted til sted; men bliver sat af med guiden så du kan besigtige alle seværdighederne til fods.

Du starter ved Angkor Thoms smukke sydport og voldgrav, hvor der altid er dejligt grønt selv i tørtiden. Herfra fortsætter du til et af hovedtemplerne Bayon, hvor et imponerende syn venter dig med et utal af smilende Buddha-ansigter. Ved den 350 meter lange Elefantterrasse kan du levende forestille dig, hvordan kongen både kunne stå og kigge ud over sine tropper og nyde forskellige ceremonier og forestillinger. Elefantterrassen har fået sit navn på grund af de mange sandstensudskæringer af elefanter. Du ser også kongens private tempel, det pyramideformede Phimeanakas, der betyder ”gudernes himmelske palads”. Endelig besøger du det kendte og enestående Ta Prohm-tempel, som er helt særligt, fordi store smukke træer har slået rod midt i tempelbygningerne, så de fremstår som sammensmeltet.

Efter en frokostpause er det tid til at udforske det bedst bevarede og mest berømte tempel i Cambodia nemlig Angkor Wat, som er verdens største religiøse monument. Det spektakulære tempel rejser sig i tre niveauer og krones af de 5 tårne, som er formet som knopperne på lotusblomsten. I de indre gårde og hvælvede gange med de endeløse friser og fantastiske udskæringer, bliver de fleste blæst bagover i benovelse. Fra templets øverste niveau har du en flot panoramaudsigt over området.

Dagen afsluttes med solnedgangen over et af templerne i Angkor.

Overnatning:
Dag 4: Tonle Sap-søen

Fra morgenstunden kan du glæde dig til en spændende til Tonle Sap-søen, som ligger 15 km syd for Siem Reap og er Sydøstasiens største ferskvandssø. Søens størrelse varierer fra 3.000 km2 i tørsæsonen til 10.000 km2 i regnsæsonen. Søen er en vigtig del af Cambodias spisekammer med et rigt dyreliv og mere end 300 fiskearter og 100 fuglearter.

Du bliver afhentet af guiden og turen går først ca. 1 ½ times tid i bil ud til en af de mange fiskerlejer langs søen, Kampong Khleang. Her skal du se og høre om, hvordan livet leves for de mange familier, der primært nærer sig ved med fiskeri. De fleste familier lever langs søbredden i de karakteristiske farverige huse, der står på lange stolper, så de kan klare den høje vandstand i regnsæsonen, hvor landsbyens små gader forvandles til små kanaler. I tørsæsonen med den lave vandstand har du frit udsyn til de høje stolper.

Ved 14-tiden er du tilbage i Siem Reap og resten af dagen er til fri disposition, hvor du kan slappe af ved poolen, gå på opdagelse i Siem Reap eller tilkøbe en af vores ekstra ture.

Dag 5: Siem Reap

Dagen er til fri disposition. Du kan slappe af, gå på opdagelse i byen på egen hånd eller vælge en af vores ekstra ture.

Siem Reap har masser at byde på. Du kan slentre en tur i det franske kvarter, ned langs floden og derefter besøge det nærliggende gamle marked Psaar Chaa. Eller hvad med at gå på opdagelse i de små sidegader, hvor fine små templer gemmer sig? På en af de mange hyggelige caféer og restauranter kan du sætte dig og betragte livet i byen. En tur forbi Royal Gardens, som er en fin lille park, der ligger umiddelbart overfor den kongelige residens i byen, kan også anbefales.

Dag 6: Siem Reap – Kratie

Efter morgenmaden går turen videre mod Kratie, der ligger i det frodige og østlige Cambodia, hvor livet leves langs Mekongfloden. Kratie er især kendt for de sjældne og truede Irrawady-delfiner også kaldet Mekong-delfiner, der lever her i Mekongfloden. På den 6-7 timers køretur får du et godt indtryk af både de større byer og mindre landsbyer i nærheden af og langs Mekongfloden. Læn dig tilbage og nyd det smukke landskab især på den sidste del af ruten, hvor marker og plantager med bl.a. papaya, chili, auberginer og tobak ligger side om side. Der laves et frokoststop enten undervejs eller ved ankomst til Kratie.

I Kratie skal du bo på den lille grønne ø Koh Trong, der er bare 6 km lang og ligger som en perle midt i Mekongfloden blot 10 minutters sejlads fra Kratie. På Koh Trong ånder fred og ro. Øen er bilfri, så al transport foregår på cykel, motorcykel, i tuk tuk eller med oksekærre.

I tørtiden når vandstanden i floden er lavere, går du ved ankomsten til Koh Trong ca. 900 meter hen over den bredde strand op til cykelstien, hvor en tuk tuk venter og kører dig de få kilometer hen til hotellet. Din bagage bliver fragtet fra båden og frem til hotellet. I regntiden hvor vandstanden er højere, kan båden lægge til helt oppe ved cykelstien og du slipper for gåturen over stranden.

Efter ankomst har du resten af eftermiddagen til fri disposition, hvor du kan slappe ved poolen på hotellet eller gå på opdagelse på øen.

Overnatning:
Dag 7: Cykeltur på Koh Trong og delfiner i Kratie

Efter morgenmaden starter du med guiden ud fra hotellet med en 2 timers let og rolig cykeltur rundt på den charmerende og smukke ø.

Alt er stille og roligt omkring dig, så du kan nyde de grønne landskaber, de eksotiske frugttræer og palmer med mango, jackfrugter og bananer samt marker og enge med græssende okser. Du cykler på en helt flad og 9 km lang cykelsti rundt om øen. På turen passerer du en lille pagode og i de omkringliggende høje træer, kan du være heldig at se store flokke af flagermus hænge ned fra grenene. Du gør stop undervejs efter lyst og behov og det er let at komme i kontakt med lokalbefolkningen, der er meget imødekommende med smil og vink, når du cykler forbi. Hvis du er heldig, bliver du måske budt på en kop te eller kaffe hos en af de lokale familier og får et glimt af ferskvandsskildpadderne, der til tider kommer op på strandbredden. Du fortsætter gennem rismarkerne, før turen ender ved hotellet igen. Her får du en kort stund til at friske dig op, inden turen sidst på formiddagen går til Kratie.

I Kratie besøger du det lokale marked, hvorefter der er tid til frokost, inden du i bil fortsætter til landsbyen Sambor 35 km nord for Kratie. Her ligger 100-søjlers pagoden Wat Sorsor Moi Roi, som er Cambodias største pagode.

Midt på eftermiddagen sejler du ud på Mekongfloden for at spotte de sjældne Mekongdelfiner. De kendetegnes ved den mørkegrå og mørkeblå farve, en stor pande med et afrundet hoved og brede luffer. Den nuværende bestand af Mekongdelfiner er på omkring 70 stk. i området ved Kratie. Der venter dig en spændende og smuk oplevelse, når du i båden stille vugger i vandet og hører de første lyde fra delfinerne og kigger dig omkring for at spotte dem. Efter ca. en times tid på vandet kan du nyde den sidste eftermiddagssol over Mekongfloden fra toppen af det lille bjerg Phnom Sambok. For at nå helt op på toppen skal du op ad 300 trappetrin; men det er besværet værd. Trappen er prydet med små buddha statuer og for enden ligger en lille pagode og et kloster, hvor ca. 10 munke bor med en fantastisk udsigt over området og Mekongfloden. Der hersker en helt særlig fredelig stemning her. Dagen har været fyldt med mange spændende indtryk og oplevelser, og turen går nu tilbage til dit hotel.

Overnatning:
Dag 8: Kratie – Sen Monorom i Mondulkiri

I dag går turen videre mod det pragtfulde og mere uberørte højland Mondulkiri, der gemmer på både den frodige jungle med elefanter, bølgende bakker, brusende vandfald og etniske minoriteter.

På den ca. 3 timers køretur til hovedbyen Sen Monorom passerer du smukke landskaber afsluttende i det bølgende og bakkede højland med både peberplantager og fyrretræsskov i et flot farvespil. Ved ankomst til Sen Monorom er det tid til en frokostpause, før du fortsætter til det nærliggende Bou Sraa-vandfald. Vandfaldet bruser i 3 niveauer, hvoraf kun de 2 øverste niveauer er synlige, da det nederste niveau ligger ufremkommeligt i regnskoven. Stedet er populært blandt de lokale til både badning og picnic.

På vejen tilbage til Sen Monorom passerer du blandt andet en nyetableret kaffeplantage, før du kan checke ind på dit hotel hen på eftermiddagen.

Overnatning:
Dag 9: Elefanter og jungle i Mondulkiri

En helt speciel og uforglemmelig dag tager sin begyndelse, når du skal besøge et NGO-elefantprojekt og møde elefanter i deres naturlige element på vandretur i junglen.

Fra den tidlige morgenstund bliver du af guiden kørt hen og møder folkene i NGO-projektet på deres café og samlingssted i Sen Monorom. Sammen med resten af den lille gruppe tager de dig med på en halv times køretur i minibus ad bumlede veje ud til elefantreservatet. Ved ankomst får du først lidt baggrundsviden om projektet og hører historien om det hårdføre Bunong-folk, der bor i området og har en lang tradition for at arbejde med og holde elefanter. Reservatet ligger i et 1500 hektar stort område med jungle og er et fristed for elefanter, der har brug for ekstra omsorg, pleje, hvile eller har været truede. Projektet opkøber også landarealer for at beskytte junglen mod skovhugst og sikre at elefanterne kan leve i deres rette element.

Herefter starter turen ud med en knap halv times gåtur ned i den frodige dal og ind i junglen ad små ujævne stier, hvor skridsikre travesko er nødvendige. Fremme ved en lysning i junglen må du væbne dig lidt med tålmodighed, før du pludselig kan høre og se elefanterne titte frem bag træerne. Du kan stille iagttage dem i deres færd i junglen, mens de lystigt æder af træer og planter. Du ser også hvordan de lokale mahutter (elefantførere) sørger for, at elefanterne får deres daglige bad i de naturlige pools og floden, der løber gennem dalen.

Sidst på formiddagen tager du turen op fra dalen til en 2 timers pause i projektets hus og lejr, der ligger på en skråning med en smuk udsigt over den frodige jungle. Her kan du tage dig et hvil i skyggen i en hængekøje, før du får serveret en dejlig frokostbuffet. Før eller efter hvilepausen kommer du også forbi ”elefanthospitalet”, hvor elefanterne kan blive behandlet, hvis de er syge eller har skader.

Du fortsætter turen ned igen til et nyt område i dalen, hvor du igen i det betagende junglesceneri skal møde elefanterne i deres naturlige element. Sidst på eftermiddagen går turen i bil tilbage til Sen Monorom, hvor din guide venter på dig for at køre dig tilbage til hotellet. Herefter kan du slappe af og hvile benene resten af dagen og fordøje dagens store oplevelser.

Du skal være i almindelig form og være godt til bens for at deltage i denne udflugt.

Overnatning:
Dag 10: Sen Monorom – Phnom Penh

Det er tid til at sætte kursen mod Cambodias sprudlende hovedstad Phnom Penh. Undervejs på den ca. 7 timers køretur gøres der stop i byen Skuon ved det kendte marked for cambodianske delikatesser som især friturestegte edderkopper. Cambodianerne kommer rejsende langvejs fra til dette marked for at nyde deres favoritretter. De har tradition for at spise stort set alt og her får du også mulighed for at nyde synet af dem eller købe dig til en smagsprøve.

Phnom Penh ligger smukt placeret i sammenflugten mellem de 3 floder Mekong, Bassac og Tonle Sap. Her er masser af liv med bugnende markeder, travle boulevarder, små hyggelige gader med et væld af caféer, restauranter og butikker. Oplev den skønne blanding af fransk kolonistil, moderne skyskrabere, pagoder med spidse tårne og det smukke kongepalads. Snyd ikke dig selv for at betragte hovedstaden fra toppen af en skyskraber, hvor du kan nyde det prægtige syn over flodernes sammenflugt og den pulserende storby.

Ved ankomst til Phnom Penh er resten af eftermiddagen til fri disposition.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 11: Sightseeing i Phnom Penh

I dag kommer du et spadestik dybere i forståelsen af Cambodias kultur og historie og du kan forvente stærke og bevægende oplevelser undervejs. Din heldags sightseeingtur i Phnom Penh starter fra morgenstunden med besøg på det smukke kongepalads og dets park, hvor regenten bor. Besøget inkluderer både kroningssalen og sølvpagoden.

Du fortsætter til Wat Phnom-pagoden, der er byens hovedtempel beliggende på en lille træbeklædt bakketop. Intet besøg i Phnom Penh er fuldendt uden et besøg ved Tuol Sleng Genocide Museum S-21, der er museum for folkemordet under De Røde Khmerer. S-21 står for Security Prison 21, der er fængslet, som blev oprettet af Pol Pot i 1975 i bygningerne, der tidligere husede et gymnasium.

Ca. 15 km udenfor Phnom Penh afsluttes dagen ved Choeung Ek også kaldet ”Killing Fields”. Det bakkede terræn ved Choeung Ek vidner om massegravene for de over 17.000 mennesker, der blev myrdet af De Røde Khmerer. Sidst på eftermiddagen går turen tilbage til dit hotel.

Overnatning:
Dag 12: Phnom Penh

I dag kan du frit vælge om du vil slappe af, gå på opdagelse på egen hånd i Phnom Penh eller tilkøbe en af vores ekstra udflugter. Du kan f.eks. gå en tur ad promenaden langs Mekongfloden, gøre indkøb i de hyggelige gader med små butikker, besøge nationalmuseet, det store indendørsmarked Phsar Thmey ”New Market” eller bare suge til dig af stemningen på de mange caféer og restauranter.

Dag 13: Hjemrejsen starter

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen for din hjemrejse med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 14: Hjemkomst

Du lander i valgte lufthavn efter en dejlig ferie.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Badeferieforlængelse i Kep, 3 nætter

I det sydvestlige Cambodia nær grænsen til Vietnam ligger kystbyen Kep. Byen er en forjættende version af fransk Indokina, asiatisk og fransk mad og en tropisk, fredelig badeby med en dejlig 1 km lang sandstrand ud til Thailandbugten. Keps storhedstid startede i den franske koloniperiode i 1930’erne og varede frem til Khmer Rouge overtog styret i 1970’erne, hvorefter byen gled over i glemsel. I dag er mange af de gamle franske villaer forfaldne men fortæller stadig en historie, mens nogle er fint restaureret og omdannet til hoteller, der tilbyder fransk elegance og cambodiansk gæstfrihed. I den langstrakte by, der ikke har et egentligt centrum, finder du et godt udvalg af restauranter og caféer, der tilbyder fantastisk mad og drikke.

Kep er desuden kendt for et godt udvalg af fisk og skaldyr og især de lækre krabber, som du blandt andet finder på fiske- og krabbemarkederne. I det grønne, frodige bagland med de eksotiske bjerge og junglen kan du lave ture ind i Kep nationalpark, der har et rigt dyre- og planteliv. Du kan følge ruter ad forskellig længde langs små stier og nyde den smukke flora, et vidunderligt fugleliv, legende aber og nogle fantastiske udsigtspunkter undervejs.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på resort med morgenmad samt transfers mellem Phnom Penh og resortet i Kep.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Badeferieforlængelse på øen Koh Rong, 3 nætter

Rund ferien af med badeferie på den smukke cambodianske ø Koh Rong (78 km²), der ligger bare 40-60 minutters sejlads fra Sihanoukville i Thailandbugten ud for Cambodias sydvestkyst.

Når du går i land på Koh Rong, bliver du mødt af kridhvide sandstrande, turkisblåt hav, svajende palmer og den bagvedliggende jungle. Her er bare smukt – et sandt lille paradis langt væk fra turismens hovedstrøg.

Vi holder til på øens rolige sydvestlige side ved Long Beach også kaldet Sok San Beach, som har en af øens fineste sandstrande. Her bor du på et resort helt ned til stranden, og du kan fra strandkanten nyde solnedgangen. Dagene kan du tilbringe med afslapning, badning og sandet mellem tæerne, eller du kan benytte de mange muligheder for aktiviteter som snorkling, dykning, cykling, lystfiskeri, vandreture i junglen, kajak eller en dagsudflugt med ø-hop til naboøen Koh Rong Sanloem.

Størstedelen af øen er dækket af jungle, så man færdes mest til fods, på motorcykel eller til vands. Her findes mange forskellige eksotiske træsorter som teak og figen, samt et rigt dyre- og fugleliv med blandt andet aber og bøfler. I havet findes tropiske fisk og koraller, mens det tropiske klima giver dig gennemsnitlige temperaturer på 27-30 grader året rundt. Den bedste tid at besøge Koh Rong er fra november til april, da regntiden ligger fra maj til oktober.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på resort med morgenmad, transfers mellem Phnom Penh og Sihanoukville samt speedbåd mellem Sihanoukville og resortet på Koh Rong.

Du kan forlænge badeferien med yderligere nætter, præcis som du ønsker det.

Transfertiden mellem Phnom Penh og Koh Rong er ca. 6 timer inkl. sejladsen.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Tillæg for enkeltværelse 3.745 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 4 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.