• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til ØstenCambodiaCambodias højdepunkter
12 dage

Cambodias højdepunkter

Oplev verdensklasseattraktionen Angkor Wat, de frodige landskaber langs Mekongfloden, de sjældne Mekong delfiner i Kratie og den sprudlende hovedstad Phnom Penh. Forlæng rejsen med badeferie.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Cambodias højdepunkter Cambodias højdepunkter
12 dage

Cambodias højdepunkter

Oplev verdensklasseattraktionen Angkor Wat, de frodige landskaber langs Mekongfloden, de sjældne Mekong delfiner i Kratie og den sprudlende hovedstad Phnom Penh. Forlæng rejsen med badeferie.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Siem Reap og hjem fra Phnom Penh
 • Transfers fra og til lufthavne
 • 9 nætter på 3 og 4-stjernede hoteller inkl. morgenmad
 • 2 x frokost (dag 6 og 7)
 • Lokal engelsktalende guide på transfers og udflugter
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Alle nævnte transfers og udflugter foregår i internationale grupper fra 1-14 personer og kun med Asiatours’ egne gæster
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for at forlænge turen med badeferie i Kep eller på øen Koh Rong

Omfattende udflugtspakke:

 • Angkor Wat med solnedgang over Angkor
 • Ruinbyen Angkor Thom med templerne Bayon, Ta Prohm og Phimeanakas samt Elefantterrassen
 • Tonle Sap-søen med de flydende landsbyer
 • Cykeltur gennem rismarker og frodige landskaber på øen Koh Trong ved Kratie
 • Delfinsafari hvor du spotter de sjældne og truede Irrawaddy-delfiner også kaldet Mekong-delfiner
 • 100-søjlers pagoden i Sambor ved Kratie
 • Kongepaladset med sølvpagoden, Wat Phnom, Tuol Sleng Genocide Museum S-21 og Killing Fields i Phnom Penh
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

På denne rejse kommer du til at opleve kontrasterne mellem by og land, samt den charmerende blanding af den franske kolonitid med smukke herskabsvillaer, skyggefulde alléer og en meget rig buddhistisk fortid med templer, pagoder og traditionelle huse. Det hele bindes sammen af en pragtfuld og frodig natur og ikke mindst det meget imødekommende og stolte cambodianske folk, hvoraf de fleste er khmerer.

I Siem Reap venter dig en af turens absolutte højdepunkter med en af verdens største seværdigheder: den storslåede ruinby og tempelkomplekset Angkor med bl.a. Angkor Wat, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

På vej til Kratie kan du nyde de smukke og frodige landskaber, marker og plantager med bl.a. papaya, chili, auberginer og tobak, der ligger side om side. I Kratie ved Mekong-flodens bred, og på den lille bilfri og smukke, grønne ø Koh Trong leves livet på landet stadig med oksekærrer og håndplantede rismarker. Det er som at træde 50 år tilbage i tiden. Der venter dig også delfinsafari på Mekong-floden, hvor kan spotte de sjældne Mekong-delfiner.

Turen afsluttes i Cambodias sprudlende hovedstad Phnom Penh, hvor fransk kolonistil flankeres af pagoder, skyskrabere og det smukke kongepalads. Det er her, du finder de største spor fra De Røde Khmers ”kulturrevolution” med Tuol Sleng S-21, museet for folkemordet, og Killing Fields. Her er masser af liv med små hyggelige gader og butikker, store markeder og en hyggelig promenade langs Tonle Sap-floden med masser af restauranter og caféer.

Forlæng rejsen med en skøn badeferie på paradisøen Koh Rong eller ved stranden i Kep.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Glæd dig til en af verdens største seværdigheder Angkor Wat og den imponerende ruinby Angkor Thom og oplev kontrasten til den pulserende hovedstad Phnom Penh.
 • Oplev de flydende landsbyer med huse på lange stolper ved Tonle Sap søen og charmerende Siem Reap med de skyggefulde alléer langs floden, masser af gode restauranter, caféer og liv om aftenen.
 • Bliv betaget af de smukke og frodige landskaber langs Mekongfloden, hvor du ser marker og plantager med bananer, chili, papaya, auberginer og tobak. Spot de sjældne Mekong delfiner ved Kratie.
 • Mulighed for at forlænge rejsen med badeferie i Kep eller på paradisøen Koh Rong.

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn

Du flyver fra valgte lufthavn til Siem Reap med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Siem Reap

Ved ankomst i Siem Reap går du gennem immigrationen, hvor du viser dit e-visum, som du har anskaffet dig elektronisk hjemmefra for den hurtigste ekspedition gennem immigrationen.

Herefter samler du din bagage op og går ud i ankomsthallen, hvor en guide venter, med et skilt hvorpå dit navn står, for at køre dig til dit hotel. Efter ankomst er det tid til et hvil efter flyrejsen, og resten af dagen er til fri disposition.

Siem Reap er en hyggelig by, og i byens centrum findes små caféer og butikker samt flere markeder med beklædning og souvenirs. Langs Siem Reap-floden, der løber gennem centrum, indbyder de skyggefulde træer til en afslappende gåtur. Her findes også nogle af byens bedste restauranter. Om aftenen er det naturlige samlingspunkt i Pub Street med masser af caféer, restauranter og barer.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 3: Siem Reap med sightseeing ved Angkor Wat og Angkor Thom

Som et af turens absolutte højdepunkter skal du i dag opleve en af verdens største seværdigheder: de storslåede tempelkomplekser og ruinbyen Angkor, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Angkor var oprindeligt Khmerrigets hovedstad, og tempelkomplekset ligger blot 5 km nord for Siem Reap, hvortil du bliver kørt i bil med guiden.

Da tempelområdet er temmelig stort, er bilen med rundt hele dagen, så du bliver kørt over de længere stræk fra sted til sted; men bliver sat af med guiden så du kan besigtige alle seværdighederne til fods.

Du starter ved Angkor Thoms smukke sydport og voldgrav, hvor der altid er dejligt grønt – selv i tørtiden. Herfra fortsætter du til et af hovedtemplerne Bayon, hvor et imponerende syn venter dig med et utal af smilende Buddha-ansigter. Du oplever også den 350 m lange Elefantterrasse, hvorfra kongen både kunne stå og kigge ud over sine tropper og nyde forskellige ceremonier og forestillinger. Navnet henfører til de mange sandstenudskæringer med elefanter. Dernæst venter dig kongepaladset Phimeanakas. Endelig kan du nyde det berømte Ta Prohm-tempel, som er helt særligt, fordi store smukke træer har slået rod i tempelbygningerne, så de fremstår som sammensmeltet.

Efter en frokostpause er det tid til at udforske det bedst bevarede og mest berømte tempel i Cambodia – nemlig Angkor Wat, der verdens største religiøse monument. Det spektakulære tempel rejser sig i tre niveauer og krones af de 5 tårne, som er formet som knopperne på lotusblomsten. I de indre gårde og hvælvede gange med de endeløse friser og fantastiske udskæringer, bliver de fleste blæst bagover i benovelse. Fra templets øverste niveau har du en fantastisk udsigt over området. Dagen afsluttes med solnedgangen over et af templerne i Angkor.

Overnatning:
Dag 4: Siem Reap med tur til Tonle Sap-søen

Fra morgenstunden kan du glæde dig til en halvdagstur til Tonle Sap-søen, som ligger 15 km syd for Siem Reap og er Sydøstasiens største ferskvandssø. Søens størrelse varierer meget fra 3000 km2 i tørsæsonen til 10.000 km2 i regnsæsonen. Søen er en vigtig del af Cambodias økonomi og spisekammer med et rigt dyreliv og mere end 300 fiske- og 100 fuglearter.

Turen går først med bil ca. 1 ½ time ud til en af de mange fiskerlejer langs søen, Kampong Khleang. Her kommer du helt tæt på, hvordan livet leves i de mange familier, der primært lever af fiskeri. De fleste familier lever langs søbredden i farverige huse, der står på lange stolper, så de kan klare den høje vandstand i regnsæsonen, hvor landsbyens små gader forvandles til små kanaler. I tørsæsonen med den lave vandstand kan du frit se de høje stolper. Herefter går turen med båd først ad de små kanaler og derefter ud på den storslåede sø, hvor du blandt andet kan se, hvordan nogle fiskerfamilier bor i flydende huse ude på selve søen.

Ved 14-tiden er du tilbage i Siem Reap og resten af dagen er til fri disposition eller du kan tilkøbe en af vores ekstra ture.

Dag 5: Siem Reap

Dagen er til fri disposition. Du kan slappe af, tage på opdagelse i byen på egen hånd eller vælge en af vores ekstra ture.

Siem Reap har masser af oplevelser at byde på. Du kan slentre en tur i det franske kvarter og ned langs floden og derefter besøge det nærliggende gamle marked Psaar Chaa. Du kan sætte dig på en af de mange hyggelige caféer og restauranter og betragte livet i byen. En tur forbi Royal Gardens, som er en fin lille park, der ligger umiddelbart overfor den kongelige residens i byen, kan også anbefales.

Dag 6: Siem Reap – Kratie

Fra morgenstunden går turen videre til Kratie, der ligger i det frodige og østlige Cambodia, hvor livet leves langs Mekong-floden. Kratie er især kendt for de sjældne og truede Irrawaddy-delfiner også kaldet Mekong-delfiner, som lever her i Mekong-floden. På den 6-7 timers køretur fra Siem Reap til Kratie får du et godt indtryk af både de større byer og mindre landsbyer i nærheden af og langs Mekong-floden. Læn dig tilbage og nyd det smukke landskab især på den sidste del af ruten, hvor marker og plantager med bl.a. papaya, chili, auberginer og tobak ligger side om side. Der laves et frokoststop enten undervejs eller ved ankomst til Kratie.

I Kratie skal du bo på den lille skønne grønne ø Koh Trong, der er 6 km lang og ligger i Mekong-floden blot 10 minutters sejlads fra Kratie. På Koh Trong ånder livet fred og ro. Øen er bilfri, så al transport foregår på cykel, motorcykel, i tuk tuk eller med oksekærre.

I tørtiden, når vandstanden i floden er lavere, går du ved ankomsten til Koh Trong ca. 900 meter hen over den bredde strand op til cykelstien, hvor en tuk tuk venter og kører dig de sidste 3 km hen til hotellet. Din bagage bliver fragtet fra båden og frem til hotellet. I regntiden hvor vandstanden er højere, kan båden lægge til helt oppe ved cykelstien og du slipper for gåturen over stranden.

Du har ved ankomst resten af eftermiddagen til fri disposition, hvor du kan slappe ved poolen på hotellet eller gå på opdagelse på øen.

Overnatning:
Dag 7: Kratie med delfiner i Mekong-floden og cykeltur på øen Koh Trong

Efter morgenmaden starter du med guiden ud fra hotellet med en 2 timers stille og rolig cykeltur rundt på den charmerende og smukke lille ø.

Alt er stille og roligt omkring dig, så du kan nyde de grønne landskaber, de eksotiske frugttræer og palmer med mango, jackfrugter og bananer samt marker og enge med græssende okser. Du cykler på den helt flade og 9 km lange cykelsti rundt på øen. På turen passerer du en lille pagode og i de omkringliggende høje træer, kan du være heldig at se store flokke af flagermus hænge ned. Du gør stop undervejs efter lyst og behov, og det er let at komme i kontakt med lokalbefolkningen, der er meget imødekommende med smil og vink, når du cykler forbi. Hvis du er heldig, bliver du måske budt på en kop te eller kaffe hos en af de lokale familier. Du kan også være heldig at få et glimt af ferskvandsskildpadderne, der til tider kommer op på strandbredden. Du fortsætter gennem rismarkerne, før turen ender ved hotellet igen. Her får du en kort stund til at friske dig op, inden turen sidst på formiddagen går ind til Kratie.

I Kratie besøger du det lokale marked, hvorefter der er tid til frokost, inden du i bil fortsætter til landsbyen Sambor 35 km nord for Kratie. Her ligger 100-søjlers pagoden Wat Sorsor Moi Roi, som er Cambodias største pagode.

Midt på eftermiddagen er det tid at sejle ud på Mekong-floden for at prøve og spotte de sjældne Mekong-delfiner. De kendetegnes ved den mørkegrå og mørkeblå farve, en stor pande med et afrundet hoved og brede luffer. Den nuværende bestand af Mekong-delfiner er på omkring 70 stk. i området ved Kratie. Der venter dig en spændende og smuk oplevelse, når du i båden stille vugger i vandet og hører de første lyde fra delfinerne og kigger dig omkring for at spotte dem. Efter ca. en times tid på vandet kan du nyde den sidste eftermiddagssol eller solnedgangen over Mekong-floden fra toppen af det lille bjerg Phnom Sambok. For at nå helt op på toppen skal du op ad 300 trappetrin; men det er besværet værd. Trappen er prydet med små buddha statuer og for enden ligger en lille pagode og et kloster, hvor ca. 10 munke bor med en fantastisk udsigt over området og Mekong-floden. Der hersker en helt særlig fredelig stemning her.

Dagen har været fyldt med mange spændende indtryk og oplevelser, og turen går nu tilbage til dit hotel.

Overnatning:
Dag 8: Kratie – Phnom Penh

Det er tid til at sætte kursen mod Cambodias sprudlende hovedstad Phnom Penh. Undervejs på den ca. 7 timers lange køretur gøres der stop i byen Skuon ved det berømte marked for cambodianske delikatesser som især friturestegte edderkopper. Cambodianerne kommer rejsende langvejs fra til dette marked for at nyde deres favoritretter. De har tradition for at spise stort set alt, og her får du også mulighed for at nyde synet af dem eller købe dig til en smagsprøve.

Phnom Penh ligger i sammenflugten mellem de 3 floder Mekong, Bassac og Tonle Sap, som er vigtige ressourcer for byen og med til at gøre den attraktiv. Her er masser af liv med bugnende markeder, travle boulevarder, små hyggelige gader med butikker og et væld af caféer og restauranter. Dit hotel ligger centralt placeret i byen.

Snyd ikke dig selv for at betragte hovedstaden fra toppen af en skyskraber, hvor du kan nyde det prægtige syn over flodernes sammenflugt, den skønne blanding af fransk kolonistil, moderne skyskrabere, pagoder og det smukke kongepalads.

Ved ankomst til Phnom Penh er resten af eftermiddagen til fri disposition.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 9: Sightseeing i Phnom Penh med kongepaladset, S-21 og Killing Fields

I dag kommer du et spadestik dybere i forståelsen af den cambodianske kultur og historie. Din heldags sightseeingtur i Phnom Penh starter fra morgenstunden med besøg på det smukke kongepalads og dets park, hvor regenten bor. Turen inkluderer et besøg i kroningssalen og sølvpagoden.

Du fortsætter til Wat Phnom-pagoden, der liggende på en lille træbeklædt bakketop, er byens hovedtempel, hvor du altid finder en skare af troende. Intet besøg i Phnom Penh er fuldendt uden et besøg ved Tuol Sleng Genocide Museum S-21, der er museum for folkemordet under De Røde Khmerer. S-21 står for Security Prison 21, der er fængslet som blev oprettet af Pol Pot i 1975 i bygningerne, der tidligere husede et gymnasium.

Ca. 15 km udenfor Phnom Penh kan du forvente at dagen afsluttes med en stærk og bevægende oplevelse ved Choeung Ek også kaldet ”Killing Fields”. Det bakkede terræn ved Choeung Ek vidner om massegravene for de over 17.000 mennesker, der blev myrdet af De Røde Khmerer.  Efter besøget går turen tilbage til dit hotel.

Overnatning:
Dag 10: Phnom Penh

Dagen har du til fri disposition til at slappe af eller gå på opdagelse på egen hånd i Phnom Penh. Du kan f.eks. gå en tur ad promenaden langs Mekong-floden, gøre indkøb i de hyggelige gader med små butikker, besøge nationalmuseet, det store indendørsmarked Phsar Thmey ”New Market” eller bare suge til dig af stemningen på de mange caféer og restauranter.

Du kan også vælge at tilkøbe en af vores ekstra ture.

Dag 11: Hjemrejse

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Herfra går turen hjem med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 12: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en begivenhedsrig og dejlig ferie.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Badeferieforlængelse på øen Koh Rong, 3 nætter

Rund ferien af med badeferie på den smukke cambodianske ø Koh Rong (78 km²), der ligger bare 40-60 minutters sejlads fra Sihanoukville i Thailandbugten ud for Cambodias sydvestkyst.

Når du går i land på Koh Rong, bliver du mødt af kridhvide sandstrande, turkisblåt hav, svajende palmer og den bagvedliggende jungle. Her er bare smukt – et sandt lille paradis langt væk fra turismens hovedstrøg.

Vi holder til på øens rolige sydvestlige side ved Long Beach også kaldet Sok San Beach, som har en af øens fineste sandstrande. Her bor du på et resort helt ned til stranden, og du kan fra strandkanten nyde solnedgangen. Dagene kan du tilbringe med afslapning, badning og sandet mellem tæerne, eller du kan benytte de mange muligheder for aktiviteter som snorkling, dykning, cykling, lystfiskeri, vandreture i junglen, kajak eller en dagsudflugt med ø-hop til naboøen Koh Rong Sanloem.

Størstedelen af øen er dækket af jungle, så man færdes mest til fods, på motorcykel eller til vands. Her findes mange forskellige eksotiske træsorter som teak og figen, samt et rigt dyre- og fugleliv med blandt andet aber og bøfler. I havet findes tropiske fisk og koraller, mens det tropiske klima giver dig gennemsnitlige temperaturer på 27-30 grader året rundt. Den bedste tid at besøge Koh Rong er fra november til april, da regntiden ligger fra maj til oktober.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på resort med morgenmad, transfers mellem Phnom Penh og Sihanoukville samt speedbåd mellem Sihanoukville og resortet på Koh Rong.

Du kan forlænge badeferien med yderligere nætter, præcis som du ønsker det.

Transfertiden mellem Phnom Penh og Koh Rong er ca. 6 timer inkl. sejladsen.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Badeferieforlængelse i Kep, 3 nætter

I det sydvestlige Cambodia nær grænsen til Vietnam ligger kystbyen Kep. Byen er en forjættende version af fransk Indokina, asiatisk og fransk mad og en tropisk, fredelig badeby med en dejlig 1 km lang sandstrand ud til Thailandbugten. Keps storhedstid startede i den franske koloniperiode i 1930’erne og varede frem til Khmer Rouge overtog styret i 1970’erne, hvorefter byen gled over i glemsel. I dag er mange af de gamle franske villaer forfaldne men fortæller stadig en historie, mens nogle er fint restaureret og omdannet til hoteller, der tilbyder fransk elegance og cambodiansk gæstfrihed. I den langstrakte by, der ikke har et egentligt centrum, finder du et godt udvalg af restauranter og caféer, der tilbyder fantastisk mad og drikke.

Kep er desuden kendt for et godt udvalg af fisk og skaldyr og især de lækre krabber, som du blandt andet finder på fiske- og krabbemarkederne. I det grønne, frodige bagland med de eksotiske bjerge og junglen kan du lave ture ind i Kep nationalpark, der har et rigt dyre- og planteliv. Du kan følge ruter ad forskellig længde langs små stier og nyde den smukke flora, et vidunderligt fugleliv, legende aber og nogle fantastiske udsigtspunkter undervejs.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på resort med morgenmad samt transfers mellem Phnom Penh og resortet i Kep.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Tillæg for enkeltværelse 2.190 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.