• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
10 dage

Et strejf af Cambodia

Mærk essensen af Cambodia med tempelkomplekset Angkor Wat og kontrasten til den historiske hovedstad Phnom Penh ved Mekong. Kombinér med badeferieforlængelse eller en anden rundrejse.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Et strejf af Cambodia Et strejf af Cambodia
10 dage

Et strejf af Cambodia

Mærk essensen af Cambodia med tempelkomplekset Angkor Wat og kontrasten til den historiske hovedstad Phnom Penh ved Mekong. Kombinér med badeferieforlængelse eller en anden rundrejse.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Siem Reap og retur fra Phnom Penh
 • 7 overnatninger på gode hoteller med morgenmad
 • Lokal engelsktalende guide på transfers og udflugter
 • Kørsel i bil, minibus eller bus med aircondition
 • Alle nævnte transfers og udflugter foregår i internationale grupper fra 1-14 personer og kun med Asiatours’ egne gæster
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for at forlænge turen med badeferie i Kep eller på øen Koh Rong

Omfattende udflugtspakke:

 • Tempelkomplekset Angkor Wat og solnedgang over Angkor ved et af templerne
 • Ruinbyen Angkor Thom med templerne Bayon, Phimeanakas og Ta Prohm samt Elefantterrassen
 • Tonle Sap-søen med de flydende landsbyer
 • Heldagssightseeing i Phnom Penh med kongepaladset, sølvpagoden, Wat Phnom, Tuol Sleng Genocide Museum S-21 og Killing Fields
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

Med 4 nætter i Siem Reap og 3 nætter i Phnom Penh oplever du essensen af Cambodia krydret med smukke landskaber på turen mellem Cambodias to vigtigste byer.

I charmerende og afslappede Siem Reap kan du glæde dig til verdensklasseattraktionen: det storslåede Angkor Wat tempelkompleks samt ruinbyen Angkor Thom, der er UNESCO verdensarv. Oplev Sydøstasiens største ferskvandssø, Tonle Sap, der er en vigtig del af Cambodias spisekammer og har et rigt dyreliv med mere end 300 fiske- og 100 fuglearter. Du besøger de lokale fiskersamfund i de flydende landsbyer med de karakteristiske farverige huse bygget på lange stolper.

På køreturen til Phnom Penh passerer du gennem smukke landskaber med rismarker og plantager. Den berømte Mekong-flod løber gennem hovedstaden Phnom Penh, hvor der masser af liv med bugnende markeder, travle boulevarder og et væld af butikker, caféer og restauranter. Her finder du en fascinerende blanding af fransk kolonistil, moderne skyskrabere, pagoder med spidse tårne og det smukke kongepalads. En rørende dag venter dig, når du kommer et spadestik dybere i Cambodias kultur og historie med besøg på Tuol Sleng Genocide Museum S-21, der er museum for folkemordet under De Røde Khmerer, og ved Choeung Ek også kaldet ”Killing Fields”.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Oplev essensen af Cambodia med det ikoniske tempelkompleks Angkor Wat, Tonle Sap-søen og kontrasten til hovedstaden ved Mekong-floden, Phnom Penh, med kongepaladset og Killing Fields
 • God balance mellem dage med fuldt udflugtsprogram og dage, hvor du selv kan bestemme, om du vil udforske området på egen hånd eller tilkøbe ekstra udflugter
 • Mulighed for at forlænge turen med badeferie i Kep eller på paradisøen Koh Rong
 • Du kan let kombinere rejsen med en af vores andre rundrejser, f.eks. i Vietnam eller Laos

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn

I dag flyver du mod Siem Reap med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Siem Reap

Ved ankomst til lufthavnen i Siem Reap går du først gennem immigrationen. Dernæst samler du din bagage op og går ud i ankomsthallen, hvor en guide modtager dig med dit navn på et Asiatours-skilt. Efter en kort ca. 15 minutters transfer til dit hotel er det tid til et hvil efter flyrejsen, og resten af dagen er til fri disposition.

Siem Reap og omegn har masser at byde på, og her hersker en tilbagelænet og hyggelig atmosfære. De skyggefulde træer ved Siem Reap-floden indbyder til en slentretur, og ved Royal Gardens flankeres den kongelige residens af templer og smukke bygninger fra kolonitiden.

Om aftenen er der liv og glade dage i Pub Street, der med et væld af restauranter og barer er det naturlige samlingspunkt. I det rolige område langs floden finder du byens allerbedste restauranter. Du vil sikkert allerede på den første dag mærke varmen fra det imødekommende og stolte cambodianske folk.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 3: Heldagssightseeing med Angkor Wat og Angkor Thom ved Siem Reap

En stor dag venter dig med et af verdens helt store vidundere: det storslåede tempelkompleks Angkor Wat og ruinbyen Angkor Thom, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Du bliver hentet på hotellet og kørt 5 km uden for byen, hvor de store seværdigheder ligger. Tempelområdet er temmelig stort, så bilen er med rundt hele dagen, hvor du bliver kørt over de længere stræk og bliver sat af med guiden, så du kan besigtige alle seværdighederne til fods. Ruinbyen og templerne er smukt beliggende i et område omkranset af jungle og en voldgrav. Her er fredfyldt, og det er, som om du træder ind i en helt anden verden.

Første stop er ved den 12 km lange bymur ved Angkor Thoms smukke sydport og voldgrav, hvor der altid er frodigt og grønt, selv i tørtiden. Angkor Thom betyder ”den store by” og var Khmerrigets største by. Muren blev bygget i slutningen af det 12. århundrede. Videre ved et af hovedtemplerne Bayon møder et imponerende syn dig med et utal af smilende Buddha-ansigter. Ved den 350 meter lange Elefantterrasse kan du levende forestille dig, hvordan kongen herfra kunne stå og kigge ud over sine tropper og nyde forskellige ceremonier og forestillinger. Elefantterrassen har fået sit navn på grund af de mange sandstensudskæringer med elefanter. Du ser kongens private tempel, det pyramideformede Phimeanakas, der betyder ”gudernes himmelske palads”. Endelig besøger du det kendte og enestående Ta Prohm-tempel, som er helt særligt, fordi store smukke træer har slået rod midt i tempelbygningerne, så de fremstår som sammensmeltet.

For at undgå den varmeste tid midt på dagen bliver du herefter kørt tilbage til Siem Reap for at holde frokostpause. Efter et tiltrængt hvil er det tid til at udforske et af verdens største religiøse monumenter og det bedst bevarede tempel i Cambodia – nemlig Angkor Wat. Det er de færreste, der ikke bliver imponeret over dette spektakulære tempel, der rejser sig i tre niveauer og krones af de 5 tårne, som er formet som knopperne på lotusblomsten. I templets indre gårde og hvælvede gange kan du beundre de endeløse friser og fantastiske udskæringer. Fra templets øverste niveau har du en fantastisk udsigt over området. Du afslutter dagen med solnedgangen over et af templerne i Angkor, hvor du kan fordøje dagens uforglemmelige indtryk.

Overnatning:
Dag 4: Siem Reap – Tonle Sap-søen med de flydende landsbyer

Efter morgenmaden kan du glæde dig til en formiddag ved Sydøstasiens største ferskvandssø, Tonle Sap, der ligger 15 km syd for Siem Reap. Særligt ved søen er blandt andet dens størrelse, der varierer fra 3.000 km² i tørsæsonen til 10.000 km² i regnsæsonen. Tonle Sap er en yderst vigtig ressource for Cambodia med dets enorme spisekammer og et rigt dyreliv med mere end 300 fiske- og 100 fuglearter.

I bil går turen ca. 1 ½ times tid ud til et af de mange fiskerlejer langs søen, Kampong Khleang. Her hører du om, hvordan livet leves for de mange familier, der primært nærer sig ved med fiskeri. Familierne bor i de karakteristiske farverige huse bygget på lange stolper, så de kan klare den høje vandstand i regnsæsonen, hvor landsbyens små gader forvandles til små kanaler. I tørsæsonen med den lave vandstand er der frit udsyn til de lange stolper. Dernæst går du ombord på en båd, der sejler dig ad de små kanaler ud på den store sø, hvor du blandt andet kan opleve, hvordan nogle fiskere bor i flydende huse ude på selve søen.

Ved 14-tiden er du tilbage i Siem Reap, hvor du enten kan nyde resten af dagen til fri disposition, eller du kan tilkøbe en af vores spændende ekstra ture.

Dag 5: Dagen er til fri disposition i Siem Reap

Dagen står til din frie disposition til at slappe af ved poolen, gå på opdagelse i byen eller tilkøbe en af vores ekstra ture.

På en slentretur i byen kan du i sidegaderne og langs floden støde på små templer med guldtage og de fineste haver. En tur forbi Royal Gardens, som er en lille park beliggende umiddelbart over for den kongelige residens, kan også anbefales. Tag dig et hvil, og sæt dig på en af de mange hyggelige caféer og restauranter, og betragt livet i byen.

Dag 6: Siem Reap – Phnom Penh

Du bliver hentet på hotellet og starter turen mod Cambodias sprudlende og historiske hovedstad Phnom Penh. Undervejs kan du nyde de smukke landskaber med rismarker og plantager. Der gøres blandt andet stop i byen Skuon ved det berømte marked for de specielle cambodianske delikatesser, såsom friturestegte edderkopper. Cambodianerne kommer rejsende langvejs fra til dette marked for at nyde deres favoritretter. De har tradition for at spise stort set alt, og her får du mulighed for at nyde synet af dem eller købe en smagsprøve.

Phnom Penh ligger i sammenflugten mellem de 3 floder Mekong, Bassac og Tonle Sap. Her er masser af liv med bugnende markeder, travle boulevarder, små hyggelige gader med butikker og et væld af caféer og restauranter. Oplev den skønne blanding af fransk kolonistil, moderne skyskrabere, pagoder med spidse tårne og det smukke kongepalads.

Ved ankomst til Phnom Penh er resten af eftermiddagen til fri disposition.

Køretid i alt, inklusive pauser og stop: Ca. 5 timer

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 7: Phnom Penh med Kongepaladset, S-21 og Killing Fields

Med dagens heldagssightseeingtur venter dig en både smuk men også rørende dag, hvor du vil komme et spadestik dybere i forståelsen af den cambodianske kultur og historie.

Efter morgenmaden starter turen ud med et besøg på byens ikoniske kongepalads med guldbelagte tage og en fin park, hvor den siddende regent bor. Besøget inkluderer kroningssalen og sølvpagoden.

Dernæst går turen til Wat Phnom-pagoden, der ligger på en lille træbeklædt bakketop og er byens hovedtempel. Hertil valfarter cambodianerne for at bede om held og lykke i livets store begivenheder.  Intet besøg i Phnom Penh er fuldendt uden et besøg ved Tuol Sleng Genocide Museum S-21, der er museum for folkemordet under De Røde Khmerer. S-21 står for Security Prison 21 og er det fængsel, som blev oprettet i 1975 til at huse modstanderne af Pol Pots regime.

Dagen afsluttes med en stærk og bevægende oplevelse ved Choeung Ek, også kaldet ”Killing Fields”. Det bakkede terræn ved Choeung Ek 15 km uden for Phnom Penh vidner om massegravene for de over 17.000 mennesker, der blev myrdet af De Røde Khmerer. Efter besøget går turen tilbage til dit hotel.

Overnatning:
Dag 8: Dagen er til fri disposition i Phnom Penh

Der er intet planlagt program i dag, og du bestemmer frit, om du vil slappe af, gå på opdagelse på egen hånd i Phnom Penh eller tilkøbe en af vores ekstra ture.

Du kan f.eks. gå en tur ad promenaden langs Mekong-floden, shoppe i de hyggelige gader med små butikker, besøge nationalmuseet eller det store indendørsmarked Phsar Thmey ”New Market” eller bare suge til dig af stemningen i byen på de mange caféer og restauranter.

Dag 9: Hjemrejse

Du bliver hentet på hotellet og kørt den korte tur til lufthavnen i Phnom Penh, hvorfra du flyver hjemad med mellemlandinger undervejs. Alternativt kan du ved rejsens bestilling forlænge turen med enten badeferie på paradisøen Koh Rong eller ved kystbyen Kep.

Dag 10: Hjemkomst

Du lander i den valgte lufthavn efter en dejlig ferie.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Badeferieforlængelse på øen Koh Rong, 3 nætter

Rund ferien af med badeferie på den smukke cambodianske ø Koh Rong (78 km²), der ligger bare 40-60 minutters sejlads fra Sihanoukville i Thailandbugten ud for Cambodias sydvestkyst.

Når du går i land på Koh Rong, bliver du mødt af kridhvide sandstrande, turkisblåt hav, svajende palmer og den bagvedliggende jungle. Her er bare smukt – et sandt lille paradis langt væk fra turismens hovedstrøg.

Vi holder til på øens rolige sydvestlige side ved Long Beach også kaldet Sok San Beach, som har en af øens fineste sandstrande. Her bor du på et resort helt ned til stranden, og du kan fra strandkanten nyde solnedgangen. Dagene kan du tilbringe med afslapning, badning og sandet mellem tæerne, eller du kan benytte de mange muligheder for aktiviteter som snorkling, dykning, cykling, lystfiskeri, vandreture i junglen, kajak eller en dagsudflugt med ø-hop til naboøen Koh Rong Sanloem.

Størstedelen af øen er dækket af jungle, så man færdes mest til fods, på motorcykel eller til vands. Her findes mange forskellige eksotiske træsorter som teak og figen, samt et rigt dyre- og fugleliv med blandt andet aber og bøfler. I havet findes tropiske fisk og koraller, mens det tropiske klima giver dig gennemsnitlige temperaturer på 27-30 grader året rundt. Den bedste tid at besøge Koh Rong er fra november til april, da regntiden ligger fra maj til oktober.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på resort med morgenmad, transfers mellem Phnom Penh og Sihanoukville samt speedbåd mellem Sihanoukville og resortet på Koh Rong.

Du kan forlænge badeferien med yderligere nætter, præcis som du ønsker det.

Transfertiden mellem Phnom Penh og Koh Rong er ca. 6 timer inkl. sejladsen.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Badeferieforlængelse i Kep, 3 nætter

I det sydvestlige Cambodia nær grænsen til Vietnam ligger kystbyen Kep. Byen er en forjættende version af fransk Indokina, asiatisk og fransk mad og en tropisk, fredelig badeby med en dejlig 1 km lang sandstrand ud til Thailandbugten. Keps storhedstid startede i den franske koloniperiode i 1930’erne og varede frem til Khmer Rouge overtog styret i 1970’erne, hvorefter byen gled over i glemsel. I dag er mange af de gamle franske villaer forfaldne men fortæller stadig en historie, mens nogle er fint restaureret og omdannet til hoteller, der tilbyder fransk elegance og cambodiansk gæstfrihed. I den langstrakte by, der ikke har et egentligt centrum, finder du et godt udvalg af restauranter og caféer, der tilbyder fantastisk mad og drikke.

Kep er desuden kendt for et godt udvalg af fisk og skaldyr og især de lækre krabber, som du blandt andet finder på fiske- og krabbemarkederne. I det grønne, frodige bagland med de eksotiske bjerge og junglen kan du lave ture ind i Kep nationalpark, der har et rigt dyre- og planteliv. Du kan følge ruter ad forskellig længde langs små stier og nyde den smukke flora, et vidunderligt fugleliv, legende aber og nogle fantastiske udsigtspunkter undervejs.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på resort med morgenmad samt transfers mellem Phnom Penh og resortet i Kep.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Tillæg for enkeltværelse 1.870 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.