Tlf. 70 505 505
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Den Kinesiske Mur

Overvejer du at besøge Den Kinesiske Mur på din næste rundrejse?

Så har vi gjort det nemt for dig. På tre af vores pakkerejser er besøg til Kinas største turistattraktion og vigtigste nationalsymbol nemlig inkluderet.

Asiatours.dk – eventyrlige rundrejser!

Populære rundrejser: Den Kinesiske Mur

Oplev Kinas højdepunkter

Uforglemmelige oplevelser i Kina med bl.a. Beijing, Den Kinesiske Mur, Xian og Shanghai.

10 dage, inkl. alle udflugterPandaer og klassisk Kina

Oplev pandaer, den imponerende natur og kultur i Sichuan kombineret med Beijing og de klassiske højdepunkter.

14 dage, inkl. alle udflugterKinas gamle hovedstæder

En rejse gennem Kinas historie med mange kejserlige dynastier og deres blomstring og fald.

13 dage, inkl. alle udflugterDen kinesiske mur bugter sig mere end 6000 kilometer over bjerge fra havet i øst til de endeløse ørkener i vest.

Murens byggeri blev startet for mere end 2700 år siden og er faktisk ikke én lang mur men en serie af mure som sammen udgør en enorm fæstning.

I 221 f. kr. begyndte muren af tage den form som vi kender i dag. Den daværende kejser af det forenede Kina, Qin Shi Huang, ville beskytte hans nye kejserrige mod barbarerne mod nord, og forbandt derfor de fragmenterede mure.

I dag kan rester af den Kinesiske Mur ses mange steder i det nordlige Kina. Men søger du det bedste sted af få et indtryk af murens forhistoriske storhed, skal du besøge Juyongguan nord for Bejing.

Du kan også besøge muren ved Mutianyu, hvor du kan se muren sno sig på toppen af bjergryggen over mange kilometer. Uanset hvilken rejse du vælger, skal du gøre dig selv den tjeneste at besøge den kinesiske mur. Vil du vide mere? Så vælg den rejse der passer dig ovenfor og se rejseprogram og aktuelle priser. God tur til Kina!