Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist | Man - Fre 9 - 16
ForsideDerfor skal du rejse med os

Derfor skal du rejse med os

Hos os får du en total pakkeløsning, så du ikke skal bekymre dig om andet end oplevelserne.Herunder ser du alle fordelene ved at rejse med Asiatours:
Alle beskrevne udflugter er inkluderet i rejsens pris – du betaler altså ikke ekstra for udflugtspakken. Fly og hoteller er naturligvis også inkluderet.
Du er garanteret prisen! Den pris du får i tilbuddet, er den pris, vi garanterer dig ved køb.
Du er garanteret afrejsen! Intet minimum på antal deltagere. Når du/I har bestilt, afgår rejsen.
Din guide sørger for alt – fra du ankommer i lufthavnen til du flyver hjem igen, så du kan slappe af og bare nyde ferien.
Du bor på gode 3- og 4-stjernede hoteller, med mindre du er på et homestay, hvor det jo ikke handler om stjerner men om oplevelser – og der kan du så forvente, at oplevelsen er femstjernet.
På rundrejsen er der fuldt program, altså ingen tomme dage. Vi har den filosofi, at du skal have valuta for pengene, når du er på destinationen. Måske er det eneste gang du kommer der, og så vil det være ærgerligt ikke at have fået alle oplevelserne med.
På transfers fra og til lufthavne, fra og til hoteller, benytter vi ikke shuttlebusser. Du kører den direkte vej uden forsinkende stops på andre hoteller.
Her er ingen skjulte tillæg: fakturagebyr, ekspeditionsgebyr, tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond – alt er inkluderet i rejsens pris.
Rejsens pris afspejler sæsonen. Er det en periode, hvor mange ønsker at rejse, er priserne generelt højere på fly og indkvartering, fx afgange omkring jul, nytår, påske, og den danske sommerferie
Jo tættere du er på det ønskede rejsetidspunkt, jo højere er prisen på rejsen, fordi der generelt er få pladser tilbage. Så derfor, jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for at få en lav pris.
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Populære Rejser
Vietnams højdepunkter
Vietnams højdepunkter
Magiske natur og kulturoplevelser.
 
Bali, Indonesien
Bali, Indonesien
Rundrejse på Bali, Gudernes ø.
 

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!