Tlf. 70 505 505
Kundeservice Man - Fre 9 - 16

Overnatning: Indonesien

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Indonesien.
Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

D’Tunjung Resort & Spa ***
Candi Dasa, Bali

Det 3-stjernede D’Tunjung Resort & Spa ligger ved vandet i Candi Dasa med kort afstand til en badestrand.  Resortet har to swimmingpools, den ene ligger helt ude ved vandet. Der er restaurant, bar, et lille fitnesscenter samt en lille spa. Restauranten ligger tæt på stranden med udsigt over vandet. Der er gratis WIFI i fællesområder og på værelser.

Der er 17 enkelt indrettede værelser med aircon, sikkerhedsboks og balkon eller terrasse. Badeværelserne har separat badekar og bruser, og nogle er indrettet i balinesisk stil med udendørs badefaciliteter.

Rama Shinta Hotel ***
Candi Dasa, Bali

Det 3-stjernede hotel Rama Shinta ligger i den østlige del af Candidasa ved siden af den naturlige lagune på strandsiden af vejen fra Denpasar.  Hotellet ligger tæt på flere forskellige strande.  Hotellet ligger i en tropisk have og har restaurant, bar/lounge, swimmingpool og massage. Der er gratis WIFI i fællesområder og på værelser.

Hotellets 15 værelser er enkelt indrettet i lyse farver og gyldne træsorter. Værelserne har alle aircon, balkon, kaffe- og tefaciliteter, sikkerhedsboks.

The Natia Resort ***
Candi Dasa, Bali

Det 3-stjernede hotel The Natia ligger uforstyrret i en tropisk have direkte på stranden centralt i Candi Dasa. Hotellet har swimmingpool og to restauranter.

Hotellets reception hjælper med at arrangere snorkleture, fisketure, sejlture og trekkingture. Værelserne er enkelt indrettet i balinesisk stil og har himmelsenge med myggenet, aircon, minibar og egen terrasse.

The Jayakarta Suites ****
Flores, Komodo

På den vestlige side af Flores finder man dette 4-stjernede hotel. Her er du blot et stenkast fra stranden og bjergene i baglandet.

Her er 71 rummelige værelser, som alle har eget bad/toilet, TV, aircondition, minibar og te/kaffe-faciliteter.

Hotellet har restaurant og bar, og midt i den grønne have ligger poolen – i skyggen af palmetræer, som giver læ for solens bagende stråler. På hotellet er der mulighed for at få massage, og der er wi-fi i fællesområderne.

Aston Sunset Beach Resort ****
Gili, Bali

Det 4-stjernede hotel, Aston Sunset Beach Resort ligger på den vestlige side af Gili Trawangan, og solnedgangen med udsigt mod den legendariske vulkan, Mount Agung på Bali er et absolut must under et ophold her. Resortet ligger lige ned til stranden, og i et relativt roligt område. Vil du ind til byen, er det muligt at låne cykler.

Værelserne er rummelige og har alle eget bad/toilet, TV, aircondition og te/kaffe-faciliteter. Alle værelser har egen balkon/terrasse.

Poolen er stor og med god plads til liggestolene omkring. Der er wi-fi på hotellet samt restaurant.

Kahyt på båd ved Komodo-øerne
Komodo

Overnatning i egen kahyt ombord på båden, som sejler omkring Flores, Rinca og Komodo. Du bor i egen kahyt med vifte men med delt bad/toilet.

Aditya Beach Resort ***
Lovina, Bali

Det 3-stjernede hotel Aditya Beach Resort ligger i en stor tropisk have direkte ned til stranden i Lovina. Hotellet har restaurant, bar, swimmingpool, vandsportsfaciliteter og gratis WIFI. Hotellet har ca. 60 værelser, der er fordelt på hotelværelser og bungalower. Hotelværelserne har aircon, tv samt balkon eller terrasse. Bungalower er mod tillæg.

Puri Lumbung Cottages **
Munduk, Bali

Det unikke øko-resort, Puri Lumbung ligger midt i den friske bjergluft i højlandet tæt på byen Munduk i den nordlige del af Bali. Fra resortet er der en smuk udsigt til landskabet omkring med grønne rismarker og frodige dale, som begge dele er omgivet af bjergtoppe, der stikker op i landskabet.

De 43 værelser består alle af små, charmerende hytter i forskellige størrelser, som alle har eget bad/toilet og egen veranda eller terrasse med udsigt til bjergene eller rismarkerne – nogle endda til begge dele. Her er ingen aircondition – det er ikke nødvendigt i den kølige, friske bjergluft.

Resortet har to restauranter, bar og en spaafdeling. Der er ingen pool på resortet.

Hele resortet er bygget i balinesisk stil og med respekt for de traditionelle metoder og skikke og resortet arbejder tæt sammen med lokalbefolkningen for at bevare stedets kultur og lokale skikke.

Grand Hyatt *****
Nusa Dua, Bali

Dette skønne 5-stjernede resort ligger i en kæmpe tropisk have direkte på stranden i det gamle fiskerområde Nusa Dua. Grand Hyatt har egen 650 m lang og hvid sandstrand, havet er krystalklart og rent og 28°C året rundt.

Resortet har over 600 værelser, suiter og villaer. Grand Rooms er 49 m² store og meget smagfuldt indrettet med teaktræ, marmor fra Java og de smukkeste tekstiler i rene og blide farver. Alle Grand Rooms har en dobbeltseng, en dagsseng, separat siddeområde og egen balkon med udsigt over haven eller lagunen. Badeværelset har både badekar og bruser, og deluxe produkterne er fra Kriya spaen. Desuden er der batik-badekåbe og badetøfler til rådighed under opholdet. Værelserne har naturligvis alle moderne bekvemmeligheder fra tv til wifi og minibar.

Personalet er smilende og hjælpsomme uden at være påtrængende. ALT er som man kan forvente på et 5-stjernet luksushotel – der er lagt op til forkælelse og afslapning mens du bor her.

Taman Wana Villas ****
Palasari, Bali

For enden af en 2 km lang lokal vej åbenbarer det unikke retreat, Taman Wana Villas sig. Retreatet ligger ugenert på et lille højdedrag mellem skov og rismarker på det vestlige Bali langt fra de gængse turistområder. Når du står ud af bilen, mærker du med det samme den ro og afslappede stemning, der hersker her.

Retreatet har restaurant, swimmingpool, børnepool, spa og lækre fællesområder. Retreatet har 26 fantastiske værelser, der er meget rummelige og med vægt på luksus. Det fuldt udstyrede badeværelse har også en udendørs bruser. Alle værelser har enten balkon eller terrasse, fladskærms-tv, kaffe- og tefaciliteter samt gratis mineralvand på værelserne.

Taman Wana Villas er svært at finde – og det er svært at tage derfra igen!

Adi Assri Resort ***
Pemuteran, Bali

Det 3-stjernede Adi Assri Resort ligger helt ned til vandet og i kort afstand fra stranden ved Pemuteran, ca. 20 minutters kørsel fra indgangsporten til Bali Nationalpark. Resortet består af bungalower, og der er i alt ca. 60 værelser. Værelserne er rummelige og indrettet med traditionel balinesisk udsmykning og har himmelsenge med myggenet. Værelserne har aircon, minibar, lille sikkerhedsboks, kaffe- og tefaciliteter samt egen terrasse. Alle værelser har traditionelt balinesisk, udendørs badeværelse – altså bruser under åben himmel, men naturligvis afskærmet.

Resortet har swimmingpool, spa-afdeling, restaurant, bar og sidste men ikke mindst: gratis wifi.

Kinaara Resort & Spa ****
Pemuteran, Bali

Kinaara Resort & Spa ligger i Pemuteran i det nordvestlige Bali. Stedet vil uden tvivl fortrylle dig og få dig ned i gear. Man kan ikke andet end at forelske sig i dette sted, som mest af alt minder om en lille oase omgivet af tropiske haver, palmer og betagende bjerge. I midten af resortet er der en fantastisk pool med naturligt varmt vand fra resortets egen kilde.

Resortet består af hytter som er indrettet med komfortable senge og myggenet samt udendørs badeværelse. Alle værelser er udstyret med wi-fi, aircondition, loftsvifte, minibar, kaffe- og tefaciliteter, og telefon. Fra terrassen kan du slappe af med en god bog og nyde udsigten til de tropiske haver og poolen.

Kinaara har bar og restaurant, hvor du kan nyde farverige drinks, lokale og internationale retter.

Endvidere kan du forkæle dig selv i spa-afdelingen med en ægte balinesisk massage.

Kubuku Ecolodge and Resto ***
Pemuteran, Bali

Kubuku Ecolodge and Resto er et rigtig godt 3½-stjernet hotel i nærheden af stranden i Pemuteran og tæt på Reef Seen Sea Turtle Hatchery, en udklækningsstation for havskildpadder.

Hotellet har restaurant, café, bar, swimmingpool, børnepool og gratis WIFI. Hotellet har 13 værelser med aircon, myggenet om sengene, sikkerhedsboks, kaffe- og tefaciliterer samt balkon eller terrasse.

Mimpi Resort ****
Pemuteran, Bali

Mimpi Resort Menjangan ligger på stranden i den beskyttede bugt Banyuwedang med Bali Barat Nationalpark som nabo. Fra resortet er der en smuk udsigt over vandet og med bjergene i horisonten. Fra resortets restaurant kan du nyde en pragtfuld solnedgang. Patio værelserne har egen veranda med bløde puder og hynder, hvor du kan slappe af efter dagens oplevelser.

Værelserne er rummelige og meget luftlige og er indrettet med træmøbler og indrettet med moderne faciliteter. På resortet er der en naturlig varm pool med termisk vand til fri afbenyttelse. Desuden har resortet swimmingpool, spa (i dagtimerne), dykker- og snorklefaciliteter samt naturligvis restaurant og bar.

Naya Gawana Resort & Spa ****
Pemuteran, Bali

Dette dejlige 4-stjernede resort ligger helt ned til vandet i Pemuteran, i kort afstand fra badestranden. Resortets område udgør hele 3 ha. lige ved den velbevarede Vestbali Nationalpark, området er fortrinsvis anlagt som have.

Der er ca. 40 bungalow-værelser i forskellige kategorier på resortet, heraf nogle i to etager. Uanset kategori er alle smagfuldt og enkelt indrettet med aircon, himmelsenge med myggenet, minibar, kaffe- og tefaciliter. Nogle af bungalowerne har traditionelt udendørs balinesisk badeværelse. Alt det varme vand til badeværelserne kommer fra områdets naturlige varme kilder.  Alle værelser har solterrasse.

Resortet tilbyder restaurant, bar og swimmingpool. Menori Room er døgnåbent og har billardbord, skak, dart, computer med bredbåndsforbindelse og satellit-tv.

Abian Harmony Hotel ***
Sanur, Bali

5 minutters gang fra sandstranden i Sanur ligger Abian Harmony hotel. Her er alt, hvad man skal bruge på en afslappende badeferie; udendørs pool med solterrasse til dem, som ikke er så meget til strandlivet, mulighed for spabehandlinger og et væld af restauranter og butikker lige udenfor døren.

Værelserne er hyggelige og rummelige og har alle egen balkon. Der er wi-fi overalt på hotellet – også på værelserne – hvor man også finder tv, minibar, mulighed for at lave te/kaffe, aircondition, tøfler og sikkerhedsboks.

Alt i alt et pragtfuldt sted til nogle dages afslapning.

Inna Sindhu Beach Resort ***
Sanur, Bali

Inna Sindhu Beach Resort er et godt og hyggeligt 3-stjernet hotel, der ligger i en stor tropisk have ved stranden i den rolige, nordlige ende af Sanur. Resortet har restaurant, kaffebar, spa, swimmingpool, børnepool, tennisbane i haven, beachvolleybane på stranden, samt andre lege/sportsaktiviteter. Der er WIFI i fællesområderne. Resortet har 61 enkelt indrettede værelser med terrasse eller balkon, aircon, satellit-tv, badeværelse med kar og bruser.

Et dejligt hotel til nogle afslappende dage ved stranden efter en rundrejse.

Parigata Resorts and Spa ****
Sanur, Bali

Parigata Resorts and Spa ligger i hjertet af fiskerlandsbyen Sanur, ca. 20 minutters kørsel fra lufthavnen. Boutiqueresortet ligger i en stor tropisk have 5 minutters gang fra sandstranden Sanur. Lige uden for resortet ligger der restauranter, caféer, små butikker og gadekøkkener. Resortet emmer af balinesisk stemning, og bygningerne er smukt udformet i typisk lokal landsbystil. Deluxeværelserne ligger i stueplan og har direkte adgang til swimmingpoolen.

Værelserne er rummelige, enkle og moderne indrettet med alle faciliteter. Der er egen terrasse med lette kurvestole eller gedigne træmøbler. Resortet har spa, restaurant og bar. Personalet er smilende og hjælpsomme. Alt i alt et pragtfuldt sted til nogle dages afslapning.

Puri Gopa Hotel
Sanur, Bali

Det 3-stjernede Puri Gopa Hotel ligger i hjertet af Sanur i kort gåafstand fra den dejlige strand. Hotellet er familieejet og har kun 28 værelser, en restaurant, bar og en swimmingpool. Der er WIFI i fællesområder.

Hotellet emmer af balinesiske traditioner med udskæringer i både murværk og træværk på bygningerne. Stier fører gennem den velplejede tropiske have, og stemningen er varm og venlig.

Hotellets værelser har alle balkon med udsigt til enten poolen eller haven. Værelserne er enkle med aircon, minibar (mod særskilt betaling) og tv.

Puri Kelapa Garden Cottages ***
Sanur, Bali

Det hyggelige 3-stjernede hotel Puri Kelapa Garden Cottages ligger i hjertet af den traditionelle landsby Sanur, kun 370 m fra stranden.

Hotellet ligger fredfyldt i en stor tropisk have, og de højeste bygninger er kun 2 etager. Værelserne er enkelt og stringent indrettet med lyse farver og lette møbler i fortrinsvis lette træsorter.  Værelserne har aircon, 2 flasker gratis vand pr. værelse pr. dag, køleskab og minikøleskab. Hotellet har swimmingpool, restaurant, spa, wi-fi hotspot og tilbyder cykeludlejning.

Sativa Cottages ***
Sanur, Bali

Sativa Cottages er et hyggeligt lille 3-stjernet hotel i Sanur. Det ligger kun 5 minutters gang fra stranden. Her er kun 47 værelser, som ligger i små bungalower med 4 værelse i hver bungalow. Alle bungalowerne er placeres i en stor tropisk have med poolen som centrum.

Værelserne er enkelt indrettede, men har god plads og store badeværelser. Her er TV, minibar, og aircondition og alle værelser har egen balkon.

Hotellet har – udover poolen – egen restaurant og bar, spa og de tilbyder cykeludlejning.

Taksu Sanur Hotel ***
Sanur, Bali

10 minutters gang fra stranden i Sanur finder du dette gode 3-stjernede hotel. Gider du ikke gå til stranden, kan du benytte hotellets shuttleservice. Hovedgaden i Sanur er kun et stenkast fra hotellet, så du er virkelig tæt på både butikker og restauranter.

Hotellet har både en stor pool samt en mindre børnepool. Her er også en dejlig grøn gårdhave med god plads til både at nyde sol og skygge.

Værelserne er store og velindrettede og alle har balkon eller terrasse. De har naturligvis alle eget bad/toilet, TV, aircondition, kaffe/te-faciliteter samt minibar.

Der er restaurant på hotellet og wi-fi i fællesområderne.

Adi Cottages ***
Ubud, Bali

I hjertet af Ubud – kun 15 minutters gang fra Ubuds centrum – finder man det hyggelige 3-stjernede Adi Cottages. Hotellet har kun 19 værelser, og stedet emmer af charme og personlighed. Hotellet ligger omgivet af en grøn, tropisk have, og selvom der er både restauranter og barer tæt på, fornemmer man hurtigt roen, når man træder ind i haven.

Værelserne er rummelige og indrettet i traditionel balinesisk stil og har alle egen balkon. Alle værelser har desuden eget bad/toilet, TV, aircondition og køleskab.

I palmernes skygge i haven ligger poolen. Her er også liggestole, hvor du kan slappe af efter en dag med oplevelser. I tilknytning til hotellet ligger en lille cafe, hvor morgenmaden serveres. Cafeen har også både en lækker frokost- og aftenmenu.

Der er gratis wi-fi på hotellet.

Alaya Resort ****
Ubud, Bali

Det 4-stjernede Alaya Resort ligger i hjertet af Ubud, omgivet af en have og i meget kort afstand fra Abeskoven. Trods den centrale placering er resortet uden for haven omgivet af rismarker.  Hotellet har ca. 100 værelser, der er smagfuldt indrettet i balinesisk stil. Værelserne har alle moderne faciliteter som aircon og loftsvifte, fladskærmstv, sikkerhedsboks og hårtørrer. Desuden er der minibar samt kaffe- og tefaciliteter.  Resortet byder på gratis wifi, swimmingpool, cykeludlejning, spa-afdeling samt restaurant med indonesiske og internationale retter. Som en ekstra bonus serveres der gratis eftermiddagste og tropiske frugter hver dag.

Anumana Hotel ****
Ubud, Bali

Dette hyggelige 4-stjernede boutique hotel ligger kun få minutters gang fra den berømte og hellige Monkey Forest – midt i hjertet af Ubud.

Her er kun 39 værelser, som alle er stilfuldt indrettet med eget bad/toilet, aircondition, TV, minibar, te/kaffe-faciliteter. Alle værelser har egen balkon eller terrasse. Hotellet er bygget omkring den flotte lagune-lignende pool, som har god skygge af palmer og eksotiske blomster og buske.

Her er restaurant, bar, spa-afdeling, gratis wi-fi, og hvis du vil udforske området omkring Ubud tilbyder hotellet også cykeludlejning.

Artini 2 Cottages ***
Ubud, Bali

Det 3-stjernede Artini 2 Cottages ligger på Padang Tegal i hjertet af Ubud tæt på Abeskoven, kunstgallerier, museer samt butikker og restauranter. Hotellets omgivelser er grønne, og nærmeste nabo til den ene side er rismarkerne. Det hyggelige og rolige hotel har restaurant, swimmingpool, gratis wifi i fællesområder og et lille gæstebibliotek. Hotellets 26 værelser er indrettet i klassisk balinesisk bungalow-stil med balkon eller terrasse. Værelsernes badeværelser har bruser i et dybt badekar, sikkerhedsboks, loftsvifte og aircon. Det er et hotel.

Champlung Sari ***
Ubud, Bali

Champlung Sari er et afslappet retreat i Ubud, omgivet af de grønklædte bjerge og dybe kløfter. Retreatet ligger i en stor tropisk have, der gennemskæres af 2 naturlige vandløb.

Værelserne er i bungalower, der ligger i grupper forskellige steder, hvilket understreger landsbystemningen. Superiorværelserne har egen terrasse eller balkon med gode træmøbler og har selvfølgelig alle moderne faciliteter. Retreatet har spa, restaurant, bar og café, 2 swimmingpools samt gratis shuttlebus ind til centrum af Ubud.

Mathis Retreat ****
Ubud

I Ubuds grønne omgivelser med udsigt til de smukke rismarker finder man det hyggelige 4-stjernede hotel, Mathis Retreat. Atmosfæren på hotellet er både personlig og afslappet, og det er der perfekte sted at afkoble efter en dejlig dag fyldt med oplevelser.

Her er kun 21 værelser, som alle er indrettet i et stilfuldt mix af moderne og balinesisk design. Alle værelser har egen terrasse, aircondition, te/kaffefaciliteter, minibar, TV og gratis wi-fi.

Slap af ved poolen, som ligger i skyggen af palmerne med direkte udsigt til rismarkerne, eller få en god massage i hotellets spa.

Hotellets restaurant byder på lækre balinesiske retter tilsat et internationalt tvist.

Ubud ligger blot 5 minutters kørsel fra hotellet – hvis du kan løsrive dig fra udsigten.

Pertiwi Resort & Spa ***
Ubud, Bali

Det 3-stjernede Pertiwi Resort & Spa er bygget i balinesisk stil og ligger i hjertet af Ubud tæt på Abeskoven og med kort afstand til kunstgallerierne. Resortets ligger i en gammel og velplejet tropisk have og har 2 restauranter, bar, en hyggelig tagterrasse, en indbydende swimmingpool og et lille fitnesscenter.

Resortet har i alt 48 værelser og nogle villaer. Alle værelser er indrettet enkelt og fint med balkon, aircon, sikkerhedsboks, minibar og fladskærms-tv med satellitkanaler. Der er gratis WIFI både på værelserne og i fællesområderne.

Ubud Village Hotel ***+
Ubud

I gåafstand til en række af Ubuds hovedattraktioner finder man det dejlige 3+-stjernede hotel, Ubud Village Hotel. Selv med den centrale beliggenhed ligger hotellet i grønne omgivelser – med skyggefulde palme- og bambustræer omkring ejendommen.

Hotellet har 64 rummelige værelser, som alle er indrettet i kontrastfyldte farver med mørke træmøbler, lyse vægge og kølende marmorgulve, som tilsammen giver en velafbalanceret charme og atmosfære. Alle værelser har tv, minibar, aircondition og gratis wi-fi.

Hotellet har to pools (hvoraf den ene har en særlig børneafdeling), egen restaurant, cafe og bar. Her er også en skøn spa-afdeling.

Grand Mutiara ****
Berastagi, Sumatra

Hotellet ligger i hjertet af Karo området omgivet af eksotiske planter og blomster tæt ved Lau Siedebuk Debuks varme kilder. På Grand Mutiara Hotel finder du østlig charme, moderne faciliteter og elegant indrettede værelser med TV, kaffe/te og balkon med udsigt til haven. Hotellet har restaurant med internationale og traditionelle retter, indendørs- og udendørs café og swimmingpool.

Cubadak Paradiso Village
Cubadak, Sumatra

Cubadak Paradiso Village ligger på øen Cubadak ca. 2 timers transport i bil og båd (ca. 60 km) fra Padang og ca 4 timer (160 km) fra Bukit Tinggi. Øen er ca 15km² og er ubeboet bortset fra Cubadak Paradiso Village og nogle få fiskerhytter. Øen er dækket af oprindelig regnskov og har et rigt fugleliv.

Resortet er meget enkel i standard, men det er en 5-stjernet oplevelse at opholde sig der – væk fra alverdens jag og larm. Vandet omkring øen er krystalklart og ligger året rundt på 29°C, en temperatur, der holder helt ned i 30 meters dybde. Det giver superforhold for dykkere og snorklere.

Resortet har 12 bungalower, der alle vender mod havet og er meget enkelt udstyret med møbler fremstillet af lokale materialer. Alle bungalower har loftsvifte og myggenet om sengen. Resortet har wifi og mobilkontakt fra fællesområderne.

Et ophold på Cubadak Paradiso Village inkluderer helpension, fordi der ikke er andre muligheder. Der er gratis vand, te og kaffe. Sodavand, øl, vin og spiritus er mod separat betaling.

Bukit Lawang Ecolodge **
Bukit Lawang, Sumatra

I regnskoven i Gunung Leuser National Park ved bredden af Bohorok floden finder du Bukit Lawang Ecolodge. Da man byggede hotellet blev man inspireret af de naturlige omgivelser og de 34 komfortable værelser er alle bygget med naturlige materialer.

Værelserne er opdelt i 4 forskellige typer. Ens for dem er, at de har eget badeværelse, ventilator og myggenet og har enten altan eller terrasse, hvor du kan slappe af og høre regnskovens mange lyde efter en dag med oplevelser i nationalparken og ved det nærliggende orangutang rehabiliteringscenter. Både værelser og lodgen generelt er meget enkelt indrettet og har meget enkle faciliteter. I restauranten serveres økologiske grøntsager fra egen have.

Rindu Alam Hotel **
Bukit Lawang, Sumatra

Det 2-stjernede Rindu Alam Hotel ligger i landsbyen Bukit Lawang, ca. 90 km nordvest for Medan. Hotellet ligger naturskønne omgivelser ved skoven og på bredden af Bahorok floden. Hotellet har ca. 40 værelser med loftsvifte og aircondition.

Hotellet har restaurant og gratis wifi.

Hotel Royal Denai ***
Bukittinggi, Sumatra

Hotellet ligger centralt i Bukittinggi og er omgivet af de to vulkaner Merapi og Singgalang. De komfortable værelser har wi-fi, TV, telefon, aircondition eller ventilator og har udsigt til haven. Hotellet har swimmingpool, kaffebar og restaurant med internationale og traditionelle retter.

Aryaduta Hotel *****
Medan, Sumatra

I hjertet af Indonesiens 3. største by, Medan finder du Aryaduta hotellet. Hotellet ligger på de øverste etager i shopping centeret, Grand Palladium Mall, hvor der bl.a. er caféer og et supermarked. Merdeka Walk er kun få minutters gang fra hotellet.

Værelserne er rummelige og har alle eget bad/toilet, TV, aircondition, minibar og gratis internet.

Midt i hotelkomplekset ligger poolen og gårdhaven, som indbyder til en god kop kaffe eller en kølig drink i solen.

Hotel Tiara ****
Medan, Sumatra

Hotellet er ligger i Medan centrum. De 175 værelser er alle udstyret med wi-fi, TV, minibar, køleskab, kaffe/te og aircondition.

Hotellet har restaurant med internationale og traditionelle retter, lounge med live musik, fitness center, sauna, swimmingpool og tennis/squash baner.

Hotel Polonia ****
Medan, Sumatra

Dette 4-stjernede hotel ligger i hjertet af Medan og tæt på templet Borobudur Vihara.

Værelserne er smagfuldt og moderne indrettet og udstyret med wi-fi, aircondition, sikkerhedsboks, TV, kaffe- og te faciliter og hårtørrer.

Efter en lang rejse kan du slappe af ved hotellets pool og om aftenen kan du nyde lækre lokale og vestlige retter i hotellets restaurant.

Polonia har desuden fitnessrum og barbersalon med mulighed for kropspleje og massage.

Hotel Tabo Cottages
Samosir, Sumatra

På øen Samosir midt i kratersøen Toba ligger dette hyggelige hotel omgivet af rismarker og plantager. Hotellet er indrettet i naturlig og traditionel stil og har en storslået udsigt over søen og bjergene. Beliggenheden, den unikke stil og den frodige tropiske have giver en fantastisk og afslappet atmosfære.

Værelserne er enkle og udstyret med eget badeværelse og har udsigt til haven og de maleriske bjerge. Hotellet har restaurant med internationale og traditionelle retter samt et bageri.

Hotel Toledo Inn **
Samosir, Sumatra

Det 2-stjernede Toledo Inn hotel ligger fremragende direkte ud til vandet på øen Samosir, der ligger i Tabo søen. Hotellets værelser ligger i en række bygninger lidt spredt i det kuperede terræn. Værelserne er meget enkelt udstyret. Hotellet har restaurant og tilbyder bådture.

Hotel Tor Sibohi Nauli **
Sipirok, Sumatra

Hotellet ligger på en bakke i fantastiske, grønne og rolige omgivelser. Der er udsigt til de omkringliggende Bukit Barisan bjerge og det fredede skovområde Jomfruskov. De naturlige omgivelser og de nærliggende landsbyer gør, at der er en hel speciel og afslappet atmosfære.

Værelserne er enkle og har telefon og TV. Hotellet har restaurant med internationale og traditionelle retter. Desuden er der swimmingpool samt bar med leverende musik.

Puri Artha Hotel ***
Bandung, Java

Det hyggelige 3-stjernede Puri Artha Hotel ligger i hjertet af Yogyakarta, og som noget ret unikt har hotellet en fin lille have. Hotellet har swimmingpool, restaurant, bar og spa.

Værelserne er rummelige og er indrettet med møbler af lokale materialer i en mixet javanesisk-balinesisk stil. Alle værelser har aircon, minibar og egen veranda ud mod haven.

Ketapang Indah Hotel ***
Banyuwangi, Java

I den smukkeste have – kun få minutters gang til stranden med det smukke sorte sand – ligger det charmerende 3-stjernede hotel, Ketapang Indah Hotel. Poolen er rummelig og med god plads til at sole sig langs kanten, og der er wi-fi overalt på området.

Værelserne er enkle men pæne indrettet og har alle eget bad og toilet. Der er restaurant på hotellet.

Tugu Lestari Blitar Hotel ***
Blitar, Java

Det charmerende 3-stjernede Tugu Lestari Blitar Hotel ligger i byen Blitar tæt på Javas sydkyst. Hotellet ligger i en stor tropisk have og er indrettet i en smuk koloniejendom med 4 bygninger i 2 etager.

Hotellet har 45 værelser og suiter, der alle har terrasse eller balkon, aircon, minikøleskab, minibar, telefon, tv og wifi. Hotellet har restaurant og bar.

Lava View Hotel **
Bromo, Java

Udsigten mod Mount Bromo fås næppe meget bedre end fra Lava View Hotel. Hotellet har restaurant og mulighed for wi-fi enkelte steder.

Værelserne er meget enkelt indrettet og har meget enkle faciliteter.

Ijen Resort **
Ijen, Java

Ijen Resort ligger ca. 25 minutters kørsel fra Banyuwangi på vej til Ijen vulkanen. Resortet ligger midt i naturen i højlandet med en helt enestående udsigt over risterrasser og vulkaner i horisonten.

Resortet består af bungalower, der alle har egen terrasse med smuk udsigt over landskabet. Bungalowerne har alle loftsvifte, køleskab samt te- og kaffefaciliteter. Resortet har restaurant.

Margo Utomo Agro Resort ***
Kalibaru, Java

Hyggeligt lille hotel i udkanten af den lille by, Kalibaru. Alle værelser har egen terrasse og ligger ud til en skøn, tropisk have, som tiltrækker massevis af fugle og sommerfugle. Hotellet har en stor pool og en spa-afdeling, hvor man kan booke massage. Værelserne er spartanske men komfortabelt indrettet og har alle eget badeværelse. På udvalgte områder er der wi-fi.

Bromo Cottages ***
Tosari, Java

Dette hyttehotel ligger på en skråning i Tosari på Tengger plateauet, hvor klimaet er køligt (op til max 18°C) og fra november til april regnfuldt.

Udsigten fra hotellet er formidabel og vulkanerne Semaru og Bromo ligger tæt på. Hotellet har restaurant. Værelserne er meget enkelte indrettet og har meget enkle faciliteter.

Neo+ Awana Yogyakarta ***
Yogyakarta, Java

Det moderne 3-stjernede hotel, Neo, ligger tæt på Yogyakartas centrum. Her er et godt udvalg af både shopping og restauranter i nem gåafstand fra hotellet. Hotellet har udendørs pool, gratis wi-fi og restaurant.

Værelserne er stilfuldt indrettet i afdæmpede farver og har alle aircondition, køleskab, TV, minibar, mulighed for at lave te/kaffe samt sikkerhedsboks.

Hotel Bara Beach ***
Tanjung Bira, Sulawesi

Strandhotellet hotel Bara Beach ligger i rolige omgivelser væk fra byen. Hotellet består af 6 bungalows og ligger direkte ned til den palmeklædte hvide sandstrand med krystalklart vand.

Alle bungalows er bygget af lokale materialer og er indrettet meget enkelt i typisk indonesisk stil med egen terrasse. Værelserne er udstyret med aircondition, køleskab, TV og DVD. Hotellet har desuden restaurant med internationale og traditionelle retter.

Empress ***
Makassar, Sulawesi

Det 3-stjernede hotel Empress ligger 5 minutters kørsel fra Losari standen i Makassar og 30 minutter fra lufthavnen. Hotellet har ca. 80  enkelt indrettede værelser, der har aircondition og fladskærms-TV med kabelkanaler. Hotellet har restaurant og bar.

Hotel Aston ****
Makassar, Sulawesi

Det moderne og elegante Hotel Aston ligger i hjertet af Makassars finanskvarter. De 177 smagfulde værelser er udstyret med wi-fi, HD fladskærms TV, minibar, kaffe- og tefaciliteter, sikkerhedsboks og badeværelse med hårtørrer og badekåber. Der tilbydes roomservice døgnet rundt.

Hotellet har fitnessrum, spa og indendørs swimmingpool med en fantastisk udsigt over byen samt restaurant på øverste etage med en fantastisk med udsigt over havet.

BBC Hotel ***
Sengkang, Sulawesi

Det 3-stjernede BBC Hotel ligger centralt i Sengkang, ca. et kvarters gang fra Tempe Sø, hvor der findes flere flydende fiskerlandsbyer. Hotellet har 28 værelser, der har aircondition, fladskærms-tv, sikkerhedsboks og badeværelse med enten kar eller bruser. Hotellet har en lille hyggelig café.

Hotel Torsina **
Tana Toraja, Sulawesi

Det 2-stjernede hotel Torsina ligger fredelig og omgivet af rismarker i Toraja højlandet tæt på Rantepao, ca. 20 minutters kørsel fra Makale. Hotellets bygninger er inspireret af den klassiske byggestil i Toraja højlandet. Værelserne er meget enkelt indrettet og har eget badeværelse. Hotellet har swimmingpool.

Toraja Misiliana Hotel ***
Tana Toraja, Sulawesi

Det 3-stjernede hotel Misiliana ligger i Toraja højlandet ca. 3 km fra Rantepao, tæt på Sadang floden. Hotellet er indrettet i den klassiske byggestil for Toraja højlandet. Hotellets rummelige værelser er enkelt indrettet og har balkon eller terrasse.

Hotellet har restaurant, swimmingpool, tennisbane og tilbyder massage.

Anda Bungalows **
Tanjung Bira, Sulawesi

Budgethotellet Anda Bungalows ligger ca. 50 meter fra stranden i Tanjung Bira. Hotellet har 18bungalow-værelser, der er meget enkle. Værelserne har eget terrasse.