Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til ØstenBaliBali Gudernes Ø
Bali, Indonesien | 15 dage:

Rundrejse - Bali, Gudernes Ø

Højdepunkter på denne rejse:

Ubud, Tirta Empul templet, Gunung Kawi, Besakih templet, landsbyen Tenganan, Kerta Gosa, Batur vulkanen og kratersøen, cykeltur omkring Ubud, Bratan søen, Ulun Danu templet, tvillingesøerne Tamblingan og Buyan, Bali Nationalpark, snorkeltur ved øen Menjangan, Pupuan risterrasser, Sanur.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse fra Danmark til Denpasar t/r
 • 12 nætter på 3- og 4-stjernede hoteller
 • Lokal engelsktalende guide på udflugter og ture
 • 12 x morgenmad
 • 2 x frokost (dag 5, 8)
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for at forlænge badeferien ved Sanur

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Tirta Empul templet ved Tampaksiring
 • Kunsthåndværkerlandsbyer ved Ubud
 • Cykeltur fra Kintamani til Ubud
 • Østbali tur, inkl. Besakih, Tenganan og Kerta Gosa
 • Krydderi- og frugtmarked ved Bedugul
 • Bratan søen med Ulun Danu templet, Munduk
 • 3-timers trekkingtur i Bali Nationalpark og snorkeltur ved øen Menjangan
 • Pupuan risterrasser
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Tillæg for enkeltværelse 4.215 kr.
Rabat ved børn under 12 år og større grupper
Vælg denne rejse fordi...

Bali er gudernes ø på mange måder. I templerne tilbedes de mange hinduguder med offergaver fra mænd og kvinder i traditionelle dragter. Naturen er gudeskøn – frodige, vulkanske landskaber med bjerge og dybe dale. Og hele Bali er omgivet af et turkisblåt hav, der både byder på smukke strande og fremragende dykkersteder. På denne 15 dages rejse oplever du Balis mytiske kunstnerby Ubud, cykeltur ad små lokale veje ved vulkanen Batur, den uopdagede nationalpark i nordvest, fantastisk snorkling ved Menjangan, de verdensberømte risterrasser ved Pupuan, de smukke templer og Sanurs skønne strande – alt sammen indhyllet i den ophøjede ro, som balineserne udstråler.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Flyrejse fra Danmark
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark. Der vil være mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst Bali
Dag 2: Ankomst Bali

Ved ankomst til Bali får du visum i lufthavnen, hvorefter du samler din bagage op. I ankomsthallen venter guiden med et skilt med Asiatours, og du bliver fulgt til dit hotel i Ubud, hvor du skal bo de kommende 5 nætter. Efter ankomst er det tid til et hvil efter rejsen, og resten af dagen er til fri disposition.

Ubud ligger i højlandet ca. 1 times kørsel fra lufthavnen og hovedstaden Denpasar. Byen regnes for Balis kulturelle kraftcenter, hvor kunst og kunsthåndværk er i højsædet. Ubud ligger fantastisk smukt i de frodige grønklædte bjerge, der brydes af dybe dale, ja nærmest kløfter nogle steder. Bag bebyggelserne skimtes mange steder risterrasserne.

Overnatning Champlung Sari 

Dag 3: Sightseeing i Ubud
Dag 3: Sightseeing i Ubud

Efter morgenmaden og en stille start på dagen tager du hul på oplevelserne. Først gælder det Tampaksiring med Tirta Empul templet, der ligger ved 12 hellige kilder. Balinesere bringer dagligt offergaver til guderne i templet, og mange bader i det hellige vand. Her i hindutemplet lægger du sammen med guiden en lille offergave og får en velsignelse om en dejlig rejse og ferie på Bali. Herefter besøger du de gamle kongegrave ved Gunung Kawi. Gravene stammer fra den tid, hvor Bali var et selvstændigt kongedømme.

Derefter går turen til to eller tre af de mange kunsthåndværkerlandsbyer i Ubuds periferi. Landsbyerne har hvert sit speciale: i Mas oplever du træskærerne, i Batubulan er det stenskærerne, i Celuk udøver sølvsmedene deres fag osv.

Sightseeingturen rundes af med en slentretur i Abeskoven ved Ubud.

Overnatning Champlung Sari 

Dag 4: Sightseeing på Østbali
Dag 4: Sightseeing på Østbali

I dag gælder det den kulturelle del af det østlige Bali. Første stop på dagens udflugt er Balis vigtigste og helligste tempel, Besakih.

Herfra kører du til landsbyen Tenganan, der bebos af baliaga-folket, der regnes som Balis oprindelige befolkning, inden hindu-javanesere indvandrede. Landsbyen er endvidere berømt for en særlig væveteknik, og du har mulighed for at købe meget smukke, håndvævede stoffer.

Sidste besøg i dag er Kerta Gosa, der er det gamle justitspalæ i Klungkung. Den er også kendt som den flydende pavillon. Loftet i den åbne bygning er dekoreret med billeder, der bl.a. viser, hvad der vil ske med dig efter døden, hvis du ikke opfører dig ordentligt i det jordiske liv.

Du er tilbage på hotellet hen på eftermiddagen.

Overnatning Champlung Sari 

Dag 5: Sightseeing på cykel
Dag 5: Sightseeing på cykel

Guiden henter dig i bil, og du bliver kørt til Kintamani, hvorfra du har en spektakulær panoramaudsigt over den aktive Batur vulkan og kratersøen. Herfra starter en spændende cykeltur, hvor du fortrinsvis kører nedad. Turen går forbi rismarker og gennem små landsbyer, hvor du oplever balinesernes hverdag på tæt hold. Fx gør du stop ved en plantage, hvor du har mulighed for at se og smage krydderier, urter, grøntsager, tropiske frugter og verdens dyreste kaffe, luwakkaffe.

Du gør stop mange gange for at nyde usædvanlige udsigter som rismarker, et banyan træ, et landsbytempel og du besøger også et balinesisk hjem. På denne tur oplever du virkelig et Bali væk fra alfarvej. Hele vejen er der en følgebil med, så du kan blive kørt resten af vejen, hvis du ikke har lyst at cykle mere.

Frokosten er inkluderet i dag, og den serveres på en restaurant, der ligger omgivet af frodige rismarker. Du er tilbage i Ubud midt på eftermiddagen, og resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning Champlung Sari 

Dag 6: Ubud
Dag 6: Ubud

Dagen er til fri disposition. Brug dagen på at udforske den hyggelige by på egen hånd. Fx kan du besøge nogle af de spændende gallerier og museer, hvor du finder spændende indonesisk samtidskunst.

Hvis du har lyst til en spændende aktivitet, kan du mod særskilt betaling komme på en mave-kildrende og uforglemmelig raftingtur på den hellige Ayung flod ved Ubud. Du har også mulighed for at lære mere om det indonesiske køkken på kokkeskole.

Overnatning Champlung Sari 

Dag 7: Ubud – Pemuteran
Dag 7: Ubud – Pemuteran

Efter morgenmaden går turen til det nordvestlige hjørne af Bali.

Undervejs besøger du det lokale frugt og krydderimarked i Bedugul, og du gør også stop ved den fabelagtige sø Bratan, hvor det yndige tempel Ulun Danu ligger ude i søen. Senere passerer du tvillingesøerne Tamblingan og Buyan, og ved Munduk tager du en sidevej for at få den smukkeste udsigt.

Du kører til Lovina, og fra Lovina følger du kysten frem til den hyggelige og meget rolige landsby Pemuteran, der ligger med nationalparken som nærmeste nabo.

Overnatning Kinaara Resort & Spa 

Dag 8: Tur i Bali Nationalpark og snorkeltur ved øen Menjangan
Dag 8: Tur i Bali Nationalpark og snorkeltur ved øen Menjangan

Et af turens absolutte højdepunkter er dagens tur i den pragtfulde Bali Nationalpark og snorkelturen ved øen Menjangan.

Du lægger ud med en ca. 3 timers vandretur i parken. Det er nem vandring, som alle med almindelig kondition kan gennemføre. Turen ledes af en parkbetjent/naturvejleder, der fortæller og forklarer undervejs. I parken lever den stærkt truede og meget smukke balistær, der er endemisk til Bali og desværre meget eftertragtet blandt fuglesamlere over hele verden. Den koster som følge deraf mange tusind dollars på det sorte marked. I parken arbejdes der aktivt med at beskytte dens naturlige levesteder samt at udsætte flere fugle for at understøtte den lille, vilde bestand. Undervejs udpeger parkbetjenten dyrespor og måske ser du sommerfugle, hjorte, krybdyr, fugle eller de store flokke af langhalede sorte aber. Når det gælder vilde dyr og fugle, ved man aldrig, om man ser nogen, eller hvilke man i givet fald ser.

Efter trekkingturen er der frokost (medbragt frokostpakke) og et lille hvil, hvorefter du går ombord i en lokal båd, der sejler dig til det spektakulære og verdensberømte rev ved øen Menjangan. Revet og marinelivet er anerkendt som absolut verdensklasse af både dykkere og snorklere. Din guide viser rundt i vandet og udpeger og forklarer om fisk, skaldyr og koraller.
Snorkeludstyr og enkel frokostpakke er inkluderet.

Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Overnatning Kinaara Resort & Spa 

Dag 9: Pemuteran
Dag 9: Pemuteran

Nyd morgenmaden i fred og ro og i dit eget tempo på hotellet. Dagen er til fri disposition til at nyde hotellets faciliteter som fx swimmingpoolen. Der er også mulighed for at få en massage og en dejlig spa behandling.

Du har mulighed for at tilkøbe følgende ture:

Overnatning Kinaara Resort & Spa 

Dag 10: Pemuteran – Sanur
Dag 10: Pemuteran – Sanur

Efter morgenmaden er det tid at tage afsked med dette skønne, utæmmede hjørne af Bali.

Forude venter nogle afslappende dage ved stranden i Sanur. Igen i dag undgår du den slagne landevej på turen til sydøstlige Bali. Det bliver en givende og varieret tur gennem bjerge og dale, land og landsbyer. Du kører ad små veje, hvor få turister finder vej. Et af højdepunkterne bliver turen ved Pupuan, hvor de historiske risterrasser stadig dyrkes.

Hen på eftermiddagen tjekker du ind på hotellet i Sanur, hvor du bor de kommende 4 nætter.

Overnatning Parigata Resorts and Spa 

Mulighed for opgradering:

Dag 11-13: Badeferie ved Sanur
Dag 11-13: Badeferie ved Sanur

Dagene er til fri disposition. Slap af ved poolen på det dejlige resort. Eller slentr en tur gennem byen og oplev tempelceremonier, nyd en ægte javanesisk kaffe på en fortovscafé, book lidt forkælelse i en spa, læs en god bog i palmernes skygge. Mulighederne er mange.

Overnatning Parigata Resorts and Spa 

Mulighed for opgradering:

Dag 14: Bali – Danmark
Dag 14: Bali – Danmark

Du bliver kørt til lufthavnen i Denpasar, hvorfra du flyver til Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 15: Danmark
Dag 15: Danmark

Du lander i Danmark efter en dejlig ferie.

Kombinationsmuligheder efter rundrejsen
Oplev Komodo-øerne og det vestlige Flores 5 dage/4 nætter
Oplev Komodo-øerne og det vestlige Flores 5 dage/4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 6.100 kr.
Enkeltværelsestillæg (ved to eller flere rejsende): + 1.200 kr.
Tillæg for enkeltværelse (ved en rejsende): + 3.400 kr.

Komodo-øerne er hjemsted for de store komodovaraner, som har lagt navn til øerne. Komodoen er verdens største nulevende øgleart. Den kan blive op til tre meter lang og veje helt op til 165 kg. På trods af sin enorme størrelse, kan den bevæge sig med en hastighed på op til 20 km/t – og den er både kødædende, aggressiv og temmelig brutal i sin jagtteknik. Alligevel er et besøg hos varanerne på ønskelisten hos mange rejsende. Det er alligevel ikke hver dag, man ser verdens største øgle, som har overlevet her på øerne i godt 10 millioner år! Udover komodovaraner kan man på øerne både opleve bøfler, vildsvin, vilde rådyr, makababer, papegøjer og en natur, der på en gang både er meget smuk og samtidig barsk. Vandet er krystalklart, og havene fyldt med farverige fisk og koraller. Øerne er udlagt som nationalpark og er på UNECOs liste over bevaringsværdig natur.

Turen her er en kombination af et lidt primitivt minikrydstogt til bl.a. Rinca øen og selve Komodo samt et hotelophold på et godt 4-stjernet hotel med besøg på den vestlige del af øen Flores.

Bemærk at du på denne forlængelse har 1 nat ombord på en båd, 2 nætter på Flores og 1 nat i Sanur.

Turen er ikke tilladt for børn under 12 år.

Overnatning Kahyt på båd ved Komodo-øerne / The Jayakarta Suites  / Sativa Cottages 

Badeferieforlængelse til Gili Trawangan 5 dage/4 nætter
Badeferieforlængelse til Gili Trawangan 5 dage/4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 3.200 kr.
Pr. barn under 12 år: + 3.200 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.750 kr.

Skal rejsen sluttes af med et ophold på en perfekt paradis-ø, så anbefaler vi en tur til Gili Trawangan. Gili Trawangan er den ene af tre Gili øer og den mest populære. Der kører ingen biler på øen, så skal man rundt foregår det på gåben, på cykel eller med hestevogn. Om dagen er her en afslappet ø-atmosfære og om aftenen er her stemning og glade dage ved de mange små restauranter og barer rundt omkring på øen. Dagene bruges på de lange, hvide strande eller i det klare vand. Gili har ry for at have de bedste dykkersteder i hele Indonesien.

Bemærk at du på denne forlængelse har 3 nætter på Gili Trawangan og 1 nat i Sanur.

Når du rejser mellem Bali og Gili, skal du være opmærksom på, at Lombokstrædet kan være barsk i månederne juni/juli og januar/februar. Hvis vejret ikke tillader at sejle ud, aflyses færgen af sikkerhedsmæssige grunde. I gennemsnit sker dette en til to gange om året og drejer sig oftest om en til to dage ad gangen. Skulle det ske, at færgen bliver aflyst, finder vi naturligvis den bedste mulige løsning og alternativ til dig. 

Overnatning Aston Sunset Beach Resort  / Sativa Cottages 

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.