Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til ØstenBaliBali med børn
15 dage:

Bali med børn

Højdepunkter på denne rejse:

Ubud, kunsthåndværkerlandsbyer, Tirta Empul templet, Batur vulkanen og kratersøen, Bali Fuglepark, Bratan søen med Ulun Danu templet, Git Git vandfaldene, delfinsafari i Lovina, abetemplet Pulaki, risterrasserne ved Pupuan, badeferie i Sanur.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse fra Danmark til Denpasar t/r
 • 12 nætter på 3 og 4-stjernede hoteller i familieværelse
 • 12 x morgenmad
 • Lokal engelsktalende guide på udflugter og ture
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for at forlænge badeferien i Sanur

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Kunsthåndværkerlandsbyer ved Ubud, Tirta Empul templet
 • Batur vulkanen, Bali Fuglepark
 • Lokalt frugt- og krydderimarked, Bratan søen med templet Ulun Danu, Git Git vandfaldene
 • Delfinsafari i solopgangen
 • Risterrasserne ved Pupuan
 • Sommerfuglepark
 • Indgangsbilletter til vandlandet ”Waterbom” i Kuta
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Enkeltværelsestillæg 4.000 kr.
Rabat ved større grupper
Vælg denne rejse fordi…

Bali er et fedt sted at rejse med børn. For balineserne er børn rigdom, og børn bliver mødt med smil og udbredte arme. På denne rejse er der valgt hoteller med særlige familieværelser og børnepool. Samtidig er der lagt vægt på at udflugterne ikke varer 10-12 timer, men at flere dage kun er halvdagsudflugter. Derudover er der lagt dage ind, som er til fri disposition, så I selv vælger tempoet. Dermed er der god tid til afslapning på de gode familievenlige hoteller. I bor mange dage på første og sidste hotel, og I flytter kun hotel 3 gange, så børnene når at lære hvert sted at kende. Naturen er gudeskøn med vandfald, smaragdgrønne risterrasser og frodige, vulkanske landskaber med bjerge, søer og dybe dale. Hele Bali er omgivet af et smukt blåt hav, der både byder på dejlige strande og fremragende dykkersteder. På denne 15 dages rejse oplever I Balis charmerende kunstnerby Ubud, de smukke templer, den aktive vulkan Batur, øens højeste vandfald, delfinerne i det nordvestlige hjørne, de maleriske risterrasser ved Pupuan og Sanurs skønne strande – alt sammen i et tempo, som børnene kan være med til.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Flyrejse fra valgte lufthavn
Dag 1: Flyrejse fra valgte lufthavn

Der er afrejse fra valgte lufthavn i Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst Bali
Dag 2: Ankomst Bali

Ved ankomst til Balis internationale lufthavn Ngurah Rai i Denpasar går I gennem immigrationen og får jeres visum, hvorefter I samler jeres bagage op. I ankomsthallen venter jeres guide med et Asiatours-skilt, og I bliver kørt til jeres hotel i Ubud, hvor I skal bo de 5 kommende nætter. Efter ankomst er det tid til et hvil efter rejsen, og resten af dagen er til fri disposition.

Ubud ligger i højlandet ca. 1 times kørsel fra lufthavnen og hovedstaden Denpasar. Byen regnes for Balis kulturelle kraftcenter, hvor kunst og kunsthåndværk er i højsædet. Ubud ligger fantastisk smukt i de frodige grønklædte bjerge, der brydes af dybe dale, ja nærmest kløfter nogle steder. Bag bebyggelserne skimtes mange steder de maleriske risterrasser.

Overnatning Taman Harum Cottages 

Dag 3: Sightseeing i Ubud
Dag 3: Sightseeing i Ubud

Efter morgenmaden og en formiddag til fri disposition tager I hul på oplevelserne ved middagstid. I dag gælder det de mange kunsthåndværkerlandsbyer i Ubuds periferi. Landsbyerne har hvert sit speciale: i Mas oplever I træskærene, i Batubalan er det stenskærene og i Celuk udøver sølvsmedene deres fag.

Dagen rundes af ved tempelkomplekset Tirta Empul, som især er kendt for dets hellige vand, hvor balineserne dagligt bringer offergaver til guderne. Templet er et af Indonesiens største og mest populære vandtempler. Det blev bygget i år 926 og er dedikeret til Vishnu, som er den hinduistiske vandgud.

Overnatning Taman Harum Cottages 

Dag 4: Ubud
Dag 4: Ubud

Dagen er til fri disposition til at udforske og nyde Ubud.

I har mulighed for at tilkøbe følgende ture:

Overnatning Taman Harum Cottages 

Dag 5: Kintamani og Bali Fuglepark
Dag 5: Kintamani og Bali Fuglepark

Efter morgenmaden går turen til Kintamani, hvorfra I har en spektakulær panoramaudsigt over den aktive vulkan Batur, hvis seneste voldsomme udbrud fandt sted i 1963, og kratersøen.

På vejen tilbage til Ubud er der besøg i Bali Fuglepark, som er hjemsted for intet mindre end 1.000 tropiske og sjældne fugle som fx balistæren. Børnene har mulighed for at interagere med meget store papegøjer.

Overnatning Taman Harum Cottages 

Dag 6: Ubud
Dag 6: Ubud

Dagen er til fri disposition.

I har mulighed for at tilkøbe følgende ture:

Overnatning Taman Harum Cottages 

Dag 7: Den centrale Bali – Lovina beach
Dag 7: Den centrale Bali – Lovina beach

Efter morgenmaden tjekker I ud af hotellet. I bliver hentet af guiden/chaufføren, og turen går mod Balis nordlige kyst. Undervejs besøger I det lokale frugt- og krydderimarked i Bedugul, hvor I kan købe lækker frugt og et par krydderier til jeres eget køkken.

I fortsætter til den smukke sø Bratan, som ligger i 1.200 meters højde omgivet af bjerge. Grundet søens beliggenhed kan det være køligt og diset, hvilket giver søen en mystisk stemning. Ude i søen ligger det berømte og yndige tempel Ulun Danu.

Inden I når Lovina gør I stop ved Balis højeste vandfald, Git Git, som er ca. 35 meter højt.

Lovina stranden er kendt for dens sorte lavasand, og man rejser især til Lovina for at opleve bugten med det klare, rolige vand, de gode dykkermuligheder – og så er der selvfølgelig prikken over i’et: delfinerne.

Overnatning Aneka Lovina Villas & Spa 

Dag 8: Delfinsafari i Lovina – Pemuteran
Dag 8: Delfinsafari i Lovina – Pemuteran

I de meget tidlige morgentimer venter en delfinsafari, som er et uforglemmeligt eventyr. I bliver hentet på hotellet og kørt til Lovina bugten, hvor I sejler ud i en lokal outrigger fiskerbåd på bugtens rolige vand i morgengryet, inden solen står op.

Delfinerne er sædvanligvis meget aktive i morgentimerne, hvor de både søger føde og springer legesyge rundt i vandet, når solens første stråler glimter i vandet, og havets blå farve træder tydeligt frem. I Lovina bugten er der 3 typer delfiner, og de danner flokke fra 10-12 stykker til over hundrede. Det er betagende at opleve dem svømme med lynets hastighed gennem vandet for dernæst at springe op af vandet og slå saltomortaler eller skruer i luften.

Obs! Delfinerne i Lovina bugten er vilde flokke, så derfor er der ingen garanti for, at I ser dem.

Efter delfinsafarien bliver der serveret morgenmad på hotellet, og derefter går turen til det nordvestlige hjørne af Bali. I kører langs kysten på det nordlige Bali, og gør stop ved abetemplet Pulaki, som ligger smukt ud til havet.

Ankommer I til Pemuteran på en skoledag, gør guiden et stop, så I kan se en lokal balinesisk skole og opleve forskellene på en skoledag i Danmark og på Bali.

Når I er fremme ved hotellet, er resten af dagen til fri disposition.

Overnatning Kinaara Resort & Spa 

Dag 9: Pemuteran
Dag 9: Pemuteran

Dagen er til fri disposition.

I har mulighed for at tilkøbe følgende ture:

Overnatning Kinaara Resort & Spa 

Dag 10: Pemuteran – Sanur
Dag 10: Pemuteran – Sanur

Efter morgenmaden er det tid til at tage afsked med dette skønne, utæmmede hjørne af Bali. Turen tilbage til det sydøstlige Bali til badestranden ved Sanur er lang, men igen bliver det en givende og varieret tur gennem bjerge og dale, land og landsbyer. Et af højdepunkterne bliver turen til de smukke risterrasser ved Pupuan. Siden gør I stop ved en sommerfuglepark, og sidst på eftermiddagen tjekker I ind på hotellet i Sanur, hvor alle mand kan nå en tur i poolen.

Overnatning Parigata Resorts and Spa 

Dag 11-13: Badeferie ved Sanur
Dag 11-13: Badeferie ved Sanur

Dagene er til fri disposition, hvor I kan slappe af ved poolen, nyde den gyldne sandstrand og bade i det rolige vand, slentre en tur gennem byen, opleve tempelceremonier, læse en god bog i palmernes skygge, ja mulighederne er mange.

Hvis I og børnene har lyst til mere vand end blot hotellets pool, er der i turens pris inkluderet indgangsbilletter til vandlandet ”Waterbom” i Kuta. Vandlandet har vundet prisen for det bedste vandland i Asien og for det 5. bedste i verden. Hvis I ønsker, at gøre brug af vandlandet, skal I henvende jer til guiden, som vil udlevere billetterne. Guiden skal vide det 24 timer før, da billetterne skal mærkes med dato og navn. Bemærk venligst transport til vandlandet, guide og mad/drikkevarer ikke er inkluderet i denne udflugt.

Overnatning Parigata Resorts and Spa 

Dag 14: Hjemrejsen starter
Dag 14: Hjemrejsen starter

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Denpasar, hvorfra hjemrejsen starter.

Dag 15: Hjemkomst
Dag 15: Hjemkomst

I ankommer i Danmark efter en dejlig og spændende ferie.

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Hvorfor vælge os?
 • Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
INDHENT TILBUD
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.