• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til ØstenBaliBalis højdepunkter
16 dage

Balis højdepunkter

Kom med på en uforglemmelig oplevelsesrejse til smukke Bali, også kendt som Gudernes ø.

Balis højdepunkter Balis højdepunkter
16 dage

Balis højdepunkter

Kom med på en uforglemmelig oplevelsesrejse til smukke Bali, også kendt som Gudernes ø.

Vælg denne rejse fordi…

Bali har alle ingredienser til en perfekt ferie. Du oplever en vidunderlig ø med frodig grøn natur i et vulkansk landskab omgivet af et varmt turkisblåt hav. Det hele er tilsat en smilende og imødekommende befolkning, for hvem de hinduiske templer spiller en central rolle i alle dagliglivets gøremål.

På denne 16 dages rundrejse er grundrammen lagt for både naturoplevelser og kulturoplevelser. Du kommer både til Ubud, Candi Dasa, Pemuteran og Sanur. De dage du flytter fra et område til et andet, er lavet til sightseeingdage. Dertil er der et stort udbud af tilkøbsture. Du kan derfor selv vælge, hvor aktiv eller hvor afslappet, du har lyst til, at din ferie skal være.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Denpasar t/r
 • 13 nætter på 3- og 4-stjernede hoteller
 • 13 x morgenmad (dag 3-15)
 • Velkomstmøde i Sanur
 • Lokal engelsktalende guide på tranfers, udflugter og ture
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for at forlænge badeferien ved Sanur

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Taman Ayung Tempel ved Mengwi
 • Kunsthåndværkerlandsbyer ved Ubud
 • Abeskoven ved Ubud
 • Det hellige vandtempel Tirta Empul i Tampaksiring
 • Det historiske justitspalads Kerta Gosa i Klungkung
 • Den hellige flagermusgrotte Goa Lawah
 • Den oprindelige Bali aga landsby Tenganan
 • Kintamani og Batur vulkanen
 • Risterrasserne ved Pupuan
 • Tanah Lot Templet
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark. Der vil være mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Bali

Ved ankomst til Balis lufthavn i Denpasar får du visum, hvorefter du samler din bagage op. I ankomsthallen venter din guide på dig og kører dig til dit hotel i Sanur.

Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 3: Sanur

I dag bliver der holdt velkomstmøde i lobbyen på hotellet. Her vil vores agent fortælle dig om Bali, hvad man skal respektere og være opmærksom på. Samtidig vil han svare på eventuelle spørgsmål og gennemgå programmet for din rejse.

Sanur ligger i den sydøstlige del af Bali og byder på kilometervis af skønne sandstrande. De fleste rejsende kommer hertil for at slappe af i solen og nyde de smukke omgivelser. Stranden er børnevenlig med roligt vand og her kan du udfordre dig selv med spændende vandsportsaktiviteter. Hvis du vil surfe eller kitesurfe er det bedst på Kuta stranden, ca en halv times kørsel fra Sanur.

Langs vandet fra Jalan Mertasari i det sydlige Sanur til hovedstranden Jalan Hangtuah i det nordlige Sanur er der anlagt en fin sti, hvor du enten kan gå eller cykle dig en tur.  Mange hoteller har restauranter eller barer, der vender ud mod stien, så der er fin mulighed for at sætte sig og slappe af med et måltid eller noget at drikke undervejs.

Langs byens hovedgade finder du et stort udvalg af restauranter, barer og butikker, der bl.a. sælger smukke souvenirs.

Sanur er en populær feriedestination og med rette, for byen formået at bibeholde sin hyggelige og afslappede stemning.

Dag 4: Sanur - Ubud

I dag går turen til Balis kulturelle centrum Ubud.

På vejen dertil gør du bl.a. stop ved det smukke kongetempel Taman Ayun i Mengwi – som blev bygget til ære for forfædre og gamle guder i 1634. Herfra fortsætter du mod Ubud, hvor du besøger nogle af de mange håndværkerlandsbyer, som omkranser byen. Sidste stop er abeskoven ved Ubud, hvor du kan opleve hundredvis af frække legesyge aber. Skoven huser også et hinduistisk tempelkompleks.

Efter indkvartering på hotellet har du resten af dagen og aftenen til fri disposition.

Dag 5: Ubud

Dagen er til fri disposition til at gå opdagelse i Ubud på egen hånd.

Ubud ligger i det vulkanske højland med frodige grønklædte bjerge, dybe kløfter og risterrasser. Byen regnes for Balis kulturelle kraftcenter, hvor kunst og kunsthåndværk er i højsædet. Her finder du mange butikker, der sælger de smukke varer lavet efter gamle traditioner, men også moderne tøj- og smykkebutikker.

Dag 6: Ubud – Candi Dasa

I dag fortsætter rundrejsen til østkysten af Bali, til byen Candi Dasa. Undervejs er der sigthseeing på Østbali. Besøgene omfatter det hellige vandtempel Tirta Empul i Tampaksiring, det gamle justitspalads Kerta Gosa, den hellige flagermusgrotte Goa Lawah. Du besøger også den spændende landsby Tenganan, som bebos af bali aga-folket, der regnes for Balis oprindelige befolkning inden hindu-javanesere indvandrede. Landsbyen er endvidere berømt for en særlig væveteknik, og du har mulighed for at købe meget smukke, håndvævede stoffer.

Dag 7: Candi Dasa

Dagen er til fri disposition.

Candi Dasa var engang en lille fiskerlandsby, som blev populær blandt rejsende for sin rolige atmosfære og afslappede stemning. Stemningen i byen er stadig meget rolig, selv om der også er masser af aktiviteter for turisterne, både til lands og til vands.

Dag 8: Candi Dasa – Pemuteran

Rundrejsen fortsætter i dag først væk fra kysten og ind i landet og derfra mod nord til Lovina. Fra Lovina følger du kysten frem til den hyggelige og meget rolige landsby Pemuteran, der ligger med nationalparken som nærmeste nabo.

Det er en lang transportdag, men det opvejes af spændende stop undervejs bl.a. ved Kintamani, hvorfra du har en spektakulær panoramaudsigt over den aktive Batur vulkan, hvis seneste voldsomme udbrud fandt sted i 1963.

Du ankommer sidst på eftermiddagen.

Dag 9-10: Pemuteran
Dag 11: Pemuteran – Sanur

Efter morgenmaden er det tid at tage afsked med dette skønne hjørne af Bali. Forude venter nogle afslappende dage ved stranden i Sanur.

På vejen gøres der stop ved de spektakulære risterrasser ved Pupuan og det ikoniske havtempel Tanah Lot. Hen på eftermiddagen tjekker du ind på hotellet i Sanur, hvor du skal bo de sidste 4 nætter af din rejse i Bali.

Dag 12-14: Sanur

Dagene er til fri disposition til afslapning, strandliv, cafébesøg, gåture langs stranden eller hvad du nu har lyst til.

Dag 15: Hjemrejse

I dag er det blevet tid til at sige farvel til Bali. Der er normal check ud kl. 12.00. Du kan dog nyde hotellets faciliteter indtil afrejse.

Fra Balis lufthavn Denpasar flyver du til Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 16: Danmark

Du lander i Danmark efter en dejlig ferie.

Forlæng din rejse

Oplev Komodo-øerne, 4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 6.175 kr.
Enkeltværelsestillæg (ved to eller flere rejsende): + 1.900 kr.
Tillæg for enkeltværelse (ved en rejsende): + 4.145 kr.

Komodo-øerne er hjemsted for de store komodovaraner, som har lagt navn til øerne. Komodoen er verdens største nulevende øgleart. Den kan blive op til tre meter lang og veje helt op til 165 kg. På trods af sin enorme størrelse kan den bevæge sig med en hastighed på op til 20 km/t – og den er både kødædende, aggressiv og temmelig brutal i sin jagtteknik. Alligevel er et besøg hos varanerne på ønskelisten hos mange rejsende. Det er alligevel ikke hver dag, man ser verdens største øgle, som har overlevet her på øerne i godt 10 millioner år! Ud over komodovaraner kan man på øerne også opleve bøfler, vildsvin, vilde rådyr, makakaber og papegøjer samt en natur, der på én gang både er meget smuk og samtidig barsk. Vandet er krystalklart, og havet fyldt med farverige fisk og koraller. Øerne er udlagt som nationalpark og er på UNESCOs verdensarvsliste over bevaringsværdige naturområder.

Forlængelsen består af en dagstur til Rinca-øen, en dagstur til selve Komodo-øen med stop ved den smukke, pink strand Pink Beach samt hotelophold på et godt 4-stjernet hotel på den vestlige del af øen Flores.

Bemærk, at du på denne forlængelse har 3 nætter på Flores og afslutningsvis 1 nat i Sanur på Bali.

Turen er ikke tilladt for børn under 12 år.

Vær opmærksom på, at Komodo Nationalpark er lukket i hele 2020 for at skåne og bevare dyrenes naturlige levesteder. Du kan derfor ikke vælge denne forlængelse på rejser fra den 10. december 2019 til den 31. december 2020.

Badeferieforlængelse til Gili Trawangan, 4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 3.200 kr.
Pr. barn under 12 år: + 3.200 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.750 kr.

Skal rejsen sluttes af med et ophold på en perfekt paradis-ø, så anbefaler vi en tur til Gili Trawangan. Gili Trawangan er den ene af tre Gili øer og den mest populære. Der kører ingen biler på øen, så skal man rundt foregår det på gåben, på cykel eller med hestevogn. Om dagen er her en afslappet ø-atmosfære og om aftenen er her stemning og glade dage ved de mange små restauranter og barer rundt omkring på øen. Dagene bruges på de lange, hvide strande eller i det klare vand. Gili har ry for at have de bedste dykkersteder i hele Indonesien.

Bemærk at du på denne forlængelse har 3 nætter på Gili Trawangan og 1 nat i Sanur.

Når du rejser mellem Bali og Gili, skal du være opmærksom på, at Lombokstrædet kan være barsk i månederne juni/juli og januar/februar. Hvis vejret ikke tillader at sejle ud, aflyses færgen af sikkerhedsmæssige grunde. I gennemsnit sker dette en til to gange om året og drejer sig oftest om en til to dage ad gangen. Skulle det ske, at færgen bliver aflyst, finder vi naturligvis den bedst mulige løsning og alternativ til dig. 

Enkeltværelsestillæg 3.700 kr.
Rabat ved større grupper
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.