• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til ØstenBaliØ-hop i Indonesien
15 dage

Ø-hop i Indonesien

Drømmer du dig væk til sol og strand? Så tag med og oplev fire indonesiske paradisøer, der alle vil fortrylle dig med lækre strande, fantastiske snorkelmuligheder og uforglemmelige solnedgange.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Ø-hop i Indonesien Ø-hop i Indonesien
15 dage

Ø-hop i Indonesien

Drømmer du dig væk til sol og strand? Så tag med og oplev fire indonesiske paradisøer, der alle vil fortrylle dig med lækre strande, fantastiske snorkelmuligheder og uforglemmelige solnedgange.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Fly fra Danmark til Denpasar t/r
 • 12 nætter på 3,5 og 4-stjernede hoteller
 • 12 x morgenmad (dag 3-14)
 • Transfer med engelsktalende chauffør i minibus med aircondition
 • Transport mellem øerne i speedbåd
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Rejsen kort fortalt

Rejsen tager dig med til fire indonesiske paradisøer og der er lagt op til ren og skær afslapning – dagene er nemlig frie til selv at bestemme tempoet og aktiviteterne. Der er mulighed for at tilkøbe ekstra ture for dig, der ønsker at kombinere afslapning og oplevelser.

Du starter på Bali i den populære badeby Sanur, der er kendt for sin afslappede hyggelige stemning og ikke mindst sin flere kilometer lange gyldne sandstrand. Efter en dag med sol og strand kan du slå dig ned på en af byens hyggelige caféer eller velbesøgte loungebarer og suge atmosfæren til dig.

Fra Bali sejler du med speedbåd til den naturskønne og fredfyldte ø Lombok. Naturmæssigt minder Lombok meget om Bali, dog er her en del færre turister og Lombok er derfor meget mere uspoleret og alting foregår i et roligere tempo. Du bor i en lille rolig bugt ved Senggigi-stranden, der er vestkysten bedste badestrand.

Rejsen fortsætter til Gili Trawangan, som er én af de tre Gili-øer. Gili Trawangan er især populær på grund af sine strande og gode muligheder for både dykning og snorkling, hvor du bl.a. kan opleve havskildpadder. Om aftenen kan du slænge dig i en sækkestol og nyde en drink, mens solen stille går ned bag vulkanen Mt. Agung på Bali.

Du slutter på den lille bounty-ø Nusa Lembongan, der er kendt for dens hvide sandstrande, azurblå hav og vilde natur med klippeformationer, kaktus og mangrove. Under havoverfladen kan du opleve store stimer af tropiske fisk i alle regnbuens farver, havskildpadder, klumpfisk og sågar rokker.

Det er muligt at forlænge rejsen med et ophold i Ubud på Bali eller med storbyferie i Singapore.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Du oplever øerne Bali, Lombok, Gili Trawangan og Nusa Lembongan i én og samme rejse
 • Der venter dig fire vidt forskellige øer med strande i verdensklasse og gode snorkelmuligheder
 • Dagene er til fri disposition og du bestemmer selv over tid og aktiviteter
 • Rejsen kan forlænges med et kulturelt ophold i Ubud eller med storbyferie i Singapore

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn

I dag flyver du mod Indonesien med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst på Bali – Transfer til hotellet i Sanur

Du lander på Bali i den internationale lufthavn, Ngurah Rai, i hovedbyen Denpasar. Ved ankomst går du gennem immigrationen og får dit gratis turistvisum. Ude i ankomsthallen venter din guide med et Asiatours-skilt, og du mærker straks den varme balinesiske velkomst.

Du bliver kørt til hotellet i badebyen Sanur, hvor du resten af dagen kan slappe af efter den lange flyrejse og vænne dig til tidsforskellen og det dejlige varme klima.

Dag 3-4: Sanur på egen hånd

Dagene er til fri disposition til at slappe af og udforske Sanur på egen hånd.

Sanur er en af Balis mest populære badebyer med en hyggelig og afslappede atmosfære. Byen er især kendt for sin 5 km lange gyldne sandstrand med roligt vand og bløde bølger, der gør den utrolig børnevenlig. Langs stranden finder du strandpromenaden, der indbyder til både gå-, løbe- og cykelture. Her kan du møde de lokale, der har travlt i deres små butikker.

Langs byens hovedstrøg finder du et større udvalg af forretninger samt gode restauranter og hyggelige cafeer, hvor du kan slå dig ned og suge stemningen til dig. Går du væk fra hovedgaden, kommer du ned i de charmerende sidegader med bebyggelse, templer og lokalt liv.

Om aftenen kan du tage en slentretur langs strandpromenaden og opleve himlens smukke farver lige før solnedgang. Nyd herefter en lækker middag på en af restauranterne og afslut med en drink i en af de velbesøgte loungebarer.

Dag 5: Sanur – Lombok – Senggigi

I dag er det tid til at tage afsked med Bali. Efter morgenmad og check-out bliver du hentet og kørt til havnen syd for Sanur, hvor du skal med speedbåd til Lombok, der ligger øst for Bali.

Jo tættere du kommer på Lombok jo større syner vulkanen Mt. Rinjani, der rejser sig 3.726 meter over havets overflade på den nordlige del af øen. Efter ca. 2 timer og 45 minutter ankommer du til Teluk Kode, hvor du bliver modtaget af en chauffør, der kører dig til hotellet i Senggigi, der ligger ca. 45 minutters kørsel væk. Efter check-in kan du slappe af og nyde den brede sandstrand, hotellets pool eller udforske Senggigi og finde din yndlingsrestaurant til aftenen.

Lombok er en fredfyldt og naturskøn ø med regnskov, vulkaner, klippeområder, grønne risterrasser og smukke strande. Her er en del færre turister end på Bali og derfor er øen også langt mere uspoleret og alting foregår i et mere tilbagelænet tempo.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 6-7: Senggigi på egen hånd

Der er ingen udflugter planlagt og der er derfor lagt op til ren og skær afslapning.

Senggigi ligger i en rolig bugt og har en af områdets bedste badestrande. Vandet er lunt og turkisblåt med små og rolige bølger. Her kan du slappe af på en solvogn og nyde solens varme stråler. Tidlig morgen kan du sågar opleve de lokale fiskere komme i land med dagens fangst. På hovedgaden finder du små forretninger og gode restauranter. Der er mulighed for både at spise billigt og lokalt og samtidig flotte sig på de lidt dyrere restauranter, der ligger ud til stranden.

Ønsker du at opleve lidt af området, kan du leje en cykel og følge øens stier, der tager dig forbi landsbysamfund, rismarker, vandfald, templer og livlige markeder med flotte håndvævede stoffer, lervarer og flettede kurve. Du kan også være heldig at overvære bønder høste ris med en segl eller pløje marker på gammeldagsvis med bøffel og plov.

Fra stranden kan du om aftenen nyde den fantastiske solnedgang, der forsvinder ude i horisonten.

Dag 8: Lombok – Gili Trawangan

I dag forlader du Lombok og sætter snuden mod vest til Gili Trawangan.

Efter morgenmad og check-out bliver du hentet på resortet og kørt frem til den lille havn, hvorfra en speedbåd sejler dig til Gili Trawangan. Sejlturen tager ca. 15 minutter. Efter ankomst og check-in på hotellet kan du gå på opdagelse på øen og finde din yndlingsstrand eller en god bar, hvor du kan sætte dig og bare slappe af.

Gili Trawangan, også kaldet Gili T, er én af de tre Gili-øer – og den mest populære. Gili Trawangan er især blevet populær på grund af de gode muligheder, der er for dykning og snorkling i havet omkring øen. Her kan du opleve både havskildpadder, farverige fisk og måske endda en revhaj. Øen er også kendt for sine dejlige strande, der indbyder til ren og skær afslapning.

Om dagen er atmosfæren afslappet og om aftenen er der stemning og glade dage ved de mange små restauranter og barer. På vestsiden af øen kan du nyde de smukke solnedgange over Bali, og hvis du er heldig og vejret er klart, vil du endda kunne se solen gå ned bag vulkanen Mt. Agung.

Her er ingen asfalterede veje og biler, men i stedet er der hestevogne og cykler. Da der ingen biler er på øen, kan du efter ankomst enten vælge at gå til dit hotel, som tager ca. 10 minutter, eller hyre en hestevogn. Der er ikke en fast pris, men de fleste hestevogne koster som regel omkring 150.000-200.000 Rp. Husk at aftale prisen med kusken, inden du stiger op i vognen.

Gili Trawangan har med andre ord alt, hvad du skal bruge for at få en afslappende badeferie.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 9-10: Gili Trawangan på egen hånd

Dagene er frie til at nyde den eksotiske ø på egen hånd.

Både om dagen og om aftenen er der masser at tage sig til her på øen.

Om dagen kan du evt. tage på en dykker- eller snorkeltur. Et af de store højdepunkter er mødet med havskildpadderne, som er en helt igennem uforglemmelig oplevelse! Hvis du aldrig har dykket før, er det muligt at købe et introdyk ved et af øens dykkerselskaber. Er du mere til snorkling, kan du købe en guidet snorkeltur til et eller flere ”spots” ved en af de mange snorkelboder. Du kan også købe snorkeludstyr og selv udforske vandene. Kort over øen og de forskellige ”spots” fås ved snorkelboderne.

Hvis dagen står i shoppingens tegn, findes der flere butikker på østsiden, hvor du både kan finde badetøj, fine bluser og kjoler samt souvenirs. Er du mere til afslapning, kan du slænge dig på en solvogn ved din yndlingsstrand eller ved hotellets swimmingpool. Du kan også sætte dig på en restaurant eller bar og bestille en forfriskende drink og suge stemningen til dig. Vi kan varmt anbefale en kold, frisk kokosvand, der serveres i en kokosnød med sugerør i.

Om aftenen må du ikke snyde dig selv for den smukke solnedgang på vestsiden af øen. Find en sækkestol og slå dig ned med en ”sundowner”, mens solen ligeså stille forsvinder ude i horisonten. Mange af hotellerne på denne side har en trægynge stående ude i vandet, der giver det perfekte motiv udover havet.

Dag 11: Gili Trawangan – Nusa Lembongan

I dag venter den fjerde og sidste ø på rejsen, nemlig den lille paradisø Nusa Lembongan, der ligger sydvest for Gili Trawangan og sydøst for Bali.

Efter check-out skal du selv finde ned til havnen, hvor en speedbåd venter på at sejle dig den 2 timer lange tur til Nusa Lembongan. Ved ankomst til den lille havn på Lembongan, holder en shuttlebus klar til at køre dig helt frem til strandresortet. Fra du sætter foden på den blot 8 km2 lille ø, mærker du med det samme den afslappede atmosfære.

Nusa Lembongan er kendt for sine fine sandstrande, sit azurblåt hav, svajende palmer og vilde natur med kaktus og klippeformationer. Ligesom Gili Trawangan er øen også berømt for sine gode muligheder for snorkling og dykning.

Efter check-in kan du gå en tur langs den fine strand og tage en svømmetur i det skønne vand.

Dag 12-13: Nusa Lembongan på egen hånd

Dagene er til fri disposition til at nyde dette lille autentiske tropeparadis.

Du kan slappe af ved poolen eller på den lyse sandstrand, eller du kan tage på opdagelse rundt på øen. Vær opmærksom på, at der er bare få biler her på Lembongan, så du kommer lettest rundt på cykel.

Mange af øens beboere ernærer sig ved dyrkning af havtang. Når tidevandet trækker sig tilbage, dukker tangmarkerne frem, og du vil se bønderne stimle ud i det ankelhøje vand for at plukke dagens høst, der lægges i store flettede kurve, som bæres ind på land, hvor det lægges til tørre i solen.

At tanglandbruget er øens primære indtægtskilde, betyder også at de lokale ikke er afhængige af fiskeri, hvilket tydelig ses, når du tager dykkermasken på. Her er stimer af fisk i alle regnbuens farver og mulighed for at opleve både rokker, klumpfisk og havskildpadder. Er du nysgerrig efter at komme tæt på lokallivet, så tag gerne en snak med de smilende og imødekommende indbyggere du møder på din vej – måske inviteres du indenfor af en af de gæstfrie tangbønder. De hjælper også gerne med at finde vej til en af øens uberørte strande, hvor blot få turister finder hen. De mest populære strande her på øen er Mushroom Beach, Sunset Beach og Dream Beach, som alle ligger på vestkysten.

Størstedelen af den nordøstlige del af Lembongan er dækket af mangrove, som har en vigtig funktion for økosystemet i området og er med til at give liv til de mange koraller. Her kan du tage dig en stille sejltur i enten kajak eller i en lille båd.

Om aftenen kan du slutte dagen af med et glas vin i Panorama Bar & Restaurant, hvorfra du kan opleve den spektakulære udsigt og solnedgang.

Dag 14: Nusa Lembongan – Bali – Hjemrejsen starter

Efter en dejlig og afslappende ferie på de skønneste indonesiske øer, er det blevet tid til at sætte kursen hjemad.

Du bliver hentet af en shuttlebus på resortet og kørt frem til den lille havn, hvorfra en speedbåd sejler dig den 45 minutters tur tilbage til havnen i Sanur. Herfra bliver du kørt til lufthavnen i Denpasar, hvorfra du flyver mod Europa med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 15: Hjemkomst

Du lander i valgte lufthavn efter et dejligt og afslappende ø-hop i Indonesien.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Storbyforlængelse i Singapore, 3 nætter

Forlæng rejsen med en spændende storbyferie til Singapore og fald pladask for Østens topmoderne metropol.

Den lille ø-stat er med sine blot 721,5 km2 Sydøstasiens mindste land og hvad det lille veludviklede land ikke har i størrelse, har det til gengæld i oplevelser.

Glæd dig til at opleve det arkitektoniske Marina Bay Sands, slentre en tur i det grønne åndehul Gardens by the Bay, gå shop-amok på Orchard Road, drikke Singapore Slings på Raffles Hotel og sidde i det 165 meter høje pariserhjul, Singapore Flyer, hvorfra du har en fænomenal udsigt over de mange futuriske skyskrabere og havnen.

Det der også er fedt ved Singapore er, at det er en smeltedigel af kulturer, og folk lever med respekt og forståelse for hinanden med buddhistiske templer, moskeer, kirker og hindutempler side om side. Singapores mangfoldighed kan især opleves i de charmerende bydele Little India, China Town og det arabiske og malajiske kvarter Kampong Glam. Her kan du suge stemningen til dig, mens du forføres af de fine farverige huse og duften af krydderier og jasmin.

Det multikulturelle samfund afspejles også i de mange delikate madoplevelser rundt omkring i byen. Er du til autentisk streetfood kan du besøge et af de kendte hawker centre, eller er du mere til eksklusive Michelin-restauranter, så læg vejen forbi den særlige madgade Keong Saik Road og oplev nogle af Singapores bedste restauranter.

Andre populære og hippe kvarterer er det farverige Haji Lane i Kampong Glam og Art Deco området Tiong Bahru. Begge kvarterer er kendt for sine hyggelige cafeer, spændende restauranter og butikker samt flot gadekunst.

En stor kontrast til det pulserende storbyliv er den lille ø Sentosa Island, som byder på dejlige sandstrande og et utal af seværdigheder og aktiviteter for hele familien som bl.a. Universal Studios og forskellige adventureparker.

Lyder Singapore fristende?

Forlængelsen inkluderer 3 nætters ophold på hotel med morgenmad, fly til Singapore samt transfers.

Balis kulturelle centrum Ubud, 3 nætter

Hvis du ønsker at opleve Balis sjæl og smukke natur, skal du vælge denne forlængelse til Ubud.

Her kan du gynge i den utæmmede jungle, tage på cykeltur i rismarkerne, riverrafte på Ayung-floden og lære at lave lækre indonesiske retter på en af byens mange kokkeskoler. Du kan sågar opleve hundredvis af frække aber i den berømte Abeskov, der ligger ved Dalem Agung-templet i den sydlige del af byen.

I Ubud dyrkes traditioner og religion helhjertet. I gader og templer udspilles ofte ceremonielle optog, hvor du kan opleve balineserne på vej til et af de lokale templer med offergaver til de hinduistiske guder Shiva, Brahma og Visnu – en virkelig flot og stemningsfuld oplevelse!

Udover sine stærke bånd til gamle traditioner og religion er Ubud også kendt for sin kunst. Mange lokale og udenlandske kunstnere har bosat sig i byen, og langs hovedgaden har de mange kreative sjæle åbnet udstillinger og gallerier med flot kunst og håndværk, der ligger side om side med små butikker, der sælger fine smykker, tøj og tasker.

I Ubud finder du også mange gode og spændende restauranter, og det er uanset om du er til indonesisk, japansk, italiensk, vegansk eller går meget op i økologi. Du kan også suge Ubuds helt særlige stemning og atmosfære til dig på en byens hyggelige cafeer og smage på verdens dyreste kaffe lavet på luwak-bønner.

Der er ingen udflugter planlagt, og du kan derfor tage dagene i eget tempo og selv bestemme aktiviteterne.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters ophold på hotel med morgenmad samt transfers.

Tillæg for enkeltværelse 6.715 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for at lære mere.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.