Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til ØstenIndonesienSulawesis højdepunkter
10 dage:

Sulawesis højdepunkter

Højdepunkter på denne rejse:

Balla Lompoa paladset, bådbygning i Tana Beru, besøg hos kajang stammen, Bone, Tempe søen, Tana Toraja, Batutumonga højlandet, Pallawa landsbyen, begravelsestræet i Kambira.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse fra Danmark til Makassar t/r
 • 7 nætter på 2- og 3-stjernede hoteller
 • 7 x morgenmad (dag 3-9)
 • 7 x frokost (dag 3-9)
 • Lokal engelsktalende guide på udflugter og ture
 • Kørsel i bil eller minibus med aircon
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres ved min. 2 rejsende

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Balla Lompoa paladset
 • Tana Beru med de dygtige buninesiske bådbyggere
 • Besøg hos den unikke Kajang stamme
 • Andi Mappasissi museet med gamle samlinger fra Bone riget
 • Vævningscenter hvor de dygtige kvinder håndvæver de traditionelle silkeklæder
 • Tempe søen og besøge de lokale fiskere og se deres flydende huse
 • Toraja området med Toraja folket og de traditionelle landsbyer
 • Entreer og afgifter til omtalte seværdigheder
Enkeltværelsestillæg 1.900 kr.
Rabat ved større grupper
Prisen er baseret på 2 personer
Vælg denne rejse fordi...

Alt på Sulawesi fascinerer.  Fra øens særprægede facon over det frodige vulkanske landskabs koniske bjerge til den utrolige forskellighed blandt de etniske grupper. Naturen er frodig, jorden er rig på mineraler, og i dag som også i kolonitiden er der mange krydderi- og kaffeplantager. Det omliggende hav er rigt og krystalklart, og har givet mange etniske gruppers status som søfarere og fiskere, og flere unikke bådtyper stammer fra Sulawesi. For turisterne byder havet ved Sulawesi på fantastisk dykning og snorkling. Men det er nok især Torajahøjlandet, der tryllebinder. Selvom naturen er enestående med høje vulkaner, dybe dale, maleriske rismarker, spændende markeder og traditionelle landsbyer med særprægede bådformede huse, så er det befolkningens dødsritualer og begravelsesceremonier, der er helt unikke. Vandbøffelofringer, ”tau tau” træfigurerne af de døde, hulegrave og afdøde, der ”betragtes” som levende, er så helt i gennem anderledes, at en rejse til Sulawesi på alle måder er at besøge en helt anden verden.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Flyrejse fra Danmark
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark. Der vil være mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Makassar
Dag 2: Ankomst til Makassar

Ved ankomst til Makassar får du visum i lufthavnen, hvorefter du samler din bagage op. I ankomsthallen venter guiden med et skilt med Asiatours, og du bliver kørt til dit hotel, hvor du skal bo den kommende nat. Efter ankomst serveres middagen på en lokal restaurant.

Overnatning Empress 

Dag 3: Makassar – Tanjung Bira
Dag 3: Makassar – Tanjung Bira

Efter morgenmaden kører du til Balla Lompoa paladset, som tilhørte det gamle Gowa kongerige. Paladset blev bygget i 1936 da den 31. konge, I Mangngi-mangngi Daeng Matutu, regerede. Gowa kongeriget sluttede i 1945, da Sulawesi blev en del af Republikken Indonesien. I dag fungerer paladset som museum og giver et godt indblik i det gamle kongerige.

Derefter fortsætter turen til Bulukumba via Jeneponto, Takalar og Bentaeng – det er en tur på ca. 5-6 timer fra Makassar. Undervejs vil der blive serveret frokost på en lokal restaurant. Du stopper ved landsbyen Tana Beru, hvor du skal se, hvordan de dygtige buginesiske bådbyggere bygger en phinisi, som er et traditionelt indonesisk sejlskib med to master. Derefter fortsætter du til Tanjung Bira, hvor du overnatter de to kommende nætter. Der vil være middag på en lokal restaurant eller på hotellet.

Overnatning BaraCoco Bungalows 

Dag 4: Tanjung Bira – Kajang
Dag 4: Tanjung Bira – Kajang

I dag skal du besøge den unikke kajang stamme, som bor i skoven og dermed er isoleret fra resten af Bulukumbas indbyggere. Stammen er styret af den animistiske tro, ledet af en mand, Ama Toa. Strøm og kørertøjer er ikke tilladt, da man vil holde de yngre fra uddannelse og den moderne livsstil. Eftersom kørertøjer ikke er tilladt, sætter bussen os af, og vi går derfor resten af vejen indtil landsbyen. Her møder du kajang folket, hvis kendetegn er, at de kun må bære sort, da sort er den første farve du ser, mens du ligger i din mors mave og den sidste du ser, når du skal herfra. Dette besøg er en meget spændende og anderledes oplevelse. Frokost bliver serveret på vejen. Du er tilbage i Tanjung Bira om eftermiddagen. Resten af dagen er til fri disposition, hvor du kan slappe af ved den hvide sandstrand.

Overnatning BaraCoco Bungalows 

Dag 5: Tanjung Bira – Bone – Sengkang
Dag 5: Tanjung Bira – Bone – Sengkang

Efter morgenmaden kører du mod Bone, som ligger i det tidligere Bugis rige. Det var et af de stærkeste og største riger, der fandtes i Sydsulawesi. Frokosten vil blive serveret i Watampone. Herefter skal du besøge Andi Mappasissi museet, hvor du kan finde samlinger fra det gamle Bone rige. Bagefter fortsætter turen til Sengkang, hvor du skal overnatte. Middagen bliver serveret på en lokal restaurant.

 

Overnatning BBC Hotel 

Dag 6: Sengkang – Tempe Sø – Tana Toraja
Dag 6: Sengkang – Tempe Sø – Tana Toraja

I dag skal du besøge et vævecenter, hvor du ser de dygtige kvinder håndvæve de traditionelle farverige Bugis silkeklæder. Derefter kører du til søen Tempe, hvor du skal ud at sejle og besøge fiskerne, som bor i flydende huse – her får du et indblik i deres dagligdag.
Frokost vil blive serveret på en lokal restaurant.

Du fortsætter til Tana Toraja – en tur på ca. 4-5 timer. På vejen passerer du Bampa Puang bjerget. Efter ankomst til vores hotel, bliver der serveret middag på en lokal restaurant.

Overnatning Toraja Misiliana Hotel 

Dag 7: Tana Toraja
Dag 7: Tana Toraja

Toraja er et af de smukkeste områder på øen beliggende i 800 meters højde. Her er en frodig natur med dybe dale, høje bjerge, maleriske rismarker, spændende markeder og traditionelle landsbyer. Tana betyder land og Toraja betyder menneskelig gæstfrihed, og det er nøjagtigt det, du møder her. Torajaerne er efterkommere af bådfolk. De slog sig ned på øen, men fortsatte med at bo i deres både. Senere begyndte de dog at bygge huse, der lignede deres både, hvilket kan ses på de bådformede tage. Torajafolket er kendt for deres mange begravelsesceremonier. Den afdøde skal sendes afsted på den bedst mulige måde og folks indlevelse heri er helt utrolig. Du skal i dag se de menneskelignende figurer, Tau Tau figurer, som står på små balkoner foran gravene på klippesiderne ved Lemo, den kongelige families grave ved Suaya og Kete Kesu, som er en 400 år gammel traditionel landsby og den ældste i Sanggalangi området. Kete Kesu fungerer nærmest som et levende museum, hvor man kan opleve det gamle toraja folks kultur og traditioner. Landsbyen er nok mest kendt for dens begravelsesceremonier, hængende kister og dekorative gravpladser. Det siges, at Kete Kesu har den mest velbevarede kultur og begravelsesceremonier i hele Toraja.  Herefter spiser du frokost på en lokal restaurant. Du fortsætter til Londa, hvor der findes 1000 år gamle grave og videre til den traditionelle landsby Marante med dens flotte tongkonan huse. Du er tilbage på hotellet om eftermiddagen og der vil være middag på en lokal restaurant.

Overnatning Toraja Misiliana Hotel 

Dag 8: Tana Toraja
Dag 8: Tana Toraja

I dag skal du besøge Batutumonga højlandet i 1.355 meters højde, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Rantepao og det flotte landskab. Her er frodig natur med høje bjerge, dybe dale og maleriske rismarker, der ligger som terrasser på de stejle skråninger. Turen fortsætter til Pallawa, den smukke landsby med de traditionelle tongkonan huse og videre til Kambira, hvor omkring 20 babyer er begravet i stort træ. Herefter er der frokost på en lokal restaurant. Du fortsætter til Lokomata, som er kendt for sine store kampestensgrave og du besøger herefter Sa’dan To’Barana, en traditionel landsby kendt for sine bomuldsvæveteknikker.

Overnatning Toraja Misiliana Hotel 

Dag 9: Hjemrejse
Dag 9: Hjemrejse

I dag er det blevet tid til at sige farvel til Sulawesi. Inden du når lufthavnen vil der blive serveret frokost på en lokal restaurant. Du ankommer til Makassar om eftermiddagen, hvorfra du flyver til Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 10: Ankomst til Danmark
Dag 10: Ankomst til Danmark

Du lander i Danmark efter en dejlig ferie.

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Hvorfor vælge os?
 • Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
INDHENT TILBUD
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.