Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeOvernatningJapan

Overnatning: Japan

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Japan. 
Endvidere kan du også se billeder af stederne.
Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Hotel New Hiroden
Hiroshima

Det 3-stjernede Hotel New Hiroden ligger i hjertet af Hiroshima, ca. 5 minutters gang fra Hiroshima Station. Der er ca. 15 minutters gang til Hiroshima borgen og det samme til Hiroshima Fredsmindepark. Det 15-etagers hotel har ca. 250 værelser, der har aircondition/varmeapparat, minikøleskab, elkedel og fladskærms-TV med betalingskanaler. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Der er gratis wifi på værelserne. Hotellet tilbyder massage (mod betaling) og har 3 restauranter.

Resol Trinity
Kanazawa

Det 3-stjernede hotel, Resol Trinity ligger kun få minutters gang fra Kanazawas berømte marked, Omicho og tæt på Nagamachi samurai-kvarteret. Kort sagt; en fantastisk beliggenhed.

Hotellet har 123 værelser, som alle er moderne og stilfuldt indrettet. Værelserne har køleskab, TV, aircondition og elkedel. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

Hotellet tilbyder gratis wifi, betalingsvaskeri. Her er desuden en italiensk restaurant.

Citadines Kyoto Karasuma Gojo
Kyoto

Det 3-stjernede Citadines Kyoto Karasuma-Gojo ligger centralt mellem Kyoto togstation og geisha distriktet Gion, ca. 10 minutters gang fra Kyoto station og ca. 15 minutters gang fra Gion. Hotellet har 124 lejligheder med tekøkken med microovn, køleskab, elkedel, kogeplads samt service. Der er daglig rengøring. Værelserne har desuden aircondition/opvarmning, fladskærms-tv samt skrivebord. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Hotellet tilbyder desuden gratis wifi.

Hotel Vista Premio Kyoto
Kyoto

Det 3-stjernede Hotel Vista Premio Kyoto ligger 5 minutters gang fra Kamo floden og ca. 10 minutters gang fra geisha distriktet Gion. Hotellet er omgivet af butikker og restauranter, bl.a. ligger det berømte madmarked Nishiki tæt på hotellet. I gaderne vil du opleve mange klædt i kimono for en dag. Hotellet ligger i en 6-etagers bygning og har godt 80 værelser, der er moderne indrettet med et strejf af japansk tradition. Værelserne har aircondition, køleskab og fladskærms-tv med satellitkanaler og betalingsfilm. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Hoteller har 2 restauranter og der er gratis wifi i fællesområderne.

Kyoto Plaza Hotel
Kyoto

Det 3-stjernede Kyoto Plaza Hotel ligger i hjertet af Kyoto, ca. 5 minutters gange fra JR Kyoto togstationen. Hotellet har 110 værelser, der er små har aircondition, fladskærms-TV, gratis wifi, minikøleskab og elkedel. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Hotellet tilbyder cykeludlejning og har en lille spa, hvor der tilbydes massage, og i annex-bygningen findes et lille onsen.

Vessel Hotel Campana Kyoto Gojo
Kyoto

Det 3-stjernede Vessel Hotel Campana Kyoto Gojo ligger i hjertet af Kyoto, tæt på Kamo floden, ca. midt mellem JR banegården og geisha distriktet Gion. I området omkring hotellet er der mange butikker og restauranter. Hotellet har ca. 235 værelser, der har aircondition, fladskærms-tv, skrivebord, køleskab og elkedel. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

På hotellet findes et onsen med sauna, en restaurant og cykeludlejning. Der tilbydes massage mod særskilt betaling.

Matsumoto Buena Vista
Matsumoto

Det 4-stjernede hotel Matsumoto Buena Vista ligger i hjertet af Matsumoto i kort gåafstand fra stationen. Den historiske og meget smukke Matsumoto borg ligger 15 minutters gang fra hotellet. Hotellet tilbyder shuttlebus til stationen, turen tager 2 minutter. Fra hotellets øverste etager er der fin udsigt til De Japanske Alper. Hotellet har 200 værelser, der er moderne indrettet i lyse farver. Værelserne har aircondition/varmeapparat, fladskærms-TV med satellitkanaler, minikøleskab og minibar samt elkedel. Badeværelset har badekar med bruser, toilet med varme og bidet, håndvask, hårtørrer og toiletartikler. Hotellet tilbyder massage (mod særskilt betaling), skønhedssalon, cykeludlejning, café og 5 restauranter samt gratis wifi over hele hotellet.

Nagano Tokyu Rei
Nagano

Det 3-stjernede hotel Nagano Tokyu Rei ligger lige ved JR banegården i hjertet af Nagano. Sammenbygget med banegården ligger indkøbscentret MIDORI, og lige rundt om hotellet ligger der en række små butikker, caféer og restauranter. Der er ca. 2 km til det fantastiske tempel Zenkoji. en del af vejen er gågade med rigtig gode restauranter og butikker. Hotellet har ca. 140 værelser, der har aircondition/varmeapparat, køleskab, strygebræt og -jern, fladskærms-tv samt gratis wifi. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Hotellet har morgenmadsrestaurant.

Mitsui Garden Hotel Okayama
Okayama

Det 3-stjernede Mitsui Garden Hotel ligger i centrum af Okayama, 2 minutters gang fra JR Okayama togstation. Okayama borg og Koraku-en parken ligger ca. 10 minutters kørsel fra hotellet. Hotellet har ca. 350 værelser, der er udstyrret med aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler og betalingsfilm, minikøleskab, sikkerhedsboks samt kaffe- og tefaciliteter. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Der er gratis wifi over hele hotellet,  og hotellet tilbyder massage mod særskilt betaling.

Sheraton Okinawa Sunmarina Resort
Okinawa

Det dejlige 4-stjernede Sheraton Okinawa Sunmarina Resort ligger direkte på stranden, en times kørsel fra Nara lufthavn. Hotellet har knap 250 værelser, 2 restauranter, bar, café, både indendørs og udendørs swimmingpool, fitnesscenter samt Churaku spaafdeling. Værelserne har balkon og er moderne indrettet i friske farver med aircondition, siddeområde, TV med satellitkanaler, minikøleskab, en flaske vand om dagen samt sikkerhedsboks. Badeværelset har dybt badekar med bruser, morgenkåbe, hjemmesko, hårtørrer og toiletartikler.

I restauranterne kan du få både vestlig og japansk mad.

Windsurfing, kanoer og andre vandsportsaktiveteter tilbydes mod betaling på stranden.

Shin-Osaka Esaka Tokyu REI
Osaka

Det 3-stjernede Shin-Osaka Esaka hotel ligger et stenkast fra Esaka-metrostationen i Osaka. Hotellet ligger i samme bygning som Tokyu varehuset, hvor du kan købe alt mellem himmel og jord.

Her er 363 værelser, som godt kan være lidt små i størrelsen. De er simpelt indrettet, men har alt hvad du behøver; TV, elkedel, køleskab og sikkerhedsboks. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

Hotellet tilbyder gratis wifi, mineralvand på værelset og betalingsvaskeri. Det er restaurant på hotellet.

Best Western
Takayama

Det 3-stjernede Best Western Hotel ligger et stenkast fra togstationen i Takayama. Her er du tæt på seværdigheder, butikker og restauranter.

Værelserne er små og relativt simpelt indrettet, men pæne. Alle værelser har aircondition, lydisolering, køleskab, TV og wifi.

Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

Der er restaurant på hotellet og mulighed for massage (mod betaling).

Citadine Shinjuku
Tokyo

Dette 3-stjernede lejlighedshotel ligger kun 5 minutters gang fra metroen, Shinjuku Gyoenmae og i gåafstand fra Shinjuku centrum.

Hotellet består af 160 lejligheder, som har te-køkken med køleskab, elkedel, service og mikrobølgeovn. Lejlighederne har alle TV, aircondition, strygejern og wi-fi.

Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

Hotellet har betalingsvaskeri, og det er muligt at tilkøbe morgenmad i hotellets restaurant. Der er gratis ligeledes wi-fi i fællesområderne.

Shiba Park Hotel
Tokyo

Det 3-stjernede Shiba Park Hotel ligger i bydelen Minato tæt på metrostationerne Onarimon og Daimon. Der er 10 minutters gang til Tokyo Tower. Hotellet har knapt 200 værelser fordelt på 12 etager. Værelserne er moderne indrettet med lyse møbler og har aircondition, minikøleskab og fladskærms-tv. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Hotellet har to restauranter, en hyggelig lobby med siddeområde samt en turskranke. Der tilbydes traditionel, japansk shiatsu-massage mod betaling. Der er gratis wifi overalt.

Villa Fontaine Tamachi
Tokyo-Tamachi

Det 3-stjernede Villa Fontaine Tamachi ligger ca. 10 minuttes gang fra både togstation og metrostation, hvorfra der går direkte tog til lufthavnen.

Hoteller ligger i en høj bygning, som bl.a. også huser en række kontorer – hotellet råder over 4 etager. Der er butikker og restauranter lige udenfor døren.

Alle 173 værelser har køleskab, aircondition og TV. Værelserne er små, men behageligt indrettet i afslappende stil.

Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

Der er morgenmadsrestaurant på hotellet, gratis wifi og betalingsvaskeri.

Villa Fontaine Shiodome
Shiodome-Tokyo

I hjertet af Tokoys Shiodome distrikt finder man dette 3-stjernede hotel.

Hotellet har tæt på 500 værelser, som ligger over flere etager i en stor, moderne kontorbygninger. Værelserne er – som overalt i Tokyo – ikke voldsomt store, men der er pænt og stilfulde indrettet. Alle værelser har køleskab, TV, aircondition, elkedel og gratis wifi.

Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

Hotellet har betalingsvaskeri og morgenmadsrestaurant.

Hatori
Yamashiro Onsen, Kaga Onsen

Det 4-stjernede roykan Hatori ligger i byen Yamashiro Onsen, som er en del af området Kaga Onsen. Den traditionelle kro ligger ca. 10 minutters buskørsel fra Kaga Onsen togstation. Kroen har i alt 59 værelser, der er indrettet i traditionel japansk stil med futon senge og med moderne faciliteter som aircondition/varmeapperat, minikøleskab og elkedel.  Alle værelser har eget badeværelse med toiletartikler. Kroen har restaurant, pub, en lille have, cykeludlejning og massage (mod særskilt betaling). som noget helt særligt har Hatori egne varme kildebade med sauna. Der er gratis wifi på værelser og i fællesområder.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Populære Rejser
Vietnams højdepunkter
Vietnams højdepunkter
Magiske natur og kulturoplevelser.
 
Bali, Indonesien
Bali, Indonesien
Rundrejse på Bali, Gudernes ø.
 

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.