Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeOvernatningJapan

Overnatning: Japan

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Japan. 
Endvidere kan du også se billeder af stederne.
Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Ryokan Tonosawa Ichinoyu Honkan
Hakone

På bredden af Hayakawa floden i Hakone ligger denne gamle ryokan fra år 1630, Tonosawa Ichinoyu Honkan.

Tonosawa Ichinoyu Honkan har i alt 22 værelser traditionelt indrettet med tatami måtter, der er klassiske japanske måtter lavet af ris strå. Tatami måtterne har et temperaturelement, der gør at de er kølende om sommeren og varmende om vinteren. Værelserne er også indrettet med de traditionelle japanske skydedøre shoji, som er lavet af rispapir på en træramme. Rispapirets tyndhed giver lys til rummet, men uden at man kan kigge igennem det, hvilket derved bevarer privatlivet.

Når du skal sove er det i en traditionel futon seng. Værelserne er desuden udstyret med wi-fi, aircondition, køleskab, TV, eget badeværelse og elkedel, så du kan nyde en kop grøn matcha te ved det lave siddebord.

Dette ryokan har kønsopdelte onsen bade, en spisestue samt souvenirbutik med lokale produkter. Både morgenmaden og aftensmaden, der begge er inkluderet i dit ophold, serveres i spisestuen.

Morgen eller aften kan du iføre dig den traditionelle yukata kimono og besøge spaafdelingen, hvor du kan nyde forskellige massage- og ansigtsbehandlinger.

Læs mere om at bo i et ryokan her.

Hotel New Hiroden
Hiroshima

Det 3-stjernede Hotel New Hiroden ligger i hjertet af Hiroshima, ca. 5 minutters gang fra Hiroshima Station. Der er ca. 15 minutters gang til Hiroshima borgen og det samme til Hiroshima Fredsmindepark. Det 15-etagers hotel har ca. 250 værelser, der har aircondition/varmeapparat, minikøleskab, elkedel og fladskærms-TV med betalingskanaler. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Der er gratis wifi på værelserne. Hotellet tilbyder massage (mod betaling) og har 3 restauranter.

Resol Trinity
Kanazawa

Det 3-stjernede hotel, Resol Trinity ligger kun få minutters gang fra Kanazawas berømte marked, Omicho og tæt på Nagamachi samurai-kvarteret. Kort sagt; en fantastisk beliggenhed.

Hotellet har 123 værelser, som alle er moderne og stilfuldt indrettet. Værelserne har køleskab, TV, aircondition og elkedel. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

Hotellet tilbyder gratis wifi, betalingsvaskeri. Her er desuden en italiensk restaurant.

Ryokan Tokiwa Bekkan
Kinosaki Onsen

Denne fine ryokan ligger blot 15 minutters gang fra Kinosaki Onsens famøse onsen bade.

Tokiwa Bekkan har i alt 23 værelser med smuk udsigt til de frodige og velplejede japanske haver. Værelserne er alle indrettet i traditionel japansk stil med tatami måtter, shoji skydedøre og siddeborde. De naturlige farver og enkle elementer giver en rolig og varm atmosfære. Derudover har værelserne traditionelle komfortable futon senge samt TV, køleskab, yukata kimonoer og eget badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.

Faciliteter omfatter herudover et kønsopdelt onsen bad, bibliotek og souvenirbutik.

Du får serveret en traditionel japansk morgenmad på dit værelse.

Læs mere om at bo i et ryokan her.

Ryokan Kongo Sanmai-in
Koyasan

Hvor mange kan mon prale af, at have boet i et tempelkompleks som rummer over 800 års historie? Det kan du snart. Kongo Sanmai-in fungerer nemlig både som tempel og ryokan.

Værelserne er prydet med de fineste japanske tatami-gulve, mørkebrune siddeborde, shoji-vinduer og futonsenge. Her er desuden aircondition, wi-fi, TV, værdiboks samt toilet. Selve badet ligger ude på gangen og deles med andre.

Uden for dit værelse kan du nyde den smukke japanske have med fine rhododendron, dværgløn, bonsaitræer og små damme.

Om morgenen kan du vælge at deltage i munkenes morgenbøn, hvorefter der serveres et buddhistisk, vegetarisk måltid.

Læs mere om at bo i et ryokan her.

Citadines Kyoto Karasuma Gojo
Kyoto

Det 3-stjernede Citadines Kyoto Karasuma-Gojo ligger centralt mellem Kyoto togstation og geisha distriktet Gion, ca. 10 minutters gang fra Kyoto station og ca. 15 minutters gang fra Gion. Hotellet har 124 lejligheder med tekøkken med microovn, køleskab, elkedel, kogeplads samt service. Der er daglig rengøring. Værelserne har desuden aircondition/opvarmning, fladskærms-tv samt skrivebord. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Hotellet tilbyder desuden gratis wifi.

Hotel Vista Premio Kyoto
Kyoto

Det 3-stjernede Hotel Vista Premio Kyoto ligger 5 minutters gang fra Kamo floden og ca. 10 minutters gang fra geisha distriktet Gion. Hotellet er omgivet af butikker og restauranter, bl.a. ligger det berømte madmarked Nishiki tæt på hotellet. I gaderne vil du opleve mange klædt i kimono for en dag. Hotellet ligger i en 6-etagers bygning og har godt 80 værelser, der er moderne indrettet med et strejf af japansk tradition. Værelserne har aircondition, køleskab og fladskærms-tv med satellitkanaler og betalingsfilm. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Hoteller har 2 restauranter og der er gratis wifi i fællesområderne.

Kyoto Plaza Hotel
Kyoto

Det 3-stjernede Kyoto Plaza Hotel ligger i hjertet af Kyoto, ca. 5 minutters gange fra JR Kyoto togstationen. Hotellet har 110 værelser, der er små har aircondition, fladskærms-TV, gratis wifi, minikøleskab og elkedel. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Hotellet tilbyder cykeludlejning og har en lille spa, hvor der tilbydes massage, og i annex-bygningen findes et lille onsen.

The B Kyoto Shijo
Kyoto

The B Kyoto Shijo åbnede dørene 1. september 2018 og afspejler Kyotos skønhed og japansk ro.

I gåafstand fra hotellet ligger det berømte marked Nishikishijo, den populære shoppinggade Teramachidori samt de fire stationer Shijo, Shijo Omiya, Karasuma og Omiya.

Hotellet har 146 enkle og moderne indrettede værelser, som alle har skrivebord, gratis wi-fi, aircondition, køleskab, te- og kaffefaciliteter samt hårtørrer og toiletartikler.

Morgenmaden serveres i restauranten som har åbent fra kl. 7.00 til kl. 10.00.

Vessel Hotel Campana Kyoto Gojo
Kyoto

Det 3-stjernede Vessel Hotel Campana Kyoto Gojo ligger i hjertet af Kyoto, tæt på Kamo floden, ca. midt mellem JR banegården og geisha distriktet Gion. I området omkring hotellet er der mange butikker og restauranter. Hotellet har ca. 235 værelser, der har aircondition, fladskærms-tv, skrivebord, køleskab og elkedel. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

På hotellet findes et onsen med sauna, en restaurant og cykeludlejning. Der tilbydes massage mod særskilt betaling.

Hotel Buena Vista Matsumoto
Matsumoto

Det 4-stjernede hotel Buena Vista ligger i hjertet af Matsumoto. En gratis shuttlebus kører regelmæssigt mellem togstationen og hotellet. På blot 15 minutter kan du gå til det historiske og meget smukke Matsumoto.

Hotellets værelser er indrettet i lyse, naturlige farver. De har alle et lille siddeområde og moderne faciliteter som wi-fi, aircondition, minibar, elkedel og TV.

Der er en betagende udsigt over Matsumoto og de Japanske Alper fra hotellets franske restaurant på øverste etage. Det er også her, morgenmadsbuffeten med både japanske og vestlige retter bliver serveret.

I stueetagen finder du en lille souvenirshop, en café samt en kinesisk restaurant. På 5. sal ligger hotellets traditionelle japanske restaurant.

Du kan tilkøbe massage og skønhedsbehandlinger i hotellets spaafdeling og der er gratis leje af cykler i receptionen.

Nagano Tokyu Rei
Nagano

Det 3-stjernede hotel Nagano Tokyu Rei ligger lige ved JR banegården i hjertet af Nagano. Sammenbygget med banegården ligger indkøbscentret MIDORI, og lige rundt om hotellet ligger der en række små butikker, caféer og restauranter. Der er ca. 2 km til det fantastiske tempel Zenkoji. en del af vejen er gågade med rigtig gode restauranter og butikker. Hotellet har ca. 140 værelser, der har aircondition/varmeapparat, køleskab, strygebræt og -jern, fladskærms-tv samt gratis wifi. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Hotellet har morgenmadsrestaurant.

Hotel Kisoji
Nagiso

Hotel Kisoji ligger i Nagiso omgivet af skøn natur og Kiso bjergene. Det ligger desuden ideelt i forhold til Nakasendo stien.

Værelserne er komfortable og rummelige og har alle aircondition, køleskab, TV, telefon, værdiboks samt kaffe- og tefaciliteter.

Kisoji kan nærmest kaldes et onsen resort, grundet dens mange indendørs og udendørs bade, der ligger som en oase i området. Læn dig tilbage og lad det mineralfyldte varme vand forkæle din krop, mens du nyder de utrolig smukke omgivelser.

I hotellets restaurant kan du nyde lækre japanske retter.

Der er gratis shuttlebus mellem hotellet og togstationen i Nagiso.

Mitsui Garden Hotel Okayama
Okayama

Det 3-stjernede Mitsui Garden Hotel ligger i centrum af Okayama, 2 minutters gang fra JR Okayama togstation. Okayama borg og Koraku-en parken ligger ca. 10 minutters kørsel fra hotellet. Hotellet har ca. 350 værelser, der er udstyrret med aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler og betalingsfilm, minikøleskab, sikkerhedsboks samt kaffe- og tefaciliteter. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Der er gratis wifi over hele hotellet,  og hotellet tilbyder massage mod særskilt betaling.

Sheraton Okinawa Sunmarina Resort
Okinawa

Det dejlige 4-stjernede Sheraton Okinawa Sunmarina Resort ligger direkte på stranden, en times kørsel fra Nara lufthavn. Hotellet har knap 250 værelser, 2 restauranter, bar, café, både indendørs og udendørs swimmingpool, fitnesscenter samt Churaku spaafdeling. Værelserne har balkon og er moderne indrettet i friske farver med aircondition, siddeområde, TV med satellitkanaler, minikøleskab, en flaske vand om dagen samt sikkerhedsboks. Badeværelset har dybt badekar med bruser, morgenkåbe, hjemmesko, hårtørrer og toiletartikler.

I restauranterne kan du få både vestlig og japansk mad.

Windsurfing, kanoer og andre vandsportsaktiveteter tilbydes mod betaling på stranden.

Shin-Osaka Esaka Tokyu REI
Osaka

Det 3-stjernede Shin-Osaka Esaka hotel ligger et stenkast fra Esaka-metrostationen i Osaka. Hotellet ligger i samme bygning som Tokyu varehuset, hvor du kan købe alt mellem himmel og jord.

Her er 363 værelser, som godt kan være lidt små i størrelsen. De er simpelt indrettet, men har alt hvad du behøver; TV, elkedel, køleskab og sikkerhedsboks. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

Hotellet tilbyder gratis wifi, mineralvand på værelset og betalingsvaskeri. Det er restaurant på hotellet.

Best Western
Takayama

Det 3-stjernede Best Western Hotel ligger et stenkast fra togstationen i Takayama. Her er du tæt på seværdigheder, butikker og restauranter.

Værelserne er små og relativt simpelt indrettet, men pæne. Alle værelser har aircondition, lydisolering, køleskab, TV og wifi.

Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

Der er restaurant på hotellet og mulighed for massage (mod betaling).

Citadine Shinjuku
Tokyo

Dette 3-stjernede lejlighedshotel ligger kun 5 minutters gang fra metroen, Shinjuku Gyoenmae og i gåafstand fra Shinjuku centrum.

Hotellet består af 160 lejligheder, som har te-køkken med køleskab, elkedel, service og mikrobølgeovn. Lejlighederne har alle TV, aircondition, strygejern og wi-fi.

Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

Der er gratis wi-fi i fællesområderne.

Shiba Park Hotel
Tokyo

Det 3-stjernede Shiba Park Hotel ligger i bydelen Minato tæt på metrostationerne Onarimon og Daimon. Der er 10 minutters gang til Tokyo Tower. Hotellet har knapt 200 værelser fordelt på 12 etager. Værelserne er moderne indrettet med lyse møbler og har aircondition, minikøleskab og fladskærms-tv. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Hotellet har to restauranter, en hyggelig lobby med siddeområde samt en turskranke. Der tilbydes traditionel, japansk shiatsu-massage mod betaling. Der er gratis wifi overalt.

Shinjuku Washington Hotel
Tokyo

Shinjuku Washington Hotel ligger centralt i Shinjuku distriktet tæt på fashionable butikker og restauranter, Tokyos regeringsbygning, Gyoen-parken og underholdningsområdet Kabukicho. Hotellet er derudover tæt forbundet med den centrale togstation Shinjuku-JR.

Hele hotellet emmer af et moderne design. Det huser over 1000 værelser fordelt på 25 etager. Alle værelser er komfortabelt velindrettede og har både gratis wi-fi, aircondition, TV, telefon, mini køleskab, te- og kaffefaciliteter samt hårtørrer og gratis toiletartikler.

Derudover huser hotellet et bredt udvalg af restauranter, cafeer og barer. Restauranten Fujita byder på japanske specialiteter, mens den hyggelige Manhatten Table Grill & Dining restaurant serverer et bredt udvalg af amerikanske grillretter med udsigt over Tokyos skyline.

Villa Fontaine Tamachi
Tokyo-Tamachi

Det 3-stjernede Villa Fontaine Tamachi ligger ca. 10 minuttes gang fra både togstation og metrostation, hvorfra der går direkte tog til lufthavnen.

Hoteller ligger i en høj bygning, som bl.a. også huser en række kontorer – hotellet råder over 4 etager. Der er butikker og restauranter lige udenfor døren.

Alle 173 værelser har køleskab, aircondition og TV. Værelserne er små, men behageligt indrettet i afslappende stil.

Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

Der er morgenmadsrestaurant på hotellet, gratis wifi og betalingsvaskeri.

Villa Fontaine Shiodome
Shiodome-Tokyo

I hjertet af Tokoys Shiodome distrikt finder man dette 3-stjernede hotel.

Hotellet har tæt på 500 værelser, som ligger over flere etager i en stor, moderne kontorbygninger. Værelserne er – som overalt i Tokyo – ikke voldsomt store, men der er pænt og stilfulde indrettet. Alle værelser har køleskab, TV, aircondition, elkedel og gratis wifi.

Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

Hotellet har betalingsvaskeri og morgenmadsrestaurant.

Roykan Hatori
Yamashiro Onsen, Kaga Onsen

Det 4-stjernede ryokan Hatori ligger i byen Yamashiro Onsen, som er en del af området Kaga Onsen. Den traditionelle kro ligger ca. 10 minutters buskørsel fra Kaga Onsen togstation. Kroen har i alt 59 værelser, der er indrettet i traditionel japansk stil med futon senge og med moderne faciliteter som aircondition/varmeapperat, minikøleskab og elkedel.  Alle værelser har eget badeværelse med toiletartikler. Kroen har restaurant, pub, en lille have, cykeludlejning og massage (mod særskilt betaling). som noget helt særligt har Hatori egne varme kildebade med sauna. Der er gratis wifi på værelser og i fællesområder.

Læs mere om at bo i et ryokan her.

Ryokan Biyu no Yado
Yudanaka

Denne moderne ryokan ligget omgivet af bjerge i byen Yudanaka.

5 minutters gang herfra finder du den 25 meter høje Buddha figur, Heiwa Kannon, som vogter over byen.

Biyu no Yado tilbyder gratis shuttlebus til og fra togstationen og abe-parken, Jigokudani, der ligger 15 minutters kørsel væk.

De 44 værelser er indrettet i traditionel japansk stil med tatami gulve, futonsenge, shoji skydedøre og siddebord. Alle værelser har desuden wi-fi, aircondition, køleskab, TV, elkedel og værdiboks.

Efter en skøn dag hos sneaberne, kan du på samme måde som sneaberne nyde stedets dampende onsen bade. Der er også mulighed for at booke det private bad der findes på tagterrassen.

Yderligere faciliteter omfatter souvenirbutik og restaurant med den flotteste udsigt over området.

Læs mere om at bo i et ryokan her.

Hvorfor vælge os?
 • Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Populære rejser
Vietnams højdepunkter
Vietnams højdepunkter
Magiske natur og kulturoplevelser.
 
Bali, Indonesien
Bali, Indonesien
Rundrejse på Bali, Gudernes ø.
 
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.