• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden

Overnatning: Japan

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Japan. 
Endvidere kan du også se billeder af stederne.
Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Ryokan Tonosawa Ichinoyu Honkan

Hakone

På bredden af Hayakawa floden i Hakone ligger denne gamle ryokan fra år 1630, Tonosawa Ichinoyu Honkan.

Tonosawa Ichinoyu Honkan har i alt 22 værelser traditionelt indrettet med tatami måtter, der er klassiske japanske måtter lavet af ris strå. Tatami måtterne har et temperaturelement, der gør at de er kølende om sommeren og varmende om vinteren. Værelserne er også indrettet med de traditionelle japanske skydedøre shoji, som er lavet af rispapir på en træramme. Rispapirets tyndhed giver lys til rummet, men uden at man kan kigge igennem det, hvilket derved bevarer privatlivet.

Når du skal sove er det i en traditionel futon seng. Værelserne er desuden udstyret med wi-fi, aircondition, køleskab, TV, eget badeværelse og elkedel, så du kan nyde en kop grøn matcha te ved det lave siddebord.

Dette ryokan har kønsopdelte onsen bade, en spisestue samt souvenirbutik med lokale produkter. Både morgenmaden og aftensmaden, der begge er inkluderet i dit ophold, serveres i spisestuen.

Morgen eller aften kan du iføre dig den traditionelle yukata kimono og besøge spaafdelingen, hvor du kan nyde forskellige massage- og ansigtsbehandlinger.

Læs mere om at bo i et ryokan her.


Hotel New Hiroden

Hiroshima

Det 3-stjernede Hotel New Hiroden ligger i hjertet af Hiroshima, ca. 5 minutters gang fra Hiroshima Station. Der er ca. 15 minutters gang til Hiroshima borgen og det samme til Hiroshima Fredsmindepark. Det 15-etagers hotel har ca. 250 værelser, der har aircondition/varmeapparat, minikøleskab, elkedel og fladskærms-TV med betalingskanaler. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Der er gratis wifi på værelserne. Hotellet tilbyder massage (mod betaling) og har 3 restauranter.


Resol Trinity

Kanazawa

Det 3-stjernede hotel, Resol Trinity ligger kun få minutters gang fra Kanazawas berømte marked, Omicho og tæt på Nagamachi samurai-kvarteret. Kort sagt; en fantastisk beliggenhed.

Hotellet har 123 værelser, som alle er moderne og stilfuldt indrettet. Værelserne har køleskab, TV, aircondition og elkedel. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

Hotellet tilbyder gratis wifi, betalingsvaskeri. Her er desuden en italiensk restaurant.


Ryokan Onishiya Suishoen

Kinosaki Onsen

Den fine ryokan Onishiya Suishoen ligger ved floden Maruyama blot 1 km fra centrum og togstationen i Kinosaki Onsen. Her kan du næsten føle dig som en japaner, når du ifører dig din yukata (bomuldskimono) for at slappe helt af, og når du bader i de varme kilder i både den udendørs og indendørs onsen.

Spaafdelingen med de kønsopdelte onsen bade omfatter også jacuzzi og sauna og har udsigt til den smukke japanske have i ryokanens indre gård. Fuldend oplevelsen med en fodmassage.

Du kan til enhver tid sætte dig ned og nyde en kop kaffe eller japansk te, der står frit til rådighed, i det hyggelige loungeområde, der også vender ud til gårdhaven med rislende vand.

De rummelige værelser er udstyret med opholdsområde med tatami måtter på gulvet, futonsenge, wi-fi, aircondition, værdiboks, minibar, hårtørrer, kaffe- og tefaciliteter, TV og badeværelse med bruser eller badekar.

Under opholdet vil du få serveret en traditionel japansk morgenmad og middag om aftenen med flere retter.

En gang hver aften kører der en gratis shuttlebus til byens centrum.

Læs mere om at bo i et ryokan her.


Ryokan Tokiwa Bekkan

Kinosaki Onsen

Denne fine ryokan ligger blot 15 minutters gang fra Kinosaki Onsens famøse onsen bade.

Tokiwa Bekkan har i alt 23 værelser med smuk udsigt til de frodige og velplejede japanske haver. Værelserne er alle indrettet i traditionel japansk stil med tatami måtter, shoji skydedøre og siddeborde. De naturlige farver og enkle elementer giver en rolig og varm atmosfære. Derudover har værelserne traditionelle komfortable futon senge samt TV, køleskab, yukata kimonoer og eget badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.

Faciliteter omfatter herudover et kønsopdelt onsen bad, bibliotek og souvenirbutik.

Du får serveret en traditionel japansk morgenmad på dit værelse.

Læs mere om at bo i et ryokan her.


Ryokan Kongo Sanmai-in

Koyasan

Hvor mange kan mon prale af, at have boet i et tempelkompleks som rummer over 800 års historie? Det kan du snart. Kongo Sanmai-in fungerer nemlig både som tempel og ryokan.

Værelserne er prydet med de fineste japanske tatami-gulve, mørkebrune siddeborde, shoji-vinduer og futonsenge. Her er desuden aircondition, wi-fi, TV, værdiboks samt toilet. Selve badet ligger ude på gangen og deles med andre.

Uden for dit værelse kan du nyde den smukke japanske have med fine rhododendron, dværgløn, bonsaitræer og små damme.

Om morgenen kan du vælge at deltage i munkenes morgenbøn, hvorefter der serveres et buddhistisk, vegetarisk måltid.

Læs mere om at bo i et ryokan her.


Citadines Kyoto Karasuma Gojo

Kyoto

Det 3-stjernede Citadines Kyoto Karasuma-Gojo ligger centralt mellem Kyoto togstation og geisha distriktet Gion, ca. 10 minutters gang fra Kyoto station og ca. 15 minutters gang fra Gion. Hotellet har 124 lejligheder med tekøkken med microovn, køleskab, elkedel, kogeplads samt service. Der er daglig rengøring. Værelserne har desuden aircondition/opvarmning, fladskærms-tv samt skrivebord. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Hotellet tilbyder desuden gratis wifi.


Hotel Vista Premio Kyoto

Kyoto

Det 3-stjernede Hotel Vista Premio Kyoto ligger 5 minutters gang fra Kamo floden og ca. 10 minutters gang fra geisha distriktet Gion. Hotellet er omgivet af butikker og restauranter, bl.a. ligger det berømte madmarked Nishiki tæt på hotellet. I gaderne vil du opleve mange klædt i kimono for en dag. Hotellet ligger i en 6-etagers bygning og har godt 80 værelser, der er moderne indrettet med et strejf af japansk tradition. Værelserne har aircondition, køleskab og fladskærms-tv med satellitkanaler og betalingsfilm. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Hoteller har 2 restauranter og der er gratis wifi i fællesområderne.


The B Kyoto Shijo

Kyoto

The B Kyoto Shijo åbnede dørene 1. september 2018 og afspejler Kyotos skønhed og japansk ro.

I gåafstand fra hotellet ligger det berømte marked Nishikishijo, den populære shoppinggade Teramachidori samt de fire stationer Shijo, Shijo Omiya, Karasuma og Omiya.

Hotellet har 146 enkle og moderne indrettede værelser, som alle har skrivebord, gratis wi-fi, aircondition, køleskab, te- og kaffefaciliteter samt hårtørrer og toiletartikler.

Morgenmaden serveres i restauranten som har åbent fra kl. 7.00 til kl. 10.00.


Vessel Hotel Campana Kyoto Gojo

Kyoto

Det 3-stjernede Vessel Hotel Campana Kyoto Gojo ligger i hjertet af Kyoto, tæt på Kamo floden, ca. midt mellem JR banegården og geisha distriktet Gion. I området omkring hotellet er der mange butikker og restauranter. Hotellet har ca. 235 værelser, der har aircondition, fladskærms-tv, skrivebord, køleskab og elkedel. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

På hotellet findes et onsen med sauna, en restaurant og cykeludlejning. Der tilbydes massage mod særskilt betaling.


Hotel Buena Vista Matsumoto

Matsumoto

Det 4-stjernede hotel Buena Vista ligger i hjertet af Matsumoto. En gratis shuttlebus kører regelmæssigt mellem togstationen og hotellet. På blot 15 minutter kan du gå til det historiske og meget smukke Matsumoto.

Hotellets værelser er indrettet i lyse, naturlige farver. De har alle et lille siddeområde og moderne faciliteter som wi-fi, aircondition, minibar, elkedel og TV.

Der er en betagende udsigt over Matsumoto og de Japanske Alper fra hotellets franske restaurant på øverste etage. Det er også her, morgenmadsbuffeten med både japanske og vestlige retter bliver serveret.

I stueetagen finder du en lille souvenirshop, en café samt en kinesisk restaurant. På 5. sal ligger hotellets traditionelle japanske restaurant.

Du kan tilkøbe massage og skønhedsbehandlinger i hotellets spaafdeling og der er gratis leje af cykler i receptionen.


Hotel Kisoji

Nagiso

Hotel Kisoji ligger i Nagiso omgivet af skøn natur og Kiso bjergene. Det ligger desuden ideelt i forhold til Nakasendo stien.

Værelserne er komfortable og rummelige og har alle aircondition, køleskab, TV, telefon, værdiboks samt kaffe- og tefaciliteter.

Kisoji kan nærmest kaldes et onsen resort, grundet dens mange indendørs og udendørs bade, der ligger som en oase i området. Læn dig tilbage og lad det mineralfyldte varme vand forkæle din krop, mens du nyder de utrolig smukke omgivelser.

I hotellets restaurant kan du nyde lækre japanske retter.

Der er gratis shuttlebus mellem hotellet og togstationen i Nagiso.


Mitsui Garden Hotel Okayama

Okayama

Det 3-stjernede Mitsui Garden Hotel ligger i centrum af Okayama, 2 minutters gang fra JR Okayama togstation. Okayama borg og Koraku-en parken ligger ca. 10 minutters kørsel fra hotellet. Hotellet har ca. 350 værelser, der er udstyrret med aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler og betalingsfilm, minikøleskab, sikkerhedsboks samt kaffe- og tefaciliteter. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Der er gratis wifi over hele hotellet,  og hotellet tilbyder massage mod særskilt betaling.


Shin-Osaka Esaka Tokyu REI

Osaka

Det 3-stjernede Shin-Osaka Esaka hotel ligger et stenkast fra Esaka-metrostationen i Osaka. Hotellet ligger i samme bygning som Tokyu varehuset, hvor du kan købe alt mellem himmel og jord.

Her er 363 værelser, som godt kan være lidt små i størrelsen. De er simpelt indrettet, men har alt hvad du behøver; TV, elkedel, køleskab og sikkerhedsboks. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

Hotellet tilbyder gratis wifi, mineralvand på værelset og betalingsvaskeri. Det er restaurant på hotellet.


Best Western

Takayama

Det 3-stjernede Best Western Hotel ligger et stenkast fra togstationen i Takayama. Her er du tæt på seværdigheder, butikker og restauranter.

Værelserne er små og relativt simpelt indrettet, men pæne. Alle værelser har aircondition, lydisolering, køleskab, TV og wifi.

Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

Der er restaurant på hotellet og mulighed for massage (mod betaling).


Citadine Shinjuku

Tokyo

Dette 3-stjernede lejlighedshotel ligger kun 5 minutters gang fra metroen, Shinjuku Gyoenmae og i gåafstand fra Shinjuku centrum.

Hotellet består af 160 lejligheder, som har te-køkken med køleskab, elkedel, service og mikrobølgeovn. Lejlighederne har alle TV, aircondition, strygejern og wi-fi.

Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

Der er gratis wi-fi i fællesområderne.


Shiba Park Hotel

Tokyo

Det 3-stjernede Shiba Park Hotel ligger i bydelen Minato tæt på metrostationerne Onarimon og Daimon. Der er 10 minutters gang til Tokyo Tower. Hotellet har knapt 200 værelser fordelt på 12 etager. Værelserne er moderne indrettet med lyse møbler og har aircondition, minikøleskab og fladskærms-tv. Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler. Hotellet har to restauranter, en hyggelig lobby med siddeområde samt en turskranke. Der tilbydes traditionel, japansk shiatsu-massage mod betaling. Der er gratis wifi overalt.


Shinjuku Washington Hotel

Tokyo

Shinjuku Washington Hotel ligger centralt i Shinjuku distriktet tæt på fashionable butikker og restauranter, Tokyos regeringsbygning, Gyoen-parken og underholdningsområdet Kabukicho. Hotellet er derudover tæt forbundet med den centrale togstation Shinjuku-JR.

Hele hotellet emmer af et moderne design. Det huser over 1000 værelser fordelt på 25 etager. Alle værelser er komfortabelt velindrettede og har både gratis wi-fi, aircondition, TV, telefon, mini køleskab, te- og kaffefaciliteter samt hårtørrer og gratis toiletartikler.

Derudover huser hotellet et bredt udvalg af restauranter, cafeer og barer. Restauranten Fujita byder på japanske specialiteter, mens den hyggelige Manhatten Table Grill & Dining restaurant serverer et bredt udvalg af amerikanske grillretter med udsigt over Tokyos skyline.


Villa Fontaine Tamachi

Tokyo-Tamachi

Det 3-stjernede Villa Fontaine Tamachi ligger ca. 10 minuttes gang fra både togstation og metrostation, hvorfra der går direkte tog til lufthavnen.

Hoteller ligger i en høj bygning, som bl.a. også huser en række kontorer – hotellet råder over 4 etager. Der er butikker og restauranter lige udenfor døren.

Alle 173 værelser har køleskab, aircondition og TV. Værelserne er små, men behageligt indrettet i afslappende stil.

Badeværelset er et klassisk præfabrikeret badeværelse med toilet, håndvask, bruser i badekarret, hårtørrer og toiletartikler.

Der er morgenmadsrestaurant på hotellet, gratis wifi og betalingsvaskeri.


Ryokan Biyu no Yado

Yudanaka

Denne moderne ryokan ligget omgivet af bjerge i byen Yudanaka.

5 minutters gang herfra finder du den 25 meter høje Buddha figur, Heiwa Kannon, som vogter over byen.

Biyu no Yado tilbyder gratis shuttlebus til og fra togstationen og abe-parken, Jigokudani, der ligger 15 minutters kørsel væk.

De 44 værelser er indrettet i traditionel japansk stil med tatami gulve, futonsenge, shoji skydedøre og siddebord. Alle værelser har desuden wi-fi, aircondition, køleskab, TV, elkedel og værdiboks.

Efter en skøn dag hos sneaberne, kan du på samme måde som sneaberne nyde stedets dampende onsen bade. Der er også mulighed for at booke det private bad der findes på tagterrassen.

Yderligere faciliteter omfatter souvenirbutik og restaurant med den flotteste udsigt over området.

Læs mere om at bo i et ryokan her.

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.