Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til ØstenJapanDet bedste af Japan
Japan | 20 dage:

Det bedste af Japan

Højdepunkter på denne rejse

Tokyo med Asakusa, Sensoji templet, Shibuya, Shinjuku, Hamarikyu parken, Shinkansen, Kanazawa med Kenroku-haven, zen-buddhisme, Onsen bade i Kaga, Kyoto, geisha distriktet Gion, Zen-haver ved Daitokuji tempelkomplekset, Okayama med Korakuen-haven og Okayama-borgen, kunstøen Naoshima, Hiroshima med Hiroshima Fredsmindepark og Atombombekuplen, Osaka borgen.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse Danmark til Tokyo og hjem fra Osaka
 • Ankomst guide service i Tokyo, Kanazawa, Kyoto, Hiroshima og Osaka
 • Transfer fra lufthavnen i Tokyo til hotellet
 • Velkomstmøde på hotellet i Tokyo
 • IC togkort med 2500 JPY
 • Kanazawa Loop busbillet til en dag
 • Dagsbillet til bus/tog i Kyoto
 • Hiroshima Street Car Pass til en dag
 • Eco Card (tog/bus/sporvognskort) til en dag til Osaka
 • 14 dages Japan Rail Pass, 2. klasse med pladsreservation
 • 18 nætter på turistklasse hoteller med morgenmad
 • Lokale engelsktalende guider på alle udflugter
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres ved min. 2 rejsende

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Guidet heldags tur i Tokyo
 • Guidet halvdagstur i Kanazawa inkl. besøg i Kenroku-haven
 • Guidet halvdagstur i Kyoto til Geisha distriktet Gion
 • Guidet halvdagstur i Kyoto til Daitokuji tempelkomplekset med zenhaver
 • Heldagstur til kunstøen Naoshima inkl. museumsentre
 • Guidet halvdagstur i Hiroshima
 • Guidet halvdagstur i Osaka inkl. Osaka borgen og en time vandvejsrundfart

Mulighed for tilkøb af flere ture:

 • Mount Fuji
 • De Japanske Alper ved Shirakawa-go og Takayama
 • Bento Box kokkeskole i Kyoto
Tillæg for enkeltværelse 6.980 kr.
Rabat ved større grupper.
Rejsen kan bestilles indtil 60 dage før afrejse.
Vælg denne rejse fordi...

På rejsen Det bedste af Japan byder vi dig både de kendte højdepunkter og de ukendte perler. På din rejserute fra Tokyo til Kanazawa, Kaga, Kyoto, Okayama, Hiroshima og Osaka vil du i løbet af 20 dage få et næsten udtømmende indblik i Japans kultur, historie og samtid. Du vil opleve skyskrabere, moderne arkitektur, gamle kulturbyer, smukke gamle træborge, teceremoni, levende geisha-distrikter, klassisk japansk onsen-bad, Hiroshima Fredmindepark og Atombombekuplen, indblik i zenkulturens japanske haver.

Du kører med Shinkansen højhastigstog eller lyntog fra by til by, fordi det er det mest effektive. Tog og stationer i Japan er også en kæmpeoplevelse, alt fungerer til punkt og prikke, og forsinkelser er uhørte.

Maden er rigtig god i Japan. Japanerne spiser masser af grøntsager og foretrækker fisk og skaldyr frem for kød og fjerkræ, og det afspejles i menukortene. I storbyerne er der selvfølgelig et væld af internationale restauranter også.

Uanset hvad du ender med at opfatte som det allerbedste, er rejsen simpelt hen en kæmpestor oplevelse af en af Østens helt store kulturer.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Flyrejse fra Danmark
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn I Danmark. Der kan være mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst Tokyo
Dag 2: Ankomst Tokyo

Ved ankomsten til Tokyo bliver du modtaget i lufthavnen og kørt til dit hotel. Du bliver glad for din ankomsttransport. Tokyo er hektisk ud over alle grænser. Futuristisk arkitektur, skyskrabere og neonlys, der blinker i alle tænkelige farver. Og så er det mennesker overalt. Man skulle måske tro, at de mange mennesker er ensbetydende med det rene kaos, men som alt i Japan glider trafikken (også af forgængere) ganske let. Alt og alle har sin plads, og alt er uhyre effektivt – når man først får det lært….

Denne første aften byder på et velkomstmøde, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål til den lokale guide, som også har dit Japan Railpass med til dig. Du får også et IC-kort, et elektronisk rejsekort, som kan bruges til lokale busser og tog i flere byer på rejsen. Der er på forhånd indsat 2500 JPY på kortet, og det er nemt at indsætte flere penge, hvis du får brug for det.

Overnatning Villa Fontaine Tamachi 

Dag 3: Byrundtur i Tokyo
Dag 3: Byrundtur i Tokyo

Du bliver hentet på hotellet fra morgenstunden. Dagen i dag er afsat til at give dig et overblik over et par af Tokyos forskellige bydele. Turen starter i Asakusa. Asakusa var engang Tokyos største forlystelseskvarter. Det var her, geishaerne holdt til side om side med gangstere og lommetyve. Hele området blev ødelagt under 2. verdenskrig og genopbygget i mindre skala, og i dag er her hverken lommetyve eller gangstere, og de fleste geishaer er her for turisternes skyld. Men man kan nu stadig fornemme historien, som man går rundt i gaderne, og man mærker tydeligt den kontrast, som er så allestedsnærværende i Japan – kontrasten mellem det gamle og det ultramoderne.

Det er også i Asakusa, man finder Japans ældste tempel, Sensoji templet. Sensoji er Tokyos ældste tempel og for mange japanere har det særlig betydning at komme her for at tænde røgelsespinde. Gaden Nakamise leder op til Sensoji templet. Nakamise består af souvenirbutikker og madboder, og der er gode muligheder for at købe traditionelle souvenirs.

Turen i Asakusa rundes af i Kappabashi Kitchen Street, hvor du kan købe alt inden for køkkenudstyr. Måske du kan finde en brugbar souvenir i form at et nyt køkkenredskab?

Om eftermiddagen besøger du Shibuya. Du kender sikkert allerede Shibuya – i hvert fald fra fotos. Det er nemlig her, billedet af det store gadekryds fyldt med mennesker og neonlys overalt, er taget. Det er også et af Tokyos travleste shopping distrikter, og det er et af de steder, man SKAL opleve på et besøg i Tokyo. Dagen slutter med det store overblik – fra udsigtsetagen i 202 meters højde i Tokoys Metropolitan Government Building. I godt vejr kan man se Mount Fuji herfra.

Overnatning Villa Fontaine Tamachi 

Dag 4-5: Tokyo på egen hånd
Dag 4-5: Tokyo på egen hånd

Dagen i dag er til fri disposition – måske så du noget på gårsdagens tur, som du gerne vil udforske nærmere? Du har dit rejsekort, så du kan frit tage omkring, som du har lyst. Et besøg på Tokyos berømte fiskemarked, Tsukiji Fish Market er næsten et must – hvis ellers du har mod på at stå tidligt op! Hvis du trænger til en pause fra det hektiske byliv, kan du også besøge Hamarikyu Gardens, hvor roen står i skærende kontrast til livet i byens gader. Om aftenen kan du tage til Shinjuku området, hvor du finder nogle af landets bedste restauranter. Måske aftenen rundes af med karaoke i bedste ”Lost in Translation”-stil?

Du kan evt. bruge dit rejsekort og tage lidt længere væk til f.eks. Nikko, Kamakura eller Yokohama. Du har også muligheden for at tilkøbe en udflugt i dag.

I dag kan du mod særskilt betaling deltage på en ekstra udflugt:

Overnatning Villa Fontaine Tamachi 

Dag 6: Shinkansen fra Tokyo til Kanazawa
Dag 6: Shinkansen fra Tokyo til Kanazawa

Guiden følger dig fra hotellet til stationen, hvor du skal med højhastighedstoget Shinkansen til Kanazawa. De 450 km bliver tilbagelagt på blot 2½ time med en fart på op til 300 km/t. Højhastighedstogene kører med 6, 8, 12 eller 18 vogne. På informationsskiltene på stationen kan du se, hvor mange vogne hver enkelt tog kører med. Informationsskiltene skifter mellem japansk og engelsk. Når du så er nede på perronen kan du på afmærkningen på selve perronen se præcis, hvor din vogn holder. Der er malet ikoner på perronen for fx ”6 vogne – vogn 5” eller ”12 vogne – vogn 3”. Så når man har fået øje på systemet, er det supernemt. Japanerne har dertil en fantastisk køkultur, man stiller sig pænt i kø ud for det relevante ikon på perronen, og man går stille og roligt ombord i toget i den rækkefølge, man er ankommet i – ikke noget med at mase foran eller udenom!

Togene kører meget præcist overalt i Japan, og forsinkelser på mere end et par minutter er helt uhørt, og vil være det store samtale på toget og i de nationale nyheder på TV og radio.

I Kanazawa venter en guide, som først tager dig til hotellet, og derefter med på en guidet tur i byen. Første stop er ved et samuraihus. Kanazawa er nemlig kendt som samuraiernes højborg og var – i deres tid – en af Japans rigeste byer. Som en af de eneste byer i Japan blev Kanazawa ikke ødelagt af bomber under 2. verdenskrig. Efter samuraihuset går du til den næsten 400 år gamle have, Kenrokuen, er en af Japans tre mest kendte haver og perfektionen kender næsten ikke grænser her. Dagen slutter med et besøg på zen-mesterens, D.T. Suzukis museum, hvor du lærer mere om zen-buddhismen. Lidt forenklet kan man sige, at nutidens meget populære mindfulness stammer fra zen-buddhismen. Så hvad er mere passende end at slutte dagen af med mindfulness i museets spejlbassinhave.

Overnatning Resol Trinity 

Dag 7: Kanazawa
Dag 7: Kanazawa

Dagen er til fri disposition til at udforske Kanazawa. De fleste af byens seværdigheder ligger i gåafstand. Du kan også vælge at tilkøbe en udflugt.

Du kan besøge det eneste aktive geisha distrikt uden for Kyoto, Kazuemachi. Som allerede omtalt blev Kanazawa ikke bombet under 2. verdenskrig, så derfor er der bevaret mange skønne oprindelige bygninger. I vinterhalvåret bliver der sat beskyttede halmmåtter op langs væggene for at beskytte dem.

Spis frokost i handelsdistriktet Owaricho og besøg det berømte Omicho marked, hvor madvarer er sirligt opstillet og udstillet som små kunstværker. Gå gennem det gamle samurai distrikt og sug byens helt særlige stemning til dig.

I Hirosaka-gaden sælges eksklusive skåle i lak, keramik og en særlig type porcelæn, kutani-yaki. Du finder alt fra klassiske skåle til moderne versioner med ”hello Kitty” figurer.

I den sydlige del af byen ligger der et ninja-tempel, der er et rent forsvarsværk efter alle kunstens regler. Her er både skjulte gange og hemmelige værelser at gå på opdagelse i.

Som et sidste forslag til en aktivitet i total kontrast til resten af oplevelsen i Kanazawa, kan vi foreslå besøg på Museet For Samtidskunst. Her finder du kun kunst og installationer skabt efter 1980 – japansk såvel som international.

I dag kan du mod særskilt betaling deltage på en ekstra udflugt:

Overnatning Resol Trinity 

Dag 8: Kanazawa – Kaga Onsen
Dag 8: Kanazawa – Kaga Onsen

En rejse til Japan er ikke fuldendt, før du har været i et onsen bad. At bade i et onsen-bad rækker mange hundrede år tilbage i den japanske historie. Man bader helt nøgen i et onsen-bad, og der er faste regler for, hvordan man gør. Helt frem den vestlige turismes indtog for ikke så mange år siden var alle bade fælles. I dag er de fleste bade kønsopdelte, men du oplever alligevel en unik del af den japanske kultur. Onsen findes både som offentlige og private bade, mens fælles for dem alle er, at de får deres vand fra varme kilder, og det opfattes som sundt og helsebringende at bade i det mineralrige vand.

Kaga Onsen er berømt i hele Japan og er et meget elsket turistmål for japanerne selv; fx er der direkte busser fra Tokyo hertil (9 timer), til gengæld er der næsten ingen udenlandske turister, så du får en fantastisk japansk kulturoplevelse.

Omkring byen Kaga findes et godt udvalg af onsen, og i dag tager du derfor toget til Kaga. Det tager godt en halv time med tog fra Kanazawa til Kaga.

Overnatning Hatori 

Dag 9: Onsen bade i Kaga
Dag 9: Onsen bade i Kaga

Et af de mest berømte bade omkring Kaga er Yamashiro Onsen. Det er nemt at tage bussen hertil, og der er afgang flere gange i timen. Yamashiro er en lille by i sig selv, der er bygget op omkring badene, og her er enkelte butikker og små templer. Men hovedattraktionen er onsen. Vandet siges at have helbredende virkning, og kan afhjælpe alt fra muskel- og ledsmerter til fordøjelsesproblemer. Japanerne er kommet her i mere end 1300 år, så måske er der noget om snakken! Japanerne er ikke kropsforskrækkede, når de er i onsen – hvilket står i skærende kontrast til, hvordan de går klædt uden for onsen. I badene er man nøgen – man får et lille håndklæde, som man dækker sig med, indtil man er nede i vandet. Håndklædet må dog ikke blive vådt, så det kræver lidt snilde lige at ”time” det hele. Belønningen kommer til gengæld, når du først sidder i det dejlige varme vand og mærker, hvordan alle spændinger i dine rejsemuskler løsner sig. Husk at smykker ikke tilladt. Og da tatoveringer generelt er socialt uacceptable, kan du sikkert ikke komme ind i en onsen, hvis du har tatoveringer.

Kaga ligger i bjergene, og der er mange gode vandreruter, fra meget korte til dagsture. Et must er næsten Kakusenkei Gorge, hvor en sti følger floden over ca. 1,5 km. På ruten er der små vandfald, og ca. halvvejs ligger Kakusenkei Kawadoko, hvor du kan købe en kop varm ”matcha”, grøn te. En anden seværdighed er Natadera Templet.

Overnatning Hatori 

Dag 10: Kaga – Kyoto
Dag 10: Kaga – Kyoto

Fra Kaga er der godt to timer med toget Limited Express Thunderbird til Kyoto. Ved ankomsten til Kyoto bliver du modtaget på stationen af en lokal guide, som hjælper dig til dit hotel.

Kyoto er en helt vidunderlig by med en rig historie, der har haft og stadig har stor indflydelse på den japanske selvopfattelse. Kyoto var gennem mere end 1000 år frem til 1868 Japans hovedstad. I byen er der bevaret ca. 2000 templer, helligdomme og kejserlige bygninger, og der er et væld af universiteter. I dag er der 17 bygninger, som er udpeget som UNESCO verdensarv. I Kyoto er den japanske kulturarv spillevende, og geishakvartererne med skoler og tehuse eksisterer ikke for turisternes skyld. Byen har en overskuelig størrelse, og det er nemt at finde rundt. Med 1,5 mio. indbyggere er Kyoto også en af Japans ”mindre byer”!

Om eftermiddagen skal du på en guidet gåtur i Gion. Gion har bibeholdt det gamle Kyotos charme og er et af de få tilbageværende ægte geisha distrikter med egen skole. Guiden forklarer om den finkultur geishaerne repræsenterer, og som i mange vestlige lande opfattes som prostitution – intet kunne være mere forkert. Geishaerne har en 5 år lang uddannelse i fx poesi, sang, musik, konversation og teceremoni.

Overnatning Hotel Vista Premio Kyoto 

Dag 11: Kyoto
Dag 11: Kyoto

Dagen er til fri disposition.

Kyoto har så meget at byde på, at det svære nok bliver at begrænse sig!

Du kan vælge at leje en cykel, og tage på opdagelse langs Kyotos utallige vandløb. Som næsten alle andre byer med rødder langt tilbage i historien, var tilgang til vand utrolig vigtig. Kyoto er gennemskåret af et par floder, der er bygget hundredvis af kanaler og utallige kildevæld og havedamme. Overalt ser du en frodighed i beplantningen, som selvfølgelig også giver velkommen skygge i de varme sommermåneder. Når kirsebærtræerne blomster giver vandet en ekstra dimension til skønheden.

Du kan vælge at trave rundt i gaderne og bare suge til dig. Du vil hurtigt opdage, at der er mange japanske turister i Kyoto, og en af de ting, der er populært at foretage sig, er at blive klædt i traditionel kimono for en dag – det gælder både mænd og kvinder. Det er farverigt at se på, og især de unge mennesker hygger sig tydeligvis med det.

Du kan gå til Nishiki markedet, der er en smal indkøbsgade med over 100 forretninger og restauranter, også kendt som ”Kyotos køkken”. Den livlige gade har specialiseret sig i alt, der har med fødevarer at gøre. Det er det helt rigtige sted at finde særlige sæsonvarer, køkkenredskaber og Kyoto specialiteter som fx små ”rislommer” med fyld af kirsebærblomster eller sorte bønner.

En seværdighed opnåede international berømmelse ifm. filmen ”Mit liv som geisha”, Fushimi Inari helligdommen. Stierne frem til helligdommen er flankeret af orangerøde porte, der ligesom danner en lang pergola. Portene er skænket af mange forskellige personer, og giverens navn er skrevet med sorte tegn på porten. Der hviler en helt særlig stemning over stedet, hvor der i alt er op mod 10.000 af de orangerøde porte.

I dag kan du mod særskilt betaling deltage på en ekstra udflugt:

Overnatning Hotel Vista Premio Kyoto 

Dag 12: Zenhaver og tempelkomplekser
Dag 12: Zenhaver og tempelkomplekser

I den nordlige del af Kyoto ligger det store tempelkompleks, Daitokuji. Her finder du nogle af Kyoto smukkeste – men mindre kendte – zenhaver. En zenhave har ikke mange planter. Det er typisk et fladt areal med sten eller sand, og nogle gange en græsplæne. Haverne er ideelle til meditation, fordi nøje udlagte sten og få planter er med til at skabe ro og harmoni. Dermed forstyrres tankerne ikke af alverdens planter. Tempelkomplekset har flere mindre templer, som alle har deres egen zenhave. Du har et par timer til rådighed til i ro og mag selv at udforske området – en skøn måde at starte dagen på. Guiden forklarer undervejs principperne i de forskellige haver.

Resten af dagen er fri til på egen hånd at udforske Kyoto.

Overnatning Hotel Vista Premio Kyoto 

Dag 13: Kyoto
Dag 13: Kyoto

Dagen er til fri disposition til selv at udforske Kyoto.

En seværdighed, der næsten er et must på dit besøg i Kyoto, er Guldpavillonen, Kinkakuji. Guldpavillonen er Kyotos mest symbolske bygning. Den 3-etagers bygning ligger med en facade ud i søen, og det er et betagende syn, når lyset falder ind på bygningen og den spejler sig i søen. Pavillonen blev bygget som privat bolig for en shogun omkring år 1400 og blev senere omdannet til et zen-tempel. I 1950 blev bygningen brændt ned af en munk, men nogle år senere genopbygget. I dag er pavillonen ikke tempel længere, men måske nok det mest ikoniske symbol for Kyoto.

Du kan også tage den korte tur til Nara, der i det 8. århundrede var Japans hovedstad. Der ligger mange betydningsfulde templer, men især Byodoin Templet er berømt for sin Fønix hal, der pryder bagsiden af 10 yen mønten. Hjorte færdes ugenert omkring Todai-ji templet, der omfatter Daibutsuden, der regnes for verdens største træbygning.

Overnatning Hotel Vista Premio Kyoto 

Dag 14: Kyoto – Okayama
Dag 14: Kyoto – Okayama

Du kører 220 km med Shinkansen fra Kyoto til Okayama, det tager 90 minutter. Du har dagen til rådighed i Okayama.  Okayama er en moderne storby med over en halv million indbyggere, men den virkelig store attraktion, har intet med storby at gøre.

I Kanazawa så du den ene af Japans tre mest kendte haver, Kenrokuen. Den anden af disse haver, Korakuen, ligger i Okayama. Her er store plæner, søer, små tehuse og endda et par enkelte rismarker og teplantager. En anden af de store seværdigheder i Okayama er den smukke Okayama borg. ”Krage-borgen” som er Okayama borgens tilnavn pga. det sorte ydre, blev bygget i 1597. Den oprindelige borg blev ødelagt under 2. verdenskrig men en rekonstruktion af den oprindelige borg blev bygget i 1966.

I bydelen Kurashiki, finder du et netværk af velbevarede kanaler med tidligere pakhuse liggende langs bredderne. Pakhusene er i dag omdannet til museer, cafeer og butikker. Det er superhyggeligt at gå her eller at sætte sig på en café og nyde de smukke omgivelser, og en sejltur på kanalerne er næsten et must.

Overnatning Mitsui Garden Hotel Okayama 

Dag 15: Okayama – dagstur til Naoshima Island
Dag 15: Okayama – dagstur til Naoshima Island

I Indlandshavet udenfor Okayama ligger den lille ø, Naoshima. Øen er særlig kendt for sin smukke arkitektur, skulpturer og sine mange kunstmuseer. I dag skal du på en guidet heldagstur til den lille ø. Udover kunst byder øen på en næsten middelhavsagtig atmosfære med hvide sandstrande, et dejligt klima samt en skøn og afslappende ”ø-fornemmelse”. Højdepunktet er kunsten og inkluderet er et besøg på både Chichu Art Museum og Benesse House Museum. Der er dog også masser af tid til bare at nyde øen – måske du har lyst til at leje en cykel og udforske de lidt fjernere afkroge af øen? Og vi lover dig, at selvom du ikke normalt er så meget for skulpturer, kan du alligevel ikke undgå at blive imponeret her på Naoshima Island.

Overnatning Mitsui Garden Hotel Okayama 

Dag 16: Okayama – Hiroshima
Dag 16: Okayama – Hiroshima

Denne morgen tager du Shinkansen toget fra Okayama til Hiroshima. De 161 km fra Okayama til Hiroshima tager kun 40 minutter med tog.

Ved ankomst i Hiroshima venter guiden ved toget og følger dig til hotellet, inden du skal på guidet rundvisning i Hiroshima Peace Memorial Park. Parken ligger i hjertet af Hiroshima og minder om 2. verdenskrigs ultimative gru. Atombombekuplen er hjertet i parken og er det ikoniske kuplede stålskelet over en industribygning, der stod tilbage efter atombombeeksplosionen. Bygningen og kuplen står urørte stadig væk som et stærkt symbol på et af den stærkeste menneskeskabte kraft og samtidig som et stærkt symbol på håb om, at dette ikke kommer til at ske igen. Atombombekuplen blev udpeget til UNESCO verdenarv i 1996. I parken ligger også Fredsmindemuseet samt den symbolske statue med pigen og origami tranen, Børnenes Fredsmonument.

Efter besøget i parken kan guiden følge dig tilbage til hotellet, eller alternativt give dig anvisninger på, hvordan du på egen hånd kan tage til Hijiyama Park. Hijiyama Park er et godt sted at slappe af efter den intense oplevelse i Hiroshima Peace Memorial Park, gå en tur eller sidde og nyde livet. I toppen af parken er der et museum for nutidskunst og et godt manga bibliotek, for dem der interesserer sig for tegneserier.

Overnatning Hotel New Hiroden 

Dag 17: Hiroshima og Miyajima på egen hånd
Dag 17: Hiroshima og Miyajima på egen hånd

Dagen er til fri disposition.

Vi foreslår en dagstur til Miyajima. Miyajima ligger mindre end en times transport fra Hiroshima, og det er let at komme dertil med offentlig transport. Det er her, du finder den knap 20 meter høje verdensberømte orangerøde port, der ligger ude i vandet, og ved højvande ser ud som om, den flyder på vandet. Når du ankommer med færgen til øen, hvis egentlige navn er Itsukushima, passerer du gennem nogle turistgader med souvenirbutikker, små gavedelikatesseforretninger og caféer, inden du når frem til stedet, hvor du kan se den enorme port. Undervejs vil du sikkert møde de tamme sikahjorte. På øen ligger Daisho-in, et buddhistisk tempel, som er åben for besøgende. Et pudsigt islæt her er, at buddhafigurerne ofte har halstørklæde og hue på. Du kan også tage kabelbanen til toppen af Misen bjerget, hvorfra der er en formidabel udsigt over Hiroshima og indlandshavet, hvor der ligger over 3000 småøer.

Overnatning Hotel New Hiroden 

Dag 18: Hiroshima – Osaka
Dag 18: Hiroshima – Osaka

I dag tager du Shinkansen fra Hiroshima til Osaka – turen er 342 km og tager 1½ time. Du bliver mødt på togstationen, og kørt til dit hotel.

På den guidede halvdagstur i dag tager guiden dig med offentlig transport til Osaka borgen, der stammer tilbage fra shogun tiden. Borgen er meget imponerende og udvendigt en af Japans allersmukkeste borge. Under besøget i borgen og den tilhørende park hører du om shogun Hideyoshis storhedstid, da han brugte 100.000 mand til at bygge sin borg på 3 år. Borgen har været brændt ned og er genopbygget flere gange, senest blev den genopbygget i 1931. Fra øverste etage er der en betagende udsigt over Osaka.

Fra Osaka borgen er der en kort gåtur til floden, hvor du går ombord i Aqualiner båden for en times sightseeingtur på Osakas vandveje.

Efter bådturen følger guiden dig tilbage til hotellet og resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning Shin-Osaka Esaka Tokyu REI 

Dag 19: Osaka
Dag 19: Osaka

Du har dagen fri til selv at udforske Osaka.

Osaka er Japans vigtigste økonomiske kraftcenter efter Tokyo, og har et aktivt erhvervsliv inden for international handel og industri. Osaka blev grundlagt for mange hundrede år siden, blev sønderbombet under 2. verdenskrig og fremstår i dag som en ung by med moderne bygninger.  Der er dog steder, hvor historiens vingesus stadig mærkes. I Osaka møder du også et fantastisk køkken, både japansk og internationalt. Osakas indbyggere er Japan over kendt for at bruge deres penge på mad. Hvis du har lyst at prøve noget lokalt, kan vi foreslå kushi katsu, der er stegte grøntsager og kød på spyd eller takoyaki blæksprutteboller, som ligner æbleskiver, men er helt anderledes fordi den er salt og indeholder blæksprutte og porrer eller forårsløg.

Der er meget at foretage sig i Osaka. Du kan fordybe dig i gastronomien, som byen jo er berømt for. Et must er imidlertid næsten Umeda Sky bygningen, som er tegnet af Hiroshi Hara, en af Japans berømte arkitekter. Fra observatorietagen kan du se vidt omkring – i klart vejr så langt som Awaji øen. I bygningens kælderetage finder du Takimi-Koji gourmet gaden, der er udsmykket med billeder fra 1920’ernes Osaka.

Overnatning Shin-Osaka Esaka Tokyu REI 

Dag 20: Osaka – Hjemkomst
Dag 20: Osaka – Hjemkomst

Det er blevet tid til at sige farvel til Japan. Vi foreslår, at du tager toget til Kansai lufthavn i god tid. Toget kører direkte fra Osaka station og tager ca. 70 minutter. Du kan bruge dit Japan Rail Pass, dog skal billetter reserveres på forhånd, hvilket din velkomst-guide vil hjælpe dig med, når du lander på dag 2.

Fra Tokyo lufthavn flyver du til Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Du lander i Danmark efter en oplevelsesrig ferie.

INDHENT TILBUD
Yderligere oplysninger
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Trustpilot

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.