Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til ØstenJapanDet bedste af Japan
Japan | 18 dage:

Det bedste af Japan

Højdepunkter på denne rejse

Tokyo med Asakusa, Sensoji templet, Shibuya, Shinjuku, Hamarikyu parken, Shinkansen, Kanazawa med Kenrokuen-haven, zen-buddhisme, Kyoto, Okayama med Korakuen-haven og Okayama-borgen, kunstøen Naoshima, Hiroshima med Hiroshima Fredsmindepark og Atombombekuplen, Osaka borgen.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse Danmark til Tokyo og hjem fra Osaka
 • Ankomst guide service i Tokyo, Kanazawa, Kyoto, Hiroshima og Osaka
 • Transfer fra lufthavnen i Tokyo til hotellet
 • Velkomstmøde på hotellet i Tokyo
 • IC togkort med 2500 JPY
 • Kanazawa Loop busbillet til en dag
 • Dagsbillet til bus/tog i Kyoto
 • Hiroshima Street Car Pass til en dag
 • Eco Card (tog/bus/sporvognskort) til en dag til Osaka
 • 14 dages Japan Rail Pass, 2. klasse med pladsreservation
 • 16 nætter på turistklasse hoteller med morgenmad
 • Lokale engelsktalende guider på alle udflugter
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres ved min. 2 rejsende

Følgende udflugtspakke er inkluderet:

 • Guidet heldags tur i Tokyo
 • Guidet halvdagstur i Kanazawa inkl. besøg i Kenrokuen-haven
 • Heldagstur til kunstøen Naoshima inkl. museumsentré
 • Guidet halvdagstur i Hiroshima
 • Guidet halvdagstur i Osaka inkl. Osaka borgen og en time vandvejsrundfart
Tillæg for enkeltværelse 6.725 kr.
Rabat ved større grupper.
Vælg denne rejse fordi...

På rejsen Det bedste af Japan byder vi dig både de kendte højdepunkter og de ukendte perler. På din rejserute fra Tokyo til Kanazawa, Kyoto, Okayama, Hiroshima og Osaka vil du i løbet af 18 dage få et næsten udtømmende indblik i Japans kultur, historie og samtid. Du vil opleve skyskrabere, moderne arkitektur, gamle kulturbyer, smukke gamle træborge, levende geisha-distrikter, Hiroshima Fredmindepark og Atombombekuplen, indblik i zenkulturens japanske haver.

Du kører med Shinkansen højhastigstog eller lyntog fra by til by, fordi det er det mest effektive. Tog og stationer i Japan er også en kæmpeoplevelse, alt fungerer til punkt og prikke, og forsinkelser er uhørte.

Maden er rigtig god i Japan. Japanerne spiser masser af grøntsager og foretrækker fisk og skaldyr frem for kød og fjerkræ, og det afspejles i menukortene. I storbyerne er der selvfølgelig et væld af internationale restauranter også.

Uanset hvad du ender med at opfatte som det allerbedste, er rejsen simpelt hen en kæmpestor oplevelse af en af Østens helt store kulturer.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Flyrejse fra Danmark
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn I Danmark. Der kan være mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst Tokyo
Dag 2: Ankomst Tokyo

Ved ankomsten til Tokyo bliver du modtaget i lufthavnen og kørt til dit hotel. Tokyo er hektisk ud over alle grænser. Futuristisk arkitektur, skyskrabere og neonlys, der blinker i alle tænkelige farver. Og så er der mennesker overalt. Man skulle måske tro, at de mange mennesker er ensbetydende med det rene kaos, men som alt i Japan glider trafikken (og forgængere) ganske let. Alt og alle har sin plads, og alt er uhyre effektivt – når man først får det lært.

Denne første aften byder på et velkomstmøde, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål til den lokale guide, som også har dit Japan Railpass med til dig. Du får også et IC-kort, et elektronisk rejsekort, som kan bruges til lokale busser og tog i flere byer på rejsen. Der er på forhånd indsat 2500 JPY på kortet, og det er nemt at indsætte flere penge, hvis du får brug for det.

Overnatning Villa Fontaine Tamachi 

Dag 3: Byrundtur i Tokyo
Dag 3: Byrundtur i Tokyo

Du bliver hentet på hotellet fra morgenstunden. Dagen i dag er afsat til at give dig et overblik over et par af Tokyos forskellige bydele. Turen starter i Asakusa. Asakusa var engang Tokyos største forlystelseskvarter. Det var her, geishaerne holdt til side om side med gangstere og lommetyve. Hele området blev ødelagt under 2. verdenskrig og genopbygget i mindre skala, og i dag er her hverken lommetyve eller gangstere, og de fleste geishaer er her for turisternes skyld. Men man kan nu stadig fornemme historien, som man går rundt i gaderne, og man mærker tydeligt den kontrast, som er så allestedsnærværende i Japan – kontrasten mellem det gamle og det ultramoderne.

Det er også i Asakusa, man finder Japans ældste tempel, Sensoji templet. Sensoji er Tokyos ældste tempel og for mange japanere har det særlig betydning at komme her for at tænde røgelsespinde. Gaden Nakamise leder op til Sensoji templet. Nakamise består af souvenirbutikker og madboder, og der er gode muligheder for at købe traditionelle souvenirs.

Turen i Asakusa rundes af i Kappabashi Kitchen Street, hvor du kan købe alt inden for køkkenudstyr. Måske du kan finde en brugbar souvenir i form at et nyt køkkenredskab?

Efter frokost besøger du Shibuya. Du kender sikkert allerede Shibuya – i hvert fald fra fotos. Det er nemlig her, billedet af det store gadekryds fyldt med mennesker og neonlys overalt, er taget. Det er også et af Tokyos travleste shopping distrikter, og det er et af de steder, man SKAL opleve på et besøg i Tokyo.

Herfra går turen til Harajuku distriktet, kendt for gaden Takeshita dori, som er et modemekka for unge japanere.

Dagen slutter med det store overblik – fra udsigtsetagen i 202 meters højde i Tokoys Metropolitan Government Building. I klart vejr kan man se helt til Mt. Fuji.

Overnatning Villa Fontaine Tamachi 

Dag 4-5: Tokyo på egen hånd
Dag 4-5: Tokyo på egen hånd

Dagen i dag er til fri disposition – måske så du noget på gårsdagens tur, som du gerne vil udforske nærmere? Du har dit rejsekort, så du kan frit tage omkring, som du har lyst. Et besøg på Tokyos berømte fiskemarked, Tsukiji Outer Fish Market er næsten et must – hvis ellers du har mod på at stå tidligt op!

Hvis du trænger til en pause fra det hektiske byliv, kan du også besøge Hamarikyu Gardens, hvor roen står i skærende kontrast til livet i byens gader. Om aftenen kan du tage til Shinjuku området, hvor du finder nogle af landets bedste restauranter. Måske aftenen rundes af med karaoke i bedste ”Lost in Translation”-stil?

Du kan evt. bruge dit rejsekort og tage lidt længere væk til f.eks. Nikko, Kamakura eller Yokohama. Du har også muligheden for at tilkøbe en udflugt i dag.

I dag kan du mod særskilt betaling deltage på en ekstra udflugt:

Overnatning Villa Fontaine Tamachi 

Dag 6: Shinkansen fra Tokyo til Kanazawa
Dag 6: Shinkansen fra Tokyo til Kanazawa

Guiden følger dig fra hotellet til stationen, hvor du skal med højhastighedstoget Shinkansen til Kanazawa. De 450 km bliver tilbagelagt på blot 2½ time med en fart på op til 300 km/t. Højhastighedstogene kører med 6, 8, 12 eller 18 vogne. På informationsskiltene på stationen kan du se, hvor mange vogne hver enkelt tog kører med. Informationsskiltene skifter mellem japansk og engelsk. Når du så er nede på perronen kan du på afmærkningen på selve perronen se præcis, hvor din vogn holder. Der er malet ikoner på perronen for fx ”6 vogne – vogn 5” eller ”12 vogne – vogn 3”. Så når man har fået øje på systemet, er det supernemt. Japanerne har dertil en fantastisk køkultur, man stiller sig pænt i kø ud for det relevante ikon på perronen, og man går stille og roligt ombord i toget i den rækkefølge, man er ankommet i – ikke noget med at mase foran eller udenom!

Togene kører meget præcist overalt i Japan, og forsinkelser på mere end et par minutter er helt uhørt, og vil være det store samtaleemne på toget og i de nationale nyheder på TV og radio.

På Kanazawa station venter en guide, som følger dig til hotellet.

Efter check-in tager guiden dig med på en guidet tur i byen og transporten foregår med det offentlige bussystem. Første stop er samuraihuset Terashima Kurando. Kanazawa er nemlig kendt som samuraiernes højborg og var – i deres tid – en af Japans rigeste byer. Som en af de eneste byer i Japan blev Kanazawa ikke ødelagt af bomber under 2. verdenskrig. Efter samuraihuset går du videre til den næsten 400 år gamle have, Kenrokuen, som er én af Japans tre mest kendte haver og perfektionen kender næsten ingen grænser her. Dagen slutter med et besøg på zen-mesterens, D.T. Suzukis, museum hvor du lærer mere om zen-buddhismen. Lidt forenklet kan man sige, at nutidens meget populære mindfulness stammer fra zen-buddhismen. Så hvad er mere passende end at slutte dagen af med mindfulness i museets spejlbassin.

Overnatning Resol Trinity 

Dag 7: Kanazawa
Dag 7: Kanazawa

Dagen er til fri disposition til at udforske Kanazawa. De fleste af byens seværdigheder ligger i gåafstand. Du kan også vælge at tilkøbe en udflugt.

Du kan besøge Kanazawas tre aktive geisha distrikter, Higashi Chayagai, Nishi Chayagai og Kazuemachi. Som allerede omtalt blev Kanazawa ikke bombet under 2. verdenskrig, så derfor er der bevaret mange skønne oprindelige bygninger. I vinterhalvåret bliver der sat beskyttede halmmåtter op langs væggene for at beskytte dem.

Spis frokost i handelsdistriktet Owaricho og besøg det berømte Omicho marked, hvor madvarer er sirligt opstillet og udstillet som små kunstværker. Gå gennem det gamle samurai distrikt og sug byens helt særlige stemning til dig.

I Hirosaka-gaden sælges eksklusive skåle i lak, keramik og en særlig type porcelæn, kutani-yaki. Du finder alt fra klassiske skåle til moderne versioner med ”hello Kitty” figurer.

I den sydlige del af byen ligger der et ninja-tempel, der er et rent forsvarsværk efter alle kunstens regler. Her er både skjulte gange og hemmelige værelser at gå på opdagelse i.

Som et sidste forslag til en aktivitet i total kontrast til resten af oplevelsen i Kanazawa, kan vi foreslå besøg på Museet For Samtidskunst. Her finder du kun kunst og installationer skabt efter 1980 – japansk såvel som international.

I dag kan du mod særskilt betaling deltage på en ekstra udflugt:

Overnatning Resol Trinity 

Dag 8: Kanazawa – Kyoto
Dag 8: Kanazawa – Kyoto

I dag siger du farvel til hyggelige og charmerende Kanazawa. Du tjekker ud af hotellet og finder vej til stationen, hvor du skal med toget Limited Express Thunderbird videre til Kyoto – en tur på 2 timer. Ved ankomst til Kyoto bliver du modtaget på stationen af en lokal guide, som hjælper dig til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition til at opleve byen, som er kendt for dens store og meget berømte seværdigheder og UNESCO verdensarvssteder.

Du kan vælge at trave rundt i gaderne og bare suge til dig. Du vil hurtigt opdage, at der er mange japanske turister i Kyoto, og en af de ting, der er populært at foretage sig, er at blive klædt i traditionel kimono for en dag – det gælder både mænd og kvinder. Det er farverigt at se på, og især de unge mennesker hygger sig tydeligvis med det.

I dag kan du mod særskilt betaling deltage på en ekstra udflugt:

Overnatning Hotel Vista Premio Kyoto 

Dag 9: Kyoto
Dag 9: Kyoto

Dagen er til fri disposition.

Kyoto har så meget at byde på, at det svære nok bliver at begrænse sig!

En seværdighed, der er et must på dit besøg i Kyoto, er Guldpavillonen, Kinkakuji. Den 3-etagers bygning ligger med en facade ud i søen, og det er et betagende syn, når lyset falder ind på bygningen og den spejler sig i søen. Pavillonen blev bygget som privat bolig for en shogun omkring år 1400 og blev senere omdannet til et zen-tempel. I 1950 blev bygningen brændt ned af en munk, men nogle år senere genopbygget. I dag er pavillonen ikke tempel længere, men nok Kyotos mest ikoniske symbol.

Efter Guldpavillonen kan du besøge Nijo borgen, der ligger omgivet af en fantastisk prydhave. Den smukke borg stammer fra ca. år 1600 og er berømt for de dekorerede skydedøre og sit ”nattergalegulv”, et gulv der knirker, når nogen går på det. På den måde kunne samuraierne forsvare deres shogun mod ninjaer. Nijo borgen var bolig for den lokale shogun helt frem til 1867, hvor kejser Meiji afskaffede den gamle feudale system.

Når sulten melder sig kan du tage ind til Nishiki markedet, der er en smal indkøbsgade med over 100 forretninger og restauranter. Den livlige gade er også kendt som ”Kyotos køkken” og har specialiseret sig i alt, der har med fødevarer at gøre.

Hvis du er frisk på mere sightseeing, kan du slutte dagen af ved Heian helligdommen, som blev bygget i anledning af 1100 året for Kyotos grundlæggelse som hovedstad. Den orangerøde Heian helligdom er dedikeret til ånderne fra den første og den sidste kejser, der regerede i byen, kejser Kammu og kejser Komei. Nogle år senere blev der bygget en næsten 25 meter høj og 34 meter bred port som markering af indgangen til helligdommens område, en såkaldt torii port.

Ved Heian helligdommen ligger også den smukke have Shin-en, som blev designet og skabt af Ueji VII i år 1895. Små smalle stier fører dig gennem haven forbi de mange fine blomster, bl.a. de blå hortensiaer og de betagende fiskedamme med farverige iriser og vandlinjer, som giver den perfekte kulisse. Det er også her i haven, at du finder den smukke træbro, Taihei-kaku, der blev givet til helligdommen som en kejserlig gave. Her kan du sidde på en bænk og nyde roen og udsigten over blomsterfloret efter en dag fyldt med oplevelser.

I dag kan du mod særskilt betaling deltage på en ekstra udflugt:

Overnatning Hotel Vista Premio Kyoto 

Dag 10: Kyoto
Dag 10: Kyoto

Dagen er fri til at udforske Kyoto på egen hånd.

Du kan starte med Ginkakuji, også kendt som Sølvpavillonen. Zen templet blev oprindelig bygget som en shoguns private villa og ligger i det smukkeste haveanlæg. Vejen op til Ginkakuji er smal og meget hyggelig med mange caféer og småbutikker. Oftest er det også muligt her at købe sig en tur i rickshaw.

Du kan vandre ad Filosofstien gennem den nordlige del af Higashiyama distriktet. Filosofstien bugter sig langs en kanal, der er plantet til med hundredvis af japanske kirsebærtræer. I blomstringssæsonen er det et særdeles populært sted.

Næste stop kan være Yasaka helligdommen, som blev grundlagt for mere end 1300 år siden.

Syd for Yasaka helligdommen ligger zen templet Kennin-ji. Kennin-ji blev grundlagt i år 1202 af den buddhistiske munk Eisai. Templet anses for at være et af Kyotos fem vigtigste zen templer og er faktisk byens ældste. Du kan opleve japanske turister komme her for at blive fotograferet i deres fine kimonoer. Her er den skønneste ro og fine anlagte haver med sten, mos og grus. Haverne er ideelle til meditation, fordi nøje udlagte sten er med til at skabe ro og harmoni. Dermed forstyrres tankerne ikke af alverdens planter.

Som et sidste forslag, kan du med fordel lægge turen forbi templet Kiyomizu, der ligger på en bakketop. Den imponerende og smukke tempelbygning er 3 etager høj, bygget i træ og tappet sammen. Templet har en stor terrasse, hvorfra der er en formidabel udsigt over Kyoto. Bag templet ligger Jishu helligdommen, hvor kærligheds- og ægteskabsguden residerer. Derfor valfarter mange unge japanere hertil for at bede om held i kærlighed og et godt ægteskab.

I dag kan du mod særskilt betaling deltage på en ekstra udflugt:

Overnatning Hotel Vista Premio Kyoto 

Dag 11: Kyoto
Dag 11: Kyoto

Dagen er fri til at udforske Kyoto på egen hånd.

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du tage en tur til Nara, som ligger syd for Kyoto. Nara var i 74 år i det 8. århundrede Japans hovedstad. Nogle af bygningerne i Nara stammer helt tilbage fra den tid. Du kan bl.a. besøge Todai-ji templet, som omfatter Daibutsuden og regnes for verdens største træbygning. Den huser desuden Japans største Buddha. Omkring Todai-ji templet kan du opleve hjorte i hundredvis færdes ugenert og næsten tamme. Her ligger også andre betydningsfulde templer bl.a. Byodoin Templet, som er berømt for sin Fønix hal, der pryder bagsiden af 10 yen mønten. Du kan også besøge Kasuga Taisha helligdommen, der er berømt for sine hundreder bronze- og stenlanterner, som troende har doneret.

På vej tilbage til Kyoto kan du lægge vejen forbi Fushimi Inari helligdommen, der opnåede international berømmelse ifm. filmen ”Mit liv som geisha”. Stierne frem til helligdommen er flankeret af orangerøde porte, der ligesom danner en lang pergola. Portene er skænket af mange forskellige personer, og giverens navn er skrevet med sorte tegn på porten. Der hviler en helt særlig stemning over stedet, hvor der i alt er op mod 10.000 af de orangerøde porte.

Overnatning Hotel Vista Premio Kyoto 

Dag 12: Kyoto – Okayama
Dag 12: Kyoto – Okayama

Du kører 220 km med Shinkansen fra Kyoto til Okayama, det tager 90 minutter. Du har dagen til rådighed i Okayama.  Okayama er en moderne storby med over en halv million indbyggere, men den virkelig store attraktion, har intet med storby at gøre.

I Kanazawa så du den ene af Japans tre mest kendte haver, Kenrokuen. Den anden af disse haver, Korakuen, ligger i Okayama. Her er store plæner, søer, små tehuse og endda et par enkelte rismarker og teplantager. En anden af de store seværdigheder i Okayama er den smukke Okayama borg. ”Krage-borgen” som er Okayama borgens tilnavn pga. det sorte ydre, blev bygget i 1597. Den oprindelige borg blev ødelagt under 2. verdenskrig men en rekonstruktion af den oprindelige borg blev bygget i 1966.

I bydelen Kurashiki, finder du et netværk af velbevarede kanaler med tidligere pakhuse liggende langs bredderne. Pakhusene er i dag omdannet til museer, cafeer og butikker. Det er superhyggeligt at gå her eller at sætte sig på en café og nyde de smukke omgivelser, og en sejltur på kanalerne er næsten et must.

Overnatning Mitsui Garden Hotel Okayama 

Dag 13: Okayama – dagstur til Naoshima Island
Dag 13: Okayama – dagstur til Naoshima Island

I Indlandshavet udenfor Okayama ligger den lille ø, Naoshima. Øen er særlig kendt for sin smukke arkitektur, skulpturer og sine mange kunstmuseer. I dag skal du på en guidet heldagstur til den lille ø. Udover kunst byder øen på en næsten middelhavsagtig atmosfære med hvide sandstrande, et dejligt klima samt en skøn og afslappende ”ø-fornemmelse”. Højdepunktet er kunsten og inkluderet er et besøg på både Chichu Art Museum og Benesse House Museum. Der er dog også masser af tid til bare at nyde øen – måske du har lyst til at leje en cykel og udforske de lidt fjernere afkroge af øen? Og vi lover dig, at selvom du ikke normalt er så meget for skulpturer, kan du alligevel ikke undgå at blive imponeret her på Naoshima Island.

Overnatning Mitsui Garden Hotel Okayama 

Dag 14: Okayama – Hiroshima
Dag 14: Okayama – Hiroshima

Denne morgen tager du Shinkansen toget fra Okayama til Hiroshima. De 161 km fra Okayama til Hiroshima tager kun 40 minutter med tog.

Ved ankomst i Hiroshima venter guiden ved toget og følger dig til hotellet, inden du skal på guidet rundvisning i Hiroshima Peace Memorial Park. Parken ligger i hjertet af Hiroshima og minder om 2. verdenskrigs ultimative gru. Atombombekuplen er hjertet i parken og er det ikoniske kuplede stålskelet over en industribygning, der stod tilbage efter atombombeeksplosionen. Bygningen og kuplen står urørte stadig væk som et stærkt symbol på et af den stærkeste menneskeskabte kraft og samtidig som et stærkt symbol på håb om, at dette ikke kommer til at ske igen. Atombombekuplen blev udpeget til UNESCO verdenarv i 1996. I parken ligger også Fredsmindemuseet samt den symbolske statue med pigen og origami tranen, Børnenes Fredsmonument.

Efter besøget i parken kan guiden følge dig tilbage til hotellet, eller alternativt give dig anvisninger på, hvordan du på egen hånd kan tage til Hijiyama Park. Hijiyama Park er et godt sted at slappe af efter den intense oplevelse i Hiroshima Peace Memorial Park, gå en tur eller sidde og nyde livet. I toppen af parken er der et museum for nutidskunst og et godt manga bibliotek, for dem der interesserer sig for tegneserier.

Overnatning Hotel New Hiroden 

Dag 15: Hiroshima og Miyajima på egen hånd
Dag 15: Hiroshima og Miyajima på egen hånd

Dagen er til fri disposition.

Vi foreslår en dagstur til Miyajima. Miyajima ligger mindre end en times transport fra Hiroshima, og det er let at komme dertil med offentlig transport. Det er her, du finder den knap 20 meter høje verdensberømte orangerøde port, der ligger ude i vandet, og ved højvande ser ud som om, den flyder på vandet. Når du ankommer med færgen til øen, hvis egentlige navn er Itsukushima, passerer du gennem nogle turistgader med souvenirbutikker, små gavedelikatesseforretninger og caféer, inden du når frem til stedet, hvor du kan se den enorme port. Undervejs vil du sikkert møde de tamme sikahjorte. På øen ligger Daisho-in, et buddhistisk tempel, som er åben for besøgende. Et pudsigt islæt her er, at buddhafigurerne ofte har halstørklæde og hue på. Du kan også tage kabelbanen til toppen af Misen bjerget, hvorfra der er en formidabel udsigt over Hiroshima og indlandshavet, hvor der ligger over 3000 småøer.

Overnatning Hotel New Hiroden 

Dag 16: Hiroshima – Osaka
Dag 16: Hiroshima – Osaka

I dag tager du Shinkansen fra Hiroshima til Osaka – turen er 342 km og tager 1½ time. Du bliver mødt på togstationen, og kørt til dit hotel.

Osaka er Japans vigtigste økonomiske kraftcenter efter Tokyo, og har et aktivt erhvervsliv inden for international handel og industri. Osaka blev grundlagt for mange hundrede år siden. Byen blev sønderbombet under 2. verdenskrig og fremstår i dag som en ung by med moderne bygninger. Der er dog steder, hvor historiens vingesus mærkes.

På den guidede halvdagstur i dag tager guiden dig med offentlig transport til Osaka borgen, der stammer tilbage fra shogun tiden. Borgen er meget imponerende og udvendigt en af Japans allersmukkeste borge. Under besøget i borgen og den tilhørende park hører du om shogun Hideyoshis storhedstid, da han brugte 100.000 mand til at bygge sin borg på 3 år. Borgen har været brændt ned og er genopbygget flere gange, senest blev den genopbygget i 1931. Fra øverste etage er der en betagende udsigt over Osaka.

Fra Osaka borgen er der en kort gåtur til floden, hvor du går ombord i Aqualiner båden for en times sightseeingtur på Osakas vandveje.

Efter bådturen følger guiden dig tilbage til hotellet og resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning Shin-Osaka Esaka Tokyu REI 

Dag 17: Osaka
Dag 17: Osaka

Du har dagen fri til selv at udforske Osaka.

Et must er Osakas 170 meter høje vartegn Umeda Sky Building, som er tegnet af Hiroshi Hara, en af Japans berømte arkitekter. Fra udsigtstaget har du en fantastisk panoramaudsigt udover byens skyskrabere, utallige broer og i klart vejr kan du se helt til Awaji øen. I bygningens kælderetage finder du gourmet-gaden, Takimi-Koji, som er udsmykket med billeder fra 1920’ernes Osaka.

Om eftermiddagen bør du lægge en tur forbi det livlige og farverige underholdningsområde Dotonbori, som er en af Osakas mest besøgte steder. Her kan du få timer til at gå med at kigge på de mange reklame- og neonskilte, studere menneskemylderet og ose i labyrinten af butikker og de berømte madboder. Hvis du har lyst til at prøve noget lokalt, kan vi foreslå kushi katsu, der er stegte grøntsager og kød på spyd eller takoyaki blæksprutteboller, som ligner æbleskiver, men er helt anderledes fordi de er salte og indeholder blæksprutter og porrer eller forårsløg.

Overnatning Shin-Osaka Esaka Tokyu REI 

Dag 18: Osaka – Hjemkomst
Dag 18: Osaka – Hjemkomst

Det er blevet tid til at sige farvel til Japan. Vi foreslår, at du tager toget til Kansai lufthavn i god tid. Toget kører direkte fra Osaka station og tager ca. 70 minutter. Du kan bruge dit Japan Rail Pass, dog skal billetter reserveres på forhånd, hvilket din velkomst-guide vil hjælpe dig med, når du lander på dag 2.

Fra Tokyo lufthavn flyver du til Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Du lander i Danmark efter en oplevelsesrig ferie.

Kombinationsmuligheder efter rundrejsen
Afslapning og traditionel japansk levestil i Kinosaki Onsen 3 dage / 2 nætter
Afslapning og traditionel japansk levestil i Kinosaki Onsen 3 dage / 2 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 3.030 kr.
Pr. barn u/12 år: + 2.125 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.955 kr.

Nordvest for Kyoto, langs kysten ved det Japanske Hav, finder du den charmerende by Kinosaki Onsen i en dal omgivet af bjerge og hav.

I 1925 lå byen i ruiner efter et ødelæggende jordskælv og en hærgende brand. Da man genopbyggede byen, besluttede man, at bibeholde den traditionelle byggestil og opføre traditionelle japanske kroer, også kendt som ryokaner, i stedet for store moderne hoteller.

Byen er desuden smækfyldt med klassisk japansk arkitektur, gamle traditioner og de populære onsen bade, som blev opdaget omkring det 8. århundrede. Siden da har kurbyen udviklet sig til et populært mål for både japanske og udenlandske turister.

Onsen betyder ”varm kilde”. Vandet opvarmes af Japans mange aktive vulkaner, som ligger spredt ud over landet. Vandet er normalt 80°C, men bliver lokalt reguleret ned til 42°C. Onsens siges at have en række sundhedsmæssige fordele. Det varme vand får nemlig musklerne til at slappe af og mineraler som natrium, calcium og klorid er gode mod træthed, fordøjelsesproblemer, blå mærker og meget mere.

Under dit ophold har du gratis adgang til byens syv onsen bade, som hver især har unikke egenskaber. De ligger heldigvis tæt på hinanden og i gåafstand til både togstationen og dit ryokan.

Når du har fået nok af at bade, kan du slentre en tur langs byens floden hvor der er plantet smukke pile- og kirsebærtræer. For at få følelsen af den japanske kultur kan du iføre dig en smuk, traditionel kimono og forevige synet med et billede på en af de lanternebelyste broer, som er med til at give byen en hyggelig og romantisk stemning.

Kinosaki Onsen er smuk uanset hvornår på året, du vælger at rejse dertil. Om foråret går du under skyer af bløde lyserøde kirsebærblomster og om efteråret pryder de smukke orangerøde efterårsblade bybilledet. Vinteren giver stedet et helt unikt udseende, når den fine puddersne ligger sig på byens traditionelle bygninger og lodne træer. Om sommeren kan du opleve natfestivaler og nyde synet af de mange grønne piletræer langs byens flod.

Dagene er til fri disposition til at gå på opdagelse i denne skønne by, som er fuld af japanske traditioner og kultur.

Turen slutter med en nat i Osaka.

Overnatning Ryokan Tokiwa Bekkan  / Shin-Osaka Esaka Tokyu REI 

Kom helt tæt på Japans spirituelle sjæl i Koyasan 4 dage / 3 nætter
Kom helt tæt på Japans spirituelle sjæl i Koyasan 4 dage / 3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 4.775 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.345 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 2.520 kr.

På denne forlængelse til det hellige bjerg Koyasan kommer du helt tæt på Japans spirituelle sjæl. Koyasan er nemlig centrum for shingon-buddhismen og er et af Japans mest hellige steder. Det er derudover også optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

En munk ved navn Kobo Daishi, også kendt som Kukai, introducerede i år 805 e.Kr. shingon-buddhismen i Japan. Shingon betyder ”det sande ord” og adskiller sig fra traditionel buddhisme ved en formidlingsform, der i særlig grad er baseret på det usagte frem for det skrevne og primært udtrykkes i form af ceremonier og ritualer. Kobo Daishi grundlagde i år 816 e.Kr. tempelkomplekset Koyasan, der ligger på Koyasan bjergets skovklædte bjergtop i den frodige nationalpark Koya-Ryujin Quasi.

I Japan er templer normalt meget lukkede, men i de senere år har shingon-buddhisterne åbnet op for omverdenen og inviteret nysgerrige sjæle indenfor. Det ses bl.a. ved at ceremonier og ritualer før var forbeholdt munke og mandlige pilgrimme, men i dag kan kvinder og turister overvære disse og endda overnatte i et af templerne.

Under dit ophold oplever du 1200 års kultur og historie helt tæt på. Du skal nemlig overnatte i et shukubo-tempel fra år 1211, hvor munkene, morgen og aften, tilbereder et vegetarisk, buddhistisk måltid til dig, kaldet shojin ryori.

Dagene i Koyasan er til fri disposition og du kan vælge at deltage i munkenes morgenbøn og besøge Koyasans mange templer, Kobo Daishis mausoleum og de smukke fyrtræsskove, hvor træerne er op mod 20 meter høje. Du kan også gå en tur gennem byen Koyas hovedgade og studere munkene, der går rundt og passer de grønne haver.

Du kan rejse hertil på alle tider af året. Ligeså smukt her er, når kirsebærtræerne står i fuldt flor, ligeså smukt er her nemlig, når området er dækket af efterårsblade eller sne.

Koyasan har allerede budt både kejsere, politikere og andre højtstående folk velkommen, så hvad venter du på? Tag med os til Japans spirituelle sjæl, hvor afslapning og ro er i højsædet.

Overnatning Ryokan Kongo Sanmai-in  / Shin-Osaka Esaka Tokyu REI 

INDHENT TILBUD
Yderligere oplysninger
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.