• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til ØstenJapanKyoto & Tokyo – Japans hjerte & hjerne
9 dage

Kyoto & Tokyo – Japans hjerte & hjerne

Oplev essensen af Japan kort og godt med de to vigtigste kulturelle byer: Tokyo og Kyoto. Kontrasterne mellem det ultramoderne og de fine gamle traditioner blæser de fleste omkuld i begejstring.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Kyoto & Tokyo – Japans hjerte & hjerne Kyoto & Tokyo – Japans hjerte & hjerne
9 dage

Kyoto & Tokyo – Japans hjerte & hjerne

Oplev essensen af Japan kort og godt med de to vigtigste kulturelle byer: Tokyo og Kyoto. Kontrasterne mellem det ultramoderne og de fine gamle traditioner blæser de fleste omkuld i begejstring.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Osaka og hjem fra Tokyo
 • Transfer i bus fra Osaka lufthavn til hotellet i Kyoto
 • Ankomst guideservice ved ankomst i Osaka lufthavn
 • Transfer i bus fra hotellet i Tokyo til lufthavnen i Tokyo
 • Shinkansen togtur fra Kyoto til Tokyo
 • IC togkort med 2500 JPY til Tokyo
 • 7 nætter på turistklasse hoteller med morgenmad
 • Lokale engelsktalende guider på alle udflugter
 • Alle nævnte transfers og udflugter foregår i internationale grupper fra 2-14 personer og kun med Asiatours’ egne gæster
 • Velkomstmøde på hotellet i Kyoto
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres ved min. 2 rejsende

Omfattende udflugtspakke:

 • Guidet tur i Kyoto med Sølvpavillonen (Ginkakuji), Filosofstien i Higashimaya tempeldistriktet og Nanzenji.
 • Guidet halvdagstur i Tokyo til Shibuya og Takeshita Dori
 • Guidet heldagstur i Tokyo til Meiji helligdommen, Omotesando,  Asakusa, Sensoji templet, bådtur på Sumida floden, Hamarikyu parken

Rejsen kort fortalt

På denne rejse vil du opleve essensen af Japan. Fra den gamle hovedstad Kyotos historie og rodfæstede kultur med respekt, sirlig orden og gamle traditioner til den hypermoderne hovedstad Tokyo med Kejserpaladset, mangakultur og megarige i Ginza-kvarteret. Kyotos velbevarede bybillede med lave, tyndvæggede træhuse med skydedøre giver et indtryk af fortidens Japan, mens du vil opleve megastationer, moderne arkitektur og skyskrabere i Tokyo.

I Kyoto oplever du to af byens største seværdigheder: Sølvpavillonen Ginkakuji og den smukke tempelbygning Kiyomizu, der begge er UNESCO verdensarvssteder. Byens mange helligdomme, tehuse og pavilloner indhyller Kyoto i en særlig atmosfære af historie. Samtidig ser du overalt smukke haver og vandløb.

På guidede ture i Tokyo bliver du introduceret til det moderne Japan med trendsættende unge, neonskilte, alt tænkeligt inden for elektronik, og et supereffektivt transportsystem. Samtidig oplever du lommer af gammel historie og kultur, som byens borgere vogter nidkært om, fx de smukke og meget velbesøgte parker og Sensoji templet.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Du oplever essensen af Japan kort og godt i det ultramoderne Tokyo og den traditionsrige kultur i Kyoto med de smukkeste templer og helligdomme. Højhastighedstoget Shinkansen er inkluderet
 • I metropolen Tokyo bliver de fleste imponeret af den topmoderne by med verdens største fodgængerovergang – Shibuya krydset
 • Nyd synet af maikoerne i de traditionelle kimonoer der tripper hastigt gennem de små gader i Kyotos Geisha distrikt
 • Forlæng turen med frisk luft i smukke Hakone nationalpark med Mount Fuji og ophold i traditionel Ryokan med bad i varme kilder (onsen)

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Osaka, videre til Kyoto

Efter ankomst går du gennem immigration, hvor du får stemplet 90 dages opholdsvisum i dit pas. Derefter samler du din bagage op og går gennem tolden ud i ankomsthallen. I ankomsthallen venter en repræsentant fra vores samarbejdspartner med et Asiatours-skilt, hvorpå dit navn står. Repræsentanten følger dig til bussen, som kører dig til dit hotel i Kyoto. Du skal bo i Kyoto de kommende 3 nætter.

Kyoto er en helt vidunderlig by med en rig historie, der har haft og stadig har stor indflydelse på den japanske selvopfattelse. Kyoto var gennem mere end 1000 år frem til 1868 Japans hovedstad. I byen er der bevaret ca. 2000 templer, helligdomme og kejserlige bygninger, og der er et væld af universiteter. I dag er 17 bygninger udpeget som UNESCO verdensarv. I Kyoto er den japanske kulturarv spillevende, og geishakvartererne med skoler og tehuse eksisterer ikke for turisternes skyld. Byen har en overskuelig størrelse, og det er nemt at finde rundt. Med 1,5 mio. indbyggere er Kyoto også en af Japans ”mindre byer”!

Efter ankomst på hotellet er dagen til fri disposition.

Overnatning:
Dag 3: Velkomstmøde - Guidet halvdagsudflugt i Kyoto

Efter morgenmaden kommer en lokal engelsktalende guide til hotellet for at holde velkomstmøde. På velkomstmødet gennemgår guiden de kommende dages program, forklarer praktiske ting og svarer på spørgsmål. Du får også udleveret et IC kort, et elektronisk rejsekort til tog og busser med 2500 JPY påfyldt. Det er nemt at indsætte flere penge, hvis du får brug for det.

I dag skal du på 5 timers guidet tur besøge tre af Kyotos store seværdigheder, som er det smukke og ikoniske UNESCO verdensarvssted Ginkauli, den berømte Filosofsti og Nanzenji. Turen er på gåben, så hav det gode fodtøj på.

Guiden henter dig på hotellet, og I besøger først Ginkakuji, der også er kendt som Sølvpavillonen. Zentemplet blev oprindelig bygget som en shoguns private villa, og det er omgivet af det smukkeste haveanlæg. Især stenhaven er ikonisk. Vejen op til Ginkakuji er smal og meget hyggelig med mange caféer og småbutikker. Oftest er det også muligt her at købe sig en tur i rickshaw.

Herefter vandrer du ad Filosofstien gennem den nordlige del af Higashiyama distriktet. Filosofstien bugter sig langs en kanal, der er plantet til med hundredvis af japanske kirsebærtræer. I blomstringssæsonen, Sakura, er det et særdeles populært sted.

For enden af Filosofstien ligger et af Japans vigtigste zen templer Nanzenji og her gøres det sidste stop på dagens udflugt. Nanzenji består af et hovedtempel og andre tilhørene templer, der dateres tilbage til 1600-tallet. Området er smukt og fredfyldt med betagende kontraster mellem den kæmpestore Sanmon indgangsport, de forskellige templer indenfor og de snorlige zen haver. Dagens guided tur slutter efter besøget ved Nanzenji.

Overnatning:
Dag 4: Kyoto på egen hånd

Dagen er til fri disposition.

Kyoto har så meget at byde på, at det svære nok bliver at begrænse sig!

Du kan vælge at leje en cykel, og tage på opdagelse langs Kyotos utallige vandløb. Som næsten alle andre byer med rødder langt tilbage i historien, var tilgangen til vand utrolig vigtig. Kyoto er gennemskåret af et par floder, der er bygget hundredvis af kanaler og utallige kildevæld og havedamme. Overalt ser du en frodighed i beplantningen, som selvfølgelig også giver velkommen skygge i de varme sommermåneder. Når kirsebærtræerne blomster giver vandet en ekstra dimension til skønheden.

Du kan vælge at trave rundt i gaderne og bare suge til dig. Du vil hurtigt opdage, at der er mange japanske turister i Kyoto, og en af de ting, der er populært at foretage sig, er at blive klædt i traditionel kimono for en dag – det gælder både mænd og kvinder. Det er farverigt at se på, og især de unge mennesker hygger sig tydeligvis med det.

Der er selvfølgelig også mange seværdigheder, som ikke var omfattet af turen i går. En seværdighed opnåede international berømmelse ifm. filmen ”Mit liv som geisha”, Fushimi Inari helligdommen. Stierne frem til helligdommen er flankeret af orangerøde porte, der ligesom danner lange pergolaer. Portene er skænket af mange forskellige personer, og giverens navn er skrevet med sorte tegn på porten. Der hviler en helt særlig stemning over stedet, hvor der i alt er op mod 10.000 af de orangerøde porte.

En anden seværdighed, der næsten også er et must, er Guldpavillonen, Kinkakuji. Guldpavillonen er Kyotos mest symbolske bygning. Den 3-etagers bygning ligger med en facade ud i en lille sø, og det er et betagende syn, når lyset falder ind på bygningen og den spejler sig i søen.

Kyoto er over hele Japan kendt som et kulinarisk smørhul. Derfor er der et væld af rigtig gode restauranter og spændende madmarkeder, fx Nishiki. Vi anbefaler også, at du tager på kokkeskole.

Dag 5: Kyoto – Tokyo med Shinkansen, guidet tur i Tokyo

I dag lægger du kulturhøjborgen og Japans hjerte Kyoto bag dig, og drager til Tokyo, der regnes for Japans hjerne.

Du kører med højhastighedstoget Shinkansen, der på alle stationer har egne perroner. Det er en oplevelse at køre med tog i Japan. Højhastighedstogene kører med 6, 8, 12 eller 18 vogne. På informationsskiltene på stationen kan du se, hvor mange vogne hver enkelt tog kører med. Når du så er nede på perronen, kan du på afmærkningen på selve perronen se præcis, hvor din vogn holder. Og toget holder inden for få cm af markeringen. Der er nemlig malet ikoner på perronen for fx vogntogslængde ”6 vogne – vogn 5” eller ”12 vogne – vogn 3”. Så når man har fået øje på systemet, er det supernemt. Japanerne har dertil en fantastisk køkultur, man stiller sig pænt i kø ud for det relevante ikon på perronen, og man går stille og roligt ombord i toget i den rækkefølge, man er ankommet i – ikke noget med at mase foran eller udenom!

Togene kører meget præcist overalt i Japan, og hvis der er forsinkelser på mere end et par minutter, er det både det store samtaleemne på toget og i de nationale nyheder på TV og radio.

Der er 514 km fra Kyoto hovedbanegård til Tokyo. Den strækning tilbagelægges i Shinkansen på lidt over 2 timer.

Når du ankommer til Tokyo venter din guide på perronen og følger dig til hotellet. I tager metroen fra stationen til hotellet, og her bruger du dit IC kort, som du fik udleveret på velkomstmødet dag 2.

Når du har tjekket ind på hotellet, er der om eftermiddagen en guidet byrundtur i det moderne Tokyo. Den guidede halvdagstur starter i Shibuya. Shibuya er kendt for flere ting: 1) et sydende shopping område for mode og modetilbehør, 2) hjemsted for nye trendsættende modedesignere og underholdning samt ikke mindst 3) Tokyos mest kendte og fotogene gadekryds, som tusindvis af fortravlede mennesker krydser, når der er grønt for gående og rødt for kørende fra alle retninger.

Herefter går turen til Harajuku, der er et andet af Tokyos modemekkaer. En af de berømte gader i Harajuku distriktet er Takeshita Dori, der med sine sidegader udgør teenagekulturens højborg. Her oplever du især unge mennesker, der er meget farverigt klædt. Stort set alt er tilladt, men de er stadig meget tækkeligt klædt.

Eftermiddagen rundes af med et besøg i et stormagasin, hvor der i den underjordiske etage sælges fødevarer, der udstilles som små kunstværker. Det er en oplevelse i sig selv at se, hvorledes indpakning er en del af købsoplevelsen.

Dag 6: Guidet heldagsudflugt i Tokyo

I dag er der guidet heldagsudflugt inkluderet. For nemt at komme rundt er turen baseret på det offentlige transportsystem.

Turen begynder ved Meiji helligdommen, der er opført for at ære mindet om kejser Meiji. Meiji helligdommen ligger midt i Tokyo i en stor skovlignende park. Inden man når frem til helligdommen, går man gennem 2 meget store shintoporte. Helt fremme ved helligdommen hersker der en højtidelig ro, som er i stor kontrast til det hektiske byliv kort derfra. Det er et meget populært sted at holde traditionelt bryllup, og der er gode chancer for at se shintopræster, brudepar og bryllupsgæster.

Fra Meiji går du til gaden Omotesando, som er Tokyos pendant til 5th Avenue eller Champs-Elysees. Det er her, de internationale modebrands har butikker. Her vil du opleve, at personalet følger kunderne helt ud på gaden og bukker dybt, når kunden bevæger sig videre på sin færd. Det dybe buk er et klassisk japansk udtryk for stor respekt.

Turen går videre til Asakusa, der er Tokyos gamle bydel. Her er stadig nogle gamle bygninger tilbage, og området er uden store højhuse. Ud over stemningen i gader og stræder, er den helt centrale seværdighed Sensoji. Det er Tokyos ældste tempel, og for mange japanere har det særlig betydning at komme her for at tænde røgelsespinde. Nakamise er den lange gågade med souvenirbutikker og madboder, der fører op til Sensoji templet. Her er der altid et stort leben, og du vil opleve kvinder, par og nogle gange hele familier iført traditionelle kimonoer. De er på vej for at tænde røgelsespinde og vifte hellig røg på sig i håb om at blive sygdomme kvit, opnå held i livet, få et barn eller noget helt fjerde.

Fra Sensoji er der kort gåafstand til Sumida floden. Her skal du på en bådtur for at se Tokyo fra vandsiden. Undervejs passerer du ikoniske bygninger, bl.a. Asahi Super Dry hovedkvarteret, og de legendariske 12 broer, der arkitektonisk og farvemæssigt er meget forskellige.

Du står af båden ved Hamarikyu haven, en park der ligger centralt i Tokyo og vender ud mod Tokyo bugten. Som noget helt usædvanligt har parken saltvandssøer, hvor vandspejlet stiger og falder med tidevandet. Parken er fra Edo-tidens begyndelse omkring år 1600, og kontrasten til det moderne Tokyos skyline af skyskrabere lige bag parken er meget sigende for Japan af i dag. I et af tehusene i parken kan du købe en kop dampende ”matcha”, grøn te.

Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Dag 7-8: Tokyo på egen hånd

Dagene er til fri disposition.

Tokyo har så meget forskelligt at byde på. Kejserpaladset og broen Niju-bashi over voldgraven er et af Tokyos ikoniske højdepunkter. Ikke langt fra paladset og parken ligger Ginza kvarteret, der forbindes med verdens højeste kvadratmeter priser og det superrige bohemeliv. Der er alt inden for caféer, barer, restauranter og shoppingcentre.

I Akihabara bydelen finder du alt, hvad hjertet kan begære af elektronik. Butik efter butik handler med elektronik. Gennem de senere år er bydelen også blevet kendt som et centrum for otaku-kulturen og manga-fans. Det er også her, du kan få den helt særlige oplevelse at gå på ”maid café”, hvor personalet er klædt som tegneserie-servitricer.

Dag 9: Hjemrejse fra Tokyo til Danmark

Dagen er til fri disposition indtil transfer til lufthavnen. Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til Danmark. Der er muligvis mellemlanding(er) undervejs.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Frisk luft og oplevelser i Hakone Nationalpark, 2 nætter

Giv dig selv et afbræk fra bylivet i Tokyo og afslut din rejse med en forlængelse til naturskønne Hakone, der ligger 84 km sydvest for Tokyo og er en del af Fuji-Hakone-Izu Nationalpark. Området er kendt for sine onsen bade og ikke mindst sin fantastiske natur samt udsigten til den 3.776 meter høje storslåede vulkan Mt. Fuji.

Inkluderet i prisen er en to-dags udflugtsbillet, det såkaldte Hakone Freepass, som giver dig ubegrænset adgang af busser, tog og kabelbaner i Hakone. Samtidig giver det dig gratis adgang til nogle af Hakones mest populære attraktioner. Du har hermed frihed til selv at bestemme, hvordan du vil prioritere din tid i området. Måske du skal en tur op i Hakone kabelbane og nyde udsigten over Owakudani Valley, bedre kendt som Den Store Kogende Dal? Eller hvad med en sejltur henover kratersøen Ashi? Mulighederne er mange, så det er bare med at udnytte dem.

Aftenen kan du med fordel tilbringe i hotellets onsen bad, hvor det varme mineralfyldte vand, der er opvarmet af de vulkanske aktiviteter i området, vil løsne eventuelle muskelspændinger og give dig fornyet energi.

Dette er en afslappende forlængelse, som giver dig nogle dejlige oplevelser i Japans imponerende og flotte natur.

Forlængelsen inkluderer 1 nat på hotel med halvpension i Hakone, 1 nat på hotel med morgenmad i Tokyo, tog mellem Tokyo og Hakone samt 2-dages udflugtsbillet til anvendelse i Hakone Nationalpark.

Tillæg for enkeltværelse 5.420 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.