Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist | Man - Fre 9 - 16
ForsideInfo & KontaktTemasiderRejser til Java

Rejser til Java

På en rejse til Java vil du opleve essensen af Indonesien.

Java er en smeltedigel af indonesisk historie, kultur og unik natur.

Her kan du opleve den indonesiske spændvidde fra tusind år gamle hellige templer til smukke, rygende vulkaner.

Hvis du har spørgsmål om Java, så kontakt vores rejsekonsulenter på 70 505 505.

Populære rundrejser: Rejser til Java

Hvorfor skal du rejse til Java?

Java er en ø i Indonesien beliggende på den indonesiske ”ildring”, en kæde af vulkaner der omringer Stillehavets kyster. Lige meget hvor du befinder dig på Java, kan du opleve det fascinerende vulkanske landskab.

Selvom Java er verdens tættest befolkede ø, så mærker man ikke den tætte befolkning, når man rejser uden for storbyerne. På en rejse til Java vil du opleve øens verdensberømte buddhistiske og hinduistiske templer, charmerende byer og enestående vulkanske landskab.

Vores rundrejser i Java

I øjeblikket har vi én rejse til Java, der afsluttes med en rejse til Bali, hvor du kan nyde Balis fantastiske strande i Sanur.

På Java kan du bl.a. opleve:

 

Yogyakarta

Den royale by Yogyakarta er en af asiens perler, og her i byen finder du Javas sjæl og personlighed, hvor kunst, kultur og traditioner skinner igennem.

I Yogyakarta kan du opleve sultanpaladset Kraton, som blev grundlagt i 1755. Det elegante palads er et af de fineste eksempler på javanesisk arkitektur. Besøg det smukke Taman Sari, vandslottet i de kongelige haver, som blev bygget i 1758 og brugt at sultanen og hans følge som et sted, hvor de kunne slappe af.

I området omkring paladset kan du også besøge værkstæderne for det traditionelle håndværk Batik, der har sin oprindelse på Java, og lære hvordan de smukke mønstre bliver til klædedragter.

Afslut din rejse i Yogyakarta med en lokal Ramayana-forestilling, som giver dig indblik i Javanesisk dans, kultur og musik (Bemærk: tilkøbstur).

 

Borobudur-templet

Nordvest for Yogyakarta finder du det storslåede og UNESCO-beskyttede Borobudur-tempel, placeret majestætisk på toppen af en bakke, med en magisk udsigt ud over de grønne marker og bjerge i det fjerne.

Borobudur blev skabt under Syailendra-dynastiet i en periode mellem det 8.- og 9. århundrede og er en af verdens største buddhistiske monumenter. Efter at have været forsømt og gemt væk under vulkansk aske i utallige år, blev templet genopdaget i 1814 af briterne, og fra 1973 og frem begyndte UNESCO omfattende restaureringer for at bevare det smukke buddhistiske tempel.

Udforsk det storslåede tempel til fods og lær mere om Borobudurs fascinerende historie.

 

Prambanan-templet

Nordøst for Yogyakarta finder du et andet af Javas storslåede templer, det hinduistiske modstykke til Borobudur, nemlig Hindu-templet Prambanan.

Prambanan er Indonesiens største hinduistiske tempel, bygget i det 9. århundrede og beliggende mellem smukke grønne marker og landsbyer.

Her kan du bl.a. se Shiva-helligdommen Lorojonggrang, der med sine 47 velproportionerede meter generelt anses for at være Javas mest elegante tempel.

 

Javas vulkaner

Java er en vulkansk ø med både aktive og inaktive vulkaner. En rejse til Java er derfor ikke fuldendt før du har oplevet det smukke naturfænomen på tæt hold.

Bromo-vulkanen

I den østlige del af Java finder du den aktive Bromo-vulkan. Vulkanen ligger i Bromo Tengger Semeru Nationalpark, som har en af de mest unikke naturlige landskaber i Indonesien.

De fleste, der besøger Bromo, starter dagen på udsigtspunktet ved Penanjakan-bjerget, der ligger i 2.770 meters højde. Herfra kan du nemlig få en helt fantastisk solopgang over Mt. Bromo.

Inden du når Bromo-vulkanen passerer du på hesteryg det spektakulære ”sandhav”, inden du kan bestige knap 300 trin til kraterkanten. Med en højde på 2.392 er Mt. Bromo mindre end nogle af Javas andre vulkaner, men dens spektakulære udsigt skuffer ikke.

Ijen-krateret

I den østlige del af Java finder du også Ijen-krateret, som er beliggende i 2.300 meters højde på det 2.799 meter højde bjerg.

Fra toppen af kraterkanten kan du opleve en helt vidunderlig udsigt over den surrealistiske turkisblå kratersø, den største af sin slags. Søen er fyldt med syreholdigt vand, der giver søen sin unikke farve.

 

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om vores rejse til Java og Bali ved at trykke på ”Læs mere” på rejsen herover. På siden får du mere information omkring turens højdepunkter, dagsprogram, overnatning og priser.

Du kan desuden læse mere om det praktiske vedrørende en rejse til Indonesien ved at tage et kigge på vores side ”Praktisk information om Indonesien

 

Indhent tilbud

Du kan nemt og helt uforpligtende hente et tilbud på rejsen ved at udfylde dine informationer under ”INDHENT TILBUD”.

Herefter sender vi dig hurtigst muligt et tilbud på rejsen baseret på dine oplysninger. Hvis du herefter vil bestille rejsen, skal du blot følge instruktionerne, som de står skrevet i tilbuddet.

 

Kontakt os ved spørgsmål

Hvis du har yderligere spørgsmål om Java eller vores andre rejser til Østen, så er du meget velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter.

De sidder klar til at hjælpe dig mandag-fredag mellem 9 og 16 på telefon 70 505 505 eller via mail på info@asiatours.dk.

 

Vi glæder os til at hjælpe dig på dit livs rejse. Asiatours.dk – Eventyrlige rundrejser!

Trustpilot

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!