• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideCykeltur til Bangkoks jungle
Cykeltur til Bangkoks jungle

Du bliver hentet på hotellet og kørt til startstedet for dagens cykeltur. Når cyklerne er blevet justeret og du har fået udleveret din obligatoriske cykelhjelm, fortæller guiden dig om ruten, som er ca. 25 km lang og som foregår i et roligt tempo på en flad strækning. Starten af ruten foregår inde i byen, men så snart du er over floden, cykler du langs små veje og stier, gennem templer, haver og jungle – her findes ingen trafik.

Man tror det ikke, men i Bangkok findes adskillige lommer med grøn og frodig jungle. Over floden Maenam Chao Phraya, ligger der et fantastisk sted, der er kendt som Bang Kra Jao af de lokale og dette uberørte hjørne af Bangkok kan kun nås med båd. Når du krydser floden til Bang Kra Jao, er det som at sejle ind i en anden tid og en anden verden. Du sejler ind i den grønne, utæmmede vegetation med bananpalmer, vandfald, bregner og lårtykke bambus. Du lærer om de tropiske blomster og frugter undervejs. Her er små landsbyer, hvor du kan møde de smilende indbyggere og den lokale mor, der står med sit barn på armen og vinker glædeligt til dig. Du cykler også forbi smukke templer, skoler og enkelte flydende markeder, hvor turister sjældent finder hen. Indimellem kan du skimte Bangkoks skyline i baggrunden, det virker næsten som en kulisse og helt surrealistisk. Undervejs gør du stop ved et af områdets vigtigste templer, som blev bygget for mere end 250 år siden i Ayutthaya perioden.

Efter denne fantastiske og spændende cykeltur, som står i skærende kontrast til det Bangkok, du forlod tidligere, bliver du kørt tilbage til hotellet.

Varighed: 4-5 timer

Distance: Ca. 25 km

Pris:
Pr. person:  1.190 kr.
Vores mest populære rejser
Her rejser andre til
Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.