Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeOvernatningKina

Overnatning: Kina

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Kina.
Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Dongfang Hotel
Beijing

Dongfang Hotel ligger i Hufangqiau området, der ligger 3 km fra Qianmen og Den Himmelske Freds Plads.

Hotellet er delvist indrettet i en gennemrenoveret bygning fra 1918, og fx er trægelænderne på trapperne og balkonerne de originale fra 1918. Værelserne er indrettet med alle moderne faciliteter og med et klassisk touch. Hotellet har en kinesisk restaurant og vestlig mad kan fås i ”Old House 1918 Coffee Shop”.

Holly’s Hostel
Chengdu

Holly’s Hostel ligger 3 minutters gang fra templet Marquies Wu (Wu Hou Ci) og består af både sovesale og private værelser. Du kommer til at bo i et privat værelse med aircondition, Wi-Fi, tv, el-kedel samt eget badeværelse. Holly’s Hostel har desuden restaurant, hvor der serveres lokale retter.

Wanyou Conifer Hotel
Chongqing

Det 4-stjernede Wanyou Conifer er et moderne hotel i hjertet af Chongqing. Det har 32 etager og 289 rummelige og stilfulde værelser som er udstyret med tv, internet, sikkerhedsboks, minibar og privat badeværelse. 24-timers room-service er til rådighed.  Spisemulighederne omfatter 3 restauranter og hvis lysten til en cocktail skulle melde sig tag da på Chili’s Bar eller nyd udsigten fra Sky Lounge på 29. etage. Der findes desuden spaafdeling, fitness center samt en indendørs og udendørs pool.

Bao Guo Kloster
Emeishan

Bao Guo Kloster har en 2-stjernet gæstehusafdeling, som er indrettet i en af det taoistiske klosters smukke gamle træbygninger. Værelserne afspejler klosterlivet og er uden nogen form for vestlig komfort. På den overdækkede veranda står der bænke, hvorfra du kan nyde klosterets dagligliv. Du er velkommen til at deltage i morgen- og aftenmessen, hvor munkene fremsiger mantraer i en time. Maden i klosteret er vegetarisk.  Fra klosteret er der ca. 10 minutters gang til et byområde med masser af restauranter og butikker.

Emeish Hotspring Hotel
Emeishan

Emeish Hotspring Hotel ligger i smukke naturlige omgivelser inde i reservatet ved Baoguo Temple ca. 6 km fra Emei by. Hotellet ligger meget tæt på Lingxiu varme kilder, der er det vestlige Kinas største og hvor der er etableret bade. Hotellet har desuden en indendørs pool samt spa opvarmet af kilderne.

Hotellet har ca. 370 værelser med alle moderne faciliteter inkl. wifi. Hotellet har restauranter, barer og mulighed for mange aktiviteter mod særskilt betaling.

Sanroyal International Hotel
Jiuzhaigou

Sanroyal International Hotel ligger i Jiuzhaigou dalen, kun 1½ km fra indgangen til nationalparken. Hotellet er indrettet med traditionelle udsmykningselementer fra den tibetanske og qiangske kultur.

Hotellet ligger på en mægtig naturpræget grund og har ca. 200 værelser. Værelser er moderne indrettet og har alle faciliteter. Hotellet har en tibetansk restaurant, og serverer også mad fra sichuan og yue køkkenerne. I hotellet ligger der et stort teater, der opfører et danseshow med traditionelle tibetanske og qiang danse. Showet koster 180 USD.

Luoyang Peony Hotel
Luoyang

Luoyang Peony Hotel ligger centralt i byens handelsdistrikt tæt på Wangcheng Park, der er centrum for den verdensberømte årlige pæonfestival.

Hotellet er indrettet i en moderne bygning og har ca. 175 værelser, der er moderne indrettet. Hotellet har en restaurant med både kinesisk og vestlig mad.

Nanjing Grand Metro Hotel
Nanjing

Grand Metro Hotel ligger i Nanjings handelsdistrikt overfor Xuanwu Søen og med det lokale shoppingområde på Hunan gaden som nærmeste nabo.

Det internationale shoppingområde Xinjiekou ligger 3 km fra hotellet. Hotellet har ca. 110 værelser, der alle har wifi foruden alle andre moderne faciliteter. Hotellets restaurant har kinesisk mad på menuen. Desuden tilbyder hotellet massage.

Shanghai Hotel
Shanghai

Dette gode 3-stjernede hotel ligger i hjertet af Shanghai tæt på Nanjing Road, Jing An parken og Jiuguang shopping center, og ca. 2 km fra The Bund og Yu haven.

Hotellet har restaurant, kaffebar, bar, en lille butik, sauna og fitnesscenter. Hotellet har WIFI i fællesområderne og kablet internet på værelserne mod gebyr.

Hotellet har 527 værelser fordelt på 23 etager. Værelsernes faciliteter omfatter aircon, minibar, tv med satellitkanaler, hårtørrer, badekåbe, kaffe- og tefaciliteter, gratis mineralvand, strygejern og -bræt. I badeværelset er bruseren i badekarret.

Chengdu Yinhe Dynasty Hotel
Sichuan

Yinhe Dynasty Hotel ligger i hjertet af Chengdu, 5 minutters gang fra Tianfu Plads og 5 minutters med undergrundstog fra Kuanzhai Xiangzi, der er et favoritsted for turister.

Hotellet har godt 350 værelser med alle moderne faciliteter, inkl. wifi. Hotellet har swimmingpool, fitnessrum, restauranter med både kinesisk og international mad.

Jing An Hotel
Shanghai

Jing An Hotel ligger i Shanghais forretningsdistrikt tæt på Jingan Temple, butikker og metroen.

Hotelbygningen er fra 1935 og indrettet i klassisk spansk stil med mørke, elegante træmøbler. Bygningen rummer 126 rummelige værelser, som alle har wi-fi, aircondition, værdiboks, TV, telefon samt badeværelse med toiletartikler og hårtørrer. Fra værelserne er der en skøn udsigt over haven.

Jing An Hotel har faciliteter som restaurant, fitnessrum, skønhedssalon og kaffebar.

Huanglong Taiyanghe International Hotel
Songpan

Taiyanghe International Hotel ligger i hjertet af Songpan tæt på den historiske bymur, hvor du kan se statuerne af kong Songtsan Gambo og prinsesse Wencheng, der er et af den kinesiske histories meget kendte par.

Hotellet er bygget i år 2000 og har 200 værelser, der er udstyret med alle moderne faciliteter. Hotellets faciliteter omfatter restaurant med kinesisk mad, skakrum, massage og skønhedssalon.

Old House Inn
Songpan

Det 2-stjernede gæstehus Old House Inn ligger 3 minutters gang fra bymuren til den historiske by Songpan. Det rustikke 2 etagers hus har et overdækket atrium, som alle værelserne vender ud til. Du bliver budt velkommen med en kop dampende varm te. Værelserne er helt simpelt indrettet og har elektriske tæpper i sengen.
Songpan er en helt vidunderlig by med lokalt folkeliv. Hovedparten er befolkningen er tibetanere og klæder sig i overensstemmelse med det. Derfor er det livet i gaderne en stor attraktion samtidig med at mange historiske bygninger er velbevarede, og motoriseret trafik ikke har adgang i det historiske centrum.

Grand Dynasty Culture Hotel
Xian

Hotellet ligger centralt i Xian tæt på både bymuren, Den store Moske og trommetårnet.

Hotellet har 471 værelser, som alle er indrettet med moderne faciliteter som WIFI, aircondition, satellit-tv og minibar.

Hotellet har eget fitnesscenter, indendørs swimmingpool og tilbyder massagebehandlinger. I hotellets restaurant kan du nyde både lokale og internationale retter.

Skytel Xian
Xian

Skytel et et 4-stjernet hotel med fremragende beliggenhed inden for Xians gamle, fantastiske ringmur. Hotellet ligger i gåafstand fra ringmuren, klokketårnet, trommetårnet og det muslimske kvarter med basaren.

Der er 10 minutters gang til mad/restaurantgaden Huiminjie Hotellet har restaurant med kinesisk mad, massagerum, fitnesscenter og gratis internet (ikke wifi).

Hotellet har 172 værelser fordelt på 8 etager. Værelserne har aircon, tv, køleskab og fuldt udstyret badeværelse.

Zhengzhou Tianhe Hotel
Zhengzhou

Zhengzhou Tianhe Hotel ligger i hjertet af Zhengzhou på den travle vej Erqi i nærheden af den smukke Folkets Park.

Hotellet har ca. 200 værelser, der har alle moderne faciliteter. Hotellet har restaurant, der er specialiseret i kinesiske retter.

Xinhua Jianguo Hotel
Zhengzhou

Xinhua Jianguo Hotel ligger centralt i Zhengzhou. Hotellet har 193 værelser, der alle er udstyret med WIFI, satellit-tv, aircondition og minibar.

Hotellets faciliteter omfatter et fitnessrum, konferencerum og flere restauranter, der serverer traditionel kinesisk mad og lækre specialiteter for Henan- og Sichuanområdet, men også vestlig mad.

Hvorfor vælge os?
 • Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Populære rejser
Vietnams højdepunkter
Vietnams højdepunkter
Magiske natur og kulturoplevelser.
 
Bali, Indonesien
Bali, Indonesien
Rundrejse på Bali, Gudernes ø.
 
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.