Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist | Man - Fre 9 - 16
Menu
ForsideRejser til ØstenKinaPandaer & klassisk Kina
Kina | 14 dage:

Pandaer & klassisk Kina

Højdepunkter på denne rejse:

Chongqing, Leshanbuddaen, Emeishan bjerget, Tianfu teplantage, besøg i landsbyen Chenjiashan, Huanglongxi, Giant Panda Base, Dujiangyan vandingssystem, lokale markeder i Chengdu, Songpan, Mu Ni Gou, Jiuzhaigou Nationalpark, Beijing, Den Himmelske Freds Plads, Den Forbudte By, Kulhøjen, Den Kinesiske Mur.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse fra Danmark til Chongqing og hjem fra Beijing
 • Flyrejse fra Jiuzhaigou til Beijing
 • Busrejse (offentlig bus) fra Chongqing til Leshan og fra Chengdu til Songpan
 • 12 nætter på 3-stjernede hoteller og 2-stjernede gæstehuse
 • Lokal engelsktalende guide
 • 12 x morgenmad (dag 3 – 13)
 • 8 x frokost (dag 2, 4, 5, 7, 9, 10, 11, 12)
 • 1 x middag (dag 7)
 • Kørsel i bil eller minibus med aircon på udflugter
 • Kørsel i parkbusser i nationalparker
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres ved min. 2 rejsende

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • De Tre Kløfters Museum
 • Arhat Tempel
 • Leshan Kæmpebuddha
 • Emeishan
 • Lingyun Templet
 • Dujiangyan vandingssystem
 • Huanglongxi Old Town
 • Chengdu Panda Breeding Center
 • Lokale markeder i Chengdu
 • Wenshu Templet
 • Mu Ni Gou
 • Jiuzhaigou Nationalpark (kørsel kun muligt i nationalparkens shuttlebus)
 • Himlens Tempel Park
 • Den Himmelske Freds Plads
 • Den Forbudte By
 • Kulhøjen
 • Houhai og Nanluoguxiang
 • Kabelbanen ved Den Kinesiske Mur
 • Den Kinesiske Mur
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Tillæg for enkeltværelse 3.225 kr.
Rabat ved børn under 12 år og større grupper
Vælg denne rejse fordi...

Sichuan har alle facetter for naturelskere, der gerne vil have deres rejse krydret med unik kultur. Sichuan ligger på kanten til Tibet og har mange etniske minoriteter, der bor i smukke gamle byer og landsbyer. Naturen er overvældende med barske bjerge og frodige dale, gennemskåret af utallige floder. Mange steder er udpeget til nationalparker, fordi landskaberne er enestående og ikke findes magen til andre steder i verden. I dag har Sichuan 6 UNESCO verdensarvssteder, og på denne rejser besøger du 4 af dem. Sichuan regnes som Kinas brødkurv, og provinsens historie rækker flere tusind år tilbage. Og så er Sichuan hjemsted for pandaen, der er ikonisk for naturbevarelse, og som charmerer besøgende i naturparker. Rejsen rundes af i Beijing, hvor du skal opleve alle de klassiske højdepunkter fra Den Forbudte By til Den Store Mur, hvoraf 3 er UNESCO verdensarv.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Flyrejse fra Danmark
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark. Der vil være mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Ankomst Chongqing
Dag 2: Ankomst Chongqing

Efter ankomst i Chongqing går du gennem immigrationen og samler derefter din bagage op. I ankomsthallen venter guiden med et skilt med Asiatours.

Chongqing er Kinas 4. største by og har omkring 28 mio. indbyggere i stor-Chongqing.  Hjertet af byen ligger der, hvor floderne Yangtze og Jialing flyder sammen. Chongqing er en meget gammel by, hvor befolkningen altid har levet med naturens rigdomme og luner fra både bjerge og floder. Chongqing regnes for bayu-kulturens vugge, en kultur der mestrede produktion af bronze og som formede et selvstændigt blomstrende kejserdømme allerede for 3.000 år siden. I dag er Chongqing en meget moderne by med højhuse og et sprudlende erhvervsliv.  Byen kendes af mange turister som startstedet for krydstogterne på Yangtze flodens øvre løb gennem De Tre Kløfter frem til den store vandkraftdæmning ved Yichang.

Efter ankomst kører du ind på byens central torv, der ligger mellem Folkets Store Hal på den ene side og De Tre Kløfters Museum på den anden side. Folkets Store Hal er bygget med Himlens Tempel som forbillede, og sidst på denne tur vil du kunne nikke genkendende til det. På torvet vil du i morgenstunden opleve byens borgere udføre chai qi, danse vals, lave gymnastik eller andre fysiske øvelser. Herfra går du til De Tre Kløfters Museum. På museet får du historien om kulturen og udviklingen i Chongqing og De Tre Kløfter frem til bygningen af den store dæmning. Et højdepunkt er en fantastisk film om en tur ned af Yangtze i en 360° biograf. Herefter går turen til byens moderne centrum, hvor internationale varemærkebutikker ligger side om side, fuldstændig som i New York, London og Singapore.  Som kontrast hertil venter Arhat Templet, der med sin 1000-årige historie er et af Chongqings ældste templer. Templet var beboet af ca. 25 familier indtil få for år siden, hvor templet fik museumsstatus.

Overnatning Wanyou Conifer Hotel 

Dag 3: Chongqing – Leshan - Emeishan
Dag 3: Chongqing – Leshan - Emeishan

Guiden følger dig til busstationen, og du kører med bus til Leshan. Her bliver du mødt af en ny guide.

I Leshan står verdens største stenbuddha, den er udhugget i klippen med udsigt over et strømsted, hvor 3 floder løber sammen, Dadu Minjiang og Qingui floderne. Leshans kæmpe Buddha er 71 m høj og kan ses fra mange kilometers afstand.  Udhugningen af statuen begyndte i år 713 e.v.t. og varede i 90 år.  Leshanbuddhaen er med rette vidt og bredt besunget i poetiske digte og sange og er i dag at finde på UNESCOS verdensarvsliste.

Fra vandspejlet til toppen af klippen går der en smal trappe ved siden af buddhaen, og for hvert trin du tager, stiger beundringen for denne enorme statue. På toppen bag Leshanbuddhaens hoved ligger Lingyun templet, og herfra kan du se detaljer på buddhaens hoved. Derudover rummer templet en række morsomme arhatte i skønne farver. Leshanbuddhaen blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 1996. I stedet for at gå frem til og ned langs statuen, kan du vælge at sejle på floden. Her vil du opleve det tydelige sted, hvor de to floder løber sammen: den gule mudrede flod fra sletterne og den klare fra bjergene. Fra vandsiden har du en helt vidunderlig udsigt til statuen, det eneste sted, hvor du kan se hele statuen.

Fra Leshan kører du til Emeishan, turen er ikke lang, og efter ankomst kører du gennem Emeishan turistlandsbyen frem til Baoguo kloster og tempel, hvor du skal bo de kommende 2 nætter.

Overnatning Bao Guo Kloster 

Dag 4: Emeishan
Dag 4: Emeishan

Emeishan er et af Kinas fire hellige buddhistiske bjerge. Navnet Emei betyder smukke øjenbryn og refererer til to toppe, der minder om øjenbryn. Emeishan er på UNESCOs verdensarvsliste. Bjerget er 3.099 m højt og regnes for Kinas smukkeste bjerg. Bjerget er målet for mange buddhistiske pilgrimme, og nogle går hele vejen til toppen og ned igen. Fra byen kører du med den almindelige shuttle bus til Leidongpin ad zigzag bjergveje! Fra Leidongpin traver du ca. 1,5 km frem til Jieyin Tempel, det sidste tempel inden toppen. (Fra Jieyin Tempel er der 6 km til toppen) Derfra går der en kabelbane næsten helt til toppen, og du går det sidste lille stykke til den utroligt smukke Gyldne Pagode og Huazang Si. Det er fra toppen, du kan være heldig at opleve ”Havet af skyer”, det vil sige du kigger ud over skydækket, der ligger lavere end bjergtoppen.

Efter besøget går og kører du ned midt på bjerget, hvorfra du går resten af vejen ad Xiaoping stien tilbage til foden af bjergen.  Xiaoping stien er opkaldt efter Deng Xiaoping der i 1980’erne aktivt gik ind i naturbeskyttelsen ved Emeishan. Langs stien oplever du bjergets enestående skønhed, små landsbyer Wannian Si Templet med den meget smukke Samantabhadra og længere nede ad bjerget den enestående Qingyin pavillon.

I aften har du mulighed for at besøge en af de badeanstalter, der er bygget op omkring de varme kilder.

Overnatning Bao Guo Kloster 

Dag 5: Emeishan – Huanglongxi – Chengdu
Dag 5: Emeishan – Huanglongxi – Chengdu

Du lægger Emeishan bag dig, og kører først til Tianfu teplantagen, hvor du ser plukkerne lynhurtig nipse de fine nye skud af tebuskene. Der skal mange bevægelser til for at plukke et kilo friske te-blade, der ved tørring svinder til under 300 gram.

Efter dette besøg kører du til Chenjiashan, en lokal landsby i de små bjerge mellem Emeishan og Chengdu. Her traver du en tur i bakkerne omgivet af citrusplantager. Appelsin-, citron-, pomelo- og grapefrugttræer er alle vegne omkring dig, og mange steder ser du plukkemodne frugter på træerne.  Du besøger en lokal bondefamilie på deres gård, og konen serverer en dejlig traditionel frokost, som du nyder sammen med familiens medlemmer på traditionel vis rundt om bordet, hvor alle spiser af de samme fade. Du føler dig meget velkommen, selvom familien taler ikke engelsk. Guiden oversætter dog gerne.

Efter dette besøg i et meget lokalt område uden turister (hverken kinesiske eller udenlandske turister) går turen til Huanglongxi. Det er en af Sichuans meget gamle byer, som er blevet gennemrestaureret. Byens gamle træbygninger med sorte tegltage stammede fra Ming og Qing dynastiernes tid og er gennembygget som tro kopier. Gaderne er brolagt med sorte skiferfliser. Byen kan derfor mest sammenlignes med en slags frilandsmuseum. Centralt gennem byen løber en å, og der står kopier af gamle vandhjul.  I gadebilledet oplever du nogle af Sichuans specielle madindslag: friturestegt skorpion eller slangevin. Det er også her du kan opleve nogle særlige kinesiske ting som fx ørerensere, der tilbyder at rense dine ører for en beskeden sum.

Sidst på dagen ankommer du til Chengdu, der er hovedstaden i Sichuan provinsen i den sydvestlige Kina. Chengdu er et af de vigtigste knudepunkter i regionen indenfor både økonomi og transport. Sichuan provinsen ligger for foden af Det Tibetanske Plateau, og der er mange etnisk tibetanske landsbyer, traditioner og skikke i den vestlige del af provinsen. Derfor har Chengdu også en stor tibetansk bydel.  Byen er charmerende med hyggelige tehuse og gode restauranter.

Overnatning Holly’s Hostel 

Dag 6: Giant Panda Base og Dujiangyan vandingssystemet
Dag 6: Giant Panda Base og Dujiangyan vandingssystemet

I formiddag lægger du ud med et af højdepunkterne på denne rejse, et besøg ved pandaerne på Giant Panda Base. Centeret er et af 4 centre i Kina, der er oprettet for at redde pandaerne fra udryddelse. Centeret er både en naturpark og et forskningscenter. Det ligger ca. 10 km fra Chengdu og dækker et område på ca. 300 ha, der er dækket med pandaernes eneste fødekilde, de store bambus.  I centeret er der ca 120 store pandaer foruden andre spændende dyr som den utroligt smukke røde panda og fugle som sorthalset trane. Du kommer der tidligt om morgenen, så du oplever de charmerede pandaer under morgenfodringen. De 4 panda centre er tilsammen optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Herfra går turen til Dujiangyan, hvor du skal opleve noget helt andet fra UNESCOs verdensarvliste.   Dujiungyan vandingssystemet er 2200 år gammelt og er verdens ældste vandingssystem, der fraleder vand uden en dæmning, og gennem kanalsystemer, strømsteder og oversvømninger leder vandet ud på den ellers så tørre slette. Systemet var en ingeniørmæssig bedrift, der fik stor betydning for udvikling af vandingssystemer over hele Kina.  Systemet består af tre vigtige dele: Yuzui, Feishayan og Baopingkou, der blev konstrueret for gennem hele året at kontrollere vandstanden i floderne fra bjergene til sletterne omkring Chengdu. Dujiangyan vandingssystemet blev optaget på UNESCOs verdensarvliste i 2000 sammen med Qingcheng Bjerg. Dujiangyan dækker et kæmpe stort områder, og mens du bevæger dig rundt i området går det langsomt op for dig, hvor storslået en bedrift dette system var og stadig i virkeligheden er.

Overnatning Holly’s Hostel 

Dag 7: Lokale markeder i Chengdu, teceremoni og Sichuan Hot Pot middag
Dag 7: Lokale markeder i Chengdu, teceremoni og Sichuan Hot Pot middag

I formiddag besøger du en række lokale markeder. Du lægger ud på et lokalt fødevaremarked. Her kan du opleve, hvor anderledes frugt, grøntsager og kød præsenteres og sælges. Du ser alt fra hønsefødder til vagtelæg. Du kan også opleve, hvordan man laver hakket kød uden en hakkemaskine. Herefter går turen til gaden med tekstiler. Her sælges alt fra sengetæpper til vinterfrakker – alt sammen en gros. Du ser dragerne slæbe afsted med kæmpelæs enten på ryggen eller en forstørret sækkevogn. Fra tøjmarkedet går turen til krydderimarkedet, hvor tørrede krydderier sælges i tonsvis. Duften af peber og chili er så stærk, at det kriller i næsen på lang afstand.

Rundturen på markeder rundes af på i Chengdus verdensberømte te-marked. Det er et meget fint kvarter med gamle hyggelige butikker, hvor du kan opleve forskellige te-typer blive håndsorteret, opkøbere kommer fra hele Kina for at handle te og lokale kommer for at købe et fint te-sæt. I et af de klassiske te-huse oplever du en klassisk te-ceremoni, og du får mulighed for at købe te med hjem.

Som et passende punktum for opholdet i Sichuans hovedstad Chengdu, skal du have et traditionelt Sichuan måltid – en hot pot. Det er en favoritret i provinsen og består af kød og grøntsager, der koges i enten en mild suppe eller en meget stærkt krydret suppe. Kød og grøntsager bringes rå til bordet, og ved bordet koger du selv spydene i suppen. Man kan vel bedst sammenligne retten med en fondue. I gammel tid var det en ret man fik om vinteren for at holde varmen, i dag serveres den populære og velsmagende ret året rundt.

Overnatning Holly’s Hostel 

Dag 8: Chengdu – Songpan
Dag 8: Chengdu – Songpan

Fra morgenstunden kører du med den offentlige bus fra Chengdu til Songpan, der ligger ca. 300 km nord for Chengdu. Guiden sætter dig på bussen, der er af fin og høj standard, ganske som europæiske busser. Bussen gør kortere og længere stop undervejs, så du dels kan strække benene og dels købe lidt mad og drikke. På turen bevæger du dig fra det flade slettelandskab ved Chengdu op gennem bakker og småbjerge til de smukke bjerge i Min Shan med flere over 6.000 meter bjerge. Det er en meget smuk tur, og den tager mellem 6 til 8 timer afhængig af trafikken. Efter ankomst bliver du mødt at en ny guide, der følger dig til hotellet.

Byen Songpan er en af Kinas ukendte og helt fantastiske byer. Den engelske botaniker Ernest Henry Wilson skrev: ”If destiny arranges me to live in Western China, I have no other choice but Songpan.” Og det er et helt fantastisk sted.  Byen er meget gammel og har ca. halvdelen af sin høje og brede bymur endnu. Her har mange etniske folk – buddhister og muslimer – boet side om side gennem århundreder – i fredelig sameksistens. I gadebilledet ser du traditionelle klædedragter oftere end vestlige tøj. De tibetanske kvinder går med deres fantastiske hovedbeklædninger både i byen og når de udfører det hårde markarbejde. Yakokse- slagteriet ligger midt i byen, og her går intet til spilde. Langs gaderne bliver du som vesterlænding udfordret af de udstillede varer: tørret oksetunge, tørret nyre i fedtslag eller hvad med en halv røget and inklusive næb og fod.

Songpan ligger i ca. 3000 m.o.h., så det er køligt, og en meget stor forandring fra de 25° – 30°, der er i Chengdu. Du har brug for en fleece-trøje og en vindtæt jakke de kommende dage.

Overnatning Old House Inn 

Dag 9: Mu Ni Gou
Dag 9: Mu Ni Gou

Du skal på en spændende travetur i dag. Du besøger i dag Mu Ni Gou, et fantastisk naturområde, der er meget lig Huanglong, men hvor der er meget færre mennesker. Du kører fra Songpan til Mu Ni Gou, der ligger ca. 30 minutters kørsel fra Songpan. Når du er fremme i ved Mu Ni Gou, går du på naturstier. Mu Ni Gou består af to dale med mere end 100 søer, naturlige varme kilder og vandfald. De smukkeste steder regnes for at være Zhaga vandfaldet og Erdao søen. Dalen ligger i 2.800 – 4.070 m.o.h. med bjergenes toppe i op mod 6.000 m.o.h. Bjergsiderne er grønklædte med både løvtræer og nåletræer og masser af rhododendron og den meget sjældne røn med lyserøde bær, vandet er krystalklart og lysende blåt og der hviler en helt magisk stemning over området. Terrassesøerne kaldes De Fem Farvers Søer pga. farvespillet i vandet. Dalen er et af de sjældne karst-landskaber, der opstår ved særlige geologiske forhold i kølige bjergegne, og hvor kalkaflejringerne former særegne landskaber. Her i Mu Ni Gou er der også grotter med stalaktitter, uberørt skov, skovsættere, svovlholdige kilder, sjældne planter og dyr – alt sammen krydret med den tibetanske befolkning, templer og kultur.

Historisk var Mu Ni Gou et vigtig sted på Kinas gamle handelsruter, hvor teen blev fragtet af bærere og pakheste gennem dale og uvejsomme bjerge.  Det var bl.a. her Ernest Wilson tog mange af sine fantastiske billeder for 100 år siden.

Overnatning Old House Inn 

Dag 10: På opdagelse i Jiuzhaigou Nationalpark
Dag 10: På opdagelse i Jiuzhaigou Nationalpark

I Jiuzhaigou ligger der et eventyrligt landskab af bjerge, klipper, floder, søer og vandfald krydret med etniske tibetanske landsbyer. Mest kendt er de turkisblå og grønne søer, de spektakulære vandfald og de smalle koniske kalkstensformationer. Jiuzhaigou betyder ”de ni landsbyers dal” og hentyder til de etniske tibetanske og qiang landsbyer, der ligger i kløften. Dalen blev først ”opdaget” midt i 1970’erne af nogle skovfolk, der hurtigt anerkendte områdets særegne skønhed. De påvirkede myndighederne til at frede dalen ved at udnævne den til nationalpark. Dalen var dog beboet, og når du bevæger dig gennem de små landsbysamfund, har du fine muligheder for også at få en kulturel oplevelse med.

Der bor ca. 1.100 mennesker i landsbyer og de er tibetanere eller qiang, begge minoriteter med dybe rødder i buddhistisk tro og traditioner. Templerne er rigt ornamenteret og der er bedemøller som i Tibet. Mange af dalens beboere bruger helt eller delvist traditionel klædedragt. Nationalparken har et unikt dyreliv, bl.a. er pandaer vendt tilbage efter at bambus igen er vokset store efter blomstringen i 1980’erne. Området blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 1992.

Du bruger hele dagen i Jiuzhaigou Nationalpark. Der er ca. 2 timers kørsel fra Songpan til nationalparken.  Hovedattraktionerne – og den tilgængelige del af parken – er Shuchin kløften fra indgangen og frem til Norinam samt de to sidekløfter Chawa og Rize. Den y-formede sektion dækker 720 km² og omfatter 118 alpine søer, 17 vandfald – hvoraf nogle er i trapper – mange vandløb og et utal af sjældne dyr og planter. Vandet, der kan have mange forskellige klare blå og grønne farver pga. mineralerne i området, er sjælen i nationalparken, det der skaber både det specielle landskab og den helt særlige stemning.

I Kina fortælles det om vandet i Jiuzhaigou: ”at intet vand er din opmærksomhed værdig, når først du har set vandet her”. De berømte seværdigheder i parken har poetiske navne og omfatter fx ”det hængende sværds kilde”, ”det duftende græs’ sø”, ”svanesøen” og ”perleåens vandfald”.
Du går og kører gennem dele af parken, og du bruger tiden, hvor du helst vil. Parkens særlige shuttlebusser kører hele tiden og du hopper af og på, som du vil.

OBS! Fra indgangen til nationalparken er det kun muligt at køre i nationalparkens shuttlebus. Det er ikke muligt at køre i privat minibus. Nationalparkens shuttlebus er velfungerende og der er rigelige afgange.

Overnatning Old House Inn 

Dag 11: Songpan – Beijing
Dag 11: Songpan – Beijing

Du har dagen til fri disposition indtil du bliver kørt til lufthavnen.
Sidst på dagen flyver du fra Jiuzhaigou til Beijing. Ved ankomst i Beijing bliver du mødt af guiden, der bringer dig til hotellet.

Overnatning Dongfang Hotel 

Dag 12: Sightseeing i det historiske Beijing
Dag 12: Sightseeing i det historiske Beijing

Efter tjek ind er der sigthseeingtur i Beijing, der gennem ca. 700 år har været hovedstad og som vedbliver at være det i det moderne Kina. Dengang som i dag var Beijing rigets administrative kraftcenter, og dertil hører jo paladser og templer. Selv om meget gammelt har måttet vige for moderne byggeri, har byen stadig mange historiske bygningsværker. Dagens oplevelser starter ved Himlens Tempel Park, der ligger i det sydøstlige Beijing. Hvert år drog kejseren hertil fra Den Forbudte By for at bede om gudernes gunst for en god høst. I dag bruges parken af tusinder af Beijings indbyggere, når de udøver tai qi, synger eller danser til musikken fra en gammel ghettoblaster eller en moderne smartphone.

Herefter går turen til Den Himmelske Freds Plads i hjertet af byen. Pladsen er så stor, at der med lethed kan forsamles 1 mio. mennesker på pladsen. Mao Zedongs mausoleum ligger på pladsen.  I den anden ende af pladsen ligger indgangen til Den Forbudte By, hvorfra 24 kejsere regerede Riget i Midten. I dag pryder Formand Maos kontrafej muren over porten og Den Forbudte By er et stort museum. Den Forbudte By måler 760 m x 1000 m, og det er Kinas bedst bevarede og flotteste palads med snesevis af smukke bygninger. Den Forbudte By hedder sådan, fordi det var forbudt for menig mand at krydse broen ind i det store palads, og dødsstraf blev hurtigt udmålt til dem, der overtrådte forbuddet. Inden for murene måtte kun kejseren, hans familie og hans embedsfolk komme.

Fra Den forbudte By går turen til Kulhøjen, der er et menneskeskabt højdedrag nord for Den Forbudte By. Herfra kunne den kejserlige hær holde udkig efter de onde ånder fra nord, der kun bragte død og elendighed med sig. Højen er Beijings højeste punkt, og der er i klart vejr en fremragende udsigt herfra.

Dagen rundes af med besøg i Houhai og Nanluoguxiang. Houhai Sø er en af 3 søer, der samlet kaldes ShiChaHai. Her er mange små gårdhavehuse, og det et vidunderligt område med en ophøjet ro, der er i stærk kontrast til den ellers så travle by. Samtidig er det et af byens rigtige ”in-steder”, hvor mange caféer og barer og småbutikker med tøj og kunsthåndværk er dukket frem.

I aften er der mulighed for at tilkøbe et Kungfu Show, der er en helt enestående artistisk oplevelse.

Overnatning Dongfang Hotel 

Dag 13: Den Kinesiske Mur
Dag 13: Den Kinesiske Mur

I dag går turen til Den Kinesiske Mur.
Den Store Mur, som kineserne selv kalder den, er et 6.000 km langt og dybt imponerede forsvarsværk, hvor den strategiske placering var det vigtigste. Muren ligger derfor på toppen af højderyggen, hvilket gjorde det sværest for fjenden at forcere. Dele af muren er meget stejle, og trinene er meget uens i højden.

Du besøger muren ved Mutianyu, hvor du kan se muren sno sig på toppen af bjergryggen over mange kilometer. Det er et fantastisk syn. I det fjerne kan du skimte de ensomme vagttårnsforposter, der ligger på en højderyg en tand længere mod nord. Muren svinger meget i bredde og stigning. Trappetrinene er meget uens i dybde og højde. Muren er på det restaurerede stykke mellem 6 og 8 meter høj og 3 til 5 meter bred. Langs hele muren er der skydeskår, og vagttårne er der med få hundrede meters mellemrum.

Overnatning Dongfang Hotel 

Dag 14: Hjemrejse Beijing - Danmark
Dag 14: Hjemrejse Beijing - Danmark

Dagen er til fri disposition ind til du bliver kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til Danmark. Der er mellemlanding(er) undervejs.
(Muligvis er der først hjemkomst på dag 15)

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Trustpilot

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.