• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden

Overnatning: Laos

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Laos.
Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Kamu Lodge

Luang Prabang

På Kamu Lodge oplever du essensen af Laos: uforstyrret ro med den hektiske, digitale verden langt væk. Lodgen ligger to en halv times sejlads opstrøms ad Mekong fra Luang Prabang. Lodgen ligger i rismarkerne med de bølgende bakker i baggrunden og tæt på floden. Lodgen blev bygget som et bæredygtigt projekt i 2004, og derfor er der ingen wifi eller satellit tv, og strøm er ikke ubegrænset.

Lodgen består af en hovedbygning og 20 luksustelte, der er rejst på et stort trædæk og under et stort stråtag, der også dækker en terrasse med siddepladser foran teltet. Hvert telt har eget badeværelse med brusebad og rigtig toilet. Desuden er hvert telt udstyret med solpaneler, der holder loftsviften kørende og lys i lampen. En vigtig del af lodgen er aktiviteterne, som du kan deltage i og i den nærliggende kamu landsby kan du opleve et ufiltreret landsbyliv. Lodgen er turistklasse, men oplevelsen er verdensklasse!


Villa Chitdara 1

Luang Prabang

Det charmerende 3-stjernede gæstehus Villa Chitdara 1 ligger i hjertet af Luang Prabang tæt på natmarkedet og byens attraktioner. Lige udenfor døren kan du hver morgen opleve de lokale give almisse til de orangeklædte munke, hvilket er en sjov og spændende oplevelse.

Villa Chitdara 1 er bygget omkring en tropisk have med små hyggelige siddeområder. Gæstehuset består af i alt 25 værelser, som er indrettet med mørke træmøbler og fine traditionelle tekstiler. Alle værelser har wi-fi, aircondition, minibar, te- og kaffefaciliteter, værdiboks, TV, badeværelse med toiletartikler samt en lille møbleret balkon.

Der serveres dagligt morgenmadsbuffet på terrassen i den fredfyldte have.


Silver Naga Hotel

Vang Vieng

Silver Naga Hotel ligger smukt ved bredden af Nam Song-floden i hjertet af Vang Vieng med en fantastisk udsigt til de ikoniske kalkstensbjerge, der omgiver byen.

Hotellets hyggelige værelser er indrettet med fine, håndlavede træmøbler og har balkon/terrasse med udsigt over det billedskønne landskab. Alle værelser er udstyret med wi-fi, aircondition, minibar, tv, telefon samt badeværelse med toiletartikler.

Efter en dag med oplevelser kan du hoppe i den 25 meter lange swimmingpool med tilhørende solterrasse, som er det perfekte sted at slappe af og nyde den uspolerede udsigt.

I restauranten, Silver Naga, serveres der lækre laotiske og asiatiske retter lavet af friske råvarer og i baren skænkes frisk juice, cocktails og kolde øl.

Der er desuden mulighed for yogakurser.


Ansara Hotel Vientiane

Vientiane

Ansara Hotel er et dejligt boutique hotel i hjertet af hovedstaden Vientiane i gåafstand til Mekong floden. Hotellets hovedbygning er en kolonitidsbygning, hvor også restaurant og bar findes.

Hotellet har med kun 14 værelser prioriteret den personlige betjening. Værelserne er indrettet i moderne asiatisk stil tilsat laotiske elementer som fx håndvævede puder og parketgulve af rosentræ. Alle værelser har eget badeværelse, aircon, en lille altan med plads til et par stole, wifi, satellit tv samt kaffe- og tefaciliteter.

Pris for opgradering:
Poolside Garden Room, pr. nat Pr. person:  215 kr.

Lao Orchid Hotel

Vientiane

Lao Orchid Hotel er et 3-stjernet hotel, der ligger centralt i Vientiane, kun 2 minutter gang til Mekongfloden og 15 minutters kørsel fra Thatluang templet. I de tidlige morgentimer kan du sagtens opleve at blive vækket af de buddhistiske munkes klokker og messesang, når de går forbi på gaden for at samle almisser. Hotellet er et rigtigt byhotel og er smukt og meget enkelt indrettet. Det har 50 værelser, som er indrettet med smukke trægulve, tv, minibar, kaffe- og tefaciliteter, sikkerhedsboks samt privat badeværelse med bruser og hårtørrer.


Vansana Plain of Jars Hotel

Xieng Khouang

På en bakketop i Phonsavan i Xieng Khouang provinsen ligger turistklasse hotel Vansana Plan of Jars Hotel. Fra hotellet er der 360° udsyn over byen samt bakkerne og bjergene i horisonten.

Hotellet ligger godt i forhold til mange af besøgslokationerne for Krukkesletten. Hotellet har restaurant, bar samt wifi i receptionen. Desuden er der gratis shuttlebus ind til centrum. Værelserne er bygget i bungalow-stil med egen udsigtsbalkon og eget badeværelse. Værelserne er udsmykket i traditionel laotisk stil.

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til
Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.