• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideBandos Island Resort
Bandos Island Resort
North Atoll
Pris for værelsesopgradering, 4 nætter:
Fra Deluxe Room til Jacuzzi Beach Villa Pr. person:  455 kr.
Fra Deluxe Room til Water Villa Pr. person:  10.415 kr.
Fra Deluxe Room til Water Villa Pr. barn:  1.015 kr.
Pris for pension, 4 nætter:
Fra helpension til all inclusive Pr. person:  1.015 kr.
Fra helpension til all inclusive Pr. barn:  490 kr.

Bandos Island Resort & Spa er et dejligt familievenligt resort, der ligger på øen Bandos i North Atoll og kun 15 minutters sejltur fra hovedøen Malé.

Når I ankommer til øen, står de ansatte klar til at give jer en varm velkomst.

Selve øen er utrolig grøn og frodig og er nærmest rund som en bold. De paradisiske strande er kridhvide og vandet er helt klart. Går I et par meter ud fra strandkanten åbner sig en fantastisk verden under havets overflade med koraller og smukke, tropiske fisk.

Opholdet er baseret på et deluxe værelse, hvor I kan bo op til 2 voksne og 2 børn sammen. Værelserne er udstyret med wi-fi, aircondition, sikkerhedsboks, TV, telefon, minibar samt te- og kaffefaciliteter. Desuden er der en daglig flaske vand på værelset. På badeværelset finder I gratis toiletartikler og hårtørrer. Fra terrassen kan I nyde udsigten til stranden og de grønne omgivelser.

Overalt på øen er der fantastiske aktiviteter for både store og små. Der findes bl.a legeplads og Kokko’s Kids Club for børn i alderen 3-12 år. Der er også tennis- og fodboldbane og i resortets Clubhouse er der mulighed for at spille volley, bordtennis, forskellige brætspil og dyrke fitness.

Det er ikke kun på land, at der er aktiviteter for hele familien, det gælder også til vands. Her kan I sejle i kajak og i katamaran eller tage ud på en vandscooter, et paddle board eller en bananbåd.

Er I fascineret af livet under havets underflade, skal I benytte jer af, at I er i snorklernes og dykkernes paradis. I kan selvfølgelig leje snorkel, maske og svømmefødder og tage en tur ud på det dybe hav med resorts prisvindende dykkercenter, som er et af Maldivernes ældste.

Udover en bred vifte af aktiviteter, arrangerer resortet også forskellige udflugter. I kan bl.a. tage på ø-hop eller en tur til Malé. I kan også svømme med hvalhajer eller komme med på en skøn solnedgangstur, hvor der er mulighed for at se vilde delfiner.

Når I trænger til at slappe af, kan I ligge jer på en solvogn på den kridhvide sandstrand og nyde den eventyrlige udsigt over de turkise laguner eller bygge sandslotte i den lette brise. Der findes også ferskvandspool med poolbar samt børnepool.

Der er også mulighed for at tage hele familien med hen i resortets spaafdeling, hvor I kan få sat hår, ordnet negle, få massage mm.

Når sulten og tørsten melder sig, har Bandos et godt og stort udvalg. Hovedrestauranten, The Gallery, serverer både morgenmad, frokost og aftensmad. Her finder I en bred vifte af lækre lokale og internationale retter. På Koon Thai kan I få autentiske thailandske retter og Umi Yaki serverer grillretter under åben himmel. Sea Breeze cafeen er bygget på pæle i vandkanten og har et dejligt udendørs dæk, hvor I kan nyde den betagende udsigt over lagunen, mens I slapper af i den lette brise med en omgang spaghetti, en indisk karryret eller måske en burger eller pizza. Huvan er det bedste sted at nyde den maldiviske solnedgang, mens I får lidt godt til ganen. Sand Bar er en klassisk ø-strandbar og det ideelle sted at nyde den tropiske atmosfære. Her er karaoke, live musik og diskotek.

Bandos har desuden en lille, hyggelig butik, hvor I kan købe solcreme, souvenirs, tøj, tasker mm.

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til
Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.