• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til ØstenMyanmarDet bedste af Myanmar
15 dage

Det bedste af Myanmar

Oplev alle højdepunkterne, den fascinerende natur, de farverige pagoder og munkedragte samt den venlige befolkning.

Det bedste af Myanmar Det bedste af Myanmar
15 dage

Det bedste af Myanmar

Oplev alle højdepunkterne, den fascinerende natur, de farverige pagoder og munkedragte samt den venlige befolkning.

Vælg denne rejse fordi…

Myanmar er et af Asiens smukkeste og mest fotogene lande. Naturens skønhed står skarpt, lige meget om du ser på de store vandveje som Irrawaddy-floden, de store frodige sletter som Bagan-sletten eller bakkerne og bjergene i de store skovområder omkring f.eks. Monywa.

Især farverne i Myanmar sætter sig fast i erindringen: de unikke gulddetaljer på pagoder og templer, de bordeauxfarvede munkedragter, den utroligt grønne natur og solnedgangenes varme rødlige skær. Derudover kan du finde behag i den fredelige og rolige stemning, naturens frodighed, bådene på Inlesøen, de mange smukke gamle træbygninger og de lokales afslappende tilgang, når du møder dem med deres oksekærrer.

Befolkningens dybt religiøse livstilgang kommer til udtryk i de utallige pagoder og klostre, der ligger overalt i hele landet. De buddhistiske munke har enorm respekt blandt befolkningen, faktisk er dét at sende sin søn ind i munkestanden forbundet med den ypperste prestige i det burmesiske samfund.

På denne rejse oplever du alle landets store højdepunkter og nogle ekstraordinære seværdigheder, der ligger lidt uden for den gængse turistrute. Glæd dig derfor til at opleve det bedste af Myanmar.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Yangon t/r
 • 3 indenrigsflyvninger: Yangon til Mandalay, Bagan til Heho og Heho til Yangon
 • Velkomstgave med postkort, velkomstbog og traditionel taske
 • Lokal engelsktalende guide på rundrejsen
 • 12 nætter på gode 3- og 4-stjernede hoteller
 • 12 x morgenmad (dag 3-14)
 • 11 x frokost (dag 3-13)
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition på udflugter
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Sejltur på Irrawaddy-floden til Mingun Pagode og Mingun-klokken
 • Shwenandaw Kloster, også kaldet Det Gyldne Palads
 • Mahagandayon-klostret og U Bein-broen af teaktræ i Amarapura
 • Sagaing-højen og udflugt i hestevogn rundt i Ava
 • Pyin Oo Lwin, Kandawgyi Nationalpark, Pwe Gauk-vandfaldet og Peik Chin Myaung-grotten
 • Togtur igennem den berømte Gokteik-jernbaneviadukt
 • Powintaung-klippegrotterne, Thanbode-templet og Bodhi Tataung-templet
 • Sejltur fra Myinmu til Bagan på Irrawaddy-floden
 • Sightseeing på Bagan-sletten med frokost hos en lokal familie
 • Besøg på lakvarefabrik, specielt unikt for Bagan
 • Shwezigon Pagode, Ananda-templet, Dhammayangyi-templet og Nat Taung Kyaung-klostret
 • Udflugt til Mount Popa med gåtur op af de 777 trin til tempelkomplekset på toppen
 • De tusindvis af individuelle stupaer på sirlige rækker i Kakku
 • Sejltur på Inlesøen med besøg ved den flydende Phaung Daw Oo Pagode og i landsbyerne på pæle
 • Besøg i Yangons koloniale område, Bogyoke-markedet og Chinatown
 • Yangons vartegn; den utroligt høje Shwedagon Pagode
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark. Der vil være mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Ankomst i Mandalay

Du ankommer i Yangon, hvor du samler din bagage op og går igennem immigrationen. I ankomsthallen venter en guide med et Asiatours-skilt, og du bliver fulgt til indenrigsflyet til Mandalay. I Mandalay venter dig igen en guide med et Asiatours-skilt, og du bliver kørt til dit hotel.

Mandalay var den sidste kongelige hovedstad i kongeriget Burma, og det faktum, at kunsthåndværk og religiøs kunst altid har fyldt meget i byen, kommer til udtryk mange steder. Her er ikke alene mange hundrede templer og pagoder, men også op mod halvdelen af Myanmars buddhistiske munke bor i eller omkring Mandalay. Her kommer du helt tæt på Myanmars hjerteblod både historisk og mentalt, da buddhismen har dybe rødder i befolkningen. Desuden har byens beliggenhed centralt i landet og langs den mægtige Irrawaddy River samtidig gjort byen til handelscentrum for hele landet.

Efter ankomst i Mandalay har du resten af dagen til at gå på opdagelse i byen eller slappe af på hotellet.

Dag 3: Sightseeing i Mandalay

I dag skal du opleve hvad Mandalay, og området omkring byen, har at byde på.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til Irrawaddy-floden, hvorefter du sejler mod Mingun. Sejlturen tager ca. en time, hvor du kan nyde udsigten til de mange både med farvede sejl og det fascinerende landskab langs floden. Når de lokale både lægger til ved de midlertidige broer, der til tider blot er en bred planke fra skibet ind på bredden, kan du overvære hvordan småhandlende kvinder myldrer frem for at sælge deres varer.

Ved ankomst i Mingun besøger du først den ufærdige Mingun Pagode, som kong Bodawpaya påbegyndte i 1790. Det var dog kun konstruktionen af pagodens fundament, der nåede at blive fuldendt, fordi en astrolog forudsagde, at kongen ville dø, idet pagoden blev færdig. Desværre blev fundamentet ødelagt ved et jordskælv i 1839. Inden konstruktionen af pagoden blev stoppet, nåede den klokke, der skulle have været en del af stupaen, dog at blive færdiggjort. Den 90 tons tunge støbejernsklokke, Mingun-klokken, er i dag stadig den største klokke i verden.

Du sejler efter besøger i Mingun tilbage til Mandalay. I Mandalay besøger du nogle små traditionelle håndværkere, som f.eks. guldsmeden, der banker bladguld beregnet som offergave ved templerne. Derefter besøger du verdens største bog, Kuthodaw Pagode, der består af 729 templer – ét for hver af de indgraverede stensider, som tilsammen udgør denne ”bog”. Shwenandaw Kloster, ”Det Gyldne Palads”, er et af Myanmars smukkeste udskårne træklostre, der tidligere har været dækket af bladguld indvendigt og udvendigt, er også på listen over dagens oplevelser.

Dagen afsluttes på toppen af Mandalay-højen, hvor du kan nyde solnedgangen ned over Shan-sletten og byen.

Dag 4: Udflugt til Amarapura, Sagaing og Ava

Dagens oplevelser starter i en af Myanmars gamle hovedstæder, Amarapura, der er berømt for silkevæverier og Mahagandayon-klostret. Under dit besøg i Mahagandayon-klostret oplever du over 1.000 buddhistiske munkes dagligdag, der består af både studier og dagligdagens gøremål.

Buddhistiske munke vælger ikke nødvendigvis munkelivet som en permanent livsstil, men det er i Myanmar forbundet med stor prestige at være eller have været munk. Det er derfor også normalt for de fleste mænd at have levet som munk i perioder, og oftest mindst 3 måneder, af deres liv. Netop på grund af dette har klostre også mange novicer, og derfor er dagen opdelt i studier om formiddagen, mens de praktiske gøremål og leg foregår om eftermiddagen. Du kan derfor de fleste eftermiddage opleve drenge i munkekutter spille fodbold.

Fra Amarapura går turen videre til Sagaing, der for en kort periode efter Bagans sammenbrud var hovedstad. Her besøger du Sagaing-højen, hvorfra du kan se over 700 munke- og nonneklostre, der ligger fordelt på sletten i det fascinerende landskab omkring Irrawaddy-floden. Herefter skal du videre til Ava, hvor du skal på besøg ved Me Nu Ok Kyaung-klostret, Nan Myint-tårnet og Bagaya-klostret. I Ava foregår transporten mellem seværdighederne i en traditionel hestevogn.

Dagens sidste oplevelse er tilbage i Amarapura, hvor du oplever solnedgangen fra den ikoniske teaktræsbro U Bein, der nok er Myanmars mest fotograferede monument efter Shwedagon Pagode.

Dag 5: Mandalay – Pyin Oo Lwin

Fra Mandalay går turen videre til byen Pyin Oo Lwin, der under kolonitiden var kendt som bjergstationen Maymyo. Byen ligger ca. 1.000 meter over havoverfladen, og køreturen tager ca. to timer. Turen fra Mandalay til Pyin Oo Lwin foregår via snoede veje, der klatrer op igennem Shan-højlandet – et naturskønt og frugtbart område.

Maymyo blev oprindeligt etableret af briterne som en militær forpost, men området udviklede sig hurtigt til at blive et tilflugtssted for den britiske administration, når den smeltende varme i Yangon blev for meget i sommermånederne. Byen har derfor også mange kolonibygninger og en helt særlig charme. Området omkring byen er grønt og frodigt, mens klimaet er køligere end på resten af den omkringliggende slette. På skråningerne dyrkes der kaffe, grøntsager og især jordbær, men her findes også plantager med fyr, eukalyptus og eg.

I Pyin Oo Lwin besøger du sammen med guiden Kandawgyi Nationalparken, der er den tidligere botaniske have med en samling på over 250 forskellige orkidéer, Pwe Gauk-vandfaldet, Peik Chin Myaung-grotten og det lokale marked. Du kan også besøge markedet en ekstra gang om aftenen eller næste morgen, da der er en helt speciel stemning på begge disse tidspunkter.

Sidst på eftermiddagen er der ikke mere på programmet, men du kan med fordel bruge aftenen på at slentre rundt i de naturskønne parker eller gå på opdagelse i de mange naturlige huler i området.

Dag 6: Pyin Oo Lwin – Gokteik-viadukten – Mandalay

I dag skal du besøge Kyaukme – en lille landsby, der ligger langs jernbanen. Du bliver hentet på hotellet og kører til Kyaukme, hvor du får en autentisk oplevelse af de lokales liv. Efter lidt tid i Kyaukme stiger du ombord på toget, der tager dig over den berømte Gokteik-jernbaneviadukt. Jernbanebroen er opbygget af femten stålpiller, hver med en højde på 12 meter. Selve broen har en længde på 689 meter, og var, da den blev bygget i 1899, verdens længste jernbanebro. Derudover bliver jernbanebroen i bogen ”The Great Railway Bazaar” beskrevet som et sølvfarvet geometrisk uhyre, hvis tilstedeværelse mellem junglen og forrevne klipper synes bizar.

Undervejs på togturen får du serveret en picnic-frokost, mens du nyder den fantastiske udsigt over naturen i Gokteik-viadukten. Sørg for at have kameraet klar under hele turen, for der er masser af ekstraordinær og uforglemmelig natur at tage billeder af i løbet af hele togturen. Ved ankomst tilbage i Pyin Oo Lwin bliver du hentet på togstationen og kørt med bil til dit overnatningssted tilbage i Mandalay.

Dag 7: Mandalay – Monywa

I dag skal du videre fra Mandalay til Monywa – en køretur på ca. 3½ time. Monywa er en typisk burmesisk landsby beliggende langs Chindwin-floden. Du bevæger dig på køreturen gennem et af Myanmars centrale landbrugsområder, og du har rig mulighed for at opleve, hvordan bøndernes slidsomme tilværelse frembringer flotte afgrøder af den frodige jord i Chindwin-dalen. I Monywa ligger der mange mindre landbrugsvaregrossister og møllerier, hvor der forarbejdes f.eks. bomuld, korn og madolie.

Undervejs på køreturen gør du stop ved Powintaung-klippegrotterne – et afsides kompleks placeret på en bjergside, og som huser flere end 500.000 buddhaer fordelt på over 900 små grotter. Du besøger også det spektakulære Thanbode Tempel, hvis centrale stupa er omgivet af 854 mindre stupaer, samt Bodhi Tataung-templet med verdens næststørste stående Buddha omgivet af de hellige bodhitræer. Derudover gør chaufføren gerne flere stop ved andre fantastiske pagoder og templer, hvis du spotter noget interessant på ruten.

Dag 8: Monywa – Myinmu – Irrawaddy-floden – Bagan

Du bliver kørt til Myinmu, der ligger ved Irrawaddy-floden. Her vinker du farvel til guiden, og du sejler til Bagan, hvor en ny guide tager imod dig. Sejlturen foregår på egen hånd og varer det meste af dagen.

Irrawaddy-floden fødes af smeltevand fra det tibetanske højland og dannes der, hvor de mindre floder N’Mai og Mali mødes. Floden kendes både som Irrawaddy og Ayeyarwaddy. Den er Myanmars vigtigste vandvej og tæt på også at være landets vigtigste handelsrute. Op igennem historien er der blevet transporteret ris, bomuld, fisk og ikke mindst teaktræ helt fra det nordlige Myanmar ud til Andamanhavet ved det sydlige Myanmar. Irrawaddy-floden er dog ikke kun en vigtig transportvej: Flodens vand er også livsvigtigt for bønderne på sletten syd for Mandalay. Her bliver vandet nemlig brugt til kunstvanding af grøntsags- og rismarker. Derudover er Irrawaddy også hjemsted for de sjældne irrawaddy-delfiner og irrawaddy-flodhajer – måske er du heldig at spotte dem under sejlturen?

Undervejs på turen vil du opleve livet langs floden. Når båden lægger til forskellige steder, kommer de lokale kvinder til kajen eller bredden for at sælge deres varer, som kan være alt lige fra forfriskninger til små håndskårne trævarer.

Når båden lægger til i Bagan, bliver du mødt af den nye guide, der kører dig til det hotel, hvor du skal overnatte de kommende nætter.

Dag 9: Bagan

Bagan er en af Myanmars mest betagende oplevelser. Byen var hovedstad i det første burmesiske rige og ligger langs Irrawaddy-floden. For ca. 1.000 år siden, da byen var i sin storhedstid, bredte Bagan sig over mere end 40 km² – en størrelse, der dengang var usammenlignelig med tilsvarende byer, men som i dag svarer til en rimelig stor by. Bagan er i dag en lille provinsby, men man kan stadig fornemme fortidens umådelige rigdom, når man i solnedgangens bløde lys står på toppen af en pagode eller et tempel og skuer ud over de hundredvis af religiøse bygningers spir, som rækker op mod himlen nede fra Bagan-sletten.

Området, der huser over 2.000 religiøse templer og pagoder, blev i 1996 optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Desværre har tiden og især mange jordskælv ødelagt mange monumenter, men myndighederne forsøger at restaurere de vigtigste løbende. På de støvede grusveje over hele sletten fragter de lokale bønder deres råvarer til og fra markederne i deres oksekærrer, mens turisterne bliver transporteret rundt i hestevogne.

Du får i dag en helt unik oplevelse af de lokales gæstfrihed og livet i Myanmar, når du bliver inviteret indenfor hos en lokal familie, hvor du kan deltage i tilberedningen af frokosten. Din vært vil løbende fortælle lidt om de forskellige traditionelle retter. Hvis du er heldig, vil frokosten indebære sæsonens hjemmedyrkede grøntsager. Tilberedningen af frokosten tager ca. 2 timer, hvorefter der selvfølgelig også er tid til at nyde de spændende retter.

Herefter kommer du til at opleve et lokalt farverigt marked og den lokale lakvarefabrik, der fremstiller de smukkeste, helt bløde lakvarer, unikke for Bagan-området. Derudover besøger du ude på Bagan-sletten bl.a. Shwezigon pagoden, Dhammayangyi-templet, Ananda-templet og det helt unikke Nat Taung Kyaung Kloster bygget i teaktræ.

Dagen rundes af på toppen af et tempel, hvor du ser solnedgangen indhylle det magiske landskab i det aftenrøde, bløde lys.

Ekstra ture

Hvad med at opleve Bagan-sletten fra oven? Svæv i luftballon hen over de hundredvis af religiøse templer og pagoder i solopgangens skær. Dette er en helt betagende oplevelse og en eventyrlig måde at starte dagen på. Interesseret? Bestil i god tid, da ballonfærden i Bagan er en meget populær udflugt.

Dag 10: Udflugt til Mount Popa og besøg i en lokal landsby

I dag skal du besøge Mount Popa – en udslukt vulkan, der står som en enlig sølje, majestætisk og markant i det flade landskab. Det guldbelagte tempelkompleks på toppen af bjerget rækker ca. 1.500 meter over havoverfladen, og der er 777 trappetrin fra foden af bjerget til toppen. Når du står på toppen af bjerget, der også kaldes ”Åndernes Hjem”, har du en formidabel udsigt over det ellers totalt flade landskab. I tempelkomplekset er der et utal af templer for bestemte ånder, som bedende burmesiske buddhister mener, bor her i Popa-bjerget. Netop denne tro på ånder er et af punkterne, hvor burmesiske buddhister adskiller sig fra andre buddhister

Når du er kommet ned oppe fra Popa-bjerget, går turen videre til en lokal landsby. Her har du mulighed for at høre lidt om de lokales liv og overvære deres dagligdag. På vej til landsbyen kører du gennem frodigt landbrugsland, og du gør små stop for at opleve små hjemmeindustrier, hvor der f.eks. produceres ”palmeslik”. På turen oplever du sandsynligvis kvinder slæbe varer på åg over skuldrene, bønder, der hakker ukrudt i markerne med håndkraft, og marker, der bliver dyrket med studespand. I den lokale landsby besøger du pagoden beliggende på en lille bakke, hvor du kan nyde en smuk panoramaudsigt over landskabet.

Dagen afsluttes med en sejltur på Irrawaddy-floden under solnedgangen.

Dag 11: Bagan – Heho – De tusindvis af stupaer i Kakku - Inle

Du bliver hentet på hotellet fra morgenstunden og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til Heho. I Heho bliver du hentet af en guide, og turen går videre til Kakku – en køretur på ca. 2 timer. Omkring halvvejs på køreturen gør du stop i byen Taunggyi. Taunggyi ligger på en bjergtop og er hovedsageligt en handelspost for kinesiske og thailandske varer, der bliver importeret for at blive solgt i Yangon og Mandalay. Køreturen byder på enestående natur, og når du begynder at nærme dig, er du ikke i tvivl om, hvorfor netop Kakku er et besøg værd.

I Kakku findes mere end 5.200 individuelle stupaer, hvoraf nogle af dem er over 20 meter høje. Stupaerne er placeret i sirlige rækker og med enkelte buddhastatuer stående imellem dem, hvilket skaber en fantastisk følelse af ro og afklarethed. Det vides ikke, hvorfra stupaerne kommer, men de fleste kan dateres tilbage til mellem det 11. og 13. århundrede. Du har lidt tid til at vandre rundt mellem templerne og nyde dette imponerende vidunder. Bemærk især de indviklede udskæringer og utrolige detaljer i stupaerne og statuerne.

Herefter går turen videre til Inle, og hvis tiden tillader det, besøger du undervejs Aye Thar Yar-vingården, der er Myanmars første vingård etableret så sent som i 1999. Du ankommer til Inle sø, hvor du skal bo og have oplevelser de kommende dage.

Dag 12: Inle

I dag tilbringer du dagen på Inlesøen, der er en af verdens smukkest beliggende søer 900 meter over havoverfladen og omgivet af bjerge i alle retninger. Søen er 22 km lang og 11 km bred, mens vandet stort set altid er fuldstændigt blikstille.

Søen er meget lavvande og særdeles næringsrig med mange vandplanter, og du kan derfor overalt på søen møde fiskere, der bruger en usædvanlig fangstmetode, da de på grund af vandplanterne ikke kan bruge almindelige net. De mange vandplanter er dog ikke blot et problem, men også en ressource. Vandplanterne bliver nemlig fisket op af søen og omdannet til aflange flydende marker på op til en meters bredde, hvor der bliver dyrket de skønneste grøntsager som f.eks. tomater, agurker, meloner og meget andet lækkert grønt.

Netop på grund af de mange vandplanter bevæger de lokale sig fremad ved hjælp af en særdeles avanceret to-teknik. Personen står på ét ben bagerst i kanoen, mens det andet ben er viklet om åren, som så bruges til at skubbe kanoen frem i vandet. I løbet af din dag på søen vil du opleve netop disse ben-sejlende fiskere, når du kommer forbi de flydende marker, landsbyerne på pæle, den flydende pagode Phaung Daw Oo, samt de lokale silkevævere og lotusbladevævere.

Derudover besøger du, ved en lille kanal ud fra Inlesøen, den fine Phao-landsby Inn Thein. Her byder en lille tur rundt i landsbyen på et besøg ved den lokale skole. Du skal også ud på en lille gåtur til Alaung Sitthou-området, hvor de gamle stupaer er delvist dækket af plantevækst, og hvor du kan nyde en storslået udsigt over søen, mens du går langs den charmerende bambusskov.

Dag 13: Inle – Heho – Yangon

Du kører til lufthavnen i Heho og flyver til Yangon – en behagelig og grøn by, tidligere kendt som Rangoon. Efter ankomst bliver du kørt til hotellet og tjekker ind, hvorefter du skal ud og opleve Yangon. Turen i Yangon byder på en togtur med det cirkulære autentiske tog, bykernen og det koloniale område samt et besøg i det kendte Bogyoke Market og byens Chinatown. Herudover besøger du den over 2.000 år gamle stupa, Sule Pagode, og Yangons vartegn, Shwedagon Pagode, der også er set som et af verdens vidundere.

Sammenlignet med det øvrige Sydøstasien er Yangon på mange måder en usædvanlig by. Her er ikke ret mange skyskrabere, og byen er meget grøn med mange skyggefulde træer. Du kan dog fra de fleste steder i byen se det smukke guldbelagte spir fra den høje Shwedagon Pagode. Pagoden er ca. 2.500 år gammel og er et af buddhisternes mest hellige steder, da det formodes, at den gemmer på otte hellige hår fra Buddha. Omkring pagoden er en helt unik betagende stemning af ro og ydmyghed, og hvis du er heldig, kan du opleve buddhisterne bede og ofre alt lige fra kogte ris og vand til blomster.

Efterfølgende er resten af dagen til fri disposition.

Dag 14: Hjemrejse fra Yangon

Dagen er til fri disposition indtil afrejse. Du bliver kørt i lufthavnen og flyver fra Yangon til Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 15: Hjemkomst til Danmark

Du lander i Danmark efter en oplevelsesrig og spændende ferie i Myanmar.

Enkeltværelsestillæg 2.680 kr.
Rabat ved børn under 12 år og større grupper
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.