• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til ØstenMyanmarMyanmars højdepunkter & badeferie i Ngapali
15 dage

Myanmars højdepunkter & badeferie i Ngapali

Spændende rundrejse med alle højdepunkterne kombineret med en afslappende badeferie ved den smukke Ngapali strand.

Myanmars højdepunkter & badeferie i Ngapali Myanmars højdepunkter & badeferie i Ngapali
15 dage

Myanmars højdepunkter & badeferie i Ngapali

Spændende rundrejse med alle højdepunkterne kombineret med en afslappende badeferie ved den smukke Ngapali strand.

Vælg denne rejse fordi…

På denne rejse har vi kombineret alle Myanmars største højdepunkter med en afslappende badeferie til sidst. Du oplever tusindvis af buddhastatuer i alle størrelser, utallige religiøse templer og pagoder samt klassiske kolonitidsbygninger i storbyerne. På de støvede grusveje omkring landsbyerne møder du mænd og kvinder med åg over skuldrene, nysgerrige børn og mest af alt de lokale bønder, der dyrker og passer deres marker med håndkraft eller ved hjælp af oksekærrer.

Du besøger både store berømte pagoder og de mindre kendte – fælles er dog, at de fleste af dem er bygget mellem det 11. og det 13. århundrede og stadig står utroligt smukt. Desuden oplever du buddhistiske klostre og munkenes dagligdag samt templer og tempelkomplekser i alle afstamninger.

Glæd dig til at se solnedgangene over de unikke sletter med masser af pagoder, hvis spir rækker mod himlen og bliver omfavnet af aftensolens varme farver. Du afslutter din rejse på den idylliske strand Ngapali, hvor der, på trods af det idylliske landskab, overraskende nok ikke er ret mange turister.

Netop disse og mange andre oplevelser gør Myanmar til en uforglemmelig oplevelse.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Yangon t/r
 • 5 indenrigsflyvninger: Yangon til Bagan, Bagan til Mandalay, Mandalay til Heho, Heho til Thandwe og Thandwe til Yangon
 • Transfers fra og til lufthavnene
 • Velkomstgave med postkort, velkomstbog og traditionel taske
 • Lokal engelsktalende guide på rundrejsen
 • 12 nætter på gode 3- og 4-stjernede hoteller
 • 12 x morgenmad (dag 3-14)
 • 7 x frokost (dag 3-8)
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition på udflugter
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Sightseeing på Bagan-sletten med sine over 2.000 religiøse pagoder og templer
 • Besøg på lakvarefabrik, specielt unik for Bagan
 • Shwezigon-pagoden, Ananda og Dhammayangyi-templet samt Nat Taung Kyaung-klostret
 • Udflugt til Popa-bjerget ”Åndernes Hjem” og det guldbelagte tempelkompleks på toppen
 • Sejltur på Irrawaddy-floden til Mingun Pagode og Mingun-klokken
 • Shwenandaw Kloster, også kaldet Det Gyldne Palads
 • Mahagandayon-klostret og U Bein-broen af teaktræ i Amarapura
 • Sagaing-højen og udflugt i hestevogn rundt i Ava
 • Pindaya-grotterne med sine 8.094 buddhafigurer
 • Sejltur på Inlesøen med besøg i flydende landsbyer og den flydende Phaung Daw Oo Pagode
 • Besøg i Phao-landsbyen Inn Thein og Alaung Sitthou-området med gamle bevoksede stupaer
 • Besøg i Yangons koloniale område og ved den høje Shwedagon Pagode
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra Danmark til Yangon i Myanmar med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Yangon, Myanmar

Ved ankomst til Yangons internationale lufthavn henter du din bagage og går igennem immigrationen. Her venter en guide med et Asiatours-skilt, som kører dig til dit hotel. Når du har tjekket ind på dit hotel, kan du vælge at gå på opdagelse i byen eller blot slappe af på hotellet efter flyrejsen.

Sammenlignet med det øvrige Sydøstasien er Yangon på mange måder en usædvanlig by. Her er ikke ret mange skyskrabere, mens byen har mange skyggefulde træer og er meget grøn. Især nogle meget gamle teaktræer står ud i mængden. Derudover har byen en særpræget charme, der kommer af en kombination af kolonitidsbygninger og kirker, muslimske moskéer, hindutempler og buddhistiske stupaer. I den utroligt velbevarede bykerne finder du den særdeles høje Shwedagon Pagode og den over 2.000 år gamle stupa, Sule Pagode.

Yangon er landets største by med et indbyggertal på over 7 millioner og har desuden det største antal af kolonitidsbygninger i Sydøstasien – det perfekte sted at danne et førstehåndsindtryk af Myanmars interessante historie og buddhistiske kultur.

Dag 3: Yangon – Bagan

Du bliver hentet efter morgenmaden og kørt til lufthavnen. Herfra flyver du til Bagan – en af Myanmars mest betagende oplevelser og landets største arkæologiske område. Ved ankomst i Bagan bliver du hentet og kørt til dit hotel, inden du skal videre ud og opleve de interessante seværdigheder på Bagan-sletten.

Bagan var hovedstad i det første burmesiske rige og ligger langs den store Irrawaddy River. For ca. 1.000 år siden bredte byen sig over mere end 40 km², og var på det tidspunkt i sin storhedstid. Den størrelse svarer dog i dag kun til en rimelig stor by, men dengang var den usammenlignelig med tilsvarende byer i Asien. I dag er Bagan blot en lille provinsby sammenlignet med Myanmars andre storbyer, men man fornemmer stadig den umådelige rigdom fra fortiden. En rigdom, som især bemærkes fra toppen af et tempel eller en pagode, når man står og skuer ud over de hundredvis af religiøse bygningers spir på Bagan-sletten.

I løbet af dagen besøger du et lokalt marked og en lakvarefabrik, hvor de fremstiller smukke og bløde lakvarer, der er de mest kendte af Myanmars håndværksvarer. På Bagan-sletten besøger du bl.a. Ananda og Dhammayangyi-templerne, Shwezigon-pagoden og Nat Taung Kyaung-klostret, der er opført i teaktræ. Derudover kan du på slettens støvede grusveje overvære de lokale bønder fragte deres råvarer rundt i oksekærrer, mens hestevogne kører rundt med turister.

Ude på sletten er der over 2.000 religiøse templer og pagoder, alle opført mellem det 11. og 13. århundrede. Tiden, og især mange jordskælv, har ødelagt flere monumenter, men myndighederne gør et ihærdigt forsøg på at holde de vigtigste restaureret. Hele området blev i 1996 optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Du afslutter dagen med at se solen gå ned mellem de hundredvis af religiøse bygningers spir over sletten.

Dag 4: Udflugt til Mount Popa ”Åndernes Hjem”

I dag skal du besøge Mount Popa – en fritstående udslukt vulkan, der rækker ca. 1.500 meter over havoverfladen. Bjerget står markant og majestætisk i det ellers meget flade landskab på Bagan-sletten.

Fra foden af bjerget er der 777 trin op til det imponerende tempelkompleks på toppen. Tempelkomplekset er næsten totalt guldbelagt, og du kan herfra nyde en storslået udsigt over landskabet. Udover at nyde udsigten fra toppen, kan du også gå lidt på opdagelse i de forskellige templer i komplekset. Ifølge de burmesiske buddhister bor der i bjerget flere forskellige ånder, og netop derfor kaldes bjerget også ”Åndernes Hjem”. Denne tro på ånder, gør at de burmesiske buddhister skiller sig ud fra andre buddhister.

Turen går nu retur ned fra Popa-bjerget og videre til en lille charmerende landsby på Bagan-sletten. Her får du rig mulighed for at høre lidt om de lokales liv og overvære deres dagligdag. Hvis tiden tillader det, besøger du den lokale skole og en lille lokal fabrik. På turen gennem det frodige landbrugsland til landsbyen gør du nogle små stop ved små hjemmeindustrier, hvor der f.eks. produceres ”palmeslik”. Undervejs på køreturen vil du sikkert overvære bønder, der hakker ukrudt med håndkraft i markerne og kvinder, der fragter varer i deres åg over skuldrene.

Dagen fuldendes med en afslappende sejltur på den mægtige Irrawaddy River, hvor du kan nyde solnedgangen i horisonten, inden du bliver kørt retur til dit hotel.

Ekstra ture

Hvad med at opleve Bagan-sletten fra oven? Svæv i luftballon hen over de hundredvis af religiøse templer og pagoder i solopgangens skær. Dette er en helt betagende oplevelse og en eventyrlig måde at starte dagen på. Interesseret? Bestil i god tid, da ballonfærden i Bagan er en meget populær udflugt.

Dag 5: Bagan – Mandalay og den ufuldendte Mingun Pagode

I dag skal du videre fra Bagan til Mandalay. Du bliver kørt fra hotellet til lufthavnen og flyver til Mandalay. I Mandalay Lufthavn bliver du hentet og kørt til Irrawaddy-floden. Du skal nemlig direkte videre på sejltur til Mingun. Undervejs på sejlturen kan du nyde udsigten til de mange både med farvede sejl og det fascinerende landskab langs floden. Især fascinerende er det at overvære, når småhandlende kvinder vrimler frem for at sælge deres varer til de både, der lægger til ved små midlertidige broer.

Du besøger fundamentet af Mingun-pagoden, hvis konstruktion blev påbegyndt i 1790 af kong Bodawpaya. Det var netop kun fundamentet, der blev færdiggjort, da konstruktionen blev stoppet, efter at en astrolog forudsagde, at kongen ville dø, idet pagoden blev færdiggjort. Var konstruktionen ikke blevet stoppet, ville Mingun Pagode være blevet den største i verden. Mingun-klokken, der skulle have hængt i toppen af pagodens stupa, nåede dog at blive færdig og er i dag med en vægt på 90 tons den største i verden. Du besøger i Mingun også den hvide og usædvanlige Mya Thein Tan pagode, som er opført af en form for bølgende terrasser.

Efter besøget i Mingun går turen tilbage til Mandalay. Mandalay var den sidste kongelige hovedstad i det burmesiske kongerige og i dag centrum for burmesisk selvforståelse og kultur. Derudover er Mandalay landets næststørste by, og den centrale beliggenhed langs Irrawaddy-floden har gjort byen til handelscentrum for hele landet.

I Mandalay skal du på en hyggelig sightseeingtur, hvor du besøger små traditionelle håndværkere, heriblandt guldsmeden, hvor der bankes bladguld beregnet til at blive solgt ved templerne som offergaver. Herudover besøger du Det Gyldne Palads, Shwenandaw Kloster, der tidligere har været dækket af bladguld både indvendigt og udvendigt, og som er et af Myanmars smukkeste udskårne træklostre.

Dagen afsluttes på toppen af Mandalay-højen, hvor du kan nyde udsigten over Shan-sletten og byen i solnedgangens skær.

Dag 6: Amarapura, Sagaing og Ava

I dag skal du opleve livet i småbyerne i Myanmar. Du starter dagen med at besøge en af Myanmars gamle hovedstæder, Amarapura. I Amarapura besøger du Mahagandayon-klostret, hvor du oplever over 1.000 buddhistiske munkes dagligdag med buddhistiske studier og almindelige gøremål.

Fra Amarapura går turen videre til Sagaing, der for en kort periode var hovedstad efter Bagans sammenbrud. Her besøger du Sagaing-højen, hvorfra du kan se udover Irrawaddy-floden og det fascinerende landskab med over 700 munke- og nonneklostre tæt på højen. Herefter går turen videre til Ava, som du skal opleve fra en hestevogn. Du kører rundt i hestevognen mellem Bagaya-klostret og Nan Myint-tårnet.

Tilbage i Amarapura afslutter du dagen ved at se solnedgangen fra teaktræsbroen U Bein.

Dag 7: Mandalay – Heho – Pindaya – Inle

Du flyver til Heho og bliver herfra du kørt til Pindaya. Pindaya er kendt for sine kalkstensgrotter og ligger i et af Myanmars bakkede områder ca. 1.200 meter over havoverfladen. Her overværer du under køreturen et landskab med grøntsagsmarker, der nogle steder er dyrket som terrassemarker.

I Pindaya-grotterne findes 8.094 buddhafigurer fremstillet i mursten, cement, teaktræ og marmor. Derudover besøger du en lille fabrik, hvor der fremstilles traditionelle burmesiske papirsparaplyer. Fra Pindaya går turen videre til Inle, hvor du undervejs besøger Shwe Yan Pyay-klostret, der er et typisk shan-kloster bygget for ca. 500 år siden. Du gør også stop til frokost på en lokal restaurant, og ved ankomst i Inle bliver du kørt til dit overnatningssted.

Dag 8: Inle

I dag kommer du til at opleve et af rejsens store højdepunkter – Inlesøen – der er en af verdens smukkest beliggende søer med stort set altid fuldstændigt stillestående vand. Søen er omgivet af bjerge i alle retninger. Størrelsesmæssigt er søen 22 km lang, 11 km bred og ligger 900 meter over havoverfladen.

Søen er meget næringsrig med mange vandplanter, hvilket giver et særligt liv på mange måder. F.eks. kan man ikke ro og fiske på almindelig vis, så de lokale sejlende på søen bevæger sig frem via en meget avanceret måde at ro på. Personen står på ét ben bagerst i kanoen med det andet ben viklet om åren, hvorved vedkommende skubber sig frem.

De mange vandplanter kommer af, at søen er meget lavvande, og du kan derfor også overalt på søen møde fiskere, der bruger en usædvanlig fangstmetode, da almindelige net ikke kan anvendes. Vandplanterne er ikke desto mindre blevet set som en ressource fremfor et problem. De bliver nemlig fisket op af søen og omdannet til flydende aflange ”marker”. Her dyrkes grøntsager som f.eks. tomater, agurker, meloner og mange andre skønne grøntsager.

Du besøger flydende landsbyer, landsbyer på pæle, de helt unikke lotusbladsvævere og den flydende pagode Phaung Daw Oo. Derudover besøger du Phao-landsbyen Inn Thein, der er beliggende ved en lille kanal ud fra søen. Her skal du ud på en lille gåtur til Alaung Sitthou-området, hvor du oplever gamle stupaer delvist dækket af plantevækst og en pragtfuld udsigt over søen.

Dag 9: Inle – Ngapali strand

I dag bliver du kørt til lufthavnen i Heho og flyver til Thandwe ved kysten. I lufthavnen bliver du hentet og kørt videre til dit resort på Ngapali strand.

Ngapalis kridhvide sandstrand ligger ud til det krystalklare og turkisblå vand i Den Bengalske Bugt. På stranden er en delvis flimrende skygge fra palmetræernes kroner, der bevæger sig let i brisen fra havet. Trods det idylliske landskab er her overraskende nok ikke ret mange turister. Her er en fredelig stemning, og tempoet er utrolig roligt – så du kan virkelig få slappet af efter din rejse rundt til Myanmars imponerende seværdigheder. Områdets oprindelige fiskere sejler stadig ud fra landsbyen, og fanger de noget, bliver det serveret senest samme aften på resortet eller i områdets lokale restauranter. Indimellem ser du en landmand med sin oksekærre på stranden, da det bumler mindre her end på landevejen.

Efter du har tjekket ind på resortet, er resten af dagen til fri disposition, så du kan falde på plads i dette afslappende miljø.

Dag 10-12: Badeferie ved Ngapali strand

Dagene er til fri disposition til at slappe af ved stranden eller tilkøbe nogle udflugtsture på resortet.

Dag 13: Ngapali – Yangon

Efter morgenmaden bliver du hentet og kørt til lufthavnen i Thandwe. Herfra flyver du tilbage til Yangon. I Yangon bliver du hentet af en guide, der kører dig til dit hotel, hvor du tjekker ind. Herefter skal du på udflugt til Bogyoke-markedet, opleve byens Chinatown og besøge den berømte Shwedagon Pagode.

For at komme frem til disse seværdigheder skal du med det autentiske cirkulære tog, og du kommer derudover også igennem Yangons koloniale område i den utroligt velbevarede bykerne.

Fra de fleste steder i Yangon kan du se det smukke guldbelagte spir på den ca. 2.500 år gamle Shwedagon Pagode. Det antages, at pagoden rummer otte hellige hår fra Buddha, og den er derfor et af de mest hellige steder for buddhister. Når du besøger området omkring pagoden, vil du opleve en beundringsværdig stemning af ro og ydmyghed, mens du samtidig kan overvære, at buddhisterne beder og ofrer blomster, kogte ris og vand.

Efter besøget ved den høje pagode er resten af dagen til fri disposition.

Dag 14: Hjemrejse fra Yangon

Dagen er til fri disposition indtil afrejse. Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Herfra flyver du til Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 15: Hjemkomst til Danmark

Du lander i Danmark efter en oplevelsesrig og spændende, men også afslappende ferie i Myanmar.

Enkeltværelsestillæg 5.960 kr.
Rabat ved børn under 12 år og større grupper
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.