• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til ØstenSri LankaAktiv ferie i Sri Lanka
10 dage

Aktiv ferie i Sri Lanka

Bestig det berømte pilgrimssted Adams Peak og oplev Sri Lankas smukke højland og imponerende dyreliv i Yala nationalparken. Mulighed for badeferieforlængelse.

Aktiv ferie i Sri Lanka Aktiv ferie i Sri Lanka
10 dage

Aktiv ferie i Sri Lanka

Bestig det berømte pilgrimssted Adams Peak og oplev Sri Lankas smukke højland og imponerende dyreliv i Yala nationalparken. Mulighed for badeferieforlængelse.

Vælg denne rejse fordi…

Denne rejse til Sri Lanka er for dig, som drømmer om en aktiv ferie, der udfordrer alle sanserne. Sri Lanka er nemlig meget mere end duftende teplantager og lange gyldne sandstrande. Forude venter 10 oplevelsesrige dage, hvor du lægger ud med et besøg i Sri Lankas adrenalinhovedstad, Kithulgala. Her er der bl.a. mulighed for at tage med på en forrrygende white water rafting tur på Kelani-floden. Er du erfaren dykker, kan du ovenikøbet dykke i Kelani-floden. Du skal også på en magisk trekkingtur til toppen af det hellige bjerg Adams Peak og i Horton Plains Nationalpark, inden du slutter af med at spotte vilde dyr på en safaritur i Yala nationalparken. Undervejs er rejsen krydret med besøg på en teplantage ved Nuwara Eliya i Sri Lankas højland og et besøg i pilgrimsbyen, Kataragama. Du kan vælge at slutte rejsen af med en badeferie ved en af Sri Lankas smukke strande.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Colombo t/r
 • 7 nætter på 2-3-stjernede vandrehjem (guest house) og hoteller
 • 7 x morgenmad (dag 3-9)
 • Lokal engelsktalende chauffør/guide på udflugter og ture
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Alle udflugter er i små grupper på maks. 14 personer og kun med Asiatours’ egne gæster
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke:

 • Trekking til Adams Peak
 • Besøg på te-plantage og fabrik i Nuwara Eliya
 • Hortons Plains Nationalpark
 • Kataragama
 • Safari i Yala Nationalpark
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Colombo – Kithulgala

Du ankommer til lufthavnen i Colombo, hvorefter du samler din bagage op. I ankomsthallen venter din guide med et Asiatours-skilt, og du vil med det samme mærke den varme srilankanske gæstfrihed.

Fra lufthavnen kører du mod Kithulgala, hvor du tjekker ind på hotellet. Resten af dagen er fri til at slappe af.

Køretid: ca. 3½ time.

Dag 3: Kithulgala på egen hånd

Efter morgenmaden har du fri til at udforske området. Kithulgala er et populært udflugtsmål for aktive, lokale srilankanere fra Colombo, som gerne tilbringer weekender og ferie i de smukke omgivelser ved floden. Er du til adrenalinsus, er du havnet det helt rigtige sted. Kithulgala er Sri Lankas adrenalinhovedstad, og her er gode muligheder for både rafting, jungletrekking, udforskning af huler og endda dykning i Kelani-floden! Der er også mulighed for mere rolige vandreture i junglen, hvor du skal huske at holde udkig efter de mange eksotiske fugle. Du kan bade i floden – og slutte det hele af med en ”curry” på en af de lokale restauranter.

Dag 4: Kithulgala – Adams Peak

Formiddagen er til fri disposition i Kithulgala. Måske er det mest af alt en tur i poolen, der lokker, eller måske skal du en tur ud i junglen af have taget de sidste billeder. Om eftermiddagen er der transfer til Adams Peak, hvor du har en enkelt overnatning.

Dag 5: Adams Peak – Nuwaraeliya

Dagen begynder tidligt! Du skal nemlig bestige Sri Lankas 4. højeste bjerg, Adams Peak. Man bestiger bjerget i mørke, så man fra toppen af bjerget bliver belønnet med en magisk solopgang over dette hellige sted. Trods sine 2.243 meter er bjerget ikke landet højeste bjerg, men det er så ubetinget det vigtigste. Adams Peak er nemlig helligt for både buddhister, hinduer, kristen og muslimer. Alle srilankanere har som mål at bestige bjerget mindst en gang i deres liv, men mange tager faktisk turen hvert år. På toppen af bjerget er der et fodspor, som ifølge buddhisterne er Buddhas fodspor, mens muslimerne mener, det er Adams fodspor. Hinduerne refererer til Shiva, når man spørger, hvem fodsporet tilhører, mens kristne mener, det tilhører en af apostlene. De er dog alle enige om, at fodsporet er helligt – og man enes derfor om, at bjerget også er helligt!

Turen til toppen er relativ hård. Det tager godt tre timer af forcere de mere end 5.000 trin. Stemningen på toppen er til gengæld hele turen værd. Udsigten til solopgangen, som langsomt vækker landet til live og de mange religiøse, der trods forskelligheder samles om oplevelsen er nærmest magisk. Denne tur skaber evige rejseminder for alle – uanset tilhørsforhold.

Med solen højt på himlen går det nedad bjerget igen, og du bliver kørt til Nuwara Eliya. Nuwara Eliya bliver også kaldet ”Lille England” på grund af den britiske indflydelse i byen med de typiske engelske huse, de fine landsteder og de smukke rosenhaver. Byen er også kendt for Victoria parken med sine mange blomster og fugle. Byen ligger i 1900 meters højde og naturen er malerisk med bjerge og dale, brusende floder og vandfald og grønne teplantager. Klimaet er et af de køligste i Sri Lanka, hvilket betyder, at vejret er ligesom en dansk forårsdag.  Grundet det kølige klima er det det ideelle sted til te produktion og det er her, en af Sri Lankas mest anerkendte teer kommer fra. Faktisk er Sri Lanka verdens 4. største te-producent.

OBS: Solopgangsturen på Adams Peak er mulig i perioden december-maj. I perioden juni-november bestiger du Adams Peak i dagtimerne.

Dag 6: Nuwara Eliya – besøg på te-fabrik og plantage

Du vil sikkert nyde at sove længe i dag og i ro og mag vågne og nyde morgenmaden. Formiddagen er til fri disposition – måske har du ømme ben fra i går, og vil helst bare slappe af med en god bog. Vil du røre dig lidt, kan du gå en tur i den smukke have.

Om eftermiddagen besøger du en te-plantage og fabrik, hvor du får et indblik i hele processen – fra bladene bliver plukket til teen damper i kruset. Der vil være mulighed for både at smage og at købe te med hjem.

Dag 7: Nuwara Eliya – Horton Plains Nationalpark - Kataragama - Yala Nationalpark

I dag venter endnu en fantastisk naturoplevelse i Sri Lanka. Tidligt om morgenen kører du mod Horton Plains Nationalpark, som ligger i 2.100-2.300 meters højde i Sri Lankas centrale højland. Store dele af sletterne er dækket af smukke, uberørte græsarealer og tågeskove. Nationalparken er en af øens vigtigste vandskel og kilden til Mahaweli, Kelani og Walawe floderne, tre af Sri Lankas største.

Når du ankommer til parken, vil du hurtig opleve, at Horton Plains er en verden for sig i forhold til resten af øen. Dette skyldes især det kølige og våde klima, som har fremmet væksten af en endemisk flora og fauna.

Elefanten forsvandt fra området i 1940’erne, og på nuværende tidspunkt er sambarhjorten det største og mest almindelige pattedyr. Derudover kan du være heldig at se languraber og måske den sjældne leopard. Et af højdepunkterne i parken – og måske det bedste udkigspunkt i Sri Lanka – er ”World’s End”. Her ender Horton Plains nationalparken brat og du kan kigge direkte ned i afgrunden, som er mere end 1.000 meter nede. Fra ”World’s End” kan du nyde den komplette stilhed og den utrolig smukke udsigt til skovklædte bjerge. På klare dage kan du endda skimte Sri Lankas sydkyst.

Fra Hortons Plains Nationalpark går turen mod Yala Nationalpark med stop ved den hellige pilgrimsby Kataragama undervejs. Byen er hellig for både buddhister, hinduer og muslimer, og er, som Adams Peak, et af de vigtigste religiøse steder på Sri Lanka. Mange legender er knyttet til dette sted.

Du fortsætter til Yala, hvor du tjekker ind på hotellet. Resten af dagen er til fri disposition.

Køretid: ca. 5 timer.

Dag 8: Safari i Yala Nationalpark

Du har formiddagen til at slappe af og om eftermiddagen venter der dig endnu et stort højdepunkt på denne rejse, nemlig en safaritur i Yala nationalparken.

Yala Nationalpark er Sri Lankas ældste nationalpark og den næststørste på 978,8 km². Parken er hjem for mere end 215 forskellige fuglearter og 44 forskellige slags pattedyr. Du kan være heldige at se både elefanter, hjorte, krokodiller, vildsvin, bøfler, aber og leoparder.

Yala skulle være et af de bedste steder i Sri Lanka at opleve leoparder. Dog gemmer de sig ofte i buskadset og kan være svære at få øje på. Du har en dygtig guide med til at hjælpe med at spotte dyrene og fortælle om parkens imponerende plante- og dyreliv.

Bemærk: Yala Nationalpark lukker nogle gange ned for nogle områder af parken, eller hele parken i perioden september-oktober. Skal du besøge Sri Lanka i denne periode, så vær opmærksom på at din safari i Yala kan blive erstattet med en safari i Udawalawe Nationalpark i stedet.

Dag 9: Yala – lufthavnen – hjemrejsen starter

Fra Yala går turen mod lufthavnen i Colombo. Herfra flyver du mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Du har mulighed for at forlænge denne rejse med et strandophold ved én af Sri Lankas smukke strande. Se mere nedenfor.

Køretid: ca. 6,5 timer

Dag 10: Ankomst til Danmark

Du lander i Danmark efter en oplevelsesrig rejse.

Kombiner med

Badeferieforlængelse i Negombo, 3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 3.015 kr.
Pr. barn u/12 år: + 1.730 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 2.050 kr.

Vi kan varmt anbefale at afslutte rejsen i Sri Lanka med en badeferieforlængelse. I perioden fra december – marts er det bedst at besøge Sri Lankas syd- og vestkyst, og netop på vestkysten ligger feriebyen Negombo, blot ca. 30 minutter fra Sri Lankas internationale lufthavn.

Negombo er kendt for sin brede gyldne sandstrand og sin hyggelige feriestemning. Det er en alsidig ferieby, hvor du har alle muligheder for at slappe af og nyde dine sidste dage i Sri Lanka med en god bog ved poolen eller på den smukke sandstrand.

Negombo har et stort udvalg af hoteller, restauranter og butikker, og så er der et godt mix af turister og lokalt liv.

Badeferieforlængelse i Passikudah, 4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 4.405 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.670 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 2.420 kr.

Vi kan varmt anbefale at afslutte rejsen i Sri Lanka med en badeferieforlængelse. Perioden fra maj – september er det bedste tidspunkt at besøge Passikudah, som ligger på Sri Lankas østkyst.

Den lille kystby har en af verdens længste badevenlige strande. Det er muligt at gå mere end 1 km ud i havet, uden at det bliver dybt. Bugten ved Passikudah er beskyttet af et rev, som gør det til et af øens sikreste steder at bade. Det er også et godt sted at snorkle og se flotte farverige fisk og smukke koraller.

Passikudah er berømt for sin maleriske skønhed med palmer, blødt gyldent sandt og krystalklart vand. Her kan du nyde dine sidste feriedage i paradisiske omgivelser.

Bemærk at du på denne forlængelse til Passikudah overnatter 3 nætter i Passikudah og 1 nat i Negombo.

Badeferieforlængelse i Hikkaduwa, 3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 2.835 kr.
Pr. barn u/12 år: + 2.560 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.815 kr.

Opholdet inkluderer halvpension.

Vi kan varmt anbefale at afslutte rejsen i Sri Lanka med en badeferieforlængelse. Perioden fra december – marts er det bedste tidspunkt at besøge det sydvestlige Sri Lanka, hvor du finder feriebyen Hikkaduwa.

Hikkaduwa blev sat på det internationale verdenskort allerede i 1970’erne og er en af Sri Lankas første feriebyer. I Hikkaduwa finder du masser af hoteller, restauranter, souvenirbutikker og turoperatører, der arrangerer ture både over og under vandet. Ud for Hikkaduwa ligger et stort koralrev, hvor du kan snorkle og dykke med masser af flotte fisk og skildpadder.

Hikkaduwa er en populær feriedestination og med rette, for byen har, trods stigende popularitet, formået at bibeholde sin hyggelige og afslappede stemning.

Badeferieforlængelse i Mirissa, 3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 2.110 kr
Pr. barn u/12 år: + 1.600 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.040 kr.

Opholdet inkluderer halvpension.

Vi kan varmt anbefale at afslutte rejsen i Sri Lanka med en badeferieforlængelse. I perioden fra december – marts er det bedst at besøge Sri Lankas syd- og vestkyst, og her på Sri Lankas sydkyst ligger den lille ferieby Mirissa.

Mirissa er rigtig kommet på verdenskortet, efter man opdagede, at ikke mindre end 26 forskellige hvalarter passerer farvandet ganske tæt på byen i sæsonen oktober – april. Bl.a. den største hval af dem alle; blåhvalen.

Men Mirissa er ikke kun hvaler. Den lille hyggelige ferieby har en fantastisk sandstrand, som er omgivet af svajende palmer, og det er svært ikke at blive lidt forelsket i dette sted. Det er et perfekt sted at afslutte sin Sri Lanka rejse.

Badeferieforlængelse til Maldiverne, 4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 11.950 kr.
Pr. barn u/12 år:  + 6.530 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 4.550 kr.

Opholdet er inklusiv helpension og er baseret på en superior bungalow med plads til 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn.

Maldiverne ligger i Det Indiske Ocean sydvest for Sri Lanka og strækker sig 820 km fra nord til syd og 120 km fra øst til vest. Landet er Asiens mindste og består af 1.190 små koraløer, der er inddelt i en ring af 26 mindre ø-grupper, kaldet atoller. Øerne er omgivet af dybblåt hav og turkisfarvede laguner, som ligger beskyttet af uspolerede koralrev.

Maldiverne er det lavest liggende land i verden med en gennemsnitshøjde over havets overflade på 1,5 meter.

Kun 202 af øerne er beboede, mens 87 øer er udlagt til turisme.

I 2018 satte Maldiverne rekord i antallet af turister, og det er ikke så svært at forstå, for Maldiverne er det rene paradis. Her er dejlige bungalows på strandene, villaer bygget på pæle i det turkisfarvede vand, en gennemsnitstemperatur på 30 grader året rundt, 10 solskinstimer om dagen, kridhvide sandstrande hvor kokospalmerne svajer i den lette brise og krystalklart vand.

Farverne på Maldiverne er så stærke og intense, at du ikke behøver diverse filtre på dine billeder – det ligner et postkort af bedste kvalitet!

De fleste hoteller på Maldiverne tilbyder forskellige vandsportsaktiviteter og udflugtsmuligheder som bl.a. solnedgangscruise hvor der er mulighed for at se delfiner, ø-hop, romantisk picnic på en sandbanke samt snorkel- og dykkerture. Maldiverne er nemlig dykkernes og snorklerne paradis for her findes nogle af verdens smukkeste rev fyldt med farverige koraller og fisk – og måske er du heldig at finde Nemo. Du kan også opleve små revhajer, rokker og skildpadder.

Om aftenen kan du gå en tur langs stranden og nyde den smukke solnedgang.

Hvorfor ikke gøre en drøm til virkelighed? Tag med os til Maldiverne hvor der er ro, afslapning og verdens bedste bounty-strande.

Du bor på det prisvindende resort Summer Island.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige over jul og nytår. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Enkeltværelsestillæg 1.550 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for at lære mere.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.