Tlf. 70 505 505
Kundeservice Man - Fre 9 - 16
Sri Lanka | 11 dage:

Sri Lanka med børn

Højdepunkter på denne rejse:

Strandbyen Negombo, fiskemarkedet Llelama, elefantbørnehjemmet Pinnawela, den gamle hovedstad Kandy, togrejse gennem højlandet fra Peradeniya (Kandy) til Ella, besøg på en tefabrik, vandretur til mini Adams Peak, Rawana vandfaldet, det hellige pilgrimssted Kataragama og safari i Yala Nationalpark.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse fra Danmark til Colombo t/r
 • 5 nætter på 3-stjernede hoteller
 • 3 nætter på 2-stjernet hotel
 • 8 x morgenmad (dag 3 – 10)
 • Lokal engelsktalende chauffør/guide på udflugter og ture
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Fiskemarkedet Llelama i Negombo
 • Elefanthjemmet Pinnawela
 • Togrejse fra Peradeniya (Kandy) til Ella
 • Vandretur til mini Adams Peak
 • Besøg ved den ”9-buede bro”
 • Besøg på tefabrik i Ella
 • Rawana vandfaldet
 • Det hellige pilgrimssted Kataragama
 • Safari i Yala Nationalpark
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

Tillæg for enkeltværelse: 5.250 kr.
Prisen er baseret på familier med 3-4 medlemmer. Er I flere/færre der skal rejse sammen, så kontakt os for en pris.

Vælg denne rejse fordi...

Sri Lanka er fantastisk land at rejse med børn. Afstandene er overskuelige og oplevelserne meget børnevenlige, og lokalbefolkningen vil tage imod jer med åbne arme.
Vi har udvalgt familievenlige hoteller, hvor I kan bo på samme værelse, og alle hotellerne har swimmingpool. Der er inkluderet mange spændende oplevelser i programmet, men ikke for mange, så der også er god tid til at slappe af undervejs.

Efter flyrejsen får I en blød start i strandbyen Negombo. Herfra går turen til Kandy med stop ved elefantbørnehjemmet i Pinnawela, hvor I kan opleve legesyge elefanter bade i floden.

Fra Kandy skal I på en smuk togrejse igennem Sri Lankas højland med frodige grønne bjerge, te-plantager og vandfald til den hyggelige by Ella.
Ella ligger idyllisk for enden af en stor kløft og på en klar dag kan man se helt til kysten. Fra Ella kører I via det hellige pilgrimssted Kataragama til Yala nationalparken. Her venter jer en stor dyreoplevelse på en jeepsafari, hvor der bl.a. kan spottes aber, elefanter, krokodiller og med lidt held en leopard.

Rejsen kan forlænges med en badeferie ved én af Sri Lankas skønne strande.

Detaljeret dagsprogram
(Klik på et billede for at se det i fuld størrelse)

Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Colombo - Negombo

I ankommer til lufthavnen i Colombo og samler jeres bagage op. I ankomsthallen venter jeres guide med et Asiatours-skilt. Han kører jer den korte tur til jeres strandhotel i Negombo, hvor I kan slappe af efter den lange flyrejse og vænne jer til tidsforskellen og de nye temperaturer.

Køretid: ca. 30 min.

Overnatning Paradise Beach Hotel ***

Dag 3: Negombo på egen hånd

Negombo er kendt for sin brede gyldne sandstrand, og I har dagen på egen hånd til at bade, lege eller slappe af med en god bog ved hotellets swimmingpool.

I kan også tage på en tur ud for at opleve de hollandske kanaler, som er et levn fra kolonitiden, hvor hollænderne byggede over 100 km kanaler til fragt af varer.

Nyd en smuk solnedgang fra stranden.

I har mulighed for at tilkøbe følgende tur:

Overnatning Paradise Beach Hotel ***

Dag 4: Negombo – elefantbørnehjemmet i Pinnawela - Kandy

Negombo har en god blanding af turisme og lokalt liv. Mange af de lokales hovederhverv er stadig fiskeri, og tidligt om morgenen kommer fiskerne i land og gør deres fangst klar til salg på det lille fiskemarket Llelama.
Denne oplevelse skal I ikke snydes for. I bliver hentet tidligt på hotellet af jeres chauffør/guide, som kører jer ned til det spændende fiskemarked, hvor I kan gå rundt og se på nattens spændende fangst og opleve den autentiske stemning.

Efter denne oplevelse bliver I kørt tilbage til hotellet, hvor I kan spise morgenmad og tjekke ud, inden jeres chauffør/guide kører jer til Kandy.

På vejen til Kandy kører I forbi elefantbørnehjemmet i Pinnawela. Det er en stor oplevelse af opleve de mange elefanter, som bor her. Elefantbørnehjemmet tager sig af forældreløse og tilskadekomne elefanter. I 1975 da elefantbørnehjemmet åbnede, var der blot 7 elefanter, dette tal er vokset til over 80 i dag. Den srilankanske elefant er på listen over truede dyrearter på grund af indskrænkelse af dens levesteder, og bestanden er faldet med 50 % i løbet af de sidste 75 år. I Pinnawela har de haft held til at lave et avlsprogram for elefanterne.

I kommer helt tæt på de store fascinerende dyr og kan måske også opleve de søde og legesyge babyelefanter.

Et par gange om dagen går de mange elefanter gennem byens hovedgade ned til floden for at bade. Det er et dejligt syn at se elefanterne plaske lystigt i vandet. I kan nyde jeres frokost på én af restauranterne, der ligger ned til floden, imens I iagttager de badende elefanter.

Efter besøget ved elefanterne kører I videre til Kandy.

Kandy ligger smukt i ca. 500 meters højde mellem de grønne bjerge og ned til den kunstige sø af samme navn. Byen er kendt for at have holdt fast i sin frihed længe efter resten af øen kom under kolonistyre, og netop i Kandy har de formået at bevare deres unikke traditioner og kultur, som den dag i dag lever gennem musik, dans og arkitektur.

Køretid: ca. 4 timer

Denne aften har I mulighed for at tilkøbe en tur, hvor I kan opleve Kandys gamle traditioner i et musikalsk danseshow:

Overnatning Hotel Suisse ***

Dag 5: ”Lav din egen morgenmad” - togrejse fra Kandy til Ella

Denne morgen får I en introduktion til srilankansk madlavning – I skal nemlig lave jeres egen morgenmad. Hotellets kok vil demonstrere, hvordan retterne laves, og derefter er det jeres tur til at prøve – selvfølgelig med hjælp og vejledning fra kokken. Bagefter kan I nyde jeres lækre retter.

I har formiddagen på egen hånd i Kandy, inden I skal videre med tog til Ella. Jeres chauffør/guide kører jer til togstationen Peradeniya, som ligger lidt uden for Kandy. Her stiger I på toget blot med en dagsrygsæk, imens jeres chauffør kører resten af jeres bagage frem til hotellet i Ella.

En fantastisk smuk togrejse igennem Sri Lankas frodige grønne højland venter jer. Toget snegler sig afsted i det bakkede landskab, og udenfor vinduet kan I se små vandfald, grønne marker dækket af te-plantager og masser af lokalt liv i de små byer, I passerer.

Ved aftenstid er i fremme i skønne Ella, hvor jeres chauffør/guide venter på jer og kører jer til hotellet.

Togrejse: ca. 6 timer

Du har mulighed for at tilkøbe følgende tur:

Overnatning Ella Gap Hotel **

Dag 6: Ella på egen hånd – besøg på tefabrik

Ella ligger smukt i bjergene for enden af en kløft, Ellas Gap, og på en klar dag kan man se helt ud til kysten.

Ella er omgivet af te-plantager, og om eftermiddagen henter jeres chauffør/guide jer og kører jer til en tefabrik, hvor I skal opleve hele processen fra bladene bliver plukket til teen er pakket og klar til at blive eksporteret til udlandet. Sri Lanka er verdensberømt for sin te-produktion.

Om aftenen kan I gå en tur i Ella og spise aftensmad på én af de hyggelige små cafeer eller restauranter. Der er en dejlig atmosfære og afslappet stemning i denne skønne bjerglandsby.

Overnatning Ella Gap Hotel **

Dag 7: Ella – vandretur til mini Adams Peak og den ”9-buede bro”

I dag venter en lille vandretur til mini Adams Peak. Det er en gåtur på et par timer, der godt kan give lidt sved på panden. Mini Adams Peak er en vandretur, der egner sig godt til familier, og den må ikke forveksles med sin storebror – den ”ægte” Adams Peak, som er en hård vandretur, og som ligger et helt andet sted i landet.

Fra toppen af mini Adams Peak får I en helt fantastisk udsigt ned igennem kløften, Ellas Gap.

Om eftermiddagen tager jeres chauffør/guide jer med ned til den ”9-buede bro” som er en smuk og ikonisk bro, som Ella er kendt for.

Overnatning Ella Gap Hotel **

Dag 8: Ella – Rawana vandfaldet - Kataragama - Yala

Så er det blevet tid til at tage afsked med Ella, og I kører ad snoede bjergveje mod Yala.

På vejen gør I stop ved det smukke vandfald, Rawana Falls og byen Kataragama, som er et af de helligste pilgrimssteder i Sri Lanka. Her valfarter tusindvis af både hinduister, buddhister og muslimer til hvert år for at vise deres respekt, meditere og bede til deres guder.
Det siges, at Buddha mediterede ved Kirivehera stupaen i Kataragama på sit tredje og sidste besøg i Sri Lanka.

I ankommer til hotellet i Yala sent om eftermiddagen.

Køretid: ca. 4 timer

Overnatning Elephant Reach ***

Dag 9: Safari i Yala Nationalpark

I har en rolig formiddag med afslapning på hotellet. Om eftermiddagen venter der jer en fantastisk safarioplevelse i Yala Nationalpark.

Yala Nationalpark er Sri Lankas ældste nationalpark og den næststørste på 978.807km². Parken er hjem for mere end 215 forskellige fuglearter og 44 forskellige slags pattedyr. Du kan være heldige at se både elefanter, hjorte, krokodiller, vildsvin, bøfler, aber og leoparder.

Selvom Yala skulle være et af de steder med flest leoparder i Sri Lanka, er der ingen garanti for at se dem. De gemmer sig ofte i buskadset og er svære at få øje på. I har en dygtig guide med til at hjælpe jer med at spotte dyrene og fortælle om parkens øvrige imponerende plante- og dyreliv.

Bemærk: Yala Nationalpark lukker nogle gange ned for nogle områder af parken, eller hele parken i perioden september-oktober. Skal I besøge Sri Lanka i denne periode, så vær opmærksom på at jeres safari i Yala kan blive erstattet med en safari i Udawalawe Nationalpark i stedet.

Overnatning Elephant Reach ***

Dag 10: Yala – Hjemrejsen starter

Fra Yala går turen mod lufthavnen i Colombo. Herfra flyver I mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

I har mulighed for at forlænge denne rejse med et strandophold ved én af Sri Lankas skønne strande. Se mere nedenfor.

Køretid: ca. 6 timer

Dag 11: Hjemkomst

I lander i Danmark efter en oplevelsesrig rejse.

Kombinationsmuligheder efter rundrejsen

4 dage/ 3 nætter | Badeferieforlængelse i Negombo

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 2.250 kr.
Pr. barn u/12 år: + 1.200 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.300 kr.

Vi kan varmt anbefale at afslutte rejsen i Sri Lanka med en badeferieforlængelse. I perioden fra december – marts er det bedst at besøge Sri Lankas syd- og vestkyst, og netop på vestkysten ligger feriebyen Negombo, blot ca. 30 minutter fra Sri Lankas internationale lufthavn.

Negombo er kendt for sin brede gyldne sandstrand og sin hyggelige feriestemning. Det er en alsidig ferieby, hvor du har alle muligheder for at slappe af og nyde dine sidste dage i Sri Lanka med en god bog ved poolen eller på den smukke sandstrand.

Negombo har et stort udvalg af hoteller, restauranter og butikker, og så er der et godt mix af turister og lokalt liv.

Du har mulighed for at tilkøbe følgende tur:

Overnatning Jetwing Blue ****

5 dage/ 4 nætter | Badeferieforlængelse i Passikudah

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 4.550 kr.
Pr. barn u/12 år: + 1.450 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 2.150 kr.

Vi kan varmt anbefale at afslutte rejsen i Sri Lanka med en badeferieforlængelse. Perioden fra maj – september er det bedste tidspunkt at besøge Passikudah, som ligger på Sri Lankas østkyst.

Den lille kystby har en af verdens længste badevenlige strande. Det er muligt at gå mere end 1 km ud i havet, uden at det bliver dybt. Bugten ved Passikudah er beskyttet af et rev, som gør det til et af øens sikreste steder at bade. Det er også et godt sted at snorkle og se flotte farverige fisk og smukke koraller.

Passikudah er berømt for sin maleriske skønhed med palmer, blødt gyldent sandt og krystalklart vand. Her kan du nyde dine sidste feriedage i paradisiske omgivelser.

Bemærk at du på denne forlængelse til Passikudah overnatter 3 nætter i Passikudah og 1 nat i Negombo.

Overnatning The Calm Resort & Spa **** / Jetwing Blue ****

4 dage/ 3 nætter | Badeferieforlængelse i Mirissa

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 2.150 kr
Pr. barn u/12 år: + 2.125 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.000 kr.

Vi kan varmt anbefale at afslutte rejsen i Sri Lanka med en badeferieforlængelse. I perioden fra december – marts er det bedst at besøge Sri Lankas syd- og vestkyst, og her på Sri Lankas sydkyst ligger den lille ferieby Mirissa.

Mirissa er rigtig kommet på verdenskortet, efter man opdagede, at ikke mindre end 26 forskellige hvalarter passerer farvandet ganske tæt på byen i sæsonen oktober – april. Bl.a. den største hval af dem alle; blåhvalen.

Men Mirissa er ikke kun hvaler. Den lille hyggelige ferieby har en fantastisk sandstrand, som er omgivet af svajende palmer, og det er svært ikke at blive lidt forelsket i dette sted. Det er et perfekt sted at afslutte sin Sri Lanka rejse.

Du har mulighed for at tilkøbe følgende ture:

Overnatning Paradise Beach Club ***

Højdepunkter på denne rejse:

Strandbyen Negombo, fiskemarkedet Llelama, elefantbørnehjemmet Pinnawela, den gamle hovedstad Kandy, togrejse gennem højlandet fra Peradeniya (Kandy) til Ella, besøg på en tefabrik, vandretur til mini Adams Peak, Rawana vandfaldet, det hellige pilgrimssted Kataragama og safari i Yala Nationalpark.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse fra Danmark til Colombo t/r
 • 5 nætter på 3-stjernede hoteller
 • 3 nætter på 2-stjernet hotel
 • 8 x morgenmad (dag 3 – 10)
 • Lokal engelsktalende chauffør/guide på udflugter og ture
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Fiskemarkedet Llelama i Negombo
 • Elefanthjemmet Pinnawela
 • Togrejse fra Peradeniya (Kandy) til Ella
 • Vandretur til mini Adams Peak
 • Besøg ved den ”9-buede bro”
 • Besøg på tefabrik i Ella
 • Rawana vandfaldet
 • Det hellige pilgrimssted Kataragama
 • Safari i Yala Nationalpark
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

Tillæg for enkeltværelse: 5.250 kr.
Prisen er baseret på familier med 3-4 medlemmer. Er I flere/færre der skal rejse sammen, så kontakt os for en pris.

stepmap-karte-asiatours-11-dage-sri-lanka-med-b-rn-dk-se-1702173