• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
11 dage

Sri Lanka med børn

Tag børnene med til Sri Lanka og oplev smukke strande, det frodige højland og fantastisk safari i Yala nationalparken. Mulighed for badeferieforlængelse.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Sri Lanka med børn Sri Lanka med børn
11 dage

Sri Lanka med børn

Tag børnene med til Sri Lanka og oplev smukke strande, det frodige højland og fantastisk safari i Yala nationalparken. Mulighed for badeferieforlængelse.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Colombo t/r
 • 8 nætter på 3-stjernede hoteller
 • 8 x morgenmad (dag 3 – 10)
 • Lokal engelsktalende chauffør/guide på transfers og udflugter
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Alle nævnte transfers og udflugter foregår i internationale grupper på maks. 14 personer og kun med Asiatours’ egne gæster
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke:

 • Fiskemarkedet Llelama i Negombo
 • Elefanthjemmet Pinnawala
 • Vandretur til mini Adams Peak
 • Besøg ved den ”9-buede bro”
 • Besøg på tefabrik i Ella
 • Rawana vandfaldet
 • Det hellige pilgrimssted Kataragama
 • Safari i Yala Nationalpark
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

Sri Lanka er fantastisk land at rejse med børn. Afstandene er overskuelige og oplevelserne meget børnevenlige, og lokalbefolkningen vil tage imod jer med åbne arme.
Vi har udvalgt familievenlige hoteller, og alle hotellerne har swimmingpool. Der er inkluderet mange spændende oplevelser i programmet, men ikke for mange, så der også er god tid til at slappe af undervejs.

Efter flyrejsen får I en blød start i strandbyen Negombo. Herfra går turen til Kandy med stop ved elefantbørnehjemmet i Pinnawala, hvor I kan opleve legesyge elefanter bade i floden.

Fra Kandy skal I på en smuk køretur gennem Sri Lankas højland med frodige grønne bjerge, te-plantager og vandfald til den hyggelige by Ella. Ella ligger idyllisk for enden af en stor kløft og på en klar dag kan man se helt til kysten. Fra Ella kører I via det hellige pilgrimssted Kataragama til Yala nationalpark. Her venter jer store dyreoplevelser på en jeepsafari, hvor der bl.a. kan spottes aber, elefanter, krokodiller og med lidt held en leopard.

Rejsen kan forlænges med en badeferie ved én af Sri Lankas skønne strande.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Fantastisk rejse for hele familien – afstandene er overkommelige, der er oplevelser for store og små og hotellerne har alle familieværelser og swimmingpool
 • Få en blød start på ferien langs de gyldne sandstrande i badebyen Negombo og nyd udsigten over Mahe Oya-floden i Pinnawala hvor elefanter kommer og bader
 • I Ella venter betagende udsigter, vandretur til Mini Adams Peak og besøg på en tefabrik, mens I i Yala Nationalpark skal på udkig efter både elefanter, krokodiller og leoparder
 • Rejsen kan kombineres med badeferie på en af Sri Lankas skønne strande eller på det børnevenlige resort, Bandos Island Resort, på Maldiverne

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Colombo - Negombo

I ankommer til lufthavnen i Colombo og samler jeres bagage op. I ankomsthallen venter jeres guide med et Asiatours-skilt. Han kører jer den korte tur til jeres strandhotel i Negombo, hvor I kan slappe af efter den lange flyrejse og vænne jer til tidsforskellen og de nye temperaturer.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 3: Negombo på egen hånd

Negombo er kendt for sin brede gyldne sandstrand, og I har dagen på egen hånd til at bade, lege eller slappe af med en god bog ved hotellets swimmingpool.

I kan også tage på en tur ud for at opleve de hollandske kanaler, som er et levn fra kolonitiden, hvor hollænderne byggede over 100 km kanaler til fragt af varer.

Nyd en smuk solnedgang fra stranden.

Overnatning:
Dag 4: Negombo – Elefantbørnehjemmet i Pinnawala - Kandy

Negombo har en god blanding af turisme og lokalt liv. Mange af de lokales hovederhverv er stadig fiskeri, og tidligt om morgenen kommer fiskerne i land og gør deres fangst klar til salg på det lille fiskemarket Llelama.
Denne oplevelse skal I ikke snydes for. I bliver hentet tidligt på hotellet af jeres chauffør/guide, som kører jer ned til det spændende fiskemarked, hvor I kan gå rundt og se på nattens spændende fangst og opleve den autentiske stemning.

Efter denne oplevelse bliver I kørt tilbage til hotellet, hvor I kan spise morgenmad og tjekke ud, inden jeres chauffør/guide kører jer til Kandy.

På vejen til Kandy kører I forbi elefantbørnehjemmet i Pinnawala. Det er en stor oplevelse af opleve de mange elefanter, som bor her. Elefantbørnehjemmet tager sig af forældreløse og tilskadekomne elefanter. I 1975 da elefantbørnehjemmet åbnede, var der blot 7 elefanter, dette tal er vokset til over 80 i dag. Den srilankanske elefant er på listen over truede dyrearter på grund af indskrænkelse af dens levesteder, og bestanden er faldet med 50 % i løbet af de sidste 75 år. I Pinnawala har de haft held til at lave et avlsprogram for elefanterne.

I kommer helt tæt på de store fascinerende dyr og kan måske også opleve de søde og legesyge babyelefanter.

Et par gange om dagen går de mange elefanter gennem byens hovedgade ned til floden for at bade. Det er et dejligt syn at se elefanterne plaske lystigt i vandet. I kan nyde jeres frokost på én af restauranterne, der ligger ned til floden, imens I iagttager de badende elefanter.

Efter besøget ved elefanterne kører I videre til Kandy.

Kandy ligger smukt i ca. 500 meters højde mellem de grønne bjerge og ned til den kunstige sø af samme navn. Byen er kendt for at have holdt fast i sin frihed længe efter resten af øen kom under kolonistyre, og netop i Kandy har de formået at bevare deres unikke traditioner og kultur, som den dag i dag lever gennem musik, dans og arkitektur.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 5: Kandy – Ella

I har formiddagen på egen hånd, inden jeres chauffør/guide henter jer på hotellet, og turen til jeres overnatningssted i Ella begynder. I kan vælge at erstatte en del af køreturen med en smuk togtur fra Nanu Oya til Ella. Se mere nedenfor.

Turen til Ella er utrolig smuk; her kører I gennem Sri Lankas fortryllende, frodige højland og passerer små vandfald, grønne teplantager og masser af lokalt liv i de små landsbyer på ruten. Vil I ud af bilen for at tage billeder, kan I blot bede chaufføren/guiden om at holde ind til siden.

I er fremme ved jeres overnatningssted i Ella ved aftenstid.

Dag 6: Ella på egen hånd – besøg på tefabrik

Ella ligger smukt i bjergene for enden af en kløft, Ellas Gap, og på en klar dag kan man se helt ud til kysten.

Ella er omgivet af te-plantager, og om eftermiddagen henter jeres chauffør/guide jer og kører jer til en tefabrik, hvor I skal opleve hele processen fra bladene bliver plukket til teen er pakket og klar til at blive eksporteret til udlandet. Sri Lanka er verdensberømt for sin te-produktion.

Om aftenen kan I gå en tur i Ella og spise aftensmad på én af de hyggelige små cafeer eller restauranter. Der er en dejlig atmosfære og afslappet stemning i denne skønne bjerglandsby.

Dag 7: Ella – vandretur til mini Adams Peak og den ”9-buede bro”

I dag venter en lille vandretur til mini Adams Peak. Det er en gåtur på et par timer, der godt kan give lidt sved på panden. Mini Adams Peak er en vandretur, der egner sig godt til familier, og den må ikke forveksles med sin storebror – den ”ægte” Adams Peak, som er en hård vandretur, og som ligger et helt andet sted i landet.

Fra toppen af mini Adams Peak får I en helt fantastisk udsigt ned igennem kløften, Ellas Gap.

Om eftermiddagen tager jeres chauffør/guide jer med ned til den ”9-buede bro” som er en smuk og ikonisk bro, som Ella er kendt for.

Dag 8: Ella – Rawana vandfaldet - Kataragama - Yala

Så er det blevet tid til at tage afsked med Ella, og I kører ad snoede bjergveje mod Yala.

På vejen gør I stop ved det smukke vandfald, Rawana Falls og byen Kataragama, som er et af de helligste pilgrimssteder i Sri Lanka. Her valfarter tusindvis af både hinduister, buddhister og muslimer til hvert år for at vise deres respekt, meditere og bede til deres guder.
Det siges, at Buddha mediterede ved Kirivehera stupaen i Kataragama på sit tredje og sidste besøg i Sri Lanka.

I ankommer til hotellet i Yala sent om eftermiddagen.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 9: Safari i Yala Nationalpark

I har en rolig formiddag med afslapning på hotellet. Om eftermiddagen venter der jer en fantastisk safarioplevelse i Yala Nationalpark.

Yala Nationalpark er Sri Lankas ældste nationalpark og den næststørste på 978,8 km². Parken er hjem for mere end 215 forskellige fuglearter og 44 forskellige slags pattedyr. Du kan være heldige at se både elefanter, hjorte, krokodiller, vildsvin, bøfler, aber og leoparder.

Selvom Yala skulle være et af de steder med flest leoparder i Sri Lanka, er der ingen garanti for at se dem. De gemmer sig ofte i buskadset og er svære at få øje på. I har en dygtig guide med til at hjælpe jer med at spotte dyrene og fortælle om parkens øvrige imponerende plante- og dyreliv.

Overnatning:
Dag 10: Yala – Hjemrejsen starter

Fra Yala går turen mod lufthavnen i Colombo. Herfra flyver I mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

I har mulighed for at forlænge denne rejse med et strandophold ved én af Sri Lankas skønne strande. Se mere nedenfor.

Dag 11: Hjemkomst

I lander i Danmark efter en oplevelsesrig rejse.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Badeferieforlængelse i Mirissa, 3 nætter

Vi kan varmt anbefale at afslutte rejsen i Sri Lanka med en badeferieforlængelse. I perioden fra december – marts er det bedst at besøge Sri Lankas syd- og vestkyst, og her på Sri Lankas sydkyst ligger den lille ferieby Mirissa.

Mirissa er rigtig kommet på verdenskortet, efter man opdagede, at ikke mindre end 26 forskellige hvalarter passerer farvandet ganske tæt på byen i sæsonen november-april. Bl.a. den største hval af dem alle; blåhvalen.

Men Mirissa er ikke kun hvaler. Den lille hyggelige ferieby har en fantastisk sandstrand, som er omgivet af svajende palmer, og det er svært ikke at blive lidt forelsket i dette sted. Det er et perfekt sted at afslutte sin Sri Lanka rejse.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på hotel med halvpension samt transfers.

Badeferieforlængelse til Maldiverne, 4 nætter

Maldiverne ligger i Det Indiske Ocean sydvest for Sri Lanka og strækker sig 820 km fra nord til syd og 120 km fra øst til vest. Landet er Asiens mindste og består af 1.190 små koraløer, der er inddelt i en ring af 26 mindre ø-grupper, kaldet atoller. Øerne er omgivet af dybblåt hav og turkisfarvede laguner, som ligger beskyttet af uspolerede koralrev.

Maldiverne er det lavest liggende land i verden med en gennemsnitshøjde over havets overflade på 1,5 meter.

Kun 202 af øerne er beboede, mens 87 øer er udlagt til turisme.

I 2018 satte Maldiverne rekord i antallet af turister, og det er ikke så svært at forstå, for Maldiverne er det rene paradis. Her er dejlige bungalows på strandene, villaer bygget på pæle i det turkisfarvede vand, en gennemsnitstemperatur på 30 grader året rundt, 10 solskinstimer om dagen, kridhvide sandstrande hvor kokospalmerne svajer i den lette brise og krystalklart vand.

Farverne på Maldiverne er så stærke og intense, at du ikke behøver diverse filtre på dine billeder – det ligner et postkort af bedste kvalitet!

De fleste hoteller på Maldiverne tilbyder forskellige vandsportsaktiviteter og udflugtsmuligheder som bl.a. solnedgangscruise hvor der er mulighed for at se delfiner, ø-hop, romantisk picnic på en sandbanke samt snorkel- og dykkerture. Maldiverne er nemlig dykkernes og snorklerne paradis for her findes nogle af verdens smukkeste rev fyldt med farverige koraller og fisk – og måske er du heldig at finde Nemo. Du kan også opleve små revhajer, rokker og skildpadder.

Om aftenen kan du gå en tur langs stranden og nyde den smukke solnedgang.

Hvorfor ikke gøre en drøm til virkelighed? Tag med os til Maldiverne hvor der er ro, afslapning og verdens bedste bounty-strande.

Forlængelsen inkluderer 4 nætters badeferieophold på resort med helpension, fly fra Sri Lanka til Maldiverne, transfers samt speedbåd mellem resort og Malé lufthavn.

Du bor på det prisvindende resort Summer Island.

Overnatning:
Badeferieforlængelse i Hikkaduwa, 3 nætter

Vi kan varmt anbefale at afslutte rejsen i Sri Lanka med en badeferieforlængelse. Perioden fra december – marts er det bedste tidspunkt at besøge det sydvestlige Sri Lanka, hvor du finder feriebyen Hikkaduwa.

Hikkaduwa blev sat på det internationale verdenskort allerede i 1970’erne og er en af Sri Lankas første feriebyer. I Hikkaduwa finder du masser af hoteller, restauranter, souvenirbutikker og turoperatører, der arrangerer ture både over og under vandet. Ud for Hikkaduwa ligger et stort koralrev, hvor du kan snorkle og dykke med masser af flotte fisk og skildpadder.

Hikkaduwa er en populær feriedestination og med rette, for byen har, trods stigende popularitet, formået at bibeholde sin hyggelige og afslappede stemning.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på hotel med halvpension samt transfers.

Badeferieforlængelse i Trincomalee, 4 nætter

Vi kan varmt anbefale at afslutte rejsen i Sri Lanka med en badeferieforlængelse til Trincomalee, som ligger på Sri Lankas nordøstkyst. Det bedste tidspunkt at besøge Trincomalee er perioden marts til august.

Trincomalee er et af de mest fantastiske og maleriske kystområder i Sri Lanka kendt for sine lyse sandstrande Uppuveli og Nilaveli samt den lille ø Pigeon Island, der er et af de bedste steder på Sri Lanka at snorkle og dykke.

Et stykke ud fra kysten gemmer der sig sågar også nogle af havets største kæmper, nemlig kaskelothvalen, blåhvalen og grindehvalen, som du kan opleve på en uforglemmelig hvalsafari i perioden fra marts til og med april. Der er ligeledes muligt at se flokke af spinnerdelfiner, der boltrer sig i det lune vand fra marts til september. Hører du ikke til de søstærke, kan du tage til Swami Rock, som er et af de bedste steder i verden at se hvaler fra land.

Selve Trincomalee by gemmer på en lang og spændende historie med mere end 2.500 år på bagen. Her kan du slentre en tur ned ad de charmerende gader med smukke villaer fra kolonitiden eller besøge det gamle Fort Frederik, der ligger på vej ud mod Swami Rock. Ude ved spidsen af Swami Rock finder du det smukt beliggende hindutempel Konewaram, hvorfra der er udsigt over Det Indiske Ocean.

Trincomalee byder også på shopping og gode lokale restauranter, der i særdeleshed er kendt for sine fisk- og skaldyrsretter.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på hotel i Trincomalee, 1 nat på hotel i Negombo, morgenmad samt transfers.

Tillæg for enkeltværelse 5.250 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.