• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til ØstenSri LankaSri Lankas højdepunkter
13 dage

Sri Lankas højdepunkter

Stå i 200 meters højde og nyd udsigten fra Løveklippen i Sigiriya, bliv fortryllet af det smukke, frodige højland og oplev landets enestående dyreliv på jeep-safari i Yala Nationalpark.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Sri Lankas højdepunkter Sri Lankas højdepunkter
13 dage

Sri Lankas højdepunkter

Stå i 200 meters højde og nyd udsigten fra Løveklippen i Sigiriya, bliv fortryllet af det smukke, frodige højland og oplev landets enestående dyreliv på jeep-safari i Yala Nationalpark.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Colombo t/r
 • Togrejse fra Nanu Oya til Ella
 • 10 nætter på 3-stjernede hoteller
 • 10 x morgenmad (dag 3-12)
 • Lokal engelsktalende chauffør/guide på transfers og udflugter
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Alle nævnte transfers og udflugter foregår i internationale grupper fra 1-14 personer og kun med Asiatours’ egne gæster
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke:

 • Løveklippen i Sigiriya
 • Grottetemplerne i Dambulla
 • Krydderihave i Matale
 • Giragama tefabrik ved Kandy
 • Togrejse fra Nanu Oya til Ella
 • Ravana vandfaldet ved Ella
 • Pilgrimsbyen Kataragama
 • Safari i Yala Nationalpark
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

Den perleformede ø Sri Lanka byder på en imødekommende befolkning, en gudesmuk natur, en spændende historie og et eksotisk dyreliv – alle ingredienser til en perfekt rejse.

Rejsen starter med en nat i feriebyen Negombo, hvor du kan få slappet af ovenpå den lange flyrejse og vænne dig til de varmere temperaturer, inden rundrejsen for alvor starter.

Dagen efter bliver du kørt til Sri Lankas gamle hovedstad Sigiriya. Her venter landets ikoniske vartegn, den 200 meter høje Løveklippe. Fra toppen har du en formidabel udsigt over ruinerne af det gamle kongepalads og det frodige landskab med søer og nærmest jungle.

Efter et par dage i Sigiriya fortsætter du mod byen Kandy, som er endnu en af Sri Lankas tidligere hovedstæder. Undervejs besøger du de imponerende grottetempler i Dambulla og Matales flotte krydderihaver.

Kandy ligger i det centrale højland og siges at være Sri Lankas kulturelle højborg. Midt i byen ligger den smukke sø, Kandy Lake, og Tandens Tempel som er landets helligste, da det gemmer på en af Buddhas tænder. Kandy er omgivet af grønne teplantager, og du skal på et spændende besøg på en tefabrik, hvor du oplever hele fremstillingsprocessen af landets berømte ”Ceylon te”.

Fra Kandy bliver du kørt til Nanu Oya, hvorfra du skal på en uforglemmelig togrejse gennem det smukke, grønne højland. Endestationen er den lille perle Ella, som ligger utroligt smukt omgivet af grønklædte bjerge, smukke teplantager, brusende vandfald og kløften Ella Gap.

Rejsen slutter i Yala med en spændende safari i Yala Nationalpark med mulighed for at opleve Sri Lankas vilde og rige dyreliv med både elefanter, fugle, bjørne, krokodiller og leoparder.

Du kan vælge at forlænge rejsen med en dejlig og afslappende badeferie.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Sri Lanka er et af de smukkeste og mest fotogene asiatiske lande med sine fortryllende landskaber, eksotiske dyreliv, enestående UNESCO-steder og ikke mindst sine mange, brede smil
 • Glæd dig til togrejsen gennem det gudesmukke højland til perlen Ella og oplev elefanter, bjørne og leoparder på en spændende jeepsafari i Yala Nationalpark
 • Bestig den 200 meter høje Sigiriya-klippe, gå på opdagelse i Dambullas fascinerende grottetempler og nyd den smukt beliggende by Kandy – alt sammen på UNESCOs verdensarvsliste
 • Forlæng rejsen med en skøn badeferie i Sri Lanka eller på Maldivernes kridhvide bounty-strande

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afrejse fra den valgte lufthavn, og du flyver mod den dråbeformede ø, Sri Lanka, der ligger i Det Indiske Ocean. Der vil være mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Sri Lanka – Negombo

Du lander i Sri Lankas internationale lufthavn i hovedstaden Colombo. Efter ankomst samler du din bagage op og går gennem immigrationen. Ude i ankomsthallen venter din chauffør/guide med et Asiatours-skilt og du mærker straks den varme srilankanske gæstfrihed.

Din chauffør/guide kører dig til hotellet i byen Negombo, som ligger ca. 30 minutters kørsel fra lufthavnen. Efter check-in på hotellet er der tid til at slappe af efter den lange flyrejse, og resten af dagen er til fri disposition.

Negombo er et godt sted at starte rejsen. Byen giver nemlig et godt indblik i landets historie og kultur, samt i hvor fantastisk et folkefærd srilankanerne er. De er varme, venlige, hjælpsomme og absolut ikke nærige med smil.

Negombo er egentlig en gammel fiskerlandsby og har været det i mange år. Tidligt om morgenen kommer fiskerne i land med dagens fangst, der både bliver solgt til resten af øen og på det lokale fiskemarked Llelama, som du kan vælge at besøge i morgen tidlig, hvis det lyster.

Udover fiskeri er Negombo kendt for sine lange, brede og gyldne sandstrande, som indbyder til solbadning og lange gåture blandt de svajende palmer og de lokale fiskerbåde med batikfarvede sejl.

De små gader i Negombo er fyldt med grønne og røde tuktuk’er, butikker og restauranter. Du kan sågar også opleve, hvordan byen stadig bærer præg af fortidens kolonistyre med bl.a. det gamle hollandske fort, det 100 km lange netværk af hollandske kanaler samt de århundrede gamle hollandske og portugisiske huse, administrative bygninger og kirker.

Slut aftenen af med en gåtur langs stranden eller på din balkon, mens du nyder den smukke solnedgang over Det Indiske Ocean.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 3: Negombo – Frokost ved Pinnawala – Sigiriya

Er du tidligt oppe, kan du gå en tur ned på stranden for at se de lokale fiskere hale deres lange net med hundredvis af små fisk ind på land. Du kan også besøge det lokale fiskemarked Llelama eller blot tage en stille og rolig morgen på hotellet.

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og kørt mod Sigiriya. Halvvejs mod Sigiriya gøres et stop ved floden Maha Oya i Pinnawala. Langs floden ligger et par restauranter, hvor du kan nyde din frokost med den skønneste udsigt. Du kan også være heldig at opleve elefanter fra det nærliggende elefantbørnehjem, som kommer ned til floden for at bade to gange om dagen.

Efter frokost går turen tilbage til bilen. Læn dig godt tilbage og nyd de mange indtryk, der suser forbi vinduet.

Ved ankomst til Sigiriya er resten af dagen til fri disposition, hvor du kan nyde poolen og de rolige omgivelser.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 4: Løveklippen i Sigiriya

Efter morgenmaden bliver du hentet og kørt til Sri Lankas berømte vartegn, Løveklippen, som også er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Fra år 455 frem til år 473 regerede Kong Dhatusena over Sri Lanka fra den daværende hovedstad Anuradhapura. Kong Dhatusenas søn, Moggallana, stod til at overtage tronen efter sin far, men det var Kong Dhatusenas ældste søn Kashyapa ikke tilfreds med. Begge Moggallanas forældre var adelige, hvorimod moren til Kashyapa blot var en af Kong Dhatusenas elskerinder og netop dette gjorde det umuligt for Kashypa at overtage tronen efter de skrevne regler. For at kunne overtage tronen valgte Kashyapa derfor at mure sin far inde, hvilket fik halvbroren, Moggallana, til at flygte til Sydindien for ikke at lide samme skæbne.

Den nye regent, Kong Kashyapa, blev ikke mødt af den største fanskare og han frygtede et angreb fra halvbroren Moggallana. Han valgte derfor at flytte hovedstaden fra Anuradhapura til Sigiriya grundet dens strategiske beliggenhed. På Sigiriya-klippens flade top byggede han sit overdådige palads med omkringliggende voldgrave, haveanlæg, store vandbassiner og springvand.

Halvvejs oppe ad klippen byggede han indgangen til paladset, som forestillede en gigantisk løve – heraf navnet Løveklippen. I dag er der dog kun de store løvepoter tilbage.

Kong Kashyapa boede her med sine elskerinder og tjenestefolk, indtil halvbroren Moggallana vendte tilbage fra Sydindien med en hel hær. Kong Kashyapa og hans hær tabte slaget til Moggallana, og Kashyapa endte med at tage sit eget liv i år 495. Moggallana valgte at flytte hovedstaden tilbage til Anuradhapura, hvorfra han regerede landet, og Sigiriya blev omdannet til et buddhistisk kloster.

Klippen, der skyder 200 meter op af jorden midt i Sigiriyas frodige omgivelser, kan virke helt urealistisk at skulle bestige, og det er ikke uden grund, for turen mod toppen er hård. Der venter dig intet mindre end 1202 trin, og vi anbefaler, at du går i et roligt tempo og holder pauser undervejs, hvor du passende kan nyde den smukke udsigt, som bliver mere og mere fantastisk, jo højere du kommer op.

På vej mod toppen oplever du smukke og velbevarede freskomalerier af kvinder og resterne af en blankpoleret klippemur. Lidt over halvvejs oppe støder du på resterne af den store løve, der fungerede som indgang til Kong Kashyapas palads. Hvis turen bliver for anstrengende, kan du vælge at stoppe her.

Vælger du at fortsætte, kan vi garantere, at turen op vil være det hele værd. På toppen af klippen møder dig ruinerne af det gamle kongepalads og en fantastisk udsigt over det frodige landskab med søer, grønklædte bjerge og den nærliggende klippe Pidurangala. Tag dig god tid og nyd omgivelserne, inden nedstigningen starter.

Det tager ca. 2 timer at gå op og ned + den tid du bruger på toppen.

Husk gode vandresko og vand til turen.

Du bliver kørt tilbage til hotellet, og resten af dagen er til fri disposition.

Dag 5: Sigiriya

I dag er dagen til fri disposition. Du kan vælge at slappe af ved poolen eller tage på en af vores spændende tilkøbsture, som du kan læse mere om nedenfor.

Dag 6: Sigiriya – Dambulla-grottetemplerne – Matale Krydderihave – Kandy

I dag forlader du Sigiriya og rejsen går videre til Kandy med to spændende besøg undervejs.

Første stop er den gamle kongeby Dambulla, der er kendt for sine mange grottetempler. Du besøger de 5 vigtigste, som ligger i en bred klippe, der er 160 meter høj og 600 meter lang.

De 5 grotter rummer intet mindre end 153 gyldne buddhastatuer, statuer af tidligere srilankanske konger og statuer af guder og gudinder, heraf de to hinduguder Vishnu og Ganesha. Udover de mange statuer findes her også imponerende vægmalerier, som strækker sig over hele 2.100 m². Grotterne blev opført af Kong Valagamba i det første århundrede f.Kr. og blev i 1991 optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Stejle trapper fører op til grotterne og hvis vejret er klart, kan du herfra skimte Løveklippen i det fjerne.

Herfra går turen videre til den lille by Matale, som er kendt for sine store, flotte krydderihaver. Matale har det perfekte klima til at dyrke de mange forskellige krydderier, da her er den helt rigtige balance mellem fugt og varme.

Ved ankomst til Matale Krydderihave venter der dig en interessant rundvisning mellem de mange træer og planter. Guiden viser, hvordan alle de krydderier, vi bruger i hverdagen, vokser i naturen, og hvordan de ser ud, inden de bliver lavet til krydderier. Brug alle dine sanser og gæt hvad de forskellige ting er. Udover gurkemeje, peber, chili, ingefær, kanel og vanilje kan du også opleve kakao, kaffe, aloe vera og gummitræer.

Inden du forlader haven, er der mulighed for at handle i havens butik, som sælger alverdens produkter til både hår, hud, ømme muskler og meget mere. Efter rundvisningen bliver du kørt til Sri Lankas gamle hovedstad, Kandy, hvor resten af dagen er til fri disposition.

Kandy ligger utroligt smukt i en dal omkranset af grønne bjerge, teplantager, floder og vandfald. Byen rummer mange smukke og gamle kolonitidsbygninger og midt i byen finder du Kandy Sø, der indbyder til en dejlig gåtur. Undervejs kan du slå dig ned på en bænk og nyde udsigten og den rolige atmosfære. Det er også herfra du kan se den 26 meter høje, hvide Buddha statue, som vogter over Kandy, 2 km uden for bymidten. Ved søens nordlige ende ligger Sri Lankas mest hellige buddhistiske tempel ”Tandens Tempel”, som har medvirket til, at Kandy i 1988 kom på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 7: Besøg på Giragama tefabrik i Kandy

Sri Lanka er berømt for sin te og er en af verdens største te-producenter. Det var skotten James Taylor der i 1867 startede te-produktionen i Sri Lanka sammen med Thomas Lipton, som du nok kender fra ”Lipton te”. Teen fra Sri Lanka går under navnet ”Ceylon te”, som Sri Lanka blev kaldt under den britiske kolonisering frem til 1972.

Du skal i dag på besøg på en tefabrik nær Kandy. Din chauffør/guide henter dig på hotellet efter morgenmaden og kører dig til Giragama tefabrik. Her får du en guidet rundvisning, hvor du oplever hele fremstillingsprocessen fra bladene bliver plukket i plantagen, til teen står dampende i kruset. Flere af maskinerne som bruges, er over 150 år gamle og teknikken har ikke ændret sig meget siden 1867. Efter rundvisningen har du mulighed for at smage de forskellige typer te og købe lidt med hjem.

Herefter går turen tilbage til Kandy, hvor resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning:
Dag 8: Kandy – Nanu Oya – Ella

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet af din guide/chauffør, som kører dig til togstationen i Nanu Oya. Herfra skal du på en betagende togtur gennem højlandet til Ella, der ligger smukt i bjergene for enden af kløften Ella Gap.

Vær opmærksom på at din guide/chauffør kører din bagage hele vejen til Ella, så du behøver blot en lille rygsæk om bord på toget til evt. snacks og drikkevarer.

Toget snegler sig afsted i det bakkede landskab, og uden for vinduet kan du opleve smukke teplantager, vandfald og små lokale landsbyer. Du er fremme i Ella om eftermiddagen, og her står din guide/chauffør klar til at tage imod dig og køre dig til hotellet.

Resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 9: Ella

Dagen er til fri disposition til at nyde Ellas smukke omgivelser, der kan tage pusten fra enhver. Du kan vælge at slappe af ved hotellets pool og nyde den vanvittige udsigt, udforske området på egen hånd eller tage på en af vores gratis udflugter, som du kan læse mere om nedenfor.

Dag 10: Ella – Ravana-vandfaldet - Kataragama – Yala

Efter morgenmaden henter din guide/chauffør dig på hotellet. Turen går mod Yala ad snoede bjergveje med to besøg undervejs.

Efter ca. en halv times kørsel ankommer du til turens første besøg, nemlig det 25 meter høje og smukke vandfald, Ravana, i udkanten af Ella.

Du fortsætter herefter til pilgrimsbyen Kataragama, som er et af de mest hellige steder i Sri Lanka. Hvert år i juli og august valfarter tusindvis af både buddhister, muslimer og hinduer hertil. Det utrolige er, at alle trosretninger tilbeder deres gud/guder her i Kataragama-templet, hvilket ikke ses mange andre steder i verden.

Turen fortsætter til Yala, hvor du ankommer sidst på eftermiddagen.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 11: Safari i Yala Nationalpark

Du har morgenen og formiddagen til fri disposition, inden du om eftermiddagen bliver hentet af din guide/chauffør på hotellet, og kørt til Yala Nationalpark, hvor der venter dig en spændende jeep-safari.

Yala Nationalpark blev i første omgang udpeget som vildtreservatet tilbage i år 1900. Først 38 år senere blev den udpeget som nationalpark. Parken er i dag Sri Lankas andenstørste nationalpark med sine 978,8 km². Nationalparken består af 5 områder, hvoraf 2 er dem er åbne for offentligheden.

Yala Nationalpark er hjemsted for mere end 215 fuglearter og 44 forskellige pattedyr. Det siges, at parken har en af Sri Lankas største bestanddele af elefanter og den største bestanddel af leoparder. På trods af at parken har det højeste antal leoparder i Sri Lanka, er der ingen garanti for at se dem, da de ofte er svære at få øje på og ofte gemmer sig i buskadser. Udover fugle, elefanter og leoparder kan du også være heldig at se krokodiller, bjørne, aber, hjorte, vildsvin og bøfler – husk derfor kikkerten og kameraet!

Overnatning:
Dag 12: Yala – Hjemrejsen starter

I dag er det blevet tid til at tage afsked med skønne Sri Lanka.

Din guide/chauffør henter dig på hotellet og kører dig til Colombos internationale lufthavn, hvorfra du flyver mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 13: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en dejlig ferie.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Badeferieforlængelse i Trincomalee, 4 nætter

Vi kan varmt anbefale at afslutte rejsen i Sri Lanka med en badeferieforlængelse til Trincomalee, som ligger på Sri Lankas nordøstkyst. Det bedste tidspunkt at besøge Trincomalee er perioden marts til august.

Trincomalee er et af de mest fantastiske og maleriske kystområder i Sri Lanka kendt for sine lyse sandstrande Uppuveli og Nilaveli samt den lille ø Pigeon Island, der er et af de bedste steder på Sri Lanka at snorkle og dykke.

Et stykke ud fra kysten gemmer der sig sågar også nogle af havets største kæmper, nemlig kaskelothvalen, blåhvalen og grindehvalen, som du kan opleve på en uforglemmelig hvalsafari i perioden fra marts til og med april. Der er ligeledes muligt at se flokke af spinnerdelfiner, der boltrer sig i det lune vand fra marts til september. Hører du ikke til de søstærke, kan du tage til Swami Rock, som er et af de bedste steder i verden at se hvaler fra land.

Selve Trincomalee by gemmer på en lang og spændende historie med mere end 2.500 år på bagen. Her kan du slentre en tur ned ad de charmerende gader med smukke villaer fra kolonitiden eller besøge det gamle Fort Frederik, der ligger på vej ud mod Swami Rock. Ude ved spidsen af Swami Rock finder du det smukt beliggende hindutempel Konewaram, hvorfra der er udsigt over Det Indiske Ocean.

Trincomalee byder også på shopping og gode lokale restauranter, der i særdeleshed er kendt for sine fisk- og skaldyrsretter.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på hotel i Trincomalee, 1 nat på hotel i Negombo, morgenmad samt transfers.

Badeferieforlængelse til Maldiverne, 4 nætter

Maldiverne ligger i Det Indiske Ocean sydvest for Sri Lanka og strækker sig 820 km fra nord til syd og 120 km fra øst til vest. Landet er Asiens mindste og består af 1.190 små koraløer, der er inddelt i en ring af 26 mindre ø-grupper, kaldet atoller. Øerne er omgivet af dybblåt hav og turkisfarvede laguner, som ligger beskyttet af uspolerede koralrev.

Maldiverne er det lavest liggende land i verden med en gennemsnitshøjde over havets overflade på 1,5 meter.

Kun 202 af øerne er beboede, mens 87 øer er udlagt til turisme.

I 2018 satte Maldiverne rekord i antallet af turister, og det er ikke så svært at forstå, for Maldiverne er det rene paradis. Her er dejlige bungalows på strandene, villaer bygget på pæle i det turkisfarvede vand, en gennemsnitstemperatur på 30 grader året rundt, 10 solskinstimer om dagen, kridhvide sandstrande hvor kokospalmerne svajer i den lette brise og krystalklart vand.

Farverne på Maldiverne er så stærke og intense, at du ikke behøver diverse filtre på dine billeder – det ligner et postkort af bedste kvalitet!

De fleste hoteller på Maldiverne tilbyder forskellige vandsportsaktiviteter og udflugtsmuligheder som bl.a. solnedgangscruise hvor der er mulighed for at se delfiner, ø-hop, romantisk picnic på en sandbanke samt snorkel- og dykkerture. Maldiverne er nemlig dykkernes og snorklerne paradis for her findes nogle af verdens smukkeste rev fyldt med farverige koraller og fisk – og måske er du heldig at finde Nemo. Du kan også opleve små revhajer, rokker og skildpadder.

Om aftenen kan du gå en tur langs stranden og nyde den smukke solnedgang.

Hvorfor ikke gøre en drøm til virkelighed? Tag med os til Maldiverne hvor der er ro, afslapning og verdens bedste bounty-strande.

Forlængelsen inkluderer 4 nætters badeferieophold på resort med helpension, fly fra Sri Lanka til Maldiverne, transfers samt speedbåd mellem resort og Malé lufthavn.

Du bor på det prisvindende resort Summer Island.

Overnatning:
Badeferieforlængelse i Mirissa, 3 nætter

Vi kan varmt anbefale at afslutte rejsen i Sri Lanka med en badeferieforlængelse. I perioden fra december – marts er det bedst at besøge Sri Lankas syd- og vestkyst, og her på Sri Lankas sydkyst ligger den lille ferieby Mirissa.

Mirissa er rigtig kommet på verdenskortet, efter man opdagede, at ikke mindre end 26 forskellige hvalarter passerer farvandet ganske tæt på byen i sæsonen november-april. Bl.a. den største hval af dem alle; blåhvalen.

Men Mirissa er ikke kun hvaler. Den lille hyggelige ferieby har en fantastisk sandstrand, som er omgivet af svajende palmer, og det er svært ikke at blive lidt forelsket i dette sted. Det er et perfekt sted at afslutte sin Sri Lanka rejse.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på hotel med halvpension samt transfers.

Badeferieforlængelse i Hikkaduwa, 3 nætter

Vi kan varmt anbefale at afslutte rejsen i Sri Lanka med en badeferieforlængelse. Perioden fra december – marts er det bedste tidspunkt at besøge det sydvestlige Sri Lanka, hvor du finder feriebyen Hikkaduwa.

Hikkaduwa blev sat på det internationale verdenskort allerede i 1970’erne og er en af Sri Lankas første feriebyer. I Hikkaduwa finder du masser af hoteller, restauranter, souvenirbutikker og turoperatører, der arrangerer ture både over og under vandet. Ud for Hikkaduwa ligger et stort koralrev, hvor du kan snorkle og dykke med masser af flotte fisk og skildpadder.

Hikkaduwa er en populær feriedestination og med rette, for byen har, trods stigende popularitet, formået at bibeholde sin hyggelige og afslappede stemning.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på hotel med halvpension samt transfers.

Tillæg for enkeltværelse 3.200 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.