• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideLa Vela
La Vela
Khao Lak
Pris for opgradering, 4 nætter:
Deluxe Poolside Pr. person:  870 kr.
Deluxe Oceanside Pr. person:  1.375 kr.

La Vela er et lækkert, moderne og stilfuldt hotel, som åbnede i maj 2017. Det er inspireret af den tropiske natur, det glinsende hav og den rige kulturarv fra den gamle Takola havn.

Det ligger ned til den dejlige sandstrand Bang Niang, som er en af de mest uberørte strande i Khao Lak. Bag hotellet løber hovedgaden Phet Kasem, hvor du kan finde markeder, restauranter og butikker.

La Vela har 181 rummelige værelser, som er smagfuldt indrettede i de fineste jordfarver. De har alt hvad du behøver – wi-fi, aircondition, værdiboks, køleskab, TV, telefon, te- og kaffefaciliteter samt et dejligt badeværelse med separat bruser og badekar, badekåbe, slippers og hårtørrer. Fra den dejlige balkon kan du slappe af og nyde omgivelserne.

Hotellets faciliteter omfatter spa-afdeling, 3 swimmingpools med solvogne og parasoller samt fitnessrum til dem, der vil holde formen ved lige. Rejser du med børn er der både børneklub og separat børnepool med rutsjebane.

Hotellet har desuden også en cafe, bar og to restauranter. På ”Spices Restaurant” venter en skøn morgenmadsbuffet og på ”Kokulo Beach Club” serveres lækre retter til både frokost og aften. Det er også her, du kan nyde en solnedgangsdrink, mens solen forsvinder ude i horisonten.

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til
Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.