• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideThe Sands
The Sands
Khao Lak
Pris for opgradering, 4 nætter:
Sands Room Pr. person:  785 kr.
Family Room Pr. person:  1.320 kr.
Pris for opgradering, 5 nætter (2 voksne + 2 børn):
Family Room Pr. person:  1.140 kr.
Pool Access Family Room Pr. person:  1.410 kr.

The Sands er det perfekte hotel for børnefamilier og så ligger det lige ned til Nang Thongs gyldne sandstrand. Bag hotellet ligger hovedgaden Phet Kasem, hvor du kan finde butikker og restauranter.

Hotellet er inddelt i 3 afdelinger og har i alt 316 moderne, rummelige og dejlige værelser. De er udstyret med alt hvad du har brug for – aircondition, wi-fi, køleskab, værdiboks, te- og kaffefaciliteter, TV, telefon, dvd-afspiller og et lækkert badeværelse med både bruser og badekar samt hårtørrer, badekåber og slippers. På balkonen er der bord og sofa, hvor I kan sidde og slappe af eller måske spille en omgang kort.

The Sands har 200 meter privat strand, som indbyder til svømmeture i det turkise hav, leg i vandkanten og gåture i det bløde sand. Er du mere til pool, har hotellet intet mindre end 9 af slagsen. En af de i alt 9 swimmingpools tæller et kæmpe børnevenligt vandland med de fedeste aktiviteter. Derudover har hotellet også en børneklub med bl.a. legeplads, trampoliner, boldrum, superhelt-, prinsesse- og læsehjørne.

Der er også rig mulighed for at holde formen ved lige for her er alt lige fra fitnessrum til tennisbaner og så er der mulighed for at dyrke thaiboksning, vand aerobic og yoga.

Hotellet har flere forskellige barer og restauranter, der serverer delikate thailandske og vestlige retter samt fisk og skaldyr. Hvis I kunne tænke jer at lære, at lave de lækre thailandske retter, har hotellet egen kokkeskole.

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til
Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.