• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til ØstenThailandAktiv ferie i Thailand
14 dage

Aktiv ferie i Thailand

Oplev Bangkok fra dens vandveje og jungle, floden Kwai fra et flydende hotel, Chiang Mai fra cykelsadlen, Mae Taeng bjergene fra vandrestøvlen og floden Taeng fra tømmerflåden.

Aktiv ferie i Thailand Aktiv ferie i Thailand
14 dage

Aktiv ferie i Thailand

Oplev Bangkok fra dens vandveje og jungle, floden Kwai fra et flydende hotel, Chiang Mai fra cykelsadlen, Mae Taeng bjergene fra vandrestøvlen og floden Taeng fra tømmerflåden.

Vælg denne rejse fordi:

Denne aktive rejse tager dig med til Thailands højdepunkter i det centrale og nordlige Thailand, som er en skøn blanding af natur, kultur og historie.

Du oplever kontrasterne til Bangkoks arkitekttegnede skyskrabere på en sejltur på byens vandveje og på en cykeltur til den uberørte jungle. Du kører i nattog til Chiang Mai i nord, hvor du lærer at lave lækre thailandske retter på en kokkeskole og besøger templet Doi Suthep med sine 300 trappetrin ud til pagoden. Du oplever et Chiang Mai væk fra alfarvej på en spændende cykeltur til de små landsbyer og den glemte by Wiang Kun Kam. Du vandrer i bjergene ved Mae Taeng, overnatter i en stammelandsby og rafter på floden Taeng. Til sidst er der mulighed for en afslappende badeferie til nogle af Thailands skønne strande.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Bangkok og hjem fra Chiang Mai
 • 6 nætter på 3-4-stjernede hoteller inkl. morgenmad
 • 1 overnatning på Hin Tok River Camp i luksustelt inkl. helpension
 • 1 overnatning på flotel River Kwai Jungle Rafts inkl. helpension
 • 1 overnatning i liggevogn på nattog fra Bangkok til Chiang Mai
 • 2 overnatning i bjerglandsby ved Mae Tang inkl. helpension
 • 4 x frokost (dag 3, 6, 10, 12)
 • 1 x middag (dag 8)
 • Velkomstmøde i Bangkok
 • Lokal engelsktalende guide på transfers, udflugter og ture
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Grand Palace i Bangkok
 • Sejltur på floden Maenam Chao Phraya og Bangkoks klonger
 • Cykeltur i Bangkoks jungle
 • Krigsmuseet (Thailand-Burma Railway Centre), Krigskirkegården, Broen over floden Kwai
 • Besøg i mon stammelandsby
 • Mindesmærket Hellfire Pass
 • Togtur på Dødens Jernbane
 • Doi Suthep templet og cykeltur i Chiang Mai
 • Nong Hoi markedet og Baan Hongnual Kokkeskole med farvekogebog med opskrifter fra skolen
 • Vandretur ved Mae Taeng bjergene og raftingtur på floden Taeng
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejse fra valgte lufthavn

Der er afrejse fra valgte lufthavn i Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Bangkok

Ved ankomsten til Bangkok går du gennem immigrationen, samler din bagage op og går ud i ankomsthallen. Her venter din guide med et Asiatours-skilt og du bliver kørt til hotellet, hvor du har 2 overnatninger.

Bangkok er både Thailands hovedstad og største by med et indbyggertal på ca. 12 mio mennesker. Byen strækker sig over mange kvadratkilometer og ligger på en flad slette, der gennemskæres af vandløb med floden Chao Phraya som den absolut vigtigste.

Bangkok er på en gang både historisk og supermoderne. Den spænder fra kaos til orden, fra træhuse på pæle til arkitekttegnede skyskrabere og har klassiske seværdigheder som Grand Palace og den liggende Buddha i templet Wat Po. Og så hviler der en umiskendelig stemning af thai over det hele. 24-7 er Bangkok indhyllet i den tropiske varme og underlagt den til tider infernalske lyd af biler, busser og tuk-tuk’er.

Bangkok har utallige markeder med alt fra tøj til eksotiske frugter, gadekøkkener med pragtfuld mad og travle forretningsfolk på vej fra et møde til et andet. Når det hele synes som verdens dårligste cocktail, så er det, at stemningen af et umiskendeligt Thailand melder sig, når du ser de orangeklædte munke gå almissegang i de tidlige morgentimer, moren som lægger små offergaver på hustemplet eller når du sejler i en piskerisbåd væk fra hovedfloden og ser frodigheden langs kanalerne. Der taber de fleste turister deres hjerte til en by, der har noget helt særligt over sig og en tiltrækkende dynamik, som præger både befolkning, trafik, vandveje, markeder og templer.

Sidst på eftermiddagen bliver der holdt infomøde i lobbyen på Hotel Narai. Her vil vores agent fortælle dig om Thailand, hvad man skal respektere og være opmærksom på. Samtidig vil han svare på eventuelle spørgsmål og gennemgå programmet for din rejse. Herefter venter en kort gåtur i området, hvor agenten og en guide vil udpege pengeautomater, apoteker, gode spisesteder mm.

Resten af aftenen kan du nyde på egen hånd.

Dag 3: Bangkok – Grand Palace - Sejltur på Maenam Chao Phraya floden og Bangkoks kanaler

Før i tiden blev hovedparten af den daglige handel i Thailand foretaget på og langs kanalerne. Det kan derfor ikke undre nogen, at tidlige europæiske handelsrejsende og besøgende gav byen kælenavnet ”Østens Venedig”. I dag er netværket af vandveje i Bangkok, ud fra hovedfloden Maenam Chao Phraya (Kongernes Flod), også kendt som Bangkoks ”klonger”, og de er stadig meget vigtige for lokalbefolkningen. Klongerne besidder endnu en fantastisk og helt unik charme, når du oplever det lokale liv fra vandsiden, og du vil se, at bebyggelsen langs bredden vender front ud mod vandet og ikke ind mod land.

Dagens oplevelser starter ved nok den største af Bangkoks og Thailands kulturattraktioner, kongepaladset Grand Palace. Kongepaladset blev bygget for ca. 225 år siden, og det besidder stadig en skønhed, der dårligt kan beskrives og derfor skal opleves! Inden for paladset findes Thailands helligste Buddha statue, der er skabt af ét kæmpestort stykke lysende grønt jade. Venligst bemærk, at der ved kongepaladset er særlige regler for påklædning.

Fra kongepaladset går du ned til Maenam Chao Phraya. Herfra tager du den lokale ekspresbåd til ”det gamle Bangkok”, Nontaburi. Her ankommer du 45 minutter senere. På det lokale marked finder guiden nogle af de eksotiske tropefrugter, som du kan smage. Herefter stiger du ombord i en traditionel thailandsk piskerisbåd og sejler til Bang Yai – turen går stærkt – hold på hat og briller! Ved Wat Bang Yai besøger du Bangkoks næststørste liggende Buddha. Du oplever et meget anderledes Bangkok her i Bang Yai. Gaderne er smalle, og trafikken er anderledes.

Fra Bang Yai stiger du ombord i endnu en lille piskerisbåd – denne har kun plads til fire personer. I denne båd bevæger du dig ind i en del af Bangkok, som i alt sit væsen er en total modsætning til det centrale Bangkoks tætte bebyggelse med skyskrabere, højbaner og motorveje. Her er vandvejene hovedfærdselsåre, og Thailands grønne frodighed er alle steder at se.

Du er tilbage på hotellet sidst på dagen.

Dag 4: Bangkok – Floden Kwai – Hellfire Pass

I dag starter en meget spændende udflugt på 3 dage og 2 nætter til floden Kwai, byen Kanchanaburi og det store jungleområde, der omgiver det hele. Under Anden Verdenskrig blev der her bygget en jernbane fra Thailand til Myanmar (det tidligere Burma) under uhyggelige lidelser og umenneskelige forhold. Det tog 18 måneder at bygge den 415 km lange jernbanestrækning og i denne periode i 1942-43 døde ca. 100.000 tvangsudskrevne thaier, malayer, kinesere, tamilere og andre asiatere, samt ca. 12.500 allierende krigsfanger. Virkelighedens historie blev senere brugt i den berømte roman ”Broen over floden Kwai” af forfatteren Pierre Boulle og udødeliggjort i en filmatisering.

Du bliver hentet på hotellet tidligt om morgenen for at undgå den værste trafik ud af Bangkok. Ønsker du ikke at medbringe al din bagage, kan du efterlade den sikkert på hotellet, til du kommer retur til Bangkok og blot medbringe en rygsæk til de 2 kommende nætter.

Fra Bangkok kører du til Kanchanaburi, hvor du besøger krigsmuseet, krigskirkegården og broen over Kwai, der dog er af noget yngre dato. Sidst på formiddagen ankommer du til Hintok River Camp, hvor du tjekker ind og bagefter spiser frokost.

Først på eftermiddagen går turen til Hellfire Pass, der var et af de hårdeste steder på ruten at bygge jernbanen, og hvor arbejdet foregik i døgndrift. Du traver turen fra Hellfire Pass til Hintok station. Herfra går turen tilbage til Hintok River Camp, hvor du kan nyde området og de frivillige aktiviteter. Fx kan du cykle til en væverlandsby eller til en farm i nærheden.

Dag 5: Floden Kwai

Du vågner til junglens og flodens lyde, og starter dagen med at cykle til det nærtliggende tempel for at give almisse til munkene ved at lægge mad i deres skåle. Herefter cykler du tilbage til Hintok River Camp, hvor en solid morgenmad venter dig.

Du tjekker ud og stiger ombord i en piskerisbåd og sejler til River Kwai Jungle Rafts, et flotel eller tømmerflådehotel på selve Kwai. Landskabet og frodigheden langs floden er næsten ubeskrivelig – flere steder vil du se 20 meter høje bambus, der ved basen er tykke som et lår.

Du besøger en nærliggende etnisk mon landsby, hvor livsstilen ikke er ændret meget gennem tiden.

Eftermiddagen er til fri disposition. Du kan vælge at slappe af på flotellet eller nyde nogle af aktivitetsmulighederne.

Dag 6: Floden Kwai – togtur på Dødens Jernbane – Bangkok

Du har morgenen og formiddagen til fri disposition, inden du sejler op ad floden til kajen, hvor din frokost venter. Herefter kører du på en strækning af Dødens Jernbane i nogle af de historiske togvogne. Turen går bl.a. langs en strækning hævet over terrænet på en teaktrækonstruktion. Efter togturen går det i bus tilbage til Bangkok, hvor du ankommer mellem kl. 18 og 19.

Dag 7: Cykeltur til Bangkoks jungle og nattog til Chiang Mai

Du bliver hentet på hotellet efter morgenmaden og kørt til startstedet for dagens cykeltur. Når cyklerne er blevet justeret og du har fået udleveret din obligatoriske cykelhjelm, fortæller guiden dig om ruten, som er ca. 25 km lang og som foregår i et roligt tempo på en flad strækning. Starten af ruten foregår inde i byen, men så snart du er over floden, cykler du langs små veje og stier, gennem templer, haver og jungle – her findes ingen trafik.

Man tror det ikke, men i Bangkok findes adskillige lommer med grøn og frodig jungle. Over floden Maenam Chao Phraya, ligger der et fantastisk sted, der er kendt som Bang Kra Jao af de lokale og dette uberørte hjørne af Bangkok kan kun nås med båd. Når du krydser floden til Bang Kra Jao, er det som at sejle ind i en anden tid og en anden verden. Du sejler ind i den grønne, utæmmede vegetation med bananpalmer, vandfald, bregner og lårtykke bambus. Du lærer om de tropiske blomster og frugter undervejs. Her er små landsbyer, hvor du kan møde de smilende indbyggere og den lokale mor, der står med sit barn på armen og vinker glædeligt til dig. Du cykler også forbi smukke templer, skoler og enkelte flydende markeder, hvor turister sjældent finder hen. Indimellem kan du skimte Bangkoks skyline i baggrunden, det virker næsten som en kulisse og helt surrealistisk. Undervejs gør du stop ved et af områdets vigtigste templer, som blev bygget for mere end 250 år siden i Ayutthaya perioden.

Efter denne fantastiske og spændende cykeltur, som står i skærende kontrast til det Bangkok, du forlod om morgen, bliver du kørt tilbage til hotellet, hvor du kan nå et bad og pakke de sidste ting, inden du igen bliver hentet og kørt til Bangkok togstation, hvor du skal med nattoget til Chiang Mai.

Det er altid en oplevelse at køre med tog i et andet land. Du møder mange spændende mennesker, og det er ofte i Asien også en meget almindelig transportform for landets indbyggere. Dette gælder i høj grad for Thailand. Selve togvognene er meget rene og komfortable. En liggevogn består af en række afskærmende afdelinger – altså ikke en kupé i gængs forstand. Når du vil sove, kommer konduktøren og ændrer dit sæde til en liggeplads og trækker et gardin for, så du ligger ugeneret. Alle liggepladser reddes med lagner og hovedpudebetræk i rent nyvasket bomuld og et vasket, forseglet tæppe. Der er opbevaring af bagage ved din liggeplads.

Bliver du sulten ombord, kan du bestille ved tjeneren/servitricen, som går gennem toget. En anden mulighed er selv medbringe mad eller at spise inden afgang på en af restauranterne på banegården, hvilket ofte er billigere.

Toget afgår fra Bangkok kl. 19.35

Mod tillæg er der mulighed for at flyve fra Bangkok til Chiang Mai i stedet for at tage nattoget. Denne mulighed vil inkludere en ekstra overnatning i Chiang Mai.

Dag 8: Ankomst Chiang Mai - Baan Hongnual Kokkeskole

Du ankommer til Chiang Mai kl. 08.40, og bliver mødt af din guide ved hovedudgangen. Du bliver kørt til dit hotel, hvor du skal bo de kommende 4 nætter.

I eftermiddag bliver du hentet på hotellet og kørt til Nong Hoi markedet, hvor der købes friske ingredienser til Baan Hongnual Kokkeskole og her lærer du om de forskellige urter, krydderier, grøntsager og kødvarer. Herfra bliver du kørt til kokkeskolen, som ligger 15 minutter udenfor Chiang Mai. Det er en kokkeskole med dybe rødder i lanna-traditionen. På skolen får du i løbet af de næste 4 timer en kort introduktion i thaimadlavning med alt fra krydderier til udskæring af frugt. Du hører om, hvilke krydderier, der gavner dit helbred på forskellige områder, og det hele foregår i en hyggelig, varm og hjælpsom atmosfære, der er vigtige elementer i lanna-traditionen. Efter introduktionen er det din tur. Hver deltager får sit eget område og kokken demonstrerer, hvordan du skal bære dig ad. Kokkeskolen afrundes med at nyde middagen, som du selv har kreeret.

Dag 9: Doi Suthep – Cykeltur i Chiang Mai

I dag går turen til et af Nordthailands smukke og meget hellige templer, Wat Prathat Doi Suthep, der ligger 15 km uden for Chiang Mai. Det er en vidunderlig smuk gylden pagode, der rummer relikvier fra Buddha. Du kører ad en meget scenisk vej gennem bjerglandskabet frem til nationalparken Doi Pui. Herfra går du de 300 trin op til pagoden, der blev bygget i år 1383. Fra templet er der en smuk udsigt ud over Chiang Mai by. Venligst bemærk, at der ved Doi Suthep er særlige regler for påklædning.

Om eftermiddagen skal du på cykeltur, hvor du oplever et Chiang Mai væk fra alfarvej. Ruten er ca. 25 km lang og foregår i et roligt tempo på en flad strækning. Starten af ruten foregår inde i byen, men så snart du er over floden, cykler du langs små veje langs de små landsbybebyggelser.

Du starter med at cykle forbi Baan Padad Tai landsbyen langs Ping floden, inden du krydser Koh Klang broen. Første stop er templet Wat Koh Klang, hvor guiden vil fortælle templets spændende historie.

Turen fortsætter til McKean Rehabilitation Center, som blevet grundlagt i 1908. Centeret er et spedalsk rehabiliteringscenter, hvor spedalske, der var blevet afvist fra hjemmet og samfundet, kom. Selv om der ikke var nogen effektiv behandling af sygdommen, anmodede grundlæggeren James McKean om tilladelse til at oprette centeret, så disse folk havde et sted at bo. Den dag i dag bor her stadig folk med mén efter den forfærdelige sygdom og som går til behandling og genoptræning. Centeret har et lille værksted, hvor de bl.a. laver fine postkost og træudskæringer, som kan købes i den lille souvenirbutik.

Du cykler videre til en lokal farmer, som dyrker økologiske grøntsager og frugter. Her får du et lille hvil og får tilbudt frisk frugt fra plantagen, så energien er i top til resten af turen. Du kan også være heldig at cykle forbi en gadesælger, hvor du kan købe de populære thailandske desserter; stegte bananer og ”kanom kai hong”, der kaldes svaneæg og som minder lidt om doughnuts i smagen.

Cykelturen fortsætter til områdets smukke templer og ruiner, her oplever du bl.a. Wat Changkam, Wat E-Kang og Wat That Khao. Guiden fortæller undervejs, og han kan virkelig sin historie!

Sidste stop på turen er den fortabte by Wiang Kun Kam, som har stor kulturel og historisk betydning. Dette var den første hovedstad i Lanna-riget, som blev grundlagt af Kong Mangrai. Efter en massiv oversvømmelse forsvandt byen uden spor og kongen flyttede hovedstaden til Chiang Mai. Man troede, at Wiang Kun Kam blot var en vandrehistorie, for i over 200 år lå byen begravet i 1-4 meters dybde. Først i 1984 genopdagede man ruinbyen og påbegyndte udgravningerne.

Du cykler herefter tilbage til udgangspunktet for cykelturen og bliver kørt tilbage til hotellet.

Kl. 18.00 i aften bliver du hentet i lobbyen på hotellet til informationsmøde i «Trekkers Camp». Her møder du din trekkingguide og trekkingturens øvrige deltagere, og du får praktisk information om turen. Du skal medbringe en fotokopi af dit pas, som guiden skal bruge til myndighederne til trekkingtilladelsen. Det er en god idé at have en sarong med på trekkingturen.

Dag 10: Trekking i bjergene ved Mae Taeng

De kommende 3 dage skal du på en trekkingtur i junglen i bjergene ved Mae Tang. Mens du vandrer gennem den fantastiske natur i de bølgende bjerge, kommer du til at opleve flere af de etniske minoriteter i deres landsbyer, og du vil høre om deres livsstil, sprog og generelle leveforhold.

Bjergene på denne tur virker mest af alt som store bløde bakker, der er ikke tale om forrevne bjerge. Du går både gennem tæt jungle og mere åbent skovlandskab, og du passerer gennem landsbyboernes opdyrkede marker. Det går op og ned, og fra bakketoppene er der en formidabel udsigt ude over bjergene. Omkring landsbyerne er der grise i indhegninger, mens du i bakkerne kan komme forbi et vandhul med vandbøfler – ellers ser du sandsynligvis kun nogle enkelt fugle.

Temperaturen svinger afhængig af sæsonen – det er varmt om dagen året rundt, mellem 30° og 40°, i de varmeste måneder fra marts til maj kan temperaturen komme op på 43°. I den tætte jungle er det fugtigt og ingen brise; brise er der til gengæld når du kommer op på bakketoppene. Om natten i de 3 vintermåneder december til februar, kan det blive koldt om natten. Ruten er mest udfordrende i regntiden, hvor stierne kan blive meget smattede. Du går i alt ca. 15 km fordelt på 3 dage.

Turen kan gennemføres af alle med almindelig kondition og som ikke har begrænsninger bevægelsesmæssigt. Du bærer selv din bagage på trekkingturen, og vi anbefaler, at du følger pakkelisten i vores praktisk information. Ved trekkingturens start får du udleveret en redningsvest, som du også skal bære med dig. Du skal bruge redningsvesten til raftingturen på trekkets tredje dag.

Du overnatter i bjerglandsbyerne i et primitivt sovesalsagtigt rum. Der er ingen aircondition, ingen vestlige toiletter, ingen vestlige baderum, ingen wifi, ingen strøm – der er et baderum, en madras med pude og tæppe på gulvet og et myggenet – ellers stort set ingenting.  Og det er præcis det, der er den store oplevelse for et par enkelte nætter – landsbyens beboere lever sådan hele livet!

Vi gør opmærksom på, at lokale forhold i bjergene og landsbyerne kan gøre at forløbet, at trekkingturen bliver lidt anderledes end beskrevet, så vil der blive besøgt andre tilsvarende landsbyer.

Guiden henter dig på hotellet og du kører fra Chiang Mai til et farverigt og eksotisk lokalt marked i bjergene. Det er her de forskellige bjergstammer mødes og køber og sælger deres varer, oftest frugt og grøntsager. Herfra kører du til Mok Fah vandfald, hvor du har mulighed for en kølende dukkert, inden du spiser frokost i en karen landsby. Efter frokost kører du en halv time frem til Huay Nam Dung National Park og herfra starter trekkingturen. Du går ca. 2 timer frem til karen landsbyen Baan Mae Jok, hvor du overnatter. Her er middagen tilberedt og bliver serveret under meget enkle forhold. Du sover i en meget enkel hytte, på samme vis som landsbyboerne selv.

Dag 11: Trekking i bjergene ved Mae Tang

Du vågner ved landsbyens lyde, og nyder en stille morgen. Efter morgenmaden trekker du 3 til 4 timer til Baan Khao Laam, der også er en karen landsby, hvor du skal bo den kommende nat. Karenerne er det største etniske mindretal i Thailand, og de er berømte for deres kundskaber om elefanter. I eftermiddag skal du rundt i landsbyen og se, hvordan de bor og lever her. Du har mulighed for at hjælpe de lokale med at fodre og bade elefanterne i floden.

Dag 12: Raftingtur på floden Taeng – Chiang Mai

I dag venter en spændende raftingtur på floden Taeng. Raftingturen tager 3 til 4 timer, og det er godt at have sit badetøj på, for du bliver med garanti våd. Undervejs stopper du ved en shan landsby og måske en lahu landsby; både shanfolket og lahufolket er etniske mindretal her i det nordlige Thailand, og regnes for at være «bjergstammer». Raftenturen slutter i en shan landsby, hvorfra turen i bil går tilbage til Chiang Mai, hvor hotellets moderne faciliteter som bad og toilet venter dig. Bag dig har du en oplevelse for livet.

Dag 13: Hjemrejsen starter

Du bliver hentet på hotellet og kørt til Chiang Mai lufthavn – en køretur på ca. 25 minutter. Herfra flyver du via Bangkok og videre mod Danmark.

Dag 14: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en aktiv og oplevelsesrig ferie.

Forlæng din rejse

Badeferieforlængelse i Cha Am, 4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 3.350 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.100 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.950 kr.

Cha Am er en lille rolig ferieby, der ligger 27 km nord for Hua Hin og 175 km syd for Bangkok. Her bugner det ikke med livlige barer og diverse butikker som i mange andre feriebyer, her kan du blot nyde stilheden og den afslappede atmosfære på den lange, børnevenlige sandstrand, hvor der også udlejes forskellige vandsportsaktiviteter.

15 km uden for Cha Am ligger det græskinspirerede Santorini Park med de ikoniske, hvidkalkede huse med blå døre og skodder. Parken fungerer både som forlystelsespark og udendørs indkøbscenter med butikker, spisesteder og kunst.

Trænger du til lidt mere liv, kan du besøge Hua Hin, som ligger godt og vel 20 minutters kørsel væk. Langs stranden i Hua Hin kan du gå på opdagelse i de små boder, der ligger side om side med restauranter, som serverer velsmagende retter og nyfanget fisk og skaldyr. Hua Hin er især kendt for sit natmarked tæt på togstationen, som har åbent hver onsdag. Her kan du købe alt mellem himmel og jord – lige fra mad til tøj og elektronik.

Det er også muligt at booke spændende udflugter på hotellet.

Badeferieforlængelse på Koh Samui, 4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: +5.000 kr.
Pr. barn u/12 år: +3.425 kr.
Enkeltværelsestillæg: +3.780 kr.

Koh Samui ligger i den Thailandske Golf og er Thailands tredje største ø med sine 228,7 km2.

Frem til 1970’erne var Samui ikke meget andet end en ukendt ø med flot natur og en masse kokosplantager. Der fandtes ingen veje og den eneste transportmulighed til og fra øen var med kokos-fragtbådene. Sådan oplevede en gruppe backpackere den uspolerede ø, som de senere skrev en artikel om i en rejseguide. Hurtigt fik andre rejselystne backpackere øjnene op for dette skjulte paradis og små bambushytter blev bygget langs strandene. I løbet af de næste to årtier gennemgik Samui en rivende udvikling, hvor der blev bygget veje, åbnet færgeruter og hoteller blev opført. I 1989 åbnede den første flyrute til og fra øen. Herefter begyndte turister for alvor at valfarte til Samui og flere hoteller og resorts blev bygget. For at bevare indtrykket af en idyllisk kokospalme-ø, besluttede regeringen, at ingen bygninger må være højere end kokospalmerne.

I dag har Samui vokset sig til at være en af Thailands absolutte mest besøgte og populære øer, som hvert år tiltrækker ca. 2 mio. turister. Den mest berømte strand på øen er Chaweng stranden, som strækker sig hele 7 km langs Samuis østkyst. Her finder du fine sandstrande, turkisblåt vand og svajende kokospalmer. Chaweng er kendt for sit pulsende centrum med restauranter, cafeer, natteliv og gode shopping muligheder.

På denne badeferieforlængelse skal du bo i den sydlige del af Chaweng, som hedder Chaweng Noi. Chaweng Noi anses for at være den mest idylliske del af Chaweng. Her er afslapning og ro i højsædet og når du trænger til lidt mere liv, kan du enten tage hotellets shuttle bus, en taxa eller gå ind til det livlige Chaweng, som ligger 2 km væk.

De mest populære seværdigheder på Samui er den 12 meter høje, forgyldte Buddhastatue, den mumificerede munk, det 18 meter høje Namuang vandfald samt øens lokale markeder.

Samuis befolkning er en blanding af både thaier, kinesere, laoter og burmesere, hvorfor du også kan opleve både templer, kirker og moskeer.

På grund af den blandede sammensatte befolkning repræsenterer de lokale spisesteder en variation af forskellige, spændende madkulturer.

Snyd dig ikke for et ophold på denne skønne kokospalme-ø.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige over jul og nytår. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Badeferieforlængelse i Rayong, 4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 3.400 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.000 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.950 kr.

Rayong ligger 215 km syd for Bangkok og 20 minutters kørsel uden for den lille fiskerby Ban Phe. Rayong er lig med ro og afslapning – her kan du dase på den lange, børnevenlige strand, Wang Kaew, eller ved hotellets gigantiske pool med tilknyttet sandstrand og fordøje alle de fantastiske indtryk, du har fået under din rejse.

Tag med den gratis shuttlebus fra hotellet eller praj en taxa ind til Ban Phe, hvor du kan slentre en tur langs promenaden. Her kan du møde de lokale nyde deres picnickurve i træernes skygge. Du kan også gå på opdagelse i de mange boder ved molen, der sælger souvenirs, tøj, snacks mm. Herfra kan du tage en båd over til den populære ø Koh Samet, der er kendt for sine hvide sandstrande og snorkling. Hotellet er også behjælpelig med spændende udflugter i området til bl.a. de naturskønne nationalparker, idylliske vandfald og kalkstenhuler.

Om aftenen kan du gå en tur langs stranden og nyde lyden af havet og den smukke solnedgang.

Badeferieforlængelse i Khao Lak, 4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 4.455 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.215 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.855 kr.

Khao Lak ligger 1 time og 45 minutters kørsel fra Phuket lufthavn. På trods af den forholdsvis korte afstand til det livlige Phuket er Khao Lak en helt anden verden. Her finder du ro og eventyr.

Khao Lak består af flere sammenhængende strandområder som tilsammen udgør dette lækre ferieparadis med det blåt hav på den ene side og den frodige regnskov på den anden. Du bor ved Nang Thong Beach, som er det mest populære område i Khao Lak. Her findes souvenirbutikker, udflugtsarrangører, dykkerbutikker og restauranter, der serverer fisk, skaldyr og lækre thai retter.

Under dit ophold kan du se frem til nogle skønne og afslappende dage ved stranden eller ved hotellets pool. Ønsker du at være aktiv, kan du tage på vandretur i den nærliggende nationalpark Khao Lak-Lam Ru eller på dykker/snorkletur til et af verdens bedste dykkersteder nemlig Similian-øerne, som ligger 1 time og 15 minutter væk i speedbåd. De 9 øer er udnævnt til nationalpark og består af et imponerende marineliv med farvestrålende fisk, hvalhajer, havskildpadder og rokker samt en uberørt natur, kridhvide sandstrande og krystalklart vand.

Vil du på eventyr, kan du tage til Khao Sok Nationalpark, som ligger ca. 65 km fra Khao Lak. Parken udgør et areal på 739 km2, og dens regnskov er en af verdens ældste. Khao Sok er et ”must-see” og nok Thailands smukkeste nationalpark. Her kan du opleve parkens spændende dyreliv og beundre den smukke natur, som består af Cheow Larn søen, Sok floden, vandfald, dybe dale og kalkstensbjerge.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige i perioden 20. december – 10. januar. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Enkeltværelsestillæg 1.250 kr.
Rabat ved større grupper
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.