• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til ØstenThailandDet bedste af Thailand
16 dage

Det bedste af Thailand

Fra travle Bangkok til frodige River Kwai, fra historiske Sukhothai til charmerende Chiang Mai, fra Den Gyldne Trekant til sejltur på Mekong Floden – det bedste af Thailand

Det bedste af Thailand Det bedste af Thailand
16 dage

Det bedste af Thailand

Fra travle Bangkok til frodige River Kwai, fra historiske Sukhothai til charmerende Chiang Mai, fra Den Gyldne Trekant til sejltur på Mekong Floden – det bedste af Thailand

Vælg denne rejse fordi:

Denne rejser starter i Thailands hovedstad og største by, Bangkok. Alle bliver overvældet af Bangkok og du vil hurtigt opdage, at Bangkok er en fantastisk og spændende by! Efter det hektiske byliv venter et par rolige dage i den smukke natur omkring River Kwai. Du kører på Dødens Jernbane og hører om den grumme historie ved broen over Floden Kwai. I det nordlige Thailand venter mere – og ældre – historie. En cykeltur i Thailands første hovedstad Sukhothai imponerer de fleste og et besøg til et af Thailands smukkeste templer, bygget i den såkaldte Lanna byggestil, er også betagende. Helt mod nord ved grænsen til Myanmar og Laos ligger det tidligere centrum for en stor del af verdens opiumshandel, kaldet Den Gyldne Trekant. I dag kommer turisterne hertil for den smukke natur, de gæstfrie stammefolk og den rolige, afslappede atmosfære. Rejsen slutter med en fantastisk sejltur på Mekong Floden – helt oppe ved grænsen til Laos. Denne rejse er det bedste af Thailand!

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Bangkok og hjem fra Chiang Rai
 • Halvdags togtur fra Bangkok til Phitsanulok på 2. klasse
 • 11 nætter på 3- og 4-stjernede hoteller
 • 1 overnatning på Hin Tok River Camp i luksustelt
 • 1 overnatning på flotel River Kwai Jungle Rafts
 • 13 x morgenmad
 • 6 x frokost (dag 3, 4, 5, 8, 9 og 14)
 • 3 x middag (dag 4, 5 og 7)
 • Velkomstmøde i Bangkok
 • Lokal engelsktalende guide på transfers, udflugter og ture
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Grand Palace i Bangkok
 • Sejltur på floden Chao Phraya og Bangkoks klonger
 • Krigsmuseet (Thailand-Burma Railway Centre), Krigskirkegården, Broen over floden Kwai
 • Besøg i mon stammelandsby
 • Mindesmærket Hellfire Pass
 • Togtur på Dødens Jernbane
 • Richshaw tur i Phitsanulok
 • Besøg på Folklore Museum i Phitsanulok
 • Besøg på Buddha-bronze-fabrik
 • Cykeltur i Sukhothai Historical Park
 • Wat Phrathat Lampang Luang ved Lampang
 • Tur med hestevogn i Lampang
 • Wat Phra That Hariphunchai ved Lamphun
 • Doi Suthep tempet i Chiang Mai
 • Wat Phra Kaew i Chiang Rai hvor Smaragdbuddhaen blev fundet
 • Det hvide tempel i Chiang Rai
 • Besøg ved Den Gyldne Trekant
 • Sejltur på Mekong Floden
 • Den antikke by Chiang Saen
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Der er afrejse fra valgte lufthavn i Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Bangkok

Ved ankomsten til Bangkok går du gennem immigrationen, samler din bagage op og går ud i ankomsthallen. Her venter din guide med et Asiatours-skilt og du bliver kørt til hotellet, hvor du har 2 overnatninger.

Bangkok er både Thailands hovedstad og største by med et indbyggertal på ca. 12 mio. og i Storbangkok bor der flere end 20 mio. mennesker. Byen strækker sig over mange kvadratkilometer og ligger på en flad slette, der gennemskæres af vandløb med floden Chao Phraya som den vigtigste.

Bangkok er både historisk og supermoderne, den spænder fra kaos til orden, fra træhuse på pæle til arkitekttegnede skyskrabere og har klassiske seværdigheder som Grand Palace og den liggende Buddha i templet Wat Po. Og så hviler der en umiskendelig stemning af thai over det hele. 24-7 er Bangkok indhyllet i den tropiske varme og underlagt den til tider infernalske lyd af biler, busser og tuk-tuk’er.

Bangkok har utallige markeder med alt fra tøj til eksotiske frugter, gadekøkkener med pragtfuld mad og travle forretningsfolk på vej fra et møde til et andet. Når det hele synes som verdens dårligste cocktail, så er det, at stemningen af et umiskendeligt Thailand melder sig, når du ser de orangeklædte munke gå almissegang i de tidlige morgentimer, moren som lægger små offergaver på hustemplet eller når du sejler i en piskerisbåd væk fra hovedfloden og ser frodigheden langs kanalerne. Der taber de fleste turister deres hjerte til en by, der har noget helt særligt over sig og en tiltrækkende dynamik, som præger både befolkning, trafik, vandveje, markeder og templer.

Sidst på eftermiddagen er der informationsmøde på hotellet, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål om de næste dages program eller få tips til oplevelser i Bangkok. Mødet tager ca. en time og guiden tager dig også med på en lille gåtur i kvarteret omkring hotellet, hvor han vil udpege gode spisesteder, pengeautomater mm.

Dag 3: Bangkok – langt fra alfarvej

Før i tiden blev hovedparten af den daglige handel i Thailand foretaget på og langs kanalerne. Det kan derfor ikke undre nogen, at tidlige europæiske handelsrejsende og besøgende gav byen kælenavnet ”Østens Venedig”. I dag er netværket af vandveje i Bangkok, ud fra hovedfloden Maenam Chao Phraya (Kongernes Flod), også kendt som Bangkoks ”klonger”, og de er stadig meget vigtige for lokalbefolkningen. Klongerne besidder endnu en fantastisk og helt unik charme, når du oplever det lokale liv fra vandsiden, og du vil se, at bebyggelsen langs bredden vender front ud mod vandet og ikke ind mod land.

Dagens oplevelser starter ved nok den største af Bangkoks og Thailands kulturattraktioner, kongepaladset Grand Palace. Kongepaladset blev bygget for ca. 225 år siden og det besidder stadig en skønhed, der dårligt kan beskrives og derfor skal opleves! Inden for paladset findes Thailands helligste Buddha statue, der er skabt af ét kæmpestort stykke lysende grønt jade. Venligst bemærk, at der ved kongepaladset er særlige regler for påklædning.

Fra kongepaladset går du ned til Maenam Chao Phraya. Herfra tager du den lokale ekspresbåd til ”det gamle Bangkok”, Nontaburi. Her ankommer du 45 minutter senere. På det lokale marked finder guiden nogle af de eksotiske tropefrugter, som du kan smage. Herefter stiger du ombord i en traditionel thailandsk piskerisbåd og sejler til Bang Yai – turen går stærkt – hold på hat og briller! Ved Wat Bang Yai besøger du Bangkoks næststørste liggende Buddha. Du oplever et meget anderledes Bangkok her i Bang Yai. Gaderne er smalle, og trafikken er anderledes.

Fra Bang Yai stiger du ombord i endnu en lille piskerisbåd – denne har kun plads til fire personer. I denne båd bevæger du dig ind i en del af Bangkok, som i alt sit væsen er en total modsætning til det centrale Bangkoks tætte bebyggelse med skyskrabere, højbaner og motorveje. Her er vandvejene hovedfærdselsåre, og Thailands grønne frodighed er alle steder at se.

Du er tilbage på hotellet sidst på dagen.

Dag 4: Bangkok – Floden Kwai – Hellfire Pass

I dag starter en spændende 3 dages udflugt til Floden Kwai, byen Kanchanaburi og og det store jungleområde, der omgiver det hele. Her blev der under Anden Verdenskrig – under uhyggelige lidelser og umenneskelige forhold – bygget en jernbane fra Thailand til Myanmar, der dengang hed Burma. I løbet af de knap 18 måneder, i årene 1942-43, det tog at bygge den 415 km lange jernbanestrækning med tilhørende broer, døde ca. 100.000 tvangsudskrevne thaier, malayer, kinesere, tamilere og andre asiatere samt ca. 12.500 allierede krigsfanger. Virkelighedens historie blev senere filmatiseret i ”Broen over floden Kwai” baseret på bogen af Pierre Boulle.

Du bliver hentet på hotellet i Bangkok meget tidligt om morgenen for at undgå den værste trafik ud af byen. Efter ankomst i Kanchanburi besøger du Krigsmuseet, Krigskirkegården og broen over Kwai. Sidstnævnte er dog af noget yngre dato end den oprindelige bro. Sidst på formiddagen ankommer du til Hin Tok River Camp, hvor du tjekker ind og bagefter spiser frokost. Først på eftermiddagen går turen til Hellfire Pass, der var et af de hårdeste steder på ruten at bygge jernbanen, og hvor arbejdet foregik i døgndrift. Du traver turen fra Hellfire Pass til Hin Tok station. Herfra går turen tilbage til Hin Tok River Camp, og resten af dagen kan du nyde området og de frivillige aktiviteter. Fx kan du cykel til en væverlandsby eller en bonde i nærheden af campen.

Dag 5: Floden Kwai

Du vågner til junglens og flodens lyde, og kan – hvis du har lyst – starte dagen ud med at cykle til det nærliggende tempel for at give almisse til munkene ved at lægge mad i deres skåle. Herefter venter en solid morgenmad på Hin Tok River Camp. Du tjekker ud af hotellet og stiger ombord i en piskerisbåd og sejler til River Kwai Jungle Rafts, et flotel på selve Kwai, hvor du overnatter den kommende nat. Frodigheden langs floden er næsten ubeskrivelig. Flere steder vil du se 20 meter høje bambus, der ved basen er tykke som et lår. Efter tjek-ind besøger du en etnisk mon landsby, hvor livsstilen ikke er ændret meget gennem tiden.

Eftermiddagen er til fri disposition, hvor du kan vælge at slappe af på flotellet eller nyde nogle af aktivitetsmulighederne.

Dag 6: Floden Kwai – togtur på Dødens Jernbane – Bangkok

Du har formiddagen til fri disposition, inden du sejler op ad floden til kajen, hvor din frokost venter. Herefter kører du på en strækning af Dødens Jernbane i nogle af de historiske togvogne. Turen går bl.a. langs en strækning hævet over terrænet på en teaktræskonstruktion. Turen foregår i et adstadigt tempo, udsigten er flot og oplevelsen et must! Efter togturen går det i bus tilbage til Bangkok, hvor du ankommer mellem kl. ca. 18 og 19.

Dag 7: Tog fra Bangkok til Phitsanulok

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og kørt til Bangkok togstation, hvor du tager toget til en af Thailands ældste byer, Phitsanulok, som en kort overgang var hovedstad. Togturen varer ca. 5 timer og vi anbefaler, du tager vand og lidt snacks med til turen. I Phitsanulok bliver du mødt af en guide og chauffør, som vil køre dig til hotellet, hvor du har en enkelt overnatning.

Om eftermiddagen skal du på en guidet rundtur i byen i rickshaw. Det er en anderledes og sjov måde at blive fragtet rundt på, mens man betragter det lokale liv langs gader og stræder. Du besøger bl.a. Folklore museum, der betragtes som Thailands største og mest interessante samling af keramik, køkken- og landbrugsredskaber samt musikinstrumenter, der så fint afspejler det traditionelle samfunds livsstil og kreativitet. Turen går videre til Buddha Casting Foundry som specialiserer sig i bronze Buddha billeder og statuer i alle størrelser.

Turen slutter på en restaurant ved floden, hvor kokkene er kendte for kaste grøntsager højt op i luften, mens de tilbereder retten Phak Bung Loi Fa. Dette kaldes også ”flying vegetables” og er noget af et show! Du bliver efter middagen kørt tilbage til hotellet.

Dag 8: Phitsanulok – Cykeltur i Sukhothai - Lampang

Der er afgang fra hotellet efter morgenmaden med kurs mod Sukhothai, som var Thailands første hovedstad tilbage i det 13. århundrede. Landet – som dengang hed Siam – blev regeret af Kong Ramkhamhaeng, som bl.a. opfandt det thailandske alfabet. Det gamle Sukhothai finder man i dag i Sukhothai Historical Park, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Spredt over et stort område finder du både ruiner fra det gamle kongepalads, adskillige buddhistiske templer og et system af kanaler og damme, som leverede vand til byen. Den absolut bedste måde at udforske parken på er på cykel – så det gør du naturligvis.

Efter en lækker frokost bliver du kørt til Lampang med stop ved Wat Phrathat Lampang Luang. Det er et af de mest værdsatte templer i hele Thailand og et af de allerbedste eksempler på den såkaldte Lanna-byggestil. Det siges endda, at Buddha engang har besøgt templet. Den mest fantastiske bygning i tempelkomplekset er Viharn Luang og kompleksets ældste bygning er Viharn Phra Phut, som er helt tilbage fra 1200-tallet.

Herefter går turen til hotellet i Lampang, hvor resten af dagen er til fri disposition.

Dag 9: Lampang – Chiang Mai

I dag skifter du for en stund den fire-hjulede ud med den fire-benene. Fra morgenen skal du nemlig på byrundtur i Lampang, som foregår i hestevogn. Her i Lampang bliver hestevogn stadig brugt som offentligt transportmiddel.

Du skifter tilbage til den fire-hjulede og sætter kursen mod Chiang Mai. Undervejs er der stop ved templet Wat Phra That Hariphunchai, som blev bygget af kong Arthitayarat for mere end 800 år siden.

Efter frokost kører du videre og besøger Baan Tawai landsbyen, som er verdenskendt for sit kunsthåndværk.

Du ankommer til Chiang Mai sidst på eftermiddagen og tjekker ind på dit hotel, hvor du skal bo de kommende 4 nætter.

Dag 10: Halvdagstur til Doi Suthep templet

I dag starter du ved et af Nordthailands smukke og meget hellige templer, Wat Prathat Doi Suthep, der ligger lidt uden for Chiang Mai. Det er en vidunderligt smuk gylden pagode, der rummer relikvier fra Buddha. Du kører ad en meget scenisk vej gennem bjerglandskabet frem til nationalparken Doi Pui. Herfra går du de 300 trappetrin up til pagoden, der blev bygget i 1383. Fra templet er der en smuk udsigt ud over Chiang Mai by. Du vil opleve snesevis af orangeklædte munke her, de er på pilgrimsfart til templet.

Eftermiddagen er fri til selv at gå på opdagelse i Chiang Mai. Chiang Mai er Thailands 2. største by med knap 140.000 indbyggere. Alligevel virker byen rolig og her er yderst charmerende. Omkring 300 templer pryder byen, hvis bymidte omkranses af den gamle voldgrav. Langt fleste seværdigheder ligger i gåafstand fra byens centrale hoteller. På de mange markeder sælges alt fra friske blomster til stegte græshopper, og når aftenen falder på, samles både lokale og besøgende ved Chiang Mais berømte natmarked for at handle og spise ved de mange gadekøkkener.

Dag 11-12: Chiang Mai
Dag 13: Chiang Mai – Chiang Rai

I dag bliver du hentet på hotellet og kører til Chiang Rai, som ligger 210 km nord for Chiang Mai. Her i byen langt mod nord besøger du det smukke tempel Wat Phra Kaew, hvor den mest hellige Buddha statue i Thailand blev opdaget i 1444. Statuen var blevet flyttet af forskellige statsherrer til deres respektive hovedstæder, som symbol på dominans, herunder Lampang, Chiang Rai og Vientiane før den endelig blev anbragt i Grand Palace i Bangkok under kong Rama I.

Herefter besøger du Rai Mae Fah Luang, som er et museum med antikke genstande og optegnelser over historie og litteratur. Du fortsætter til det hvide tempel Wat Ruang Khun og lægger vejen forbi det lokale marked, inden du bliver sat af ved dit hotel.

Dag 14: Heldagsudflugt til den gyldne trekant

Chiang Rai ligger helt mod nord i Thailand – tæt på grænsen til Myanmar og Laos. Området kaldes også for Den Gyldne Trekant. Området var førhen bedst kendt for at være centrum for opiumhandel. Hvad mange ikke ved er, at her er en enestående smuk natur med dale, bjerge og regnskov. Her er små hyggelige landsbyer og etniske bjergstammer i farvestrålende klæder.

Du besøger broen, der markerer grænsen til Myanmar og her findes et lille marked, hvor du kan købe de sidste souvenirs. Frokosten nydes på en restaurant med en malerisk udsigt over Mekong floden.

Mens du spiser din frokost i skønne omgivelser, kan du glæde dig til den sidste del af denne udflugt – nemlig en sejltur ned ad Mekong Floden, som markerer grænsen til Laos.

Før turen går tilbage til Chiang Rai, besøger du ruinerne i den antikke by Chiang Saen.

Nyd din sidste aften på dette Thailand eventyr, inden turen gå tilbage til Danmark.

Dag 15: Afrejse Chiang Rai

Dagen er til fri disposition indtil du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen starter.

Dag 16: Hjemkomst Danmark

Du lander i Danmark efter en pragtfuld ferie.

Forlæng din rejse

Badeferieforlængelse i Cha Am, 4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 3.350 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.100 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.950 kr.

Cha Am er en lille rolig ferieby, der ligger 27 km nord for Hua Hin og 175 km syd for Bangkok. Her bugner det ikke med livlige barer og diverse butikker som i mange andre feriebyer, her kan du blot nyde stilheden og den afslappede atmosfære på den lange, børnevenlige sandstrand, hvor der også udlejes forskellige vandsportsaktiviteter.

15 km uden for Cha Am ligger det græskinspirerede Santorini Park med de ikoniske, hvidkalkede huse med blå døre og skodder. Parken fungerer både som forlystelsespark og udendørs indkøbscenter med butikker, spisesteder og kunst.

Trænger du til lidt mere liv, kan du besøge Hua Hin, som ligger godt og vel 20 minutters kørsel væk. Langs stranden i Hua Hin kan du gå på opdagelse i de små boder, der ligger side om side med restauranter, som serverer velsmagende retter og nyfanget fisk og skaldyr. Hua Hin er især kendt for sit natmarked tæt på togstationen, som har åbent hver onsdag. Her kan du købe alt mellem himmel og jord – lige fra mad til tøj og elektronik.

Det er også muligt at booke spændende udflugter på hotellet.

Badeferieforlængelse på Koh Samui, 4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: +5.000 kr.
Pr. barn u/12 år: +3.425 kr.
Enkeltværelsestillæg: +3.780 kr.

Koh Samui ligger i den Thailandske Golf og er Thailands tredje største ø med sine 228,7 km2.

Frem til 1970’erne var Samui ikke meget andet end en ukendt ø med flot natur og en masse kokosplantager. Der fandtes ingen veje og den eneste transportmulighed til og fra øen var med kokos-fragtbådene. Sådan oplevede en gruppe backpackere den uspolerede ø, som de senere skrev en artikel om i en rejseguide. Hurtigt fik andre rejselystne backpackere øjnene op for dette skjulte paradis og små bambushytter blev bygget langs strandene. I løbet af de næste to årtier gennemgik Samui en rivende udvikling, hvor der blev bygget veje, åbnet færgeruter og hoteller blev opført. I 1989 åbnede den første flyrute til og fra øen. Herefter begyndte turister for alvor at valfarte til Samui og flere hoteller og resorts blev bygget. For at bevare indtrykket af en idyllisk kokospalme-ø, besluttede regeringen, at ingen bygninger må være højere end kokospalmerne.

I dag har Samui vokset sig til at være en af Thailands absolutte mest besøgte og populære øer, som hvert år tiltrækker ca. 2 mio. turister. Den mest berømte strand på øen er Chaweng stranden, som strækker sig hele 7 km langs Samuis østkyst. Her finder du fine sandstrande, turkisblåt vand og svajende kokospalmer. Chaweng er kendt for sit pulsende centrum med restauranter, cafeer, natteliv og gode shopping muligheder.

På denne badeferieforlængelse skal du bo i den sydlige del af Chaweng, som hedder Chaweng Noi. Chaweng Noi anses for at være den mest idylliske del af Chaweng. Her er afslapning og ro i højsædet og når du trænger til lidt mere liv, kan du enten tage hotellets shuttle bus, en taxa eller gå ind til det livlige Chaweng, som ligger 2 km væk.

De mest populære seværdigheder på Samui er den 12 meter høje, forgyldte Buddhastatue, den mumificerede munk, det 18 meter høje Namuang vandfald samt øens lokale markeder.

Samuis befolkning er en blanding af både thaier, kinesere, laoter og burmesere, hvorfor du også kan opleve både templer, kirker og moskeer.

På grund af den blandede sammensatte befolkning repræsenterer de lokale spisesteder en variation af forskellige, spændende madkulturer.

Snyd dig ikke for et ophold på denne skønne kokospalme-ø.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige over jul og nytår. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Badeferieforlængelse i Rayong, 4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 3.400 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.000 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.950 kr.

Rayong ligger 215 km syd for Bangkok og 20 minutters kørsel uden for den lille fiskerby Ban Phe. Rayong er lig med ro og afslapning – her kan du dase på den lange, børnevenlige strand, Wang Kaew, eller ved hotellets gigantiske pool med tilknyttet sandstrand og fordøje alle de fantastiske indtryk, du har fået under din rejse.

Tag med den gratis shuttlebus fra hotellet eller praj en taxa ind til Ban Phe, hvor du kan slentre en tur langs promenaden. Her kan du møde de lokale nyde deres picnickurve i træernes skygge. Du kan også gå på opdagelse i de mange boder ved molen, der sælger souvenirs, tøj, snacks mm. Herfra kan du tage en båd over til den populære ø Koh Samet, der er kendt for sine hvide sandstrande og snorkling. Hotellet er også behjælpelig med spændende udflugter i området til bl.a. de naturskønne nationalparker, idylliske vandfald og kalkstenhuler.

Om aftenen kan du gå en tur langs stranden og nyde lyden af havet og den smukke solnedgang.

Badeferieforlængelse i Khao Lak, 4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 4.455 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.215 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.855 kr.

Khao Lak ligger 1 time og 45 minutters kørsel fra Phuket lufthavn. På trods af den forholdsvis korte afstand til det livlige Phuket er Khao Lak en helt anden verden. Her finder du ro og eventyr.

Khao Lak består af flere sammenhængende strandområder som tilsammen udgør dette lækre ferieparadis med det blåt hav på den ene side og den frodige regnskov på den anden. Du bor ved Nang Thong Beach, som er det mest populære område i Khao Lak. Her findes souvenirbutikker, udflugtsarrangører, dykkerbutikker og restauranter, der serverer fisk, skaldyr og lækre thai retter.

Under dit ophold kan du se frem til nogle skønne og afslappende dage ved stranden eller ved hotellets pool. Ønsker du at være aktiv, kan du tage på vandretur i den nærliggende nationalpark Khao Lak-Lam Ru eller på dykker/snorkletur til et af verdens bedste dykkersteder nemlig Similian-øerne, som ligger 1 time og 15 minutter væk i speedbåd. De 9 øer er udnævnt til nationalpark og består af et imponerende marineliv med farvestrålende fisk, hvalhajer, havskildpadder og rokker samt en uberørt natur, kridhvide sandstrande og krystalklart vand.

Vil du på eventyr, kan du tage til Khao Sok Nationalpark, som ligger ca. 65 km fra Khao Lak. Parken udgør et areal på 739 km2, og dens regnskov er en af verdens ældste. Khao Sok er et ”must-see” og nok Thailands smukkeste nationalpark. Her kan du opleve parkens spændende dyreliv og beundre den smukke natur, som består af Cheow Larn søen, Sok floden, vandfald, dybe dale og kalkstensbjerge.

Bemærk: Priserne er ikke gyldige i perioden 20. december – 10. januar. Forhør os om prisen, hvis du skal rejse i denne periode.

Enkeltværelsestillæg 2.860 kr.
Rabat ved større grupper
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.