• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til ØstenThailandØ-hop: Koh Samui, Koh Madsum & Koh Phangan
13 dage

Ø-hop: Koh Samui, Koh Madsum & Koh Phangan

Du oplever 3 meget forskellige øer, som giver dig mulighed for at dase i vandkanten, snorkle blandt farvestrålende fisk og vandre i den frodige jungle med vandfald og udsigtspunkter – året rundt!

Ø-hop: Koh Samui, Koh Madsum & Koh Phangan Ø-hop: Koh Samui, Koh Madsum & Koh Phangan
13 dage

Ø-hop: Koh Samui, Koh Madsum & Koh Phangan

Du oplever 3 meget forskellige øer, som giver dig mulighed for at dase i vandkanten, snorkle blandt farvestrålende fisk og vandre i den frodige jungle med vandfald og udsigtspunkter – året rundt!

Vælg denne rejse fordi…

Tag med på ø-hop til de tre naturskønne øer Koh Samui, Koh Madsum og Koh Phangan.

Der er ingen aktiviteter planlagt, og du har derfor frihed til at opleve og udforske de tre meget forskellige øer på egen hånd.

Du starter på kokospalmeøen Samui, som er den største af de tre øer. Her skal du bo i den sydlige del af det populære område Chaweng – som hedder Chaweng Noi – der med sit azurblå vand og skønne sandstrande indbyder til dovne dage ved vandkanten. Bliver du træt af daselivet, er der masser at foretage sig på øen.

Koh Madsum, derimod, er den ultimative ”getaway”-destination fra hverdagens stress og jag. Madsum er en lille, privat ø med kun ét hotel og én restaurant foruden hotellets, så her føler du dig virkelig som Robinson Crusoe. Øen byder på fine, hvide strande med udsigt til naboøen Taen, kajakture, svømmeture i det varme, klare vand og gode snorkelmuligheder langs øens rev.

Rejsen tager dig med videre til Koh Phangan. Øen er forholdsvis uberørt og har en bjergrig og frodig natur med jungle, vandfald og fantastiske udsigtspunkter. Strandene ligger i smukke bugter omgivet af klipper. Atmosfæren på øen er skøn og afslappede på trods af dens berygtede fuldmånefester, som finder sted i den sydlige del. Men bare rolig – du bor i den nordøstlige del ved en af øens bedste strande, og her er ro og idyl.

Hvis snorkling og dykning interesserer dig, så snyd ikke dig selv for en dagsudflugt til Koh Tao.

Rejsen kan forlænges med storbyferie i Bangkok.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Koh Samui t/r
 • 11 overnatninger på 4 til 5-stjernede hoteller
 • 11 x morgenmad (dag 3-12)
 • Kørsel i minibus med aircondition
 • Transport mellem øerne i speedbåd og traditionel piskerisbåd
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Det anbefales at bestille turen i god tid.

Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn

I dag er der afrejse fra valgte lufthavn med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst på Koh Samui

Du lander i Samuis eksotiske lufthavn, går gennem immigrationen og samler din bagage op. I ankomsthallen venter en chauffør på at køre dig til hotellet, som ligger ved Samuis populære og berømte strand Chaweng.

Chaweng-stranden strækker sig hele 7 km langs øens østkyst og har fine sandstrande, turkisblåt vand og høje kokospalmer. Du skal bo i den sydlige del af Chaweng, som hedder Chaweng Noi. Dette område anses for at være den mest idylliske del af Chaweng, og her venter skøn feriestemning.

Dag 3-5: Koh Samui

Koh Samui er med sine 228,7 km2 Thailands tredje største ø. Frem til 1970’erne var Samui ikke meget andet end en ukendt ø med flot natur og kokosplantager. Der fandtes ingen veje, og den eneste transportmulighed til og fra øen var med kokosfragtbådene. Sådan oplevede en gruppe rygsækrejsende den uspolerede ø, som de senere skrev en artikel om i en rejseguide. Hurtigt fik andre rygsækrejsende øjnene op for dette skjulte paradis, og små bambushytter skød op langs strandene. I løbet af de næste to årtier gennemgik Samui en rivende udvikling, og der blev bygget veje, åbnet færgeruter og hoteller blev opført. I 1989 åbnede den første flyrute til og fra øen. Herefter begyndte turister for alvor at valfarte til øen, og flere hoteller og resorts blev bygget. I dag har Samui vokset sig til at være en af Thailands mest besøgte øer med ca. 2 mio. turister om året. I løbet af de næste dage bliver du klogere på hvorfor netop dette sted er blevet så populær.

De første dage er du sikkert træt ovenpå den lange flyvetur og den store tidsforskel, så hvad er bedre end at hoppe i det skønne vand og dase ved den dejlige sandstrand?

Bliver du mod forventning træt af daselivet, er der masser af ting at foretage sig. 2 km fra hotellet ligger selve Chaweng, som er kendt for sit livlige centrum med restauranter, cafeer, natteliv og gode shoppingmuligheder. Du kan vælge at tage turen på gåben, med hotellets shuttlebus eller taxa. Du kan også tage på ø-rundtur og opleve nogle af Samuis andre strande, den store guld-Buddha og det 18 meter høje Namuang-vandfald. Der findes også gode vandreruter på øen. Eller hvad med en sejltur til den smukke marinenationalpark Ang Thong, som består af kalkstensklipper, der ligger som perler på en snor og byder på flotte bountystrande, grotter og fantastiske udsigtspunkter?

Du må heller ikke snyde dig selv for øens mange delikatesser. Grundet øens blandede sammensatte befolkning af både thaier, kinesere, laoter og burmesere repræsenterer de lokale spisesteder en variation af mange spændende madkulturer, som får mundvandet til at løbe.

Dag 6: Med speedbåd fra Koh Samui til Koh Madsum

I dag bliver du hentet på hotellet og kørt til Thong Tanote-molen, som ligger godt og vel 45 minutters kørsel væk. Ved ankomst til molen venter en traditionel piskerisbåd på at sejle dig til Koh Madsum. Turen tager ca. 30 minutter.

Koh Madsum ligger syd for Koh Samui og er en lille uspoleret perle med ægte ø-stemning. Atmosfæren her er meget anderledes end på de andre populære thailandske øer. Her er nemlig ingen biler, ingen fastboende, ingen larm og ingen travle turistgader. Du føler nærmest, at du har øen for dig selv, for her findes nemlig kun ét hotel og én restaurant foruden hotellets.

Strandene på den ene side af øen er skønne og hvide og egner sig perfekt til solbadning, mens den anden side af øen er perfekt til snorkling langs øens koralrev.

Madsum er det ultimative ”getaway” fra hverdagens stress og jag, så skynd dig at smide skoene efter check in og nyd dette lille paradis.

Dag 7: Koh Madsum

Start dagen i eget tempo og nyd en lækker morgenmad. Op ad dagen kan du lægge dig på en liggestol med udsigt over det klare vand og naboøen Koh Taen. Du kan også tage en tur ud i kajak eller gå på opdagelse under havets overflade på den anden side af øen.

Om aftenen kan du slutte dagen af med en gåtur langs stranden til lyden af bølgeskvulp og se himlen forandre sig, når solen går ned i horisonten.

Dag 8: Koh Madsum – Koh Phangan

Du skal i dag videre til rejsens tredje og sidste ø Koh Phangan.

En båd lægger til ud for hotellet og sejler dig til ”The Treasure Koh Madsum – Samui molen” på Koh Samui, en tur på ca. 30 minutter. Herfra kører du til Buri Rasa-molen på den nordøstlige side af Samui. Den sidste sejltur, for at komme til hotellet på Koh Phangan, foregår i speedbåd og tager ca. 30 minutter. Hotellet ligger på den nordøstlige side af øen ved Thong Nai Pan Noi stranden.

Koh Phangan ligger nord for Koh Samui og er langt roligere og mere uberørt end Samui. Faktisk minder Phangan om Samui, inden turisterne begyndte at dukke op. Koh Phangan har det med at overraske de fleste. Glem alt om fulde rygsækrejsende og fuldmånefester på Haad Rin-stranden mod syd – Phangan er meget mere end det! Øens skovklædte og bjergrige indre er dækket af frodig jungle og strandene ligger i små bugter omgivet af klipper eller mangroveskov. Strandene indbyder til at dase og slikke sol, og så er der gode snorklemuligheder.

Dag 9-11: Koh Phangan

Hvordan du tilbringer dine dage på Phangan er helt op til dig selv. Her er ikke meget by og ikke mange shoppingmuligheder, men strandene og naturen er i topklasse. Du kan læne dig tilbage og nyde dette afslappede sted uden afbrydelser og/eller udforske øen. Der er tid nok til det hele.

I Phangans frodige jungle kan du tage på vandreture og opleve nogle af øens vandfald, eller hvad med en lille bjergbestigning til Dom Sila Viewpoint, hvorfra du har en fænomenal udsigt over øen og havet?

Du kan også tage en dagsudflugt til den populære ø Koh Tao, som ligger nord for Koh Phangan. Koh Tao er velsignet med nogle af Thailands smukkeste bugter og hvide sandstrande med krystalklart vand. Øen er især kommet på verdenskortet grundet sine fantastiske snorkel- og dykkermuligheder. Faktisk er Koh Tao blevet kåret til det bedste dykkersted i den Thailandske Golf grundet sit klare vand, flotte koraller og farverige fisk med gode chancer for at møde havskildpadden. Hvis du ikke kan dykke i forvejen så fortvivl ej, Koh Tao er et fantastisk sted at lære at dykke og har super gode dykkerskoler.

Uanset hvordan du vælger at bruge din tid, så sørg for at nyde det, for inden længe går turen tilbage til de danske himmelstrøg.

Dag 12: Koh Phangan – Koh Samui

Det er blevet tid til at sige farvel til Koh Phangan. I dag skal du nemlig tilbage til Koh Samui, hvor du har en enkelt overnatning, inden hjemrejsen begynder. Du bliver hentet af resortets egen speedbåd, som sejler dig til Buri Rasa-molen på Koh Samui. Ved molen venter en chauffør på at køre dig til hotellet.

Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 13: Hjemrejse og hjemkomst

I dag er det desværre blevet tid til at tage afsked med det thailandske øhav. Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Du lander i Danmark efter en afslappende og dejlig rejse.

Forlæng din rejse

Storbyforlængelse til Bangkok, 3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 2.860 kr.
Pr. barn u/12 år: + 2.125 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 745 kr.

Bangkok er Thailands hektiske, farverige og fascinerende hovedstad, som er en af de hurtigst voksende byer i verden med ca. 12 mio. indbyggere. Byen begyndte for alvor at blomstre i 90’erne og i dag står de enorme skyskrabere i kontrast til de gyldne templers spir.

Det centrale Bangkok betragtes som området omkring Silom Road, hvor I skal bo på det dejlige Hotel Narai. Området er kendt som det mest populære turistområde på grund af den høje koncentration af shopping centre, restauranter og hoteller.

Gennem byen løber floden Chao Phraya, der står for en væsentlig del af byens offentlige transport. På den østlige side af floden ligger øen Ko Ratanakosin, som er den historiske del af Bangkok og hjemsted for byens overdådige vartegn Grand Palace. På den vestlige side af floden løber en labyrint af kanaler, der betegnes som byens grønne åndehuller.

Mens I er i Bangkok kan I også gå på opdagelse i Chinatown og det farverige marked Chatuchak, der er et af verdens største. Trænger I til ro kan I nyde en tur i parken Lumpini med udsigt til de høje skyskrabere, der spejler sig i vandet.

En af de største oplevelser i Bangkok er uden tvivl maden, og der er gastronomiske oplevelser i alle prisklasser lige uden for døren.

Når I skal rundt, behøver I ikke bekymre jer om Bangkoks berygtede trafik, for byen har et godt udbud af andre transportmidler end busser, tuktuk’er og taxaer. Flodtaxaerne er ofte et hit og de lægger til ved mange af byens seværdigheder. Derudover kan I også benytte The Sky Train, der snor sig mellem byens højhuse og som er en god, hurtig og billig måde at komme frem på.

Bangkok er byen, som har alt hvad hjertet begærer.

Enkeltværelsestillæg 6.035 kr.
Rabat ved større grupper
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.