• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til ØstenThailandØ-hop: Koh Phangan & Koh Samui
12 dage

Ø-hop: Koh Phangan & Koh Samui

Du oplever to meget forskellige øer, som giver dig mulighed for at dase i vandkanten, snorkle blandt farvestrålende fisk og vandre i den frodige jungle med vandfald og udsigtspunkter – året rundt!

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Ø-hop: Koh Phangan & Koh Samui Ø-hop: Koh Phangan & Koh Samui
12 dage

Ø-hop: Koh Phangan & Koh Samui

Du oplever to meget forskellige øer, som giver dig mulighed for at dase i vandkanten, snorkle blandt farvestrålende fisk og vandre i den frodige jungle med vandfald og udsigtspunkter – året rundt!

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Koh Samui t/r
 • Lufthavnstransfer i minibus med aircondition
 • Speedbåd transfer mellem Koh Phangan og Koh Samui
 • 10 overnatninger på 4 og 5-stjernede hoteller
 • 10 x morgenmad (dag 3-12)
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Det anbefales at bestille turen i god tid

Rejsen kort fortalt

Tag med på ø-hop til de naturskønne øer Koh Phangan og Koh Samui.

Der er ingen aktiviteter planlagt, og du har derfor frihed til at opleve og udforske de to meget forskellige øer på egen hånd.

Du starter på Koh Phangan. Øen er forholdsvis uberørt og har en bjergrig og frodig natur med jungle, vandfald og fantastiske udsigtspunkter. Strandene ligger i smukke bugter omgivet af klipper. Atmosfæren på øen er skøn og afslappede, på trods af dens berygtede fuldmånefester, som finder sted i den sydlige del. Men bare rolig – du bor i den nordøstlige del ved en af øens bedste strande – og her er ro og idyl.

Hvis snorkling og dykning interesserer dig, så snyd ikke dig selv for en dagsudflugt til øen Koh Tao.

Rejsen slutter på kokospalmeøen Samui, som er den største af de to øer. Her skal du bo i den sydlige del af det populære område Chaweng – som hedder Chaweng Noi – der med sit azurblå vand og skønne sandstrande indbyder til dovne dage ved vandkanten. Bliver du træt af daselivet, er der masser at foretage sig på øen – her er nemlig alt fra elefanter til templer.

Rejsen kan forlænges med en storbyferie i Bangkok.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Tag med på ø-hop, året rundt, til de to meget forskellige paradis-øer Koh Phangan og Koh Samui i det sydvestlige Thailand
 • Nyd Koh Phangans strande i de smukke rolige bugter og tag på opdagelse i øens uspolerede natur med jungle, vandfald og fantastiske udsigtspunkter
 • Glæd dig til at opleve den mere livlige kokospalmeø Koh Samui, hvor der venter dig azurblåt hav, skønne sandstrande og gode muligheder for oplevelser – lige fra elefanter til templer
 • Rejsen kan forlænges med en fantastisk storbyferie i pulsende Bangkok

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn

I dag er der afrejse fra valgte lufthavn med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst på Koh Samui – Koh Phangan

Du lander i Samuis eksotiske lufthavn, går gennem immigrationen og samler din bagage op. I ankomsthallen venter en chauffør på at køre dig til Buri Rasa-molen, hvorfra du skal med speedbåd til hotellet på Koh Phangan, som tager ca. 40 minutter. Hotellet ligger på den nordøstlige side af øen ved Thong Nai Pan Noi-stranden.

Koh Phangan ligger nord for Koh Samui, og er langt roligere og mere uberørt. Faktisk minder Phangan om Samui, inden turisterne begyndte at valfarte til.

Koh Phangan har det med at overraske de fleste. Glemt alt om fulde rygsækrejsende og fuldmånefester på Haan Rid-stranden mod syd – Phangan er meget mere end det! Øens bjergrige og skovklædte indre er dækket af frodig jungle, og strandene ligger i små bugter omgivet af klipper eller mangroveskov. Strandende indbyder til at dase og slikke sol, og så er der gode snorklemuligheder.

Dag 3-5: Koh Phangan

Hvordan du tilbringer dagene på Koh Phangan, er helt op til dig selv. Her er ikke meget byliv og ikke mange shopping-muligheder, men strandende og naturen er i topklasse. Du kan læne dig tilbage og nyde dette afslappende sted uden afbrydelser og/eller udforske øen. Der er tid nok til det hele.

De første dage er du sikkert træt ovenpå den lange flyvetur og den store tidsforskel, så hvad er bedre end at hoppe i det skønne vand og bare dase ved den dejlige sandstrand?

Der er også gode muligheder for at tage på vandretur i den frodig jungle, opleve nogle af øens vandfald og udsigtspunktet Dome Sila, hvorfra du har en fænomenal udsigt over øen og havet.

Du kan også tage en dagsudflugt til den populære ø Koh Tao, som ligger nord for Koh Phangan. Koh Tao er velsignet med nogle af Thailands smukkeste bugter og hvide sandstrande med krystalklart vand. Øen er især kommet på verdenskortet grundet sine fantastiske snorkel- og dykkermuligheder. Faktisk er Koh Tao blevet kåret til det bedste dykkersted i den Thailandske Golf grundet sit klare vand, flotte koraller og farverige fisk med gode chancer for at møde havskildpadden. Hvis du ikke kan dykke i forvejen så fortvivl ej, Koh Tao er et fantastisk sted at lære at dykke og har super gode dykkerskoler. En udflugt til Koh Tao kan bookes på hotellet.

Dag 6: Koh Phangan – Koh Samui

I dag er det blevet tid til at tage afsked med Koh Phangan, og forude venter skønne dage på Koh Samui. Du bliver hentet af resortets egen speedbåd, som sejler dig retur til Buri Rasa-molen på Koh Samui, hvor en chauffør venter på at køre dig til dit næste overnatningssted ved Chaweng-stranden.

Chaweng-stranden strækker sig hele 7 km langs øens østkyst og har fine sandstrande, turkisblå vand og høje kokospalmer. Du skal bo i den sydlige del af Chaweng, som hedder Chaweng Noi. Dette område anses for at være den mest idylliske del af Chaweng, og her venter en skøn feriestemning.

Dag 7-11: Koh Samui

Koh Samui er med sine 228,7 km² Thailands tredje største ø. Frem til 1970’erne var Samui ikke meget andet end en ukendt ø med flot natur og kokosplantager. Der fandtes ingen veje, og den eneste transportmulighed til og fra øen var med kokosfragtbådene. Sådan oplevede en gruppe rygsækrejsende den uspolerede ø, som de senere skrev en artikel om i en rejseguide. Hurtigt fik andre rygsækrejsende øjnene op for dette skjulte paradis, og små bambushytter skød op langs strandene. I løbet af de næste to årtier gennemgik Samui en rivende udvikling, og der blev bygget veje, åbnet færgeruter, og hoteller blev opført. I 1989 åbnede den første flyrute til og fra øen. Herefter begyndte turister for alvor at valfarte til øen, og flere hoteller og resorter blev bygget. I dag har Samui vokset sig til at være en af Thailands mest besøgte øer med ca. 2 mio. turister om året. I løbet af de næste dage bliver du klogere på, netop hvorfor dette sted er blevet så populært.

Dagene er til fri disposition til at slappe af, gå ture og oplade de menneskelige batterier.

Bliver du mod forventning træt af daselivet, er der masser af ting at foretage sig. 2 km fra hotellet ligger selve Chaweng, som er kendt for sit livlige centrum med restauranter, cafeer, natteliv og gode shopping-muligheder. Du kan vælge at tage turen på gåben, hoppe på hotellets shuttlebus eller tage en taxa.

Du kan også tage på ø-rundtur og opleve nogle af Samuis andre strande, Big Buddha-templet, Wat Plai Laem-templet eller Samui Elephant Sanctuary som er et elefant-alderdomshjem for arbejdselefanter, der er blevet reddet fra turismeindustrien.

Der findes også gode vandreruter på øen, og her er det oplagt at besøge det 18 meter høje Na Muang-vandfald. Eller hvad med en sejltur til den smukke marinenationalpark Ang Thong, som er et must-see for naturelskeren? Ang Thong Nationalpark består af 42 små grønne øer, der ligger som perler på en snor og som byder på flotte bountystrande, grønklædte kalkstensbjerge, grotter og fantastiske udsigtspunkter.

Du må heller ikke snyde dig selv for at afprøve Samuis mange delikatesser. Grundet øens sammensatte befolkning af både thaier, kinesere, laoter og burmesere, repræsenterer de lokale spisesteder en variation af mange spændende madkulturer, som får mundvandet til at løbe.

Dag 12: Hjemrejse og hjemkomst

I dag vinker du farvel til det thailandske øhav. Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Du lander i Danmark efter en afslappende og dejlig ferie.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Storbyforlængelse til Bangkok, 3 nætter

Bangkok er Thailands hektiske, farverige og fascinerende hovedstad, som er en af de hurtigst voksende byer i verden med ca. 12 mio. indbyggere. Byen begyndte for alvor at blomstre i 90’erne og i dag står de enorme skyskrabere i kontrast til de gyldne templers spir.

Det centrale Bangkok betragtes som området omkring Silom Road, hvor I skal bo på det dejlige Hotel Narai. Området er kendt som det mest populære turistområde på grund af den høje koncentration af shopping centre, restauranter og hoteller.

Gennem byen løber floden Chao Phraya, der står for en væsentlig del af byens offentlige transport. På den østlige side af floden ligger øen Ko Ratanakosin, som er den historiske del af Bangkok og hjemsted for byens overdådige vartegn Grand Palace. På den vestlige side af floden løber en labyrint af kanaler, der betegnes som byens grønne åndehuller.

Mens I er i Bangkok kan I også gå på opdagelse i Chinatown og det farverige marked Chatuchak, der er et af verdens største. Trænger I til ro kan I nyde en tur i parken Lumpini med udsigt til de høje skyskrabere, der spejler sig i vandet.

En af de største oplevelser i Bangkok er uden tvivl maden, og der er gastronomiske oplevelser i alle prisklasser lige uden for døren.

Når I skal rundt, behøver I ikke bekymre jer om Bangkoks berygtede trafik, for byen har et godt udbud af andre transportmidler end busser, tuktuk’er og taxaer. Flodtaxaerne er ofte et hit og de lægger til ved mange af byens seværdigheder. Derudover kan I også benytte The Sky Train, der snor sig mellem byens højhuse og som er en god, hurtig og billig måde at komme frem på.

Bangkok er byen, som har alt hvad hjertet begærer.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters ophold på hotel med morgenmad, fly til Bangkok samt transfers.

Tillæg for enkeltværelse 6.200 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.