• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
12 dage

Thailand med børn

Tag børnene med til Thailand og oplev Nordthailands elefanter, stammer, templer og teproduktion. Slut af med en skøn badeferie i Khao Lak.

Thailand med børn Thailand med børn
12 dage

Thailand med børn

Tag børnene med til Thailand og oplev Nordthailands elefanter, stammer, templer og teproduktion. Slut af med en skøn badeferie i Khao Lak.

Vælg denne rejse fordi:

Thaierne elsker børn! Overalt vil I blive modtaget med smil, nysgerrighed og imødekommenhed. Denne rejse er den perfekte kombination af oplevelser og badeferie. Turen tager sin begyndelse i det rolige og relativt tempererede nord. Chiang Mai er en fantastisk by med både charme og en hyggelig atmosfære. Her besøger I områdets mest berømte tempel Doi Suthep og det fantastiske Elephant Care. I besøger også en lokal stammelandsby og får mulighed for selv at plukke te med en kurv på ryggen. Fra Chiang Mai går turen mod syd – til de kendte thailandske strande. I tilbringer 6 dage på et dejligt familiehotel ved Khao Lak. Her er der masser af muligheder for aktiviteter og udflugter – eller bare tid til at dase og bade i det varme vand.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Chiang Mai og hjem fra Phuket
 • Fly fra Chiang Mai til Phuket
 • 9 nætter på 4-stjernede hoteller
 • 9 x morgenmad (dag 2-11)
 • 2 x frokost (dag 4 og 5)
 • Lokal engelsktalende guide på transfers, udflugter og ture
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Doi Suthep templet
 • Elephant Care
 • Stammelandsbyen Baan Tong Luang Hill
 • Elephant Poo Poo Paper Park
 • Araksa teplantage
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejse fra valgte lufthavn

Der er afrejse fra valgte lufthavn i Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Chiang Mai

Ved ankomsten til Chiang Mai går I gennem immigrationen, samler jeres bagage op og går videre ud i ankomsthallen. Her venter jeres guide med et Asiatours-skilt. I bliver kørt til hotellet, hvor I har 4 overnatninger. Resten af dagen er til fri disposition til at komme jer ovenpå den lange flyvetur.

Chiang Mai er Thailands 2. største by og alligevel virker byen rolig og her er yderst charmerende. Omkring 300 templer pryder byen, hvis bymidte omkranses af den gamle voldgrav. Langt de fleste historiske seværdigheder ligger i gåafstand fra byens centrum. På de mange markeder sælges alt fra friske blomster til stegte græshopper, og når aftenen falder på, samles både lokale og besøgende ved Chiang Mais berømte natmarked for at handle og spise ved de mange gadekøkkener.

Dag 3: Halvdagstur til Doi Suthep templet

I dag skal I opleve et af Nordthailands smukke og meget hellige templer, Wat Prathat Doi Suthep, der ligger lidt uden for Chiang Mai. Det er en vidunderligt smuk gylden pagode, der rummer relikvier fra Buddha. I kører ad en meget scenisk vej gennem bjerglandskabet frem til nationalparken Doi Pui. Herfra går I de 300 trappetrin op til pagoden, der blev bygget i 1383. Fra templet er der den smukkeste udsigt ud over Chiang Mai by. I vil opleve snesevis af orangeklædte munke, som er på pilgrimsfart til templet. Venligst bemærk, at der ved Doi Suthep er særlige regler for påklædning.

Resten af dagen er til fri disposition til at udforske byen – eller måske trænger I til en frisk dukkert i poolen?

Dag 4: Besøg Elephant Care

I dag venter et anderledes og uforglemmeligt besøg, I skal nemlig besøge Elephant Care, som ligger ca. 90 minutters kørsel fra Chiang Mai. Som navnet indikerer, er dette et sted som tager kærlig hånd om elefanter og som bestræber sig på at lade dem leve så naturligt som muligt. Dette er hverken et cirkus, et show eller en elefantlejr. Her er elefantmaling, ridning og kæder forbudt. Her kommer turisterne ikke for at blive underholdt, men for at få et indblik i elefanternes dagligdag og komme tæt på disse enorme og intelligente skabninger.

I bliver hentet på hotellet, hvorfra I bliver kørt til landsbyen Baan Meung Kud nord for Chiang Mai. Ved ankomst får I alle udleveret tøj, så I ligner traditionelle mahout’er. Før I når frem til elefanterne skal I med ud og høste mad til dem. Det kan både være sukkerrør, bananer eller græs, afhængig af årstiden. Herefter venter mødet elefanterne, og I får lov til at fodre dem. Guiden fortæller om deres rutiner og vaner. I lærer også, hvordan I kan kommunikere med dem og tyde deres kropssprog.

Efter en lækker frokost, skal elefanterne naturligvis også have en lille snack, som består af klister-ris, der blandes med salt og formes som kugler. Elefanter er utrolig glade for mad. Det siges, at de kun sover 3 timer om dagen, og spiser døgnets resterende 21 timer.

Et af højdepunkterne er, når elefanterne skal ned til vandet for at blive kølet af og vaskes. Dette foregår ikke med traditionel svamp og sæbe, men med et stykke træ som kun findes i det nordlige Thailand og hedder keau saba. Når træet bliver banket godt og grundigt, bliver det blødt og kan bruges som svamp. Det magiske sker, når træet kommer i forbindelse med vand, og der udvindes en slags sæbe. Elefanterne elsker at blive vasket og skrubbet og vælter legesyge rundt i vandet.

Når solen står højest på himlen, går I med elefanterne en tur ind i skoven, hvor de selv finder føde. Herefter er det desværre tid til at sige farvel til både elefanterne og mahout’erne og turen går tilbage til hotellet, hvor resten af dagen er til fri disposition.

Husk at medbringe badetøj og tørt tøj på denne tur.

Dag 5: Besøg i en stammelandsby – Elephant Poo Poo Paper Park - Araksa teplantage

I bliver hentet på hotellet efter morgenmaden og kører nordpå til stammelandsbyen Baan Tong Hill. Her får I et godt og spændende indblik i, hvordan de forskellige bjergstammer lever, heriblandt Lahu, Hmong, White Karen og Padaung (Long Neck), som er kendt for deres messingringe omkring halsen. Kvinderne får den første ring om halsen, når de fylder 5 år. I dag er det mest for traditionen skyld – før i tiden gjorde kvinderne det for at beskytte sig mod tigerangreb i Myanmars bjergområde på grænsen til Thailand. Landsbyen er omgivet af smukke rismarker, og på begge sider af landsbyen bor stammerne i deres træhuse. Her fremviser kvinderne deres håndlavede smykker, træfigurer og vævede tæpper, som I har mulighed for at købe. Kvinderne er meget snaksaglige så spørg gerne ind til deres historie og spændende kultur.

I fortsætter til Elephant Poo Poo Paper Park, som er en forholdsvis ny og unik attraktion i Chiang Mai. Her oplever I alle faser i produktionen af papir, som laves af ekskrementer fra bl.a. elefanter, heste og køer.  Kan I forestille jer det? Turen gennem den frodige have bringer jer gennem 8 forskellige pavilloner, der forklarer hvert trin i den miljøvenlige og samtidig fascinerende proces. Har I lyst, kan I være med til at lave jeres eget stykke papir.

Frokosten nydes på en sommerfugle- og orkidefarm, hvor I kan opleve de smukke sommerfugle flyve rundt. Herefter fortsætter I til teplantagen Araksa, som har specialiseret sig i den sorte kvalitets-te Assam. Her får I forklaret de forskellige processer og metoder indenfor teproduktion, og I får lov til at komme med ud i plantagen og plukke teblade med en bambuskurv på ryggen. Besøget rundes af med en kop dampende te og en thailandsk snack.

Dag 6: Chiang Mai – Khao Lak

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Herfra flyver I til Phuket, hvor I bliver modtaget af en chauffør, som vil køre jer til Khao Lak. Køreturen tager ca. 1 time og 45 minutter afhængig af trafikken. I Khao Lak venter jer 5 overnatninger.

Dag 7-10: Badeferie i Khao Lak

Dagene er til fri disposition.

På trods af den forholdsvis korte afstand til det livlige Phuket er Khao Lak en helt anden verden. Her finder du ro og eventyr.

Khao Lak består af flere sammenhængende strandområder som til sammen udgør dette lækre og børnevenlige ferieparadis med det blå hav på den ene side og den frodige regnskov på den anden. Du bor ved Nang Thong Beach, som er det mest populære område i Khao Lak. Her findes souvenirbutikker, udflugtsarrangører, dykkerbutikker og restauranter der serverer fisk, skaldyr og lækre thailanske retter.

Under dit ophold kan du se frem til nogle skønne og afslappende dage ved stranden eller ved hotellets pool. Ønsker I at være aktive kan I tage på vandretur i den nærliggende nationalpark Khao Lak-Lam Ru eller på dykker/snorkletur til et af verdens bedste dykkersteder nemlig Similian-øerne, som ligger 1 time og 15 minutter væk i speedbåd. De 9 øer er udnævnt til nationalpark og består af et imponerende marineliv med farvestrålende fisk, hvalhajer, havskildpadder og rokker samt en uberørt natur, kridhvide sandstrande og krystalklart vand.

Vil I på eventyr, kan I tage til Khao Sok Nationalpark, som ligger ca. 65 km fra Khao Lak. Parken udgør et areal på 739 kvm og dens regnskov er en af verdens ældste. Khao Sok er et ”must-see” og nok Thailands smukkeste nationalpark. Her kan I opleve parkens spændende dyreliv og beundre den smukke natur, som består af Cheow Larn søen, Sok floden, vandfald, dybe dale og kalkstensbjerge.

Dag 11: Hjemrejsen starter

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Phuket, hvorfra hjemrejsen starter.

Dag 12: Hjemkomst til Danmark

I ankommer i Danmark efter en dejlig og spændende ferie.

Forlæng din rejse

Storbyforlængelse til Bangkok, 3 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: +3.350 kr.
Pr. barn u/12 år: +3.350 kr.

Opholdet er baseret på to deluxe værelser med plads til 2 voksne + 2 børn. 

Bangkok er Thailands hektiske, farverige og fascinerende hovedstad, som er en af de hurtigst voksende byer i verden med ca. 12 mio. indbyggere. Byen begyndte for alvor at blomstre i 90’erne og i dag står de enorme skyskrabere i kontrast til de gyldne templers spir.

Det centrale Bangkok betragtes som området omkring Silom Road, hvor I skal bo på det dejlige Hotel Narai. Området er kendt som det mest populære turistområde på grund af den høje koncentration af shopping centre, restauranter og hoteller.

Gennem byen løber floden Chao Phraya, der står for en væsentlig del af byens offentlige transport. På den østlige side af floden ligger øen Ko Ratanakosin, som er den historiske del af Bangkok og hjemsted for byens overdådige vartegn Grand Palace. På den vestlige side af floden løber en labyrint af kanaler, der betegnes som byens grønne åndehuller.

Mens I er i Bangkok kan I også gå på opdagelse i Chinatown og det farverige marked Chatuchak, der er et af verdens største. Trænger I til ro kan I nyde en tur i parken Lumpini med udsigt til de høje skyskrabere, der spejler sig i vandet.

En af de største oplevelser i Bangkok er uden tvivl maden, og der er gastronomiske oplevelser i alle prisklasser lige uden for døren.

Når I skal rundt, behøver I ikke bekymre jer om Bangkoks berygtede trafik, for byen har et godt udbud af andre transportmidler end busser, tuktuk’er og taxaer. Flodtaxaerne er ofte et hit og de lægger til ved mange af byens seværdigheder. Derudover kan I også benytte The Sky Train, der snor sig mellem byens højhuse og som er en god, hurtig og billig måde at komme frem på.

Bangkok er byen, som har alt hvad hjertet begærer.

Enkeltværelsestillæg 1.960 kr.
Rabat ved større grupper
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.