Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til ØstenThailandThailands højdepunkter
13 dage:

Thailands højdepunkter

Højdepunkter på denne rejse:

Bangkok, Grand Palace, sejltur på Bangkoks klonger, River Kwai, Hellfire Pass, togtur på Dødens Jernbane, Chiang Mai, kokkeskole i Chiang Mai, Doi Suthep templet, markedet Talad Warorot, Elephant Care, stammelandsbyen Baan Tong Luan Hill, Elephant Poo Poo Paper Park, Araksa teplantage.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse fra Danmark til Bangkok
 • Flyrejse fra Chiang Mai via Bangkok til Danmark inkl. transfer
 • Togrejse fra Bangkok til Chiang Mai
 • 7 overnatninger på 3- og 4-stjernede hoteller
 • 1 overnatning på Hintok River Camp i luksustelt
 • 1 overnatning på flotel River Kwai Jungle Rafts
 • 1 overnatning i liggevogn på nattog fra Bangkok til Chiang Mai
 • 9 x morgenmad (dag 3-7, 9-12)
 • 7 x frokost (dag 3-6, 9-11)
 • 3 x middag (dag 4, 5, 8)
 • Velkomstmøde i Bangkok
 • Lokal engelsktalende guide på alle udflugter og ture
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Grand Palace i Bangkok
 • Sejltur på Bangkoks klonger
 • Krigsmuseet (Thailand-Burma Railway Centre), Krigskirkegården, Broen over floden Kwai
 • Besøg i mon stammelandsby
 • Hellfire Pass Mindesmærke
 • Togtur på Dødens Jernbane
 • Nong Hoi markedet og kokkeskole med farvekogebog med opskrifter fra skolen
 • Doi Suthep templet
 • Talad Varorot markedet
 • Templerne Wat Chedi Luang og Wat Phra Sing
 • Elephant Care
 • Stammelandsbyen Baan Tong Luang Hill
 • Elephant Poo Poo Paper Park
 • Araksa teplantage
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Tillæg for enkeltværelse 1.480 kr.
Rabat ved større grupper
Vælg denne rejse fordi…

Thailand er et vidunderligt rejseland, et meget gammelt kongerige med hundredvis af buddhistiske templer, tusindvis af små landsbyer og millioner af smilende og gæstfrie indbyggere. Naturen byder på floder, bjerge, jungle, søer og eksotiske dyr som elefanter og aber. På denne rejse får du indsigt i Thailands fascinerende historie og kultur, du får en indføring i thailandsk mad på en kokkeskole. Du oplever kontrasterne mellem den moderne metropol Bangkok og stammelandsbyernes primitive vilkår i bjergene i nord. Du kommer på sejltur på Bangkoks klonger, du kører med tog sammen med lokalbefolkningen, du kommer tæt på elefanter og plukker te med en bambuskurv på ryggen. Med andre ord: Oplevelserne står i kø på denne mangefacetterede rejse.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Afrejse
Dag 1: Afrejse

I dag er der afrejse fra valgte lufthavn i Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Bangkok
Dag 2: Ankomst til Bangkok

Du ankommer i Bangkoks internationale lufthavn, går gennem immigrationen og samler derefter din bagage op. I ankomsthallen venter guiden med et Asiatours-skilt. Du bliver kørt til dit hotel, hvor du skal bo de kommende 2 nætter.

Sidst på eftermiddagen bliver der holdt et velkomstmøde i lobbyen på Hotel Narai. Her vil vores agent fortælle dig om Thailand, hvad man skal respektere og være opmærksom på. Samtidig vil han svare på eventuelle spørgsmål og gennemgå programmet for din rejse. Herefter venter en kort gåtur i området, hvor agenten og en guide vil udpege vekselautomater, apoteker, gode spisesteder mm.

Resten af aftenen kan du nyde på egen hånd.

Overnatning Narai Hotel 

Dag 3: Grand Palace – sejltur på Maenam Chao Phraya floden og Bangkoks kanaler
Dag 3: Grand Palace – sejltur på Maenam Chao Phraya floden og Bangkoks kanaler

Du bliver hentet på hotellet og kørt til Bangkoks og Thailands største kulturattraktion, kongepaladset Grand Palace. Det overdådige palads blev bygget for ca. 225 år siden og det besidder stadig en skønhed, der dårligt kan beskrives og derfor bedst opleves. Inden for paladset findes Thailands helligste Buddha statue, der er skabt af ét kæmpestort stykke lysende grønt jade. Venligst bemærk, at der ved kongepaladset er særlige regler for påklædning.

Fra kongepaladset går du ned til floden Maenam Chao Phraya, og herfra tager du den lokale ekspresbåd til Nontaburi, hvor du ankommer 45 minutter senere. På det lokale marked finder guiden eksotiske tropefrugter og lokale snacks, som du kan få en smagsprøve på. Herefter stiger du ombord i en piskerisbåd og sejler til Bang Yai – turen går stærk – hold på hat og briller! Ved Wat Bang Yai besøger du Bangkoks næststørste liggende Buddha. Du oplever et meget anderledes Bangkok her i Bang Yai – gaderne er smalle og trafikken er anderledes.

Fra Bang Yai stiger du ombord i en lille piskerisbåd med plads til maks. fire personer. I denne båd bevæger du dig langs kanalerne. I dag er netværket af vandveje i Bangkok, ud fra hovedfloden Maenam Chao Phraya (Kongernes flod), også kendt som Bangkoks ”klonger”. I gamle dage blev hovedparten af den daglige handel i Thailand foretaget på og langs kanalerne og det skete i en grad, der betød, at tidlige europæiske handelsrejsende og besøgende gav byen navnet ”Østens Venedig”.

Kanalerne er stadig den dag i dag meget vigtige for lokalbefolkningen og besidder en fantastisk og helt unik charme. Du oplever det lokale liv fra vandsiden, hvor du kan se sejlende postbude og sælgere. Du vil også se, at bebyggelsen langs bredden vender front ud mod vandet og ikke ind mod land. Denne del af Bangkok er i alt sit væsen en total modsætning til det centrale Bangkoks tætte bebyggelse med skyskrabere, højbaner og motorveje. Her er vandvejene hovedfærdselsårer, og Thailands grønne frodighed er alle steder at se.

Du er tilbage på hotellet sidst på dagen.

Overnatning Narai Hotel 

Dag 4: Bangkok – Kanchanaburi - Floden Kwai – Hellfire Pass
Dag 4: Bangkok – Kanchanaburi - Floden Kwai – Hellfire Pass

I dag starter en meget spændende udflugt på 3 dage og 2 nætter til floden Kwai, byen Kanchanaburi og det store jungleområde, der omgiver det hele. Under Anden Verdenskrig blev der her bygget en jernbane fra Thailand til Myanmar (det tidligere Burma) under uhyggelige lidelser og umenneskelige forhold. Det tog 18 måneder at bygge den 415 km lange jernbanestrækning og i denne periode i 1942-43 døde ca. 100.000 tvangsudskrevne thaier, malayer, kinesere, tamilere og andre asiatere, samt ca. 12.500 allierende krigsfanger. Virkelighedens historie blev senere brugt i den berømte roman ”Broen over floden Kwai” af forfatteren Pierre Boulle og udødeliggjort i en filmatisering.

Du bliver hentet på hotellet tidligt om morgenen for at undgå den værste trafik ud af Bangkok. Ønsker du ikke at medbringe al din bagage kan du efterlade den sikkert på hotellet til du kommer retur til Bangkok og blot medbringe en rygsæk til de 2 kommende nætter.

Fra Bangkok kører du til Kanchanaburi, hvor du besøger krigsmuseet, krigskirkegården og broen over Kwai, der dog er af noget yngre dato. Sidst på formiddagen ankommer du til Hintok River Camp, hvor du tjekker ind og bagefter spiser frokost.

Først på eftermiddagen går turen til Hellfire Pass, der var et af de hårdeste steder på ruten at bygge jernbanen, og hvor arbejdet foregik i døgndrift. Du traver turen fra Hellfire Pass til Hintok station. Herfra går turen tilbage til Hintok River Camp, hvor du kan nyde området og de frivillige aktiviteter. Fx kan du cykle til en væverlandsby eller til en farm i nærheden.

Overnatning Hin Tok River Camp 

Dag 5: Floden Kwai
Dag 5: Floden Kwai

Du vågner til junglens og flodens lyde, og starter dagen med at cykle til det nærtliggende tempel for at give almisse til munkene ved at lægge mad i deres skåle. Herefter cykler du tilbage til Hintok River Camp, hvor en solid morgenmad venter dig.

Du tjekker ud og stiger ombord i en piskerisbåd og sejler til River Kwai Jungle Rafts, et flotel eller tømmerflådehotel på selve Kwai. Landskabet og frodigheden langs floden er næsten ubeskrivelig – flere steder vil du se 20 meter høje bambus, der ved basen er tykke som et lår.

Du besøger en nærliggende etnisk mon landsby, hvor livsstilen ikke er ændret meget gennem tiden.

Eftermiddagen er til fri disposition. Du kan vælge at slappe af på flotellet eller nyde nogle af aktivitetsmulighederne.

Overnatning River Kwai Jungle Rafts 

Dag 6: Floden Kwai – togtur på Dødens Jernbane - Bangkok
Dag 6: Floden Kwai – togtur på Dødens Jernbane - Bangkok

Du har morgenen og formiddagen til fri disposition, inden du sejler op ad floden til kajen, hvor din frokost venter. Herefter kører du på en strækning af Dødens Jernbane i nogle af de historiske togvogne. Turen går bl.a. langs en strækning hævet over terrænet på en teaktrækonstruktion. Efter togturen går det i bus tilbage til Bangkok, hvor du ankommer mellem kl. 18 og 19.

Overnatning Narai Hotel 

Dag 7: Bangkok – Nattog til Chiang Mai
Dag 7: Bangkok – Nattog til Chiang Mai

Du har dagen til fri disposition indtil sidst på eftermiddagen, hvor du bliver kørt til banegården. Herfra skal du med nattoget til Chiang Mai i Nordthailand, som er landets anden største by.

Det er altid en oplevelse at køre med tog i et andet land. Du møder mange spændende mennesker, og det er ofte i Asien også en meget almindelig transportform for landets indbyggere. Dette gælder i høj grad for Thailand. Selve togvognene er meget rene og komfortable. En liggevogn består af en række afskærmende afdelinger – altså ikke en kupé i gængs forstand. Når du vil sove, kommer konduktøren og ændrer dit sæde til en liggeplads og trækker et gardin for, så du ligger ugeneret. Alle liggepladser reddes med lagner og hovedpudebetræk i rent nyvasket bomuld og et vasket, forseglet tæppe. Der er opbevaring af bagage ved din liggeplads.

Bliver du sulten om bord kan du bestille ved tjeneren/servitricen, som går gennem toget. En anden mulighed er selv medbringe mad eller at spise inden afgang på en af restauranterne på banegården, hvilket ofte er billigere.

Toget afgår fra Bangkok kl. 19.35

Overnatning Liggeplads i nattog fra Bangkok til Chiang Mai

Dag 8: Ankomst i Chiang Mai - Baan Hongnual Kokkeskole
Dag 8: Ankomst i Chiang Mai - Baan Hongnual Kokkeskole

Du ankommer til Chiang Mai kl. 08.40, og bliver mødt af din guide ved hovedudgangen. Du bliver kørt til dit hotel, hvor du skal bo de kommende 4 nætter.

I eftermiddag bliver du hentet på hotellet og kørt til Nong Hoi markedet, hvor der købes friske ingredienser til Baan Hongnual Kokkeskole og her lærer du om de forskellige urter, krydderier, grøntsager og kødvarer. Herfra bliver du kørt til kokkeskolen, som ligger 15 minutter udenfor Chiang Mai. Det er en kokkeskole med dybe rødder i lanna-traditionen. På skolen får du i løbet af de næste 4 timer en kort introduktion i thaimadlavning med alt fra krydderier til udskæring af frugt. Du hører om, hvilke krydderier, der gavner dit helbred på forskellige områder, og det hele foregår i en hyggelig, varm og hjælpsom atmosfære, der er vigtige elementer i lanna-traditionen. Efter introduktionen er det din tur. Hver deltager får sit eget område og kokken demonstrerer, hvordan du skal bære dig ad. Kokkeskolen afrundes med at nyde middagen, som du selv har kreeret.

Overnatning Duangtawan Hotel 

Dag 9: Doi Suthep
Dag 9: Doi Suthep

I dag går turen til et af Nordthailands smukke og meget hellige templer, Wat Prathat Doi Suthep, der ligger 15 km uden for Chiang Mai. Det er en vidunderlig smuk gylden pagode, der rummer relikvier fra Buddha. Du kører ad en meget scenisk vej gennem bjerglandskabet frem til nationalparken Doi Pui. Herfra går du de 300 trin op til pagoden, der blev bygget i år 1383. Fra templet er der en smuk udsigt ud over Chiang Mai by. Venligst bemærk, at der ved Doi Suthep er særlige regler for påklædning.

Efter frokost bliver du kørt til Chiang Mais største marked, Talad Warorot, som ligger 2 minutters gang fra byens natmarked. Her kan du købe alt mellem himmel og jord, lige fra friske og tørrede frugter til sko og tøj.

På vej tilbage til hotellet ligger du vejen forbi to af Chiang Mais vigtige templer, Wat Chedi Luang og Wat Phra Singh.

Resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning Duangtawan Hotel 

Dag 10: Besøg Elephant Care
Dag 10: Besøg Elephant Care

I dag skal du på et anderledes og uforglemmeligt besøg, du skal nemlig besøge Elephant Care, som ligger ca. 90 minutters kørsel fra Chiang Mai. Som navnet indikerer, er dette et sted som tager kærlig hånd om elefanter og som bestræber sig på at lade dem leve så naturligt som muligt. Dette er hverken et cirkus, et show eller en elefantlejr. Her er elefantmaling, ridning og kæder forbudt. Du kommer her ikke for at blive underholdt, men for at få et indblik i elefanternes dagligdag og komme tæt på disse enorme og intelligente skabninger.

Du bliver hentet på hotellet, hvor du bliver kørt til landsbyen Baan Meung Kud nord for Chiang Mai. Ved ankomst får du udleveret et sæt tøj, så du ligner en traditionel mahout. Før du møder elefanterne skal du ud og høste mad, som både kan være sukkerrør, bananer eller græs, afhængig af årstiden. Efter høstningen møder du elefanterne og får lov til at fodre dem. Guiden fortæller dig om deres daglige rutiner og vaner. Du lærer også hvordan du kommunikere med dem og tyder deres kropssprog.

Efter en lækker frokost, er det igen tid til at elefanterne skal have en lille snack, som består af klæberis der blandes med salt og formes som kugler. Elefanter er utrolig glade for mad, det siges at de kun sover 3 timer om dagen, og spiser døgnets resterende 21 timer.

Et af højdepunkterne er, når elefanterne skal ned at køles af og vaskes. Dette foregår ikke med traditionel svamp og sæbe, men med et stykke træ som kun findes i det nordlige Thailand og hedder keau saba. Når træet bliver banket godt og grundt bliver det blødt og kan bruges som svamp. Det magiske sker, når træet kommer i forbindelse med vand og der udvindes en slags sæbe. Elefanterne elsker at blive vasket og skrubbet og vælter legesyg rundt i vandet sammen med dig.

Når solen står højest på himlen, går du med elefanterne en tur ind i skoven, hvor de selv finder føde. Herefter er det desværre tid til at sige farvel til både elefanterne og mahout’erne og turen går tilbage til hotellet, hvor resten af dagen er til fri disposition.

Husk at medbringe badetøj og tørt tøj på denne tur.

Overnatning Duangtawan Hotel 

Dag 11: Besøg i en stammelandsby – Elephant Poo Poo Paper Park - Araksa teplantage
Dag 11: Besøg i en stammelandsby – Elephant Poo Poo Paper Park - Araksa teplantage

Du bliver hentet på hotellet efter morgenmaden og bliver kørt nordpå til stammelandsbyen Baan Tong Hill. Her vil du få et godt og spændende indblik i hvordan de forskellige bjergstammer lever, heriblandt Lahu, Hmong, White Karen og Padaung (Long Neck), som er kendt for deres messingringe omkring halsen. Kvinderne får den første ring om halsen, når de fylder 5 år. I dag er det tradition, før i tiden gjorde kvinderne det for at beskytte sig mod tigerangreb i Myanmars bjergområde på grænsen til Thailand. Landsbyen er omgivet af smukke rismarker og på begge sider af landsbyen bor stammerne i deres træhus, hvor kvinderne i deres traditionelle klædedragter fremviser deres håndlavede smykker, træfigurer og vævede tæpper, som du har mulighed for at købe. Tag hellere end gerne en snak med dem og hør om deres historie og spændende kultur.

Du fortsætter til Elephant Poo Poo Paper Park, som er en forholdsvis ny og unik attraktion i Chiang Mai. Her oplever du alle faser i produktionen af papir, som laves af ekskrementer fra bl.a. elefanter, heste og køer.  Turen gennem den frodige have bringer dig gennem 8 forskellige pavilloner, der forklarer hvert trin i den miljøvenlige og samtidig fascinerende proces. Har du lyst, kan du smøge ærmerne op og være med til at lave dit eget stykke papir.

Frokosten får du på en sommerfugle- og orkidefarm, hvor du kan se mere end 50 forskellige og farverige orkideer. Efter frokosten fortsætter du til teplantagen Araksa, som har specialiseret sig i den sorte kvalitets-te Assam. Her vil du få forklaret de forskellige processer og metoder og du får lov til at komme med ud i plantagen og plukke teblade med en bambuskurv på ryggen. Besøget rundes af med en kop dampende te og en thailandsk snack.

Overnatning Duangtawan Hotel 

Dag 12: Chiang Mai – Hjemrejsen starter
Dag 12: Chiang Mai – Hjemrejsen starter

Du bliver hentet på hotellet og kørt til Chiang Mai lufthavn – en køretur på ca. 25 minutter. Herfra flyver du tilbage mod Danmark med mellemlandinger undervejs.

Dag 13: Hjemkomst
Dag 13: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en spændende og oplevelsesrig ferie.

Kombinationsmuligheder efter rundrejsen
Badeferieforlængelse på Koh Samui 5 dage/4 nætter
Badeferieforlængelse på Koh Samui 5 dage/4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: +3.540 kr.
Pr. barn u/12 år: +3.150 kr.
Enkeltværelsestillæg: +1.500 kr.

Koh Samui ligger i den Thailandske Golf og er Thailands tredje største ø med sine 228,7 km2.

Frem til 1970’erne var Samui ikke meget andet end en ukendt ø med flot natur og en masse kokosplantager. Der fandtes ingen veje og den eneste transportmulighed til og fra øen var med kokos-fragtbådene. Sådan oplevede en gruppe backpackere den uspolerede ø, som de senere skrev en artikel om i en rejseguide. Hurtigt fik andre rejselystne backpackere øjnene op for dette skjulte paradis og små bambushytter blev bygget langs strandene. I løbet af de næste to årtier gennemgik Samui en rivende udvikling, hvor der blev bygget veje, åbnet færgeruter og hoteller blev opført. I 1989 åbnede den første flyrute til og fra øen. Herefter begyndte turister for alvor at valfarte til Samui og flere hoteller og resorts blev bygget. For at bevare indtrykket af en idyllisk kokospalme-ø, besluttede regeringen, at ingen bygninger må være højere end kokospalmerne.

I dag har Samui vokset sig til at være en af Thailands absolutte mest besøgte og populære øer, som hvert år tiltrækker ca. 2 mio. turister. Den mest berømte strand på øen er Chaweng stranden, som strækker sig hele 7 km langs Samuis østkyst. Her finder du fine sandstrande, turkisblåt vand og svajende kokospalmer. Chaweng er kendt for sit pulsende centrum med restauranter,
cafeer, natteliv og gode shopping muligheder.

På denne badeferieforlængelse skal du bo i den sydlige del af Chaweng, som hedder Chaweng Noi. Chaweng Noi anses for at være den mest idylliske del af Chaweng. Her er afslapning og ro i højsædet og når du trænger til lidt mere liv, kan du enten tage hotellets shuttle bus, en taxa eller gå ind til det livlige Chaweng, som ligger 2 km væk.

De mest populære seværdigheder på Samui er den 12 meter høje, forgyldte Buddhastatue, den mumificerede munk, det 18 meter høje Namuang vandfald samt øens lokale markeder.

Samuis befolkning er en blanding af både thaier, kinesere, laoter og burmesere, hvorfor du også kan opleve både templer, kirker og moskeer.

På grund af den blandede sammensatte befolkning repræsenterer de lokale spisesteder en variation af forskellige, spændende madkulturer.

Snyd dig ikke for et ophold på denne skønne kokospalme-ø.

Overnatning The Fair House Beach Resort & Hotel 

Opgraderingsmulighed:

Badeferieforlængelse i Rayong 5 dage/4 nætter
Badeferieforlængelse i Rayong 5 dage/4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 3.400 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.000 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.950 kr.

Rayong ligger 215 km syd for Bangkok og 20 minutters kørsel uden for den lille fiskerby Ban Phe. Rayong er lig med ro og afslapning – her kan du dase på den lange, børnevenlige strand, Wang Kaew, eller ved hotellets gigantiske pool med tilknyttet sandstrand og fordøje alle de fantastiske indtryk, du har fået under din rejse.

Tag med den gratis shuttlebus fra hotellet eller praj en taxa ind til Ban Phe, hvor du kan slentre en tur langs promenaden. Her kan du møde de lokale nyde deres picnickurve i træernes skygge. Du kan også gå på opdagelse i de mange boder ved molen, der sælger souvenirs, tøj, snacks mm. Herfra kan du tage en båd over til den populære ø Koh Samet, der er kendt for sine hvide sandstrande og snorkling. Hotellet er også behjælpelig med spændende udflugter i området til bl.a. de naturskønne nationalparker, idylliske vandfald og kalkstenhuler.

Om aftenen kan du gå en tur langs stranden og nyde lyden af havet og den smukke solnedgang.

Overnatning Marriott Resort & Spa 

Badeferieforlængelse i Khao Lak 5 dage/4 nætter
Badeferieforlængelse i Khao Lak 5 dage/4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 4.150 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.900 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.500 kr.

Khao Lak ligger 1 time og 45 minutters kørsel fra Phuket lufthavn. På trods af den forholdsvis korte afstand til det livlige Phuket er Khao Lak en helt anden verden. Her finder du ro og eventyr.

Khao Lak består af flere sammenhængende strandområder som tilsammen udgør dette lækre ferieparadis med det blåt hav på den ene side og den frodige regnskov på den anden. Du bor ved Nang Thong Beach, som er det mest populære område i Khao Lak. Her findes souvenirbutikker, udflugtsarrangører, dykkerbutikker og restauranter, der serverer fisk, skaldyr og lækre thai retter.

Under dit ophold kan du se frem til nogle skønne og afslappende dage ved stranden eller ved hotellets pool. Ønsker du at være aktiv, kan du tage på vandretur i den nærliggende nationalpark Khao Lak-Lam Ru eller på dykker/snorkletur til et af verdens bedste dykkersteder nemlig Similian-øerne, som ligger 1 time og 15 minutter væk i speedbåd. De 9 øer er udnævnt til nationalpark og består af et imponerende marineliv med farvestrålende fisk, hvalhajer, havskildpadder og rokker samt en uberørt natur, kridhvide sandstrande og krystalklart vand.

Vil du på eventyr, kan du tage til Khao Sok Nationalpark, som ligger ca. 65 km fra Khao Lak. Parken udgør et areal på 739 km2, og dens regnskov er en af verdens ældste. Khao Sok er et ”must-see” og nok Thailands smukkeste nationalpark. Her kan du opleve parkens spændende dyreliv og beundre den smukke natur, som består af Cheow Larn søen, Sok floden, vandfald, dybe dale og kalkstensbjerge.

Her er et udvalg af tilkøbsture til Khao Sok Nationalpark:

Overnatning Centara Seaview Resort 

Badeferieforlængelse i Cha Am 5 dage/4 nætter
Badeferieforlængelse i Cha Am 5 dage/4 nætter

Pris:
Pr. person i dobbeltværelse: + 3.350 kr.
Pr. barn u/12 år: + 3.100 kr.
Enkeltværelsestillæg: + 1.950 kr.

Cha Am er en lille rolig ferieby, der ligger 27 km nord for Hua Hin og 175 km syd for Bangkok. Her bugner det ikke med livlige barer og diverse butikker som i mange andre feriebyer, her kan du blot nyde stilheden og den afslappede atmosfære på den lange, børnevenlige sandstrand, hvor der også udlejes forskellige vandsportsaktiviteter.

15 km uden for Cha Am ligger det græskinspirerede Santorini Park med de ikoniske, hvidkalkede huse med blå døre og skodder. Parken fungerer både som forlystelsespark og udendørs indkøbscenter med butikker, spisesteder og kunst.

Trænger du til lidt mere liv, kan du besøge Hua Hin, som ligger godt og vel 20 minutters kørsel væk. Langs stranden i Hua Hin kan du gå på opdagelse i de små boder, der ligger side om side med restauranter, som serverer velsmagende retter og nyfanget fisk og skaldyr. Hua Hin er især kendt for sit natmarked tæt på togstationen, som har åbent hver onsdag. Her kan du købe alt mellem himmel og jord – lige fra mad til tøj og elektronik.

Det er også muligt at booke spændende udflugter på hotellet.

Overnatning Veranda Resort & Spa 

INDHENT TILBUD
Yderligere oplysninger
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.