• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideKokkeskole ved Den Røde Bro - formiddag
Kokkeskole ved Den Røde Bro - formiddag

Køkkenet i Hoi An er ret anderledes end køkkenerne i både Nord- og Sydvietnam og byder på en række meget populære specialiteter. Hoi An er især kendt for retten Cao Lau der er en blanding af nudler, svinekød og syltet peberfrugt, Mi Quang der er en nudelret med kogte vagtelæg samt stykker af bagte riskager. I dag får du mulighed for at lære nogle af disse fra bunden.

Fra opsamlingsstedet besøger du sammen med guiden det lokale marked. Herefter sejler du på Thu Bon-floden til kokkeskolen ved den røde bro, hvor undervisningen afvikles. Her venter en engageret kok på at delagtiggøre dig i retternes hemmeligheder. Inden da får du en rundvisning i skolens egen urtehave, hvorfra nogle af dagens råvarer også kommer fra.

Når dine mesterværker er klar, nydes de til frokost, sammen med et par andre lækkerier fra området.

Varighed: ca. 5 timer

Bemærk: På denne tur skal du selv finde hen til opsamlingsstedet. Informationer om hvordan du kommer dertil, vil fremgå af din voucher.

Vi anbefaler, at turen bestilles hjemmefra enten ved bestilling af rejsen eller senest 3 uger før afrejse. Turen kan også bestilles ved guiden på destinationen med forbehold for, at den kan være udsolgt.

Pris:
Pr. person:  340 kr.

Relaterede rejser

Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.