• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideOplev det lokale liv i Ho Chi Minh Citys china town
Oplev det lokale liv i Ho Chi Minh Citys china town

På en guidet tur oplever du det dynamiske Cho Lon distrikt, der er hjemsted for den kinesiske kultur i Ho Chi Minh City. Du besøger det ikoniske Binh Tay marked, hvor du får et indblik i hverdagen for de lokale vietnamesere som lever af at sælge frugt og grøntsager på markedet.

Du vil besøge en lokal kaffebar og smage den traditionelle kaffe, caphe sua da, der består af stærk sort kaffe, kondenseret mælk og isterninger. Denne drik betragtes som en af de lækreste kopper kaffe i hele asien.

Som passager på en traditionel trehjulet cykel taxa vil du opleve distriktets baggyder og passere små butikker, hvor der sælges alt lige fra motorcykeldele til religiøse antikviteter.

Du vil besøge den historiske Cha Tam kirke, et traditionelt kinesisk apotek og sidst men ikke mindst Minh Huong fælleshuset, hvor en af de ældste kinesiske fællesskaber i Cho Lon distriktet holder til.

Turen afsluttes med en 3-retters frokostmenu lavet ud fra familieopskrifter og serveret i intet mindre end en blomsterbutik. En spændende dag med masser af unikke og charmerende indtryk.

Vi anbefaler, at turen bestilles hjemmefra enten ved bestilling af rejsen eller senest 3 uger før afrejse. Turen kan også bestilles ved guiden på destinationen med forbehold for, at den kan være udsolgt.

Pris:
Pr. person:  570 kr.

Relaterede rejser

Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.