Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeOvernatningVietnam

Overnatning: Vietnam

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Vietnam. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Victoria Can Tho Resort
Cha Tho

Victoria Can Tho Resort er det eneste førsteklasses hotel i Mekong Deltaet. Det dejlige hotel er bygget i kolonitidsstil og ligger på Hau Flodens bred tæt på Can Tho by.

Hotellet har restaurant, bar, swimmingpool, tennisbane, billardbord, dart, mountainbikes, spa og massage. Hotellet ligger i en stor have med masser af træer, og der er udsigt til floden. Der er 92 værelser på min. 28m² og som er indrettet i moderne vietnamesisk stil med alle moderne faciliteter. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for opdagelsesture ind i Mekong Deltaet eller for en afslapningsferie centreret omkring personlig forkælelse.

Aphrodite Cruises
Ha Long Bugten

Aphrodite Cruises har to dejlige træjunker, der sejler 2 dages/1 nats minikrydstogt i Ha Long Bugten.

Hver junke har fire dæk, to med i alt 17 kahytter, og to med fællesfaciliteter som restaurant, bar og soldæk.

Kahytterne er minimum 17 m² og har dejlige senge, aircon samt eget praktisk badeværelse, som er udstyret med hårtørrer og badekåber.

Restauranten har 40 pladser og der er gode udsigtsvinduer fra restauranten.

Junkerne har også en lille spa med mulighed for at bestille massage.

Emeraude krydstogtskib
Ha Long Bugten

Ombord på Emeraude får du ikke blot en uforglemmelig tur ud i den billedskønne Ha Long Bugt; du får også en tur tilbage i tiden, hvor dette område var en del af det franske Indokina. Emeraude er nemlig en kopi af den oprindelige hjuldamper Emeraude, som sejlede i Ha Long Bugten mellem 1910-1937.

I 1999 så Hr Eric Merlin et postkort af den smukke gamle hjuldamper og hans passion for historie og både gav ham lyst til at genoplive den smukke Emeraude. I 2003 var den færdigbygget og du kan glæde dig til at opleve båden og det historiske vingesus på dit 2 dages/1 nats minikrydstogt i Ha Long Bugten.

Emeraude har 37 kahytter fordelt på 3 dæk. Kahytterne er min. 14 m² og har eget badeværelse og aircondition.  Fællesfaciliteterne inkluderer en stor restaurant, en butik, en udendørs biograf, to barer og to soldæk, hvor du kan slappe af og nyde omgivelserne.

Du kan desuden gratis låne kajakker, få Tai Chi undervisning, fiske efter blæksprutter og deltage i et madlavningskursus og lære mere om det vietnamesiske køkken.

Bådens søde personale står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse.

(Drikkevarer er ikke inkluderet ombord på båden)

L’Azalée krydstogtskib
Ha Long Bugten

L’Azalée er et dejligt træskib bygget som den traditionelle vietnamesiske junke. Skibet er opkaldt efter azalea-blomsten som et symbol på elegance, raffinement og lidenskab.

Der er kun 12 kahytter og et dejligt stort soldæk. Værelserne har aircon og eget brusebadeværelse med hårtørrer og badekåbe. Restauranten er veludstyret, og der er bar og bibliotek. Desuden er kajakker, der er til fri afbenyttelse.

Authentic Hanoi Hotel
Hanoi

Authentic Hanoi Hotel ligger i udkanten af den gamle bydel, Hoan Kiem i nærheden af Hoan Kiem søen.  Centrum er få minutters gang fra hotellet, og der er kun 40 minutter til lufthavnen. Inden for kort afstand ligger Thang Long Vanddukketeater, Ngoc Son templet og Ba Kieu templet.

Hotellet er en moderne bygning og har fitness center, bar og 2 restauranter; den ene ligger på toppen af hotellet, og har en skøn udsigt over Hoan Kiem søen. Værelserne er moderne og enkelt indrettet og har badeværelse med hårtørrer, satellit/kabel tv, køleskab og gratis flaskevand.

Silk Path Hanoi Hotel
Hanoi

Silk Path Hanoi Hotel ligger i hjertet af Hanois gamle bydel og i gåafstand til byens mange seværdigheder som bl.a. Hoan Kiem søen, Ngoc Son templet, Hanois katolske kirke og forskellige markeder.

Hotellet har 106 rummelige og pæne værelser med wi-fi, aircondition, minibar, TV, værdiboks, kaffe- og tefaciliteter samt badeværelse med både bruser og badekar.

Silk Path har to restauranter. Der serveres traditionel og international morgenmadsbuffet på La Soie de Hanoi og middelhavsretter på Bellissimo. I baren Silk Bar & Piano serveres der øl og drinks.

På hotellet øverste etage findes der fitnessrum.

Pris for opgradering:
Premium Deluxe Room, 1 nat Pr. person:  140 kr.
Premium Deluxe Room, 2, nætter Pr. person:  280 kr.
Sovekupé i Violette nattog fra Hanoi til Danang
Hanoi - Danang

Overnatning i 4-køjeskupé i nattoget, Violette, fra Hanoi til Danang.

Mod tillæg kan kupéen blive privat. Du betaler pr. ubenyttet køje.

Mulighed for privat brug af 4-køjes sovekupé:
Pr. person:  690 kr.
Sovekupé i nattog mellem Hanoi og Lao Cai
Hanoi - Lao Cai - Hanoi

Overnatning i 4-køjeskupé i nattoget fra Hanoi til Lao Cai t/r.

Mod tillæg kan kupéen blive privat. Du betaler pr. ubenyttet køje.

Edenstar Saigon Hotel
Ho Chi Minh City

Det 4-stjernede hotel Edenstar Saigon ligger i hjertet af Ho Chi Minh City blot 5 minutters gang fra Ben Thanh markedet, hvor du kan købe alt fra agurker til tigerbalsam.

Hotellet har 129 rummelige værelser, der er moderne indrettet med bl.a. fladskærms-tv, WIFI, aircondition, minibar med kaffe/te faciliteter og pengeskab.

Hotellet har egen restaurant, der bl.a. serverer buffet morgenmad. Hotellet har desuden fitness center, konferencerum, spa-afdeling, kaffebar, bar og en swimmingpool på 12. etage, hvorfra du får en fantastisk udsigt ned over den travle storby.

Pris for opgradering:
Deluxe Room, 2 nætter Pr. person:  345 kr.
Deluxe Room, 4 nætter Pr. person:  695 kr.
Lavender Anh Xuan Hotel
Ho Chi Minh City

Lavender Anh Xuan Hotel er det nyeste hotel af de i alt 3 Lavender hoteller i Ho Chi Minh. Det ligger utroligt centralt og blot 20 minutters kørsel fra lufthavnen. Uden for hotellet finder du både butikker og restauranter. Hotellet ligger desuden også i gåafstand til byens smukke rådhus, operahus og Ben Tranh markedet, hvor du kan købe alt mellem himmel og jord. 10-15 minutters gang væk ligger også seværdigheder som Genforeningspaladset, Notre Dame katedralen og byens ikoniske bygning, Saigon Skydeck, hvorfra du kan nyde panoramaudsigten over byen fra 49. sal.

Lavender Anh Xuan har 70 komfortable, rummelige og moderne indrettet værelser med både wi-fi, aircondition, sikkerhedsboks, minibar, TV, telefon, kaffe/tefaciliteter samt hårtørrer.

Hotellet har også fitness rum og restaurant.

Lavender Central Hotel
Ho Chi Minh City

Lavender Central Hotel er et godt turistklassehotel, som lever godt op til dens navn for hotellet er pyntet med lavendler og ligger utroligt centralt i Ho Chi Minh City med både restauranter og butikker lige ude for døren. 5 minutters gang herfra ligger det berømte Ben Tranh marked og fortsætter du forbi markedet kommer du til byens smukke rådhus. Ikke langt derfra finder du også Operahuset.

Hotellet ligger desuden kun 15 minutters gang fra byens andre vartegn som både tæller Genforeningspaladset, Krigsmuseet, Notre Dame katedralen, Det Gamle Posthus og Saigon Skydeck, hvorfra der er en fantastisk udsigt over hele byen og floden.

Lavender Central Hotel har 66 værelser som er indrettet med både wi-fi, aircondition, minibar, tv, telefon, sikkerhedsboks, hårtørrer samt kaffe- og te faciliteter.

Hotellet har både restaurant og bar.

Lavender Boutique Hotel 
Ho Chi Minh City

Lavender Boutique Hotel ligger i hjertet af Ho Chi Minh City og blot 500 meter fra Ben Tranh markedet. 15 minutters gang fra hotellet finder du også byens mange seværdigheder og vartegn som bl.a. Operahuset, Notre Dame katedralen, Det Gamle Posthus, Genforeningspaladset, Krigsmuseet og Saigon Skydeck, hvorfra du kan se ud over hele byen.

Hotellet har 107 dejlige og moderne værelser, som alle er udstyret med aircondition, wi-fi, minibar, tv, sikkerhedsboks, hårtørrer, te- og kaffe faciliteter.

Der findes desuden restaurant og bar.

Signature Saigon Hotel
Ho Chi Minh City

Signature Saigon Hotel er et dejligt turistklasse hotel, der ligger i Ho Chi Minh City centrum kun 100 meter fra Ben Thanh markedet. Der er ca. 10 min. gang til floden og Bitexco tårnet.

Hotellet har ca. 70 værelser fordelt på 9 etager. Værelserne er minimum 22 m² store og er enkelt indrettet.  Der er alle moderne faciliteter inkl. fladskærms tv, hårtørrer, minibar, gratis Wi-Fi, velkomstdrink og frugtkurv samt 2 gratis flaske vand pr. dag.

Hotellet har en restaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag.

Silverland Boutique Tan Hai Long 3 Hotel
Ho Chi Minh City

Silverland Boutique Tan Hai Long 3 Hotel har en fantastisk placering centralt i Ho Chi Minh City. Hotellet ligger lige ved Bitexco Tower og kun få minutter fra Operahuset og Kunstmuseet.

I gaderne omkring hotellet er der mange restauranter og barer, og der er kort afstand til mange gode butikker. Det berømte madsted Nhu Lan ligger for enden af gaden. Desuden ligger hotellet også tæt på Ho Chi Minh City rådhus, og der er kun 350 m til det store Ben Thanh marked, og der kun ca. 10 minutters gang til floden, hvor du kan tager på dinner cruise en aften.

Hotellet har restaurant, bar og café. Hotellet har 45 værelser med aircon, minibar, satellit tv, eget badeværelse, hårtørrer og wifi. Desuden er der gratis flaskevand på værelset.

Ancient House Resort Hoi An
Hoi An

Ancient House Resort Hoi An er et dejligt familiedrevet hotel i hjertet af det gamle Hoi An. Resortet ligger i en kæmpestor have, hvor der også ligger en swimmingpool. Resortet har 52 værelser, der er enkelt indrettet i sort og hvidt og er mindst 32m². Værelserne har eget badeværelse, aircon, seng(e) med myggenet, sikkerhedsboks, satellit tv, minibar og wifi.

Hotellet har restaurant og shuttlebus, der kører til centrum eller til stranden.  Som en ekstra bonus ved ophold her kan du opleve, hvordan en særlig håndværksmæssig tradition på den kulinariske front holdes i hævd. Familien demonstrerer gerne, hvorledes de gennem generationer har udviklet teknikker til at raffinere ris, så det kan bruges til fx my quang (quang noodler), hu tieu (fiskesuppe), bun (grønsagssuppe), banh dap (dampet og ristet tyndt, chipsagtigt risbrød), cao lau and pho (noodle supper).

Êmm Hotel Hoi An
Hoi An

Êmm Hotel ligger i Hoi Ans gamle bydel i gåafstand til byens attraktioner. Hotellet er kendt for sit design med stærke, klare farver. Arkitekturen er en blanding af fransk og vietnamesisk inspiration.

Hotellet har 92 værelser, som er udstyret med bl.a. fladskærms-tv med satellitkanaler, telefon, aircondition, minibar med kaffe/te faciliteter, pengeskab og gratis WIFI.

Hotellet har en stor swimmingpool med solsenge, en bar og en restaurant.  Restaurant YÊN serverer morgenmad og aftensmad. Du kan både sidde indenfor eller nyde din mad udenfor ved poolen eller i den lille have.

Hoi An Beach Resort
Hoi An

Hoi An Beach Resort ligger i en oase af fred og ro 4 km fra Hoi Ans gamle bydel med De Vong floden på den ene side og Cua Dai stranden på den anden.

Resortet har 121 hyggelige værelser med wi-fi, aircondition, minibar, værdiboks, TV, telefon te- og kaffefaciliteter samt badeværelse med hårtørrer og slippers. På balkonen kan du nyde roen og udsigten over de velplejede haver.

Hoi An Beach Resort har privat strand med liggestole og parasoller samt strandbar, hvor der serveres drikkevarer, snacks og lette måltider. Er du mere til pool har resortet hele to af slagsen og den ene har sågar separat børnepool.

Der er også mulighed for at spille både beach volley og fodbold og vil du udforske området, kan du leje cykler. Der er desuden gratis shuttle bus mellem resortet og Hoi Ans gamle bydel.

Når sulten og tørsten melder sig, er der forskellige valgmuligheder. River Breeze Restaurant ligger ved De Vong floden og har en fantastisk udsigt. Her tilbydes både buffet og a la carte menu med vietnamesiske og vestlige retter. På etagen over River Breeze ligger restauranten Sunset Grill, som har specialiseret sig i vestlige grillretter. Mangrove Bar og Sunshine Bar serverer drinks og snacks.

Vil du forkæles lidt, kan du bestille tid i Waterlily Spa, som tilbyder dejlige, afslappede behandlinger.

Yderligere faciliteter omfatter fitnessrum og souvenirbutik.

Pris for opgradering, 3 nætter:
Deluxe Garden View Room Pr. person:  705 kr.
Grand Deluxe Seaview Room Pr. person:  1.005 kr.
Pris for opgradering, 4 nætter:
Deluxe Garden View Room Pr. person:  940 kr.
Grand Deluxe Seaview Room Pr. person:  1.340 kr.
Victoria Hoi An Beach Resort
Hoi An

Victoria Hoi An Beach Resort ligger ved Cua Dai stranden ca. 5 km fra Hoi An. Den ene side af resortet vender ud mod havet, mens den anden side vender ud mod Thu Bon floden.

Hotellet har 109 værelser og er bygget i en charmerende stil, der blander det vietnamesiske med det japanske, kinesiske og franske. Værelserne er lyse og rummelige og er udstyret med wi-fi, aircondition, minibar, TV, telefon, sikkerhedsboks og kaffe/te faciliteter.

En af dagene bør du forkæle dig selv med en massage i spaen. Bagefter kan du slappe af i jacuzzien med udsigt over det blå hav eller tage en dukkert i poolen, der har tilhørende liggestole og parasoller.

Andre faciliter omfatter desuden fitnessrum, tennisbaner og børneklub. Endvidere kan du benytte dig af en række forskellige vandsportsaktiviteter.

Hotellet har både restauranter og barer: Restaurant L’Annam har udsigt over havet og serverer vietnamesiske og internationale retter, mens du på Faifo Bar kan få lette retter og drinks serveret ved poolen eller på stranden. Om aftenen kan du nyde live musik og den afslappede atmosfære på Cham Bar.

Pris for opgradering, 3 nætter:
Garden View Room Pr. person:  1.580 kr.
Deluxe Ocean View Room Pr. person:  2.605 kr.
Pris for opgradering, 4 nætter:
Garden View Room Pr. person:  2.110 kr.
Deluxe Ocean View Room Pr. person:  3.475 kr.
Êmm Hotel Hué
Hué

Du finder dette gode 3-stjernede hotel midt i Hué. Hotellet ligger i gåafstand til floden, og det er ligeledes muligt at leje cykler, hvis du vil lidt længere omkring. Stueetagen byder på en lille hyggelig gårdhave med pool og bar-område. Hotellet har egen restaurant.

Værelserne er indrettet i lyse farver og har en rigtig god størrelse. De har alle eget bad/toilet, aircondition, te/kaffe-faciliteter, wi-fi, TV, minibar, hårtørrer og sikkerhedsboks.

Park View Hue Hotel
Hue

Det 4-stjernede Park View Hue Hotel ligger central i Hue og tæt på citadellet, som du har udsigt over fra hotellets 9. sal. Hotellet ligger inden for gåafstand fra Duftenes Flod og shopping-områderne i Hue. Hotellet har restauranter, barer, spa og fitness center.

Rejsen er baseret på ophold i superior værelse, der er 32m² og er moderne udstyret med eget badeværelse, hårtørrer, aircon, minibar, sikkerhedsboks og kaffe- og tefaciliteter.

Mai Chau Lodge
Mai Chau

Mai Chau Lodge er et særligt sted, der både tilbyder afslapning og kulturoplevelser midt i enestående natur. Mai Chau Lodge er en paradisisk plet midt mellem etniske minoritetslandsbyer i Mai Chau Dalen.

Med det særlige mix af historie, kultur og natur tilsat en passende mængde luksus og moderne faciliteter giver du helt slip på stress og jag og glider ind i en anden verdensdels stille rytme. Lodgen ligger i ensom majestæt med udsigt over dalen og har 16 værelser, der er udstyret i moderne international stil med brusebadeværelse, hårtørrer, satellit TV, telefon, te- og kaffefaciliteter, klimakontrol og wifi. Logden har swimmingpool, jacuzzi, sauna og restaurant.

Forest Floor Lodge
Nam Cat Tien Nationalpark

Forest Floor Lodge er et unikt eco hotel og resort, der ligger i udkanten af Cat Tien Nationalpark. Lodgen har alle faciliteter til et behageligt ophold. Lodgen har en god restaurant, en bar og en udsigtsplatform, hvor man kan nyde udsigten over floden. 

Overnatning foregår i luksustelte, der er specialdesignet til troperne. Teltene ligger hævet over jorden på en platform bygget af træ og med udsigt over Ben Cu strømstedet. Teltene er forbundet med lodgens hovedbygning via et netværk af gangbroer. Alle telte har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, eget badeværelse, minibar, vifte og aircon. Foran teltet er der en dejlig balkon med et par stole, hvorfra man kan nyde solopgangen over floden og høre gibbonabernes kald.

Rejser man som familie med børn kan Forest Floor Lodge tilbyde et familieværelse i en bungalow (ikke telt).

Mia Resort
Nha Trang

Mia Resort er et 5-stjernet luksus resort, der liggger direkte ned til den smukke Bai Dong strand. Hvis du trænger til at forkæle dig selv lidt, så er dette et perfekt sted at afslutte din rejse.

Resortet har 70 værelser af forskellige størrelser. Alle værelser ligger i en tropisk have og har udsigt til havet. Værelserne er smukt indrettet i naturmaterialer og har aircon, sikkerhedsboks, minibar, WIFI, kabel tv samt kaffe- og tefaciliteter.

Resortet har swimmingpool, spa, børneklub, bar og én af Vietnams bedste restauranter ”Sandals”. Med en middag i ”Sandals” restauranten vil du ikke blot få fantastiske smagsoplevelser, præsentationen af maden og den unikke atmosfære i restauranten er en oplevelse i sig selv.

Resortet tilbyder yoga- og meditationstimer, kokkeskole, forskellige vandsportsaktiviteter bl.a. dykning og ture i området.

Novotel
Nha Trang

Novotel Nha Trang ligger centralt i Nha Trang, tæt ved butikker og restauranter og lige ned til den smukke strand.

Det 4-stjernede hotel har 154 rummelige værelser, der er udstyret med satellit tv, telefon, WIFI, kaffe- og tefaciliteter, pengeskab og egen balkon.

Hotellet har swimmingpool med poolbar, fitness center og Spa-afdeling. Glæd dig til et besøg i hotellets restuarant The Square, der tilbereder udsøgte lokale og internationale retter.

På stranden er der et privat område for hotellets gæster med solsenge, hvor du kan slappe af eller tage en forfriskende dukkert i havet.

Tam Coc Rice Fields Resort
Ninh Binh

I det smukke landskab syd for Hanoi mellem rismarker og kalkstensbjerge, finder du det stille og fredfyldte Tam Coc Rice Fields Resort.

Her kan du i og omkring de tropiske bambushuse slappe af, nyde udsigten til rismarkerne, den smukke have og de vidunderlige bjerge. Den samme udsigt kan nydes, mens du spiser din morgenmad på balkonen eller i resortets udendørs restaurant.

Hver af resortets 19 bungalows er opdelt i to luksuriøse og rummelige værelser, hvert med eget badeværelse og terrasse med udsigt over haven. Værelserne er smagfuldt indrettet med lokale træsorter, sten, keramik og fliser med traditionelle mønstre for at give dem en raffineret charme.

Yderligere har resortet en dejlig swimmingpool med udsigt over landskabet samt gratis wi-fi. Vil du selv udforske områdets skønne natur, er der gratis cykeludlejning i receptionen.

The Long Hotel Ninh Binh
Ninh Binh

Long Hotel Ninh Binh ligger centralt i hjertet af byen, der er udgangspunkt for ture til Tam Coc floden. Hotellet er helt enkelt og indrettet i lokal stil. Værelserne har aircon, satellit/kabel tv og eget badeværelse. Desuden er der minibar og te- og kaffefaciliteter på hvert værelse.

Hotellet har restaurant og en hyggelig bar, hvor man kan nyde en drink, mens solen går ned og aftenen falder på.

Blue Ocean Resort
Phan Thiet/Mui Ne

Det 4-stjernede Blue Ocean Resort ligger i Mui Ne, ca. 15 km fra Phan Thiet. Der er ca. 4 timers kørsel (ca. 230 km) til Ho Chi Minh City. Hotellet ligger i en tropisk have direkte ned til stranden. Der er restaurant med både europæisk og asiatisk mad (der er også en særlig børnemenu), lounge-område med servering, café, swimmingpool, solstole på stranden og mod betaling tilbydes behandlinger i spaafdelingen, kite-surfing og cykelture.

Hotellet har ca. 80 værelser, der alle har enten balkon eller terrasse. Værelserne er indrettet i moderne design med lyse, gyldne og okker/orange farvetema. Værelserne har alle gratis wifi, aircon, kabel-tv, sikkerhedsboks, minibar, kaffe- og tefaciliteter.

Ophold i bungalowbygning mod tillæg.

Pris for værelsesopgradering:
Fra Standard Room til Sea View Bungalow, 3 nætter Pr. person:  1.095 kr.
Fra Standard Room til Sea View Bungalow, 4 nætter Pr. person:  1.480 kr.
Victoria Phan Thiet Beach Resort & Spa
Phan Thiet/Mui Ne

Victoria Phan Thiet Beach Resort & Spa er et 4-stjernet resort, der ligger i rolige omgivelser direkte ved den skønne strand Mui Ne. Resortet sætter gæsternes ønsker højest og du vil opleve en fantastisk gæstfrihed og service her.

Resortets stråtækte bungalows ligger omgivet af smukke anlagte haver, så de falder harmonisk i med omgivelserne. Alle bungalows er smagfuldt indrettet i vietnamesisk stil inspireret af traditionelle landhuse. Værelserne har egen terrasse og er udstyret med wi-fi, aircondition, sikkerhedsboks, minibar, myggenet, TV, telefon, kaffe/te faciliteter, gratis vand på flaske, hårtørrer samt badeværelse med udendørsbruser.

På resortet er der to swimmingpools, en spa, et fitnesscenter, petanque-, volley-, tennis, squash- og badmintonbaner, en børneklub, en bar samt en hyggelig restaurant, der serverer lækre lokale- og internationale retter.

Resortet arrangerer ture til områdets højdepunkter bl.a. Mui Ne klitterne, byrundtur i Phan Thiet, Mui Ne fiskerlandsbyen, Lotus søen og Ta Cus liggende Buddha, som er den længste Buddha i Vietnam (49 meter lang). Du kan også gratis låne cykler på resortet og udforske området i eget tempo.

Efter en dag fuld af oplevelser kan du forkæle dig selv i hotellets spa-afdeling, der tilbyder forskellige massager og behandlinger samt zoneterapi (mod særskilt betaling).

Pris for opgradering, 3 nætter:
Garden View Bungalow Pr. person:  665 kr.
Beachfront Bungalow Pr. person:  810 kr.
Pris for opgradering, 4 nætter:
Garden View Bungalow Pr. person:  885 kr.
Beachfront Bungalow Pr. person:  1.085 kr.
Green Bay Phu Quoc Resort & Spa
Phu Quoc

Green Bay Phu Quoc Resort & Spa ligger på en uberørt grund på den vestlige side af Phu Quoc med panoramaudsigt over Thailandbugten.

Resortet er økovenligt og bygget i naturlige og bæredygtige materialer, der falder perfekt ind i de naturskønne omgivelser.

Også i de store, rummelige værelser går det naturlige og rustikke design igen. Værelserne har alle wi-fi, aircondition, loftsvifte, minibar, værdiboks og et dejligt stort badeværelse med hårtørrer, badekåbe samt bruser og badekar. Fra terrassen kan du nyde roen og de grønne omgivelser.

Green Bay har både infinity pool og privat sandstrand med liggestole, hvorfra du også kan nyde den rødglødende solnedgang.

Efter en skøn dag i solen, kan du forkæle dig selv med en afslappende behandling i spaafdelingen, som ligger fordelt i små pavilloner med afskærmning.

Resortet har to restauranter. Hovedrestauranten Green Bay Restaurant er en udendørsrestaurant, som serverer retter fra både Østen og Vesten samt lækre fisk- og skaldyrsretter. Dream Bay Restaurant ligger ved vandkanten og her fås snacks og små, sunde retter med lokale råvarer. Det er også her, at du kan nyde solnedgangen med en ”sundowner” drink på verandaen. Fælles for restauranterne er at de bruger økologiske ingredienser, herunder urter og grøntsager fra egen have.

Andre faciliteter på resortet omfatter et fitnessrum.

Pris for opgradering, 3 nætter:
Garden View Bungalow Pr. person:  170 kr.
Private Beach Villa Pr. person:  1.340 kr.
La Veranda Resort
Phu Quoc

La Veranda Resort ligger ved stranden Long Beach på det vestlige Phu Quoc. I nærheden kan du finde restauranter og strandbarer. Natmarkedet i Doung Dong ligger 10 minutter væk i taxa.

Resortet er bygget i elegant fransk kolonistil og er omgivet af tropiske haver. Den elegante franske stil går igen i de 70 smagfuldt indrettede værelser, som alle har wi-fi, aircondition, værdiboks, TV, køleskab, minibar, te- og kaffefaciliteter samt badeværelse. Fra din balkon har du udsigt over de skønne haver.

La Veranda har privat strand med tilhørende liggestole, hvor du kan dase og nyde udsigten over havet. Der findes også et dejligt poolområde til både børn og voksne.

Resortet har to spisesteder. Foruden hovedrestauranten The Pepper Tree, findes der også restauranten Le Jardin, som er en udendørsrestaurant med den smukkeste udsigt over havet. Her kan du nyde din frokost, en eftermiddagssnack eller en drink til den betagende solnedgang. Efter solnedgang åbner loungebaren, hvor flere farverige drinks kan bestilles.

Trænger du til selvforkælelse, kan du bestille tid i spaen til en afslappende behandling.

Yderligere faciliteter omfatter fitnessrum, børneklub og souvenirbutik.

Pris for opgradering, 3 nætter:
Deluxe Garden View Room Pr. person:  1.610 kr.
Premier Ocean View Room Pr. person:  2.505 kr.
Mango Bay
Phu Quoc

Det 3-stjernede økovenlige resort Mango Bay ligger på en stor grund med masser af beplantning lige ned til Ong Lang stranden på Phu Quoc.

Resortet har kun 44 værelser, der er individuelt og rustikt indrettet. Badeværelserne er udendørs. Værelserne har loftsvifte, myggenet, sikkerhedsboks og kaffe- og tefaciliteter samt gratis WIFI.

Resortets har strandbar og to restauranter.  Du kan vælge at nyde din middag indendørs eller i den friske luft på træterrassen med udsigt over vandet.

Der er masser af muligheder for aktiviteter på resortet bl.a. snorkling, paddle boarding, kajakture, yoga og tai chi. Du kan også gratis låne cykler og tage på opdagelse på egen hånd på øen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Populære rejser
Vietnams højdepunkter
Vietnams højdepunkter
Magiske natur og kulturoplevelser.
 
Bali, Indonesien
Bali, Indonesien
Rundrejse på Bali, Gudernes ø.
 

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.