Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist | Man - Fre 9 - 16
ForsideOvernatningVietnam

Overnatning: Vietnam

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Vietnam. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Victoria Can Tho Resort
Cha Tho

Victoria Can Tho Resort er det eneste førsteklasses hotel i Mekong Deltaet. Det dejlige hotel er bygget i kolonitidsstil og ligger på Hau Flodens bred tæt på Can Tho by.

Hotellet har restaurant, bar, swimmingpool, tennisbane, billardbord, dart, mountainbikes, spa og massage. Hotellet ligger i en stor have med masser af træer, og der er udsigt til floden. Der er 92 værelser på min. 28m² og som er indrettet i moderne vietnamesisk stil med alle moderne faciliteter. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for opdagelsesture ind i Mekong Deltaet eller for en afslapningsferie centreret omkring personlig forkælelse.

Aphrodite Cruises
Ha Long Bugten

Aphrodite Cruises har to dejlige træjunker, der sejler 2 dages/1 nats minikrydstogt i Ha Long Bugten.

Hver junke har fire dæk, to med i alt 17 kahytter, og to med fællesfaciliteter som restaurant, bar og soldæk.

Kahytterne er minimum 17 m² og har dejlige senge, aircon samt eget praktisk badeværelse, som er udstyret med hårtørrer og badekåber.

Restauranten har 40 pladser og der er gode udsigtsvinduer fra restauranten.

Junkerne har også en lille spa med mulighed for at bestille massage.

Emeraude krydstogtskib
Ha Long Bugten

Ombord på Emeraude får du ikke blot en uforglemmelig tur ud i den billedskønne Ha Long Bugt; du får også en tur tilbage i tiden, hvor dette område var en del af det franske Indokina. Emeraude er nemlig en kopi af den oprindelige hjuldamper Emeraude, som sejlede i Ha Long Bugten mellem 1910-1937.

I 1999 så Hr Eric Merlin et postkort af den smukke gamle hjuldamper og hans passion for historie og både gav ham lyst til at genoplive den smukke Emeraude. I 2003 var den færdigbygget og du kan glæde dig til at opleve båden og det historiske vingesus på dit 2 dages/1 nats minikrydstogt i Ha Long Bugten.

Emeraude har 37 kahytter fordelt på 3 dæk. Kahytterne er min. 14 m² og har eget badeværelse og aircondition.  Fællesfaciliteterne inkluderer en stor restaurant, en butik, en udendørs biograf, to barer og to soldæk, hvor du kan slappe af og nyde omgivelserne.

Du kan desuden gratis låne kajakker, få Tai Chi undervisning, fiske efter blæksprutter og deltage i et madlavningskursus og lære mere om det vietnamesiske køkken.

Bådens søde personale står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse.

(Drikkevarer er ikke inkluderet ombord på båden)

L’Azalée krydstogtskib
Ha Long Bugten

L’Azalée er et dejligt træskib bygget som den traditionelle vietnamesiske junke. Skibet er opkaldt efter azalea-blomsten som et symbol på elegance, raffinement og lidenskab.

Der er kun 12 kahytter og et dejligt stort soldæk. Værelserne har aircon og eget brusebadeværelse med hårtørrer og badekåbe. Restauranten er veludstyret, og der er bar og bibliotek. Desuden er kajakker, der er til fri afbenyttelse.

Authentic Hanoi Hotel
Hanoi

Authentic Hanoi Hotel ligger i udkanten af den gamle bydel, Hoan Kiem i nærheden af Hoan Kiem søen.  Centrum er få minutters gang fra hotellet, og der er kun 40 minutter til lufthavnen. Inden for kort afstand ligger Thang Long Vanddukketeater, Ngoc Son templet og Ba Kieu templet.

Hotellet er en moderne bygning og har fitness center, bar og 2 restauranter; den ene ligger på toppen af hotellet, og har en skøn udsigt over Hoan Kiem søen. Værelserne er moderne og enkelt indrettet og har badeværelse med hårtørrer, satellit/kabel tv, køleskab og gratis flaskevand.

Golden Silk Boutique Hotel
Hanoi

Det 4-stjernede hotel ligger centralt i Hanois gamle bydel på den berømte ”Silke vej”. Fra hotellet er der blot 5 minutters gang til bl.a. HoanKiem søen, vand-dukketeatret, St Josephs katedralen, natmarkedet og Trang Tien indkøbscentret.

Hotellet har 55 værelser, som er smukt indrettet og udstyret med bl.a. fladskærms-tv med satellitkanaler, telefon, aircondition, varmeapperat, minibar med kaffe/te faciliteter, pengeskab og selvfølgelig gratis WIFI.

Hotellet har egen restaurant, der bl.a. serverer buffet morgenmad. Hotellet har desuden konferencerum, spa-afdeling og en bar på hotellets tag, hvorfra du har en flot udsigt ned over Hanois gamle kvarter.

Sovekupé i Violette nattog fra Hanoi til Danang
Hanoi - Danang

Overnatning i 4-køjeskupé i nattoget, Violette, fra Hanoi til Danang.

Mod tillæg kan kupéen blive privat. Du betaler pr. ubenyttet køje.

Edenstar Saigon Hotel
Ho Chi Minh City

Det 4-stjernede hotel Edenstar Saigon ligger i hjertet af Ho Chi Minh City blot 5 minutters gang fra Ben Thanh markedet, hvor du kan købe alt fra agurker til tigerbalsam.

Hotellet har 129 rummelige værelser, der er moderne indrettet med bl.a. fladskærms-tv, WIFI, aircondition, minibar med kaffe/te faciliteter og pengeskab.

Hotellet har egen restaurant, der bl.a. serverer buffet morgenmad. Hotellet har desuden fitness center, konferencerum, spa-afdeling, kaffebar, bar og en swimmingpool på 12. etage, hvorfra du får en fantastisk udsigt ned over den travle storby.

Lavender Central Hotel
Ho Chi Minh City

Lavender Central Hotel er et godt turistklassehotel, som lever godt op til dens navn for hotellet er pyntet med lavendler og ligger utroligt centralt i Ho Chi Minh City med både restauranter og butikker lige ude for døren. 5 minutters gang herfra ligger det berømte Be Tranh marked og fortsætter du forbi markedet kommer du til byens smukke rådhus. Ikke langt derfra finder du også Operahuset.

Hotellet ligger desuden kun 15 minutters gang fra byens andre vartegn som både tæller Genforeningspaladset, Krigsmuseet, Notre Dame katedralen, Det Gamle Posthus og Saigon Skydeck, hvorfra der er en fantastisk udsigt over hele byen og floden.

Lavender Central Hotel har 66 værelser som er indrettet med både wi-fi, aircondition, minibar, tv, telefon, sikkerhedsboks, hårtørrer samt kaffe- og te faciliteter.

Hotellet har både restaurant og bar.

 

 

 

Lavender Boutique Hotel 
Ho Chi Minh City

Lavender Boutique Hotel ligger i hjertet af Ho Chi Minh City og blot 500 meter fra Ben Tranh markedet. 15 minutters gang fra hotellet finder du også byens mange seværdigheder og vartegn som bl.a. Operahuset, Notre Dame katedralen, Det Gamle Posthus, Genforeningspaladset, Krigsmuseet og Saigon Skydeck, hvorfra du kan se ud over hele byen.

Hotellet har 107 dejlige og moderne værelser, som alle er udstyret med aircondition, wi-fi, minibar, tv, sikkerhedsboks, hårtørrer, te- og kaffe faciliteter.

Der findes desuden restaurant og bar.

Signature Saigon Hotel
Ho Chi Minh City

Signature Saigon Hotel er et dejligt turistklasse hotel, der ligger i Ho Chi Minh City centrum kun 100 meter fra Ben Thanh markedet. Der er ca. 10 min. gang til floden og Bitexco tårnet.

Hotellet har ca. 70 værelser fordelt på 9 etager. Værelserne er minimum 22 m² store og er enkelt indrettet.  Der er alle moderne faciliteter inkl. fladskærms tv, hårtørrer, minibar, gratis Wi-Fi, velkomstdrink og frugtkurv samt 2 gratis flaske vand pr. dag.

Hotellet har en restaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag.

Silverland Boutique Tan Hai Long 3 Hotel
Ho Chi Minh City

Silverland Boutique Tan Hai Long 3 Hotel har en fantastisk placering centralt i Ho Chi Minh City. Hotellet ligger lige ved Bitexco Tower og kun få minutter fra Operahuset og Kunstmuseet.

I gaderne omkring hotellet er der mange restauranter og barer, og der er kort afstand til mange gode butikker. Det berømte madsted Nhu Lan ligger for enden af gaden. Desuden ligger hotellet også tæt på Ho Chi Minh City rådhus, og der er kun 350 m til det store Ben Thanh marked, og der kun ca. 10 minutters gang til floden, hvor du kan tager på dinner cruise en aften.

Hotellet har restaurant, bar og café. Hotellet har 45 værelser med aircon, minibar, satellit tv, eget badeværelse, hårtørrer og wifi. Desuden er der gratis flaskevand på værelset.

Sonnet Saigon Hotel
Ho Chi Minh City

Det 3-stjernede Sonnet Saigon Hotel ligger centralt i Ho Chi Minh City. Hotellet ligger ca. 10 minutters gang fra bl.a. genforeningspaladset (Thong Nhat reunification Conference Hall), Notre Dame katedralen, Krigsmuseet og det travle Ben Thanh marked, hvor du kan få næsten alt.

Hotellets 78 værelser er udstyret med wi-fi, minibar og tv.

Hotellet har fitnessrum og restaurant, hvor der serveres både lokale og internationale retter.

Ancient House Resort Hoi An
Hoi An

Ancient House Resort Hoi An er et dejligt familiedrevet hotel i hjertet af det gamle Hoi An. Resortet ligger i en kæmpestor have, hvor der også ligger en swimmingpool. Resortet har 52 værelser, der er enkelt indrettet i sort og hvidt og er mindst 32m². Værelserne har eget badeværelse, aircon, seng(e) med myggenet, sikkerhedsboks, satellit tv, minibar og wifi.

Hotellet har restaurant og shuttlebus, der kører til centrum eller til stranden.  Som en ekstra bonus ved ophold her kan du opleve, hvordan en særlig håndværksmæssig tradition på den kulinariske front holdes i hævd. Familien demonstrerer gerne, hvorledes de gennem generationer har udviklet teknikker til at raffinere ris, så det kan bruges til fx my quang (quang noodler), hu tieu (fiskesuppe), bun (grønsagssuppe), banh dap (dampet og ristet tyndt, chipsagtigt risbrød), cao lau and pho (noodle supper).

Êmm Hotel Hoi An
Hoi An

Êmm Hotel ligger i Hoi Ans gamle bydel i gåafstand til byens attraktioner. Hotellet er kendt for sit design med stærke, klare farver. Arkitekturen er en blanding af fransk og vietnamesisk inspiration.

Hotellet har 92 værelser, som er udstyret med bl.a. fladskærms-tv med satellitkanaler, telefon, aircondition, minibar med kaffe/te faciliteter, pengeskab og gratis WIFI.

Hotellet har en stor swimmingpool med solsenge, en bar og en restaurant.  Restaurant YÊN serverer morgenmad og aftensmad. Du kan både sidde indenfor eller nyde din mad udenfor ved poolen eller i den lille have.

Hoi An Beach Resort
Hoi An

Historiske Hoi An er blevet en blomstrende handelsby kendetegnet ved at være meget gæstfri, nem at finde rundt i og ikke mindst at være UNESCOs verdensarv. Fire km fra byens historiske kvarter ligger Hoi An Beach Resort i en oase af fred og ro, der hvor De Vong floden løber ud i havet ved Cua Dai stranden.

Hotellet har ca. 120 værelser og villaværelser med traditionel vietnamesisk landsbystemning.  Værelserne er meget rummelige og er veludstyrede med moderne indretning. Hotellet har pool, poolbar og restaurant, hvor der bl.a. tilbydes kokkeskole.

Pris for opgradering:
4 nætter i dobbeltværelse 1.000 kr. Pr. person
Victoria Hoi An Beach Resort & Spa
Hoi An

Dette 4-stjernede resort er en lille perle med en helt fantastisk beliggenhed. Resortet ligger direkte ned til Cua Dai stranden på den ene side, mens der er udsigt over Thu Bon floden fra en anden side. Der er kun 5 km fra Hoi Ans gamle bydel.

Arkitekturen på resortet er en blanding af japansk, portugisisk, kinesisk og selvfølgelig vietnamesisk indflydelse og giver et spændende udtryk.
Resortet har 109 rummelige værelser med alle moderne faciliteter som satelit-tv, minibar, sikkerhedsboks, aircon, WIFI samt kaffe- og tefaciliteter. Desuden har alle værelser balkon.

På resortet er der en stor swimmingpool, en spa-afdeling, et fitnesscenter, volley-, tennis og badmintonbaner og en børneklub.  Der er flere barer og den hyggelige restaurant L’Annam serverer lækre lokale og internationale retter. Deres specialitet er selvfølgelig seafood. Endelig har resortet en gratis bus, der kører frem og tilbage til Hoi An’s gamle centrum.

Resortet kan arrangere ture til områdets højdepunkter bl.a. byrundtur i Hoi Ans gamle bydel, besøg på fiskemarkedet, kajakture på floden, motorcykeltur rundt i området (hvor du bliver passager i sidevognen på motorcyklen) og besøg ved marmorbjerget.

Du kan også gratis låne mountainbikes på resortet og tage på opdagelse i området på egen hånd. Trænger du blot til afslapning tilbyder resortets spa-afdelingen mange forskellige massager og behandlinger. Du har også mulighed for at tage på kokkeskole og lære det vietnamesiske køkkens hemmeligheder.

Park View Hue Hotel
Hue

Det 4-stjernede Park View Hue Hotel ligger central i Hue og tæt på citadellet, som du har udsigt over fra hotellets 9. sal. Hotellet ligger inden for gåafstand fra Duftenes Flod og shopping-områderne i Hue. Hotellet har restauranter, barer, spa og fitness center.

Rejsen er baseret på ophold i superior værelse, der er 32m² og er moderne udstyret med eget badeværelse, hårtørrer, aircon, minibar, sikkerhedsboks og kaffe- og tefaciliteter.

Mai Chau Lodge
Mai Chau

Mai Chau Lodge er et særligt sted, der både tilbyder afslapning og kulturoplevelser midt i enestående natur. Mai Chau Lodge er en paradisisk plet midt mellem etniske minoritetslandsbyer i Mai Chau Dalen.

Med det særlige mix af historie, kultur og natur tilsat en passende mængde luksus og moderne faciliteter giver du helt slip på stress og jag og glider ind i en anden verdensdels stille rytme. Lodgen ligger i ensom majestæt med udsigt over dalen og har 16 værelser, der er udstyret i moderne international stil med brusebadeværelse, hårtørrer, satellit TV, telefon, te- og kaffefaciliteter, klimakontrol og wifi. Logden har swimmingpool, jacuzzi, sauna og restaurant.

Forest Floor Lodge
Nam Cat Tien Nationalpark

Forest Floor Lodge er et unikt eco hotel og resort, der ligger i udkanten af Cat Tien Nationalpark. Lodgen har alle faciliteter til et behageligt ophold. Lodgen har en god restaurant, en bar og en udsigtsplatform, hvor man kan nyde udsigten over floden. 

Overnatning foregår i luksustelte, der er specialdesignet til troperne. Teltene ligger hævet over jorden på en platform bygget af træ og med udsigt over Ben Cu strømstedet. Teltene er forbundet med lodgens hovedbygning via et netværk af gangbroer. Alle telte har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, eget badeværelse, minibar, vifte og aircon. Foran teltet er der en dejlig balkon med et par stole, hvorfra man kan nyde solopgangen over floden og høre gibbonabernes kald.

Rejser man som familie med børn kan Forest Floor Lodge tilbyde et familieværelse i en bungalow (ikke telt).

Mia Resort
Nha Trang

Mia Resort er et 5-stjernet luksus resort, der liggger direkte ned til den smukke Bai Dong strand. Hvis du trænger til at forkæle dig selv lidt, så er dette et perfekt sted at afslutte din rejse.

Resortet har 70 værelser af forskellige størrelser. Alle værelser ligger i en tropisk have og har udsigt til havet. Værelserne er smukt indrettet i naturmaterialer og har aircon, sikkerhedsboks, minibar, WIFI, kabel tv samt kaffe- og tefaciliteter.

Resortet har swimmingpool, spa, børneklub, bar og én af Vietnams bedste restauranter ”Sandals”. Med en middag i ”Sandals” restauranten vil du ikke blot få fantastiske smagsoplevelser, præsentationen af maden og den unikke atmosfære i restauranten er en oplevelse i sig selv.

Resortet tilbyder yoga- og meditationstimer, kokkeskole, forskellige vandsportsaktiviteter bl.a. dykning og ture i området.

Novotel
Nha Trang

Novotel Nha Trang ligger centralt i Nha Trang, tæt ved butikker og restauranter og lige ned til den smukke strand.

Det 4-stjernede hotel har 154 rummelige værelser, der er udstyret med satellit tv, telefon, WIFI, kaffe- og tefaciliteter, pengeskab og egen balkon.

Hotellet har swimmingpool med poolbar, fitness center og Spa-afdeling. Glæd dig til et besøg i hotellets restuarant The Square, der tilbereder udsøgte lokale og internationale retter.

På stranden er der et privat område for hotellets gæster med solsenge, hvor du kan slappe af eller tage en forfriskende dukkert i havet.

Tam Coc Eco Lodge
Ninh Binh

Det 3-stjernede Tam Coc Eco Lodge ligger i smukke bjergrige omgivelser på et 4000m² grønt område med frodige haver med frugttræer.

Hotellet har 49 værelser som er indrettet med lokale træsorter og udstyret med aircondition, satellit-tv, kaffe- og tefaciliteter, minibar og WIFI.

Hotellet har desuden en restaurant, hvor du kan nyde dine måltider.

Det venlige personale vil gøre alt for at gøre dit ophold til en uforglemmelig oplevelse.

The Long Hotel Ninh Binh
Ninh Binh

Long Hotel Ninh Binh ligger centralt i hjertet af byen, der er udgangspunkt for ture til Tam Coc floden. Hotellet er helt enkelt og indrettet i lokal stil. Værelserne har aircon, satellit/kabel tv og eget badeværelse. Desuden er der minibar og te- og kaffefaciliteter på hvert værelse.

Hotellet har restaurant og en hyggelig bar, hvor man kan nyde en drink, mens solen går ned og aftenen falder på.

Blue Ocean Resort
Phan Thiet/Mui Ne

Det 4-stjernede Blue Ocean Resort ligger i Mui Ne, ca. 15 km fra Phan Thiet. Der er ca. 4 timers kørsel (ca. 230 km) til Ho Chi Minh City. Hotellet ligger i en tropisk have direkte ned til stranden. Der er restaurant med både europæisk og asiatisk mad (der er også en særlig børnemenu), lounge-område med servering, café, swimmingpool, solstole på stranden og mod betaling tilbydes behandlinger i spaafdelingen, kite-surfing og cykelture.

Hotellet har ca. 80 værelser, der alle har enten balkon eller terrasse. Værelserne er indrettet i moderne design med lyse, gyldne og okker/orange farvetema. Værelserne har alle gratis wifi, aircon, kabel-tv, sikkerhedsboks, minibar, kaffe- og tefaciliteter.

Ophold i bungalowbygning mod tillæg.

Mango Bay
Phu Quoc

Det 3-stjernede økovenlige resort Mango Bay ligger på en stor grund med masser af beplantning lige ned til Ong Lang stranden på Phu Quoc.

Resortet har kun 44 værelser, der er individuelt og rustikt indrettet. Badeværelserne er udendørs. Værelserne har loftsvifte, myggenet, sikkerhedsboks og kaffe- og tefaciliteter samt gratis WIFI.

Resortets har strandbar og to restauranter.  Du kan vælge at nyde din middag indendørs eller i den friske luft på træterrassen med udsigt over vandet.

Der er masser af muligheder for aktiviteter på resortet bl.a. snorkling, paddle boarding, kajakture, yoga og tai chi. Du kan også gratis låne cykler og tage på opdagelse på egen hånd på øen.

Êmm Hotel Hué
Hué

Du finder dette gode 3-stjernede hotel midt i Hué. Hotellet ligger i gåafstand til floden, og det er ligeledes muligt at leje cykler, hvis du vil lidt længere omkring. Stueetagen byder på en lille hyggelig gårdhave med pool og bar-område. Hotellet har egen restaurant.

Værelserne er indrettet i lyse farver og har en rigtig god størrelse. De har alle eget bad/toilet, aircondition, te/kaffe-faciliteter, wi-fi, TV, minibar, hårtørrer og sikkerhedsboks.

Victoria Nui Sam Lodge
Chau Doc

Et stykke oppe ad bjergsiden på Sam bjerget ligger hotellet, Victoria Nui Sam Lodge. Beliggenheden garanterer den smukkeste udsigt over Mekong Deltaet med grønne rismarker, kanaler og bjerge i baggrunden mod grænsen til Cambodia.

Her er 26 bungalower bygget i sten, så de falder næsten naturligt ind i omgivelserne på bjergsiden. Alle værelser er moderne og minimalistisk indrettet, og det er især gjort brug af sten og træ i indretningen. Farverne er afdæmpede og passer til kontrasterne udenfor vinduerne. Alle værelser har eget bad og toilet, tv, minibar, hårtørrer, te/kaffe faciliteter og adgang til terrasse. Både solopgang og solnedgang er magisk fra hotellet. Lodgen har pool og egen restaurant.

Sovekupé i nattog, Hanoi - Lao Cai
Hanoi - Lao Cai - Hanoi

Overnatning i 4-køjeskupé i nattoget fra Hanoi til Lao Cai t/r.

Mod tillæg kan kupéen blive privat. Du betaler pr. ubenyttet køje.

Sunny Mountain Hotel
Sapa

I hjertet af Sapa finder du dette 3-stjernede hotel. Her er du tæt på caféer, butikker og restauranter – og den smukke natur er lige udenfor døren. Nyd udsigten til solnedgangen over Fansipan fra baren på hotellets tag-etage. Restauranten tilbyder både vestlige og vietnamesiske retter og også herfra er der en flot udsigt til bjergene omkring dig.

Værelserne er store og pæne. De har alle eget bad/toilet, aircondition, TV, minibar og sikkerhedsboks.

Der er spa på hotellet, så du kan få masseret de ømme muskler efter en trekkingtur i området.

Victoria Phan Thiet Beach Resort & Spa
Phan Thiet

Victoria Phan Thiet Beach Resort & Spa er et 4-stjernet resort, der ligger i rolige omgivelser direkte ved den skønne strand Mui Ne. Resortet sætter gæsternes ønsker højest og du vil opleve en fantastisk gæstfrihed og service her.

Resortet har 57 hyggelige bungalows, der har egen terrasse og stort badeværelse med udendørs bruser og hårtørrer. Værelserne er indrettet med klassiske vietnamesiske møbler og malet i rolige honning- og koralfarver. Alle værelser har, loftsvifte, aircon og gratis WIFI. Desuden er der sikkerhedsboks, kaffe- og tefaciliterer samt fladskærms-TV med kabelkanaler.

På resortet er der to swimmingpools, en spa, et fitnesscenter, petanque-, volley-, tennis, squash- og badmintonbaner, en børneklub, en bar samt en hyggelig restaurant, der serverer lækre lokale- og internationale retter.

Resortet arrangerer ture til områdets højdepunkter bl.a. Mui Ne klitterne, byrundtur i Phan Thiet, Mui Ne fiskerlandsbyen, Lotus søen og Ta Cus liggende Buddha, som er den længste Buddha i Vietnam (49 meter lang). Du kan også gratis låne cykler på resortet og udforske området i eget tempo.

Efter en dag fuld af oplevelser kan du forkæle dig selv i hotellets spa-afdeling, der tilbyder forskellige massager og behandlinger samt zoneterapi (mod særskilt betaling).

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Populære Rejser
Vietnams højdepunkter
Vietnams højdepunkter
Magiske natur og kulturoplevelser.
 
Bali, Indonesien
Bali, Indonesien
Rundrejse på Bali, Gudernes ø.
 

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!