• Tilfredse gæster siden 2006
  • Dedikerede rejseeksperter
  • Gennemtestede kvalitetsrejser
  • Omhyggeligt udvalgte guider
  • Prisgaranti
  • 24/7 assistance på rejsen
  • Medlem af Rejsegarantifonden

Overnatning: Vietnam

Her har du mulighed for at læse mere om hotellerne som vi bruger under vores rundrejser til Vietnam. Endvidere kan du også se billeder af stederne.

Bevæg musen over de små billeder for at se dem i større udgave.

Aphrodite Cruises

Ha Long-bugten

Glæd dig til du skal ombord på en af Aphrodite Cruises to dejlige træjunker, der sejler 2 dages/1 nats minikrydstogt i Ha Long-bugten.

På hver junke er der to dæk med kahytter og to dæk med fællesarealer som f.eks. restaurant, bar og soldæk. Både kahytterne og fællesarealerne er traditionelt og elegant indrettet med poleret træværk.

Alle 17 kahytter har almindelige vinduer og er desuden udstyret med aircondition, TV, værdiboks, minibar og eget badeværelse med hårtørrer, badekåbe, slippers og toiletartikler.

I restauranten serveres hele dagen lækre retter med fisk og skaldyr samt lokale favoritter. Du kan vælge mellem en plads indendørs eller ude på dækket, hvor der fra begge steder er udsigt til bugtens imponerende scenerier.

Junkerne har også en lille spaafdeling med jacuzzi og sauna samt muligheden for at bestille massage.


Bhaya Premium Cruises

Ha Long-bugten

Bhaya Premium Cruises har dejlige træjunker i orientalsk stil med 3-7 kahytter ombord, der alle sejler 2 dages/1 nats minicruise i Ha Long-bugten.

Kahytterne er indrettet med aircondition, et stort vindue, balkon, minibar og badeværelse med hårtørrer, tøfler og toiletartikler.

I restauranten kredses der for retterne fra både det internationale og vietnamesiske køkken og du kan nyde en cocktail på soldækket i Topside bar, mens du dvæler ved det smukke sceneri i bugten.

Der tilbydes forskellige aktiviteter ombord såsom vietnamesisk madlavning, tai chi undervisning på soldækket om morgenen og der er mulighed for gratis at låne en kajak. I spaafdelingen kan du bestille en afslappende massage eller forskellige andre behandlinger.

For familier er det muligt at bestille 2 kahytter ved siden af hinanden med en dør imellem.


Emeraude krydstogtskib

Ha Long-bugten

Ombord på Emeraude får du ikke blot en uforglemmelig tur ud i den billedskønne Ha Long Bugt; du får også en tur tilbage i tiden, hvor dette område var en del af det franske Indokina. Emeraude er nemlig en kopi af den oprindelige hjuldamper Emeraude, som sejlede i Ha Long Bugten mellem 1910-1937.

I 1999 så Hr Eric Merlin et postkort af den smukke gamle hjuldamper og hans passion for historie og både gav ham lyst til at genoplive den smukke Emeraude. I 2003 var den færdigbygget og du kan glæde dig til at opleve båden og det historiske vingesus på dit 2 dages/1 nats minikrydstogt i Ha Long Bugten.

Emeraude har 37 kahytter fordelt på 3 dæk. Kahytterne er min. 14 m² og har eget badeværelse og aircondition.  Fællesfaciliteterne inkluderer en stor restaurant, en butik, en udendørs biograf, to barer og to soldæk, hvor du kan slappe af og nyde omgivelserne.

Du kan desuden gratis låne kajakker, få Tai Chi undervisning, fiske efter blæksprutter og deltage i et madlavningskursus og lære mere om det vietnamesiske køkken.

Bådens søde personale står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse.

(Drikkevarer er ikke inkluderet ombord på båden).


L’Azalée krydstogtskib

Ha Long-bugten

L’Azalée er et dejligt træskib bygget som den traditionelle vietnamesiske junke. Skibet er opkaldt efter azalea-blomsten som et symbol på elegance, raffinement og lidenskab.

Der er kun 12 kahytter og et dejligt stort soldæk. Værelserne har aircon og eget brusebadeværelse med hårtørrer og badekåbe. Restauranten er veludstyret, og der er bar og bibliotek. Desuden er kajakker, der er til fri afbenyttelse.


Authentic Hanoi Hotel

Hanoi

Authentic Hanoi Hotel ligger i udkanten af den gamle bydel, Hoan Kiem i nærheden af Hoan Kiem søen.  Centrum er få minutters gang fra hotellet, og der er kun 40 minutter til lufthavnen. Inden for kort afstand ligger Thang Long Vanddukketeater, Ngoc Son templet og Ba Kieu templet.

Hotellet er en moderne bygning og har fitness center, bar og 2 restauranter; den ene ligger på toppen af hotellet, og har en skøn udsigt over Hoan Kiem søen. Værelserne er moderne og enkelt indrettet og har badeværelse med hårtørrer, satellit/kabel tv, køleskab og gratis flaskevand.


La Casa Hanoi Hotel

Hanoi

Kun ca. 10 minutters gang fra Hanois centrum, det franske kvarter og den populære Hoan Kiem sø ligger det moderne og nyligt renoverede La Casa Hanoi Hotel.

Hotellets 88 værelser er indrettet i en kombination af vietnamesisk og fransk stil og udstyret med et stort skrivebord, tv, aircondition, minibar, gratis wifi, værdiboks samt kaffe- og tefaciliteter.

Fra hotellets tagterrasse og bar er en fortryllende 360° udsigt udover byen. Der er desuden en udendørs swimmingpool, fitness- og spacenter samt to restauranter med både internationale og vietnamesiske retter.


May de Ville Old Quarter Hotel

Hanoi

I centrum af den gamle bydel i Hanoi finder du det indbydende May de Ville Old Quarter Hotel. Herfra er du blot et stenkast fra Hoan Kiem søen og ellers i gåafstand til mange af byens andre attraktioner.

Hotellets 110 værelser er rummelige med moderne vietnamesisk indretning (min. 25 m²). Alle værelser er udstyret med gratis wi-fi, TV, værdiboks, aircondition, garderobeskab, et lille siddeområde og skrivebord. Der findes på badeværelset desuden hårtørrer, badekåbe og badetøfler.

I restauranten serveres en lækker morgenmadsbuffet og et bredt udvalg af vietnamesiske og vestlige retter. Derudover er der på tagterrassen en hyggelig bar, hvor du kan nyde en forfriskende cocktail og den enestående panoramaudsigt.

Du kan også blive forkælet i hotellets spa eller sauna, nyde swimmingpoolen på toppen af hotellet eller benytte fitnesscentret.


Medallion Hanoi Boutique Hotel

Hanoi

I hjertet af Hanois gamle bydel ligger det hyggelige Medallion Hanoi Boutique Hotel. Her er du tæt på Hanois seværdigheder som f.eks. den populære Hoan Kiam sø og det velkendte dukketeater.

Hotellet har 70 værelser udstyret med aircondition, værdiboks, minibar, satellit fladskærms-tv samt te- og kaffefaciliteter. Alle værelser er rummelige (min. 25 m²) og har privat badeværelse med badekåbe, badetøfler og hårtørrer.

I restauranten serveres en dejlig morgenmadsbuffet bestående af både vestlige og asiatiske retter. Derudover har hotellet en lille idyllisk bar, fitnesscenter og souvenirshop med lokalt producerede varer som f.eks. silke- og lakvarer. Der er gratis wi-fi på hele hotellet.


Silk Path Hanoi Hotel

Hanoi

Silk Path Hanoi Hotel ligger i hjertet af Hanois gamle bydel og i gåafstand til byens mange seværdigheder som bl.a. Hoan Kiem søen, Ngoc Son templet, Hanois katolske kirke og forskellige markeder.

Hotellet har 106 rummelige og pæne værelser med wi-fi, aircondition, minibar, TV, værdiboks, kaffe- og tefaciliteter samt badeværelse med både bruser og badekar.

Silk Path har to restauranter. Der serveres traditionel og international morgenmadsbuffet på La Soie de Hanoi og middelhavsretter på Bellissimo. I baren Silk Bar & Piano serveres der øl og drinks.

På hotellet øverste etage findes der fitnessrum.

Forhør os om prisen for opgradering.


The Ann Hanoi Hotel

Hanoi

I bydelen Hai Ba Trung, hvor du er tæt på Hanois populære vartegn som f.eks. Hoan Kiem-søen, operahuset og det franske kvarter, finder du det moderne 4-stjernede hotel The Ann Hanoi Hotel.

Hotellets 108 rummelige værelser på min. 30 m2 er velindrettede med et lille opholdsområde, og der kommer masser af naturligt lys ind fra det store vindue. Alle værelser har aircondition, TV, minibar, værdiboks, te-/kaffefaciliteter samt badeværelse med hårtørrer, tøfler, badekåbe og toiletartikler.

I restauranten The Onyx House, der er åben fra tidlig morgen til sen aften, serveres en overdådig morgenmadsbuffet og resten af dagen, kan du nyde alt lige fra japansk og amerikansk mad til lokale vietnamesiske retter.

På tagterrassen finder du både hotellets hyggelige lounge samt swimmingpoolen. Her kan du slænge dig i de behagelige loungemøbler, mens du nyder en drink og den fantastiske panoramaudsigt.

Forkæl dig selv med et besøg i hotellets sauna og jacuzzi eller få sved på panden i det fuldt udstyrede fitnesscenter. I receptionen kan du gratis låne hotellets egne cykler. Der er desuden gratis wi-fi på hele hotellet.

Forhør os om prisen for opgradering.


Sovekupé i nattog fra Hanoi til Da Nang

Hanoi - Da Nang

Nattoget Livitrans kører dig fra Hanoi til Da Nang. Du sover i en delt sovekupé med plads til i alt 4 personer. Undervejs stopper toget ved flere stationer, indtil du er vel fremme i Da Nang.

I sovekupéen findes en lille velkomstpakke med lidt frugt, snacks og vand. Om morgenen serveres der lidt mad til at starte dagen på såsom lidt brød, æg og frugt. Derudover er der en salgsvogn ombord, hvor du kan købe snacks og drikkevarer. Hvis du ønsker forplejning ud over dette, skal du selv købe lidt med til togturen.

Der er mulighed for privat brug af sovekupé.

Tillæg for privat brug af 4-køjes sovekupé, per ubenyttet køje:
Pr. person:  600 kr.

Sovekupé i nattog mellem Hanoi og Lao Cai

Hanoi - Lao Cai - Hanoi

Toget Sapaly kører dig mellem Hanoi og Lao Cai. Du sover i en delt sovekupé med plads til i alt 4 personer. Undervejs stopper toget ved flere stationer, indtil du er vel fremme i Lao Cai/Hanoi.

I sovekupéen findes en lille velkomstpakke med lidt frugt, snacks og vand. Om morgenen serveres der lidt mad til at starte dagen på såsom lidt brød, æg og frugt. Derudover er der en salgsvogn ombord, hvor du kan købe snacks og drikkevarer. Hvis du ønsker forplejning ud over dette, skal du selv købe lidt med til togturen.

Der er mulighed for privat brug af sovekupé.

Tillæg for privat brug af 4-køjes sovekupé, per ubenyttet køje, t/r:
Pr. person:  590 kr.

Edenstar Saigon Hotel

Ho Chi Minh City

Det 4-stjernede hotel Edenstar Saigon ligger i hjertet af Ho Chi Minh City blot 5 minutters gang fra Ben Thanh markedet, hvor du kan købe alt fra agurker til tigerbalsam.

Hotellet har 129 rummelige værelser, der er moderne indrettet med bl.a. fladskærms-tv, WIFI, aircondition, minibar med kaffe/te faciliteter og pengeskab.

Hotellet har egen restaurant, der bl.a. serverer buffet morgenmad. Hotellet har desuden fitness center, konferencerum, spa-afdeling, kaffebar, bar og en swimmingpool på 12. etage, hvorfra du får en fantastisk udsigt ned over den travle storby.

Forhør os om prisen for opgradering.


Gracy R&J Hotel

Ho Chi Minh City

Gracy R&J Hotel slog dørene op i 2018.

Beliggenheden er supercentral med kun 450 meter til det berømte Ben Tranh marked og 23/9 parken, samt både butikker og restauranter lige udenfor hotellet. Derudover er du i rimelig gåafstand til byens populære seværdigheder som Notre Dame katedralen, Genforeningspaladset, rådhuset, operahuset samt byens ikoniske bygning, Saigon Skydeck, hvor du kan nyde panoramaudsigten over byen fra 49. sal.

Gracy R&J Hotel er et mix af moderne og klassisk stil, hvilket også afspejles i de 120 værelser. Fælles for alle værelser er, at de udstyret med både wi-fi, aircondition, minibar, værdiboks, te- og kaffefaciliteter, TV, telefon og en daglig, gratis flaske vand pr. person. Der findes også badekåbe, slippers og hårtørrer.

Som et af de få 3-stjernede hoteller i byen, har Gracy R&J Hotel swimmingpool. Denne ligger på 9. etage med panoramaudsigt over den pulserende storby. Hvad er bedre at ligge her med en drink fra poolbaren efter en dag med oplevelser? Nogen vil måske sige en tur i fitnessrummet, som findes på samme etage.

Når sulten melder sig, står personalet på Moon Restaurant i hotellet klar til at servicere dig med lækre vietnamesiske og vestlige retter.


Paragon Saigon Hotel

Ho Chi Minh City

Beliggende i gåafstand til nogle af Ho Chi Minh Citys spændende seværdigheder, som f.eks Ben Thanh-markedet, Notre Dame-kirken og Genforeningspaladset, finder du det 4-stjernede hotel, Paragon Saigon Hotel.

Hotellets 168 værelser afspejler en smuk kombination af moderne og vietnamesisk indretning. Alle værelser har aircondition, tv, skrivebord, værdiboks, minibar, kaffe- og tefaciliteter samt badeværelse med hårtørrer.

I hotellets restaurant, Fusion Restaurant, kan du nyde en velsmagende blanding af asiatiske og vestlige retter lavet med lokale friske råvarer. Her serveres også dagligt en lækker morgenmadsbuffet.

Har du brug for at få pulsen op, kan du gå i hotellets fitnesscenter og hvis du hellere vil slappe af, kan du nyde en frisk cocktail eller vietnamesisk kaffe i lobby baren eller tilkøbe massage- og skønhedsbehandlinger i McQueen Spa. Er du mere til afslapning med en udsigt, kan du nyde udsigten over byen fra baren eller swimmingpoolen på tagterrassen. Der er desuden gratis wi-fi på hele hotellet.

Forhør os om prisen for opgradering.


Ancient House Resort Hoi An

Hoi An

Ancient House Resort Hoi An er et dejligt familiedrevet hotel i hjertet af det gamle Hoi An. Resortet ligger i en kæmpestor have, hvor der også ligger en swimmingpool. Resortet har 52 værelser, der er enkelt indrettet i sort og hvidt og er mindst 32m². Værelserne har eget badeværelse, aircon, seng(e) med myggenet, sikkerhedsboks, satellit tv, minibar og wifi.

Hotellet har restaurant og shuttlebus, der kører til centrum eller til stranden.  Som en ekstra bonus ved ophold her kan du opleve, hvordan en særlig håndværksmæssig tradition på den kulinariske front holdes i hævd. Familien demonstrerer gerne, hvorledes de gennem generationer har udviklet teknikker til at raffinere ris, så det kan bruges til fx my quang (quang noodler), hu tieu (fiskesuppe), bun (grønsagssuppe), banh dap (dampet og ristet tyndt, chipsagtigt risbrød), cao lau and pho (noodle supper).


Êmm Hotel Hoi An

Hoi An

Êmm Hotel ligger i Hoi Ans gamle bydel i gåafstand til byens attraktioner. Hotellet er kendt for sit design med stærke, klare farver. Arkitekturen er en blanding af fransk og vietnamesisk inspiration.

Hotellet har 92 værelser, som er udstyret med bl.a. fladskærms-tv med satellitkanaler, telefon, aircondition, minibar med kaffe/te faciliteter, pengeskab og gratis WIFI.

Hotellet har en stor swimmingpool med solsenge, en bar og en restaurant.  Restaurant YÊN serverer morgenmad og aftensmad. Du kan både sidde indenfor eller nyde din mad udenfor ved poolen eller i den lille have.


Hoi An Central Boutique Hotel & Spa

Hoi An

Det familievenlige Hoi An Central Boutique Hotel & Spa ligger i hjertet af Hoi An bare 750 meter fra det gamle kvarter og Den Japanske Bro. Hotellet er opført i smuk kolonistil mikset med traditionel vietnamesisk design.

Hotellet har 108 rummelige værelser på min. 40 m², der alle er indrettet med balkon, wi-fi, aircondition, minibar, værdiboks, kaffe-/tefaciliteter, skrivebord og badeværelse med hårtørrer.

I den hyggelige gårdhave kan du slappe af ved pool baren eller i en solseng ved den store swimmingpool og børnepoolen. I børneklubben er der legerum, så børnene kan boltre sig, og i den lille souvenirbutik kan du købe forskelligt kunsthåndværk. I loungen ved receptionen kan du nyde en snack og en drink, mens der i restauranten hele dagen serveres lækre retter fra både det vietnamesiske og internationale køkken. Du kan også forkæle dig selv med forskellige behandlinger i spaafdelingen.

Der er gratis shuttlebus til hotellets private sandstrand med liggestole og parasoller, der ligger bare 5 kilometer fra hotellet. Vil du hellere være lidt mere aktiv, står der ved hotellet cykler frit til rådighed eller du kan benytte fitnessrummet.


Hoi An Historic Hotel

Hoi An

Midt i Hoi Ans gamle bydel i et frodigt og skyggefuldt område finder du det charmerende Hoi An Historic Hotel. Den beundringsværdige beliggenhed er perfekt, når du gerne vil være i yderst kort gåafstand til byens mange attraktioner.

Hotellet har 150 elegant designede værelser, traditionelt indrettet i lyse farver og med moderne faciliteter. Alle værelserne har aircondition, loftsvifte, TV, værdiboks, minikøleskab og kaffe-/te-faciliteter. Du finder desuden badekåbe, badetøfler, hårtørrer og toiletartikler på det dejligt rummelige badeværelse, der har både badekar og separat brusebad.

Faciliteterne på hotellet omfatter en stor udendørs swimmingpool, et lækkert jacuzziboblebad, tennisbaner samt et fitnesscenter og en salon, hvor du kan tilkøbe skønheds- og spabehandlinger. Hvis du bliver træt af at slappe af i liggestolene ved swimmingpoolen, kører der hvert kvarter en gratis shuttlebus til Cua Dai-stranden, der ligger kun 4 km fra hotellet.

Hotellet har flere restauranter og barer: I restauranten The Oaks Terrace kan du nyde internationale retter siddende enten indendørs eller udendørs. Restaurant Indochine Corner serverer traditionelle vietnamesiske retter og ligger midt i den tropiske have. Det er også her, du finder morgenmadsbuffeten, med et bredt udvalg af både asiatiske og vestlige retter. I den indendørs Western Bar, der er indrettet i varme indbydende farver, kan du nyde italienske specialiteter sammen med din drink, mens der i haven også findes en lille bar, der serverer et stort udvalg af drinks.

Har du brug for, at der skal ske lidt ekstra under dit ophold, kan du for en tilkøbspris deltage i forskellige kurser i hotellets have. Du kan lære de mest gængse vietnamesiske fraser på et lille sprogkursus eller lære at lave traditionelle vietnamesiske retter på hotellets madlavningskursus. Derudover kan du udvalgte morgener prøve kræfter med den afslappende træningsform tai-chi.


Le Pavillon Hoi An Boutique Hotel & Spa

Hoi An

Le Pavillon Hoi An Boutique Hotel & Spa har en fin beliggenhed tæt på Hoi Ans største rismarker, den gamle bydel, de dejlige strande og byens mange attraktioner. Fra de fleste steder på hotellet er der udsigt over de flotte rismarker.

Hotellets 68 værelser er rummelige på min. 38 m² og indrettet i klassisk stil med elegante træmøbler og udstyret med smart-TV, minibar, gratis wi-fi, værdiboks, hårtørrer, elkedel og aircondition. Derudover er der fra værelserne udsigt over enten rismarkerne eller selve byen.

Restauranten er er åben både morgen, middag og aften, hvor der serveres både europæiske, asiatiske og lokale retter. Især de lokale fiske- og skaldyrsspecialiteter er populære retter i restauranten.

Udover at opleve Hoi An og de mange seværdigheder kan du under dit ophold på hotellet slappe af ved den udendørs swimmingpool eller nyde en forfriskende cocktail i baren på den hyggelige terrasse.


Little Beach A Boutique Hotel & Spa

Hoi An

Blot 5 km fra Hoi Ans centrum finder du det hyggelige Little Beach A Boutique Hotel & Spa. Hotellet er beliggende mellem Thu Bon-floden og stranden, og her er masser af muligheder for at opleve både Hoi Ans skønne kyst og byens kulturelle vartegn.

Hotellets 106 rummelige værelser på min. 38 m² er smagfuldt indrettet med et lille siddeområde og balkon med udsigt over hotellets have. Værelserne er desuden udstyret med aircondition, telefon, tv, værdiboks, minibar, elkedel og badeværelse med hårtørrer, badekåbe, slippers og toiletartikler.

I hotellets tropiske have finder du den dejlige terrasse og poolområdet, der også inkluderer en børnepool. Her er skyggefuldt under parasollerne og de frodige palmer, så der er god mulighed for at nyde eksotiske cocktails og velsmagende snacks fra Palm Freeze Bar beliggende ved terrassen.

The Song Restaurant serverer en lækker morgenmadsbuffet samt spændende variationer af både internationale og traditionelle vietnamesiske retter, der laves af friske råvarer i det åbne køkken. Efter en endt dag med oplevelser i Hoi An kan du slappe af i hotellets Lobby Lounge, kigge lidt i den lille souvenirshop, få pulsen op i fitnesscentret eller forkæle eventuelt ømme muskler med massagebehandlinger i Ozone Spa.

Hotellet tilbyder desuden madlavningskursus, gratis cykeludlejning og der kører flere gange dagligt en gratis shuttlebus til og fra den gamle bydel i Hoi An. Derudover er der gratis wi-fi overalt.


Phu Thinh Boutique Resort & Spa

Hoi An

Kun 10 minutters gang fra Hoi Ans gamle bydel finder du Phu Thinh Boutique Resort & Spa, der ligger som en lille oase blandt masser af grønne områder. Nyd den store tropiske have med restaurant, bar, spa-afdeling, swimmingpool og den storslåede dam med lotusplanter og vandliljer.

Resortets 90 værelser er rummelige (min. 30 m²) og udstyret med LCD-tv, værdiboks, te-/kaffefaciliteter, aircondition og en lille balkon eller terrasse med udsigt over swimmingpoolen.

I resortets restaurant, Lily Restaurant, serveres en lækker morgenmadsbuffet, mens der hele dagen serveres både drinks, cocktails og snacks i The Bamboo Bar & Pool Bar.

Resortet emmer af fred og ro til at slappe af ved poolen eller tilkøbe spabehandlinger i Jasmine Spa, der ligger midt i den tropiske have. Der er gratis wi-fi, en lille butik og du har mulighed for at hoppe på en shuttlebus til Cua Dai-stranden, der ligger 3 km væk.


Victoria Hoi An Beach Resort

Hoi An

Victoria Hoi An Beach Resort ligger ca. 5 km fra Hoi An. Den ene side af resortet vender ud mod havet, mens den anden side vender ud mod Thu Bon floden.

Hotellet har 109 værelser og er bygget i en charmerende stil, der blander det vietnamesiske med det japanske, kinesiske og franske. Værelserne er lyse og rummelige og er udstyret med wi-fi, aircondition, minibar, TV, telefon, sikkerhedsboks og kaffe/te faciliteter.

En af dagene bør du forkæle dig selv med en massage i spaen. Bagefter kan du slappe af i jacuzzien med udsigt over det blå hav eller tage en dukkert i poolen, der har tilhørende liggestole og parasoller.

Andre faciliter omfatter desuden fitnessrum, tennisbaner og børneklub. Endvidere kan du benytte dig af en række forskellige vandsportsaktiviteter.

Hotellet har både restauranter og barer: Restaurant L’Annam har udsigt over havet og serverer vietnamesiske og internationale retter, mens du på Faifo Bar kan få lette retter og drinks serveret ved poolen eller på stranden. Om aftenen kan du nyde live musik og den afslappede atmosfære på Cham Bar.

Forhør os om prisen for opgradering.


Êmm Hotel Hué

Hué

Du finder dette gode 3-stjernede hotel midt i Hué. Hotellet ligger i gåafstand til floden, og det er ligeledes muligt at leje cykler, hvis du vil lidt længere omkring. Stueetagen byder på en lille hyggelig gårdhave med pool og bar-område. Hotellet har egen restaurant.

Værelserne er indrettet i lyse farver og har en rigtig god størrelse. De har alle eget bad/toilet, aircondition, te/kaffe-faciliteter, wi-fi, TV, minibar, hårtørrer og sikkerhedsboks.


Park View Hué Hotel

Hue

Det 4-stjernede Park View Hué Hotel ligger centralt i Hué og tæt på citadellet, som du har udsigt over fra hotellets 9. sal. Hotellet ligger inden for gåafstand fra Duftenes Flod og shopping-områderne i Hué. Hotellet har restauranter, barer, spa og fitness center.

Rejsen er baseret på ophold i superior værelse, der er 32m² og er moderne udstyret med eget badeværelse, hårtørrer, aircondition, minibar, sikkerhedsboks og kaffe- og tefaciliteter.


Mai Chau Lodge

Mai Chau

Mai Chau Lodge er et særligt sted, der både tilbyder afslapning og kulturoplevelser midt i enestående natur. Mai Chau Lodge er en paradisisk plet midt mellem etniske minoritetslandsbyer i Mai Chau Dalen.

Med det særlige mix af historie, kultur og natur tilsat en passende mængde luksus og moderne faciliteter giver du helt slip på stress og jag og glider ind i en anden verdensdels stille rytme. Lodgen ligger i ensom majestæt med udsigt over dalen og har 16 værelser, der er udstyret i moderne international stil med brusebadeværelse, hårtørrer, satellit TV, telefon, te- og kaffefaciliteter, klimakontrol og wifi. Logden har swimmingpool, jacuzzi, sauna og restaurant.


Forest Floor Lodge

Nam Cat Tien Nationalpark

Forest Floor Lodge er et unikt eco hotel og resort, der ligger i udkanten af Cat Tien Nationalpark. Lodgen har alle faciliteter til et behageligt ophold. Lodgen har en god restaurant, en bar og en udsigtsplatform, hvor man kan nyde udsigten over floden. 

Overnatning foregår i luksustelte, der er specialdesignet til troperne. Teltene ligger hævet over jorden på en platform bygget af træ og med udsigt over Ben Cu strømstedet. Teltene er forbundet med lodgens hovedbygning via et netværk af gangbroer. Alle telte har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, eget badeværelse, minibar, vifte og aircon. Foran teltet er der en dejlig balkon med et par stole, hvorfra man kan nyde solopgangen over floden og høre gibbonabernes kald.

Rejser man som familie med børn kan Forest Floor Lodge tilbyde et familieværelse i en bungalow (ikke telt).


Novotel

Nha Trang

Novotel Nha Trang ligger centralt i Nha Trang, tæt ved butikker og restauranter og lige ned til den smukke strand.

Det 4-stjernede hotel har 154 rummelige værelser, der er udstyret med satellit tv, telefon, WIFI, kaffe- og tefaciliteter, pengeskab og egen balkon.

Hotellet har swimmingpool med poolbar, fitness center og Spa-afdeling. Glæd dig til et besøg i hotellets restuarant The Square, der tilbereder udsøgte lokale og internationale retter.

På stranden er der et privat område for hotellets gæster med solsenge, hvor du kan slappe af eller tage en forfriskende dukkert i havet.


Tam Coc Rice Fields Resort

Ninh Binh

I det smukke landskab syd for Hanoi mellem rismarker og kalkstensbjerge, finder du det stille og fredfyldte Tam Coc Rice Fields Resort.

Her kan du i og omkring de tropiske bambushuse slappe af, nyde udsigten til rismarkerne, den smukke have og de vidunderlige bjerge. Den samme udsigt kan nydes, mens du spiser din morgenmad på balkonen eller i resortets udendørs restaurant.

Hver af resortets 19 bungalows er opdelt i to luksuriøse og rummelige værelser, hvert med eget badeværelse og terrasse med udsigt over haven. Værelserne er smagfuldt indrettet med lokale træsorter, sten, keramik og fliser med traditionelle mønstre for at give dem en raffineret charme.

Yderligere har resortet en dejlig swimmingpool med udsigt over landskabet samt gratis wi-fi. Vil du selv udforske områdets skønne natur, er der gratis cykeludlejning i receptionen.


The Long Hotel Ninh Binh

Ninh Binh

Long Hotel Ninh Binh ligger centralt i hjertet af byen, der er udgangspunkt for ture til Tam Coc floden. Hotellet er helt enkelt og indrettet i lokal stil. Værelserne har aircon, satellit/kabel tv og eget badeværelse. Desuden er der minibar og te- og kaffefaciliteter på hvert værelse.

Hotellet har restaurant og en hyggelig bar, hvor man kan nyde en drink, mens solen går ned og aftenen falder på.


Blue Ocean Resort

Phan Thiet/Mui Ne

Det 4-stjernede Blue Ocean Resort ligger i Mui Ne, ca. 15 km fra Phan Thiet. Der er ca. 4 timers kørsel (ca. 230 km) til Ho Chi Minh City. Hotellet ligger i en tropisk have direkte ned til stranden. Der er restaurant med både europæisk og asiatisk mad (der er også en særlig børnemenu), lounge-område med servering, café, swimmingpool, solstole på stranden og mod betaling tilbydes behandlinger i spaafdelingen, kite-surfing og cykelture.

Hotellet har ca. 80 værelser, der alle har enten balkon eller terrasse. Værelserne er indrettet i moderne design med lyse, gyldne og okker/orange farvetema. Værelserne har alle gratis wifi, aircon, kabel-tv, sikkerhedsboks, minibar, kaffe- og tefaciliteter.

Ophold i bungalowbygning mod tillæg.

Pris for værelsesopgradering:
Fra Standard Room til Sea View Bungalow, 3 nætter Pr. person:  1.030 kr.
Fra Standard Room til Sea View Bungalow, 4 nætter Pr. person:  1.425 kr.

Victoria Phan Thiet Beach Resort & Spa

Phan Thiet/Mui Ne

Victoria Phan Thiet Beach Resort & Spa er et 4-stjernet resort, der ligger i rolige omgivelser direkte ved den skønne strand Mui Ne. Resortet sætter gæsternes ønsker højest og du vil opleve en fantastisk gæstfrihed og service her.

Resortets stråtækte bungalows ligger omgivet af smukke anlagte haver, så de falder harmonisk i med omgivelserne. Alle bungalows er smagfuldt indrettet i vietnamesisk stil inspireret af traditionelle landhuse. Værelserne har egen terrasse og er udstyret med wi-fi, aircondition, sikkerhedsboks, minibar, myggenet, TV, telefon, kaffe/te faciliteter, gratis vand på flaske, hårtørrer samt badeværelse med udendørsbruser.

På resortet er der to swimmingpools, en spa, et fitnesscenter, petanque-, volley-, tennis, squash- og badmintonbaner, en børneklub, en bar samt en hyggelig restaurant, der serverer lækre lokale- og internationale retter.

Resortet arrangerer ture til områdets højdepunkter bl.a. Mui Ne klitterne, byrundtur i Phan Thiet, Mui Ne fiskerlandsbyen, Lotus søen og Ta Cus liggende Buddha, som er den længste Buddha i Vietnam (49 meter lang). Du kan også gratis låne cykler på resortet og udforske området i eget tempo.

Efter en dag fuld af oplevelser kan du forkæle dig selv i hotellets spa-afdeling, der tilbyder forskellige massager og behandlinger samt zoneterapi (mod særskilt betaling).

Pris for opgradering, 3 nætter:
Garden View Bungalow Pr. person:  695 kr.
Beachfront Bungalow Pr. person:  855 kr.
Pris for opgradering, 4 nætter:
Garden View Bungalow Pr. person:  840 kr.
Beachfront Bungalow Pr. person:  1.050 kr.

Cassia Cottage

Phu Quoc

Cassia Cottage er et dejligt økovenligt resort med bare 2 km til centrum af hovedbyen på Phu Quoc, Duong Dong.

Værelserne ligger fordelt i forskellige lave bygninger i resortets store smukke tropiske have, der indbyder til afslappende ophold. Cassia Cottage var oprindeligt bolig for en krydderihandlers familie, og de stærke traditioner for dyrkning af krydderier ser du tydeligt i køkkenhaverne, der flittigt leverer råvarer til resortets køkken.

De rummelige værelser på minimum 50 m² er alle udstyret med balkon eller terrasse med loungemøbler, gratis wi-fi, en suite badeværelse med regnbruser, aircondition, 1 gratis vand per dag, kaffe-/te-faciliteter, minibar, hårtørrer og værdiboks.

Resortets hyggelige restaurant, Spice House, er åben fra tidlig morgen til sen aften, og det er her, du kan nyde din morgenmad. Kokkene har fokus på friske råvarer fra egen have og hjemmelavede retter med inspiration fra det vietnamesiske køkken og middelhavskøkkenet.

Du kan vælge mellem tre skønne swimmingpools, der alle har udsigt til havet: en infinity pool, en børnepool og en voksenpool. På den lille private sandstrand kan du slappe af i solsengene eller tage en frisk dukkert i Thailandbugten, og i strandbaren, Malabar, kan du nyde solnedgangen over havet med en forfriskende drink i hånden. I det overdækkede udendørs bibliotek kan du finde en bog på hylden og nyde en stille stund i skyggen. 2 gange om ugen er det gratis at deltage i en yogatime i den udendørs yoga-pavillon.  Mountainbikes er ligeledes til rådighed. Mod tillæg er det desuden muligt at deltage i resortets egen kokkeskole.

Du finder flere restauranter i området omkring hotellet, og i Duong Dong centrum har du natmarkedet, der er det naturlige samlingssted om aftenen.


Green Bay Phu Quoc Resort & Spa

Phu Quoc

Green Bay Phu Quoc Resort & Spa ligger lige ned til en af Phu Quocs bedste strande på den vestlige side af øen. Resortet ligger i naturskønne omgivelser med masser af grøn bevoksning, haver, køkkenhaver, en dam, palmer, skyggefulde træer og panoramaudsigt over Thailandbugten.

Resortet er økovenligt og bygget i naturlige og bæredygtige materialer og det meste af resortets inventar er fremstillet i fint mørkt træ på resortets eget snedkeri.

Også i de store rummelige værelser på minimum 70 m² går det smukke naturlige og rustikke design igen. Værelserne har alle wi-fi, aircondition, loftsvifte, minibar, værdiboks og et dejligt stort badeværelse med hårtørrer, badekåbe samt bruser og badekar. Fra terrassen kan du nyde roen og de grønne omgivelser.

Green Bay har 2 swimmingpools begge med udsigt over havet og lige ned til den private sandstrand med liggestole, hvorfra du også kan nyde den rødglødende solnedgang.

Efter en skøn dag i solen, kan du forkæle dig selv med en afslappende behandling i spaafdelingen, som ligger fordelt i små pavilloner med afskærmning.

Resortet har 3 restauranter. Hovedrestauranten Green Bay Restaurant er en udendørsrestaurant, som hele dagen serverer retter fra både Østen og Vesten samt lækre fisk- og skaldyrsretter. Det er også her den overdådige morgenbuffet serveres. Coral Bay Restaurant ligger ved vandkanten og her fås snacks og små, sunde retter med lokale råvarer. Det er også her, du kan nyde solnedgangen med en ”sundowner” drink på verandaen og til aftenens middagsserveringer er hovedvægten lagt på det vietnamesiske køkken. I vandkanten ligger også Rock Bay Restaurant og bar med fokus på fisk, skaldyr, global gastronomi og cocktails. Fælles for alle restauranterne er at de bruger økologiske ingredienser, herunder urter og grøntsager fra egen have.

Resortet tilbyder desuden forskellige aktiviteter som yoga og kokkeskole og du kan låne kajakker og mountainbikes på stedet. Andre faciliteter på resortet omfatter et fitnessrum.


La Veranda Resort

Phu Quoc

La Veranda Resort ligger ved stranden Long Beach på det vestlige Phu Quoc. I nærheden kan du finde restauranter og strandbarer. Natmarkedet i Doung Dong ligger 10 minutter væk i taxa.

Resortet er bygget i elegant fransk kolonistil og er omgivet af tropiske haver. Den elegante franske stil går igen i de 70 smagfuldt indrettede værelser, som alle har wi-fi, aircondition, værdiboks, TV, køleskab, minibar, te- og kaffefaciliteter samt badeværelse. Fra din balkon har du udsigt over de skønne haver.

La Veranda har privat strand med tilhørende liggestole, hvor du kan dase og nyde udsigten over havet. Der findes også et dejligt poolområde til både børn og voksne.

Resortet har to spisesteder. Foruden hovedrestauranten The Pepper Tree, findes der også restauranten Le Jardin, som er en udendørsrestaurant med den smukkeste udsigt over havet. Her kan du nyde din frokost, en eftermiddagssnack eller en drink til den betagende solnedgang. Efter solnedgang åbner loungebaren, hvor flere farverige drinks kan bestilles.

Trænger du til selvforkælelse, kan du bestille tid i spaen til en afslappende behandling.

Yderligere faciliteter omfatter fitnessrum, børneklub og souvenirbutik.

Pris for opgradering, 3 nætter:
Deluxe Garden View Room Pr. person:  2.120 kr.
Premier Ocean View Room Pr. person:  2.495 kr.

Mango Bay

Phu Quoc

Det 3-stjernede økovenlige resort Mango Bay ligger på en stor grund med masser af beplantning lige ned til Ong Lang stranden på Phu Quoc.

Resortet har kun 44 værelser, der er individuelt og rustikt indrettet. Badeværelserne er udendørs. Værelserne har loftsvifte, myggenet, sikkerhedsboks og kaffe- og tefaciliteter samt gratis WIFI.

Resortets har strandbar og to restauranter.  Du kan vælge at nyde din middag indendørs eller i den friske luft på træterrassen med udsigt over vandet.

Der er masser af muligheder for aktiviteter på resortet bl.a. snorkling, paddle boarding, kajakture, yoga og tai chi. Du kan også gratis låne cykler og tage på opdagelse på egen hånd på øen.


Sunny Mountain Hotel

Sapa

I hjertet af Sapa finder du dette 3-stjernede hotel. Her er du tæt på caféer, butikker og restauranter – og den smukke natur er lige udenfor døren. Nyd udsigten til solnedgangen over Fansipan fra baren på hotellets tag-etage. Restauranten tilbyder både vestlige og vietnamesiske retter og også herfra er der en flot udsigt til bjergene omkring dig.

Værelserne er store og pæne. De har alle eget bad/toilet, aircondition, TV, minibar og sikkerhedsboks.

Der er spa på hotellet, så du kan få masseret de ømme muskler efter en trekkingtur i området.

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.