Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist | Man - Fre 9 - 16
Menu
ForsideRejser til ØstenVietnamDet bedste af Indokina
24 dage:

Det bedste af Indokina

Højdepunkter på denne rejse:

Hanoi, etniske minoriteter i Sapa, minikrydstogt i Ha Long bugten, kejsergravene og Citadellet i Hué, Hoi An, Ho Chi Minh City, Mekong deltaet, Phom Penh, Killing Fields, Angkor Thom, Angkor Wat, Luang Prabang, Pak Ou grotterne, Kuang Si vandfaldet

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse fra Danmark til Hanoi
 • Flyrejse fra Luang Prabang til Danmark
 • 2 indenrigsflyvninger i Vietnam: fra Hanoi til Hué og fra Danang til Ho Chi Minh City
 • 1 indenrigsflyvning i Cambodia: Phnom Penh – Siem Reap
 • 1 flyvning mellem Siem Reap i Cambodia og Luang Prabang i Laos
 • 18 nætter på 3-stjernede hoteller
 • 2 nætter i 4 køjes sovekupé på toget fra Hanoi til Lao Cai t/r
 • 1 nat på 4-stjernet minikrydstogtskib Emeraude
 • Speedbåd fra Chau Doc til Phnom Penh
 • Lokal engelsktalende guide på rundrejsen
 • 21 x morgenmad (dag 2-22)
 • 9 x frokost (dag 3, 6, 8, 9, 14, 15, 17, 19, 21)
 • 3 x middag (dag 6, 14, 15)
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Byrundtur i Hanoi inkl. Litteraturens Tempel og Cyclo tur i det gamle kvarter
 • Halvdags guidet gåtur omkring Sapa
 • Overnatningskrydstogt i Ha Long Bugten
 • Byrundtur i Hué til Kejsergravene og Citadellet
 • Køretur over Han Van Passet
 • Hoi Ans gamle kvarter, Chua Ong Pagoden, Tam Ky huset
 • Den Japanske Bro
 • Notre Dame Katedral, Det Gamle Postkontor, Dong Khoi gaden
 • Operahuset, Genforeningspaladset
 • Krigsmuseet
 • Mekongdeltaet, sejlture, besøg ved små hjemmeindustrier
 • Heldags guidet sightseeingtur i Phnom Penh
 • Heldags guidet sightseeingtur ved Angkom Thom, Bayon templet, Ta Phrom og Angkor Wat
 • Heldags guidet sightseeingtur i Luang Prabang og til Pak Ou grotterne
 • Halvdagstur til Kuang Si vandfaldet
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

Mulighed for tilkøb af flere ture:

 • Silver Waterfalls og Heaven’s Gate
 • Halvdagstur til My Son
 • Kokkeskole ved Den Røde Bro
 • Cu Chi Tunneler
Tillæg for enkeltværelse 4.100 kr.
Rabat ved større grupper
Vælg denne rejse fordi...

Rejsen tager sin begyndelse i eventyrlige Vietnam. Dygtige, lokale engelsktalende guider præsenterer dg for de største seværdigheder i det lange, smukke land og undervejs har vi lagt tid ind på egen hånd, så du selv kan gå op opdagelse eller slappe af. Fra Vietnam sejler du ad den mægtige Mekongflod til Cambodia. Her oplever du landets største by og hovedstad, Phnom Penh, inden turen går videre til Siem Reap. Et besøg ved Ankor Wat og de omkringliggende ruiner vil efterlade dig med et varigt rejseminde. Rejsen slutter i Laos’ gamle kongeby, Luang Prabang. Roen, freden og idyllen i Luang Prabang er lige det, du behøver, for virkeligt at fordøje de sidste ugers oplevelser med det bedste af Indokina.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Flyrejse fra Danmark
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Hanoi
Dag 2: Ankomst i Hanoi

Ved ankomst i Hanoi går du gennem immigration, hvorefter du samler din bagage op. I ankomsthallen venter guiden med et Asiatours-skilt, og du bliver kørt til dit hotel, hvor du bor den kommende nat. Efter ankomst er resten af dagen til fri disposition. Du kan slentre en tur i de små travle gader i det eksotiske gamle kvarter, og undervejs dvæle ved seværdigheder og byens mange fremmedartede lyde. Søen Hoan Kiem ligger tæt på, og en travetur rundt om den tager ca. en halv time og er forfriskende i skyggen af de mange store træer.

Overnatning Authentic Hanoi Hotel 

Dag 3: Sightseeing i Hanoi - Nattog til Sapa
Dag 3: Sightseeing i Hanoi - Nattog til Sapa

Efter morgenmad tjekker du ud og får din bagage opbevaret på hotellet. Herefter venter en spændende guidet sightseeingtur rundt til de største seværdigheder i Hanoi. Du besøger Ho Chi Minhs Mausoleum, der er skabt til ære for den store landsfader og republikken Vietnams første præsident, som boede og arbejdede størstedelen af sit liv i Hanoi. Vi gør opmærksom på, at Ho Chi Minhs Mausoleum er lukket alle mandage og fredage, og fuldstændig lukket i hele perioden fra begyndelsen af september til starten af december.

Efter en traditionel vietnamesisk frokost, venter et besøg ved det kejserlige citadel Thang Long, der gennem 13 århundreder var et politisk magtcenter, og i dag er anerkendt som verdens kulturarv af UNESCO.

Du besøger også Litteraturens Tempel som var Vietnams første universitet og kan dateres tilbage til år 1070. Her blev landets magtfulde embedsmænd, mandarinerne, uddannet i overensstemmelse med Confucius’ lære.

Endelig ser du også den ikoniske Long Bien Bro over Den Røde Flod og du får en halv times cyclo-tur gennem de smalle kaotiske gade og stræder i Det Gamle Kvarter.

Dagen rundes af med en kop vietnamesisk kaffe på en lokal café med udsigt over Hoan Kiem søen.

Sidst på dagen går turen retur til hotellet, hvor du henter din bagage. Guiden kører dig herefter til togstationen, hvorfra du tager nattoget til Lao Cai.

Overnatning Sovekupé i nattog, Hanoi - Lao Cai

Dag 4: Ankomst til Lao Cai – Transport til Sapa
Dag 4: Ankomst til Lao Cai – Transport til Sapa

I bjergene nord for Hanoi finder man den lille bjergby Sapa. Området er verdenskendt for sin smukke natur med græsgrønne, sirligt tilplantede risterasser, høje bjerge og etniske bjergstammer i farverige klæder. Trekkingruterne er fænomenale – på gode dage er der udsigt til Vietnams højeste bjerg, Fansipan, hvor toppen ofte er indhyllet i tåge eller skyer.

Ved ankomsten til togstationen i Lai Caio bliver du modtaget og kørt til dit hotel i Sapa, hvor der venter en god morgenmad. Dit værelse står klart til dig allerede ved ankomst, så du kan få et bad og pakke ud i ro og mag. Herefter er dagen fri til selv at udforske den lille bjergby. Vandreturene starter i udkanten af byen, og du må heller ikke snyde dig selv for et besøg på det lokale marked, hvor de mange etniske stammefolk kommer for at sælge deres varer.

Du har mulighed for at tilkøbe følgende ture:

Overnatning Sunny Mountain Hotel 

Dag 5: Vandretur i Sapa – Besøg hos lokal hmong-familie – Nattog til Hanoi
Dag 5: Vandretur i Sapa – Besøg hos lokal hmong-familie – Nattog til Hanoi

Du tjekker ud fra dit hotelværelse efter morgenmaden. Bagagen kan du få opbevaret på hotellet, hvorefter guiden henter dig til formiddagens oplevelser.

Du lægger ud med at køre til den lille landsby Ta Van, der ligger smukt i Muong Hoa dalen. Herfra begynder en scenisk vandretur ad små stier mellem risterrasserne. Du er på vej til Lao Chai, som er en landsby beboet af minoritetsfolket sort hmong. Udsigten over dalen er fantastisk. Risterrasserne er sirligt anlagt på bjergskråningerne, og bønderne går med deres okser og pløjer deres marker. På vejen bliver du inviteret til at besøge Fru Moo. Mens du hviler fødderne i et traditionelt hmong urte-fodbad, fortæller hun dig om livet her i bjergene. Selvom hun lever primitivt, er det svært ikke at bliver lidt misundelig over hendes daglige udsigt.

Hmongerne er kendt verden over for deres farverige klæder, og i Lao Chai bliver du introduceret til batikken og får selv mulighed for at prøve kræfter med håndværket. Batik håndværket har været truet af moderne fremstillingsformer, men lokale initiativer som dette i Lao Chai sikrer, at traditionerne føres videre og håndværket ikke går i glemmebogen. Efter besøget i Lao Chai går turen tilbage til Sapa.

Du har eftermiddagen til fri disposition, inden du om aftenen bliver kørt retur til Lao Cai. Herfra tager du nattoget retur til Hanoi.

Overnatning Sovekupé i nattog, Hanoi - Lao Cai

Dag 6: Ankomst i Hanoi - Ha Long Bugten
Dag 6: Ankomst i Hanoi - Ha Long Bugten

Du ankommer til Hanoi meget tidligt om morgenen og bliver modtaget på togstationen. Herfra bliver du kørt til et hotel, hvor der er mulighed for at slappe lidt af og få et bad. Efter morgenmaden går turen videre – denne gang mod Ha Long Bugten.

Ha Long Bugten er et af Vietnams mest særprægede naturområder. I bugten stikker hundredvis af grønklædte kalkstensklipper nærmest lodret op af havet, der over året farvemæssigt svinger fra dybt blåt til jadegrønt. Flere af øerne har store grotter. På den store Cat Ba ø ligger flere landsbyer, og på en del af de mindre øer ligger mindre fiskerlandsbyer.

For turister er Ha Long Bugten først og fremmest et vidunderligt naturområde helt i verdensklasse, mens det for vietnameserne er også forbundet med legender om drager og drama. Ha Long Bugten er ca. 1.500 km² stor og blev optaget på UNESCOs liste over verdensarv i 1994.

Du skal på et minikrydstogt i Ha Long Bugten. Båden stævner ud mod de afsondrede øer i bugten, og du ser de smukke scenerier med havet og de helt fantastiske øer. Du kan opleve livet i en fiskerlandsby, eller måske har du mere lyst til en kajaktur. Du kan også vælge at slappe helt af og bare nyde livet og udsigten til øerne og de flydende fiskerlandsbyer, og måske snuppe en svømmetur i det turkisgrønne vand.

OBS!! I tilfælde af dårligt vejr med storm forbeholder myndighederne i Vietnam sig ret til at lukke for sejlads i Ha Long Bugten af sikkerhedsmæssige hensyn. Dette sker få gange om året. I så tilfælde vil minikrydstogtet blive erstattet med hotelophold og en udflugt i Hanoi.

Tilvalgsudflugt: Hvad med at opleve Ha Long Bugten fra oven? Den skønne bugt er intet mindre end fantastisk at opleve fra oven, hvor du virkelig får en fornemmelse af områdets størrelse og kan opleve de mange kalkstens-øer og holme, der dramatisk tårner sig op.

Overnatning Emeraude krydstogtskib 

Dag 7: Ha Long Bugten – Hanoi - Hué
Dag 7: Ha Long Bugten – Hanoi - Hué

Start dagen med en forfriskende dukkert i Ha Long Bugtens klare, varme vand, eller måske har du blot lyst til at nyde solopgangen fra bådens pragtfulde soldæk. Morgenmaden serveres, mens båden stille påbegynder turen tilbage mod havn. Undervejs er der dog tid til et besøg ved en grotte med stalagmitter og stalaktitter. Når du er gået i land, går turen i bil tilbage til Hanoi, hvorfra du flyver til Hué. I Hué bliver du modtaget i lufthavnen og kørt til dit hotel.  Resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning Êmm Hotel Hué 

Dag 8: Byrundtur i Hué
Dag 8: Byrundtur i Hué

Hue var Vietnams hovedstad fra år 1802 til 1945, og ruinerne fra byens royale fortid kan stadig opleves inden for citadellet og den kejserlige by. I dag besøger du citadellet, der blev opbygget i begyndelsen af 1800-tallet og er skabt med Den Forbudte By i Beijing som forbillede. Under Indokina-krigen og senere Vietnam-krigen blev mange af bygningerne beskadiget af bomber, men nu er området ved at blive bragt tilbage til fordums storhed ved hjælp af donationer fra UNESCO. Sightseeingturen omfatter også besøg ved de imponerende kejsergrave, og rundes af med en sejltur på Duftenes Flod. Eftermiddagen er til fri disposition.

Overnatning Êmm Hotel Hué 

Dag 9: Hué – Hoi An
Dag 9: Hué – Hoi An

I formiddag kører du den smukke tur fra Hue til Hoi An. Ruten følger kysten en del af vejen og passerer over Truong Son bjergene gennem det verdensberømte Hai Van Pas, der også kaldes ”passet i skyerne”.  Du ankommer til Hoi An først på eftermiddagen.

Når du er tjekket ind på hotellet, er det tid til en guidet gåtur i Hoi Ans gamle bydel, der er udpeget af UNESCO som verdens kulturarv. Bydelen er et strålende eksempel på en aktiv, international havn fra de europæiske østasiatiske handelskompagniers opblomstring og storhedstid fra 1500-tallet og frem. Du ser bl.a. Chua Ong pagoden, det 200 år gamle Tam Ky hus og Den Overdækkede Japanske Bro.

Overnatning Êmm Hotel Hoi An 

Dag 10-11: Hoi An
Dag 10-11: Hoi An

Dagene er til fri disposition. Nyd stranden, gå på opdagelse i Hoi An, tag en udflugt til tempelområdet Cham, mulighederne er mange.

Du har mulighed for at tilkøbe følgende ture:

Overnatning Êmm Hotel Hoi An 

Dag 12: Hoi An – Ho Chi Minh City
Dag 12: Hoi An – Ho Chi Minh City

I formiddag bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, og du flyver til Ho Chi Minh City. Byen er Vietnams største by og bliver stadig ofte kaldt ved det gamle navn Saigon. Det er en hektisk millionby, hvor handel og udenlandske kontakter fylder meget. Du bliver modtaget i lufthavnen og kørt til dit hotel.

I eftermiddag venter en sightseeingtur i byen. Sightseeingturen starter ved Det Gamle Posthus, der blev tegnet af den verdensberømte franske arkitekt Gustav Eiffel. Senere gælder det den ikoniske kirke Notre Dame Katedral, der blev bygget mellem år 1863 og 1880. Herfra slentrer du mod Saigon Floden langs shopping gaden Dong Khoi, der havde en fremtrædende plads i Graham Greenes roman ”Den stille amerikaner”. Du går senere forbi den smukke bygning, Saigon Operahus, der blev opført i 1901. De sidste stop på sightseeingturen er Krigsmuseet og Genforeningspaladset, hvor Vietnam-krigen – eller Den Amerikanske Krig, som vietnameserne kalder krigen – sluttede den 30. april 1975.

Overnatning Lavender Boutique Hotel  

Dag 13: Ho Chi Minh City
Dag 13: Ho Chi Minh City

Dagen er til fri disposition i Ho Chi Minh. Du kan vælge selv at tage på opdagelse i byen – snus rundt på de mange markeder eller spis dig igennem de mange lækre gadekøkkener.

Du har mulighed for at tilkøbe følgende ture:

Overnatning Lavender Boutique Hotel  

Dag 14: Ho Chi Minh – Mekong Deltaet
Dag 14: Ho Chi Minh – Mekong Deltaet

Du bliver hentet på hotellet og kører mod syd, og snart ser du grønne rismarker. Klimaet her betyder, at bønderne kan plante og høste 3 afgrøder om året.

Inden du når Mekongdeltaet besøger du det lokale tempel, Cao Dai, som er hjemsted for en religion, der blander konfucianismen, buddhismen, taoismen og kristendommen.

Herefter ankommer du til den charmerende by Cai Be, der før i tiden var berømt for sine flydende markeder på selve Mekong. Mekongfloden løber 4.500 km gennem 6 lande fra sit udspring til deltaet ved kysten syd for Ho Chi Minh City. Deltaet er kendt som Vietnams spisekammer og er som tilnavnet antyder et ganske frodigt sted. Deltaet dækker et areal på knap 40.000 m². Hvor en stor del der er dækket af vand, afhænger af regnmængde og årstid.

I Cai Be går du ombord i en privat båd, der sejler dig rundt på deltaet. Undervejs kan du se de lokale fiske og sælge deres varer inde på land. Du kan også opleve lokale komme sejlende med vandmeloner, kokosnødder og ananas. Du sejler videre gennem de smalle kanaler mellem de grønne kokospalmer, også kaldet water coconut trees. Du ankommer til en lille rispapirproducent, hvor du ser, hvordan de laves helt fra bunden.

Dagen fortsætter med en gåtur rundt i landsbyen, hvor du får følelsen af det lokale liv. Du besøger en familie, der laver hustage af kokosblade og andre der væver alt fra tæpper til tasker og dækkeservietter.

Du går ombord i en sampan, som er en traditionel båd, og sejler videre på det charmerende delta, før du nyder en sen frokost i et lokalt hus. Du får også demonstreret, hvordan man laver en af de mest populære vietnamesiske specialiteter, banh xeo, som er en vietnamesisk pandekage typisk fyldt med grønt og friske krydderurter samt kød eller tigerrejer.

Efter frokosten ankommer du i Cai Be, hvorfra du kører godt 4 timer til Chau Doc. Her er du tæt på grænsen til Cambodia – og dybt inde i Mekong Deltaet.

Overnatning Victoria Nui Sam Lodge 

Dag 15: Chau Doc – halvdagstur
Dag 15: Chau Doc – halvdagstur

Formiddagen er til fri disposition. Besøg det lokale marked eller nogle af byens templer, moskeer eller kirker. Chau Doc er en smeltedigel af forskellige kulturer, som lever i fred og fordragelighed på ved Mekongflodens bred.

Om eftermiddagen er der en bådtur på nogle af de mange kanaler gennem mangroveskove og forbi små landsbyer. Hold udkig efter fugle og flagermus og sug til dig af livet på deltaet. Måske kan du gøre en god handel hos en af de mange handlende, som sejler rundt på deltaet? Du besøger også en lokal khmer landsby og lægger vejen forbi det lokale tempel.

Overnatning Victoria Nui Sam Lodge 

Dag 16: Med speedbåd fra Chau Doc – Phnom Penh
Dag 16: Med speedbåd fra Chau Doc – Phnom Penh

Fra Chau Doc går turen med speedbåd ad den mægtige Mekongflod. Dagens destination er Phnom Penh i Cambodia. Turen tager 4-5 timer og foregår i en komfortabel speedbåd. Undervejs kan du betragte livet langs flodens bredder. Visum til Cambodia får du ved grænsen, og bådens personale er behjælpelige med, at processen foregår helt smertefrit. Ved ankomsten til Phnom Penh, bliver du modtaget og kørt til dit hotel, hvor du har to overnatninger.

Overnatning Harmony Phnom Penh Hotel 

Dag 17: Sightseeing i Phnom Penh
Dag 17: Sightseeing i Phnom Penh

I dag venter en guidet sightseeingtur i Phnom Penh, der udover at være Cambodias største by også er landets hovedstad. Dagen begynder med et besøg ved det kongelige palads. Paladset blev bygget i 1866, da kongen flyttede sit hof fra byen Udong, som ligger ca. 40 km nordvest for Phnom Penh og gjorde Phnom Penh til hovedstad i Cambodia. Paladset er bygget i smuk, klassisk khmerstil og er så afgjort en af de smukkeste seværdigheder i hele byen. Herefter går turen til Tuol Sleng, der er museum for folkemordet under Khmer Rouge. Det kan være en barsk oplevelse at besøge museet, men det er vigtigt at huske, at museet formidler en historisk virkelighed for Cambodia.

Dages tur slutter af med en tur til Choeung Ek, der verden over blev kendt som ”Killing Fields” og hvor over 17.000 mennesker blev myrdet og smidt i massegrave af Khmer Rouge. Sidst på dagen går turen tilbage til hotellet, og du har aftenen fri til selv at udforske Phnom Penh.

Overnatning Harmony Phnom Penh Hotel 

Dag 18: Phnom Penh – Siem Reap
Dag 18: Phnom Penh – Siem Reap

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til Siem Reap. Ved ankomsten til Siem Reap bliver du igen mødt af en guide, som kører dig til dit hotel. Du har to overnatninger i Siem Reap. Resten af dagen er fri til at slappe af eller selv gå på opdagelse i Siem Reap.

Overnatning Angkor Paradise Hotel 

Dag 19: Sightseeingtur til Angkor Thom – Angkor Wat
Dag 19: Sightseeingtur til Angkor Thom – Angkor Wat

Dagens sightseeingtur går til et af Cambodias og også rejsens absolutte højdepunkter, Angkors storslåede tempelkompleks. Området blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste allerede i 1992. Du starter ud ved sydporten ved Angkor Thom. Du går langs den gamle bymur for at se tempelruinen Prasat Chrung. Herfra fortsætter du til Bayon templet, hvor 10 Buddha-ansigter smiler dig i møde. Du ser også Elefantterrassen og kongepaladset Phimeanakas og endelig det berømte Ta Prohm tempel, som er kendt for de mange ruiner, hvor træernes rødder har filtret sig sammen med bygningerne i en grad, så det i dag faktisk er træernes rødder, der holder sammen på bygningerne.

Efter frokost i Siem Reap går turen til det bedst bevarede og mest berømte tempel i hele Angkor området, nemlig Angkor Wat. Du udforsker området både med guide og på egen hånd inden du tager til enten Phnom Bakheng eller Pre Rup for at se solnedgangen.

Overnatning Angkor Paradise Hotel 

Dag 20: Siem Reap – Luang Prabang
Dag 20: Siem Reap – Luang Prabang

Din guide henter dig på hotellet og kører dig til lufthavnen. Herfra flyver du til Luang Prabang, hvor du igen møder en guide, som kører dig til dit hotel. Du har tre overnatninger i Luang Prabang. Resten af dagen er fri til selv at begynde at udforske Luang Prabang. Byen er på UNESCOs liste over bevaringsværdig kultur, og er et helt unikt blend af traditionel laotisk arkitektur tilsat fransk kolonitidscharme. Byens rytme er et kapitel for sig, livet leves stille og med en sjælden set værdighed.

Overnatning Villa Chitdara 1 

Dag 21: Luang Prabang sightseeing
Dag 21: Luang Prabang sightseeing

I dag skal du på en guidet sightseeingtur i smukke Luang Prabang.

Ved det ikoniske tempel, Wat Xieng Thong ser du smukt, traditionelt tempelbyggeri men her med det rigt udskårne indgangsparti, der er dækket af bladguld. Du besøger også nationalmuseet, som ligger i det tidligere kongepalads. Kontrasten til kongepaladset i Cambodias hovedstad er slående. Intet besøg i Luang Prabang er fuldendt, uden at du har stået på toppen af Phousi bakken, der ligger for enden af 328 trin. På toppen kan du nyde en fremragende udsigt over byen og floden.

Senere på dagen sejler du ad Mekongfloden til de hellige Pak Ou huler. Hulerne er hjem for hundredvis af buddhastatuer i alverdens størrelser og er hellige for buddhisterne. Turen til og fra hulerne er i sig selv en stor oplevelse. Nyd den smukke natur og vinden i håret, mens de lokale liv glider forbi. På vejen tilbage mod Luang Prabang, gør du et stop i en lille, lokal landsby. Du er tilbage i Luang Prabang sidst på dagen og aftenen er til fri disposition.

Overnatning Villa Chitdara 1 

Dag 22: Kuang Si vandfaldet
Dag 22: Kuang Si vandfaldet

I dag skal du tidligt op! En helt særlig oplevelse i Luang Prabang udspiller sig nemlig i de tidlige morgentimer. Her defilerer over 300 munke stille gennem byens gader for at samle almisser. Alle familier sender en repræsentant på gaden med fødevarer eller drikkevarer, som bliver fordelt i munkenes indsamlingsbøtter. Som tilskuer bliver man grebet af den respektfulde stilhed og store værdighed, som dette daglige ritual foregår med.

Resten af dagens oplevelser ligger syd for byen.  Her venter Kuang Si vandfaldets krystalklare vand. Neden for vandfaldet er der dannet en række naturlige pools, som du kan tage en svømmetur i, hvis du har lyst. Ved vandfaldene ligger endvidere et center for de skønne malajbjørne, der er stærkt truede af udryddelse. Dette skyldes dels at deres naturlige leveområder forsvinder, og dels at bjørnene jages pga. deres galde, der bruges i bl.a. kinesisk medicin.

Resten af dagen er fri til selv at opleve Luang Prabang.

Overnatning Villa Chitdara 1 

Dag 23: Afrejse Luang Prabang
Dag 23: Afrejse Luang Prabang

Du bliver kørt fra hotellet til lufthavnen, hvorfra du flyver til Danmark.
Der er mellemlanding(er) undervejs.

Dag 24: Hjemkomst til Danmark
Dag 24: Hjemkomst til Danmark

Du lander i Danmark efter en dejlig ferie.

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Trustpilot

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.