Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist | Man - Fre 9 - 16
Menu
ForsideRejser til ØstenVietnamDet bedste af Vietnam
17 dage:

Det bedste af Vietnam

Højdepunkter på denne rejse:

Hanoi, etniske minoriteter i Sapa, minikrydstogt i Ha Long bugten, kejsergravene og Citadellet i Hué, Hoi An, Ho Chi Minh City, Mekong deltaet.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse fra Danmark til Hanoi
 • Flyrejse fra Ho Chi Minh City til Danmark
 • 2 indenrigsflyvninger i Vietnam: fra Hanoi til- Hué og fra Danang til Ho Chi Minh City
 • 11 nætter på 3-stjernede hoteller
 • 2 nætter i 4 køjes sovekupé på toget fra Hanoi til Lao Cai t/r
 • 1 nat på 4-stjernet minikrydstogtskib Emeraude
 • Lokal engelsktalende guide på rundrejsen
 • 14 x morgenmad (dag 3-16)
 • 6 x frokost (dag 3, 6, 8, 9, 14, 15)
 • 3 x middag (dag 6, 14, 15)
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Byrundtur i Hanoi inkl. Litteraturens Tempel og Cyclo tur i det gamle kvarter
 • Halvdags guidet gåtur omkring Sapa
 • Overnatningskrydstogt i Ha Long Bugten
 • Byrundtur i Hué til Kejsergravene og Citadellet
 • Køretur over Han Van Passet
 • Hoi Ans gamle kvarter, Chua Ong Pagoden, Tam Ky huset
 • Den Japanske Bro
 • Notre Dame Katedral, Det Gamle Postkontor, Dong Khoi gaden
 • Operahuset, Genforeningspaladset
 • Krigsmuseet
 • Mekongdeltaet, sejlture, besøg ved små hjemmeindustrier
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

Mulighed for tilkøb af flere ture:

 • Silver Waterfalls og Heaven’s Gate
 • Halvdagstur til My Son
 • Kokkeskole ved Den Røde Bro
 • Cu Chi Tunneler
Tillæg for enkeltværelse 5.050 kr.
Rabat ved større grupper
Vælg denne rejse fordi...

Titlen siger egentlig det hele: Denne rejse indeholder det bedste af Vietnam, hvor du får Vietnams klassiske seværdigheder præsenteret af dygtige, lokale engelsktalende guider. Undervejs er der lagt tid ind på egen hånd, så du selv kan gå på opdagelse. Du starter i det rolige nord i den smukke hovedstad Hanoi, hvor du oplever kontrasterne mellem den moderne og den gamle bydel. Du besøger etniske bjergstammer helt mod nord tæt på grænsen til Kina. UNESCOs natur- og kulturarv kommer under huden på Ha Long Bugten og i Hoi Ans gamle gader, mens Hué præsenterer dig for det gamle kejserrige. Ho Chi Minh City er Vietnams økonomiske dynamo og kontrasten til Hanoi mærker du tydeligt. I Mekongdeltaet oplever du Vietnams frodige spisekammer, flydende markeder på vandsiden samt de grønne rismarker og frugtplantager på landsiden.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Flyrejse fra Danmark
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Hanoi
Dag 2: Ankomst i Hanoi

Ved ankomst i Hanoi går du gennem immigration, hvorefter du samler din bagage op. I ankomsthallen venter guiden med et Asiatours-skilt, og du bliver kørt til dit hotel, hvor du bor den kommende nat. Efter ankomst er resten af dagen til fri disposition. Du kan slentre en tur i de små travle gader i det eksotiske gamle kvarter, og undervejs dvæle ved seværdigheder og byens mange fremmedartede lyde. Søen Hoan Kiem ligger tæt på, og en travetur rundt om den tager ca. en halv time og er forfriskende i skyggen af de mange store træer.

Overnatning Authentic Hanoi Hotel 

Dag 3: Sightseeing i Hanoi - Nattog til Sapa
Dag 3: Sightseeing i Hanoi - Nattog til Sapa

Efter morgenmad tjekker du ud og får din bagage opbevaret på hotellet. Herefter venter en spændende guidet sightseeingtur rundt til de største seværdigheder i Hanoi. Du besøger Ho Chi Minhs Mausoleum, der er skabt til ære for den store landsfader og republikken Vietnams første præsident, som boede og arbejdede størstedelen af sit liv i Hanoi. Vi gør opmærksom på, at Ho Chi Minhs Mausoleum er lukket alle mandage og fredage, og fuldstændig lukket i hele perioden fra begyndelsen af september til starten af december.

Efter en traditionel vietnamesisk frokost, venter et besøg ved det kejserlige citadel Thang Long, der gennem 13 århundreder var et politisk magtcenter, og i dag er anerkendt som verdens kulturarv af UNESCO.

Du besøger også Litteraturens Tempel som var Vietnams første universitet og kan dateres tilbage til år 1070. Her blev landets magtfulde embedsmænd, mandarinerne, uddannet i overensstemmelse med Confucius’ lære.

Endelig ser du også den ikoniske Long Bien Bro over Den Røde Flod og du får en halv times cyclo-tur gennem de smalle kaotiske gade og stræder i Det Gamle Kvarter.

Dagen rundes af med en kop vietnamesisk kaffe på en lokal café med udsigt over Hoan Kiem søen.

Sidst på dagen går turen retur til hotellet, hvor du henter din bagage. Guiden kører dig herefter til togstationen, hvorfra du tager nattoget til Lao Cai.

Overnatning Sovekupé i nattog, Hanoi - Lao Cai

Dag 4: Ankomst til Lao Cai – Transport til Sapa
Dag 4: Ankomst til Lao Cai – Transport til Sapa

I bjergene nord for Hanoi finder man den lille bjergby Sapa. Området er verdenskendt for sin smukke natur med græsgrønne, sirligt tilplantede risterasser, høje bjerge og etniske bjergstammer i farverige klæder. Trekkingruterne er fænomenale – på gode dage er der udsigt til Vietnams højeste bjerg, Fansipan, hvor toppen ofte er indhyllet i tåge eller skyer.

Ved ankomsten til togstationen i Lai Caio bliver du modtaget og kørt til dit hotel i Sapa, hvor der venter en god morgenmad. Dit værelse står klart til dig allerede ved ankomst, så du kan få et bad og pakke ud i ro og mag. Herefter er dagen fri til selv at udforske den lille bjergby. Vandreturene starter i udkanten af byen, og du må heller ikke snyde dig selv for et besøg på det lokale marked, hvor de mange etniske stammefolk kommer for at sælge deres varer.

Du har mulighed for at tilkøbe følgende ture:

Overnatning Sunny Mountain Hotel 

Dag 5: Vandretur i Sapa – Besøg hos lokal hmong-familie – Nattog til Hanoi
Dag 5: Vandretur i Sapa – Besøg hos lokal hmong-familie – Nattog til Hanoi

Du tjekker ud fra dit hotelværelse efter morgenmaden. Bagagen kan du få opbevaret på hotellet, hvorefter guiden henter dig til formiddagens oplevelser.

Du lægger ud med at køre til den lille landsby Ta Van, der ligger smukt i Muong Hoa dalen. Herfra begynder en scenisk vandretur ad små stier mellem risterrasserne. Du er på vej til Lao Chai, som er en landsby beboet af minoritetsfolket sort hmong. Udsigten over dalen er fantastisk. Risterrasserne er sirligt anlagt på bjergskråningerne, og bønderne går med deres okser og pløjer deres marker. På vejen bliver du inviteret til at besøge Fru Moo. Mens du hviler fødderne i et traditionelt hmong urte-fodbad, fortæller hun dig om livet her i bjergene. Selvom hun lever primitivt, er det svært ikke at bliver lidt misundelig over hendes daglige udsigt.

Hmongerne er kendt verden over for deres farverige klæder, og i Lao Chai bliver du introduceret til batikken og får selv mulighed for at prøve kræfter med håndværket. Batik håndværket har været truet af moderne fremstillingsformer, men lokale initiativer som dette i Lao Chai sikrer, at traditionerne føres videre og håndværket ikke går i glemmebogen. Efter besøget i Lao Chai går turen tilbage til Sapa.

Du har eftermiddagen til fri disposition, inden du om aftenen bliver kørt retur til Lao Cai. Herfra tager du nattoget retur til Hanoi.

Overnatning Sovekupé i nattog, Hanoi - Lao Cai

Dag 6: Ankomst i Hanoi - Ha Long Bugten
Dag 6: Ankomst i Hanoi - Ha Long Bugten

Du ankommer til Hanoi meget tidligt om morgenen og bliver modtaget på togstationen. Herfra bliver du kørt til et hotel, hvor der er mulighed for at slappe lidt af og få et bad. Efter morgenmaden går turen videre – denne gang mod Ha Long Bugten.

Ha Long Bugten er et af Vietnams mest særprægede naturområder. I bugten stikker hundredvis af grønklædte kalkstensklipper nærmest lodret op af havet, der over året farvemæssigt svinger fra dybt blåt til jadegrønt. Flere af øerne har store grotter. På den store Cat Ba ø ligger flere landsbyer, og på en del af de mindre øer ligger mindre fiskerlandsbyer.

For turister er Ha Long Bugten først og fremmest et vidunderligt naturområde helt i verdensklasse, mens det for vietnameserne er også forbundet med legender om drager og drama. Ha Long Bugten er ca. 1.500 km² stor og blev optaget på UNESCOs liste over verdensarv i 1994.

Du skal på et minikrydstogt i Ha Long Bugten. Båden stævner ud mod de afsondrede øer i bugten, og du ser de smukke scenerier med havet og de helt fantastiske øer. Du kan opleve livet i en fiskerlandsby, eller måske har du mere lyst til en kajaktur. Du kan også vælge at slappe helt af og bare nyde livet og udsigten til øerne og de flydende fiskerlandsbyer, og måske snuppe en svømmetur i det turkisgrønne vand.

OBS!! I tilfælde af dårligt vejr med storm forbeholder myndighederne i Vietnam sig ret til at lukke for sejlads i Ha Long Bugten af sikkerhedsmæssige hensyn. Dette sker få gange om året. I så tilfælde vil minikrydstogtet blive erstattet med hotelophold og en udflugt i Hanoi.

Tilvalgsudflugt: Hvad med at opleve Ha Long Bugten fra oven? Den skønne bugt er intet mindre end fantastisk at opleve fra oven, hvor du virkelig får en fornemmelse af områdets størrelse og kan opleve de mange kalkstens-øer og holme, der dramatisk tårner sig op.

Overnatning Emeraude krydstogtskib 

Dag 7: Ha Long Bugten – Hanoi - Hué
Dag 7: Ha Long Bugten – Hanoi - Hué

Start dagen med en forfriskende dukkert i Ha Long Bugtens klare, varme vand, eller måske har du blot lyst til at nyde solopgangen fra bådens pragtfulde soldæk. Morgenmaden serveres, mens båden stille påbegynder turen tilbage mod havn. Undervejs er der dog tid til et besøg ved en grotte med stalagmitter og stalaktitter. Når du er gået i land, går turen i bil tilbage til Hanoi, hvorfra du flyver til Hué. I Hué bliver du modtaget i lufthavnen og kørt til dit hotel.  Resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning Êmm Hotel Hué 

Dag 8: Byrundtur i Hué
Dag 8: Byrundtur i Hué

Hue var Vietnams hovedstad fra år 1802 til 1945, og ruinerne fra byens royale fortid kan stadig opleves inden for citadellet og den kejserlige by. I dag besøger du citadellet, der blev opbygget i begyndelsen af 1800-tallet og er skabt med Den Forbudte By i Beijing som forbillede. Under Indokina-krigen og senere Vietnam-krigen blev mange af bygningerne beskadiget af bomber, men nu er området ved at blive bragt tilbage til fordums storhed ved hjælp af donationer fra UNESCO. Sightseeingturen omfatter også besøg ved de imponerende kejsergrave, og rundes af med en sejltur på Duftenes Flod. Eftermiddagen er til fri disposition.

Overnatning Êmm Hotel Hué 

Dag 9: Hué – Hoi An
Dag 9: Hué – Hoi An

I formiddag kører du den smukke tur fra Hue til Hoi An. Ruten følger kysten en del af vejen og passerer over Truong Son bjergene gennem det verdensberømte Hai Van Pas, der også kaldes ”passet i skyerne”.  Du ankommer til Hoi An først på eftermiddagen.

Når du er tjekket ind på hotellet, er det tid til en guidet gåtur i Hoi Ans gamle bydel, der er udpeget af UNESCO som verdens kulturarv. Bydelen er et strålende eksempel på en aktiv, international havn fra de europæiske østasiatiske handelskompagniers opblomstring og storhedstid fra 1500-tallet og frem. Du ser bl.a. Chua Ong pagoden, det 200 år gamle Tam Ky hus og Den Overdækkede Japanske Bro.

Overnatning Êmm Hotel Hoi An 

Dag 10-11: Hoi An
Dag 10-11: Hoi An

Dagene er til fri disposition. Nyd stranden, gå på opdagelse i Hoi An, tag en udflugt til tempelområdet Cham, mulighederne er mange.

Du har mulighed for at tilkøbe følgende ture:

Overnatning Êmm Hotel Hoi An 

Dag 12: Hoi An – Ho Chi Minh City
Dag 12: Hoi An – Ho Chi Minh City

I formiddag bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, og du flyver til Ho Chi Minh City. Byen er Vietnams største by og bliver stadig ofte kaldt ved det gamle navn Saigon. Det er en hektisk millionby, hvor handel og udenlandske kontakter fylder meget. Du bliver modtaget i lufthavnen og kørt til dit hotel.

I eftermiddag venter en sightseeingtur i byen. Sightseeingturen starter ved Det Gamle Posthus, der blev tegnet af den verdensberømte franske arkitekt Gustav Eiffel. Senere gælder det den ikoniske kirke Notre Dame Katedral, der blev bygget mellem år 1863 og 1880. Herfra slentrer du mod Saigon Floden langs shopping gaden Dong Khoi, der havde en fremtrædende plads i Graham Greenes roman ”Den stille amerikaner”. Du går senere forbi den smukke bygning, Saigon Operahus, der blev opført i 1901. De sidste stop på sightseeingturen er Krigsmuseet og Genforeningspaladset, hvor Vietnam-krigen – eller Den Amerikanske Krig, som vietnameserne kalder krigen – sluttede den 30. april 1975.

Overnatning Lavender Boutique Hotel  

Dag 13: Ho Chi Minh City
Dag 13: Ho Chi Minh City

Dagen er til fri disposition i Ho Chi Minh. Du kan vælge selv at tage på opdagelse i byen – snus rundt på de mange markeder eller spis dig igennem de mange lækre gadekøkkener.

Du har mulighed for at tilkøbe følgende ture:

Overnatning Lavender Boutique Hotel  

Dag 14: Ho Chi Minh – Mekong Deltaet
Dag 14: Ho Chi Minh – Mekong Deltaet

Du bliver hentet på hotellet og kører mod syd, og snart ser du grønne rismarker. Klimaet her betyder, at bønderne kan plante og høste 3 afgrøder om året.

Inden du når Mekongdeltaet besøger du det lokale tempel, Cao Dai, som er hjemsted for en religion, der blander konfucianismen, buddhismen, taoismen og kristendommen.

Herefter ankommer du til den charmerende by Cai Be, der før i tiden var berømt for sine flydende markeder på selve Mekong. Mekongfloden løber 4.500 km gennem 6 lande fra sit udspring til deltaet ved kysten syd for Ho Chi Minh City. Deltaet er kendt som Vietnams spisekammer og er som tilnavnet antyder et ganske frodigt sted. Deltaet dækker et areal på knap 40.000 m². Hvor en stor del der er dækket af vand, afhænger af regnmængde og årstid.

I Cai Be går du ombord i en privat båd, der sejler dig rundt på deltaet. Undervejs kan du se de lokale fiske og sælge deres varer inde på land. Du kan også opleve lokale komme sejlende med vandmeloner, kokosnødder og ananas. Du sejler videre gennem de smalle kanaler mellem de grønne kokospalmer, også kaldet water coconut trees. Du ankommer til en lille rispapirproducent, hvor du ser, hvordan de laves helt fra bunden.

Dagen fortsætter med en gåtur rundt i landsbyen, hvor du får følelsen af det lokale liv. Du besøger en familie, der laver hustage af kokosblade og andre der væver alt fra tæpper til tasker og dækkeservietter.

Du går ombord i en sampan, som er en traditionel båd, og sejler videre på det charmerende delta, før du nyder en sen frokost i et lokalt hus. Du får også demonstreret, hvordan man laver en af de mest populære vietnamesiske specialiteter, banh xeo, som er en vietnamesisk pandekage typisk fyldt med grønt og friske krydderurter samt kød eller tigerrejer.

Efter frokosten ankommer du i Cai Be, hvorfra du kører godt 4 timer til Chau Doc. Her er du tæt på grænsen til Cambodia – og dybt inde i Mekong Deltaet.

Overnatning Victoria Nui Sam Lodge 

Dag 15: Chau Doc – halvdagstur
Dag 15: Chau Doc – halvdagstur

Formiddagen er til fri disposition. Besøg det lokale marked eller nogle af byens templer, moskeer eller kirker. Chau Doc er en smeltedigel af forskellige kulturer, som lever i fred og fordragelighed på ved Mekongflodens bred.

Om eftermiddagen er der en bådtur på nogle af de mange kanaler gennem mangroveskove og forbi små landsbyer. Hold udkig efter fugle og flagermus og sug til dig af livet på deltaet. Måske kan du gøre en god handel hos en af de mange handlende, som sejler rundt på deltaet? Du besøger også en lokal khmer landsby og lægger vejen forbi det lokale tempel.

Overnatning Victoria Nui Sam Lodge 

Dag 16: Chau Doc – Ho Chi Minh City - Afrejse
Dag 16: Chau Doc – Ho Chi Minh City - Afrejse

Det er tid til at sige farvel til deltaet. Turen går tilbage til Ho Chi Minh City – en køretur på godt 7 timer. Der er naturligvis masser af stops undervejs. I Ho Chi Minh City bliver du kørt direkte til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen begynder.

Dag 17: Ankomst til Danmark
Dag 17: Ankomst til Danmark

Du lander i Danmark efter en dejlig ferie.

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Trustpilot

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.