• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til ØstenVietnamVietnams højdepunkter fra nord til syd
14 dage

Vietnams højdepunkter fra nord til syd

Den klassiske rundrejse fra nord til syd med smukke Hanoi, mini-krydstogt i Ha Long-bugten, charmerende Hoi An, metropolen Ho Chi Minh City og det frodige Mekongdelta. Forlæng turen med badeferie.

Vietnams højdepunkter fra nord til syd Vietnams højdepunkter fra nord til syd
14 dage

Vietnams højdepunkter fra nord til syd

Den klassiske rundrejse fra nord til syd med smukke Hanoi, mini-krydstogt i Ha Long-bugten, charmerende Hoi An, metropolen Ho Chi Minh City og det frodige Mekongdelta. Forlæng turen med badeferie.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Den klassiske Vietnam rejse med den smukke hovedstad Hanoi, UNESCO verdensarvssteder i Hoi An og Ha Long-bugten samt Ho Chi Minh City og Mekongdeltaet
 • Du får fornemmelsen af hele Vietnam og kontrasterne fra nord til syd med smukke Hanoi, charmerende Hoi An og pulserende Ho Chi Minh City
 • Mini-krydstogt i Ha Long-bugten med naturoplevelser i verdensklasse mellem hundredevis af grønklædte kalkstensklipper
 • Forlæng turen med badeferie ved det rolige fiskerleje Phan Thiet/Mui Ne, i livlige Nha Trang eller på den eksotiske ø Phu Quoc

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger

Rejsen kort fortalt

På 14 dage får du Vietnams klassiske seværdigheder præsenteret af dygtige, lokale engelsktalende guider. Undervejs er der lagt tid ind, så du også kan gå på opdagelse på egen hånd. Du starter i det rolige nord i den smukke hovedstad Hanoi, hvor du oplever kontrasterne mellem den moderne og den gamle bydel. Du får UNESCOs natur- og kulturarv ind under huden på Ha Long Bugten og i Hoi Ans gamle gader, mens du får indblik i samtidshistorie i Cu Chi tunnellerne, symbolet på viet congs guerillakrig mod amerikanerne. Ho Chi Minh City er Vietnams økonomiske dynamo og kontrasten til Hanoi mærker du tydeligt. I Mekongdeltaet oplever du Vietnams frodige spisekammer, flydende markeder på vandsiden samt de grønne rismarker og frugtplantager på landsiden.  Du kan forlænge rejsen nogle dage med badeferie ved Phan Thiets lækre strande eller flere oplevelser ved Cambodias unikke Angkor templer.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark ud til Hanoi og hjem fra Ho Chi Minh City
 • Flyrejse indenrigs i Vietnam fra Danang til Ho Chi Minh City
 • 9 nætter på 3-stjernede hoteller
 • 1 nat på 4-stjernet minikrydstogtskib Emeraude
 • 1 nat i 4-køjes sovekupé på toget Livitrans fra Hanoi til Danang
 • Lokal engelsktalende guide på rundrejsen
 • 10 x morgenmad (dag 3-5, 7-13)
 • 2 x frokost (dag 4, 12)
 • 1 x middag (dag 4)
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Alle udflugter er i små grupper på maks. 14 personer og kun med Asiatours’ egne gæster
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for at forlænge rejsen med badeferie

Omfattende udflugtspakke:

 • Byrundtur i Hanoi inkl. Litteraturens Tempel, Cyclo tur i det gamle kvarter og vanddukketeater
 • Overnatningskrydstogt i Ha Long Bugten
 • Cu Chi Tunneler
 • Heldagstur til Mekongdeltaet inkl. sejltur og besøg ved små lokale hjemmeindustrier
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark. Der vil være mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Ankomst Hanoi

Ved ankomst i Hanoi går du gennem immigration, hvorefter du samler din bagage op. I ankomsthallen venter guiden med et skilt med Asiatours, og du bliver fulgt til dit hotel, hvor du skal bo de kommende 2 nætter. Efter ankomst er resten af dagen til fri disposition.

Du kan slentre en tur i de små travle gader i det eksotiske gamle kvarter, og undervejs dvæle ved seværdigheder og byens mange fremmedartede lyde. Søen Hoan Kiem ligger tæt på, og en travetur rundt om den tager ca. en halv time og er forfriskende i skyggen af de mange store træer.

Dag 3: Sightseeing i Hanoi

I dag venter en spændende halvdags sightseeingtur rundt til de største seværdigheder i Hanoi.

Du starter ved Litteraturens Tempel, der blev bygget i 1100-tallet af kinesiske Confucius elever. Med næsten 1.000 år på bagen er det et af de få tilbageværende eksempler på traditionel vietnamesisk arkitektur.

Derefter gælder det Ngoc Son Templet, der ligger på en lille ø i den smukke Hoan Kiem Sø. Man kommer ud til templet ad Huc Bro, der bogstaveligt betyder ”stedet, der røres af morgensolens stråler”. Du hører legenden om kejseren, det magiske sværd og kæmpeskildpadden, og hvordan søen fik sit navn.

Derefter bliver du kørt i traditionel cykeltaxa – en cyclo – gennem nogle af det charmerende gamle kvarters 36 gader. Der kommer hanoianerne for at købe alt fra nudler til buddhastatuer. Det gamle kvarters 36 gader var navngivet efter varerne, der blev handlet der. I dag lever bambusgaden og blikgaden stadig op til deres navne.

Dagens sightseeingtur afsluttes med en traditionel vanddukketeaterforestilling.

Dag 4: Hanoi – Ha Long Bugt – Minikrydstogt

Fra Hanoi går turen gennem Den Røde Flods frodige delta til Ha Long Bugten.

Ha Long Bugt er et af Vietnams mest særprægende naturområder. I bugten stikker hundredvis af grønklædte kalkstensklipper nærmest lodret op af havet, der over året farvemæssigt svinger fra dybt blåt til jadegrønt. Flere af øerne har store grotter. På den store Cat Ba ø ligger flere landsbyer, og på en del af de mindre øer ligger mindre fiskerlandsbyer. For turister er Ha Long Bugt først og fremmest et vidunderligt naturområde helt i verdensklasse, mens det for vietnameserne er også er forbundet med legender om drager og drama. Ha Long Bugt er ca. 1.500 km² stor og blev optaget på UNESCOs liste over verdensarv i 1994.

Du skal på et minikrydstogt i Ha Long Bugten. Båden stævner ud mod de afsondrede øer i bugten, og du ser de smukke scenerier med havet og de helt fantastiske øer. Du kan opleve livet i en fiskerlandsby. Du kan også blot vælge at slappe helt af og bare nyde livet og udsigten til øerne og de flydende fiskerlandsbyer, og måske snuppe en svømmetur i det turkisgrønne vand.

OBS!! I tilfælde af dårligt vejr med storm forbeholder myndighederne i Vietnam sig ret til at lukke for sejlads i Ha Long Bugten af sikkerhedsmæssige hensyn. Dette sker få gange om året. I sådanne tilfælde vil minikrydstogtet blive erstattet med hotelophold og en udflugt i Hanoi.

Ekstra ture

Tilvalgsudflugt: Hvad med at opleve Ha Long Bugten fra oven? Den skønne bugt er intet mindre end fantastisk at opleve fra oven, hvor du virkelig får en fornemmelse af områdets størrelse og kan opleve de mange kalkstens-øer og holme, der dramatisk tårner sig op.

Dag 5: Ha Long Bugt – Hanoi – togrejse til Danang

Start dagen med en forfriskende dukkert i Ha Long Bugtens klare, varme vand, eller måske har du blot lyst til at nyde solopgangen fra bådens pragtfulde soldæk. Du kan også deltage i morgengymnastik (oftest tai chi) på junkens soldæk. Morgenmaden serveres mens båden stille påbegynder turen tilbage mod havn. Undervejs er der dog tid til et besøg ved en grotte med stalagmitter og stalaktitter. Når du er gået i land, går turen i bil tilbage til Hanoi. Her har du nogle timer på egen hånd, inden du bliver fulgt til toget, som kører dig til Danang.

Nattoget afgår fra Hanoi kl. 19.00 og ankommer i Danang kl. 11.00 næste dag.

Mod tillæg er der mulighed for at flyve fra Hanoi til Danang i stedet for at tage nattoget. Denne mulighed vil inkludere en ekstra overnatning i Hoi An.

Dag 6: Hoi An

Du vågner til en smuk udsigt, når toget kører langs kysten. Her kan du kigge ud på de grønne bjerge og det smukke blå hav.

Du ankommer i Danang midt på formiddagen, hvor du bliver mødt af en guide, som kører dig til hotellet i Hoi An. Efter ankomst er resten af dagen er til fri disposition. Du kan vælge at udforske byen på egen hånd eller tilkøbe en af vores ekstra udflugter.

Hoi An er en kæmpe oplevelse og man kan ikke andet end at blive forelsket i byen. Hoi An er især kendt for sin charmerende arkitektur, imponerende silkeproduktion, fantastiske skræddere og sin gamle bydel, som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Midt i den gamle bydel løber floden Thu Bon, som er et strålende eksempel på en international havn fra de europæiske og østasiatiske handelskompagniers storhedstid i det 16. til 18. århundrede.

Går man væk fra floden ender man i en labyrint af hyggelige og charmerende gader. Overalt kan du opleve, hvordan de tidligere kolonimagter hver især har sat deres præg på bydelen. Her bryder farverige lanterner, japanske huse, kinesiske templer og franske, gule købmandshuse bybilledet. Butikker, gadekøkkener, cafeer og restauranter ligger ligeledes som perler på en snor og her kan du få flere timer til at gå, mens du er koblet på bydelens gratis wi-fi.

At Hoi Ans gamle bydel er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, har naturligvis fået turister til at valfarte til. Selv om der er liv i gaderne, er der alligevel en skøn ro og bydelen har formået at bibeholde sin autenticitet og charme. Det hjælper også at biler, scootere og motorcykler er forment adgang.

Du har 3 nætter i denne vidunderlige perle, så der er tid nok til at nyde og udforske forskellige dele af byen.

Dag 7-8: Hoi An
Dag 9: Hoi An – Ho Chi Minh City

I dag bliver du hentet på hotellet og kørt i lufthavnen i Danang, hvorfra du flyver til Vietnams største by Ho Chi Minh City.

Ved ankomst i Ho Chi Minh City lufthavn bliver du mødt af en guide, som kører dig til hotellet, der ligger i distrikt 1. Distrikt 1 bliver stadig kaldt Saigon og regnes for indre by, mens distrikt 2-11 bliver kaldt Ho Chi Minh City.

Dagen er til fri disposition til at udforske byen på egen hånd eller du kan tilkøbe en af vores ekstra udflugter.

Det kan virke voldsomt at komme fra det rolige Hoi An til denne hektiske millionby, hvor der bor ca. 10 millioner mennesker og ca. ligeså mange scootere og motorcykler. Heldigvis bliver du belønnet med en utrolig spændende og moderne by. Dette ses bl.a. på byens bygninger, som er en god blanding af nyt og gammelt – her er moderne højhuse i glas og velbevarede kolonitidsbygninger.

Fra dit hotel har du ikke langt til det berømte marked Ben Tranh, moderne butikker og indkøbscentre samt byens mange seværdigheder som bl.a. Notre Dame katedralen, Det Gamle Posthus, Genforeningspaladset, Krigsmuseet, Operahuset og skyskraberen Saigon Skydeck, hvorfra du kan se ud over hele byen.

Dag 10: Ho Chi Minh City
Dag 11: Cu Chi Tunneler

Dagens program byder på en halvdagstur til Cu Chi tunnellerne. Under Vietnamkrigen byggede de nordvietnamesiske Viet Cong’er en labyrint af tunneller, der forbandt underjordiske kommandocentraler, opholdssteder, skoler samt træningsfaciliteter, og som fungerede som skjulested for nålestiksoperationer mod amerikanerne. Indgangshullerne til tunnelsystemet er meget små, ligesom også selve tunnelsystemet var bygget til meget slanke personer.

Dag 12: Heldagstur til Mekongdeltaet

Du bliver hentet på hotellet og kører mod syd, og snart ser du grønne rismarker. Klimaet her betyder, at bønderne kan plante og høste 3 afgrøder om året.

Inden du når Mekongdeltaet besøger du det lokale tempel, Cao Dai, som er hjemsted for en religion, der blander konfucianismen, buddhismen, taoismen og kristendommen.

Herefter ankommer du til den charmerende by Cai Be, der før i tiden var berømt for sine flydende markeder på selve Mekong. Mekongfloden løber 4.500 km gennem 6 lande fra sit udspring til deltaet ved kysten syd for Ho Chi Minh City. Deltaet er kendt som Vietnams spisekammer og er som tilnavnet antyder et ganske frodigt sted. Deltaet dækker et areal på knap 40.000 km². Hvor en stor del der er dækket af vand, afhænger af regnmængde og årstid.

I Cai Be går du ombord i en privat båd, der sejler dig rundt på deltaet. Undervejs kan du se de lokale fiske og sælge deres varer inde på land. Du kan også opleve lokale komme sejlende med vandmeloner, kokosnødder og ananas. Du sejler videre gennem de smalle kanaler mellem de grønne kokospalmer, også kaldet water coconut trees. Du ankommer til en lille rispapirproducent, hvor du ser, hvordan de laves helt fra bunden.

Dagen fortsætter med en gåtur rundt i landsbyen, hvor du får følelsen af det lokale liv. Du besøger en familie, der laver hustage af kokosblade og andre der væver alt fra tæpper til tasker og dækkeservietter.

Du går ombord i en sampan, som er en traditionel båd, og sejler videre på det charmerende delta, før du nyder en sen frokost i et lokalt hus. Du får også demonstreret, hvordan man laver en af de mest populære vietnamesiske specialiteter, banh xeo, som er en vietnamesisk pandekage typisk fyldt med grønt og friske krydderurter samt kød eller tigerrejer.

Efter frokosten sejler båden dig tilbage til Cai Be og herfra går turen tilbage til Ho Chi Minh City.

Dag 13: Ho Chi Minh City – Afrejse

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Du flyver fra Ho Chi Minh City til Danmark med mellemlandinger undervejs. Hvis du ønsker at forlænge din rejse med enten badeferie eller et besøg i Cambodia, fortsætter du til den valgte destination.

Dag 14: Ankomst til Danmark

Du lander i Danmark efter en dejlig ferie.

Vælg mellem mulighederne herunder
Kombiner med

Mui Ne, Phan Thiet, 3 nætter

Phan Thiet er et af Vietnams allerbedste strandområder. Phan Thiet er oprindelig en lille fiskerby og er kendt i hele Vietnam for sin fantastiske fiskesovs, der er en vigtig ingrediens i det vietnamesiske køkken. Strandene ligger på halvøen Mui Ne lidt nordøst for byen. Halvøen er kendt for sine kæmpe sandklitter. Vandet er klart og varmt, og sandet er gyldent og fint. I området er der et rigtig godt udbud af restauranter, caféer og barer. Desuden er der en fantastisk golfbane i området, og mange hoteller har spa.

Phu Quoc, 3 nætter

Phu Quoc er Vietnams største ø (på størrelse med Falster), og den ligger ved Vietnams vestkyst, i Siambugtens varme vand. Øen har smukke, palmeklædte gyldne sandstrande og tætte grønne skove midt på øen. Vandet omkring øen er krystalklart og giver gode muligheder for dejlige badeture i roligt vand. Ved An Thoi øerne er der fine muligheder for dykning og snorkling på smukke koralrev. Den bedste tid at besøge øen er fra november til april.

Nha Trang, 3 nætter

Nha Trang har Vietnams skønneste strande. Inde i landet kort fra kysten ligger smukke grønne bjerge og på vandet sejler man rundt i det smukkeste ørige, som du kan opleve fra dejlige sejlture eller under overfladen på snorkle- og dykkerture. Hotellerne i Nha Trang ligger langs strandpromenaden, som man skal krydse for at komme ned til stranden. Nha Trang har Vietnams bedste dykkerområder, og der er flere dykkertursfirmaer.

Tillæg for enkeltværelse 3.700 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for at lære mere.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.