• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til ØstenVietnamNatur, kultur & badeferie i Hoi An
13 dage

Natur, kultur & badeferie i Hoi An

Glæd dig til at opleve Vietnams sjæl i den gamle smukke hovedstad Hanoi og den enestående ikoniske natur i Ha Long-bugten og Ninh Binh. Du afslutter med badeferie i charmerende Hoi An.

Natur, kultur & badeferie i Hoi An Natur, kultur & badeferie i Hoi An
13 dage

Natur, kultur & badeferie i Hoi An

Glæd dig til at opleve Vietnams sjæl i den gamle smukke hovedstad Hanoi og den enestående ikoniske natur i Ha Long-bugten og Ninh Binh. Du afslutter med badeferie i charmerende Hoi An.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Enestående naturoplevelser venter dig blandt de ikoniske grønne kalkstenbjerge på mini-krydstogt i Ha Long -bugten og på Boi floden
 • De fleste falder pladask for den fortryllende UNESCO verdensarvsby Hoi An med de gule huse og farverige lanterner
 • I stammelandsbyer langt fra alfarvej møder du i Ninh Binh regionen etniske minioriteter og de bølgende rismarker ved Mai Chau giver dig ro i sjælen
 • Du slutter med badeferie, hvor der er tid afslapning, strand og ekstra udflugter

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger

Rejsen kort fortalt

Det nordlige Vietnam byder på store oplevelser, kulturelt og naturmæssigt. Hovedstaden Hanoi er en skøn blanding af gammel historie og moderne travlhed, smukke kolonitidsbygninger og lokale markeder med eksotisk frugt og grønt. I Mai Chau oplever du etniske landsbyer, rismarker og højdedrag, hvor du kommer helt tæt på det almindelige liv på landet. Fra Tam Coc oplever du grønklædte bjerge stikke op af flade marker. Siden venter et minikrydstogt mellem Ha Long Bugtens magiske klipper. Rejsen rundes af med nogle afslappende dage i Hoi An.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark ud til Hanoi og hjem fra Danang
 • 8 nætter på gode hoteller
 • 1 nat i 4-køjes sovekupé på Livitrans toget fra Hanoi til Danang
 • 1 nat på minikrydstogt med Emeraude
 • Lokale engelsktalende guider på rundrejsen
 • 9 x morgenmad (dag 3-7, 9-12)
 • 5 x frokost (dag 3, 4, 5, 6, 7)
 • 3 x middag (dag 4, 5, 6)
 • Kørsel i bil eller minibus med aircon
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for at forlænge badeferien i Hoi An

Omfattende udflugtspakke:

 • Ho Chi Minh Complex, Litteraturens Tempel, cyclo tur i det gamle kvarter, vietnamesisk kaffe ved Hoan Kiem Sø
 • Mai Chau dalen med etniske landsbyer og rismarker
 • Sejltur på Tam Coc floden
 • Dinh & Le templerne ved Hoa Lu, Ha Long Bugten
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark. Der vil være mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Ankomst Hanoi

Ved ankomst i Hanoi får du visum i lufthavnen hvorefter du samler din bagage op. I ankomsthallen venter guiden med et skilt med Asiatours, og du bliver fulgt til dit hotel, hvor du skal bo de kommende 2 nætter. Efter ankomst er det tid til et hvil efter flyrejsen, og resten af dagen er til fri disposition.

Dag 3: Sightseeing i Hanoi

I dag venter en spændende sightseeing tur rundt til de største seværdigheder i Hanoi. Undervejs får du en lækker frokost.
Du besøger Ho Chi Minh Complex, der er skabt til ære for den store landsfader og republikken Vietnams første præsident, Ho Chi Minh boede og arbejdede størstedelen af sit liv i Hanoi. Komplekset omfatter Ho Chi Minhs mausoleum, Da Binh Square, præsidentpalæet, Ho Chi Minhs pælehus og Ho Chi Minh Museum. Vi gør opmærksom på, at Ho Chi Minhs Mausoleum er lukket alle mandage og fredage, og fuldstændig lukket i hele perioden fra 1. oktober til 30. november. 
Sightseeingturen omfatter også det kejserlige citadel Thang Long, der gennem 13 århundreder var et politisk magtcenter, og det er anerkendt som verdens kulturarv af UNESCO.

Du besøger også Litteraturens Tempel som var Vietnams første universitet og kan dateres til 1070. Her blev landets magtfulde embedsmænd, mandarinerne, uddannet i overensstemmelse med Confucius’ lære.

Endelig ser du også den ikoniske Long Bien Bro over Den Røde Flod; du får en halv times cyclo tur gennem de smalle kaotiske gade og stræder i Det Gamle Kvarter og dagen rundes af med en kop vietnamesisk kaffe i en lokal café med udsigt over Hoan Kiem søen.

Dag 4: Hanoi – Mai Chau Lodge

Få timers kørsel fra Hanoi ligger en af Vietnams allerskønneste dale, Mai Chau, en perle med fantastiske rismarker mellem kalkstensbjerge, landsbyer med etniske minoriteter som h’mong, thai og dzao – og her er ikke mange turister.  Her vil du opleve et uberørt landskab og landsbyer med traditionel levevis.

Efter ankomst og tjek ind på Mai Chau Lodge serveres en lækker frokost.  Senere på eftermiddagen er der travetur til et par af de nærliggende landsbyer som Pom Coong og Lac, samt til grotten Mo Luong.

Dagen slutter med en hyggelig middag med lokale lækkerier, der serveres mens en lokal trup af muong eller thai underholder med dans.

Dag 5: Mai Chau – Tam Coc – Hoa Lu

En velsmagende international morgenmad serveres i restauranten, hvorfra der er udsigt over søen, rismarkerne og swimmingpoolen. Fra Mai Chau går turen via Tam Coc mod Hoa Lu, hvor der er besøg ved Dinh & Le templerne, der er de eneste to tilbageværende fra det gamle citadel i Hoa Lu. Citadellet i Hoa Lu var et vigtig kejserpalads i Vietnam for 1000 år siden, og var stedet, hvor Le dynastiet afløste Dinh dynastiet.

Efter frokost tager du på en 2 timers sejltur på Boi floden. Landskabet er fuldstændig magisk med floden, der stille flyder gennem det næsten pandekageflade landskab, der kun brydes af ”sukkertopbjergene” – det er næsten som Ha Long Bugten – bare på land.

Dag 6: Hoa Lu – Ha Long Bugten

Turen går gennem Den Røde Flods frodige delta til Ha Long Bugten.

Ha Long Bugt er et af Vietnams mest særprægende naturområder. I bugten stikker hundredvis af grønklædte kalkstensklipper nærmest lodret op af havet, der over året farvemæssigt svinger fra dybt blåt til jadegrønt. Flere af øerne har store grotter. På den store Cat Ba ø ligger flere landsbyer, og på en del af de mindre øer ligger mindre fiskerlandsbyer. For turister er Ha Long Bugt først og fremmest et vidunderligt naturområde helt i verdensklasse, mens det for vietnameserne er også er forbundet med legender om drager og drama. Ha Long Bugten er ca. 1.500 km² stor og blev optaget på UNESCOs liste over verdensarv i 1994.

Du skal på et minikrydstogt i Ha Long Bugt på en klassisk vietnamesisk træjunke. Junken stævner ud mod de afsondrede øer i bugten, og du ser de smukke scenerier med havet og de helt fantastiske øer. Du kan opleve livet i en fiskerlandsby. Du kan også blot vælge at slappe helt af og bare nyde livet og udsigten til øerne og de flydende fiskerlandsbyer, og måske snuppe en svømmetur i det turkisgrønne vand.

OBS!! I tilfælde af dårligt vejr med storm forbeholder myndighederne i Vietnam sig ret til at lukke for sejlads i Ha Long Bugten af sikkerhedsmæssige hensyn. Dette sker få gange om året. I så tilfælde vil minikrydstogtet blive erstattet med hotelophold og en udflugt i Hanoi.

Ekstra ture

Tilvalgsudflugt: Hvad med at opleve Ha Long Bugten fra oven? Den skønne bugt er intet mindre end fantastisk at opleve fra oven, hvor du virkelig får en fornemmelse af områdets størrelse og kan opleve de mange kalkstens-øer og holme, der dramatisk tårner sig op.

Dag 7: Ha Long Bugten – Hanoi – Danang

Start dagen med en forfriskende dukkert i Ha Long Bugtens klare, varme vand, eller måske har du blot lyst til at nyde solopgangen fra bådens pragtfulde soldæk. Du kan også deltage i morgengymnastik (oftest tai chi) på junkens soldæk. Morgenmaden serveres mens båden stille påbegynder turen tilbage mod havn. Undervejs er der dog tid til et besøg ved en grotte med stalagmitter og stalaktitter.
Når du er gået i land, går turen i bil tilbage til Hanoi. Her har du nogle timer på egen hånd, inden du bliver fulgt til toget, som kører dig til Danang.

Nattoget afgår fra Hanoi kl. 19.00 og ankommer i Danang kl. 11.00 næste dag.

Hvis du i stedet ønsker at flyve fra Hanoi til Hoi An og overnatte en ekstra nat på hotel i Hoi An, skal du gøre opmærksom på det ved bestilling. Spørg på prisen ved bestilling.

Dag 8: Danang – Hoi An

Du vågner til en smuk udsigt, når toget kører langs kysten. Her kan du kigge ud på de grønne bjerge og det smukke blå hav.

Du ankommer i Danang midt på formiddagen, hvor du bliver mødt af en guide, som kører dig til hotellet i Hoi An. Efter ankomst er resten af dagen er til fri disposition. Du kan vælge at udforske byen på egen hånd eller tilkøbe en af vores ekstra udflugter.

Hoi An er en kæmpe oplevelse og man kan ikke andet end at blive forelsket i byen. Hoi An er især kendt for sin charmerende arkitektur, imponerende silkeproduktion, fantastiske skræddere og sin gamle bydel, som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Midt i den gamle bydel løber floden Thu Bon, som er et strålende eksempel på en international havn fra de europæiske og østasiatiske handelskompagniers storhedstid i det 16. til 18. århundrede.

Går man væk fra floden ender man i en labyrint af hyggelige og charmerende gader. Overalt kan du opleve, hvordan de tidligere kolonimagter hver især har sat deres præg på bydelen. Her bryder farverige lanterner, japanske huse, kinesiske templer og franske, gule købmandshuse bybilledet. Butikker, gadekøkkener, cafeer og restauranter ligger ligeledes som perler på en snor og her kan du få flere timer til at gå, mens du er koblet på bydelens gratis wi-fi.

At Hoi Ans gamle bydel er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, har naturligvis fået turister til at valfarte til. Selv om der er liv i gaderne, er der alligevel en skøn ro og bydelen har formået at bibeholde sin autenticitet og charme. Det hjælper også at biler, scootere og motorcykler er forment adgang.

Du har 4 nætter i denne vidunderlige perle, så der er tid nok til at nyde og udforske forskellige dele af byen.

Dag 9-11: Hoi An
Dag 12: Hoi An – Danang – Afrejse

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Du flyver fra Danang til Danmark med mellemlandinger undervejs.

Dag 13: Ankomst til Danmark

Du lander i Danmark efter en dejlig ferie.

Tillæg for enkeltværelse 2.900 kr.
Rabat ved børn under 12 år
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for at lære mere.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.