Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist | Man - Fre 9 - 16
Menu
ForsideRejser til ØstenVietnamNatur, kultur & strand i nord
Nordvietnam | 13 dage:

Natur, kultur & badeferie i Hoi An

Højdepunkter på denne rejse:

Hanoi, Mai Chau, landsbybesøg, Mo Luong grotten, Hoa Lu, sejltur på Boi floden, minikrydstogt i Ha Long bugten, Hoi An.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse fra Danmark ud til Hanoi og hjem fra Danang
 • 8 nætter på gode hoteller
 • 1 nat i 4-køjes sovekupé på Violette toget fra Hanoi til Danang
 • 1 nat på minikrydstogt med Emeraude
 • Lokale engelsktalende guider på rundrejsen
 • 9 x morgenmad (dag 3-7, 9-12)
 • 5 x frokost (dag 3, 4, 5, 6, 7)
 • 3 x middag (dag 4, 5, 6)
 • Kørsel i bil eller minibus med aircon
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for at forlænge badeferien i Hoi An

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Ho Chi Minh Complex, Litteraturens Tempel, cyclo tur i det gamle kvarter, vietnamesisk kaffe ved Hoan Kiem Sø
 • Mai Chau dalen med etniske landsbyer og rismarker
 • Sejltur på Tam Coc floden
 • Dinh & Le templerne ved Hoa Lu, Ha Long Bugten
 • Hoi An gamle kvarter, Chua Ong Pagoden, Tam Ky huset
 • Den Japanske Bro
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

 

Tillæg for enkeltværelse 2.900 kr.
Rabat ved børn under 12 år og større grupper
Vælg denne rejse fordi...

Det nordlige Vietnam byder på store oplevelser, kulturelt og naturmæssigt. Hovedstaden Hanoi er en skøn blanding af gammel historie og moderne travlhed, smukke kolonitidsbygninger og lokale markeder med eksotisk frugt og grønt. I Mai Chau oplever du etniske landsbyer, rismarker og højdedrag, hvor du kommer helt tæt på det almindelige liv på landet. Fra Tam Coc oplever du grønklædte bjerge stikke op af flade marker. Siden venter et minikrydstogt mellem Ha Long Bugtens magiske klipper. Rejsen rundes af med nogle afslappende dage på stranden i Hoi An.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Flyrejse fra Danmark
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark. Der vil være mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Ankomst Hanoi
Dag 2: Ankomst Hanoi

Ved ankomst i Hanoi får du visum i lufthavnen hvorefter du samler din bagage op. I ankomsthallen venter guiden med et skilt med Asiatours, og du bliver fulgt til dit hotel, hvor du skal bo de kommende 2 nætter. Efter ankomst er det tid til et hvil efter flyrejsen, og resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning Authentic Hanoi Hotel 

Dag 3: Sightseeing i Hanoi
Dag 3: Sightseeing i Hanoi

I dag venter en spændende sightseeing tur rundt til de største seværdigheder i Hanoi. Undervejs får du en lækker frokost.
Du besøger Ho Chi Minh Complex, der er skabt til ære for den store landsfader og republikken Vietnams første præsident, Ho Chi Minh boede og arbejdede størstedelen af sit liv i Hanoi. Komplekset omfatter Ho Chi Minhs mausoleum, Da Binh Square, præsidentpalæet, Ho Chi Minhs pælehus og Ho Chi Minh Museum. Vi gør opmærksom på, at Ho Chi Minhs Mausoleum er lukket alle mandage og fredage, og fuldstændig lukket i hele perioden fra 1. oktober til 30. november. 
Sightseeingturen omfatter også det kejserlige citadel Thang Long, der gennem 13 århundreder var et politisk magtcenter, og det er anerkendt som verdens kulturarv af UNESCO.

Du besøger også Litteraturens Tempel som var Vietnams første universitet og kan dateres til 1070. Her blev landets magtfulde embedsmænd, mandarinerne, uddannet i overensstemmelse med Confucius’ lære.

Endelig ser du også den ikoniske Long Bien Bro over Den Røde Flod; du får en halv times cyclo tur gennem de smalle kaotiske gade og stræder i Det Gamle Kvarter og dagen rundes af med en kop vietnamesisk kaffe i en lokal café med udsigt over Hoan Kiem søen.

Overnatning Authentic Hanoi Hotel 

Dag 4: Hanoi – Mai Chau Lodge
Dag 4: Hanoi – Mai Chau Lodge

Få timers kørsel fra Hanoi ligger en af Vietnams allerskønneste dale, Mai Chau, en perle med fantastiske rismarker mellem kalkstensbjerge, landsbyer med etniske minoriteter som h’mong, thai og dzao – og her er ikke mange turister.  Her vil du opleve et uberørt landskab og landsbyer med traditionel levevis.

Efter ankomst og tjek ind på Mai Chau Lodge serveres en lækker frokost.  Senere på eftermiddagen er der travetur til et par af de nærliggende landsbyer som Pom Coong og Lac, samt til grotten Mo Luong.

Dagen slutter med en hyggelig middag med lokale lækkerier, der serveres mens en lokal trup af muong eller thai underholder med dans.

Overnatning Mai Chau Lodge 

Dag 5: Mai Chau – Tam Coc – Hoa Lu
Dag 5: Mai Chau – Tam Coc – Hoa Lu

En velsmagende international morgenmad serveres i restauranten, hvorfra der er udsigt over søen, rismarkerne og swimmingpoolen. Fra Mai Chau går turen via Tam Coc mod Hoa Lu, hvor der er besøg ved Dinh & Le templerne, der er de eneste to tilbageværende fra det gamle citadel i Hoa Lu. Citadellet i Hoa Lu var et vigtig kejserpalads i Vietnam for 1000 år siden, og var stedet, hvor Le dynastiet afløste Dinh dynastiet.

Efter frokost tager du på en 2 timers sejltur på Boi floden. Landskabet er fuldstændig magisk med floden, der stille flyder gennem det næsten pandekageflade landskab, der kun brydes af ”sukkertopbjergene” – det er næsten som Ha Long Bugten – bare på land.

 

Overnatning Tam Coc Eco Lodge 

Dag 6: Hoa Lu – Ha Long Bugten
Dag 6: Hoa Lu – Ha Long Bugten

Turen går gennem Den Røde Flods frodige delta til Ha Long Bugten.

Ha Long Bugt er et af Vietnams mest særprægende naturområder. I bugten stikker hundredvis af grønklædte kalkstensklipper nærmest lodret op af havet, der over året farvemæssigt svinger fra dybt blåt til jadegrønt. Flere af øerne har store grotter. På den store Cat Ba ø ligger flere landsbyer, og på en del af de mindre øer ligger mindre fiskerlandsbyer. For turister er Ha Long Bugt først og fremmest et vidunderligt naturområde helt i verdensklasse, mens det for vietnameserne er også er forbundet med legender om drager og drama. Ha Long Bugten er ca. 1.500 km² stor og blev optaget på UNESCOs liste over verdensarv i 1994.

Du skal på et minikrydstogt i Ha Long Bugt på en klassisk vietnamesisk træjunke. Junken stævner ud mod de afsondrede øer i bugten, og du ser de smukke scenerier med havet og de helt fantastiske øer. Du kan opleve livet i en fiskerlandsby. Du kan også blot vælge at slappe helt af og bare nyde livet og udsigten til øerne og de flydende fiskerlandsbyer, og måske snuppe en svømmetur i det turkisgrønne vand.

OBS!! I tilfælde af dårligt vejr med storm forbeholder myndighederne i Vietnam sig ret til at lukke for sejlads i Ha Long Bugten af sikkerhedsmæssige hensyn. Dette sker få gange om året. I så tilfælde vil minikrydstogtet blive erstattet med hotelophold og en udflugt i Hanoi.

Tilvalgsudflugt: Hvad med at opleve Ha Long Bugten fra oven? Den skønne bugt er intet mindre end fantastisk at opleve fra oven, hvor du virkelig får en fornemmelse af områdets størrelse og kan opleve de mange kalkstens-øer og holme, der dramatisk tårner sig op.

Overnatning Emeraude krydstogtskib 

Dag 7: Ha Long Bugten – Hanoi – Danang
Dag 7: Ha Long Bugten – Hanoi – Danang

Start dagen med en forfriskende dukkert i Ha Long Bugtens klare, varme vand, eller måske har du blot lyst til at nyde solopgangen fra bådens pragtfulde soldæk. Du kan også deltage i morgengymnastik (oftest tai chi) på junkens soldæk. Morgenmaden serveres mens båden stille påbegynder turen tilbage mod havn. Undervejs er der dog tid til et besøg ved en grotte med stalagmitter og stalaktitter.
Når du er gået i land, går turen i bil tilbage til Hanoi. Her har du nogle timer på egen hånd, inden du bliver fulgt til toget, som kører dig til Danang.

Hvis du i stedet ønsker at flyve fra Hanoi til Hoi An og overnatte en ekstra nat på hotel i Hoi An, skal du gøre opmærksom på det ved bestilling. Spørg på prisen ved bestilling.

 

Overnatning Sovekupé i Violette nattog fra Hanoi til Danang

Dag 8: Danang – Hoi An, sightseeing i Hoi An
Dag 8: Danang – Hoi An, sightseeing i Hoi An

Du skal selv købe morgenmad ombord på toget, det kan desværre ikke forudbestilles. Ved ankomst i Danang bliver du mødt af guiden, og du kører til hotellet i Hoi An, hvor du skal bo de næste 4 nætter.
Efter lidt afslapning på hotellet, skal du på sightseeing om eftermiddagen.

Hoi Ans gamle bydel er udpeget af UNESCO som verdens kulturarv. Bydelen er et strålende eksempel på en aktiv, international havn fra de europæiske østasiatiske handelskompagniers opblomstring og storhedstid fra 1500-tallet og frem. Byggestilen i den gamle bydel viser tydelig indflydelse fra mange lande; den ikoniske overdækkede bro er fx tydelig japansk, mens mange af husene viser tydelig indflydelse fra Kina og Indien. Turen foregår til fods gennem bydelens smalle snoede gade og stræder.

Overnatning Êmm Hotel Hoi An 

Opgraderingsmulighed:

Dag 9-11: Hoi An
Dag 9-11: Hoi An

Dagene er til fri disposition. Nyd stranden, gå på opdagelse i Hoi An, tag en udflugt til tempelområdet Cham, mulighederne er mange.

Overnatning Êmm Hotel Hoi An 

Dag 12: Hoi An – Danang – Afrejse
Dag 12: Hoi An – Danang – Afrejse

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Du flyver fra Danang til Danmark med mellemlandinger undervejs.

Dag 13: Ankomst til Danmark
Dag 13: Ankomst til Danmark

Du lander i Danmark efter en dejlig ferie.

INDHENT TILBUD
Video
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Trustpilot

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.