Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist | Man - Fre 9 - 16
ForsideRejser til ØstenVietnamSaigon, jungle & strand i syd
Sydvietnam | 13 dage:

Saigon, jungle & badeferie i Phan Thiet

Højdepunkter på denne rejse:

Ho Chi Minh City, Cu Chi tunnelerne, Mekong deltaet, Nam Cat Thien Nationalpark, Phan Thiet.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse fra Danmark til Ho Chi Minh City t/r
 • 10 nætter på 3- og 4-stjernede hoteller eller lodges
 • Lokal engelsktalende guide på rundrejsen
 • 10 x morgenmad (dag 3–12)
 • 5 x frokost (dag 3, 5, 6, 7, 8)
 • 2 x middag (dag 6, 7)
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere
 • Mulighed for at forlænge badeferien i Phan Tiet

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Notre Dame Katedral, det gamle postkontor, Dong Khoi gaden
 • Operahuset, Genforeningspaladset
 • Krigsmuseet, Thien Hau Pagoden, cyclotur gennem Cholon
 • Binh Tay marked
 • Cu Chi Tunneler
 • Mekongdeltaet, kokosnødplantage, xe loi-tur, cruise
 • Safariture i Nam Cat Tien Nationalpark
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Tillæg for enkeltværelse: 4.300 kr.
Rabat ved børn under 12 år og større grupper

Vælg denne rejse fordi...

Sydvietnam byder på store kontraster i løbet af denne 13-dages rejse. Fra Ho Chi Minh City til Nam Cat Tien Nationalpark, fra Mekongdeltaet til strandene ved Phan Thiet. Ho Chi Minh City er Vietnams dynamiske metropol, hvor der er gang i den 24-7. Fra millionbyens hektiske liv drager du ud til Mekongdeltaets fantastiske frodighed, hvor marker og landsbyer gennemskæres af vandveje, og derfor er det lettest at holde flydende markeder. I den uopdagede Nam Cat Tien Nationalpark får du Sydvietnams frodige natur og mangfoldighed under huden på en anderledes naturoplevelse, hvor du måske er heldig at opleve nogle af nationalparkens sjældne dyr, som eksempelvis guarokser og næsehornsfugle. Inden du vender tilbage til de hjemlige himmelstrøg får du et par dage ved det tropiske Phan Thiets lækre vand og strande.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Flyrejse fra Danmark
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark. Der vil være mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Ankomst Ho Chi Minh City
Dag 2: Ankomst Ho Chi Minh City

Ved ankomst i Ho Chi Minh City får du visum i lufthavnen, hvorefter du samler din bagage op. I ankomsthallen venter guiden med et skilt med Asiatours, og du bliver fulgt til dit hotel, hvor du skal bo de kommende 4 nætter. Efter ankomst er det tid til et hvil efter flyrejsen, og resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning Lavender Central Hotel 

Dag 3: Heldagssightseeing i Ho Chi Minh City
Dag 3: Heldagssightseeing i Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City – eller Saigon, som byen stadig ofte kaldes, er Vietnams største by. Det er en hektisk millionby fyldt med kontraster, fra gadeboder med frugt til glitrende barer og butikker i vestlig stil.

Overraskende nok er byen kun ca. 300 år gammel, og gennem halvdelen af den tid, har byen været under stærk indflydelse af den franske kolonimagt, der forlod Vietnam midt i 50’erne. I arkitekturen ses indflydelsen i Notre Dame katedralen og det berømte Centrale Postkontor.  Andre nationer har også sat præg på byen; Cholon er Ho Chi Minh City’s chinatown med masser af templer og pagoder.

I løbet af dagens sightseeing tur ser du Notre Dame, det gamle postkontor, Operaen og den berømte shopping gade Dong Khoi; Krigsmuseet og Genforeningspaladset, hvor Vietnamkrigen – eller Den Amerikanske Krig, som vietnameserne kalder krigen – sluttede den 30. april 1975. I Cholon ser du Thien Hau pagoden og du får en cyclo tur gennem de smalle gader og stræder. Dagen rundes af med et besøg på Binh Tay markedet i Cholon, hvor du kan købe alt fra knapper til tørret blæksprutte. Undervejs serveres frokost på en lokal vietnamesisk restaurant.

Overnatning Lavender Central Hotel 

Dag 4: Cu Chi tunneler
Dag 4: Cu Chi tunneler

I dag skal du på en halvdagstur til Cu Chi tunnelerne. Under Vietnamkrigen byggede de nordvietnamesiske viet cong’er en labyrint af tunneler, der forbandt underjordiske kommandocentraler, opholdssteder, skoler samt træningsfaciliteter, og som fungerede som skjulested for nålestiksoperationer mod amerikanerne.

Overnatning Lavender Central Hotel 

Dag 5: Dagstur til Mekong Deltaet
Dag 5: Dagstur til Mekong Deltaet

Du bliver kørt til Ben Tre i Mekong Deltaet, der er ca. 2 timers kørsel fra Ho Chi Minh City. I Ben Tre går du om bord i en lokal båd, der sejler dig frem til en kokosnødplantage. Her får du demonstreret, hvorledes kokosnød anvendes og giver både olie, materiale til måtter og søde ”kager”. Tilbage på båden sejler du gennem snoede kanaler under træernes skygge.

I tørtiden tørrer en række af disse kanaler ud, og i løbet af næste regnsæson finder vandet måske nye veje. Du gør stop ved en lokal landsby og besøger en lokal bondes hjem. Du får en tur i en ”xe loi”, som vel bedst kan beskrives som en knallert med passagersæder i en påhængsvogn, et køretøj der er meget populært og almindeligt. Du får en tur gennem rismarkerne her i Vietnams frodige spisekammer. Forude venter Le Jarai, en skøn båd, hvorfra du kan nyde sceneriet langs et af Mekongs mange kanaler. Ombord på Le Jarai bliver der serveret en lækker frokost med specialiteter fra Mekong Deltaet.
Du er tilbage på hotellet i Ho Chi Minh City sidst på eftermiddagen.

Overnatning Lavender Central Hotel 

Dag 6: Ho Chi Minh City – Nam Cat Tien Nationalpark
Dag 6: Ho Chi Minh City – Nam Cat Tien Nationalpark

Nam Cat Tien Nationalpark ligger ca. 150 km (ca. 4 timer i bil) nord for Ho Chi Minh City. Parken er kun ca. 72.000 ha, og består af lavlandsskov, sumpområder, søer og en flod. Parken er et uhyre vigtigt område for bevarelse af mange asiatiske dyrearter. Det er den største sammenhængende jungle, der stadig findes i Vietnam og her findes et helt unikt dyre- og planteliv. Elefanter og indokinesiske tigre findes stadig i parken og er meget truede. Krybskytteri har desværre taget livet af det sidste javanæsehorn, som ellers altid har levet i området. Hvis vi skal nævne nogle knapt så truede dyr, lever sambahjorte, gaurokser, musehjorte, vildsvin, forskellige kattedyr, malajbjørne og masser af fugle, bl.a. de smukke næsehornsfugle og den endemiske saigonskovhøne her også. Langt hovedparten af parken er tæt jungle, og det må regnes som en særlig bonus, hvis man ser pattedyrene.

Efter ankomst og tjek ind på lodgen serveres frokost og derefter er der safari til fods med en dygtig ranger, der kender Nam Cat Tiens flora og fauna. Traveturen tager ca. 2 timer og er omkring 6 km lang. 
Efter middagen er det tid til en nattesafari i jeep for at spotte de nataktive dyr. Antallet af dyr varierer fra dag til dag og afhænger også af sæsonen. Normalt ser man flest dyr i tørtiden fra december til april.

Overnatning Forest Floor Lodge

Dag 7: Fantastiske naturoplevelser i Nam Cat Tien Nationalpark
Dag 7: Fantastiske naturoplevelser i Nam Cat Tien Nationalpark

Du vågner ved skovens mange lyde. Du bliver i speedbåd sejlet til Tien Ø for at høre, hvad der gøres for de truede dyr her, inden de genudsættes i naturen. Senere på dagen kører du ind i junglen og traver det sidste stykke frem til Krokodillesøen. Her sejler du en tur, og måske spotter du den sjældne asiatiske krokodille. Sidst på eftermiddagen går turen tilbage til lodgen.

Overnatning Forest Floor Lodge

Dag 8: Nam Cat Tien – Phan Thiet
Dag 8: Nam Cat Tien – Phan Thiet

Efter morgenmaden er der afsked med det fantastiske naturområde i Nam Cat Tien. Forude venter sandet, vandet og afslapningen på de dejlige strande ved Phan Thiet, der er et af Vietnams allerbedste strandområder. Phan Thiet er oprindelig en lille fiskerby og er kendt i hele Vietnam for sin fantastiske fiskesovs, der er en vigtig ingrediens i det vietnamesiske køkken. Strandene ligger på halvøen Mui Ne lidt nordøst for byen. Halvøen er kendt for sine kæmpe sandklitter. Vandet er klart og varmt, og sandet er gyldent og fint. I området er der et rigtig godt udbud af restauranter, caféer og barer.

Overnatning Blue Ocean Resort 

Dage 9-11: Badeferie i Phan Thiet
Dage 9-11: Badeferie i Phan Thiet

Dagene er til fri disposition til at nyde stranden, tage på småture eller blive forkælet i spa’en.

Overnatning Blue Ocean Resort 

Dag 12: Ho Chi Minh City – Afrejse
Dag 12: Ho Chi Minh City – Afrejse

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Du flyver fra Ho Chi Minh City til Danmark med mellemlandinger undervejs.

Dag 13: Ankomst til Danmark
Dag 13: Ankomst til Danmark

Du lander i Danmark efter en dejlig ferie.

INDHENT TILBUD
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Trustpilot

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!