Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist | Man - Fre 9 - 16
Menu
ForsideRejser til ØstenVietnamVietnams højdepunkter & Cambodia
17 dage:

Vietnams højdepunkter & Angkor Wat, Cambodia

Højdepunkter på denne rejse:

Hanoi, minikrydstogt i Ha Long bugten, Hoi An, Ho Chi Minh City, Cu Chi tunnelerne, Mekong deltaet, Angkor Wat, Angkor Thom, Siem Reap.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse fra Danmark ud til Hanoi og hjem fra Siem Reap
 • Indenrigsfly i Vietnam fra Danang til Ho Chi Minh City
 • Flyrejse fra Ho Chi Minh City til Siem Reap
 • 12 nætter på 3-stjernede hoteller
 • 1 nat på 4-stjernet minikrydstogt med Emeraude
 • 1 nat i 4-køjes sovekupé på toget Violette fra Hanoi til Danang
 • Lokal engelsktalende guide på rundrejsen
 • 13 x morgenmad (dag 3-5, 7-16)
 • 4 x frokost (dag 4-6, 12)
 • 1 x middag (dag 4)
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Litteraturens Tempel Cyclo tur i det gamle kvarter
 • Vanddukketeater
 • Minikrydstogt i Ha Long Bugten
 • Hoi Ans gamle kvarter, Chua Ong Pagoden, Tam Ky huset
 • Den Japanske Bro
 • Notre Dame Katedral, Det Gamle Postkontor, Dong Khoi gaden<
 • Operahuset, Genforeningspaladset
 • Krigsmuseet
 • Cu Chi Tunneler
 • Mekongdeltaet, sejlture, besøg ved små hjemmeindustrier
 • Angkor Wat
 • Angkor Thom
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Tillæg for enkeltværelse 4.500 kr.
Rabat ved større grupper
Vælg denne rejse fordi...

På denne 17 dages rejse får du Vietnams klassiske seværdigheder og UNESCOs kulturarv i Angkor Wat præsenteret af dygtige, lokale engelsktalende guider. Undervejs er der lagt tid ind på egen hånd, så du også kan gå på opdagelse på egen hånd. Du starter i det rolige nord i den smukke hovedstad Hanoi, hvor du oplever kontrasterne mellem den moderne og den gamle bydel. UNESCOs natur- og kulturarv kommer under huden på Ha Long Bugten og i Hoi Ans gamle gader, mens du får indblik i samtidshistorie i Cu Chi tunnellerne, symbolet på viet congs guerillakrig mod amerikanerne. Ho Chi Minh City er Vietnams økonomiske dynamo og kontrasten til Hanoi mærker du tydeligt. I Mekongdeltaet oplever du Vietnams frodige spisekammer, flydende markeder på vandsiden samt de grønne rismarker og frugtplantager på landsiden.

Du runder rejsen af i Cambodia ved UNESCO verdenarven, Angkor tempelkomplekset. Her oplever du både Angkor Wat og Angkor Thom. Desuden får du en dag på egen hånd i Siem Reap, hvor du kan udforske omgivelserne.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Flyrejse fra Danmark
Dag 1: Flyrejse fra Danmark

Afrejse fra valgte lufthavn i Danmark. Der vil være mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Ankomst Hanoi
Dag 2: Ankomst Hanoi

Ved ankomst i Hanoi går du gennem immigration, hvorefter du samler din bagage op. I ankomsthallen venter guiden med et skilt med Asiatours, og du bliver fulgt til dit hotel, hvor du skal bo de kommende 2 nætter. Efter ankomst er resten af dagen til fri disposition. Du kan slentre en tur i de små travle gader i det eksotiske gamle kvarter, og undervejs dvæle ved seværdigheder og byens mange fremmedartede lyde. Søen Hoan Kiem ligger tæt på, og en travetur rundt om den tager ca. en halv time og er forfriskende i skyggen af de mange store træer.

Overnatning Authentic Hanoi Hotel 

Dag 3: Sightseeing i Hanoi
Dag 3: Sightseeing i Hanoi

I dag venter en spændende halvdags sightseeingtur rundt til de største seværdigheder i Hanoi. Du starter ved Litteraturens Tempel, der blev bygget i 1100-tallet af kinesiske Confucius elever. Med næsten 1.000 år på bagen er det et af de få tilbageværende eksempler på traditionel vietnamesisk arkitektur.

Derefter gælder det Ngoc Son Templet, der ligger på en lille ø i den smukke Hoan Kiem Sø. Man kommer ud til templet ad Huc Bro, der bogstaveligt betyder ”stedet, der røres af morgensolens stråler”. Du hører legenden om kejseren, det magiske sværd og kæmpeskildpadden, og hvordan søen fik sit navn. Derefter bliver du kørt i traditionel cykeltaxa – en cyclo – gennem nogle af det charmerende gamle kvarters 36 gader. Der kommer hanoianerne for at købe alt fra nudler til buddhastatuer. Det gamle kvarters 36 gader var navngivet efter varerne, der blev handlet der. I dag lever bambusgaden og blikgaden stadig op til deres navne. Dagens sightseeingtur afsluttes med en traditionel vanddukketeaterforestilling.

Overnatning Authentic Hanoi Hotel 

Dag 4: Hanoi – Ha Long Bugt – Minikrydstogt
Dag 4: Hanoi – Ha Long Bugt – Minikrydstogt

Fra Hanoi går turen gennem Den Røde Flods frodige delta til Ha Long Bugten.

Ha Long Bugt er et af Vietnams mest særprægende naturområder. I bugten stikker hundredvis af grønklædte kalkstensklipper nærmest lodret op af havet, der over året farvemæssigt svinger fra dybt blåt til jadegrønt. Flere af øerne har store grotter. På den store Cat Ba ø ligger flere landsbyer, og på en del af de mindre øer ligger mindre fiskerlandsbyer. For turister er Ha Long Bugt først og fremmest et vidunderligt naturområde helt i verdensklasse, mens det for vietnameserne er også er forbundet med legender om drager og drama. Ha Long Bugt er ca. 1.500 km² stor og blev optaget på UNESCOs liste over verdensarv i 1994.

Du skal på et minikrydstogt i Ha Long Bugten. Båden stævner ud mod de afsondrede øer i bugten, og du ser de smukke scenerier med havet og de helt fantastiske øer. Du kan opleve livet i en fiskerlandsby. Du kan også blot vælge at slappe helt af og bare nyde livet og udsigten til øerne og de flydende fiskerlandsbyer, og måske snuppe en svømmetur i det turkisgrønne vand.

OBS!! I tilfælde af dårligt vejr med storm forbeholder myndighederne i Vietnam sig ret til at lukke for sejlads i Ha Long Bugten af sikkerhedsmæssige hensyn. Dette sker få gange om året. I så tilfælde vil minikrydstogtet blive erstattet med hotelophold og en udflugt i Hanoi.

Tilvalgsudflugt: Hvad med at opleve Ha Long Bugten fra oven? Den skønne bugt er intet mindre end fantastisk at opleve fra oven, hvor du virkelig får en fornemmelse af områdets størrelse og kan opleve de mange kalkstens-øer og holme, der dramatisk tårner sig op.

Overnatning Emeraude krydstogtskib 

Dag 5: Ha Long Bugt – Hanoi – togrejse til Danang
Dag 5: Ha Long Bugt – Hanoi – togrejse til Danang

Start dagen med en forfriskende dukkert i Ha Long Bugtens klare, varme vand, eller måske har du blot lyst til at nyde solopgangen fra bådens pragtfulde soldæk. Du kan også deltage i morgengymnastik (oftest tai chi) på junkens soldæk. Morgenmaden serveres mens båden stille påbegynder turen tilbage mod havn. Undervejs er der dog tid til et besøg ved en grotte med stalagmitter og stalaktitter. Når du er gået i land, går turen i bil tilbage til Hanoi. Her har du nogle timer på egen hånd, inden du bliver fulgt til toget, som kører dig til Danang.

Mod tillæg er der mulighed for at flyve fra Hanoi til Danang i stedet for at tage nattoget. Denne mulighed vil inkludere en ekstra overnatning i Hoi An.

Overnatning Sovekupé i Violette nattog fra Hanoi til Danang

Dag 6: Hoi An
Dag 6: Hoi An

Du ankommer midt på formiddagen i Danang. Her bliver du mødt af guiden, der følger dig til hotellet i Hoi An. (Du køber selv morgenmad på toget eller ved perronen på en af de stationer, toget stopper ved.)

Når du er tjekket ind på hotellet, er det tid til en guidet gåtur i Hoi Ans gamle bydel. Bydelen er udpeget af UNESCO som verdens kulturarv. Bydelen er et strålende eksempel på en aktiv, international havn fra de europæiske østasiatiske handelskompagniers opblomstring og storhedstid fra 1500-tallet og frem. Du ser bl.a. Chua Ong pagoden, det 200 år gamle Tam Ky hus og Den Overdækkede Japanske Bro.

Overnatning Êmm Hotel Hoi An 

Dag 7-8: Hoi An
Dag 7-8: Hoi An

Dagene er til fri disposition. Du kan vælge at nyde stranden og vandet. Det hyggelige bymiljø og den gamle havn byder også på fine oplevelser.

Mod særskilt betaling kan du deltage på et par udflugter. Læs mere om udflugterne her.

Overnatning Êmm Hotel Hoi An 

Dag 9: Hoi An – Ho Chi Minh City
Dag 9: Hoi An – Ho Chi Minh City

I formiddag bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, og du flyver til Ho Chi Minh City. Byen er Vietnams største by og bliver stadig ofte kaldt ved det gamle navn Saigon. Det er en hektisk millionby, hvor handel og udenlandske kontakter fylder meget.

Byens bygninger er en blanding af moderne højhuse i stål og glas blandet med kolonitidens bygninger. Der er mange vestlige butikker. Hvis du vil have et fantastisk kig ud over byens lys, kan vi anbefale et besøg i den 262 meter høje skyskraber fra 2010, Bitexco Financial Tower, der allerede har international ikon status.

Efter ankomst og indkvartering på hotellet er resten af dagen til fri disposition.

Overnatning Lavender Boutique Hotel  

Dag 10: Halvdags sigthseeingtur i Ho Chi Minh City
Dag 10: Halvdags sigthseeingtur i Ho Chi Minh City

Guiden møder dig ved hotellet fra morgenstunden. Sightseeingturen starter ved Det Gamle Posthus, der blev tegnet af den verdensberømte franske arkitekt Gustav Eiffel. Senere gælder det den ikoniske kirke Notre Dame Katedral, der blev bygget mellem 1863 og 1880. Herfra slentrer du mod Saigon Floden langs shopping gaden Dong Khoi, der havde en fremtrædende plads i Graham Greenes roman ”Den stille amerikaner”. Du går senere forbi den smukke bygning, Saigon Operahus, der blev opført i 1901. De sidste stop på sightseeingturen er Krigsmuseet og Genforeningspaladset, hvor Vietnamkrigen – eller Den Amerikanske Krig, som vietnameserne kalder krigen – sluttede den 30. april 1975. Turen slutter ved frokosttid, hvorefter resten af dagen er til fri disposition.

I aften kan du mod særskilt betaling deltage på en ekstra udflugt.

Overnatning Lavender Boutique Hotel  

Dag 11: Cu Chi Tunneler
Dag 11: Cu Chi Tunneler

Dagens program byder på en halvdagstur til Cu Chi tunnellerne. Under Vietnamkrigen byggede de nordvietnamesiske Viet Cong’er en labyrint af tunneller, der forbandt underjordiske kommandocentraler, opholdssteder, skoler samt træningsfaciliteter, og som fungerede som skjulested for nålestiksoperationer mod amerikanerne. Indgangshullerne til tunnelsystemet er meget små, ligesom også selve tunnelsystemet var bygget til meget slanke personer.

Overnatning Lavender Boutique Hotel  

Dag 12: Heldagstur til Mekongdeltaet
Dag 12: Heldagstur til Mekongdeltaet

Du bliver hentet på hotellet og kører mod syd, og snart ser du grønne rismarker. Klimaet her betyder, at bønderne kan plante og høste 3 afgrøder om året.

Inden du når Mekongdeltaet besøger du det lokale tempel, Cao Dai, som er hjemsted for en religion, der blander konfucianismen, buddhismen, taoismen og kristendommen.

Herefter ankommer du til den charmerende by Cai Be, der før i tiden var berømt for sine flydende markeder på selve Mekong. Mekongfloden løber 4.500 km gennem 6 lande fra sit udspring til deltaet ved kysten syd for Ho Chi Minh City. Deltaet er kendt som Vietnams spisekammer og er som tilnavnet antyder et ganske frodigt sted. Deltaet dækker et areal på knap 40.000 m². Hvor en stor del der er dækket af vand, afhænger af regnmængde og årstid.

I Cai Be går du ombord i en privat båd, der sejler dig rundt på deltaet. Undervejs kan du se de lokale fiske og sælge deres varer inde på land. Du kan også opleve lokale komme sejlende med vandmeloner, kokosnødder og ananas. Du sejler videre gennem de smalle kanaler mellem de grønne kokospalmer, også kaldet water coconut trees. Du ankommer til en lille rispapirproducent, hvor du ser, hvordan de laves helt fra bunden.

Dagen fortsætter med en gåtur rundt i landsbyen, hvor du får følelsen af det lokale liv. Du besøger en familie, der laver hustage af kokosblade og andre der væver alt fra tæpper til tasker og dækkeservietter.

Du går ombord i en sampan, som er en traditionel båd, og sejler videre på det charmerende delta, før du nyder en sen frokost i et lokalt hus. Du får også demonstreret, hvordan man laver en af de mest populære vietnamesiske specialiteter, banh xeo, som er en vietnamesisk pandekage typisk fyldt med grønt og friske krydderurter samt kød eller tigerrejer.

Efter frokosten sejler båden dig tilbage til Cai Be og herfra går turen tilbage til Ho Chi Minh City.

Overnatning Lavender Boutique Hotel  

Dag 13: Ho Chi Minh City – Siem Reap
Dag 13: Ho Chi Minh City – Siem Reap

Fra Ho Chi Minh City flyver du til Siem Reap. Efter ankomst går du gennem immigration og told og bliver derefter mødt af din guide. Guiden følger dig til hotellet, hvor du tjekker ind. Når du har tjekket ind, er der udflugt til Angkor Wat tempelkomplekset, hvor du skal opleve nogle af de bedst bevarede af Angkors templer. Du runder dagen af med at se solnedgangen over Angkor.

Overnatning Angkor Paradise Hotel 

Dag 14: Sightseeingtur i Angkor tempel komplekset
Dag 14: Sightseeingtur i Angkor tempel komplekset

Du begynder dagen ved Angkor Thoms sydport, hvor du udforsker en af ruinbyens hovedbygninger, Bayon. Bayon omfatter 54 tårne udsmykket med flere end 200 stiliserede smilende stenansigter. I løbet af formiddagen besøger du også det kongelige indelukke, Phimeanakas, Elefantterrassen og Leper Kongernes Terrasse samt selvfølgelig Ta Prohm Tempel, der blev verdensberømt i filmen Tomb Raider.

Overnatning Angkor Paradise Hotel 

Dag 15: Siem Reap
Dag 15: Siem Reap

Dagen er til fri disposition.

Du har mulighed for at tilkøbe spændende udflugter i og omkring Siem Reap. Læs mere om udflugterne her:

Overnatning Angkor Paradise Hotel 

Dag 16: Siem Reap – Danmark
Dag 16: Siem Reap – Danmark

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Du flyver fra Siem Reap til Danmark med mellemlandinger undervejs.

Dag 17: Ankomst til Danmark
Dag 17: Ankomst til Danmark

Du lander i Danmark efter en dejlig ferie.

INDHENT TILBUD
Video
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Trustpilot

INDHENT TILBUD

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.