• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
11 dage

Et strejf af Bali

For dig der ønsker få hotelskift og frie dage til selv at bestemme aktiviteterne. Sug stemningen til dig i Ubud og oplev templer og maleriske risterrasser. Slut af på Sanurs gyldne strande.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Et strejf af Bali Et strejf af Bali
11 dage

Et strejf af Bali

For dig der ønsker få hotelskift og frie dage til selv at bestemme aktiviteterne. Sug stemningen til dig i Ubud og oplev templer og maleriske risterrasser. Slut af på Sanurs gyldne strande.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Denpasar t/r
 • 8 nætter på 4-stjernede hoteller
 • 8 x morgenmad (dag 3-11)
 • Lokal engelsktalende guide på transfers og udflugter
 • Kørsel i minibus eller bus med aircondition
 • Alle nævnte transfers og udflugter foregår i internationale grupper fra 1-14 personer og kun med Asiatours’ egne gæster
 • Mulighed for at forlænge med ekstra nætter i Sanur
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Omfattende udflugtspakke:

 • Det hellige vandtempel Tirta Empul i Tampaksiring
 • Tegalalangs billedskønne risterrasser
 • Kunsthåndværkerlandsbyerne Mas og Batubulan
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

Denne 4-stjernede rejse er for dig der ønsker få hotelskift og frie dage til selv at bestemme aktiviteterne og tempoet på din ferie.

Rejsen starter i den charmerende og fortryllende kunstnerby Ubud, der ligger smukt i Balis højland omgivet af græsgrønne rismarker, floder og hellige templer. Ubud er også Balis kulturelle hjerte, hvor ceremonielle optog og traditioner dyrkes med sjæl. Dagene er til fri disposition, hvor du kan vælge og vrage mellem en række spændende tilkøbsture.

Fra Ubud går turen til det hellige vandtempel Tirta Empul, Tegalalangs enestående risterrasser og små spændende kunsthåndværklandsbyer, hvor du oplever de dygtige træ- og stenskærere.

Rejsen slutter med en dejlig badeferie i Sanur, hvor du kan slappe af og nyde den 5 km lange gyldne sandstrand, læse en bog under en svajende palme og bade i det rolige vand.

Du har mulighed for at forlænge rejsen med ophold på Gili Trawangan, Nusa Lembongan, Komodo-øerne eller i Singapore.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Få en forsmag på Bali med luft i programmet til enten at tilkøbe ekstra ture eller udforske i eget tempo
 • Få indblik i Balis spirituelle kultur ved det hellige vandtempel Tirta Empul, hvor røgelsespinde fylder luften med sin duft
 • Fald pladask for den charmerende og naturskønne by Ubud og oplev de dygtige kunsthåndværkere og de smukke græsgrønne rismarker
 • Rund turen af i de rolige blå bølger på en afslappende badeferie langs Sanurs dejlige sandstrande

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn

Du flyver i dag mod Gudernes Ø, Bali, med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst til Bali – Ubud

Du lander i Balis internationale lufthavn, Ngurah Rai, i hovedbyen Denpasar. Ved ankomst går du gennem immigrationen og får dit gratis turistvisum. I ankomsthallen venter din smilende og imødekommende guide med et Asiatours-skilt, og du mærker straks den varme balinesiske velkomst.

Sammen med din guide bliver du kørt til hotellet i den naturskønne by Ubud, som også er Balis kulturelle hjerte, hvor traditioner og ceremonielle optog dyrkes helhjertet. Efter check-in er resten af dagen til fri disposition.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 3-4: Frie dage i Ubud

Der er ingen udflugter planlagt og du kan tage dagene i eget tempo og selv bestemme aktiviteterne.

Ubud ligger i det smukke bakkede højland omringet af floder, kløfter og græsgrønne rismarker og -terrasser.

På gader og i templer udspiller der sig ofte ceremonielle optog, hvor du kan opleve balineserne i deres fine traditionelle dragter, på vej til det lokale tempel, med offergaver til de hinduistiske guder Brahma, Shiva og Vishnu. Det er en virkelig flot og stemningsfuld oplevelse at overvære.

Ubud er også Balis centrum for kunst, og mange kunstnere har slået sig ned med kunstgallerier og små butikker med lokalt kunsthåndværk i både træ, glas og keramik. Er det ikke kunsthåndværk du forelsker dig i, er det måske tasker, smykker eller økologiske skønhedsprodukter.

En af Ubuds populære attraktioner er Abeskoven, som ligger i et fredet tempelområde. Her lever hundredvis af vilde makakaber. Sørg for at gemme mad, drikkevarer og solbriller væk i tasken, så det ikke frister de frække aber til at komme for tæt på.

Om aftenen når mørket falder på, kan du besøge en af Ubuds mange glimrende restauranter, hvoraf flere er økologiske, og slutte af med en drink eller en kop kaffe på en af de hyggelige barer eller cafeer, hvor du kan suge den lokale stemning til dig.

Du kan også bruge en aften på Ubud Palace og opleve en flot balinesisk danseforestilling, som skildrer historier fra hinduismen med traditionel musik og sang. Her kan bl.a. nævnes ”Barong” som skildrer kampen mellem det gode og det onde med dansere iført frygtindgydende masker og ”Legong” som er den blide og feminine dans med yndefulde bevægelser opført af kvinder.

Vi har samlet en række spændende tilkøbsture, som du kan læse mere om nedenfor.

Dag 5: Ubud – Tirta Empul-templet – Tegalalangs risterrasser – Kunsthåndværklandsbyer – Sanur

I dag tager du afsked med Ubud og efter en dejlig morgenmad, tjekker du ud af hotellet og bliver hentet af din guide og chauffør, som tager dig med på en spændende halvdagsudflugt omkring Ubud.

Første besøg er vandtemplet Tirta Empul i Tampaksiring, der ligger ved 12 naturlige kilder. Templet er utroligt smukt med fine skulpturer og fiskedamme fyldt med karper. Hovedattraktionen er bassinet med det hellige vand, hvor du kan bade og få renset sjælen sammen med de lokale, der ligger offergaver og tænder røgelsespinde, som fylder luften med sin duft.

Næste stop er Tegalalangs famøse risterrasser, som er nogle af øens absolut smukkeste. Her har du en fænomenal udsigt og enestående fotomuligheder.

Herefter bliver du kørt til de små kunsthåndværkerbyer Mas og Batubulan, som har hvert sit speciale. I Mas udøver træskærerne deres fag og i Batubulan kan du opleve stenskærerne.

Kursen sættes nu mod Sanur og forude venter nogle dejlige dage ved stranden, hvor du kan fordøje rejsens mange oplevelser og indtryk.

Dag 6-9: Badeferie i Sanur

Sanur er Balis mest populære badeby, som har formået at holde fast i sin afslappede og hyggelige stemning. Byens store trækplaster er den 5 km lange, brede og gyldne sandstrand, der er kendt for sine rolige og bløde bølger. Stranden er nemlig beskyttet af et koralrev et stykke ude, hvilket gør den utrolig børnevenlig. Her kan du boltre dig i det varme vand og nyde solen på en liggestol eller læse en god bog under de svajende palmer.

Langs stranden løber strandpromenaden, som indbyder til gåture og her ligger små butikker med bl.a. træhåndværk, tøj og andre souvenirs.

På byens hovedgade finder du hyggelige cafeer og restauranter samt butikker. Går du væk fra hovedgaden kommer du ned i de små sidegader, hvor du kan opleve det lokale liv og små bebyggelser, der ligger side om side med fine templer.

Om aftenen kan du nyde solnedgangen fra stranden, hvor de mange lokale fiskerbåde og den lille pavillon giver den perfekte kulisse.

Dag 10: Hjemrejsen starter

Efter en pragtfuld ferie er det blevet tid til at vende snuden mod de danske himmelstrøg. Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavn i Denpasar, hvorfra du flyver mod Europa med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 11: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en pragtfuld og afslappende ferie.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Badeferieforlængelse på Nusa Lembongan, 3 nætter

Nusa Lembongan er en lille tropisk paradisø på blot 8 km² og bare 45 minutters sejlads fra Bali. Her kan du komme helt ned i tempo og bare nyde de fine gyldne sandstrande, det meget klare hav, svajende palmer og den vilde natur med kaktus og klippeformationer. Øen er også kendt for de fine muligheder for snorkling og dykning. Der er bare få biler på den lille ø, så du kommer lettest rundt på cykel.

Størstedelen af den nordøstlige del af øen er dækket af mangrove, som har en vigtig funktion for økosystemet i området og er med til at give liv til de mange koraller. Du kan tage dig en stille sejltur gennem mangroven i enten kajak eller i en lille båd.

Mange af øens beboere ernærer sig ved dyrkning af havtang. Når tidevandet trækker sig tilbage, dukker tangmarkerne frem, og du vil se bønderne stimle ud for at plukke tangen.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på resort med morgenmad, transfers samt speedbåd mellem Bali og Nusa Lembongan.

Du kan forlænge badeferien med yderligere nætter, præcis som du ønsker det.

Badeferieforlængelse til Gili Trawangan, 4 nætter

Skal rejsen sluttes af med et ophold på en paradis-ø, så er Gili Trawangan et godt bud.

Gili Trawangan, også kaldet Gili T, er én af de tre Gili-øer – og den mest populære. Gili Trawangan er især blevet populær på grund af de gode muligheder, der er for dykning og snorkling i havet omkring øen. Her kan du opleve både havskildpadder, farverige fisk og måske endda en revhaj. Øen er også kendt for sine dejlige strande, der indbyder til ren og skær afslapning. Slæng dig på en solvogn og sug solens varme stråler til dig eller nyd en drink i en af de mange sækkestole i skyggen af et kokospalmetræ.

Om dagen er atmosfæren afslappet og om aftenen er der stemning og glade dage ved de mange små restauranter og barer. På vestsiden af øen kan du nyde de smukke solnedgange over Bali, og hvis du er heldig og vejret er klart, vil du endda kunne se solen gå ned bag vulkanen Mt. Agung på Bali. Det er en oplevelse, du aldrig glemmer! Her er ingen asfalterede veje og biler, men i stedet cykler og hestevogne.

Gili Trawangan har med andre ord alt, hvad du behøver for en afslappende badeferie.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters badeferieophold på resort på Gili Trawangan, 1 nat på hotel i Sanur, morgenmad, transfers samt speedbåd mellem Bali og Gili Trawangan.

Komodo Island og det vestlige Flores, 4 nætter

Komodo Island er hjemsted for de store komodovaraner. Komodovaranen er verdens største nulevende øgleart. Den kan blive op til tre meter lang og veje helt op til 165 kg. På trods af sin enorme størrelse kan den bevæge sig med en hastighed på op til 20 km/t – og den er både kødædende, aggressiv og temmelig brutal i sin jagtteknik. Alligevel er et besøg hos varanerne på ønskelisten hos mange rejsende. Det er alligevel ikke hver dag, man ser verdens største øgle, som har overlevet her på øen i godt 10 millioner år! Ud over komodovaraner kan man på Komodo Island også opleve bøfler, vildsvin, vilde rådyr, makakaber og smukke fugle samt en natur, der på én gang både er meget smuk og barsk. Vandet er krystalklart og havet fyldt med farverige fisk og koraller. Komodo er udlagt som nationalpark og er på UNESCOs verdensarvsliste over bevaringsværdige naturområder.

Forlængelsen inkluderer 3 nætters ophold på hotel på Flores, 1 nat på hotel i Sanur, morgenmad, fly mellem Bali og Flores samt transfers. Derudover er der inkluderet en heldagsudflugt til Komodo Island, snorkeltur ved Pink Beach og Kelor Island samt en heldagsudflugt i det vestlige Flores med Cunca Rami-vandfaldet, Batu Cermin-grotten og besøg på et lokalt marked.

Turen er ikke tilladt for børn under 7 år.

Bemærk: Denne forlængelse er ikke mulig i perioderne 20. – 27. maj 2020 og 30. – 31. juli 2020.

Storbyforlængelse i Singapore, 3 nætter

Forlæng rejsen med en spændende storbyferie til Singapore og fald pladask for Østens topmoderne metropol.

Den lille ø-stat er med sine blot 721,5 km2 Sydøstasiens mindste land og hvad det lille veludviklede land ikke har i størrelse, har det til gengæld i oplevelser.

Glæd dig til at opleve det arkitektoniske Marina Bay Sands, slentre en tur i det grønne åndehul Gardens by the Bay, gå shop-amok på Orchard Road, drikke Singapore Slings på Raffles Hotel og sidde i det 165 meter høje pariserhjul, Singapore Flyer, hvorfra du har en fænomenal udsigt over de mange futuriske skyskrabere og havnen.

Det der også er fedt ved Singapore er, at det er en smeltedigel af kulturer, og folk lever med respekt og forståelse for hinanden med buddhistiske templer, moskeer, kirker og hindutempler side om side. Singapores mangfoldighed kan især opleves i de charmerende bydele Little India, China Town og det arabiske og malajiske kvarter Kampong Glam. Her kan du suge stemningen til dig, mens du forføres af de fine farverige huse og duften af krydderier og jasmin.

Det multikulturelle samfund afspejles også i de mange delikate madoplevelser rundt omkring i byen. Er du til autentisk streetfood kan du besøge et af de kendte hawker centre, eller er du mere til eksklusive Michelin-restauranter, så læg vejen forbi den særlige madgade Keong Saik Road og oplev nogle af Singapores bedste restauranter.

Andre populære og hippe kvarterer er det farverige Haji Lane i Kampong Glam og Art Deco området Tiong Bahru. Begge kvarterer er kendt for sine hyggelige cafeer, spændende restauranter og butikker samt flot gadekunst.

En stor kontrast til det pulserende storbyliv er den lille ø Sentosa Island, som byder på dejlige sandstrande og et utal af seværdigheder og aktiviteter for hele familien som bl.a. Universal Studios og forskellige adventureparker.

Lyder Singapore fristende?

Forlængelsen inkluderer 3 nætters ophold på hotel med morgenmad, fly til Singapore samt transfers.

Tillæg for enkeltværelse 3.245 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.