Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeInfo & KontaktRejsebureauet Asiatours

Rejsebureauet Asiatours

om asiatours

Asiatours.dk er en del af Aclass A/S, som også har Afrika-safari.dk og Lamatours.dk, der er drevet efter samme gode koncept med fokus på spændende rejseprogrammer, ekspertviden, fornuftige priser, personlig service og ikke mindst uforglemmelige rejseoplevelser.

I 2006 blev det første rejsebureau, Afrika-safari.dk, grundlagt. Vores gæster tog godt i mod vores rejsekoncept og inden for få år havde tusindvis af gæster været på deres livs oplevelsesrejse. I 2012 startede Lamatours med fokus på rejser til Latinamerika og året efter, i 2013, blev Asiatours.dk grundlagt med fokus på rundrejser i Asien.

Hos Asiatours tilbyder vi rejser til 13 forskellige asiatiske destinationer, herunder Sri Lanka og Bali i Indonesien.

Herunder kan du læse mere om vores rejsekoncept og få 5 gode grunde til at du skal vælge os som dit rejsebureau på din rejse til Asien.

Vores rejsekoncept:

Hos Asiatours har vi et helt klart rejsekoncept, der er med til at understøtte vores overordnede vision:

Alle vores gæster skal have en oplevelse for livet, hver eneste gang!

Vi har fokus på at lave spændende rejseprogrammer til fornuftige priser, personlig service, ekspertviden og selvfølgelige uforglemmelige rejseoplevelser. Derudover skal det være nemt at vælge og bestille dit livs rejse.

Vores mål er at give dig en større oplevelse end den, du forventer at få. Vi har hjertet med i det vi laver, hvilket blot er med til at understøtte vores vision.

Siden vi startede med dette koncept i 2006 har interessen været overvældende. Vores gæster er vores vigtigste ambassadører og årsagen til, at vi har oplevet en exceptionel vækst, som har gjort det muligt for os at skabe en sund forretning som kan eksistere i mange år.

5 grunde til at du skal rejse med os

1) Personlig service fra et engageret team af specialister

Hos Asiatours har vi et større team af engagerede medarbejdere og specialister, der har stor erfaring fra rejsebranchen og viden om vores destinationer i Østen.

Vi brænder for vores rejser, vores rejsekoncept og vores vision om, at alle vores gæster skal have en oplevelse for livet, hver eneste gang.

Vores mål er at give dig den bedst mulige service, og det er vigtigt for os, at du føler dig tryg. Du kan derfor altid komme i kontakt med os før, under og efter din rejse. På vores destinationer har vi desuden guider, der besidder et stort lokalt kendskab til destinationen.

2) Stort udvalg af destinationer i Asien

Vi bestræber os på at tilbyde et bredt og spændende udvalg af rejsedestinationer i Syd-, Øst- og Sydøstasien.

I øjeblikket har vi rundrejser til 13 forskellige destinationer (ti forskellige lande), herunder familievenlige rejser, rejser med badeferie, aktive ferier og meget andet. Udvalgte rejser er desuden kombinationsrejser, hvor du kommer til flere asiatiske lande.

Vores rejsemål er valgt på basis af, hvor vores gæster kan få de mest spændende oplevelser til den bedst mulige pris.

Du kan læse mere om vores destinationer ved at trykke på linket herunder.

3) Gennemtestede pakkerejser med prisgaranti

Vi laver pakkerejser inklusiv flyrejse, hoteller og spændende udflugter. Vores pakkerejser er skabt på basis af vores erfaringer med destinationerne og med tanke på, hvad det er vores gæster gerne vil opleve i landet.

Vi gennemtester alle vores rejser, fordi det er vigtigt for os at levere rejser af høj kvalitet. Derudover har vi prisgaranti på alle vores ture, hvilket betyder, at hvis du kan finde en tilsvarende rejse billigere et andet sted, matcher vi prisen OG giver 500 kr. i rabat per person. Du kan læse mere om betingelserne for prisgaranti her.

Som en del af rejsekonceptet kan du få de aktuelle priser for alle afrejsetidspunkter og -lufthavne – og det også selvom du først ønsker at rejse næste år. Indhent blot et tilbud.

4) Fleksible afrejsedatoer & afrejsegaranti

Vi vil gerne gøre det så nemt og fleksibelt som muligt for vores gæster. Derfor tilbyder vi afgange til alle destinationer – året rundt. Det betyder nemlig, at der helt sikkert er et tidspunkt, der også passer dig.

Derudover har vi afrejsegaranti. Det betyder, at når du har betalt din rejse, så garanterer vi at den gennemføres, uanset om du rejser alene eller med andre.

5) Medlem af den Danske Rejsegarantifond

Asiatours er medlem af den Danske Rejsegarantifond (medlemsnummer 1778).

Helt grundlæggende betyder det for dig som rejsende, at du er økonomisk sikret, hvis den registrerede virksomhed skulle gå konkurs. Du kan læse mere om Rejsegarantifonden her.

Vores søsterrejsebureauer

Asiatours er drevet af Aclass A/S, og foruden rundrejser i Asien, tilbyder vi også safarirejser i Afrika og rundrejser i Latinamerika.

Hos vores søsterrejsebureauer er visionen og konceptet de samme som hos Asiatours: Pakkerejser til en fornuftig pris, med fleksible afrejsedatoer og hvor du får oplevelser for livet.

Besøg vores søsterrejsebureauer: www.afrika-safari.dk og www.lamatours.dk.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Populære rejser
Vietnams højdepunkter
Vietnams højdepunkter
Magiske natur og kulturoplevelser.
 
Bali, Indonesien
Bali, Indonesien
Rundrejse på Bali, Gudernes ø.
 

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.