• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til ØstenBaliFra Java til Bali med badeferie
14 dage

Fra Java til Bali med badeferie

Oplev aktive vulkaner, irgrønne rismarker, templer, traditionelle landsbyer og afslut med badeferie på Bali.

Fra Java til Bali med badeferie Fra Java til Bali med badeferie
14 dage

Fra Java til Bali med badeferie

Oplev aktive vulkaner, irgrønne rismarker, templer, traditionelle landsbyer og afslut med badeferie på Bali.

Vælg denne rejse fordi:

Java ligger på den indonesiske ”ildring” – rækken af verdens mest aktive vulkaner og overalt på Java befinder du dig i et fuldstændig fascinerende landskab med smukke næsten irgrønne rismarker med smukke ikoniske vulkaner i baggrunden. Du oplever landsbyer og byer, der er mange hundreder år gamle, nogle med brolagte gader og stræder, andre skygget af 20 meter høje, lårtykke bambus. Og ind i mellem ligger det dybt imponerende Borobudur, som er en af verdens allerstørste og allersmukkeste buddhistiske helligdomme. Ikke langt derfra ligger også det meget smukke, hinduistiske tempelkompleks, Prambanan. Du besøger den aktive vulkan Bromo og går gennem det legendariske ”sandhav” til vulkanen. På turen over Java oplever du også krydderi-, kaffe- og teplantager, kontrasterne mellem traditionel og moderne livsstil samt en smilende og imødekommende befolkning. Prikken over i’et bliver nogle afslappende dage på Balis skønne strande i Sanur.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Yogyakarta
 • Flyrejse fra Denpasar til Danmark
 • Færge fra Java til Bali
 • 7 nætter på 3-stjernede hoteller på Java
 • 4 nætter på 3-stjernet hotel på Bali
 • 11 x morgenmad
 • Lokal engelsktalende guide på udflugter og ture
 • Kørsel i tog samt bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres ved min. 2 rejsende
 • Mulighed for at forlænge badeferien ved Sanur

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Cykeltur i Candirejo med besøg til tempelkomplekset Borobudur
 • Prambanan templetkompleks
 • Byrundtur i Yogyakarta
 • Byrundtur i Kota Gede
 • Bromo vulkanen, krydderi-, kaffe- og teplantager
 • Vandretur ved Ijen vulkanen
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn

I dag er der afrejse fra valgte lufthavn med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst Java

Ved ankomst i Yogyakarta lufthavn går du gennem immigrationen, hvorefter du samler din bagage op. I ankomsthallen venter guiden med et Asiatours-skilt, og du bliver kørt til dit hotel i Yogyakarta, hvor du skal bo de kommende 4 nætter. Efter ankomst er det tid til et hvil, og resten af dagen er til fri disposition.

Fra mange sider hævdes det, at Javas historie udspringer fra Yogyakarta, og at byen dermed er centrum for den javanesiske civilisation. Sandt er det i hvert fald, at byen ligger midt mellem Det Indiske Ocean i syd og Merapi vulkanen i nord. Og lige så sandt er det, at der er bygget meget store og betydningsfulde templer for flere af verdens store religioner lige her i hjertet af det udstrakte indonesiske rige. Hinduismen er repræsenteret i Prambanan, mens buddhismens allerstørste helligdom, Borobudur, ligger her.

Dag 3: Cykeltur ved Candirejo – Besøg ved templet Borobudur

Dagen begynder med en skøn cykeltur gennem de smukke landskaber omkring den lille landsby Candirejo, hvor livet stadig leves på traditionel vis. Du cykler ca. 5-6 km på en flad og ligetil vej. Fra cykelsadlen får du et godt og nærværende indblik i den javanesiske kultur, og hvordan livet leves på landet. Det er pragtfuldt at mærke vinden i håret og dufte landskabet omkring dig. Der er tid til at stoppe undervejs og få en sludder med de lokale.

Senere på dagen fortsætter du til det storslåede Borobudur, ”buddhist klostret på bakken” og du udforsker dette massive tempelkompleks til fods. I løbet af besøget hører du om templets fascinerende historie og det tydelige symboliksprog i stenudskæringerne og du opdager også skjulte hjørner og udskæringer i bygningskomplekset. Sidst på dagen går turen tilbage til hotellet.

Dag 4: Cykeltur ved Prambanan – byrundtur i Yogyakarta

Igen i dag starter dagen med en spændende cykeltur, hvor du skal udforske hinduismens store tempelkompleks Prambanan. Du cykler 10-12 km på en flad vej og hele vejen er der en følgebil med, så du kan blive kørt resten af turen, hvis du ikke har lyst til at cykle mere.

Tempelkomplekset blev bygget omkring år 800 og bestod oprindeligt af mere end 200 store og små templer. En del af de mange templer kollapsede under et jordskælv i 1500-tallet og i flere århundrede, var det kun de lokale indbyggere, som kendte til komplekset. Faktisk var det først i 1918, at hollænderne påbegyndte restaurering af de mange ødelagte templer. Højdepunktet af dem alle er Shiva helligdommen Lorojonggrang, der opfattes som Javas mest elegante tempel med sine 47 velproportionerede meter, der rejser sig mod himlen.

Senere på dagen skal du på en byrundtur i Yogyakarta, hvor du bl.a. besøger sultanpaladset, Kraton Yogyakarta, der ifølge javanesisk tro ikke kun er regentens bopæl men også ”verdens navle”.  Ved paladset ligger Taman Sari, som er de kongelige haver. Herfra går turen til værkstederne for et traditionelt håndværk, der har sin oprindelse på Java, nemlig batik. Du ser og hører om, hvordan smukke mønstre skabes med naturfarver og voks og senere bliver til klædedragter i unikke mønstre.

Dag 5: Byrundtur i Kota Gede

Efter morgenmaden venter dig en tur tilbage til det 16. århundrede, når du besøger forstaden Kota Gede 5 km sydøst for Yogyakarta. Kota Gede er nok mest kendt for at have været centrum for Yogyakartas sølvindustri siden 1930’erne, men faktisk var Kota Gede den første hovedstad i kongeriet Mataram, og blev grundlagt i det 16. århundrede af Panembahan Senopati. Guiden tager dig med på en spændende byrundtur, hvor du oplever fortidens levn som inkluderer det gamle palads, den royale kirkegård hvor de gamle Matram-konger ligger begravet samt den royale moske, der er Javas ældste moske med autentisk javanesisk arkitektur.

Eftermiddagen er til fri disposition, hvor du kan gå på opdagelse på egen hånd eller nyde hotellets faciliteter.

Dag 6: Yogyakarta – Bromo

I dag venter dig en længere transportdag. Du bliver hentet på hotellet efter et solidt morgenmåltid og bliver kørt til togstationen, hvorfra du tager toget til Jombang – en tur på ca. 3½ time. I Jombang venter en chauffør på at køre dig det sidste stykke til Bromo, som ligeledes er en tur på godt 3 timer. Læn dig tilbage og nyd den sceniske køretur, hvor du også får et godt indblik i Javas lokale liv.

Du ankommer til hotellet i løbet af eftermiddagen og resten af dagen er til fri disposition, hvor du kan nyde den spektakulære udsigt til den kegleformede vulkan.

Dag 7: Solopgang over Mount Bromo – Kalibaru

I dag skal du tidligt op. Du bliver hentet i jeep før solopgang og turen går til den aktive vulkan Mount Bromo, som er Javas mest kendte vulkan. Her skal du opleve en af de smukkeste solopgange, du måske nogensinde vil få at se. Det er helt ubeskriveligt og magisk at stå i det kølige mørke og vente på, at solen langsomt stiger op over Mount Bromo. Efterhånden som solen stiger længere og længere op, får varmen mere fat, og dét, som før var den sorte nat, er nu det smukkeste glansbillede, du kan forestille dig. Glæd dig!

Efter at have været vidne til dette smukke syn, bliver du kørt tilbage til hotellet, hvor morgenmaden venter. Du tjekker herefter ud og turen fortsætter mod øst til Kalibaru. Ved ankomst til Kalibaru er resten af dagen til fri disposition.

Dag 8: Plantagebesøg ved Kalibaru – Tog til Banyuwangi

Her i højlandet på Javas østlige side er klimaet særdeles gunstigt for dyrkning af kaffe, vanilje, nelliker og andre sjældne planter. Denne morgen går turen til en af de mange kaffe- og nellikeplantager, som Java er verdensberømt for. Du besøger også en gummiplantage, hvor du ser, hvordan man producerer gummi.

Herefter bliver du kørt til togstationen, hvor du skal med tog til Banyuwangi – en tur på ca. 1½ time. Ved ankomsten til Banyuwangi bliver du hentet af en chauffør, som kører dig til hotellet. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 9: Banyuwangi – Vandretur ved Mount Ijen – Med færge til Bali

Igen i dag starter du tidligt. Du bliver hentet på hotellet og kører ca. 25 km til Pal Tuding, hvorfra den ca. 3 km lange vandretur til toppen af Ijen krateret starter. Vandreturen til toppen tager ca. 2 timer og foregår på en grussti, hvorfor du anbefales at medbringe gode sko med en solid bund. Krateret ligger i 2.300 meters højde og her har du god tid til at nyde den fantastiske udsigt over en helt vidunderlig turkisblå kratersø. Når solen står højere på himlen, kører du tilbage til hotellet, tjekker ud og lægger Java bag dig.

Du sejler til Bali og kører til den sydøstlige del af øen – en tur der sammenlagt tager ca. 6 timer. Du skal bo de kommende 4 nætter i den pragtfulde badeby Sanur.

Dag 10-12: Badeferie i Sanur

Dagene er til fri disposition

Her kan du nyde hotellets pool og den dejlige sandstrand, som er bred og gylden. Stranden er beskyttet af et koralrev, hvilket gør den utrolig børnevenlig, da bølgerne brydes et stykke ude. Langs stranden kan du gå en tur på strandpromenaden, hvor der er små butikker med træfigurer, tøj og andre souvenirs. På byens hovedgade finder du et stort udvalg af restauranter og hyggelige fortovscafeer, hvor du kan smage en ægte javanesisk kaffe. Du kan også booke lidt forkælelse i en spa og prøve en god omgang balinesisk massage. Mulighederne er mange.

Dag 13: Hjemrejsen starter

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Denpasar, hvorfra du flyver mod Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 14: Hjemkomst

Du lander i Danmark efter en dejlig ferie.

Enkeltværelsestillæg 2.610 kr.
Rabat ved større grupper
Prisen er baseret på 2 personer
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.