• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideRejser til ØstenKinaKinas højdepunkter
14 dage

Kinas højdepunkter

Denne rejse bringer dig til Kinas absolutte højdepunkter: Den Forbudte By, Den Kinesiske Mur, Terrakottahæren og Yangshuos maleriske landskaber. Du slutter rejsen i det fascinerende Shanghai.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Kinas højdepunkter Kinas højdepunkter
14 dage

Kinas højdepunkter

Denne rejse bringer dig til Kinas absolutte højdepunkter: Den Forbudte By, Den Kinesiske Mur, Terrakottahæren og Yangshuos maleriske landskaber. Du slutter rejsen i det fascinerende Shanghai.

Vi støtter bæredygtig udvikling. For hver rejse, du køber hos os, planter vi 10 træer. Læs mere om bæredygtighedsprojektet her.

Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
 • Flyrejse fra Danmark til Beijing og hjem fra Shanghai
 • Transfers fra og til lufthavne med kinesisktalende chauffør
 • Togrejse med højhastighedstog fra Beijing til Xi’an
 • Indenrigsfly fra Xi’an til Guilin og fra Guilin til Shanghai
 • 12 nætter på 4-stjernede hoteller
 • 12 x morgenmad (dag 3-14)
 • Lokal engelsktalende guide på udflugter med kinesisktalende chauffør
 • Udflugter foregår med offentlig transport og i bil eller minibus med aircondition
 • Alle nævnte transfers og udflugter foregår i internationale grupper fra 2-14 personer og kun med Asiatours’ egne gæster
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres ved min. 2 rejsende

Omfattende udflugtspakke:

 • Byrundtur i Beijing med Den Himmelske Fredsplads, Den Forbudte By og Kulhøjen
 • Den Kinesiske Mur
 • Det Muslimske Kvarter i Xi’an
 • Terrakottahæren
 • Byrundtur i Shanghai med bl.a. The Bund, Shanghai World Financial Center og Yuyuan haven
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder

Rejsen kort fortalt

Det er svært at nævne Kina uden at nævne Den Kinesiske Mur – og mon ikke også besøget til det imponerende forsvarsværk kommer til at stå som et af dine yndlingshøjdepunkter?

Kina er dog meget mere end Den Kinesiske Mur! Landet har en usædvanligt lang og spændende historie. I Beijing kommer du til at gå i kejsernes fodspor i Den Forbudte By, og fra den menneskeskabte Kulhøj har du i klart vejr en formidabel udsigt over det kejserlige palads og den travle metropol.

Turen tager dig også med til Kinas gamle hovedstad Xi’an, som er en utroligt spændende multikulturel by, hvor alle religionsretninger lever fredeligt side om side. Uden for Xi’an kommer du til at stå ansigt til ansigt med den imponerende Terrakottahær, der vogter over kejser Qin Shi Huangs gravsted.

Kulturen og historien fylder meget i Kina, men man må ikke glemme den helt igennem fantastiske natur. Derfor skal du naturligvis også opleve de billedskønne landskaber i Yangshuo. Her løber floden Li forbi de enorme kalkstensbjerge og bøndernes grønne rismarker – så smukt et syn, at det er foreviget på 20 yuan-pengesedlen.

Rejsen slutter i Kinas største by, Shanghai, der bedst kan beskrives som en tidsmaskine. Her kommer du tilbage til Ming- og Qing-dynastiets tid samtidig med, at du oplever byen fra den 492 meter høje skyskraber, Shanghai World Financial Center.

Derfor skal du vælge denne rejse

 • Kinas klassiske seværdigheder krydret med maleriske naturoplevelser i Yangshuo, hvor kalkstensbjerge spejles i de stille floder og skygger på de fine rismarker
 • Nyd den pulserende millionby Shanghai hvor europæisk arkitektur møder skinnende skyskrabere og kinesisk havekunst
 • Stå over for den imponerende Terrakottahær i Xi’an, nyd udsigten fra Den Kinesiske Mur og mærk historiens vingesus i Den Forbudte By i Beijing – alt sammen på UNESCOs verdensarvsliste
 • Forlæng rejsen med en afslappende badeferie på ferieøen Hainan

Vores priser inkluderer altid

 • Alle fly – både internationale og indenrigs
 • Alle transfers på destinationen
 • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
 • Alle overnatninger
Se alle billeder
Billeder
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn

Du flyver fra valgte lufthavn til Beijing med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Beijing

Du ankommer i Beijings internationale lufthavn og går gennem immigrationen, hvorefter du samler din bagage op. Ude i ankomsthallen venter din chauffør med et skilt, hvorpå dit navn står, og han vil køre dig til hotellet i det centrale Beijing.

Efter check-in på hotellet har du tid til et hvil efter den lange flyvetur. Du kan også tage ud og opleve den kinesiske hovedstad, der tæller ca. 22 mio. indbyggere.

Kl. 18.30 holdes der informationsmøde i hotellets lobby. Her vil guiden gøre dig klogere på Kina og gennemgå dit program, forklare praktiske ting og svare på eventuelle spørgsmål. Efter informationsmødet venter en kort gåtur i området omkring hotellet, og herefter er resten af aftenen til fri disposition. Spørg evt. guiden om en god restaurant, der serverer pekingand, som er en gammel traditionel ret fra Beijing. Ellers kan Sichuan-retten ”kung pao chicken” også anbefales.

Ellers er det blot at glæde dig til de kommende dage, hvor du oplever Beijings mangfoldige og unikke kulturarv, der har udviklet sig gennem byens lange historie.

Overnatning:
Dag 3: Byrundtur i Beijing

I dag skal du gå meget, så sørg for at finde de gode, komfortable sko frem.

Efter en solid morgenmad mødes du med guiden i lobbyen, og herfra starter en spændende tur rundt i Beijing.

Fra hotellet går du til den 840 meter lange shoppinggade Dashilan. Dashilan blev grundlagt under Ming-dynastiet for over 600 år siden og er dermed en af de ældste shoppinggader i byen. Et af gadens kendetegn er den gamle sporvogn fra gammel tid, der står i den nordlige ende af gaden.

Du fortsætter herfra til Den Himmelske Freds Plads. Pladsen er ikke bare en af de mest berømte pladser i verden, det er også den største i verden med sine 880 meter fra nord til syd og 500 meter fra øst til vest.

Det var her, de kejserlige ministeriers kontorer lå under Ming- og Qing-dynastierne. Disse blev desværre ødelagt under Bokseropstanden, og man ryddede derfor hele området, hvilket førte til opførelsen af Den Himmelske Freds Plads, også kaldet Tiananmen Square. Man navngav pladsen efter Den Himmelske Freds Port (Tiananmen), der adskiller pladsen fra Den Forbudte By mod nord.

Pladsen dækker et areal på næsten 44 hektar og er omgivet af mange betydningsfulde og historiske bygninger og monumenter. Mod syd kan du opleve Maos mausoleum, mod øst Museet for Kinesisk Historie og Den Kinesiske Revolution, og på pladsens vestlige side ligger Folkets Store Hal, hvor kongressen holder deres årlige møder. I midten af pladsen står det 38 meter høje Monument For Folkets Helte.

Mange kender også pladsen fra den ellers fredelige studenterdemonstration i 1989, som blev slået hårdt ned af det kinesiske styre.

Fra pladsen går du til Den Forbudte By, der ligger bag Den Himmelske Freds Port, som er stedet, hvor Mao den 1. oktober 1949 udråbte Folkerepublikken Kina.

Bag de tykke, røde mure åbner Den Forbudte By sig op med det store og pragtfulde kejserpalads. Paladset blev bygget i 1400-tallet af kejser Zhu Di, efter at han flyttede hovedstaden fra Nanjing til Beijing.

I Nanjing havde Zhu Di drevet den daværende kejser på flugt, så han selv kunne overtage tronen. Zhu Di var ikke vellidt blandt befolkningen i Nanjing, og han valgte derfor at flytte hovedstaden mod nord til et område, han døbte ”Beijing”, der betyder ”nordlig hovedstad”. Her ville kejser Zhu Di ikke blot skabe en ny hovedstad, men også opføre et ekstravagant kejserpalads, der skulle afspejle Kinas syn på sig selv som verdens magtcentrum. Opførelsen startede i 1406, og 14 år senere stod paladset færdigt. Omgivet af en voldgrav og 10 meter høje mure kunne Zhu Di leve i sikkerhed og regere i almægtighed.

Paladskomplekset kom til at omfatte 999 bygninger med i alt 9999,5 rum fordelt på intet mindre end 720.000 m2. Ifølge kinesisk fortælling siges det, at paladset fik 9999,5 rum, fordi Himlen, der står som den øverste guddom, har 10.000 rum, og kejseren, der har titlen ”Himlens søn”, må ikke overgå Himlen.

Paladset fik navnet Den Forbudte By, da der kun var adgang for kejserfamilien, embedsmænd, tjenere, vagter og andre adelige. Det nåede at være hjem for 24 kejsere under Ming- og Qing-dynastiet, indtil kejser Puyi blev fordrevet i 1924. Allerede et år efter blev Den Forbudte By et offentligt museum. Siden 1987 har Den Forbudte By været på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og det er i dag en af Kinas største attraktioner.

Fra Den Forbudte By går turen til Kulhøjen, der er et menneskeskabt højdedrag nord for Den Forbudte By. Højen er Beijings højeste punkt, og i klart vejr har du en formidabel udsigt over Den Forbudte By og den travle hovedstad.

Sidst på eftermiddagen tager I metroen tilbage til hotellet.

Overnatning:
Dag 4: Beijing

I dag er der ingen udflugter planlagt, og du kan derfor udforske Beijing på egen hånd og i eget tempo.

Du kan bl.a. gå på opdagelse i Beijings madboder og restauranter, eller du kan gå shop-amok i Beijings fine butikker med smukt håndværk, porcelæn, kalligrafi og silke. Der er også mulighed for at gå i vestlige tøj- og sportsbutikker og dyre modehuse. Xidan Street er en populær og velbesøgt shoppinggade tæt ved Den Himmelske Freds Plads, og her er noget for enhver.

Er du klar på at opleve flere af Beijings store seværdigheder, kan du tilkøbe en af vores spændende ekstra udflugter.

Dag 5: Den Kinesiske Mur

Turen i dag går til Den Kinesiske Mur, der i 1987 blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Den Kinesiske Mur er et yderst imponerende forsvarsværk, der snor sig fra Gobi-ørkenen i det nordvestlige Kina til Det Gule Hav øst for Beijing.

Muren består ikke af én lang mur, men af flere mure, og de første blev bygget som forsvarsværker i det 7. århundrede f.v.t. I år 221 forenede og udbyggede kejser Qin Shi Huang murene som et værn mod de mongolske nomader mod nord, der havde stor interesse i markerne og agerjorden mod syd. Siden hen er Den Kinesiske Mur blevet forlænget og forstærket ad flere omgange – sidste gang i 1500-tallet under Ming-dynastiet.

Det er meget svært at præcisere, hvor lang muren er. Den består nemlig af både ruiner samt nyere og gamle mure, hvilket gør den svær at måle. På kinesisk kaldes muren ”Wànli chángchéng”, der betyder ”Den 10.000 li lange mur”. Li er en gammel måleenhed i Kina, og 10.000 li svarer til ca. 5.000 km. Arkæologiske undersøgelser viser dog, at muren er omkring 6.000 km lang.

Muren er delt op i flere forskellige områder, og du besøger det mindre turistede område Mutianyu. Du og guiden bliver sat af på parkeringspladsen tæt ved Mutianyu, og herfra går du op ad en stejl vej til kabelbanen, der fører op til muren.

Fra toppen af muren bliver du belønnet af en flot og betagende udsigt, og du kan se, hvordan muren følger bjergenes kurver helt op til de højeste tinder.

Du får tid til at gå rundt på egen hånd, og her er også tid til at nyde din medbragte frokost.

Du vil opleve, at muren svinger meget i både højde og bredde. De fleste steder måler muren 7-8 meter i højden og 3-6 meter i bredden. Dele af muren er også meget stejle og trinnenes højder varierer også. Især ved udkigstårnene, der ikke kun blev brugt som vagttårne, men også til at advare om fare ved hjælp af røgsignaler.

Efter et par timer på Den Kinesiske Mur, tager du kabelbanen ned, og du bliver kørt tilbage til hotellet i Beijing.

Efter dagens udflugt kan du med garanti krydse en ting af på din ”bucket list”.

Overnatning:
Dag 6: Højhastighedstog fra Beijing til Xi’an – Halvdagstur i Xi’an

Denne morgen bliver du hentet på hotellet og kørt til togstationen i Beijing, hvor du skal med højhastighedstoget til Xi’an, der er Kinas gamle hovedstad.

Vi anbefaler, at du medbringer lidt mad, snacks og drikkevarer. Ellers kan der også købes om bord ved stewardesserne.

Højhastighedstogene i Kina er meget moderne og sæderne minder nærmest om et flysæde, hvorfra du kan nyde de varierende landskaber, du kører forbi. Togturen tager dig gennem industriområder, landbrug og over sletter og bjerge med en hastighed på op mod 350 km i timen, og du får tilbagelagt de ca. 1.200 km på lige under 6 timer.

Ved ankomst til togstationen i Xi’an bliver du modtaget af en guide og chauffør, der kører dig til dit hotel, som ligger centralt og i gåafstand til byens seværdigheder.

Xi’an er en hyggelig og charmerende by med ca. 8 mio. indbyggere. Det er her den berømte Silkevej endte og Xi’an var derfor en smeltedigel af kulturer og religioner i mange år. Xi’an er den dag i dag stadig en yderst multikulturel by.

Efter check-in på hotellet skal du på en spændende guidet tur rundt i byen. Turen foregår på gåben og starter ved hotellet. Du passerer det smukke, ikoniske Klokketårn og fortsætter til et af byens ældste kvarterer, Det Muslimske Kvarter, også kendt som Huimin Jie. Kvarteret er centrum for det muslimske samfund i Xi’an, der tæller mere end 30.000 personer.

Arabere og etniske kinesere har giftet sig med hinanden i mere end tusind år, og der er derfor ikke mange arabiske ansigtstræk at spotte længere. Kun et mindretal af muslimerne her læser arabisk, mens endnu færre taler sproget.

Første besøg på gåturen er Den Store Moské, hvor du oplever en behagelig fred og ro. Moskéen er den ældste og mest berømte i Kina. Den blev bygget i år 742, før den arabiske arkitektur havde fundet sit egentlige udtryk, og her er derfor ingen minareter, kupler eller azurblå kakler. Moskéen ligner mest af alt et buddhistisk tempel med sine fine pavilloner, små bassiner og velplejede haver.

Du fortsætter til den travle overdækkede basar, hvor der er boder med souvenirs, tekstiler, tasker og kunsthåndværk. Her er det okay at ”prutte” om prisen, hvis du falder over noget, du bare må eje.

Fra behagelig ro til ”prutten” om priser slutter turen i de velbesøgte og farverige gader, hvor gadekøkkener ligger side om side. Her støder du på mænd der bærer den muslimske hovedbeklædning, ”kufi” og kvinder der bærer tørklæde. Alt i gaden er indhyllet i forførende dufte fra de mange madboder med grillet lammekød og blæksprutter på spyd, krydrede supper, friske frugter, valnødder så store som hønseæg samt tørrede chili og andre krydderier.

Guiden vil udpege gode spisesteder og vi anbefaler, at du prøver de berømte dumplings, der er en specialitet i Xi’an. Dumplings består af små dampede dejpakker med forskelligt fyld.

Du kan vælge at blive i området efter turen eller følge med guiden tilbage til hotellet.

Mod tillæg er der mulighed for at flyve fra Beijing til Xi’an i stedet for at tage højhastighedstoget.

Dag 7: Terrakottahæren

Da hovedstaden i år 906 blev flyttet fra Xi’an, faldt byen stort set i glemsel indtil år 1974, da en af Kinas mest betydningsfulde kulturskatte dukkede op af mulden lidt uden for byen. Fundet satte med et slag Xi’an tilbage på verdenskortet, og du oplever i dag hvorfor.

I år 1974 fandt bønder fragmenter af en skulptur i menneskestørrelse 45 km uden for Xi’an. Arkæologer blev tilkaldt og fortsatte udgravningerne, der resulterede i verdens største fund af underjordiske skulpturer. Over 7.000 terrakottakrigere, heste og vogne blev opdaget. Krigerne måler mellem 175 cm og 190 cm og har alle forskellige ansigtstræk, frisurer og dragter. De er opstillet på række klar til kamp nær kejser Qin Shi Huangs gravsted. Det siges nemlig, at krigerne blev bygget til at beskytte deres hersker i efterlivet.

Der er bygget tre store haller over de imponerende fund, som er restaurerede og opstillet, hvor de er fundet og udgravet. Der er desuden lavet et museum til nogle af de flotte og unikke artefakter, der ligeledes blev fundet, bl.a. guld-, sølv- og bronzeskatte.

Hele området er yderst imponerende, og i 1987 blev Terrakottahæren optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Dag 8: Xi’an – Guilin – Yangshuo

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til Guilin. Uden for Guilin lufthavn venter en guide og chauffør med et skilt, hvorpå dit navn står. Sammen kører I til naturskønne Yangshuo, der ligger ca. halvanden times kørsel væk.

Yangshuo er en lille perle omgivet af et nærmest poetisk landskab, der tager pusten fra enhver. Floden Li løber langs de høje kalkstensbjerge, der skyder op som prangende pukler i landskabet. Lidt uden for byen kan du opleve vandbøfler og de flittige, lokale bønder, der plejer deres ris-, grøntsags- og blomstermarker.

Landskabet i Yangshuo er blevet så værdsat af kineserne selv, at floden Li, kalkstensbjergene og rismarkerne er afbildet på 20 yuan-pengesedlen.

Inde i selve byen er der mere leben. Her ligger restauranter og barer på stribe, og er du til shopping er West Street absolut et besøg værd. Gaden er den ældste gade i Yangshuo med en historie på mere end 1.400 år. Gaden er fyldt med restauranter, cafeer og butikker, hvor der kan købes smykker, tøj, sko, vifter, produkter lavet af bambus og bøffelhorn samt porcelæn og meget mere.

De kommende dage er der ikke fastlagt program, hvilket betyder, at du selv bestemmer aktiviteterne og tempoet.

Dag 9-10: Yangshuo

Dagene er til fri disposition. Du kan bl.a. tage på en af vores ekstra udflugter i den billedskønne del af Yangshuo, som giver dig et godt indblik i det lokale liv uden for byen.

Dag 11: Yangshuo – Guilin – Shanghai – Halvdagstur i Shanghai

Denne morgen vinker du farvel til skønne Yangshuo. Du bliver hentet på hotellet og kørt tilbage til Guilin lufthavn, hvorfra du flyver til den pulserende storby Shanghai.

Shanghai er Kinas største by med knap 25 mio. indbyggere. Huangpu-floden, som er en biflod til den enorme Yangtze-flod, deler byen i to – Shanghais nye finansdistrikt, Pudong, ligger på den østlige side af floden, mens byens historiske centrum, Puxi, ligger på den vestlige side.

Shanghai er kontrasternes by og yderst fascinerende. Her står gamle, traditionelle huse og kinesiske templer og haver side om side med moderne shoppingcentre og skinnede skyskrabere i glas og stål. Det er som at besøge forskellige verdener og tidsaldre på samme tid, og det er netop dét, der gør Shanghai spændende at besøge.

Derudover er Shanghai den by i Kina, der minder mest om vesten. Den europæiske dominans fra år 1842-1940 har nemlig sat stort præg på arkitekturen i de gamle koncessionsområder langs The Bund og Den Franske Koncession, og man kan derfor blive helt i tvivl om, hvorvidt man i stedet befinder sig i London eller et sted i Frankrig.

I ankomsthallen i Shanghai lufthavn vil du blive mødt af en guide, der står klar til at tage imod dig med et skilt, hvorpå dit navn står. Du bliver kørt til hotellet og efter check-in venter en guidet gåtur rundt til nogle af Shanghais populære seværdigheder. Første besøg er den berømte shoppinggade Nanjing Road, der med sine 5,5 km er den længste shoppinggade i verden. Den er tilmed også en af verdens travleste shoppinggader med omkring 1 mio. daglige besøgende. Nanjing Road løber fra Jing’an-templet i vest til The Bund i øst. Her findes både butikker med silke og kinesiske specialiteter, traditionelle butikker samt mærkevarebutikker.

Fra Nanjing Road fortsætter du til Shanghais berømte havnefront The Bund, som er 1,5 km lang. Her befinder du dig mellem to verdener – på den ene side af Huangpu-floden ligger de smukke og velholdte bygninger fra Den Engelske Koncession, og på den anden side står de høje, moderne skyskrabere, der bliver lyst op af diverse neonlys, når mørket faldet på. Tag en slentretur ned ad promenaden, og sug den livlige atmosfære til dig.

Du slutter turen med at se det hele oppe fra skyskraberen Shanghai World Financial Center, der oftest forkortes Shanghai WFC. Bygningen er 492 meter høj og har 101 etager. Du skal op på 97. og 100. etage, hvor du har en formidabel udsigt over den oplyste storby.

Efter denne sus-i-maven-oplevelse kan du vælge at blive i området og gå lidt rundt på egen hånd, eller du kan tage med guiden tilbage til hotellet.

Dag 12: Halvdagstur i Shanghai

I dag skal du på en spændende halvdagsudflugt, som tager dig med til Shanghais mest berømte seværdigheder.

Du mødes med guiden på hotellet, hvorfra turen starter. Første besøg er den gamle handelsgade, Shanghai Old Street, som ligger i det gamle kinesiske kvarter. Her er det værd at lægge mærke til de traditionelle huse og den arkitektoniske udvikling fra Ming- og Qing-dynastierne til det 20. århundrede. Shanghai Old Street er et af de få tilbageværende steder, hvor du kommer tættest på det oprindelige Shanghai. Det er også her, at det berømte tehus, Chun Feng De Yi, ligger. Tehuset blev bygget i Qing-dynastiets senere år og her kommer folk for at nyde en traditionel kop te, som er tilberedt på den helt rigtige måde.

Fra Shanghai Old Street fortsætter turen til Jiuqu-broen, også kendt som De Ni Svings Bro, der snor sig over en lille sø med karper. Her står Shanghais ældste tehus, Huxinting, fra år 1855. Jiuqu-broen fører dig videre til indgangen til Yuyuan-haven, der er Shanghais fineste have.

Yuyuan-haven blev bygget under Ming-dynastiet af embedsmanden Pan Yunduan, som et fristed for hans forældre. Yu betyder fred og velvære på kinesisk, og det er præcis, hvad haven afspejler. Haven dækker et område på 2 hektar og er et af de fineste eksempler på kinesisk havekunst. Haven ligger som en oase midt i den ellers så trave storby med små damme, pavilloner, porte, vandløb og stenbroer. Den beskyttende dragemur, der omringer haven, holder Shanghais travle Old Town på afstand.

Du kan herefter vælge at blive i området eller følge med guiden tilbage på hotellet.

Dag 13: Shanghai

Dagen i dag er til fri disposition. Du kan vælge at tage på vores ekstra udflugt til Kinas Venedig eller bare nyde storbyen på egen hånd. Vælger du at blive i Shanghai kan vi bl.a. anbefale dig at besøge Folkets Park, Folkets Plads og det gamle franske koncessionsområde.

Folkets Park ligger i hjertet af Shanghai. Parken er bygget på samme grund som den tidligere hestevæddeløbsbane, der blev etableret af briterne i 1862. I dag er det et skønt, grønt og fredeligt åndehul, hvor du kan opleve, hvordan kineserne tilbringer deres hverdag og weekend. Her er folk, der læser, spiller, danser og synger. Det er også her i parken, på Blind Date Corner, at du finder ægteskabsmarkedet. Med opslåede paraplyer, der er klistret til med datingannoncer, forsøger håbefulde forældre at finde den rette ægtefælle til deres datter eller søn. En yderst sjov oplevelse!

100 meter mod syd fra Folkets Park ligger Folkets Plads, som er Shanghais populære samlingssted. På pladsen ligger bl.a. Shanghai Museum og Shanghai Grand Teater samt Shanghai Center for Byplanlægning, der viser, hvordan byen har udviklet sig gennem de sidste hundrede år. Pladsen er omgivet af høje bygninger, og i nærheden ligger Radisson Blu Hotel med den populære Sky Dome Bar på 47. etage. Du kan også besøge det nærtliggende undergrundsindkøbscenter.

Et andet område, der er et besøg værd, er Den Franske Koncession, som er en af de mest hyggelige bydele i Shanghai med sjæl og charme. Her kan du slentre i labyrinten af gader med velbesøgte caféer og restauranter og ned ad de grønne alléer med palæer og villaer i gammel fransk stil.

Dag 14: Hjemrejse og hjemkomst

I dag er det desværre blevet tid til at vende snuden mod Europa efter en oplevelsesrig og spændende rejse. Du bliver hentet på hotellet af en chauffør, som kører dig til lufthavnen, hvorfra du flyver hjem til valgte lufthavn med mellemlanding(er) undervejs.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Badeferieforlængelse til Hainan, 3 nætter

Hainan er Kinas største ø, som ligger med Tongking Bay og Vietnam mod vest og Det Sydkinesiske Hav mod øst. Hainan er Kinas svar på Hawaii pga. sit tropiske klima og smukke hvide strande, der indbyder til solbadning og vandsport.

I løbet af de sidste 10-20 år er her vokset et tropisk ferieparadis frem i rekordfart. Hoteller skyder frem på den Sydkinesiske ø og det er tydeligt, at øen vil satse stort på turismen. Dog er badeferie i Kina stadig et ukendt begreb hos mange og derfor kan du opleve, at strandene endnu ikke er overrendt af turister.

På denne forlængelse bor du ved en af øens bedste strande i det luksuriøse område Yalong Bay, som ligger ca. 25 km øst for hovedbyen Sanya, der er Kinas sydligste by. Stranden ved Yalong Bay er 7 km lang og her kan du komme helt ned i tempo og bare nyde de hvide sandstrande, det klare varme vand og de svajende kokospalmer og udsigten til de grønklædte bjerge, der omkranser bugten.

Du kan forlænge badeferien med yderligere nætter, præcis som du ønsker det.

Tillæg for enkeltværelse 4.330 kr.
Unikke fordele ved grupper fra 6 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
Kontakt rejsekonsulent Trine Kjær

Skriv til:
info@asiatours.dk

Ring til:
70 505 505

Åbningstider:
Hverdage fra kl. 9 - 16

Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.

Velkommen til det nye design på Asiatours.dk

Vi har fået nyt design, siden du sidst besøgte os, men vores rejser er stadig de samme.