Tlf. 70 505 505 | Snak med en Asien-specialist
Man - Fre 9 - 16
Menu
HomeRejser til ØstenKinaKinas højdepunkter
14 dage:

Kinas højdepunkter

Højdepunkter på denne rejse:

Den kejserlige hovedstad Beijing, den imponerende Terrakottahær uden for Xi’an, det naturskønne Yangshuo og den kontrastfyldte storby Shanghai.

Følgende er inkluderet i rejsen:

 • Flyrejse fra Danmark til Beijing og hjem fra Shanghai
 • Transfers fra og til lufthavne
 • Togrejse med højhastighedstog fra Beijing til Xi’an
 • Indenrigsfly fra Xi’an til Guilin og fra Guilin til Shanghai
 • 12 nætter på 4-stjernede hoteller
 • 12 x morgenmad (dag 3-14)
 • Lokal engelsktalende guide på ture og udflugter med kinesisktalende chauffør
 • Udflugter foregår med offentlig transport og i bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres ved min. 2 rejsende

Omfattende udflugtspakke er inkluderet:

 • Byrundtur i Beijing med Den Himmelske Fredsplads, Den Forbudte By og Kulhøjen
 • Den Kinesiske Mur
 • Terrakottahæren
 • Byrundtur i Shanghai med bl.a. Yuyuan haven, The Bund og Shanghai World Financial Center
 • Entréer og afgifter til omtalte seværdigheder
Enkeltværelsestillæg 3.820 kr.
Rabat ved større grupper
Vælg denne rejse fordi…

Det er svært at nævne Kina uden at nævne Den Kinesiske Mur – og mon ikke også besøget til det imponerende forsvarsværk kommer til at stå som et af dine yndlingshøjdepunkter?

Kina er dog meget mere end Den Kinesiske Mur! Landet har en usædvanligt lang og spændende historie. I Beijing kommer du til at gå i kejsernes fodspor i Den Forbudte By, og fra den menneskeskabte Kulhøj har du i klart vejr en formidabel udsigt over det kejserlige palads og den travle metropol.

Turen tager dig også med til Kinas gamle hovedstad Xi’an, som er en utroligt spændende multikulturel by, hvor alle religionsretninger lever fredeligt side om side. Uden for Xi’an kommer du til at stå ansigt til ansigt med den imponerende Terrakottahær, der vogter over kejser Qin Shi Huangs gravsted.

Kulturen og historien fylder meget i Kina, men man må ikke glemme den helt igennem fantastiske natur. Derfor skal du naturligvis også opleve de billedskønne landskaber i Yangshuo. Her løber floden Li forbi de enorme kalkstensbjerge og bøndernes grønne rismarker – så smukt et syn, at det er foreviget på 20 yuan-pengesedlen.

Rejsen slutter i Kinas største by, Shanghai, der bedst kan beskrives som en tidsmaskine. Her kommer du tilbage til Ming- og Qing-dynastiets tid samtidig med, at du oplever byen fra den 492 meter høje skyskraber, Shanghai World Financial Center.

Detaljeret dagsprogram
Klik på et billede for at se det i fuld størrelse
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn
Dag 1: Afrejse fra valgte lufthavn

Du flyver fra valgte lufthavn til Beijing med mellemlanding(er) undervejs.

Dag 2: Ankomst i Beijing
Dag 2: Ankomst i Beijing

Du ankommer i Beijings internationale lufthavn og går gennem immigrationen, hvorefter du samler din bagage op. Ude i ankomsthallen venter din chauffør med et skilt, hvorpå dit navn står, og han vil køre dig til hotellet i det centrale Beijing.

Efter check-in på hotellet har du tid til et hvil efter den lange flyvetur. Du kan også tage ud og opleve den kinesiske hovedstad, der tæller ca. 22 mio. indbyggere.

Kl. 18.30 holdes der informationsmøde i hotellets lobby. Her vil guiden gøre dig klogere på Kina og gennemgå dit program, forklare praktiske ting og svare på eventuelle spørgsmål. Efter informationsmødet venter en kort gåtur i området omkring hotellet, og herefter er resten af aftenen til fri disposition. Spørg evt. guiden om en god restaurant, der serverer pekingand, som er en gammel traditionel ret fra Beijing. Ellers kan Sichuan-retten ”kung pao chicken” også anbefales.

Ellers er det blot at glæde dig til de kommende dage, hvor du oplever Beijings mangfoldige og unikke kulturarv, der har udviklet sig gennem byens lange historie.

Overnatning Dong Fang Hotel 

Dag 3: Byrundtur i Beijing
Dag 3: Byrundtur i Beijing

I dag skal du gå meget, så sørg for at finde de gode, komfortable sko frem.

Efter en solid morgenmad mødes du med guiden i lobbyen, og herfra starter en spændende tur rundt i Beijing.

Fra hotellet går du til den 840 meter lange shoppinggade Dashilan. Dashilan blev grundlagt under Ming-dynastiet for over 600 år siden og er dermed en af de ældste shoppinggader i byen. Et af gadens kendetegn er den gamle sporvogn fra gammel tid, der står i den nordlige ende af gaden.

Du fortsætter herfra til Den Himmelske Freds Plads. Pladsen er ikke bare en af de mest berømte pladser i verden, det er også den største i verden med sine 880 meter fra nord til syd og 500 meter fra øst til vest.

Det var her, de kejserlige ministeriers kontorer lå under Ming- og Qing-dynastierne. Disse blev desværre ødelagt under Bokseropstanden, og man ryddede derfor hele området, hvilket førte til opførelsen af Den Himmelske Freds Plads, også kaldet Tiananmen Square. Man navngav pladsen efter Den Himmelske Freds Port (Tiananmen), der adskiller pladsen fra Den Forbudte By mod nord.

Pladsen dækker et areal på næsten 44 hektar og er omgivet af mange betydningsfulde og historiske bygninger og monumenter. Mod syd kan du opleve Maos mausoleum, mod øst Museet for Kinesisk Historie og Den Kinesiske Revolution, og på pladsens vestlige side ligger Folkets Store Hal, hvor kongressen holder deres årlige møder. I midten af pladsen står det 38 meter høje Monument For Folkets Helte.

Mange kender også pladsen fra den ellers fredelige studenterdemonstration i 1989, som blev slået hårdt ned af det kinesiske styre.

Fra pladsen går du til Den Forbudte By, der ligger bag Den Himmelske Freds Port, som er stedet, hvor Mao den 1. oktober 1949 udråbte Folkerepublikken Kina.

Bag de tykke, røde mure åbner Den Forbudte By sig op med det store og pragtfulde kejserpalads. Paladset blev bygget i 1400-tallet af kejser Zhu Di, efter at han flyttede hovedstaden fra Nanjing til Beijing.

I Nanjing havde Zhu Di drevet den daværende kejser på flugt, så han selv kunne overtage tronen. Zhu Di var ikke vellidt blandt befolkningen i Nanjing, og han valgte derfor at flytte hovedstaden mod nord til et område, han døbte ”Beijing”, der betyder ”nordlig hovedstad”. Her ville kejser Zhu Di ikke blot skabe en ny hovedstad, men også opføre et ekstravagant kejserpalads, der skulle afspejle Kinas syn på sig selv som verdens magtcentrum. Opførelsen startede i 1406, og 14 år senere stod paladset færdigt. Omgivet af en voldgrav og 10 meter høje mure kunne Zhu Di leve i sikkerhed og regere i almægtighed.

Paladskomplekset kom til at omfatte 999 bygninger med i alt 9999,5 rum fordelt på intet mindre end 720.000 m2. Ifølge kinesisk fortælling siges det, at paladset fik 9999,5 rum, fordi Himlen, der står som den øverste guddom, har 10.000 rum, og kejseren, der har titlen ”Himlens søn”, må ikke overgå Himlen.

Paladset fik navnet Den Forbudte By, da der kun var adgang for kejserfamilien, embedsmænd, tjenere, vagter og andre adelige. Det nåede at være hjem for 24 kejsere under Ming- og Qing-dynastiet, indtil kejser Puyi blev fordrevet i 1924. Allerede et år efter blev Den Forbudte By et offentligt museum. Siden 1987 har Den Forbudte By været på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og det er i dag en af Kinas største attraktioner.

Fra Den Forbudte By går turen til Kulhøjen, der er et menneskeskabt højdedrag nord for Den Forbudte By. Højen er Beijings højeste punkt, og i klart vejr har du en formidabel udsigt over Den Forbudte By og den travle hovedstad.

Sidst på eftermiddagen tager I metroen tilbage til hotellet.

Overnatning Dong Fang Hotel 

Dag 4: Beijing
Dag 4: Beijing

I dag er der ingen udflugter planlagt, og du kan derfor udforske Beijing på egen hånd og i eget tempo.

Du kan bl.a. gå på opdagelse i Beijings madboder og restauranter, eller du kan gå shop-amok i Beijings fine butikker med smukt håndværk, porcelæn, kalligrafi og silke. Der er også mulighed for at gå i vestlige tøj- og sportsbutikker og dyre modehuse. Xidan Street er en populær og velbesøgt shoppinggade tæt ved Den Himmelske Freds Plads, og her er noget for enhver.

Er du klar på at opleve flere af Beijings store seværdigheder, kan du tilkøbe en af vores spændende ekstra udflugter.

Der er mulighed for at tilkøbe følgende udflugter:

Overnatning Dong Fang Hotel 

Dag 5: Den Kinesiske Mur
Dag 5: Den Kinesiske Mur

Turen i dag går til Den Kinesiske Mur, der i 1987 blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Den Kinesiske Mur er et yderst imponerende forsvarsværk, der snor sig fra Gobi-ørkenen i det nordvestlige Kina til Det Gule Hav øst for Beijing.

Muren består ikke af én lang mur, men af flere mure, og de første blev bygget som forsvarsværker i det 7. århundrede f.v.t. I år 221 forenede og udbyggede kejser Qin Shi Huang murene som et værn mod de mongolske nomader mod nord, der havde stor interesse i markerne og agerjorden mod syd. Siden hen er Den Kinesiske Mur blevet forlænget og forstærket ad flere omgange – sidste gang i 1500-tallet under Ming-dynastiet.

Det er meget svært at præcisere, hvor lang muren er. Den består nemlig af både ruiner samt nyere og gamle mure, hvilket gør den svær at måle. På kinesisk kaldes muren ”Wan-Li Qang-Qeng”, der betyder ”Den 10.000 li lange mur”. Li er en gammel måleenhed i Kina, og 10.000 li svarer til ca. 5.000 km. Arkæologiske undersøgelser viser dog, at muren er omkring 6.000 km lang.

Muren er delt op i flere forskellige områder, og du besøger det mindre turistede område Mutianyu. Du og guiden bliver sat af på parkeringspladsen tæt ved Mutianyu, og herfra går du op ad en stejl vej til kabelbanen, der fører op til muren.

Fra toppen af muren bliver du belønnet af en flot og betagende udsigt, og du kan se, hvordan muren følger bjergenes kurver helt op til de højeste tinder.

Du får tid til at gå rundt på egen hånd, og her er også tid til at nyde din medbragte frokost.

Du vil opleve, at muren svinger meget i både højde og bredde. De fleste steder måler muren 7-8 meter i højden og 3-6 meter i bredden. Dele af muren er også meget stejle og trinnenes højder varierer også. Især ved udkigstårnene, der ikke kun blev brugt som vagttårne, men også til at advare om fare ved hjælp af røgsignaler.

Efter et par timer på Den Kinesiske Mur, tager du kabelbanen ned, og du bliver kørt tilbage til hotellet i Beijing.

Efter dagens udflugt kan du med garanti krydse en ting af på din ”bucket list”.

Overnatning Dong Fang Hotel 

Dag 6: Højhastighedstog fra Beijing til Xi’an
Dag 6: Højhastighedstog fra Beijing til Xi’an

Denne morgen bliver du hentet på hotellet og kørt til togstationen i Beijing, hvor du skal med højhastighedstoget til Xi’an, der er Kinas gamle hovedstad.

Vi anbefaler, at du medbringer lidt mad, snacks og drikkevarer. Ellers kan der også købes om bord ved stewardesserne.

Højhastighedstogene i Kina er meget moderne og sæderne minder nærmest om et flysæde, hvorfra du kan nyde de varierende landskaber, du kører forbi. Togturen tager dig gennem industriområder, landbrug og over sletter og bjerge med en hastighed på op mod 350 km i timen, og du får tilbagelagt de ca. 1.200 km på lige under 6 timer.

Ved ankomst til togstationen i Xi’an bliver du modtaget af en guide og chauffør, der kører dig til hotellet.

Xi’an er en mellemstor kinesisk storby med ca. 8 mio. indbyggere. Du fornemmer hurtigt, at byen har en anden charme og atmosfære end Beijing.

Du bor centralt og i gåafstand til Xi’ans seværdigheder som bl.a. Xi’an bymur, Trommetårnet, Klokketårnet og Det Muslimske Kvarter med Den Store Moské, basar og gadekøkkener. Uden for hotellet ligger desuden et hav af restauranter og gode shoppingmuligheder.

Til aften anbefaler vi, at du smager de berømte dumplings, der er en specialitet i Xi’an. Dumplings er små dampede dejpakker med enten kød eller grøntsager.

Mod tillæg er der mulighed for at flyve fra Beijing til Xi’an i stedet for at tage højhastighedstoget.

Der er mulighed for at tilkøbe følgende udflugt:

Overnatning Skytel Hotel 

Dag 7: Terrakottahæren
Dag 7: Terrakottahæren

Da hovedstaden i år 906 blev flyttet fra Xi’an, faldt byen stort set i glemsel indtil år 1974, da en af Kinas mest betydningsfulde kulturskatte dukkede op af mulden lidt uden for byen. Fundet satte med et slag Xi’an tilbage på verdenskortet, og du oplever i dag hvorfor.

I år 1974 fandt bønder fragmenter af en skulptur i menneskestørrelse 45 km uden for Xi’an. Arkæologer blev tilkaldt og fortsatte udgravningerne, der resulterede i verdens største fund af underjordiske skulpturer. Over 7.000 terrakottakrigere, heste og vogne blev opdaget. Krigerne måler mellem 175 cm og 190 cm og har alle forskellige ansigtstræk, frisurer og dragter. De er opstillet på række klar til kamp nær kejser Qin Shi Huangs gravsted. Det siges nemlig, at krigerne blev bygget til at beskytte deres hersker i efterlivet.

Der er bygget tre store haller over de imponerende fund, som er restaurerede og opstillet, hvor de er fundet og udgravet. Der er desuden lavet et museum til nogle af de flotte og unikke artefakter, der ligeledes blev fundet, bl.a. guld-, sølv- og bronzeskatte.

Hele området er yderst imponerende, og i 1987 blev Terrakottahæren optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Der er mulighed for at tilkøbe følgende udflugt:

Overnatning Skytel Hotel 

Dag 8: Xi’an – Guilin – Yangshuo
Dag 8: Xi’an – Guilin – Yangshuo

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til Guilin. Uden for Guilin lufthavn venter en guide og chauffør med et skilt, hvorpå dit navn står. Sammen kører I til naturskønne Yangshuo, der ligger ca. halvanden times kørsel væk.

Yangshuo er en lille perle omgivet af et nærmest poetisk landskab, der tager pusten fra enhver. Floden Li løber langs de høje kalkstensbjerge, der skyder op som prangende pukler i landskabet. Lidt uden for byen kan du opleve vandbøfler og de flittige, lokale bønder, der plejer deres ris-, grøntsags- og blomstermarker.

Landskabet i Yangshuo er blevet så værdsat af kineserne selv, at floden Li, kalkstensbjergene og rismarkerne er afbildet på 20 yuan-pengesedlen.

Inde i selve byen er der mere leben. Her ligger restauranter og barer på stribe, og er du til shopping er West Street absolut et besøg værd. Gaden er den ældste gade i Yangshuo med en historie på mere end 1.400 år. Gaden er fyldt med restauranter, cafeer og butikker, hvor der kan købes smykker, tøj, sko, vifter, produkter lavet af bambus og bøffelhorn samt porcelæn og meget mere.

De kommende dage er der ikke fastlagt program, hvilket betyder, at du selv bestemmer aktiviteterne og tempoet.

Overnatning New West Street Hotel – Grand Wing 

Opgraderingsmulighed:

Dag 9-10: Yangshuo
Dag 9-10: Yangshuo

Dagene er til fri disposition. Du kan bl.a. tage på en af vores ekstra udflugter i den billedskønne del af Yangshuo, som giver dig et godt indblik i det lokale liv uden for byen.

Der er mulighed for at tilkøbe følgende udflugter:

Overnatning New West Street Hotel – Grand Wing 

Opgraderingsmulighed:

Dag 11: Yangshuo – Guilin – Shanghai
Dag 11: Yangshuo – Guilin – Shanghai

Denne morgen vinker du farvel til skønne Yangshuo. Du bliver hentet på hotellet og kørt tilbage til Guilin lufthavn, hvorfra du flyver til den pulserende storby Shanghai. I ankomsthallen vil du blive mødt af en guide, der står klar til at tage imod dig med et skilt, hvorpå dit navn står. Du bliver kørt til hotellet, og resten af dagen er til fri disposition.

Shanghai er Kinas største by med knap 25 mio. indbyggere. Huangpu-floden, som er en biflod til den enorme Yangtze-flod, deler byen i to – Shanghais nye finansdistrikt, Pudong, ligger på den østlige side af floden, mens byens historiske centrum, Puxi, ligger på den vestlige side.

Shanghai er kontrasternes by og er yderst fascinerende. Her står gamle, traditionelle huse og kinesiske templer og haver side om side med moderne shoppingcentre og skinnede skyskrabere i glas og stål. Det er som at besøge forskellige verdener og tidsaldre, og det er netop dét, der gør Shanghai spændende at besøge.

Derudover er Shanghai den by i Kina, der minder mest om vesten. Den europæiske dominans fra år 1842-1940 har nemlig sat stort præg på arkitekturen i de gamle koncessionsområder langs The Bund og Den Franske Koncession, og man kan derfor blive helt i tvivl om, hvorvidt man i stedet befinder sig i London eller et sted i Frankrig.

Du kan godt glæde dig til de kommende dage, for Shanghai er en fed storby!

Overnatning Heyi Hotel 

Dag 12: Byrundtur i Shanghai
Dag 12: Byrundtur i Shanghai

I dag skal du på en spændende heldagsudflugt, som tager dig med til Shanghais mest berømte seværdigheder. Sørg for at have gode, komfortable sko på, for turen foregår på gåben og med offentlig transport.

Du mødes med guiden på hotellet, hvorfra turen starter. Første besøg er den gamle handelsgade, Shanghai Old Street, som ligger i det gamle kinesiske kvarter. Her er det værd at lægge mærke til de traditionelle huse og den arkitektoniske udvikling fra Ming- og Qing-dynastierne til det 20. århundrede. Shanghai Old Street er et af de få tilbageværende steder, hvor du kommer tættest på det oprindelige Shanghai. Det er også her, at det berømte tehus, Chun Feng De Yi, ligger. Tehuset blev bygget i Qing-dynastiets senere år og her kommer folk for at nyde en traditionel kop te, som er tilberedt på den helt rigtige måde.

Fra Shanghai Old Street fortsætter turen til Jiuqu-broen, også kendt som De Ni Svings Bro, der snor sig over en lille sø med karper. Her står Shanghais ældste tehus, Huxinting, fra år 1855. Jiuqu-broen fører dig videre til indgangen til Yuyuan-haven, der er Shanghais fineste have.

Yuyuan-haven blev bygget under Ming-dynastiet af embedsmanden Pan Yunduan, som et fristed for hans forældre. Yu betyder fred og velvære på kinesisk, og det er præcis, hvad haven afspejler. Haven dækker et område på 2 hektar og er et af de fineste eksempler på kinesisk havekunst. Haven ligger som en oase midt i den ellers så trave storby med små damme, pavilloner, porte, vandløb og stenbroer. Den beskyttende dragemur, der omringer haven, holder Shanghais travle Old Town på afstand.

Efter frokost går turen til den berømte shoppinggade Nanjing Road, der med sine 5,5 km er den længste shoppinggade i verden. Den er tilmed også en af verdens travleste shoppinggader med omkring 1 mio. daglige besøgende.  Nanjing Road løber fra Jing’an-templet i vest til The Bund i øst. Her findes både butikker med silke og kinesiske specialiteter, traditionelle butikker som H&M samt mærkevarebutikker og fastfoodrestauranter.

Fra Nanjing Road fortsætter du til Shanghais berømte havnefront The Bund, som er 1,5 km lang. Her befinder du dig mellem to verdener – på den ene side af Huangpu-floden ligger de smukke og velholdte bygninger fra Den Engelske Koncession, og på den anden side står de høje, moderne skyskrabere, der bliver lyst op af diverse neonlys, når mørket faldet på. Tag en slentretur ned ad promenaden, og sug den livlige atmosfære til dig.

Til slut skal du se det hele oppefra, og det foregår i skyskraberen Shanghai World Financial Center, der oftest forkortes Shanghai WFC. Bygningen er 492 meter høj og har 101 etager. Du skal op på 97. og 100. etage, hvor du har en formidabel udsigt over den oplyste storby.

Efter denne sus-i-maven-oplevelse kan du vælge at blive i området og gå lidt rundt på egen hånd, eller du kan tage med guiden tilbage til hotellet.

Overnatning Heyi Hotel 

Dag 13: Shanghai
Dag 13: Shanghai

Dagen i dag er til fri disposition. Du kan vælge at tage på vores ekstra udflugt til Kinas Venedig eller bare nyde storbyen på egen hånd. Vælger du at blive i Shanghai kan vi bl.a. anbefale dig at besøge Folkets Park, Folkets Plads og det gamle franske koncessionsområde.

Folkets Park ligger i hjertet af Shanghai. Parken er bygget på samme grund som den tidligere hestevæddeløbsbane, der blev etableret af briterne i 1862. I dag er det et skønt, grønt og fredeligt åndehul, hvor du kan opleve, hvordan kineserne tilbringer deres hverdag og weekend. Her er folk, der læser, spiller, danser og synger. Det er også her i parken, på Blind Date Corner, at du finder ægteskabsmarkedet. Med opslåede paraplyer, der er klistret til med datingannoncer, forsøger håbefulde forældre at finde den rette ægtefælle til deres datter eller søn. En yderst sjov oplevelse!

100 meter mod syd fra Folkets Park ligger Folkets Plads, som er Shanghais populære samlingssted. På pladsen ligger bl.a. Shanghai Museum og Shanghai Grand Teater samt Shanghai Center for Byplanlægning, der viser, hvordan byen har udviklet sig gennem de sidste hundrede år. Pladsen er omgivet af høje bygninger, og i nærheden ligger Radisson Blu Hotel med den populære Sky Dome Bar på 47. etage. Du kan også besøge det nærtliggende undergrundsindkøbscenter.

Et andet område, der er et besøg værd, er Den Franske Koncession, som er en af de mest hyggelige bydele i Shanghai med sjæl og charme. Her kan du slentre i labyrinten af gader med velbesøgte caféer og restauranter og ned ad de grønne alléer med palæer og villaer i gammel fransk stil.

Der er mulighed for at tilkøbe følgende udflugt:

Overnatning Heyi Hotel 

Dag 14: Hjemrejse og hjemkomst
Dag 14: Hjemrejse og hjemkomst

I dag er det desværre blevet tid til at vende snuden mod Europa efter en oplevelsesrig og spændende rejse. Du bliver hentet på hotellet af en chauffør, som kører dig til lufthavnen, hvorfra du flyver hjem til valgte lufthavn med mellemlanding(er) undervejs.

INDHENT TILBUD
Yderligere oplysninger
HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt os på:
70 505 505
info@asiatours.dk

Åbningstider:
Alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Relaterede rejser
Hvorfor vælge os?
 • Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
INDHENT TILBUD
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af en masse spændende inspiration og gode rejsetilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag!

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring hos 3. part.
Du accepterer dette ved at klikke videre.
Læs mere her.