• Tilfredse gæster siden 2006
 • Dedikerede rejseeksperter
 • Gennemtestede kvalitetsrejser
 • Omhyggeligt udvalgte guider
 • Prisgaranti
 • 24/7 assistance på rejsen
 • Medlem af Rejsegarantifonden
ForsideKontakt os

Kontakt os

Asiatours.dk

Tlf: 70 505 505
E-mail: info@asiatours.dk

Hasselager Centervej 29
DK-8260 Viby J

Cvr. nr. 28690924

Vi er medlem af Rejsegarantifonden nr. 1778.

Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon 
eller email. Du kan også benytte dig af vores 
kontaktformular til højre.

Vi besvarer alle henvendelser inden 1 arbejdsdag.

Teamet bag Asiatours.dk

Mira Lindholm

Mira Lindholm

Rejsekonsulent

Mira er oprindeligt uddannet turistguide og har mere end 13 års erfaring fra rejse- og turistbranchen. Hun har bl.a. arbejdet på krydstogtskibe og sejlet frem og tilbage mellem de fleste store havne i Nordsøen og Skagerak – fra Newcastle i nord til København i syd. Hun har også arbejdet mange år som guide og skiinstruktør i både Sverige, Italien og Frankrig.

Når ikke hun arbejder med at formidle rejse og oplevelser, nyder hun selv at få luft under vingerne. Det er blevet til flere rejser til bl.a. USA, Canada, Afrika, Asien og det fleste lande i Europa-

”Det, som driver mig til at rejse ud og opleve verden er, at hver gang jeg lander igen efter en rejse, er kontoen fyldt op med nye erfaringer. At arbejde med at dele ud af denne erfaring til andre rejsende er en sand glæde”, siger Mira.

Neil Smith

Neil Smith

Rejsekonsulent

Neil har haft en varieret karriere med job som både politibetjent, autopolstrer og rejsekonsulent. Han har en stærk interesse for nye rejseoplevelser, spændende kulinariske opdagelser og oplevelsesferier med hele familien.

Han har arbejdet og rejst i mange lande, bl.a. Tyskland, Danmark, Holland, Ungarn og USA.

Nogle af hans bedste rejseoplevelser omfatter overnatning i en Serengeti Wild Camp, et besøg til David Sheldrick Elephant Sanctuary i Nairobi, et møde med nogle meget store krokodiller i Costa Rica og solnedgang over Cienfugos Bay i Cuba med en kæmpe mojito i hånden!

Neil har tre børn og kan godt lide at se og spille forskellige former for sport. Han er desuden træner for et lokalt fodboldhold.

Iida Väänänen

Iida Väänänen

Rejsekonsulent

Iida er en rejselysten finne, som har boet i flere lande, herunder bl.a. Thailand og Grækenland, hvor hun har arbejdet som guide. Hun er uddannet inden for turisme og hjælper nu vores finske kunder med at finde frem til deres drømmerejse.

Lysten til at rejse og opleve er en drivkraft, der har givet hende unikke oplevelser. Hun kan bl.a. huske tilbage på sansefulde nætter tilbragt i den thailandske regnskov og på savannen i Tanzania, hvor kun kanvasvægge var mellem hende og de vilde dyr. Dyr har hun også været tæt på under vandet, hvor hun bl.a. fandt Nemo under et dyk ved Phi Phi-øerne.

I det hele taget har Iida set mange eksotiske dyr, mødt anderledes kulturer og oplevet de smukkeste solnedgange. I fremtiden drømmer hun om at få endnu flere unikke oplevelser med sin kæreste som rejsepartner.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Administration Manager

Lene er ansat som vores administration manager og har været med ombord siden 2015. Lene er uddannet indenfor kommunikation og har tidligere beskæftiget sig med markedsføring og kommunikation, internt såvel som eksternt.  Som administration manager håndterer Lene mange forskellige opgaver, blandt andet styrer hun vores hus med hård hånd, hun arbejder med interne projektopgaver samt håndtering af kundefeedback. Hun synes, at dialogen med kunderne, hvor man hører om de gode og unikke rejsehistorier, som de livligt fortæller om, gør hverdagen sjov og spændende. Det puster nyt liv til hendes egen rejselyst og drømmene omkring næste rejsemål.

Lene kan sætte mange kryds på verdenskortet og har blandt andet rejst i USA, Australien, New Zealand, Singapore, Kina og Afrika. Blandt de største rejseoplevelser hører vandring på Den Kinesiske Mur og bush camping ved Ayers Rock, Australien. I fremtiden frister Cuba og Latin Amerika, men hvem ved, hvad der sniger sig ind i rejseprogrammet inden da.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Booking Specialist

Tanja har været i rejsebranchen i mere end 15 år. Hun var kortvarigt væk for at tage en uddannelse i ernæring og sundhed, men kunne ikke undvære branchen og er nu stærkt tilbage. Hun er vild med kontakten til leverandørerne og flyselskaberne samt de udfordringer dette også indebærer.

Tanja elsker selv at rejse og har haft nogle af sine bedste rejseoplevelser i Brasilien, Thailand og Tanzania. Sidstnævnte sted måtte Tanja flytte sine egne grænser og sige ja tak til grillet egern, som guiden netop havde nedlagt med bue og pil. Hvem kan sige nej tak til det?

Næste gang Tanja skal afsted, skal hun have familien med, som nu også tæller 2 dejlige børn.

Jude Bommer Karlslund

Jude Bommer Karlslund

Booking Specialist

Jude er hollænder og ansvarlig for bookinger af rejser, hoteller og fly.

Hun har rejst rundt som backpacker i et år i Australien og New Zealand og foretrækker et eventyrlig, spontan og basic måde at rejse: med rygsæk og telt. Sammen med hendes danske mand har Jude rejst rundt i Asien i 4 måneder og set skønheden og fremragende kultur af Laos, Cambodja, Thailand, Myanmar og Nepal.

Jude har boet i Aruba i 3 måneder mens hun studerede Sociologi.

Hun har varme minder om hendes trekking til Annapurna Base Camp i Nepal: fantastisk smukt at gå rundt i bjergene og blive udfordret fysisk.

Jude ser det som privilegium at arbejde i rejsebranchen og ser frem til at udvide hendes rejseoplevelse i Sydamerika og Afrika sammen med mand og børn.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Booking Specialist

Anne Mette fik som barn oplevet Europa fra bagsædet af familiebilen, men i teenageårene begyndte passionen for Latinamerika. Anne Mette har boet i hhv. Ecuadors regnskov, Argentinas metropol Buenos Aires, Brasiliens sydlige strandparadis Florianópolis og Perus hovedstad Lima. Hun danser salsa og tango, taler spansk og portugisisk. Asien er dog også blevet grundigt udforsket med masser af madlavningskurser, gode dykker oplevelser og tempel besøg i bagagen.

Anne Mette elsker at vandre, opleve naturen og det vilde dyreliv helt tæt på – også under vandoverfladen, da hun elsker at dykke i de varme vande. Kombinationen skal helst være af en masse aktiviteter og så lidt afslapning med en god bog på standen.

Rikke Holm

Rikke Holm

Bookingchef

Rikke har mange års erfaring fra rejsebranchen og har været en del af Aclass siden 2010. Hun har ansvaret for bookingafdelingen, hvor kunden altid er i centrum.

At rejse betyder meget for hende, og det er gennem årene blevet til mange rejser rundt i Asien, Australien, USA og det meste af Europa. Hun har rejst meget hele sit liv, for hun elsker muligheden for at opleve nye kulturer og mærke friheden, når man er ude.

Den bedste rejseoplevelse for Rikke er at tage familien med på eventyr og opleve, hvordan det samler familien.  Gode minder er en gave for livet!

I fritiden er Rikke sammen med sin familie og venner. Hun slapper af, når de derhjemme tager en gang ”rundt om bordet” ved familiens fælles bordtennisbord.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Product Manager

Michelle startede hos os som praktikant i 2012 og fortsatte herefter som studentermedhjælper. Hun blev i 2015 fastansat i vores produktafdeling, hvor hun får lov at arbejde med det, hun elsker, nemlig at dele sine erfaringer i form af sammensætning af nye spændende rejser.

Michelle har besøgt de fleste verdensdele og har altid haft en kæmpe glæde ved at rejse. Også selv om det er anden, tredje eller fjerde gang hun besøger en destination, for hver gang hun kommer hjem, er det med nye oplevelser og eventyr i rygsækken.

At rejse rundt i verden og møde andre kulturer er en øjenåbner for hvor forskelligt, livet kan leves. At rejse er at leve og at lære, og det har især lært Michelle, at det er de små ting i livet, som betyder noget.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Product Manager

Christina har arbejdet i rejsebranchen i over 15 år og de sidste 10 år har hun helliget sig arbejdet med produktionen af rejser. Det er både spændende og udfordrende at arbejde med mennesker fra hele verden og hun elsker at sammensætte rejser, så hun ved vores kunder får en fantastisk oplevelse.

Hun startede sit rejseliv som ung backpacker på en længere rejse og har siden været bidt at se og opleve mere af den store verden. Hun er i dag beriget med to dejlige unger, som heldigvis gerne vil med ud at rejse.

Hun er vild med natur og dyreliv, men det der fascinerer hende mest på rejserne, er hvordan historien bliver vakt til live fx når man står på toppen af en gammel mayaruin i Mexico.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Product Manager

Winnie er oprindeligt cand.mag. med hovedfag i historie men har rejst det meste af sit liv. Som lille så hun det meste af Europa fra bagsædet af sine forældres bil, og så snart hun var færdig med gymnasiet, pakkede hun rygsækken og satte kurs mod eventyr.

Hendes helt store passion er Australien. Hun elsker Australien og har rejst Down Under mere end 15 gange. Hendes største rejseoplevelse er dog nok dengang, hun snublede over en babygiraf i Afrika. Eller måske synet af solen, der glimter i sneen på toppen af Aconcagua. Et bryllup i Thailand er også højt på listen – eller det totalt uplanlagte roadtrip gennem Texas. Hun er vild med kontraster. Hun elsker at komme ind bag facaderne i de lande, hun besøger!

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

Økonomichef

Peter er uddannet cand.merc. i management accounting og har bl.a. arbejdet som 7 år som konsulent hos Deloitte. Hos Deloitte var Peter bl.a. udstationeret halvandet år i London og været på opgaver i Australien. Peter har gennem sit konsulentarbejde opbygget en bred erfaring ”in the world of finance”.

Peter har primært rejst i Europa, Amerika og Asien, hvor højdepunktet har været en kør-selv-ferie fra Vancouver til Banff og retur med fantastiske naturoplevelser. Den sjoveste rejseoplevelse er en tur til Borneo, hvor lokalbefolkningen troede, han var professionel badmintonspiller og bad om autografer. ”Jeg sagde høfligt nej, men de insisterede og så måtte jeg jo skrive”.

Dino Karalic

Dino Karalic

Marketingchef

Dino har arbejdet med markedsføring og kommerciel forretningsudvikling i over 10 år, det meste af tiden i rejsebranchen. Han lægger stor vægt på relevant, effektiv og unik markedsføring – og at vores gæster skal have en oplevelse for livet, hver eneste gang – for bedre markedsføring får man ikke.

Dino har besøgt mange af vores destinationer med en masse fantastiske og enestående oplevelser til følge. Han går meget op i at få en god nattesøvn, og ifølge Dino får man verdens bedste nattesøvn ved at sove i teltlejr i Masai Mara Nationalparken i Kenya.

Meget af sin fritid bruger han med familien, hvor 2 små børn fylder en stor del af hverdagen. Han finder dog også tid til vennerne en gang imellem – og god afslapning er ifølge Dino en tur i fitnesscenteret eller en løbetur ved havet.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO Specialist

Trine er SEO-specialist og er med til at udvikle indhold til vores hjemmesider og sørge for, at de og søgemaskinerne taler samme sprog.

Den første ”rigtige” rejse Trine var på var 2 ugers interrail i gymnasiet ned igennem Europa. Sidenhen er det blevet til den klassiske jordomrejse, et utal af storby- og charterrejser og et halvt år i Kina i forbindelse med, at hun læste kinesisk på Aarhus Universitet.

Og Kina har en helt speciel plads i Trines hjerte. Opholdet i landet har budt på nogle af hendes største oplevelser men også kulturelle, personlige og sproglige udfordringer. I dag er kærligheden til sproget stadig intakt.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

Adm. Direktør

Claus er uddannet i transport og logistik branchen og har bl.a. boet og arbejdet i udlandet i 8 år i Tyskland, Kina, Japan og Korea. I gennem tiderne har Claus rejst i Asien, Europa, i USA og Canada samt Kenya, Tanzania og Sydafrika.

Claus har fra dag ét brændt for, at Asiatours altid gør sit absolut bedste for at levere fantastiske oplevelser til kunderne. Hans passion er at leve op til mantraet om ”at give vores kunder deres livs oplevelsesrejse” og det skal altid være en central del af det daglige arbejde i Asiatours. Det samme skal respekten for naturen, dyrene og vores samarbejdspartnere på destinationerne.

Fritiden prioriteres med familien, hvor Claus gerne rejser til nogle af Asiatours’ spændende destinationer eller med en runde golf med vennerne.

Vores mest populære rejser
Her rejser andre til
Hvorfor rejse med Asiatours?
Derfor vælger kunderne os

Vi er altid ved din side

 • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
 • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
 • Døgnassistance under hele rejsen

100 % komfort

 • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
 • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
 • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
 • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
 • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring

Erfaring

 • Tusindvis af gæster har foretrukket os siden 2006
 • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
 • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af asiatiske partnere

Valuta for pengene & Fuld beskyttelse

 • Vi garanterer dig de bedste priser
 • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
 • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
 • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
 • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
 • Personlig ansvarsforsikring

Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og relevant for dig, samt til at vise målrettede annoncer. Du accepterer dette, hvis du klikker videre.

Du kan sige nej tak til cookies ved at klikke her. Vi bruger en cookie for at huske dit nej.

Læs mere her.